GRATIS Licht Challenge - JULI 2020 | Tri of Light

GRATIS 7-daagse

Licht Challenge

AANMELDING NIET MEER MOGELIJK

we zijn inmiddels al van start gegaan!

Had jij je al aangemeld en kom je hier terecht vanuit de Tri Academy?
Stuur me dan direct even een mailtje op joanna@tri-academy.nl

Oproep aan alle lichtwerkers:
het is
Time to Shine your Light!

Ik ga jou, tijdens deze Challenge, inspireren om door een "andere bril" naar de wereld te kijken

En neem jou mee in een krachtige Bewustzijns Shift

Om te leven in het NU

En stress en negatieve energie om te zetten in Innerlijke rust!

"Wees de verandering die jij in de wereld wilt zien"

Juist in deze bijzondere tijd, is het belangrijk om jouw BewustZijn te vergroten!

Jij mag gaan stralen en in je eigen Kracht gaan staan
om samen een mooiere wereld te creëren!

En ja ik weet het,
in het dagelijkse leven is dat makkelijker gezegd dan gedaan .....

Want voordat je het weet,
laat je je weer meeslepen in de waan van de dag
en de ego-strijd,
met alle gevolgen van dien ......

Door alle zorgen, angst en onzekerheid die de huidige situatie met zich mee kan brengen,
zijn Positieve Energie en Innerlijke Rust, dan al snel weer ver te zoeken.....

"Het is vooral onze eigen innerlijke kritische (ego) stem, 
die onze innerlijke rust en vrede verstoort"

Is dat herkenbaar?

In mijn Gratis 7-daagse Licht Challenge deel ik krachtige Inzichten en Wijsheden met jou!

Je ontvangt elke dag een inspirerend mailtje en praktische oefeningen,

waardoor jij prachtige stappen kunt gaat zetten in jouw Bewustzijns Shift

In 7 dagen laat ik jou ervaren hoe jij stappen kunt zetten,
 
zodat jouw Innerlijke Licht (steeds meer) gaat stralen
!

Dit krijg je allemaal:

Dagelijks inspirerende Inzichten 

We starten op 24 juli met de Challenge en deze duurt 7 dagen. Elke dag ontvang je een Inspirerend mailtje met Inzichten

Vragen stellen in de Besloten Facebookgroep

Je kunt je ervaringen en vragen delen in de Besloten Facebookgroep.
 Ik "ontmoet" je daar graag!

Overal te volgen

Mee doen met de Challenge kan overal. Vanaf je laptop, tablet of zelfs je telefoon kun je de Challenge online volgen, zowel vanuit Nederland  en België als vanuit de rest van de wereld.

En het kost je slechts 10 - 15 minuten per dag,
want de meeste oefeningen kun je gewoon doen tijdens je dagelijkse bezigheden (zelfs tijdens je vakantie😉 )!

Zodra jij in je Licht en Kracht gaat staan,
ga je jouw innerlijke Licht ervaren
en wordt dit Licht ook zichtbaar voor anderen.

Wat een fijne opbouw! Ook alle verhalen die als voorbeeld werkten, vond ik heel verhelderend en duidelijk. Ik heb er niet alleen tijdens deze challenge wat aan, doordat ik de oefeningen kan downloaden en bewaren. Zo ontzettend fijn! Zo kan ik ze er altijd weer erbij pakken.

mariska

Ik heb heel erg genoten van je 7 daagse Licht Challenge ... hartelijk dank dat ik deze gratis heb kunnen meedoen ... ik heb er verschillende nieuwe inzichten mee gekregen en bekijk nu sommige situaties anders waardoor ik rustiger ben geworden ... ik heb heel wat geleerd ... nogmaals hartelijk dank!

Magda

Lieve Joanna, Bedankt dat ik mee mocht doen met de Challenge. Ik heb het als positief ervaren. Het waren wel inzichten waar ik al vaker van heb gehoord en die ik ook probeer toe te passen in mijn leven, maar doordat je nu elke dag met een ander aspect bezig bent, is het gemakkelijker om je daar op te focussen. Vooral ook de verhalen die je erbij geeft, zijn heel mooi en beeldend waardoor het goed begrijpbaar is. Hartelijk dan daarvoor. Lieve groet, Ilona

Ilona

Ik vond het eye openers, heb veel notities gemaakt en ga het zeker regelmatig teruglezen en oefenen om het te laten beklijven

Wilma

Wil jij dat ook?
Meld je dan hier aan voor de Gratis Licht Challenge
AANMELDING NIET MEER MOGELIJK

"Individueel kan je bergen verzetten, maar samen shiften we de wereld!"

Ik heb deze challenge ervaren als een eye-opener. Tuurlijk weet je het allemaal wel. maar als je dan alle lessen doorleest de voorbeelden en de oefeningen doet en doorleest, dan gingen er toch hier en daar wel weer wat lichtjes branden. de "o, ja" lichtjes. De lessen zijn erg fijn beschreven en de oefeningen zijn voorlopig nog gaande bij mij. Dank je wel. Zeker weten een aanrader! Het is altijd goed om even stil te staan en je bewust te worden van alles om je heen.

Corrie

wauw fascinerend! Ik wist wel veel al maar de mooie verhalen gaven toch dat extraatje. Heb er zeker van genoten en pas het nog meer toe in mijn dagelijkse leven. bedankt Joanna het was super!

annick

Beste Joanna, Allereerst dank voor deze gratis challenge. Prachtige duidelijke inleiding per onderdeel . Je hebt me weer wakker geschud en daarvoor mijn oprechte dank!

Nellie

Ik was op vakantie , kon zodoende niet live meedoen en heb de challenge met terugwerkende kracht 'snel' even doorgenomen. Maar SUPER! heel divers en heel veel info. Niet alles was nieuw, maar wel goede reminders en een mooie samenvatting en weer handvatten om via oefeningen weer wat erin te groeien. Dus heel blij mee!

Gaby

Lieve Joanna, ik vond het heel overzichtelijke informatie, leuk gebracht met de verhalen (dan blijft iets langer hangen dan gewone tekst 🙂 Het was deels ook een opfrissing van dingen die ik reeds ooit gelezen had, maar heb er toch nog veel uitgehaald. Dank je wel! Wat ik dus meer ga doen (tegenwoordige tijd ;)) is doorzetten met positief affirmeren, trachten mijn eigen (ver)oordelingen, waarbij ik meestal mezelf weerhoud van stappen nemen door angsten, om te buigen (ik ben een emotioneel hoogsensitief persoon, die sowieso veel zelfreflecteert). Ik neem al veel me-time, en kan genieten van de kleine dingen in de natuur of bv. s morgens of 's avonds in bed genieten van de 'stilte', de lakens die ik voel...
De Challenge is een aanrader voor wie anders wil staan in het leven. O.a. het thema 'basisvertrouwen' en 'loslaten' was voor mij echt eens goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb een goed hart, zoals het ijzermeisje. Als er meer mensen in de zin van jouw Challenge handelen, leven we in een mooie wereld 🙂

Regine

De Challenge kwam op het juiste moment. Ik sta op een keerpunt en mede door de inzichten uit de Challenge weet ik wat me te doen staat. Vertrouwen op mijn intuïtie en op mijn eigen kracht. Zeker een aanrader!

Erna

De verhalen die duidelijk de boodschappen weergeven vind ik prachtig. Alles is kort en duidelijk uitgelegd. De oefeningen zijn leuk. Ik heb er zeker wat aan gehad!

DD

De Challenge is voor mij een doorlopend leerproces. De oefeningen lijken heel simpel, maar zijn niet eenvoudig. De gehele challenge voelt voor mij als gericht op licht en liefde voor jezelf, maar ook voor alles om je heen. Heel erg bedankt voor deze challenge!

Inge

het heeft me doen stilstaan dat ik bewuster moet gaan leven, dichter bij mezelf, want uiteindelijk zit daar de waarheid, echtheid! als ik zelf verander zal rondom mij mee veranderen! deze challenge ga ik voor de rest van mijn leven mee nemen en doorgeven aan mijn dierbaren. ik ben dankbaar dat ik deze challenge heb mogen ontvangen!
Ik kan deze challenge aanraden aan mensen die er voor open staan om een rijker leven te willen leiden. want ik merk wel dat vele mensen zich voornamelijk laten leiden vanuit hun hoofd i.p.v. uit hun ziel!

Pascale

Het heeft zeker waarde gehad om de challenge te volgen. Ga de inzichten toepassen en zal ervoor zorgen dat ik bewuster zal leven.

Linda

De challenge was een positieve ervaring alleen al door de prachtige teksten voor iedereen begrijpbaar en ik neem gewoon alles mee op mijn verdere pad Bedankt voor deze mooie challenge 😍

Petra

Heel mooi om weer even stil te staan bij de zaken die ik altijd al doe, heeft me jarenlang gekost maar...ik doe het bijna vanzelf. In de file, in de rij voor de supermarkt, niet meer zoveel tegelijk willen doen (lukt nog niet altijd maar ben me ervan bewust). Mooi!!! Absoluut een aanrader!

Anita

Ik heb deze Challenge ervaren als rust. Fijn om elke ochtend weer even extra bewust te worden gemaakt van de pracht en kracht van het leven.
En het is zeker weten een aanrader! Het geeft namelijk op een liefdevolle wijze ondersteuning om stil te staan bij je eigen leven en wie je bent

Ivonne

Dank voor het delen van deze super mooie en zeer leerzame inzichten 💖

Karin

Geweldig om te doen! Ik ga zeker proberen dit dagelijks mee te nemen in mijn leven zodat ik kan leven hoe ik graag wil... Namelijk uit liefde met vertrouwen en goed voor de wereld ☺️ Ik zou iedereen dit aanraden, die er behoefte aan heeft!

Angela

de challenge was verhelderend. Mooie verhalen die je duidelijke inzichten geeft. Bewuster met jezelf om gaan, omdenken. Zeker een aanrader!

M

De Challenge heeft me vele mooie inzichten gegeven de afgelopen 7 dagen. Ik zal de oefeningen nog wel vaker moeten lezen en opnieuw en opnieuw en nog eens lezen maar het heeft me al veel bewuster gemaakt.

Sandra

Ja het heeft zeker waarde aan mijn leven toegevoegd. Eigenlijk wist ik een heleboel wel maar het is zo mooi om er weer een keer bewust van te worden en dan met zo'n mooi inleidend verhaal. Dank je wel!

Erika

Het heeft me zeker iets geleerd. Ik wist het al, maar ik ga zeker proberen/doen om in het hier en nu te leven. Er op vertrouwen dat alles goed komt. Bij alles wat ik ga doen, mijn aandacht alleen daarop focussen en dankbaar zijn voor alles wat ik "heb" en wat ik als normaal beschouwde ga koesteren. Heel erg bedankt voor deze opfris cursus!

Margot

Deze challenge was voor mij veel herkenning en weer bewuster worden van al deze punten. Heel mooi met de verhalen/ voorbeelden erbij en de opdrachten. Goed in elkaar gezet.

Wilma

Joanna ik wil je bedanken dat ik deel kon nemen aan deze prachtige challenge. Wat me echt aanspreek zijn de wijze verhalen die duidelijk aangeven wat de boodschap is ,zo leerzaam en inzicht gevend en jou uitleg en oefeningen die vormen een eenheid . Een woord daar voor DANKBAARHEID voor wie je bent en wat je met mensen deelt. Echt een aanrader!

Elżbieta

Ik vond alle dagen van de challenge heel waardevol. Ik vond de verhalen met een moraal heel mooi om te lezen. (1 kende ik al de rest was nieuw) Daarna de levenslessen die ik allemaal al kende maar ja de uitvoering tja... Ze zijn allemaal van onschatbare waarde en de moeite waard in je dagelijkse leven in te voeren. Soms doe ik het wel maar op andere momenten raakt het dan weer op de achtergrond. Fijn om dan op deze manier een reminder te krijgen. Ik heb alle opdrachten uitgeprint en zo neer gelegd dat het oog er regelmatig opvalt (en misschien ook bij de andere gezinsleden) Er was ook een nadeel. Ik redde het niet elke dag de challenge te volgen ondanks dat ik vakantie had. Maar ik had tijd genoeg om alles in te halen (nu de bonus nog 😉 ) Dat je dit zomaar doet voor zoveel mensen. In 1 woord FANTASTISCH. Dank je wel Joanna

Doutsje