Tri of Light

Online Cursus Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Gidsen

Dit is een krachtige, maar bovenal een hele praktische cursus, waarin je écht leert te vertrouwen op jouw intuïtie en alles leert over jouw Hogere Zelf, (Aarts)Engelen, jouw persoonlijke Gidsen, jouw Beschermengel, jouw Spirituele Gids en hoe jij hier mee kunt samenwerken / communiceren.
Deze cursus van 4 weken bestaat uit 28 lessen, met maar liefst 15 geleide Meditaties & Activaties. Waaronder een Intuïtie- en Derde Oog Activatie.
Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Je kan de cursus dus in je eigen tempo volgen! Na aanmelding kan je direct starten.

Jouw winkelmandje

Producten
Aantal
Prijs
Online Cursus Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Spirituele Team
Nu van € 197,- voor slechts € 59,-
-
+
97,00

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product
Totaal
1
Online Cursus Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Spirituele Team
Online Cursus Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Spirituele Team × 1
97,00
Subtotaal 97,00
Totaal 97,00 (inclusief 16,83 btw)

Betaalmethode

Alle transacties zijn beveiligd en verlopen via Mollie.com

  • Selecteer je bank

Deze Cursus is inclusief:

  • 28 zeer complete lessen
  • Maar liefst 15 meditatie / activaties
  • Praktische tools om dagelijks te gebruiken
  • Transformerende oefeningen om alles te implementeren
  • Onbeperkt toegang tot al het materiaal
  • Support Forum voor al jouw vragen

Reviews

Helder, duidelijk en praktisch!

Ik heb heel erg veel aan deze cursus gehad. Ik heb ervaar het als helend en het heeft mij veel antwoorden gebracht op de vraag hoe dan en op mijn levensvragen. De inzichten over hoe je je intuïtie kunt versterken, de meditatie over het reinigen van de Chakra’s doe ik inmiddels uit het hoofd tijdens een wandeling. De tools om je trilling te verhogen zet ik regelmatig in. Eigenlijk heeft de hele samenhang van de cursus voor mij veel waarde. Ik vond de opbouw van de cursus goed, de informatie is helder, duidelijk en praktisch. Als mensen er voor open staan om meer met hun intuïtie te doen, dan kan ik deze cursus met liefde aanbevelen!

Manon

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Een echte eye opener!

Ik heb in de afgelopen jaren al veel cursussen/opleidingen gedaan en veel gelezen, dus ik wist best wel al veel. Maar ik was echt blij dat er zoveel in stond wat ik nog niet wist, veel nieuwe inzichten! En hele leuke fijne duidelijke oefeningen! Ik kon steeds niet wachten om de volgende module te openen 🙂 Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Echt een eye opener! Ik let veel beter op de signalen die ik krijg. Een liedje op de radio, een veertje, noem maar op. Ook droom ik nu regelmatig over symbolen, en ben me bewuster van mijn dromen. Wat ik dagelijks gebruik zijn de tools om je vibratie te verhogen zodat ik goed contact kan leggen. Het schoonmaken van orakelkaarten doe ik nu ook veel vaker. Ik ben me nu veel bewuster van de ingevingen die ik krijg. Het heeft me al veel geholpen om verschillende inzichten te krijgen. Ik heb aan alles veel gehad eigenlijk. Zeker weten een aanrader deze cursus!

Cindy

Een onvergetelijke ontdekkingsreis!

Dit is zeker weten een hele leerzame en verrijkende cursus. Ik vond het super hoe laagdrempelig het gegeven is. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ik heb echt genoten van de meditaties en visualisaties.
Ik ga zeker de meditaties nog gebruiken en de cursus nogmaals helemaal doornemen na een periode van oefenen. Vooral de chakra’s, het 3de oog, afstemmen op mijn Spirituele team en werken met de natuurgidsen (engelen) zal ik zeker onthouden. Ik werkte al met engelenkaarten, maar heb me nu nieuwe Orakelkaarten aangeschaft en ga me er terug dagelijks mee bezig houden
Echt een aanrader!!

Gita

Deze cursus laat voor mij alles "op zijn plaats" vallen!

Wat een duidelijke en veelzijdige cursus! Deze cursus laat voor mij alles “op zijn plaats” vallen! Ik herbeluister nog regelmatig de mooie geleide meditaties en met de aangereikte tools probeer ik dagelijks mij trillingsniveau te verhogen. Geweldig!!
Onbewust had ik al langer contact met mijn “spirituele team”. Dankzij deze prachtige cursus weet ik nu hoe ik er meer bewust mee kan omgaan. Een super waardevolle aanvulling van mijn opleiding als holistisch gezondheidstherapeute en vroedvrouw . Dank je wel, lieve Joanna!
Een échte aanrader voor mensen die zich nog meer verbonden willen voelen met het Universum.

Veerle