E-cursus "Bewuster Leven vanuit je Hart | Tri of Light

E-Cursus

Bewuster leven vanuit je Hart


Ontdek, in 3 weken,
hoe jij meer positiviteit, flow en liefde in je leven kunt brengen

Jij wilt niet langer:

  • Leven in de "waan" van de dag en al het "moeten"
  • Jouw leven en keuzes laten beïnvloeden door negatieve gevoelens en angst

Jij wilt juist graag:

  • Bewuster leven
  • Minder vanuit je Hoofd (en Ego)
  • Meer vanuit je Hart (Ziel) en Positieve energie

Is dat in het dagelijkse leven toch lastiger dan jij dacht?

Al meer dan 500 mensen hebben deze cursus inmiddels gevolgd!

Start dan met deze E-Cursus! 

Ontvang 3 weken lang, elke dag een "Zonnestraaltje"
en leer hoe jij Bewuster vanuit je Hart kunt leven


Voor iedereen die aan het ontwaken is, is dit een absolute aanrader!


Caroline

Ik was al volop aan mijn transformatie begonnen (ben sinds afgelopen juli met een burn-out thuis, en dit is voor mij dé kans geweest om de reis terug naar binnen te maken en mezelf te herinneren wie ik werkelijk ben en wat mijn zielsmissie is). De zonnestraaltjes zijn hierop een welkome aanvulling en ook herkenning geweest om mezelf weer te hervinden en mijn licht dag voor dag meer te mogen gaan laten stralen

Mooie inzichten opgedaan door de Zonnestraaltjes: hoe contact te maken met mijn innerlijke ik, mijn hart en naar deze hartstem te luisteren en te handelen. Mijn gedachten (ego) in dienst van mijn hart te laten werken en volledig vertrouwen hierop, meedeinen op de golven van het leven wat dit me biedt.

Ik vond de zonnestraaltjes erg waardevol, liefdevol en vanuit het hart aangeboden, heel mooi, en.... alles wat je vanuit je ware essentie en intentie doet kan alleen maar mooi en puur zijn, magisch mooi, en doordrenkt met je passie, dat voel ik er in alles doorheen. Voor iedereen die aan het ontwaken is dit een absolute aanrader!

Kort en bondig met veel inhoud


Sylvia

Het voelde iedere keer weer als een cadeautje om een zonnestraaltje te mogen ontvangen. Het fijne vind ik dat ze kort en bondig zijn met veel inhoud. Ze voegen zeker iets toe aan de groei en ontwikkeling waar ik nu midden in zit. Het zonnestraaltje van dag 11 bijvoorbeeld gaf mij een flinke dosis inzicht en kwam voor mij op het juiste moment, omdat dit iets waar ik nu midden in zit. Ik vind de Zonnestraaltjes mooi, inspirerend, kort, bondig, overzichtelijk, met veel inhoud en van mij mogen jullie er nog veel meer maken! Dank je wel voor de prachtige zonnestraaltjes!

Leuk en erg leerzaam


Elvira

Leuk en erg leerzaam om iedere ochtend te ontvangen in je mail. Ik heb er van geleerd dat een positieve mindset je veel kan brengen. Zeker een aanrader.

Kleine bewustzijnsmomentjes met een groot effect


Chantal

Het was telkens een mooie en positieve start van de dag. En ze zijn allemaal waardevol, kleine bewustzijnsmomentjes maar met een groot effect! Fijn ook om er verder mee aan de slag te gaan en op te mediteren.

Ik voel mij werkelijk steeds meer mijzelf


Jan

De Zonnestraaltjes hebben echt heel veel waarde aan mijn leven en BewustZijn toegevoegd, daar kan ik volmondig ja op zeggen! Ik zit inmiddels 11 maanden thuis met een burn-out, en heb de afgelopen tijd veel geleerd. Deze Zonnestraaltjes sluiten daar perfect op aan, ik voel mij werkelijk steeds meer mezelf. Ik heb er o.a. van geleerd dat mijn gevoel van eigenwaarde er mag zijn, en dat ik gelukkig mag zijn zoals ik ben. Echt een aanrader!

Hallo mooi mens, ik ben Joanna José Bruins Slot


Ik ben een BewustZijns Coach, Enneagram Trainer, Healer en Medium. En het is mijn Levensmissie om (ontwakende) Lichtwerkers, zoals jij, weer in verbinding te brengen met hun hogere zelf én met anderen. Waardoor ook jij je dromen durft te gaan waarmaken en jouw Levensmissie kunt leven!
Ik leef en werk vanuit mijn intuïtie, maar ben alles behalve "zweverig", juist heel aards en nuchter, met beide voeten op de grond (we leven immers hier op de aarde).

Ik geloof dat wij hier allemaal zijn met een reden. Om met onze eigen unieke prachtige kwaliteiten en talenten onze levensmissie te vervullen.
Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat jij eerst jouw eigen innerlijke Lichtwerk doet, waardoor jij in jouw eigen Kracht kunt gaan staan en jouw prachtige unieke Licht kunt laten stralen! De wereld heeft jou nodig!

De basis voor jouw Innerlijk Lichtwerk is: het vergroten van je BewustZijn, échte
Zelfkennis en leren houden van jezelf!

Jij bent het waard om jouw droomleven, jouw Levensmissie te leven! En jij bent prachtig en uniek zoals jij Bent, ook al besef je dat zelf misschien (nog) niet!

E-Cursus "Bewuster Leven vanuit je Hart"

Kleine tijdsinvestering met een groot effect

3 weken lang ontvang je 's ochtends vroeg een mailtje, een "Zonnestraaltje"
Het kost je slechts enkele minuten per dag.
De  inzichten en "opdrachten" zijn praktisch en kun je direct in je dagelijkse leven toepassen.

Overal te volgen

Waar je ook bent, als jij je mail kunt ontvangen, kun je deze E-Cursus volgen.
Het maakt dus niet uit of jij in Nederland, België of ergens anders op de wereld bent
 

Levenslange toegang

Je blijft altijd toegang houden tot de cursus. Je kan de cursus dus in je eigen tempo volgen!

Ben jij klaar voor een Bewuster Leven,
met meer Flow, Liefde en Positiviteit?

Na betaling ontvang je direct het eerste
Zonnestraaltje!

Deze cursus heeft echt waarde toegevoegd aan mijn leven


Gerna

Deze cursus heeft echt waarde toegevoegd aan mijn leven, vooral de inzichten van het Ravijn. Ik kan de Zonnestraaltjes dan ook zeker aanraden.

Ik heb ervan geleerd om meer bij mezelf te blijven


Sjoukje

Iedere morgen, zodra ik wakker was, las ik direct de email met het nieuwe Zonnestraaltje. Elke keer weer een mooie duidelijke inhoud en een thema die ik vervolgens de hele dag door probeerde met me "mee te nemen". Ik heb er van geleerd om meer bij mezelf te blijven en kan de Zonnestraaltjes aan iedereen aanbevelen.

Het heeft mij anders laten denken


Julia

Ik vond de Zonnestraaltjes inspirerend en waardevol. Het laat mij anders denken:"Ik mag er zijn. Ik ben goed zoals ik ben. Ik heb iets te bieden".

De inhoud is zeer vaak direct toepasbaar


Liselotte

Ik vind de Zonnestraaltjes super! De inhoud is, raar maar waar, zeer vaak toepasbaar op de dag die loopt en mijn gevoelens van die dag, soms komt die heel goed van pas. De combinatie van het verhaal, de oefening en quote is zeer origineel. Verschillende inzichten zijn zeer toepasbaar, afhankelijk van het moment of het thema. Bijvoorbeeld die van vandaag helpt me om moed te verzamelen voor een voordracht die ik dit weekend moet geven. Ik verheug me al op de volgende 11 Zonnestraaltjes! Zeer zeker een aanrader! Oprecht dankjewel xxx

Erg waardevol


Tammy

Ik vond de Zonnestraaltjes erg leuk, leerzaam en waardevol. Ik heb ze allemaal bewaard zodat ik ze terug kan kijken en de oefening of meditatie kan herhalen. Echt een aanrader!

Elke dag een positief cadeautje!


Lisa

Ik ben normaal gesproken niet elke dag bezig met Bewust zijn, maar door de Zonnestraaltjes was ik dat wel. Ik vond de inhoud van de zonnestraaltjes prettig om te lezen en goed te begrijpen. En wat ik zeker ga onthouden en gebruiken is dat ik kan meegaan met de "flow" van het leven en niet alles vast wil leggen. Ik vond het top en kan het van harte aan iedereen aanraden omdat het een positieve vibe geeft aan de dag, elke dag een positief cadeautje!

Het heeft mij bewust gemaakt hoe ik wil leven


Ella

Ik vond de Zonnestraaltjes heel verhelderend en duidelijk en verder goed om weer bewust gemaakt te worden en ook goed toe te passen in de praktijk ! Het heeft mij bewust gemaakt hoe ik wil leven .... een zonnestraaltje voor mezelf en anderen ! Ik vond het echt eye openers en krachtig en duidelijk verwoord ! Ik vond de quotes ook mooi en deze lees ik nog regelmatig terug ! Maar vaak lees ik dan alles nog weer even door 🙂 Helemaal top ! Super Thanks xx

Heel duidelijk en inspirerend


Mieke

Ik vond de inhoud heel duidelijk en inspirerend. Voor iedereen te begrijpen. Het voelde voor mij als een soort opfriscursus, stil staan bij veel onderwerpen die ik vaak al zo oppak/ervaar , maar door ze extra te benoemen weer wakker worden geschud en onder de aandacht worden gebracht. Ik weet niet hoe ik het anders kan omschrijven. Super gedaan! Echt een aanrader!

Elke dag een klein feestje!


Louise

Het was elke dag een klein feestje om de zonnestraaltjes te ontvangen. Kort en bondig en ik ga ze allemaal zeker nog een keer doornemen. Echt een aanrader!

Erg verrijkend en heel waardevol


Connie

Heerlijk om zo positief de dag te kunnen beginnen. Dingen die je eigenlijk wel weet, maar die nu vanaf een andere kant worden belicht waardoor het heel leerzaam en aanvullend is. Ik vond de Zonnestraaltjes erg verrijkend en heel waardevol. Dank daarvoor!

Heel fijn om elke dag geïnspireerd te mogen worden


Nicoline

Ik vond het heel fijn om elke dag geïnspireerd te mogen worden, door o.a. de prachtige oude verhalen. Het gaf rust. Vooral de laatste zonnestraal vond ik heel bijzonder, ook door de prachtige ingesproken boodschap. Ik heb er van geleerd om meer terug te keren naar mijn hart en vanuit daar mijn levensmissie nog meer te leven.