GRATIS 7-daagse Challenge

Activeer jouw Innerlijke Licht

Aanmelding is niet meer mogelijk
We zijn inmiddels gestart op zaterdag 20 april 2024

Activeer jouw Innerlijke Licht!

In mijn Gratis 7-daagse Challenge neem ik jou mee in een krachtige BewustZijns Shift.

Je ontvangt inspiratie, krachtige inzichten én een praktische oefening,

om jouw Bewustzijn verder te vergroten,

en jouw Innerlijke Licht steeds meer te laten stralen!

"Dankjewel Joanna voor deze fijne challenge 🙏 " -Anneke

"Erg inzichtelijk en motiverend. Met mooie verhalen, die je niet snel vergeet." -Britt

"Een echte eyecatcher en reminder." -Wilma

"Bedankt voor de mooie challenge. Heel veel van geleerd!" -Patricia

Jij mag gaan stralen en in je eigen Kracht gaan staan
om samen een mooiere wereld te creëren!

In 7 dagen laat ik jou ervaren hoe jij stappen kunt zetten,
zodat jouw Innerlijke Licht (steeds meer) gaat stralen
!

En het kost je slechts 10 - 15 minuten per dag,
want de oefening kun je gewoon doen tijdens je dagelijkse bezigheden
(zelfs tijdens een vakantie😉 )!

"Wees de verandering die jij in de wereld wilt zien!"

INSPIRERENDE INZICHTEN

We starten op 20 april 2024 met de Challenge en deze duurt 7 dagen. Elke dag ontvang je Inspirerende Inzichten en een praktische oefening.

OVERAL TE VOLGEN

Vanaf je laptop, tablet of je telefoon kun je de Challenge online volgen, zowel vanuit Nederland en België als vanuit de rest van de wereld.

Je krijgt tot en met 12 mei 2024 toegang tot "Activeer je Innerlijke Licht". 
Er is dus genoeg tijd om eventueel wat langer over een bepaalde dag te doen, of om een dag te herhalen.

Zodra jij in je Licht en Kracht gaat staan,
ga je jouw innerlijke Licht ervaren
en wordt dit Licht ook zichtbaar voor anderen

Ervaringen deelnemers van een vorige 7-daagse Challenge: 

Hallo Joanna, Ik vond de Licht Challenge heel bijzonder !!! De verhalen waren heel mooi en de uitleg heel duidelijk, aha momentjes en veel herkenning. De meeste oefeningen ben ik al heel bewust mee bezig maar je vergeet het wel eens door de drukte van de dag. Ik heb alle oefeningen gedownload zodat ik mij er goed mee bezig kan houden, vooral de onverdeelde aandacht....dat is nog wel een dingetje voor mij. Ik begin mijn dag met affirmaties en bescherming. Dan kijk ik door het raam en ben ik dankbaar dat ik weer van deze schitterende dag mag gaan genieten, ook als het regent dus mijn dag begint altijd goed. Ik ben blij en dankbaar dat jullie dit voor ons hebben gedaan en ik hier aan mee kon doen Liefs Ali. Zeker een aanrader deze Challenge!

Ali

Heb genoten van de wijze verhalen . De situaties kon ik meteen naar mijn leven vertalen ,fijn om er op die manier weer van te leren . Zeker weten een aanrader!

Carla

dank je wel Joanna voor de prachtige Challenge! vooral de laatste over het basis vertrouwen heeft me enorm geholpen. zeker in deze tijd is het soms zo moeilijk om te blijven vertrouwen dat alles goed komt! Het is zo moeilijk uit de controle te blijven en altijd maar zekerheid te willen hebben, maar daardoor blokker je gelijk zoveel in je zelf en zit je steeds in de angst. Dank dat je me die spiegel hebt voorgehouden! Liefs van Arien.

Arien

Ik vond het erg waardevol. Veel zaken ben ik elders al tegen gekomen omdat ik al jaren spiritueel bezig ben . Toch vond ik de manier waarop het hier gepresenteerd werd uiterst aangenaam: met een verhaal en oefeningen. Dank je! Zeker weten een aanrader!

Brigitte

Uit deze cursus heb ik nog eens extra kracht gehaald, de teksten kwamen heel diep binnen, prachtige affirmaties, de oefeningen waren een echte uitdaging😃 . Bedankt voor de mooie teksten, positieve energie, dit heeft me de moed om nog verder te gaan,...🌸🙏💫

Els

Allereerst enorm bedankt voor deze Challenge. Door de verhalen was het goed te volgen hoe je de inzichten kan gebruiken. Leven in het nu en loslaten staan voor mij op dit moment in mijn leven bovenaan, maar de andere inzichten sluiten mooi aan. Fijn dat ik dit heb mogen ervaren op deze manier. Zeer zeker een aanrader! Liefs Sarina

Sarina

Lieve mensen, dank je wel voor deze mooie challenge! Ik vond het vooral leuk om terug te her-inneren wat ik diep van binnen wist. De challenge is een mooie uitnodiging en zeker voor herhaling vatbaar om de herinnering terug in mijn dagelijkse leven te brengen én toe te passen.

Nathalie

Ik heb deze Challenge als erg plezierig ervaren. Eigenlijk was het niet nieuw voor me, maar het zette me wel weer even op ´scherp´ en dat was weer even nodig. Herhaling is de kracht. Het was fijn om er iedere dag weer bewust mee bezig te zijn. Ook de verhalen vond ik erg leuk en boeiend.

Angela

Ik heb genoten van deze 7 dagen met waardevolle inzichten, ik ben zelfs van plan ze meermaals opnieuw te maken de oefeningen...telkens het wat minder gaat,is dit wel een goede wake-up call! We zijn zo bezig met wat de Maatschappij van ons verlangt,wat wij denken dat belangrijk is,dat we vergeten zijn waar het echt om draait! Vertrouwen en Loslaten, waren voor mij 2 zeer moeilijke stappen, toch waren ze nodig om verder te kunnen gaan... Ik zou het aan iedereen aanraden...iedereen kan best wat hulp gebruiken op zijn pad naar verlichting, want zoals jij het zo mooi schreef in één van je cursussen die ik volg Joanna...we zijn allemaal spritituele wezens die een menselijke ervaring beleven!

petra

ik vind het een hele mooie duidelijke uitleg, met voorbeelden en mooie verhalen. Heel herkenbaar en toch word je op deze manier heel bewust gemaakt van hele belangrijke handelingen/ acties en reacties in je leven. Ik vind het heel waardevol. Een aanrader!

Karin

Zelf had ik deze Licht Challenge al eens gedaan maar waardevol om deze weer te doen. Al deze onderwerpen zeer leerzaam om deze toe te passen in het leven. Het blijft oefenen en geduld hebben met jezelf. Ik kan deze Challenge aan iedereen aanraden!

Liesbeth

Ik vond het zeer boeiend en verrijkend. Het was voor mij een meerwaarde dat ik deze momenten op eigen ritme achteraf nog kon volgen, er komt al vlug iets tussen, zodat er geen stress meer was dat ik iets moest missen. Ik ga hier zeker veel kunnen uithalen voor mezelf, meer bewuster leven, loslaten in het nu leven...ook de verhalen bij elke dag vond ik goed gekozen Bedankt voor deze mooie cursus!

jeanne

een zeer mooie en leerzame cursus. een echte aanrader. dank.je wel

Linda

Deze cursus was voor me een eye opener. Duidelijk. Ervaring rijker. Bedankt hiervoor!

Maria

"Individeel kan je bergen verzetten,
maar samen Shiften we de wereld!"

De Challenge is altijd fijn om nog een keer te doen. De herhaling van teksten en opdrachten hebben mij laten zien en voelen dat ik al veel heb geleerd en ontwikkeld in het omgaan met het leven, mijzelf en anderen. Maar dat er ook nog altijd ontwikkel werk te doen blijft. Dat de waan van de dag mij soms doet vergeten om bewust te zijn van mijzelf en wat er om mij heen gebeurd.

Ivonne

Werkelijk prachtige verhalen, enkele heb ik zelfs aan mijn gezin voorgelezen. Geeft je zo veel meer inzichten. Zo gaaf en leerzaam Zonder twijfel een aanrader!

Wencke

Zoals zovelen op dit moment ben ik aan het “wakker” worden. Veel weet of voel je eigenlijk wel maar met de begeleidende verhalen wordt het toch duidelijker. (Zo kan ik het ook aan mijn omgeving makkelijker uitleggen....). Ik vond het zeer inspirerend en heb zeker weer wat geleerd tijdens de oefeningen. Weer een stuk bewustwording van eigen kunnen. Hartelijk dank! Ik ben me weer bewuster gaan voelen en heb zeker er wat van opgestoken.

Lia

Ik ben heel onder diep onder de indruk van de verhalen en vooral ook van onze westerse denkwijze. Deze cursus betekent heel veel voor mij. Hartelijk dank. Voor iedereen aan te raden.

Ivette

Ik heb de cursus ervaren als Licht, mooie nieuwe inzichten en mezelf graag zien door bepaalde controleverlangens los te laten en leven in het NU! Absoluut een aanrader!

Veerle

Ik heb genoten van de verhaaltjes, met hun diepere betekenis en heb zeker inspiratie opgedaan. De oefeningen heb ik opgeslagen en zal die zeker nog uitvoeren. Dank je voor deze Challenge, zeker een aanrader!

Christel

Het was weer een heerlijke Challenge, vol prachtige, heldere verhalen. Iedere keer weer een feest van bewustwording als ik ze lees. Ze helpen me om in het hier en nu te leven en om me weer bewust te maken wat er nu echt belangrijk is in het leven. Ik kan deze Challenge zeker aanraden.

Hilda

Dank voor de zeven les / leer momenten. Bij iedere dag dacht ik Bewust oooo wat maak ik (soms) een zooitje van mijn leven. Dus voor mij een hele goede leerschool.

Elly

De cursus was een prachtige ervaring voor mij! Door het dagelijks te starten met een wijs verhaal, komt het bij mij ook meer binnen dan enkel met uitleg. De verhalen waren boeiend en maakten me telkens nieuwsgierig naar hoe het ging aflopen. De belangrijkste les voor mij uit deze cursus , is dat ik dit allemaal al WEET, maar niet voldoende toepas. Dit was het zetje dat ik nodig heb! Dankjewel!

Ingrid

Deze cursus heeft zeker meer waarde aan mijn leven toegevoegd. De verhalen zijn mooi en verhelderend. Veel basis dingen wist ik al doordat ik veel gelezen heb, maar ik merk dat door de uitleg in deze cursus ik een verdieping ervaar. Een voorbeeld... de uitleg over wat wel in het NU is en wat niet. Echt heel verhelderend en zeer genuanceerd......top. ik kan deze cursus zeker aanraden.

Heleen

Het was heel fijn deze challenge. Het heeft me tot nadenken gebracht over het leven en gaf me weer moed over hoe je met problemen kan omgaan en ook zelfvertrouwen!

Anne

Niet iedere dag, maar wel veel dagen, waren het precies de dingen die ik op dat moment nodig had! De verhalen over het thema vind ik prachtig, ik houd van verhalen! Dank je wel voor de mooie challenge. voor mij was hij de moeite waard en zal ik zeker de oefeningen blijven toepassen! de challenge is zeker een aanrader.

Sjan Adam

Ik vind het een verrijkende mini cursus en heb er veel aan gehad! dank je wel

Pascalle

De verhalen vond ik heel erg mooi en heel inspirerend. De thema's van iedere dag zijn zo simpel en zo herkenbaar en logisch maar ook zo goed om eens bij stil te staan. Het geeft me rust en vertrouwen in deze speciale tijd. Dankjewel!

Ina

De challenge is voor mij heel bijzonder, ik doe hem al voor de tweede keer en het brengt me ook nu weer erg veel. Vooral dag zeven over vertrouwen in deze toch wel spannende tijden helpt me enorm en is een houvast. veel dank hiervoor. Een aanrader!

Arien

Het heeft voor mij veel waarde gehad althans voor mijn zelfvertrouwen. Al geruime tijd ben ik met mezelf aan de slag en deze challenge heeft mij heel zeker inzichten gegeven. Vooral het leven in het Nu. Het vertrouwen hebben in eigen weten is bevestigd. Mooi! Deze challenge kan ik zeker aanraden!

Agnes
>