I found my Self in Sardinië | Tri of Light

I found my Self in Sardinia

5 jaar geleden ging ik in mei voor het eerst naar Sardinië

Wat zag mijn leven er toen nog anders uit zeg. Ik was zo'n 20 kilo zwaarder en hopeloos op zoek naar wie ik ben en hoe ik mijn plekje in deze maatschappij zou kunnen vinden.

Alhoewel mijn eerste reis vooral ging over het ontdekken van het plekje waar mijn moeder woonde, de plek waar zij zo verliefd op was geworden, bracht het me veel meer dan dat.

Elke keer wanneer ik weer naar Sardinië ging werden er opnieuw stukken blootgelegd die mijn leven enorm veranderden!

More...

Tijdens deze 1e reis in mei 2012 was het tijd om de stap te zetten in te leren luisteren naar mijn lijf én zowel mijn intuïtie als mediamieke gaven verder te ontdekken.

Die reis maakte me wakker over het feit dat ik al jaren lang met heftige buikpijn rondliep en om de haverklap ziek was.

Ik had tegen mezelf gezegd dat ik gewoon een zwak immuunsysteem had en dat nu eenmaal zo was. Die overtuiging zou heel snel daarna enorm gaan veranderen.

In Sardinië besloot ik om, direct na terugkomst in Nederland, bij een lieve familie vriendin van ons, die toentertijd werkzaam was als bio resonantie therapeut en natuurgeneeskundige, een afspraak te maken.

En binnen 1 jaar was ik 20 kilo lichter en was ik vrijwel nooit meer ziek. Zonder ook maar iets te sporten. Simpelweg door de verbinding met mijn lijf weer te maken, het helende proces in te stappen tijdens de therapie sessies en niet meer te eten waar mijn lijf niet tegen kan. Het veranderde mijn leven!

Het tweede grootse inzicht die deze eerste reis mij gaf was mijn aanleg als medium.

Terwijl mijn moeder al een tijd bezig was met zelfbewustwording en haar spirituele ontwikkeling, moest ik daar nog niets van weten. Geen "zweverige" dingen voor mij. Eerst zien en dan geloven allemaal zei ik een lange tijd.

Nou dat zien en ervaren heb ik gedaan. Terwijl ik voor de grap speelde met een set orakelkaarten van mijn moeder, schrok ik van het moment dat mijn moeder vroeg of ik wel wist wat ik aan het doen was. Ik had heel onbewust de kaarten op specifieke wijze neergelegd en mijn hand erboven gehouden om te voelen of ik de kaart hoorde om te draaien.

Mijn eerste afstemming als volwassene op een wereld die ik nog niet eerder had gezien.

Bij thuiskomst was ik zo nieuwsgierig naar wat dit was en wat ik nog meer onbewust zou kunnen, dat dit al snel leidde tot het ontdekken dat ik automatisch schrift kon doen (dat mijn gidsen via mij kunnen schrijven). Dit heeft me zoveel troost gegeven in tijden dat ik me erg eenzaam voelde. En was daarnaast ook een belangrijke voorbereiding op het werk dat ik nu dagelijks doe.

Daar in Sardinië, nu alweer 5 jaar geleden, werden alle "registers" in sneltreinvaart open getrokken. En iedere keer weer als ik daar kwam, werden er weer nieuwe overtuigingen en blokkades blootgelegd, en vervangen door helende inzichten en ervaringen.

Ondertussen is Sardinië voor mij dé plek om weer thuis te komen in mijzelf.

Om weer verbinding te maken en even niets meer te hoeven. En organiseer ik samen met mijn moeder Joanna en mijn zus Amber, via Tri of Light ook reizen naar Sardinië. We voelen alle drie het verlangen om dit bijzondere eiland met haar helende energieën open te stellen voor heel veel mensen die op zoek zijn naar meer verbinding met zichzelf.

Joanna organiseert al sinds 2011 Zielsreizen naar Sardinië. Om weer de verbinding met je ziel en je ware zelf te maken, te leren werken met energie en grote stappen te maken met je intuïtieve gaven.

Dit jaar is Amber ook gestart met het organiseren van Creatie Reizen. Een low budget spirituele reis voor co-creators die samen gaan werken om hun eigen reis samen te stellen. Helemaal vanuit hun unieke talenten en ze zo samen de mogelijkheid krijgen om Sardinië te ontdekken.

En ook ik start nu zelf volgende maand met mijn Transformatie Reis. Geïnspireerd door mijn eigen transformerende ervaringen in Sardinië bied ik een helende en verbindende reis waarin je volledig verzorgd word, terwijl je volop geïnspireerd raakt door de workshops en sessies die wij met z'n 3-en aanbieden.

Sardinië is geweldig! En we willen dit iedereen laten ervaren.

Het mooie is ook, dat het met slechts 2 uurtje vliegen, vrijwel om de hoek ligt en de vliegticketprijzen ook niet heel erg duur zijn. En natuurlijk dat wij een geweldige trainingslocatie hebben boven op een berg met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en de bergen. Ook nog op loopafstand van de zee. Wat wil je nog meer?!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: