Online Programma
Intuïtief Coachen

Begeleid anderen op hun Levensreis en 
help ze leven vanuit hun authentieke IK

Jij gelooft in een wereld waarin we ons Authentieke Zelf mogen zijn.
Waarin het ''normaal'' is om een échte diepgaande verbinding te maken met onszelf.

Om je heen zie je zoveel mensen die die verbinding met zichzelf kwijt zijn.
Die op zoek zijn naar richting, naar antwoorden.
In gesprekken voel jij dan vaak ook feilloos waar iemand stappen mag zetten. 
Of waar meer aandacht nodig is.
Je doet dit in jouw omgeving al als vanzelf,

Maar .......

 • er je werk van maken voelt nog spannend 
 • je vindt het lastig om voor jouw waarde te gaan staan
 • je twijfelt aan je gevoel op het moment dat je prestatie druk voelt
 • je vindt het moeilijk om uit te leggen wat je dan precies voor anderen kan betekenen
 • je mist handvatten om iemand te begeleiden
 • je wilt graag Bewust en vol Zelfvertrouwen anderen helpen vanuit je gevoel

Herkenbaar?

Stel je eens voor dat jij :

Stralend mensen gedag wuift, nadat ze vol hernieuwde kracht en een diepere verbinding met zichzelf bij jou de deur uit lopen. Door middel van jouw vragen, eigen zelfbewustzijn en positieve aanwezigheid, ben je er voor de mensen die bij jou komen, waardoor ze zichzelf beter leren begrijpen en andere keuzes kunnen maken in hun leven. 

Vol zelfvertrouwen stem jij je af op wie je hulp dan ook maar nodig heeft en je weet daardoor precies wat diegene nodig heeft. Met elke sessie die je doet, bloei jij zelf ook meer op. Je krijgt er zoveel energie van, dat je je bijna niet meer kan voorstellen dat je eens twijfelde of dit het juiste pad voor je was. Opstaan en je plek innemen was spannend, maar jij weet dat alleen door innerlijke kracht en je meest authentieke zelf Zijn, je het verschil in jouw leven maakt.
En juist omdat jij dat 'weet', help jij anderen om datzelfde te doen!

Dit kan jouw verhaal zijn! 

Ik heb namelijk een geweldig Online Programma voor jou gecreëerd, 
die jou helpt om de krachtige en zelfverzekerde Intuïtief Coach  in jou wakker te maken!

Leer in 4 weken alle inzichten, tools en skills die jij nodig hebt om Zelfverzekerd Intuïtief te Coachen.

JOUW TALENTEN

Jij bent het uitgangspunt van dit programma. Het is erop gericht om uit jou te halen wat er al in zit. Ik ga jou helpen om te stralen en jouw talententen als Intuïtief Coach in te zetten vol zelfvertrouwen en kracht.

VANUIT DIEP BEWUSTZIJN

Geen ingewikkelde coach methodes. Je leert jouw gevoel, samen met praktische tools, in te zetten om levens te kunnen transformeren. Zodat er zoveel mogelijk ruimte is voor magische momenten!

VOL WIJSHEID & KENNIS

Ik breng mijn eigen persoonlijke ervaringen in, als coach, coachee en trainer van Intuïtief Coaches, om alles wat ik je leer “levend” te maken. Een fijne en verbindende aanvulling op de kennis die je gaat op doen. 

VOOR LICHTWERKERS

Voor Lichtwerkers die al veel met hun intuïtie doen, werken met energie of met hun Gidsen andere vormen van lichtwerk doen.

CREATIEVE WERKVORMEN

Je krijgt heel veel tools en creatieve werkvormen om spelenderwijs mee aan de slag te kunnen met jouw coachee. 

OP JOUW MANIER

Je kan alles in je eigen tijd en tempo doorlopen, zodat je helemaal jouw unieke proces en leerweg kunt volgen. 

Bekrachtig jezelf en sta op,
zodat jij anderen kunt helpen ditzelfde te doen 

Tamara

Ik ben Tamara. Trainer bij Tri of Light waar ik samen werk met mijn moeder Joanna en zusje Amber. Daarnaast ben ik ook de trotse (thuisonderwijs) mama van Nelani, Navajo en Noah. Mijn grote droom is dat ieder mens de kans krijgt om onvoorwaardelijk zichzelf te mogen zijn en ik voeg daar dan ook vol passie met mijn (online) creaties mijn steentje aan bij!
In 2015 ontdekte ik tijdens mijn trainer/coach opleiding het Intuïtief Coachen. Het was een mini onderdeel van de training, maar ik wist meteen dit is “mijn ding”! Ik ontdekte dat Intuïtief Coachen hetgeen was, waarmee ik onbewust al jaren mensen in mijn omgeving hielp, sinds ik mijn wake-up call had gehad na mijn depressie op 14-jarige leeftijd. Het was voor mij dan ook zo klaar als een klontje : ik schrijf me in bij de Kamer van Koophandel als Intuïtief Coach en start mijn eigen praktijk. Daarin combineerde ik coachen met healing en channeling.
Hoe enthousiast ik ook startte, al gauw kwam ik mijzelf enorm tegen. Ik was mega onzeker over mijn waarde, had een jong baby'tje thuis met verlatingsangst en vervolgens kwam er ook nog een pittige coachee op mijn pad die mijn onzekerheid enorm triggerde en dus besloot ik te stoppen met mijn praktijk.
Bij Tri of Light ging ik verder als energy healer en lichtchanneler, zodat ik toch mensen kon blijven helpen maar dan zonder “zelf” echt iets te zeggen. Dat voelde fijn!
TOT het moment dat mijn gidsen besloten het roer om te gooien. De grappenmakers wisten precies hoe ze de coach deur weer op een kier moesten zetten : ik kreeg van hun precies dezelfde boodschappen door die ik zelf ook al wilde geven. Daardoor begon het zoooo te kriebelen om gewoon weer vanuit mijzelf te kunnen praten!
Ik besloot dat het tijd was om mijn zelfvertrouwen te vergroten als Intuïtief Coach en zette de intentie om daar te komen. Dat manifesteerde zich heel sterk in 2019. Ik kon twee vliegen in 1 klap slaan - mijn passie om met kinderen te werken én me te verdiepen in coachen op een magische manier - door een kindercoach opleiding te volgen! Dat combineerde ik vervolgens nog eens met heel veel andere, super waardevolle, workshops en opleidingen waarvan ik voelde dat ik daar bij “moest” zijn. Ik kwam thuis in mijzelf en terug in het Intuïtief Coachen.
Het talent om te coachen had ik wel en ook mijn hart zat op de goede plek, maar er was meer nodig.. en dat had ik nu gevonden!
Eind 2019 had ik eindelijk de woorden gevonden voor wat ik altijd al deed vanuit mijn gevoel, durfde ik volledig te vertrouwen op mijn ingevingen, kreeg ik de erkenning die ik zocht, had ik mega veel tools om in te zetten, wist ik de waarde van mijzelf als intuïtief coach en had ik mijn eigen wijze manier van Intuïtief Coachen ontdekt!
De allereerste maand van mijn opleidingen voelde ik het eigenlijk al : Ik wil dit gaan doorgeven! Ondertussen had ik tijdens de Energy Healer workshops en Reizen in Sardinië al zoveel “hobby coaches” ontmoet die “iets” misten in het werk dat ze nu deden of het zelfvertrouwen misten om er gewoon voor te gaan.
Dus creëerde ik, nog voor het einde van mijn opleidingsjaar, mijn eigen opleiding Intuïtief Coachen in januari 2020. En wooow wat stroomde dat. Binnen 1 week waren 4 van de 6 plekken helemaal vol!!
Eén van de deelneemsters schreef zelfs : “Ik voelde dat ik “iets” met Intuïtief Coachen wilde gaan doen, en voelde dat ik die bij jullie wil volgen en ineens kwam deze oproep!” Wauw. Hoe gaaf. Soms klopt ineens alles en stroomt het. Ondertussen ben ik 2 live opleidingen verder en was het tijd voor de volgende stap om nog meer mensen te kunnen helpen : het online programma “Intuïtief Coachen”
Als jij voelt dat dit voor jou is, dan ben je van harte uitgenodigd, om met mij mee op reis te gaan naar de krachtige Intuïtief Coach in jou!

Heel praktisch ziet de cursus er zo uit:

Je krijgt direct toegang tot 4 krachtige modules met online videolessen, 
visualisaties, meditaties of een werkboek en opdrachten om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

1

Module 1 - Intuïtief Coachen Basics

Ik leer je de basis van wat intuïtief coachen is, hoe je dat vanuit verbinding én zelfvertrouwen doet.

2

Module 2 - Krachtige Coach Tools

Ik leer je hoe jij impact kunt maken met 10 krachtige Coach tools en creatieve werkvormen.

3

Module 3 - Eigen Wijs Coachen 

Ik leer je jouw eigen manier van coachen te vinden die past bij jouw Levensmissie.

4

Module 4 - De Coach Reis

 Ik leer je hoe jij stap voor stap jouw coachee begeleid met hun levensuitdagingen.

Na het volgen van dit Programma :

 • Weet jij hoe je vol zelfvertrouwen anderen kunt coachen vanuit je intuïtie
 • Heb je een heleboel ervaring als Intuïtief Coach op zak
 • Weet je wat jouw Eigen Wijze manier van Intuïtief Coachen is
 • Heb jij alles in huis om gelijk te starten met (online) coachen

Ontzettend waardevol! Ook al bestaande coaches kan ik aanraden dit programma te volgen!

Gedurende mijn leven heb ik al vele uitdagingen gehad. Uitdagingen waarbij ik altijd zelf een positieve kijk heb gehad die me op de been heeft gehouden en de kracht heeft gegeven om door te kunnen gaan. En niet alleen doorgaan, maar ook heeft laten leren van wat er is gebeurd. Nadat ik door een vriendin die ook coach is, erop werd gewezen hoeveel waarde ze hecht aan mijn visie op haar uitdagingen en ik haar ook op weg help om weer vol goede moed verder te kunnen gaan, al dan niet op dezelfde weg, realiseerde ik me dat ik met mijn talenten waardevol kan zijn voor een ander. Toen ik aan het zoeken wat voor een coach ik wilde zijn. kwam ik dit online programma tegen.
Zowel Tamara haar eigen verhaal alsook de visie van Tri spraken mij enorm aan. De klik op de knop om de cursus aan te vragen was toen heel snel gemaakt en de sprong in het (on)bekende was daar. Tamara heeft met haar programma mij mee op reis genomen. Een reis om mezelf goed te onderzoeken, mijn verborgen talenten aan het licht te laten komen. Om ze vervolgens volledig tot bloei te laten komen. Tamara is een woordenkunstenaar, maar dit komt ook volledig tot uiting in de mooie metaforen die ze maakt in de cursus. Door deze metaforen begrijp je echt wat er wordt bedoeld, je hebt de "o ja, dat zit zo", "ja dat is logisch" momentjes waardoor deze lessen je ook bij blijven. En aan de hand van persoonlijke voorbeelden neemt ze je mee in de lesstof. Ik ben zelf tot inzicht gekomen dat ik als coach verder wil. Maar ook dat er meer in mij zit. Ik flow nog even mee met Tri om straks alles mooi samen te kunnen bundelen in mijn eigen manier van lichtwerken.
Jazeker zou ik dit programma aanbevelen. Een van mijn coachees tijdens het programma was een vriendin van mij. Ze is zelf coach en stond vaak versteld van de inzichten die worden gegeven in dit programma en gaf ook aan dat ze dit zo zelf niet had "geleerd op school" maar dat het ontzettend waardevol is. Ik zou dus ook, al bestaande coaches, aan kunnen bevelen dit programma te volgen. Om zo nog meer inzicht te krijgen om de coachees zo goed mogelijk weer hun reis te laten vervolgen. Voor ieder ander die over deze cursus nadenkt, neem die sprong in het (on)bekende. Het zal je verrijken. heel veel liefs, simone

Simone

O wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen!

Lieve Tamara, Dank je wel voor jouw wonder mooie woorden! Dit geeft een intens goed gevoel! Liefde, kennis, passie en warmte zijn de cocktail van het werk die jij doet.
Met deze fantastische cocktail wil ik klinken op het nieuwe jaar 2021 en op onze mooie samenwerking, want zo voelt het echt. Van het allereerste moment dat ik besloot om de cursus intuïtief coachen bij jou te volgen, voelde ik dat het dat was wat ik echt wou. Ik voelde een brandend verlangen om de sprong te wagen en O wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen! Een prachtige cursus vol teksten, video's, power points, hand-outs en tal van meditaties die je voor het leven kan blijven beluisteren, die mij opweg hebben geholpen naar de beste versie van mezelf als intuïtief coach. Door dit alles geef jij enorm veel waarde aan deze cursus. Je hebt er jouw hart en ziel ingelegd, dat voel je, dat zie je en dat mogen de toekomstige intuïtieve coachen ook ervaren.
Aan de nieuwe toekomstige cursisten:
Als jij dit ook voelt net als ik, dat brandend verlangen of dat vlammetje in je buik, dan ben jij degene die deze cursus hoort te volgen. Vertrouw op dat gevoel, want dat is wat je hart zegt/wilt en dat is altijd juist!
Lieve Tamara, ik wil je bedanken voor deze ongelooflijke tijd samen, want zo voelt het ook. Jij begeleidt jouw cursist naar een zelfzekere coach, die straalt en die voluit kan gaan voor een nieuwe reis op zijn/haar levenspad. Jij hebt al jouw waardevolle kennis gegeven en daar ben ik jou heel dankbaar voor!

Evelien

Een verrijking voor jezelf en andere mensen!

Ik was al een poosje op zoek naar een coaching cursus die bij mij zou passen en stiekem vond ik het al jammer dat Tri of Light dit niet deed. Tot op 1 dag, ineens.. intuïtief coaching voorbij kwam op facebook. Hier hoefde ik dan niet over na te denken natuurlijk, en ik schreef mij gelijk in!!! Ik had geen verwachtingen , ik wist dat het iets voor mij zou zijn!

Het fijne van deze manier van coaching is, dat het laagdrempelig is. Het is begrijpelijke en logische taal. Je kan het op jezelf toepassen en dit kan je weer eigen maken voor jouw eigen klanten. Het word op een liefdevolle mooie manier gedeeld en iedereen werd in zijn waarde gelaten. Ik wist dat dit voor mij de kers op de taart was om dit zelf toe te gaan passen.
Ik kan de intuïtieve coach opleiding zeker weten aanraden! Het is zeker een verrijking voor jezelf, voor de mensen om je heen en om het gewoon toe te passen wanneer er eigenlijk vraag naar is.

Samanta

Praktisch en duidelijk: leren vanuit de basis dat je bij jezelf kan blijven en het kan toe kan passen

''Ik heb de opleiding zeker als heel mooi ervaren. Het was praktisch en duidelijk, zonder al te veel kunstgrepen en dat het buiten je zelf is. Dit was zo de basis dat je bij jezelf kon blijven en het kon toepassen. Dat was heel fijn. Mijn grootste inzicht tijdens deze opleiding was dat je geen ingewikkelde methodes nodig hebt (die ver van jezelf af staan) om een goede coach te zijn. Dat je door gebruik te maken van de geleerde tools en gewoon jezelf te zijn al een heel eind komt. Ik had het idee om het naast access bars sessies te gaan doen, maar ik dacht nu: ik kan er misschien ook wel wat meer mee! Ook vond ik het fijn om te zien dat de mogelijkheid er ook is voor online coaching. Deze opleiding is zeker een aanrader en is een mooie basis die je de ruimte geeft te coachen vanuit jouw authentieke zelf.

Linda

Heel praktisch en inhoudelijk!

Ik vind dat hoe Tamara de kaders en de structuur aanbrengt in hoe je gaat coachen heel praktisch en inhoudelijk. Dat vind ik heel prettig en het maakt dat het overzichtelijk is. Zoals Tamara ook zegt we doen het eigenlijk allemaal al wel, maar nu is er een bevestiging daarvan en komt er een raamwerk voor. Dat vond ik heel prettig. Ik kan nu verder uitbreiden wat ik al doe.

Dittiene

Een echte aanrader voor wie een meerwaarde wil toevoegen aan zijn/haar levenspad missie!

Het intuïtief coachen spreekt mij enorm aan om mensen meer te kunnen helpen met dingen waar ze mee worstelen. Ik wou een goed gesprek dat ik vroeger al mocht ervaren met mensen, omzetten naar een diepere betekenis. Verwachtingen had ik niet echt, buiten het effectief gaan leren hoe ik aan de slag kon. En deze verwachting werd tenvolle beantwoordt! Het online programma is heel duidelijk opgesteld en je kan het gewoon doen op eigen tempo. Het bracht voor mezelf heel veel waarde, want ik ben hier krachtiger en met meer zelfvertrouwen uitgekomen. Ook de meditatie’s die in het aanbod zitten zijn van grote waarde geweest voor mij. Het verbindend coachen met de leuke afkortingen zoals oma en nivea zijn voor mij ook een grote hulp voor het onthouden. Tamara loodst je volledig door het traject en geeft voldoende feedback om je naar een hoger niveau te tillen. Het grootste inzicht dat ik tijdens dit online programma mocht ervaren is dat ik het meer dan waard ben om mensen te gaan coachen. Dit om hun zelfbewustzijn te gaan triggeren en om zo zelf tot inzicht te komen om via mogelijkheden te denken. Ik ben fier en trots op mezelf, maar ook op mijn coachees die ik tijdens dit traject heb begeleidt opzoek naar een stukje van wie zij werkelijk zijn. Ook ik heb hiermee een deeltje van mij ontdekt dat ik nog niet kende! Dit online coaching programma is zeker een echte aanrader voor wie een meerwaarde wil toevoegen aan zijn/haar levenspad missie!

Heidi

Intuïtief Coachen past écht bij jou als jij:


 • het belangrijk vindt dat anderen de antwoorden op hun vraagstukken in zichzelf vinden
 • feilloos aanvoelt wat een ander zou kunnen doen om een stap vooruit te komen
 • zelf veel bezig met zelfbewustwording bent en veel waarde hecht aan authenticiteit
 • menselijk gedrag en de diepere lagen in waarom iemand doet wat ie doet, fascinerend vindt
 • verbinding hebt met je intuïtie en daarop kunt vertrouwen in je dagelijkse leven
 • gelooft dat er meer is en spiritualiteit heel waardevol vindt en anderen wilt helpen om dit praktisch te vertalen naar hun leven
 • het belangrijk vindt om op een ander af te stemmen en iemand van daaruit te helpen, in plaats van vanuit een methode
 • er klaar voor bent om het verschil te maken in het leven van anderen!

Dit is hét moment om op te staan en een Lichtpilaar te zijn voor anderen!

We leven in een wereld waarin zóveel gebeurt. Steeds meer mensen worden wakker en gaan op zoek naar zichzelf.
Ze willen meer leven vanuit hun hart en vanuit hun authentieke ik, maar weten niet goed hoe.
Jij hebt daar al stappen in gemaakt en bent de aangewezen persoon
om met jouw intuïtieve talenten anderen te helpen op hun levenspad.

Als jij doet wat jou echt gelukkig maakt en gaat stralen, dan help je anderen ook met stralen.
Het maakt niet uit dat je zelf nog op reis bent en nog veel mag leren. Dat mogen we allemaal nog.
Het is tijd om jouw plek in te nemen in de wereld!

Verander de wereld, begin bij jezelf!

Ben jij er klaar voor om betekenis te hebben voor anderen als Intuïtief Coach?

Vol zelfvertrouwen kunnen invoelen hoe jij anderen kunt helpen, 
zelf verbinding te maken met hun authentieke ik, zodat zij het verschil kunnen maken in hun leven?

Schrijf je dan hier in en start direct:

inclusief:

 • 4 online modules, met videolessen,  visualisaties, meditaties, werkboek en opdrachten
 • Onbeperkt toegang tot de Tri Academy
 • Support Forum voor al jouw vragen
 • Jouw Intuïtieve Coach Certificaat

COMBINATIE AANBIEDING:

Intuïtief Coachen

+

In 2 maandelijkse termijnen:

Bij betaling in 1x ontvang je korting:

Voel jij dat het belangrijk is om eerst nog te werken aan het écht leren vertrouwen op jouw Intuïtie? 

Maak dan gebruik van de Combi Aanbieding:
Nu van € 397 + € 197 € 594,-  
voor slechts: € 450,-!
bij betaling in 1x

Het is ook mogelijk om de Combi Aanbieding in 2 maandelijkse termijnen te betalen.
Je krijgt dan direct toegang tot de Cursus Intuïtie en na ontvangst van de 2e betaling toegang tot het Programma Intuïtief Coachen

Ik ben meer zelfbewust geworden en heb meer vertrouwen

Ik wilde een all-in pakket op mijn website kunnen aanbieden. Vandaar dat ik mij heb aangemeld voor het Online Programma Intuïtief Coachen. Mijn verwachtingen waren dat ik zou leren met zelfvertrouwen intuïtief te coachen met bruikbare tips & tricks. De opleiding heeft absoluut waarde aan mijn leven toegevoegd. Ik ben meer zelfbewust geworden en heb meer vertrouwen. Inzichten die ik zeker ga onthouden is dat je er gewoon kunt zijn, je geeft al genoeg. Wat ik Heel goed vond aan de opleiding was de opbouw, de logische volgorde, de professionaliteit en originaliteit (bv de talenten). Zeker een aanrader!

Simone

Ik kan alles op mijn eigen wijze gebruiken

Ik heb mooie inzichten en kennis opgedaan. Het is allemaal heel duidelijk en ik kan Alles op mijn eigen wijze gebruiken. Een aanrader!

Angela

Ik kan nu meer mijn grenzen afbakenen!

Ik ga dit zeker meer gebruiken in mijn praktijk en de tools meer inzetten. Ik flow al wel vanuit mijn intuïtie, maar ik kan nu ook meer mijn grenzen afbakenen. Voor de rest heb ik heel mooi aan mijzelf gewerkt en dat vond ik een heel mooi cadeau!

Tinne

Prachtige tools die ik nu creatief kan gaan inzetten

Tamara, bedankt voor de zeer interessante en praktische opleiding als ook voor de prachtige tools die ik nu creatief kan gaan inzetten tijdens een intuïtief coaching sessie.

Liesbeth

Mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid!

Mooi om te ontdekken wat voor coachingstijl bij mij het beste past. Mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid. Echt heel waardevol! Zeker weten een aanrader deze opleiding.

Anne-Marie

Ik zou aan iedereen die onderscheidend wil zijn in haar/zijn eigen discipline aanraden om mee te doen aan deze opleiding!

De intuïtieve coach opleiding heeft mij helderheid gegeven dat ik de juiste weg ben ingeslagen om mij verder te ontwikkelen als leider, in welke discipline dan ook. In 1 zin kan ik deze opleiding als volgt omschrijven: leerzaam, vrij, nuchter, gelijkwaardig en liefde voor de medemens is ok.
Tri of light is voor mij een voorbeeld hoe ratio en spiritualiteit wel degelijk samen kan gaan en kan bijdragen aan het welzijn van ieder mens.
Ik zou aan iedereen die onderscheidend wil zijn in haar/zijn eigen discipline aanraden om mee te doen aan deze opleiding!

Arlene

Veelgestelde vragen:

Waar vind ik alle lesstof?
Het Online Programma vind je op de Tri Academy. Onze online academie waar je de inloggegevens van krijgt direct na je aanmelding.

Moet ik zelf nog dingen aanschaffen om te kunnen starten met coachen?
Om Intuïtief te kunnen Coachen heb je in de basis alleen jezelf nodig. In de module over Tools leer ik je diverse creatieve werkvormen waar je mee kunt coachen. Een aantal daarvan kan je direct gebruiken. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog ander materiaal aanschaffen, maar dat is helemaal aan jezelf en waar jouw interesses liggen. Niks moet alles mag!

Ik heb geen coach ervaring, kan ik dan wel mee doen?
Zeker! Je hoeft geen coach te zijn om mee te doen aan het Online Programma. Ik ga je juist leren hoe je vol zelfvertrouwen als Intuïtief Coach anderen kunt gaan helpen. Wat daarbij wel belangrijk is, is dat jij een passie voelt voor het Intuïtief Coachen en dat je een natuurlijke aanleg hebt die we tijdens het Online Programma verder kunnen ontwikkelen.

Ik heb moeite met online cursussen volgen en twijfel of ik dit wel ga afmaken. Wat raad jij me aan?
Bij het volgen van een Online Programma is het belangrijk dat je er echt tijd voor in gaat plannen en de motivatie voelt om deze ook daadwerkelijk te volgen. Voor beiden zorg ik tijdens de cursus. In de Kickstart videoles Bonus motiveer ik je om het echt te gaan afmaken en natuurlijk krijg je de 1e 4 weken elke week een email van mij om je te motiveren jouw Intuïtief Coachen droom waar te maken!

Hoe behaal ik mijn Intuïtief Coachen Certificaat?
Zodra jij alle Modules hebt doorlopen, de Quiz hebt afgerond, jouw Praktijk Opdrachten hebt gedaan en het Reflectie Formulier naar mij hebt opgestuurd, ontvang je van mij jouw welverdiende Intuïtief Coachen certificaat.

Kan ik na het Online Programma direct aan de slag als Intuïtief Coach?
Zeker kan jij na dit Programma aan de slag. We gaan er samen voor zorgen dat jij alles in huis hebt om zelfverzekerd Intuïtief te gaan Coachen. Je doet tijdens het Online Programma in korte tijd veel ervaring op en het is aan jou om je dit vervolgens helemaal eigen te maken. Met jouw unieke ik en jouw talenten als uitgangspunt.

Hoe voer ik de praktijk opdrachten uit?
Bij elke Module krijg je praktijk opdrachten waarmee je mag gaan oefenen met een buddy van het Online Programma (via het Besloten Forum kan je hiervoor een oproep doen) en/of iemand in jouw omgeving waarmee je mag oefenen. Dit regel je zelf, maar tijdens de Kickstart videoles Bonus help ik je om te kijken wat het beste bij jou past.

Hoe werkt het praktische gedeelte van het online programma?
In het online programma zijn 4 modules waarbij je elke keer een praktische opdracht bij krijgt. Deze opdracht voer je voor jezelf uit of met een buddy via het online programma.
Aan de start moedig ik je aan om via ons Besloten Forum te laten weten dat je een buddy zoekt. Al veel van onze deelnemers helpen elkaar hiermee op weg!
Je ervaringen en eventuele vragen die opkomen kun je stellen in het forum. Daar kan ik je tips geven en verder op weg helpen.

Op dit moment zijn er geen live oefenmomenten en is het vooral bedoelt om zelfstandig (eventueel met buddy) aan de slag te gaan.
Wel krijg je aan het einde als jij je reflectie verslag inlevert en je certificaat aanvraagt persoonlijke feedback van mij.
Het is dus echt een online programma die je alle mogelijkheden biedt, maar tegelijkertijd ook zelfstandigheid en zelfmotivatie van je vraagt! Voor diegenen die het diepe verlangen en de ambitie voelen om de tools, inzichten en ervaring op te doen om zelfvertrouwen intuïtief te gaan coachen.

Hoe weet ik of Intuïtief Coachen bij mij past?
Ik geloof dat Intuïtief Coachen jou op het lijf geschreven is als jij je in het onderstaande herkent:
*Jij praat graag met mensen over hun problemen/uitdagingen
*Jij vindt het belangrijk dat anderen de antwoorden op hun vraagstukken in zichzelf vinden
*Jij voelt feilloos aan wat een ander zou kunnen doen om een stap vooruit te komen
*Jij bent zelf veel bezig met zelfbewustwording en hecht veel waarde aan authenticiteit
*Jij vindt menselijk gedrag en de diepere lagen in waarom iemand doet wat 'ie doet fascinerend
*Jij hebt verbinding met je intuïtie en daarop kunt vertrouwen in je dagelijkse leven
*Jij gelooft dat er meer is en vindt spiritualiteit heel waardevol en wil anderen helpen om dit praktisch te vertalen naar hun leven
*Jij vindt het belangrijk om op een ander af te stemmen en iemand van daaruit te helpen in plaats van vanuit een methode
*Jij bent er klaar voor bent om het verschil te maken in het leven van anderen!

Herken jij jezelf in het onderstaande dan sluit het online programma NIET bij jou aan :
*Je hebt moeite met verbinding maken met je intuïtie en weet daar eigenlijk nog niet zoveel van (dan past de online cursus Intuïtie misschien beter bij je)
*Jij volgt graag een vaste methode of structuur bij het helpen van anderen
*Je wil vooral je richten op anderen helpen, maar wil daarbij niet aan jezelf werken
*Je durft niemand te vragen om te oefenen met coachen en/of hebt daar geen zin in

Waar kan ik terecht voor mijn vragen?
Op de Tri Academy is een Besloten Forum speciaal voor de deelnemers aan het Online Programma Intuïtief Coachen.
Hier kan je al je vragen stellen, maar ook ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

Wat als ik het Online Programma niet kan doorlopen in 4 weken?
Dat is geen enkel probleem! Ik neem je mee op reis gedurende 4 weken, maar het is aan jou of jij er langer over wil doen. Dat is het enorme voordeel van online werken : alles is mogelijk! Jij hebt onbeperkt toegang tot het Online Programma op de Tri Academy en kan het dus helemaal in jouw eigen tijd en tempo doen. 

Ik heb al een eigen praktijk, daar wil ik Intuïtief Coachen graag aan toevoegen. Past het Online Programma dan bij mij?
Ja, dit Online Programma past dan zeker bij jou. Zelf heb ik Intuïtief Coachen ook gecombineerd met Energy Healing en Lichtchannelen en ook bijna alle deelnemers van mijn live opleidingen deden al iets met energiewerk. Sommigen van hen vullen hun sessies nu aan met Intuïtief Coachen, maar anderen voelden zich juist enorm thuiskomen in het Intuïtief Coachen zelf en maken dat nu de basis van hun sessies. In het Online Programma wordt ook aandacht besteed aan de vele mogelijkheden die hierin zijn en wat jouw manier van Intuïtief Coachen is.

Ik heb een andere vraag ............
Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat. Laat me je vraag weten door mij te
mailen of stuur een chat bericht via de chatbox op onze website (die zie je rechts onderin in het rood staan). Ik help je graag verder!

Veel inzichten en veel geleerd

Ik wilde graag meer leren over t coachen omdat ik daar al een beetje mee bezig was.
Deze opleiding heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn eigen leven en de dingen die ik doe. Ik heb veel geleerd en je wordt enorm goed begeleidt in het leren coachen. Ik gebruik de tools inmiddels in het dagelijks leven, maar ook als ik masseer of healing geef. 🤗😘 Dank je wel!

Astrid

Meer inzichten en de tools die je meekrijgt zijn top!

Het is een aanrader! Tamara beheerst de materie en de tools die aangereikt worden zijn top om mee te werken. Ik ben zo dankbaar 🙏🙏🙏 De opleiding geeft je meer inzichten om als coach je werk optimaal uit te voeren.

Antonella

Prachtige aanvulling

Ik heb ervan genoten! Helder en duidelijk en een prachtige aanvulling op de kennis die ik al heb! Weer veel geleerd zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Lies

Ik heb veel bijgeleerd!

Ik heb heel veel bijgeleerd en vond het zeer duidelijk. Het was mijn intentie om het mee te nemen in wat ik al deed in mijn eigen praktijk en ik ga daar nu met intuitief coachen verder aan de slag.

Nancy

Schrijf je hier in en start direct:

inclusief:

 • 4 online modules, met videolessen,  visualisaties, meditaties, werkboek en opdrachten
 • Onbeperkt toegang tot de Tri Academy
 • Support Forum voor al jouw vragen
 • Jouw Intuïtieve Coach Certificaat

COMBINATIE AANBIEDING:

Intuïtief Coachen

+

In 2 maandelijkse termijnen:

Bij betaling in 1x ontvang je korting:

Voel jij dat het belangrijk is om eerst nog te werken aan het écht leren vertrouwen op jouw Intuïtie? 

Maak dan gebruik van de Combi Aanbieding:
Nu van € 397 + € 197 € 594,-  
voor slechts: € 450,-!
bij betaling in 1x

Het is ook mogelijk om de Combi Aanbieding in 2 maandelijkse termijnen te betalen.
Je krijgt dan direct toegang tot de Cursus Intuïtie en na ontvangst van de 2e betaling toegang tot het Programma Intuïtief Coachen