2-daagse opleiding Intuïtief Coachen voor Lichtwerkers | Tri of Light

Opleiding
Intuïtief Coachen

Help anderen dichter bij hun authentieke ik te komen

Geloof jij in een wereld waarin we meer ons échte zelf mogen zijn?
Help jij anderen al vanuit je gevoel?
En wil jij dit nu graag bewust doen?

Maar voel je je onzeker of je iemand wel écht helpt?
Heb je moeite met vertrouwen op jouw intuïtie?
Mis je handvatten om iemand te begeleiden?
Of weet je niet hoe je van iets dat zo vanzelf voor jou gaat je werk kunt maken?

Tijdens deze workshop krijg jij alle inzichten, vaardigheden en tools 
die jij nodig hebt, om anderen te helpen met jouw intuïtieve talent

Deze workshop past bij jou als :


 • Je graag met mensen praat over hun problemen/uitdagingen
 • Je het belangrijk  vindt dat anderen zelf tot inzichten komen
 • Je feilloos aanvoelt wat een ander zou kunnen doen om een stap vooruit te komen
 • Je zelf veel bezig met zelfbewustwording bent
 • Je  menselijk gedrag en de diepere lagen in waarom iemand doet wat ie doet fascinerend vindt
 • Je gelooft dat er meer is en vindt spiritualiteit heel waardevol en wil anderen helpen om dit praktisch te vertalen naar hun leven
 • Je het belangrijk vindt om op een ander af te stemmen en iemand van daaruit te helpen in plaats van vanuit een methode

Voor alle Lichtwerkers die voelen dat ze ''iets'' willen
met intuïtief coachen

Het maakt hierbij niet uit of jij net begonnen bent, of dat jij al langere tijd werkzaam bent als healer, coach, masseur, channeler of op welke andere manier jij jouw Lichtwerk doet. Je kan intuïtief coachen namelijk inzetten in volledige coach sessies,  maar natuurlijk ook in combinatie met healing, massage of channeling met voorafgaand, of achteraf, een deel coaching.

Verbind je zelf met jouw intuïtieve kracht
& maak het verschil in het leven van een ander 
💖

De Workshop Intuïtief Coachen:

In 2 dagen ga ik je alles leren wat je nodig hebt om het verschil te maken voor anderen als intuïtief coach.

 • Bewustzijn
  Intuïtief Coachen is iets wat vanzelf gaat, maar wat je bewust kunt leren inzetten. Zonder methodes, maar vanuit afstemming en handvatten.
 • Mijn persoonlijke ervaringen
  Mijn eigen ervaringen en inzichten deel ik met je om te zien wat welke uitdagingen en mogelijkheden er zijn als intuïtief coach
 • Praktisch aan de slag
  Kennis vertaal je naar wijsheid door te doen en ervaren. Oefenen staat dan ook centraal tijdens beide dagen!
 • Creatieve Werkvormen
  Je krijgt een heleboel tools en creatieve werkvormen om spelenderwijs mee aan de slag te kunnen met jouw coachee. 
 • Aandacht voor jouw unieke manier van coachen
  Jij bent uniek en jouw coaching ook. Iemand komt bij jou voor jou en jij mag daar nog meer voor gaan staan
 •  Groep Gelijkgestemden
  Samen met anderen die net zo intuïtief zijn als jij leer je een heleboel en krijg je de ruimte om jezelf te zijn

Heel praktisch ziet het er zo uit:

Dag 1: De Basis van Intuïtief Coachen

Deze dag leer je alles over:

 • De 4 Pijlers van Intuïtief Coachen
 • Hoe je kunt coachen vanuit authentieke verbinding
 • Mijn 10 Krachtige Intuïtief Coachen Tools
 • De 3 Grootste Uitdagingen voor Intuïtief Coaches
 • Hoe je kunt samenwerken met je gidsen

Tussen lesdag 1 en lesdag 2 ga je zelf oefenen met alles dat je hebt geleerd op een oefen coachee. Het kan met je partner, je kind, een vriend(in) of een onbekende. Dat is helemaal aan jou. De bedoeling is dat je alles dat je hebt geleerd gaat laten landen en eigen maken.

Dag 2: Een Coach Reis begeleiden

Deze dag leer je alles over:

 • Wat jij als coach precies betekent voor anderen
 • Hoe je een Coach Reis begeleid
 • De kracht van een ontmoetingsgesprek & verankeren 
 • 10 Creatieve Werkvormen en 10 Krachtige Coach Vragen
 • Hoe jij Eigen Wijs Intuïtief kunt coachen

Na deze dag heb je alles wat je moet weten om als Intuïtief Coach aan de slag te gaan in huis. Het is nu aan jou om verder te gaan oefenen en het intuïtief coachen helemaal eigen te maken.

Aan het einde van de workshop:

 • Weet jij hoe je als Intuïtief Coach anderen kan helpen
 • Voel je je zelfverzekerd genoeg om te coachen vanuit je intuïtie
 • Ben jij je bewust van jouw zijnskracht
 • Heb je de kracht van Intuïtief Coachen ervaren
 • Heb je zelf een heleboel coach ervaring opgedaan
 • Weet jij hoe je een Coach Reis kunt begeleiden
 • Durf je te staan voor jouw unieke waarde
 • En ben jij er klaar voor om anderen te helpen als Intuitief Coach

"Als jij je Licht straalt, kunnen anderen ook gaan stralen!"

Tamara 

Hi! Ik ben Tamara. Naast dat ik mama ben van 3 geweldige mooie kindjes : Nelani (2015), Navajo (2017) en Noah (2020), ben ik enorm gepassioneerd over mensen verbinden met hun authentieke ik!

De afgelopen jaren ben ik heel erg zoekende geweest naar HOE ik dat precies wilde gaan doen. Ik begon met mezelf neer te zetten als intuïtief coach toen ik mij in 2015 inschreef bij de KVK. Na mijn depressie op 14-jarige leeftijd had ik zo mega veel geleerd over hoe je met het leven om moest gaan. Ik voelde dat ik mijn inzichten wou delen met anderen en intuïtief coaching, in combinatie met healing en channeling was de manier waarop ik dat ging doen.

Ik gooide de deur vol goede moed open en kreeg wel 3 klanten (waarvan maar 1 betaald was) en liep toen compleet tegen een muur aan. Hoe wist ik dat ik het goed deed? Dat ik de juiste dingen zei? Hielp ik wel echt iemand met mijn ingevingen? Ik kwam daarnaast als nieuwe mama van een klein babytje met verlatingsangst na een trauma ook nog in de persoonlijke uitdagingen en raakte steeds meer in de knoop met mezelf.

Ik raakte mega onzeker of ik met mijn intuïtieve ingevingen wel anderen kon helpen, naast dat ik allemaal persoonlijke uitdagingen kreeg en het doodeng vond om nog geld te vragen voor mijn coaching. Als hooggevoelige raakte ik zo overweldigd dat ik mijn eigen coach praktijk even helemaal plat legde.

Als ik nu daarnaar terugkijk snap ik waarom. Om van mijn ‘’coach hobby’’ echt mijn werk te maken werd er meer van me gevraagd.

Het jaar erop kreeg ik de kans om samen met mijn moeder Joanna en zus Amber een nieuwe start te maken met Tri of Light. Ik gaf daar voornamelijk healings en channelings en liet het intuïtief coachen achterwege. Dat voelde fijn! Ik was een doorgeefluik en kon vertrouwen op dat mijn gidsen wel wisten wat goed was voor de ander. Geen twijfel meer over mijzelf. Zo kon ik toch anderen helpen.

TOT het moment dat mijn gidsen besloten het roer om te gooien. De grappenmakers wisten precies hoe ze de coach deur weer op een kier moesten zetten : ik kreeg van hun precies dezelfde boodschappen door die ik zelf ook al wilde geven. Daardoor begon het zoooo te kriebelen om gewoon weer vanuit mijzelf te kunnen praten!

Ik besloot dat het tijd was om mijn zelfvertrouwen te vergroten als intuïtief coach en zette de intentie om daar te komen. Dat manifesteerde zich heel sterk in 2019. Ik kon twee vliegen in 1 klap slaan - mijn passie om ook met kinderen te willen werken én me te verdiepen in coachen op een magische manier - door een kindercoach opleiding te volgen! Dat combineerde ik vervolgens nog eens met heel veel andere, super waardevolle, workshops en opleidingen waarvan ik voelde dat ik daar bij “moest” zijn. Ik kwam thuis in mijzelf en terug in het intuïtief coachen.

Het talent om te coachen had ik wel en ook mijn hart zat op de goede plek, maar er was meer nodig.. en dat had ik nu gevonden!

Aan het einde van 2019 had ik eindelijk de woorden gevonden voor wat ik altijd al deed vanuit mijn gevoel, durfde ik volledig te vertrouwen op mijn ingevingen, kreeg ik de erkenning die ik zocht, had ik mega veel tools om in te zetten, wist ik de waarde van mijzelf als intuïtief coach en had ik mijn eigen wijze manier van intuïtief coachen ontdekt!

Het was geweldig! Eigenlijk voelde ik het al kriebelen aan het begin van het jaar : dit wil ik doorgeven aan anderen. En zo werd de workshop Intuïtief Coachen geboren. Als jij voelt dat dit voor jou is dan ben je van harte uitgenodigd om met mij mee op reis te gaan naar de krachtige intuïtief coach in jou!
    

Mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid!

Door Tamara en de mooie, kleine groep was er een hele fijne en veilige sfeer . Hierdoor had ik het gevoel dat ik mezelf kon zijn en kon ik me openstellen om op persoonlijk gebied grote stappen te zetten. Mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid. Het was fijn dat het goed was om fouten te maken, hierdoor kon ik veel leren. Ook was het mooi om te ontdekken wat voor coachingstijl bij mij het beste past. Ik ben erg blij met de inhoud van de goodiebag. Het was mooi om te zien dat de poppetjes op meerdere manieren gebruikt kunnen worden. Beide manieren brachten mij mooie inzichten, die ik zeker ga onthouden en gebruiken.
En wat een mooi werkboek hebben we na afloop ontvangen. Echt heel waardevol! Zeker weten een aanrader deze opleiding.

Anne-Marie

Ik ging met een superblij gevoel terug naar huis

Ik wilde graag meer leren over t coachen omdat ik daar al een beetje mee bezig was.
Deze opleiding heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn eigen leven en de dingen die ik doe. Ik heb veel geleerd en je wordt enorm goed begeleidt in het leren coachen. Ik gebruik de tools inmiddels in het dagelijks leven, maar ook als ik masseer of healing geef.
Ik ging met een superblij gevoel terug naar huis 🤗😘 Dank je wel!

Astrid

Ik zou aan iedereen die onderscheidend wil zijn in haar/zijn eigen discipline aanraden om mee te doen aan deze opleiding!

De intuïtieve coach opleiding heeft mij helderheid gegeven dat ik de juiste weg ben ingeslagen om mij verder te ontwikkelen als leider, in welke discipline dan ook. In 1 zin kan ik deze opleiding als volgt omschrijven: leerzaam, vrij, nuchter, gelijkwaardig en liefde voor de medemens is ok.
Tri of light is voor mij een voorbeeld hoe ratio en spiritualiteit wel degelijk samen kan gaan en kan bijdragen aan het welzijn van ieder mens.
Ik zou aan iedereen die onderscheidend wil zijn in haar/zijn eigen discipline aanraden om mee te doen aan deze opleiding!

Arlene

Ben jij er klaar voor om betekenis te hebben voor anderen als Intuïtief Coach?

Voel jij dat je méér in je hebt om anderen te helpen?

Dat je jouw eigen wijsheid en gevoel meer wil inzetten?

Vol bewustzijn en zelfvertrouwen?

Schrijf je hier in!

workshop
Intuïtief Coachen

oktober 2020
VOLGEBOEKT!!


 • Persoonlijke begeleiding en coaching
 • Heel veel wijsheid, inzichten en ervaringen 
 • Een goodiebag t.w.v.  € 55,-
 • Een Intuïtief Coachen lesboek
 • Een Intuïtieve Coach Certificaat

workshop
Intuïtief Coachen

Zaterdag 30 januari &
Zaterdag 6 februari 2021
van 9:30 tot 17:00 uur


 •  1 Live dag: zaterdag 30 januari 2021 (in Meppel, Drenthe)
 • 1 Online dag:  zaterdag 6 februari 2021 (via Zoom) 
 • Een Goodiebag t.w.v. € 55,-
 •  Een Intuïtief Coachen lesboek
 • Jouw Intuïtieve Coach Certificaat 

Boeken kan binnenkort!
mail naar tamara@tri-academy.nl 
bij interesse!

Een verrijking voor jezelf en andere mensen!

Ik was al een poosje op zoek naar een coaching cursus die bij mij zou passen en stiekem vond ik het al jammer dat Tri of Light dit niet deed. Tot op 1 dag, ineens.. intuïtief coaching voorbij kwam op facebook. Hier hoefde ik dan niet over na te denken natuurlijk, en ik schreef mij gelijk in!!! Ik had geen verwachtingen , ik wist dat het iets voor mij zou zijn!

Het fijne van deze manier van coaching is, dat het laagdrempelig is. Het is begrijpelijke en logische taal. Je kan het op jezelf toepassen en dit kan je weer eigen maken voor jouw eigen klanten. Het word op een liefdevolle mooie manier gedeeld en iedereen werd in zijn waarde gelaten. Ik zelf bruiste van energie en ik wist dat dit voor mij de kers op de taart was om dit zelf toe te gaan passen. Wat ik ook zeer prettig vond was dat het een klein groepje was. En de lekkere kook kunsten van Amber maakte het geheel helemaal af !

Ik zou de intuïtieve coach opleiding zeker weten aanraden! Het is zeker een verrijking voor jezelf, voor de mensen om je heen en om het gewoon toe te passen wanneer er eigenlijk vraag naar is.

Samanta

Meer inzichten en de tools die je meekrijgt zijn top!

Ik twijfelde om mij in te schrijven voor deze opleiding. maar na de tweedaagse kan ik enkel zeggen dat ik er geen spijt van heb. Integendeel het is een aanrader! Tamara heeft het uitstekend gedaan. Uitstekende theoretische overdracht. Zij beheerst de materie en de tools die je meekrijgt zijn top om mee te werken. Ik ben zo dankbaar 🙏🙏🙏 Ik deed mee met de opleiding als bijscholing om mijn kennis te verbreden. De opleiding geeft je meer inzichten om als coach je werk optimaal uit te voeren. De tools die je meekrijgt zijn top en hebben uiteraard een meerwaarde om ermee te werken 👌

Antonella

Prachtige aanvulling

Ik heb ervan genoten! De groep, de verhalen, het delen, het gevoel van het bijdragen aan een groepsproces.
Helder en duidelijk en een prachtige aanvulling op de kennis die ik al heb! Weer veel geleerd zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Lies

Veelgestelde vragen:

Waarom is de workshop live en online met een week er tussen?
Ik heb er bewust voor gekozen om de workshop met 1 week er tussen te doen, omdat dit je de mogelijkheid geeft om dat wat je hebt geleerd echt even te laten landen en eigen te maken. De 2e week komen we online samen om zo ook kennis te kunnen maken met online coachen. Iets wat in deze corona tijd mega waardevol is en de kracht er van is ook heel goed inzetbaar.

Past deze workshop bij mij?
Ik geloof dat jij van binnen waarschijnlijk wel voelt of de workshop bij jou past. Dus mijn allereerste antwoord is deze: adem eens diep in, keer je aandacht naar binnen, leg je handen op je buik en stel jezelf deze vraag eens. Voel je een warme tinteling? Een kriebelend gevoel? Of juist een duidelijke nee? Dat is het antwoord die je zocht!
Heb je moeite met voelen? Lees dan nog eens deze pagina door en voel eens opnieuw. Neem je tijd. Dat helpt vaak met het krijgen van de juiste inzichten die belangrijk voor je zijn.

Hoe weet ik of intuïtief coachen bij mij past?
Jij kunt weten dat jij het talent hebt als jij je hierin herkent :
• Je praat graag met mensen over hun problemen/uitdagingen
• Je vindt het belangrijk dat anderen zelf tot inzichten komen
•Je voelt feilloos aan wat een ander zou kunnen doen om een stap vooruit te komen
•Je bent zelf veel bezig met zelfbewustwording
•Je vindt menselijk gedrag en de diepere lagen in waarom iemand doet wat ie doet fascinerend
•Je gelooft dat er meer is en vindt spiritualiteit heel waardevol en wil anderen helpen om dit praktisch te vertalen naar hun leven

Dit is de workshop voor jou als jij :
• Voelt dat intuïtief coachen helemaal jouw ding is
• Graag praktisch leert door veel te doen en ervaren
• Er van droomt om anderen te helpen dichterbij hun authentieke ik te komen
• Merkt dat je in jouw huidige werk als healer, channeler, masseur of welke andere vorm van lichtwerk je behoefte hebt aan meer verdieping door gesprekken
• Er open voor staat om ook met je zelf aan de slag te gaan. Een goede coach zij begint bij zichzelf!
• Er klaar voor bent om mensen te gaan helpen vanuit jouw eigen intuïtie en wijsheid
• Jezelf zichtbaar durft te maken als lichtwerker

Dit is niet de workshop voor jou als jij :
• Het fijner vindt om anderen te helpen volgens een vaste methode of structuur
• Geen behoefte hebt aan gecoacht worden of meer leren over jezelf
• Nog niet wil starten met intuïtief coachen
• Graag meer je intuïtie wil leren volgen (daar is de uitgebreide online cursus Intuïtie voor)

Kan ik de workshop in termijnen betalen?
Ja dat kan. Ik kom je graag zoveel mogelijk tegemoet. Daarom kan je de opleiding op dit moment in 3 termijnen betalen in plaats van het volledige bedrag in 1 keer.

Ik heb nog geen enkele coach ervaring, is deze workshop dan geschikt voor mij?
Ja zeker. Wat het allerbelangrijkste is, is dat jij het gevoel hebt dat dit een workshop is, die voor jou belangrijk is en dat jij bij de tekst op de workshop pagina denkt "jaaa dit gaat over mij en dit wil ik!"

Kan ik na de workshop aan de slag als intuïtief coach / dit combineren met mijn huidige werkzaamheden als Lichtwerker?
Zeker kan jij na de workshop aan de slag. We gaan er samen voor zorgen dat jij alles in huis hebt om zelfverzekerd intuïtief te gaan coachen. Je doet tijdens de workshop in korte tijd een heleboel ervaring op en het is aan jou om dit vervolgens helemaal eigen te maken. Met jouw unieke ik en jouw talenten als uitgangspunt.

Heb je nog andere vragen over de workshop die hier niet boven niet staan? 
Voel je dan vrij om mij vrijblijvend te mailen op tamara@tri-academy.nl en dan help ik je verder!


Dit is hét moment om mee te doen als jij :

 • Voelt dat intuïtief coachen helemaal jouw ding is
 • Er klaar voor bent om mensen te gaan helpen vanuit jouw intuïtie en wijsheid
 • Jezelf zichtbaar durft te maken als lichtwerker
 • Voelt dat intuïtief coachen het puzzelstukje is dat je nog mist om mensen te kunnen helpen op jouw manier
 • Van je lichtwerkersdroom nu echt werkelijkheid wil gaan maken

Schrijf je hier in!

workshop
Intuïtief Coachen

oktober 2020
VOLGEBOEKT!!


 • Persoonlijke begeleiding en coaching
 • Heel veel wijsheid, inzichten en ervaringen 
 • Een goodiebag t.w.v.  € 55,-
 • Een Intuïtief Coachen lesboek
 • Een Intuïtieve Coach Certificaat

workshop
Intuïtief Coachen

Zaterdag 30 januari &
Zaterdag 6 februari 2021
van 9:30 tot 17:00 uur


 •  1 Live dag: zaterdag 30 januari 2021 (in Meppel, Drenthe)
 • 1 Online dag:  zaterdag 6 februari 2021 (via Zoom) 
 • Een Goodiebag t.w.v. € 55,-
 •  Een Intuïtief Coachen lesboek
 • Jouw Intuïtieve Coach Certificaat 

Boeken kan binnenkort!
mail naar tamara@tri-academy.nl
bij interesse!