fbpx

Jij mag stralen!

"You were born to light up the world"

​Hallo lieve (ontwakende) Lichtwerker

Wat ontzettend fijn dat je ons gevonden hebt!​

Weet je dat jij, precies zoals je bent, het verschil maakt in de wereld?

Jouw verlangen naar een mooiere wereld, jouw zoektocht naar jezelf en jouw verbinding met de mensen om je heen hebben een enorme impact op anderen.

In een wereld waarin we stap voor stap meer in verbinding komen met ons Hart en onze Ziel, ben jij een voorloper die velen inspireert. 

  Ieder mens die incarneert op Aarde doet dat om hun eigen Levenslessen te leren, maar jij, jouw Ziel, heeft daarnaast ook gekozen voor de prachtige levensmissie om, als Lichtwerker, Licht en Liefde te verspreiden op aarde.

​Jij hoeft als Lichtwerker niet persé iemand te zijn die grootse impact maakt, of iemand die weet wat er allemaal in de wereld gebeurt. We hebben allemaal namelijk ons eigen levenspad om te bewandelen. Een eigen stukje Aarde met mensen erop om impact op te maken. Dat kan heel groots zijn of heel klein. En beide zijn even belangrijk.

Van binnen ben jij al licht & liefde. Daar hoef jij niets aan te doen of te veranderen. Het enige dat je hoeft te doen is je weer verbinden met die innerlijke krachtbron. En al het aangeleerde en de zware emotionele pijnstukken die nog in je lijf en je zielsgeheugen gegrift staan te helen en los te laten.

Wij bieden je graag de tools en ondersteuning om die magische reis naar Jezelf te gaan maken

Start jouw ontdekkingsreis als bewuste Lichtwerker hier & ontdek jouw krachtige impact op deze wereld!

Je hebt een diep verlangen om jezelf te kunnen en mogen zijn​

Je voelt dat er meer is in het leven en dat het anders kan, maar hoe en wat? Je bent moe van al dat "moeten" , de ego-strijd en het gevoel dat het (jij) nooit goed genoeg is . Je wilt graag weten wie jij écht bent en je daar weer mee verbinden. Zodat er weer ruimte komt voor positiviteit en Liefde, en jouw verlangens en dromen

Op weg naar wie jij écht bent!​

Je "weet" dat jij een missie hebt, maar nog niet precies wat deze inhoudt

Je hebt al (grote) stappen gemaakt in je spirituele ontwikkeling, maar je voelt dat je vastloopt. Je wilt graag verder, maar loopt telkens tegen een "muur" op. Het is tijd om blokkades te helen, karmische banden te verbreken  en meer inzicht te krijgen in jouw Levenslessen. Zodat jij jouw Zielsmissie kunt vinden.

Volg jouw levenspad!

Jij wilt jouw passies en Hartsverlangens manifesteren

Je voelt dat je onwijs veel kan bijdragen aan de wereld, maar merkt dat het lastig is om dit écht in de wereld neer te zetten. Het is tijd om jouw Creatiekracht te ontdekken zodat jij vanuit je hartsverlangens , passies en talenten de mooiste creaties op jouw Levenspad kunt gaan manifesteren. 

Leef jouw Levensmissie!

Wil je persoonlijk advies over welke van onze diensten het beste bij jou past?

Vraag een gesprek met aan waarin wij je helpen helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Om een afspraak hiervoor te maken kun je een email sturen naar info@tri-of-light.nl