Mijn Hearts Desire - Tri of Light

Mijn Hearts Desire

Amber
Als jonge alleenstaande moeder weet ik heel goed hoe het voelt om geleefd te worden

Wat een tijdsdruk heb ik ervaren in de eerste echte ervaring met het bedrijfsleven na het afstuderen, de race naar mijn zwangerschapsverlof om voldoende geld te hebben om alles te kunnen financiëren als enige broodwinner.

More...

Mijn onderbuik heeft altijd al geprotesteerd tegen al die maatschappelijke en sociale verplichtingen waar je hoofd dagelijks van overloopt! Je bent zo druk bezig met deadlines halen, verplichtingen nakomen en je loopt jezelf voorbij om alles van je lijstje gedaan te krijgen.

Dit moet en dat moet, niet alleen van de rest van de wereld, maar op een gegeven moment vooral ook van jezelf!

Ik was bijvoorbeeld gigantisch bezig om én succesvol te zijn én een goede fulltime moeder én een goede vriendin blijven én genoeg geld hebben om te sparen én leuke dingen blijven doen én de financiën perfect op orde te houden etcetera.

Je snapt wel dat ik erg moe van mezelf werd!

Dit moet en kan anders vond ik!

Mijn leven kreeg een ommekeer toen ik mij bezig ging houden met BewustZijn. Niet alleen van mijn omgeving, maar allereerst met name van mijn eigen gedrag naar mezelf en naar anderen. Het bewust zijn over wat mijn drijfveren of angsten zijn die daaronder liggen. Wat mijn verlangens zijn en hoe dit de rode magische draad in mijn leven is. Na het bestuderen van o.a. de law of attraction wist ik meer over het manifesteren van je verlangens.

Er is veel oude wijsheid aan het wachten om herontdekt te worden, die de paden naar een nieuwe realiteit zullen onthullen!

Sinds 2014 heeft mijn leven op zijn kop gestaan, is een paar keer heen en weer gerold en heeft ook een hele poos stilgestaan. Maar aan het einde van die tunnel van zelfontplooiing was er licht en nu ben ik op een stijgende lijn onderweg naar mijn piek.

En ook al begon ik de reis als een strever op zoek naar resultaten, heb ik nu ontdekt dat ik me fijner voel als een avonturier die het proces fantastisch vind. Zo wordt alles wat daarbij komt een kadootje!

Vanuit mijn hearts desire trek ik steeds meer mooie en fijne dingen aan.

Het heeft voor mij de missende stukjes in kaart gebracht die eerst heel eng maar nu fantastisch zijn!

Als je leeft terwijl je jouw hearts desire negeert gaat het je nooit lukken om resonerende mogelijkheden aan te trekken!

Ik wil meer uit het leven halen en ik wil anderen inspireren om dit ook te doen. Daarom deel ik niet alleen mijn verhaal maar ook de wijsheid die ik heb ontdekt!

Zodat iedereen zichzelf kan uitdagen om haar of zijn verlangens en dromen te verwezenlijken!

Ga je met mij de uitdaging aan?

Klik hier om een reactie te plaatsen

Laat een reactie achter