De zoektocht naar mijn Levenspad - Tri of Light

De zoektocht naar mijn Levenspad

Mijn hele leven heb ik gezocht naar mijn plekje tussen al dat gemoet en gehaast

Nooit heb ik me werkelijk ergens thuis gevoeld, niet in de maatschappij en niet op mijn kamer, in mijn huis, niet in mijn stad en niet op mijn plekje op de wereld.

Jarenlang heb ik mezelf kortgehouden, bekritiseerd en heb ik op eierschalen gelopen.

More...

Allemaal vanuit een 'wat nou als ?'- geloof, een constant gevoel van tekort en prestatiedrang. Het ontevreden zijn met weinig en steeds meer willen. Consumeren van kort geluk door materialisme.

Wil je weten hoe ik daar uit ben gekomen?

Gekropen, gevochten heb ik, terwijl ik me steeds bewuster werd van alles wat er fout is aan de wereld zoals ik die kende, die aan mij voorgeschoteld werd als waarheid en waar ik maar genoegen mee had te nemen.
Ik heb me verzet tegen de manier waarop het gaat en hield iedereen verantwoordelijk voor alles waar ik mezelf machteloos en kwaad over voelde. Van dierenleed en de individualistische maatschappij tot aan religie. Met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en het inzetten van liefde voor een betere wereld voelde ik me weinig van nut.
Na een tijdje van gewoon maar blijven meedraaien in het poppenkastspel en door te blijven schoppen tegen de propaganda, heb ik uiteindelijk verlichting teruggevonden in het Bewustzijn.
Daar waar de felle monden van door wetenschap bezetene breinen ophielden en plaats maakten voor de universele wijsheden van allerlei oude inheemse volkeren.

Er was ineens een oceaan aan ruimte voor mij en een soort licht wat mij riep.

Toen kwam het besef dat het lampje bij mij vrijwel was uitgegaan. Ik begon het donker te zien om me heen en doordat ik de grootte daarvan kon omvatten, had ik weer richting gevonden in het idee van het licht.

Op ontdekkingstocht naar mijn Ware Zelf
Mijn interesse was gewekt en mijn verlangens uit het stof gehaald. O ja, hier kreeg ik ineens energie van en oooo ja dit soort verhalen en thema's trekken mij aan!

Het enneagram leerde mij veel over hoe mijn verdedigingsmechanismen mijn egopersoonlijkheid hadden opgebouwd. Het persoonlijkheidsmodel gaf mij belangrijke inzichten voor mijn persoonlijke groei. Hoe moeilijk mijn ego het ook vond om "gesnapt" te zijn, hij begon wel te veranderen. Niet zozeer in gedragingen, maar wel in aanwezigheid.
Ik werd weer baas over eigen gedrag. Met mijn hernieuwde bewustzijn maakte ik grote stappen naar een betere versie van mezelf, ééntje die ik niet altijd op de kop geef wanneer me iets niet lukt.

Goed, het ego is één ding, maar dat is slechts iets wat is aangegroeid, niet persé aangeboren.. Wat er wel altijd is geweest dat zijn mijn passies en verlangens.

Weer op onderzoek uit, dit keer naar wat mijn motor doet draaien.

Waar wordt ik laaiend enthousiast van? Een aantal belletjes begonnen te rinkelen en ik besloot maar weer op dansles te gaan, hopend dat het volgen van hetgeen me ooit geluk bracht me dichterbij waar geluk zou brengen.

Op mijn pad van bewustzijn kwam ik steeds meer in contact met mijn intuïtie, mijn chakra's kwamen in balans met een beetje hulp van mijzelf en de hulp van mijn vers opgedane kennis en helderwetendheid. De edelstenen en tarotkaarten toverde ik weer uit de kast die daar vanaf mijn kind zijn hadden gelegen.
Amber was er weer en dit keer had ik niet de toestemming of goedkeuring nodig van mijn ouders of de kinderen uit mijn klas. Ook niet eens van mijn vrienden, alhoewel ik mijn nieuwe bevindingen over mijzelf en de wereld lang niet met iedereen nog durfde te delen.

Hoe dichter ik bij mijn essentie kwam, mijn hogere zelf ontmoette en een sterk gidscontact kreeg, hoe meer ik steviger in mijn schoenen kwam te staan. Klaar om kreten als "je moet niet zo zweven" en " ben je nu ook al vegetarisch? Planten leven ook hoor, doe maar gewoon gewoon" te accepteren voor wat ze zijn: kreten die worden geroepen door mensen die het licht nog niet hebben ervaren. Tegelijkertijd kwam het besef dat mijn verantwoordelijkheid niet bij die enorme groep mensen ligt.

Van sluimerend waakvlammetje naar gigantisch vreugdevuur
Heeey, maar lesgeven en mijn ervaringen doorgeven dat ligt mij wel heel goed, eigenlijk!
Om een outlet te vormen en mijn behoefte te vervullen begon ik mijn blogs openlijk te delen. Ik schoot ze in de wereld en kreeg verbazingwekkend veel positieve reacties.
Mijn nieuwe levensstijl sloeg over tot het bedenken van gifvrije recepten en ook deze zette ik allemaal op mijn Emvotion website.
Devotion to Ember. Een hulde aan mezelf, om dat deel van mij te bekrachtigen.

Ik leefde bewust, ik droegg zoveel mogelijk bij en onderzocht mijn verlangens, maar nog had ik geen ideale situatie. Ik was inmiddels moeder geworden en zat nu in de bijstand. Er stroomde nul passende werkmogelijkheden mijn kant op en kwam nauwelijks op plekken waar ik mensen of kansen zou zien. Mijn freelance eenmansbedrijfje was gedwongen opgezegd en daarbij liet ik de hoop op een inkomen door leuk werk een beetje varen. Het enige wat voor me liep was Sardinië, wat een waar toevluchtsoord was gaan worden. Daar kon ik me opladen en thuiskomen in het Hier en Nu. 

Toen ik besloot uit de slachtofferrol te komen begon ik me te verdiepen in de wet van aantrekkingskracht en ondertussen zette ik de intentie om samen te werken met fijne mensen, zodat ik trainingen kon ga geven, zoals ik heb geleerd op de theaterschool en als trainingsacteur. Samen met mijn kanaal naar de universele wijsheid is dat toch gouden combo, zo dacht ik.

Het herkennen en volgen van mijn passies begon als een gek te stromen en ik voelde me in balans komen door weer echt te leven en onder de mensen te komen.
De behoefte kwam naar boven om meer gelijkgestemden te ontmoeten die al wat meer een éénheidsbewustzijn bereikt hadden.
Met die intentie uitgezet crosste ik het land door voor deze geweldige ontmoetingen.
Inmiddels heb ik vele eigentijdse vrienden die me ergens heel veel hebben geholpen in het creëren van wat ik wil.
Ik realiseerde me dat iedereen fantastisch zichzelf is wanneer ze dichtbij hun essentie staan en hoe we allemaal bij elkaar één geheel vormen en dus samen Alles kunnen! Na een hoop herkenning en veiligheid was het nu weer even tijd om naar mezelf te gaan.

Mijn creatiekracht

Mijn gidsen gaven al vaker aan me door dat ik een cursus of training over de kracht van creatie zou moeten geven, maar zelf vond ik dat ik daar nog niet genoeg van af wist.
Toen ik me openstelde voor het pad die me daar toe zou leiden werd me duidelijk gemaakt dat ik tijdens het creëren mijzelf zou ontpoppen tot de meestermanifestator die ik ben. Wow, mijn levenstaak was aan mij onthuld!

Vol enthousiasme ben ik me gaan inlezen en ben ik de samenwerking aangegaan met het universum en alle aardse zielen waar ik beetjes van kon leren. Er gebeurde super veel met Tri of Light en allerlei baantjes en bezigheden schoten uit de grond.

Ineens was ik toneelles aan het geven aan fantastische kids op een ibbo school (ik ben bewust onderwijs), iets waar ik sinds de theaterschool met mijn hele hart naar zocht om te doen. En ik kon werken bij een stichting die gezinnen met een laag inkomen helpt de kids toch wat meer te kunnen geven.
Er begon van alles te stromen en ik heb tot nu toe veel dergelijke projecten lopen. Inmiddels begrijp ik dat het niet erg is om te weten dat ik iets mag gaan doen in de toekomst, maar het nog niet volgende week direct hoef uit te voeren. Tijd is iets heel geks. Daar zijn we geen meester over.

We zijn wel meester over onze gedachten, onze belevingswereld en de manier waarop we onszelf inzetten om bij te dragen aan de wereld. Ik kies er voor om mijn levenslessen aan te gaan en zo mijn zielsmissie uit te dragen. Ik begrijp dat het leven uitdagend is en ik accepteer dat en mijzelf op ieder moment in elke emotie.

De Tri creatieformule uitvinden heeft mijn wereld op z'n kop gezet. Of eigenlijk juist precies op z'n rechtmatige plek.
Mijn wereld bestaat nu uit positieve flow, resonerende mogelijkheden, het waarmaken van mijn dromen en het oogsten van mijn manifestaties.
Ik ben daar waar ik een jaar geleden al zo graag had willen zijn. Maar in dit jaar heb ik zoveel meegemaakt en weer zoveel geleerd, dat had ik voor geen goud willen missen hoor!
In al z'n pieken en dalen vind ik het leven geweldig en bekijk ik alles door een roze bril.

Ik schijf dit bericht terwijl ik middenin de euforie van mijn meestermanifestatorschap zit. Een aantal van mijn dromen zijn tegelijkertijd werkelijkheid geworden en dat is ongelooflijk bizar en wonderlijk. Ik kan nu werkelijk zeggen dat ik mijn leven heb gecreëerd naar hoe ik het voor me zag.

Min dromen manifesteren zich
Over een maand zit ik in zonovergoten Sardinië met een groep mensen die ik mag begeleiden met twee krachtvrouwen aan mijn zijde. Op het strand heb ik alle tijd om mijn Europa trip te plannen en de deelnemers van mijn allereerste programma Manifesteer jouw Droomleven te begeleiden via skype. Want ik wil overal op de wereld kunnen werken, met een inkomen en een super oppas in de buurt. Ik doe waar ik van hou en ik kies om niet langer preventief of vanuit angst te leven. En dat alleen al is bevrijdend.

Het ontspullen wat ik op dit moment aan het doen ben werkt net zo bevrijdend.

Het is ook een behoorlijk proces om alle herinneringen los te laten. Maar we gaan terug naar de simpliciteit en de éénheid. Ik ben terug in mijn kracht en mijn essentie. En ik ben hier om mensen te inspireren en om af en toe een (klein) groepje te begeleiden.

Ik voel dat de wereld mij roept en alles valt op z'n plaats. Waarom ik in mijn zwangerschap een richting opgeduwd werd, pas op de plaats moest zetten en twee jaar lang op dezelfde plek heb gewoond! Niets voor mij, maar essentieel voor een fijne start met mijn dochter en de hoge sneltrein van groei en zelfontwikkeling waar ik op zat. Ik kwam verder dan ik ooit had kunnen bedenken terwijl ik naar mijn idee behoorlijk stil stond.

Nu is het hoofdstuk In mijn kracht komen ten einde gekomen en mag ik mijn pas gekregen vleugels uit gaan proberen!
Ik ben een meester manifestator, een channelaar, spiritueel leraar, een moeder, een artieste van creatieve expressie, maar bovenal ben ik mens. En ik ben klaar om door te groeien terwijl ik mijn ervaringen en kennis doorgeef.

Overvloedig leven is simpel van achter mijn roze bril! I'm loving life

❤

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: