Online Healing Ceremonies

Karma & Geloften

Bevrijd jezelf  van pijnstukken en geloften uit vorige levens

Gaat dit over jou?

 • Ik kan me niet goed losmaken van bepaalde gevoelens, personen of situaties
 • Ik heb het gevoel dat ik niet kan leven vanuit mijn échte Ik
 • De uitdagingen in mijn leven raken me onverklaarbaar diep
 • Ik voel veel innerlijke onrust in mijn leven
 •  Tegen beter weten in gedraag ik me in bepaalde situaties of bij bepaalde personen totaal niet logisch

Herkenbaar?

Dan zijn deze Ceremonies voor jou life changing!

Wanneer bepaalde gevoelens, gebeurtenissen en patronen maar blijven terugkeren
en jij je er niet van kunt losmaken, hoe bewust je er ook van bent dat het 'anders zou horen',
 dan is er een grote kans dat de oorzaak hiervan karma of een gelofte uit een vorig leven is. 

Karma is een energetische band van oorzaak en gevolg uit een vorig leven(s),
die bedoelt is om jou, de - toen nog niet - geleerde levenslessen, in een volgend leven wél te laten leren.

Het vervelende is alleen dat vaak, zelfs als de "balans" allang is opgemaakt,
deze energiebanden niet worden verbroken, omdat we ons hier niet bewust van zijn!
Deze banden zorgen ervoor dat jij niet "los kan laten".

We leven nu in een nieuwe tijd waarin Karma in balans gebracht kan, mag en zelfs hoort te worden! 
Jij mag alle Karma banden verbreken die jou ervan weerhouden om in je eigen kracht te gaan staan!

Het verbreken van deze Karmabanden betekent NIET dat je de verbinding, de liefde met mensen verbreekt.
Het geeft je juist een nieuwe start!

Tijdens de Ceremonies gaan we lessen uit jouw vorige levens, die jij al geleerd hebt "opruimen",
door de karmische band die nog bestaat te verbreken.


Hetzelfde doen we ook met geloften en beloften die in jouw huidige leven niet meer relevant zijn,
omdat jouw Ziel zich inmiddels op een bepaald gebied verder heeft ontwikkeld. 

Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld geloften over armoede, over zwijgen, over helderziendheid,
het niet ontvangen van liefde en over kuisheid.

4 Ceremonies:

 • Ceremonie verbreken van Geloften
 • Karma Healing Ceremonie
 • Familie Karma Healing Ceremonie
 • Tweelingzielen Karma Healing Ceremonie

Joanna

Ik ben Joanna en in 2010 besloot ik om het roer om te gooien.
Om écht te kiezen voor mijzelf, te luisteren naar mijn verlangens en bovenal te leren vertrouwen op mijn intuïtie!
Ik ben vervolgens, volledig vertrouwend op alle "ingevingen" die ik kreeg, allerlei cursussen en opleidingen gaan volgen en ben mijn eigen bedrijf gestart.
Maar daarbij liep ik, telkens weer opnieuw, tegen dezelfde blokkades aan. 
En deze gingen maar niet weg, totdat ik Karma & Geloften Healing ging toepassen.
Eerst voor mijzelf en later ook tijdens de Cursussen, Workshops en Reizen die ik gaf.

Iedere keer is het weer verbluffend wat er vrij gemaakt kan worden, alleen al door het energetisch verbreken van de Karmabanden en Geloften uit vorige levens!

''Iedereen verdient het om vrij te zijn van Karmische ballast. Want elk licht dat meer straalt, inspireert andere (slapende) lichten om ook te gaan stralen. Zo creëren we samen de verandering in de wereld die zo hard nodig is!''

Na de Ceremonie voelde ik me vrijer!

Ik zag de Karma Healing Ceremonie voorbij komen en dacht; daar ben ik nieuwsgierig naar. Dat kan mij helpen vooruit te komen en om alles wat me niet meer dient los te laten.
Na de Ceremonie voelde ik me vrijer! Wat ik graag wou loslaten waren mijn terugkerende patronen en blokkades die mij hinderen meer innerlijk geluk en meer zelfliefde te ervaren. Ik heb ervan geleerd dat wanneer situaties zich herhalen, ik zelf diegene ben die hiervoor gekozen heeft de les te ervaren en om het vervolgens na inzicht anders te kunnen doen. De uitleg en healing waren fijn en het was allemaal heel duidelijk, tastbaar en logisch.

Nancy

Goede geleide meditaties en het ruimt op!

Ik wilde graag nog meer karma loslaten om vanuit licht en liefde te leven. Ik denk dat ik mijn tweelingziel heb ontmoet en wil vanuit mijn kracht en kern deze relatie aangaan en bij mezelf blijven. De inzichten over soulmate en tweelingzielen vond ik interessant en familie Karma loslaten. Goede geleide meditaties en het ruimt op. Ik krijg meer ruimte voor licht en liefde. onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en anderen. Een aanrader voor mensen die meer bewust zijn en vanuit hun kern willen leven. Om alle laagjes af te pellen en dichter bij je ware kern komt.

Ingrid

Oude lessen loslaten

Ik deed mee aan de ceremonie omdat ik het gevoel had steeds in een cirkeltje te blijven ronddraaien, terwijl ik zo graag groeien wil. De ceremonie heeft me geleerd dat ik oude lessen in mijn leven mag loslaten. Dat regeltjes die ik in mijn opvoeding mee kreeg, me niet hoeven te belemmeren voluit nu te leven. En dat ik gedachten die me niet helpen los mag laten.

Doutsje

Het doorbreken van karma was echt heel bijzonder!

Ik wilde me bevrijden van het karma wat ik met me meedraag. Het doorbreken van karma door middel van echt doorhakken was écht heel bijzonder! ....Ik voelde dat diep van binnen en mijn lichaam reageerde met kippenvel en tintelingen. Een aanrader? Jazeker!

Tamira

If you want to fly,
give up everything
that weighs you down!

Lange tijd was het heel waardevol om door onze karmische uitdagingen heen te ploeteren,
zonder ons daar bewust van te zijn.
Het gaf ons de mogelijkheid om meer over onszelf en over liefde voor onze naasten te leren.

Maar de tijd van ploeteren en zwaarte is nu voorbij!
 
We mogen onze karmische lessen en geloften uit vorige levens "opruimen".
Niet op een zware manier, maar op een lichte en liefdevolle manier.

Na het volgen van de Ceremonies:

 • Voelt het alsof er een last van je schouders afvalt
 • Ervaar je een diepere verbinding met je zelf
 • Voel je meer vrijheid in jouw relaties met je naasten
 • Heb je een flink aantal blokkades op jouw Spirituele Pad opgeruimd, waardoor alles meer zal gaan flowen

Innerlijke groei is de reis
van wie je DENKT te zijn
naar wie je werkelijk BENT!

Ben jij er klaar voor om Karma en Geloften uit vorige levens te doorbreken?

Schrijf je dan hier in:

Online Healing Workshop / Ceremonies 
Karma & Geloften

Video's & werkboeken

Deze  Online Workshop /Ceremonies bestaat uit 5 lessen, met video's en werkboeken

Geleide Ceremonies (meditaties)

Met maar liefst 4 krachtige geleide helende Ceremonies:
* Geloften uit vorige levens
* Karma Healing
* Familiekarma
* Tweelingzielen Karma

Onbeperkte toegang

Na aanschaf is deze Online Workshop/Ceremonies voor jou onbeperkt toegankelijk, waardoor je het dus telkens opnieuw kan gebruiken voor diepere lagen.

Besloten Forum

In het besloten Forum op de Tri Academy kun jij al je vragen stellen en je ervaringen delen

inclusief:

 • Maar liefst 4 geleide Ceremonies (meditaties)
 • Onbeperkt toegang tot al het materiaal
 • Support Forum voor al jouw vragen

Een nieuw laagje

Ik had de Karma healing Ceremonie al een keer eerder gedaan bij Tri of Ligh, maar het voelde alsof ik toe was aan een nieuw laagje. Ik was daarom heel nieuwsgierig wat er mocht gebeuren. Tijdens de ceremonie heb ik geleerd dat het onderdrukken van emoties ten behoeve van een ander uiteindelijk alleen mijzelf beperkt. Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat. Ik ga onthouden dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben en mag varen op mijn intuïtie. Ik raad de ceremonie zeker aan anderen aan!

Joy

Heel bevrijdend!

Zelf deed ik mee aan de ceremonie omdat ik voelde dat er 'iets' zat doordat ik met mijn kinderen botste met communiceren. Ik was gauw prikkelbaar om soms de kleinste dingen en ik voelde dat dit ergens uit m'n vorige leven vandaan kwam. De ceremonie was heel mooi. Ik kan het zeker aanraden aan anderen want het was heel bevrijdend! Ik vond het ook fijn dat er goed en extra uitleg werd gegeven over Karma.

Angelique

Voelen en ervaren

Ik vond het heel fijn om de Karma Healing Ceremonie te volgen. Ik deed mee omdat ik op relatiegebied telkens soortgelijke problemen tegenkom en dat mag van mij verbeteren door het of beter te begrijpen of het te kunnen loslaten (de oude overtuigingen). Het is fijn om daarin begeleidt te worden met de ceremonie. De laatste jaren heb ik enorme groeiprocessen doorlopen. Je kunt nog zoveel weten, maar voelen en ervaren is van belang en daar helpt deze ceremonie bij. Echt een aanrader!

Carin

Veelgestelde vragen

Kan ik deze Ceremonies in mijn eigen tempo volgen?
Ja, je kunt dit geheel in je eigen tempo doen. Je krijgt onbeperkt toegang en kan dus ook later Ceremonies herhalen om diepere lagen te helen en op te ruimen.

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook deelnemen?
Ja, dat kan prima. De Ceremonies staan allemaal online en zijn waar dan ook ter wereld, als er internet is, te volgen Het maakt dus niet uit waar je woont. Als je internet hebt, heb je ook toegang tot Tri Academy, onze online leeromgeving.

Waar kan ik de Ceremonies vinden?
Op de Tri Academy, onze exclusieve online leeromgeving, vind je de Online Workshop / Ceremonies.
Na jouw aanmelding ontvang je direct jouw inloggegevens waarmee je kunt inloggen op de Tri Academy. 

Waar kan ik vragen stellen?
Je kan al je vragen stellen in het besloten Forum op de Tri Academy. 

Wat als ik later wil starten?
Dat kan natuurlijk. Jij kan deze Ceremonies helemaal in je eigen tempo volgen en starten wanneer jij maar wilt.

Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?
Je betaalt door op de knop “Ja, dit wil  ik” te klikken. Je wordt dan doorgeleidt naar een betaalpagina.
Zodra je betaling verwerkt is, ontvang je een email met je inloggegevens. Je kan zelf je wachtwoord instellen en steeds met deze gegevens inloggen op de Tri Academy.  Je hebt direct toegang tot de cursus.

Is het voor jou, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk om online te betalen? Stuur mij dan even een mailtje. Dan stuur ik jou een factuur en kan je het bedrag gewoon overmaken.

Ik heb al eens eerder bij Tri of Light een Karma healing en/ of Geloften Ceremonie gedaan. Heeft het nut om de Ceremonie nog een keer te doen?
Het kan zeker waardevol zijn om deze Ceremonies te herhalen. Met iedere nieuwe levensles en uitdaging kom je weer in diepere lagen van je zelf terecht en daar kom je ook weer nieuwe karmische stukken tegen.
Het fijne van deze Ceremonies is, is dat je altijd toegang hebt. Dus je kunt het meerdere malen en op je eigen tijd beluisteren en Karma en Geloften verbreken. Het kan dan ook enorm waardevol zijn voor jouw spirituele ontdekkings reis.

Ik twijfel of het Karma en/of Geloften zijn die mij nog in de weg staan. Hoe weet ik of deze Ceremonies voor mij waardevol zijn?
Om te weten of de Ceremonies op dit moment juist voor jou zijn, is het belangrijk om te kijken of je het volgende herkent in jouw leven : zit je in een situatie waarin je telkens weer in een vicieuze cirkel rondgaat? Waarbij je niet goed kunt begrijpen wat er gebeurt en waarom?
Als je antwoord 2 keer ja is én je voelde een JA bij alles dat je op deze pagina hebt gelezen, dan is de kans heel groot dat het Karma en/of Geloften zijn die jou op dit moment blokkeren.
De vraag die nu nog resteert is of jij je van jouw Karma en Geloften wilt bevrijden en je bereid bent om daarin te investeren? Als het antwoord daarop ook nog ja is, dan zijn deze Ceremonies voor jou.

Ik heb eerder een healingsmeditatie ergens anders gedaan en daar heb ik niet zo'n fijne ervaring mee. Hoe weet ik of dit fijner zal zijn?
Wat allereerst belangrijk is om je bewust van te zijn, is de intenties van deze Ceremonies. Deze zijn om jou te bevrijden van Karma en Geloften die niet meer bij je horen en die je al kan en mag loslaten. 
Het is niet de bedoeling om aan pijnstukken te werken waar jij nog niet klaar voor bent om ze los te maken.  
Daarnaast zijn deze Ceremonies in samenwerking met Aartsengel Michael en mijn Gidsen tot stand gekomen vanuit Licht & Liefde. Jij wordt in deze Ceremonies begeleidt om los te laten wat jij wil (en mag) loslaten, in overeenstemming met jouw hoogste potentieel in samenwerking met jouw eigen Spirituele Team. Je hebt altijd je eigen vrije wil en daar kan niemand aan voorbij gaan.
Voel vooral zelf of deze Ceremonies bij je passen en fijn voelen voor jou. Aan jou de keuze.

Ik ben bang dat ik de band verlies met mijn naasten als ik het Karma met hem/haar verbreek. Moet ik dan wel deze Ceremonie gaan volgen?
Het verbreken van de Karmabanden en Geloften betekent NIET dat je de verbinding, de liefde met mensen verbreekt. Het geeft je juist een nieuwe start! Niet langer een relatie gebaseerd op afhankelijkheid, angst of overheersing, maar de mogelijkheid om in een relatie te stappen de gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde!

Heb jij een andere vraag?
Is jouw vraag hier nog niet beantwoord? Of wil je graag een persoonlijk, afgestemd advies of deze online cursus geschikt is voor jou?  Aarzel dan niet en mail mij!

inclusief:

 • Maar liefst 4 geleide Ceremonies (meditaties)
 • Onbeperkt toegang tot al het materiaal
 • Support Forum voor al jouw vragen
>