Amber's 
Higher vibes Podcast

Dé Podcast die je verbindt met je Gidsen, je Higher Self en je aanmoedigt je Lichtmissie
te manifesteren!

Met Amber als hostess mag je diepgaande geleide meditaties, inspiratie en higher vibes verwachten tijdens haar episodes!

nieuw:

Waarom ik alleen nog werk met ACTIEVE Lichtwerkers

">

I.v.m. Amber's zwangerschaps- en bevallingsverlof, is dit voorlopig de laatste Podcast. In het voorjaar 2024 is ze weer terug!

I´ve got a statement to make.. Ik werk alléén nog maar samen met actieve lichtwerkers, bewuste mensen/ondernemers die klaar zijn voor directe spirituele integratie en level ups.
Buiten dat het míj meer joy geeft, levert het ook veel meer resultaat op!

Luister waarom en hoe mijn shift zo tot stand kwam!

Voor de Alignment Bounceback Training klik je hier

Voor de 12 Universele Wetten Masterclass klik je hier

Of stuur een mailtje dat je graag, vrijblijvend op de wachtlijst wilt voor de nieuwe mentoringgroep in 2024!

Episode 57 - 13 september 2023

Gloednieuwe diensten voor jou!

">

In deze aflevering deel ik de twee nieuwste diensten die ik deze maand voor je heb gecreëerd.

>> Lees hier alles over de Masterclass "de 12 Universele Wetten".

>> En hier over de Alignment Bounceback audiotraining

Episode 58 - 29 september 2023

Verschil Tri of Light en Amber's Licht

">

In case you were wondering. Waarom werk ik nu onder Tri of Light en onder Amber´s Licht?
In deze episode praat ik over de gezamenlijke visie die Joanna (van Tri of Light) en ik samen uitdragen onder Tri. Waarom ik ook ben begonnen met Amber´s Licht en waar ook het verschil in doelgroepen ligt.

Wil jij bij het Tri inspiratie fest 2024 zijn?? Klik dan hier voor alle informatie

Episode 55 - 15 augustus 2023

Het is een oneerlijke wereld ... or is it?

">

Ik neem je mee in een themastuk die ik jarenlang bij me droeg.

Want, de wereld is zo ontzettend oneerlijk verdeeld. Maar ik ben tot het besef gekomen, vanuit higher perspective, dat dit helemaal niet zo is - in essentie -. Wat ik daarmee bedoel hoor je in deze episode.

Episode 56 - 16 augustus 2023

Voorbij de logica (met Zahra Valke)

">

In deze episode ben ik geïnterviewd door Zahra Valke, toponderneemster die recent ook spiritueel uit de kast is gestapt. Want, zo zal je horen in de episode, hoe succesvol ook, ze liep vast in het hoofd gedeelte wat nog steeds zo enorm gestimuleerd wordt in ondernemersland.
Het was tijd om voorbij de logica te treden en samen zijn we tot een prachtig gesprek vol ervaringsverhalen, tips en inspiratie gekomen.
Super waardevolle aflevering staat dus voor je klaar. Laat vooral ook even weten welke golden nuggets je eruit gaat meenemen.
Meer weten over Zahra? Ook wel bekend van Zahra's business talk hier op spotify. Ze onderneemt op heel on-nederlandse wijze en loopt met haar visie ver voor op wat er al bestaat. Een echte visionair en retesterke interviewer. Je kan bij haar terecht voor krachtige bedrijfsvideo's op maat. Op instagram vind je haar onder @zahravalke

Episode 53 - 26 juli 2023

Mijn zwangerschapsjourney

">

Deze gaat over mijn zwangerschapsjourney, een persoonlijk verhaal over de drie verschillende zwangerschappen. Hoe ik van masculine, overlevingsenergie naar feminine overgave ben gegaan.

Ken je mijn verhaal van alleenstaande mama al? Begin dan de episode bij 7,30min.

Episode 54 - 2 augustus 2023

Zelfontwikkeling via moederschap (met Almer)

">

Als je de vorige podcast episode hebt geluisterd en je wilt graag inspiratie over hoe je fijn bewust ouderschap kan ontwikkelen is deze episode een must listen.
Ik ga in gesprek met Almer over het moederschap en hoe dit voor ons beide zoveel heeft gekickstart. Maar als coaches en teachers geven we je ook veel mee hoe je hier zelf mee aan de slag kan en de fijnste dienende band kan opbouwen met je kids.
Vol tips en ervaringsverhalen, maar we willen je vooral stimuleren om je eigen manier te ontdekken en te voelen wat klopt voor jou en jouw kinderen.
Ook als je kinderen al volwassen zijn is dit een fijne episode om te luisteren.
Wil je meer van Almer weten? Zij is feminiene krachtteacher en licht leven coach. Je vind haar op de socials: @lichtlevenmetimpact

Episode 51 - 19 juni 2023

Waarom jouw affirmaties niet werken

">

Werken je affirmaties niet? Wens je iets al heel erg lang maar lukt het je niet om dit te manifesteren? Of had je altijd iets, maar ontbreekt het juist nu?

In deze episode neem ik je mee door wat je 'fout' doet. Je doet natuurlijk niet iets 'fout', luister voor tips om het weer te laten flowen!

 

Episode 52 - 19 juni 2023

Over de Jaaropleiding 2024 + mijn nieuwe Heldere Gaven test

">

Jaaaa sinds deze week kan jij je inschrijven voor de komende ronde van de Jaaropleiding! We starten op 17 maart 2024. Ruim nadat mijn verlof is afgelopen.
Er zijn al een aantal prachtige souls ingestapt en daar kan jij nog bij. Let wel> vol is vol. Mis je deze boot? Moet je weer een jaartje wachten!

NEWSFLASH: ik heb een prachtige tool ontwikkeld om je heldere gave vast te stellen: mijn gratis HELDERE GAVEN TEST.
Ik heb 'm even laten testen door een aantal (en ook door channelers die hun gaven weten) en hij is helemaal ready en accuraat. Ik kon niet wachten om dit te delen en nu is het moment. Uit de test komt jouw sterkste heldere gave + ik geef tips hoe je 'm kan ontwikkelen!

Episode 49 - 2 juni 2023

Maakt leeftijd uit voor je spirituele ontwikkeling?

">

Ik moest er een aflevering aan wijden: jong of oud ontwaken. Het maakt geen fluit uit.

Wie is de lucky one en heeft het beter? 40+ denkt dat de jongere generatie er beter vanaf komt, maar alle leeftijden, jong of oud gaan door eigen uitdagingen. Iedereen mag van geluk spreken dat ie hier is tijdens de grote awakening en de bewustzijnsshift. Je ziel heeft ervoor gekozen om dit mee te maken. En de generatie waar jij toe behoort laat je bepaalde lessen leren die jij als ziel graag wilde leren. Dus hoe je het ook bekijkt> jij hebt het altijd goed voor elkaar, because it was your choice to come here. You volunteered. 

Episode 50 - 6 juni 2023

Terugblik op het Tri Inspiratie Fest

">

Niet alleen de terugblik deel ik hier, maar ook een aankondiging van wanneer we het weer gaan doen! Luister je mee naar hoe team Tri en de deelnemers het retreat hebben gevonden?

Stay tuned want deze zomer komt de aanmeld pagina voor het Tri Fest van 2024 online! We zien je heel graag daar, om te connecten, op te laden en te groeien samen. x Am

Episode 47 - 27 maart 2023

Mindset is everything

">

Een korte motivatie boost om je mindset te blijven trainen! Let's get it honey, ga voor groei en selfworth en breek vrij uit je gouden kooi.

PS. Fun fact> deze episode is zonder intro, want ik broed op een nieuwe 🙂

Episode 48 - 5 april 2023

Als jij je kut voelt - luister deze aflevering

">

Feeling down? Lieve jij, kom naar deze aflevering luisteren als je een oppepper nodig hebt, even hoger perspectief en een boel liefde. Let's lift that spirit way up! Komt goed. Liefs van mij.

Vind je mijn podcast waardevol? Tof als je dit met me deelt! Send me a DM

Episode 45 - 18 februari 2023

Je kan nooit teveel zelfliefde hebben

">

In deze episode praat ik over zelfliefde en waarom dat zo belangrijk is. Het is niet een thema dat je 1x mag aankijken en er dan 'klaar' mee bent, het is een ongoing thing en op elk level, in elk hoofdstuk vind je weer een nieuwe versie van zelfliefde dat je mag aankijken.

Wil je zelfstandig aan de slag met leren manifesteren en zelfliefde uitoefenen op een high vibe way ? Meld je dan aan voor de Magisch Manifesteren cursus.

Wil je graag stap voor stap meegenomen worden en leren HOE je écht van jezelf kan houden? Dan resoneert de cursus I Love ME hoogstwaarschijnlijk met jou.  Wat je ook kiest, je bent meer dan welkom en hopelijk heb ik je al geïnspireerd om elke dag veel van je zelf te houden vanaf nu.

Episode 46 - 13 februari 2023

Continue jezelf helen is BULLSHIT

">

Ik geloof zeker in heelwording en heling. Maar NIET op grootse schaal zoals het nu, naar mijn mening, teveel gedaan wordt. Is het glas halfleeg? Be aware of why you do it.. laat anderen jou niet overtuigen dat je minder dan compleet bent. Kijk je schaduwstukken en je trauma's zeker aan, op momenten dat het je aandacht vraagt. Dit gebeurt zelf en dat hoef je niet veelvuldig op te zoeken, zonder dat je ooit 'klaar' bent. Ga liever leven. Kom terug in je kracht en zie je zelf als heel alsjeblieft. Ik hoop je te inspireren met mijn waarheid en mijn visie hierop. Op naar helpers met een holistische kijk op dingen.
Wil je graag meer leren over Energy en Healing? Klik dan hier voor onze 2-daagse workshop

Episode 43 - 16 januari 2023

Mediamieke gaven herken je zó

">

Ik deel een aantal punten met jou waarmee jij kan herkennen of je mediamiek bent en heldere/mediamieke gaven hebt. Zo ja, dan heb ik een amazing experience voor jou in petto: zondag 5 februari te Zwolle geef ik LIVE de Helder Waarnemen masterclass. Een unieke kans om in de mystieke ervaring te duiken en er dus achter te komen of je hier wat mee mag doen!! Always safe and high vibrant ofcourse. Meld je hier aan voor de masterclass (online of live)

Episode 44 - 16 januari 2023

Er zijn niet één, maar twee toekomststromen

">

Manifesteren is hot, het bewust aantrekken van je droomrealiteit. Lekker toch? Yes, en zeer mogelijk! Maar wist je dat er nog een toekomststroom bestaat? In deze aflevering vertel ik meer over die andere stroom, het is namelijk essentieel voor het behoud van je flow en levensplezier dat je van het bestaan van deze stroom afweet. Veel luisterplezier!
Je eigen manifestatie orakel in huis? Bestel mijn orakelkaartenset hier. (Ook te koop via Bol.com)

Episode 41 - 19 december 2022

2023 Jaarchanneling Amber en Joanna

">

Wil je weten wat 2023 voor ons lichtwerkers in petto heeft? Luister om het thema van 2023 te weten te komen. Tijdens de kerstborrel met onze klanten hebben wij van Tri of Light de jaarchanneling als primeurtje gedeeld, Joanna geeft een opzetje en ik deel de jaarchanneling van 2023! De opname van die kerstborrel staat nu in podcast vorm voor je klaar, zoals beloofd.

Episode 42 - 19 december 2022

Alles over de Jaar Opleiding Licht Channeler

">

In deze episode deel ik alles wat je moet weten over de jaaropleiding in 2023. Heb je nog twijfels? Luister deze episode om nog beter te voelen of de opleiding wat voor je is. Op dit moment zijn er nog plekken voor je beschikbaar. Wacht niet te lang met aanmelden, de opleiding is altijd zeer geliefd en volgeboekt. Wil jij je aanmelden voor de masterclass Helder Waarnemen en zeker weten dat je mediamieke gaven hebt? Meld je hier aan voor de Masterclass.
Ben je na het luisteren van deze episode helemaal overtuigd dat de opleiding voor jou klopt? Meld je hier aan voor de Licht Channeler opleiding!

Episode 39 - 21 oktober 2022

De spirituele taak van jouw huisdier

">

Wist je dat dieren een levensdoel hebben? En dan ook nog één die gekoppeld is aan jou! Luister meer over dit waanzinnige concept in deze episode. Ik vertel over huisdieren, het honden, katten en paardencollectief en geef eigen voorbeelden hoe je nu opnieuw ruimte kan innemen met een dier dat niet lekker in de groep ligt. Deel je met me wat voor huisdier jij hebt of had? En of jij het herkent of dat het nieuw is voor je? 

Episode 40 - 26 oktober 2022

Divine Feminine Energy (tips van mij en Noury)

">

Jouw feminiene kracht belichamen in een mannelijke wereld. Hoe zorg je dat je niet te ver doorslaat in het vrouwelijke (spirituele) stuk? En hoe balanceer je die twee. We kletsen in deze episode over man-vrouw relaties en hoe we met z´n allen shiften naar een nieuwe realiteit en manier van samenZijn.
Noury vind je op instagram onder @herlightheals . Loved talking with her, een prachtig licht(channeler) die zoveel mooi werk doet op dit vlak!

Episode 37 - 12 oktober 2022

Announcement: Tri Inspiratie Fest 2023 (met Joanna)

">

Hoera, we kunnen het eindelijk met je delen: in 2023 houden we een groots Tri inspiratie fest, namelijk op 15 en 16 april. En als je het hele weekend komt, mag je zelfs al vrijdag 14 april komen aanschuiven bij een heerlijk inspirerend diner! In deze episode doe ik samen met Joanna dé aankondiging voor dit primeurtje, we hebben samen veel dingen georganiseerd, maar een groots fest in Nederland nog nooit. Wil jij daar bij zijn? Tickets gaan hard! Klik hier voor meer informatie en de early bird aanbieding.

Episode 38 - 21 oktober 2022

De Licht Channeler Opleiding in haar nieuwe jasje

">

Ik deel in deze episode een sneak preview van waar de opleiding tot Licht Channeler naar toe aan het bewegen is. I'm so excited, het gaat zoveel zachter worden, vrijer en supportive. Plan je kennismaking in met mij. Love, Am

Episode 35 - 5 oktober 2022

Wanneer is het een goed idee om in jezelf te investeren?

">

Wil je graag next level gaan en denk je erover naar om je hierbij te laten ondersteunen? In deze podcast deel ik met je wanneer het, in mijn optiek, een goed idee is om die investering in jezelf te doen en wanneer beter (nog) niet.. Vanuit alle eerlijkheid en liefde voor jou en je processen! Soms ligt het namelijk iets anders dan het doen van een simpele investering. Het mag je stretchen en je doen laten groeien. Luister wat ik hiermee bedoel.

Episode 36 - 5 oktober 2022

Ontvankelijk worden voor onvoorwaardelijk liefde (met meditatie)

">

Voor jou als het thema liefde bij je speelt, in welke vorm dan ook. Zelfliefde, partnerliefde, onvoorwaardelijke liefde, hartsverbindingen maken. De maatschappij zou zoveel meer floreren als het gevuld wordt met liefde. Hoe doe je dit? Dat was de vraag die een klant mij stelde nadat er een boodschap voor haar kwam om meer liefde te ontvangen en toe te laten. In deze episode leg ik je uit hoe je dat doet, inclusief fijne afstem meditatie om contact te maken met de frequentie van je hart en het liefdesveld. Veel luisterplezier

Episode 33 - 3 oktober 2022

De 3 stages van Bewustzijnsgroei

">

Op het bewuste pad doorloop je altijd deze 3 fases(stages). Elk level weer. 😉 Stage 1: je wordt je bewust van onrust in je huidige situatie. Stage 2: je gaat op zoek naar higher perspective, hoe het anders kan, wat JIJ anders kan. Stage 3: je grond je next level self en leeft vrijer! In welke stage zit jij nu? Luister de podcast voor tips! Ben jij actieve lichtbrenger die absoluut met mij wilt werken voor jouw stage 2 en 3?
Klik hier voor alle info over de Lichtwerk Mastery

Episode 34 - 3 oktober 2022

Dark night of the Soul

">

Iedereen komt 'm wel eens tegen. Een donkere periode, een soort 'sinkhole' waar je even de weg kwijt bent. Ik wilde samen met Linda hier licht op laten schijnen. Want, hier praten we vaak niet over. Ook wij zijn door die dark nights of the soul heengegaan en ze hebben mega veel opgeleverd. Deze episode zit vol heel bruikbare tips om hiermee om te kunnen gaan en grounded te blijven staan of weer terug te bouncen! Veel luisterplezier.

Episode 31 - 8 september 2022

Lichtchannelen: wat het is en wat ik teach

">

Ik heb genoeg blogs en posts aan dit onderwerp gewijd, maar nog nooit eerder een episode! Ik leg je graag uit wat een Licht Channeler precies is, doet en wat er in de Licht Channeler opleiding gebeurt. Het is iets magisch. Ik heb mijn best gedaan er woorden aan te geven. Deze is voor jou als je nieuwsgierig bent naar de term en wilt ontdekken wat het inhoudt en luister deze episode zeker als je voelt dat je wellicht zelf een channeler zou kunnen zijn. Veel luisterplezier!

Licht Channeler opleiding: klik hier

Episode 32 - 8 september 2022

Beperk je Focus voor Manifestatie-Flow

">

Staan er (te)veel wensen op jouw wensenlijst? Affirmeer je van alles en nog wat en wil maar niks lukken? Grote kans dat je last hebt van versnipperde focus. Tijd om flow terug te brengen in je manifestaties. Luister deze episode waarin ik met je deel hoe je het beste je focus kan verdelen en waarom het helemaal niet erg is dat je niet alles in één keer ontvangt. Be carefull what you wish for. Train jezelf om ultiem samen te werken met het Universum.
Direct praktisch aan de slag? Bestel hier jouw Magisch Manifesteren kaartenset.

Episode 29 - 3 september 2022

Spiritueel je mannetje staan en goed prijzen vragen (interview)

">

De wereld is klaar voor lichtwerkers die winstgevend zijn. Deze episode gaat over vrouwelijke en mannelijke energie in het groeien naar goede prijzen durven vragen. Stop met het doen van spiritueel vrijwilligerswerk en schat jezelf op waarde. Start met het bouwen aan een wereld vol bezielde bedrijven die vanuit hart en ziel diensten bieden. Voor alle spirituele ondernemers (in spé) : luister deze episode voor tips en inspiratie om te breken met oude overtuigingen. De wereld is changing, so can you! Rianne is 10+ jaar succesvol business en mindset mentor. Volg Rianne op instagram voor meer inspiratie en laat het ons vooral weten als je geïnspireerd bent geraakt door deze episode.

Episode 30 - 3 september 2022

Higher Self integratie (meditatie)

">

Nog meer vanuit je Ziel-zelf leven? In deze episode neem ik je mee in een heerlijke zijnsmeditatie waar jij je dieper connect met je Higher Self. Om vanuit flow en vervulling te leven. Ben je actieve lichtbrenger(coach, channeler, healer, practisioner) neem eens een kijkje op de Lichtwerk Mastery pagina. Je bent welkom in alignment te duiken met een next level tribe van lichtbrengers.
Klik hier voor de Lichtwerk Mastery.

Episode 27 - 11 augustus 2022

Maak impact en blijf aligned met je nieuwe Lichtwerk Tribe

">

Behoefte aan likeminded next level souls die óók impact willen maken en authentiek (willen) schijnen vanuit de depths from their souls? In september start mijn nieuwste dienst: de Lichtwerk Mastery en you're invited to come and join. Dit gaat de meest aligned groep zijn die er is, een Lichtwerk mastery, mastermind, tribe en groepsmentoring alles in één! Samen uplevelen, terug bouncen en weer aligned je licht de wereld in gooien. Samen maken we die impact! Luister de episode voor wat ik energetisch precies bedoel, zet je gevoel aan! WIL JE MEEDOEN??? Klik dan HIER.

Episode 28 - 24 augustus 2022

SPECIAL: hoe ik Licht Channeler ben geworden

">

Dit is een special: mijn persoonlijke verhaal. Ik neem je mee hoe het was om paranormaal te zijn als kind zijnde en hoe ik daarmee om ging. Wat ik lastig vond en me ervoor afsluit. Toen ik een heel bijzonder persoon ontmoette veranderde alles. Deze episode heb ik opgenomen om je een kijkje te geven in hoe mijn carriére als Licht Channeler tot stand is gekomen. Herkenbaar? Ik begeleid je vol liefde naar je inzetten van je eigen sacred gifts.
In september heb ik nog één plek vrij > Licht Channeler opleiding.

Episode 25 - 13 juli 2022

Anderen dromen jouw dromen niet, start met luisteren naar JEZELF

">

Lieve jij, laat jij je nog teveel beïnvloeden door anderen? Of heb jij zelf regie over de keuzes in je leven en de paden die jij inslaat die MATCHEN met jouw hoogste doel? Jij bent hier met een reden, je dromen wijzen je de weg in dit leven. Check in bij jezelf middels deze episode. Bruggetje naar Magisch Manifesteren orakelkaarten. Bestel ze hier: Magisch Manifesteren.

Episode 26 - 4 augustus 2022

Succesvol & Spiritueel (interview met bossbabe Inge de Jong)

">

Ik heb Inge uitgenodigd voor mijn podcast om te kletsen over haar succes in het ondernemerschap. Welke elementen haar daarbij hebben geholpen. Alle topics komen voorbij, mannelijke en vrouwelijke energie, mindset, maar ook schaduwkanten en hoe je deze het best kan aanpakken om in de flow te blijven! Luister vooral deze episode als je ondernemer bent of interesse hebt om dit te zijn. Wij hebben veel plezier gehad in het opnemen van deze episode. Dat het je mag inspireren en motiveren om het leven bij de ballen te pakken en je missie neer te zetten! Inge vind je op de socials onder @ingedejong en haar business : @eventic_nl . Lots of love!

Episode 23 - 20 juni 2022

Talking Starseeds met Simone

">

Simone is galactisch channeler. Wat dat inhoudt dat hoor je in deze episode! Ben je klaar voor een high vibe gesprek tussen twee channelers? Simone vertelt over haar reis naar het weten dat ze een starseed is en vertelt wat ze ermee kan. Benieuwd naar starseed verhalen? Luisteren dus! De link naar haar bedrijf spiritual rebels (the one waar je dus die badass goddess tshirts koopt) vind je hier: spiritual rebels .com.

Episode 24 - 6 juli 2022

Heldere gaven: welke heb jij?

">

De episode voor jou als je heel graag wilt weten welke heldere gave jij bezit. Luister met je hart en ontdek wanneer je hart sneller begint te kloppen of welke andere ervaring je krijgt tijdens het beluisteren van deze episode. Wil je na het beluisteren graag meer weten en leren? Klik dan hier voor de Masterclass Helder Waarnemen

Episode 21 - 19 mei 2022

Lichttaal (interview met Hanneke, Licht Channeler)

">

Lichttaal: een nieuw spiritueel fenomeen. Wat is het? Wat kan het voor je betekenen? Hanneke heeft dit voorjaar meegedaan aan de Licht Channeler opleiding en lichttaal is haar specialisatie geworden. Luister de episode om meer te weten te komen over de 5 takken van lichttaal. Je volgt Hanneke op haar instagram @zielsdroom. Veel luisterplezier.

Episode 22 - 20 juni 2022

Joy als manifestatie sleutel

">

Ik deel een heel belangrijke sleutel om moeiteloos te manifesteren. Hoe je weg stapt van dat zware ´moeten´ en je een slachtoffer voelen van omstandigheden, naar het durven genieten van je leven, je rol en hoe je meer geluk aantrekt! Om nóg meer plezier te beleven in jouw ervaringsreis genaamd het Leven. Precies waar ik je mee help met mijn kaartenset en mijn mentorship 1:1. Klik hier voor de Magisch Manifesteren kaartenset. Veel luisterplezier. In liefde en licht, Am

Episode 19 - 16 mei 2022

Je innerlijk kind de ruimte geven

">

Het was nooit de bedoeling dat jij je innerlijk kind uit je leven zou verbannen. De kind-versie en je huidige versie kunnen in harmonie naast elkaar bestaan. Sterker nog, ze vullen elkaar fantastisch aan als je deze twee in gaat zetten voor je leven. Nodig je kind-zelf vaker uit in je leven en speel, geniet meer. Ben jij al grenzeloos jezelf? Durf jij maf te doen? Te spelen en ontdekken? Luister de aflevering voor meer inzichten en spreek samen met mij de uitnodigende woorden uit die ruimte maken voor jou en al je versies.

Episode 20 - 17 mei 2022

Dit is hoe ik manifesteer

">

Magisch manifesteren, dat lijkt next level sh*#t, maar wat nu als ik je vertel dat dit je natuur is? Je geboorterecht zelfs! In deze episode vertel ik je 3 manieren om te manifesteren, methodes die voor mij werken in al mijn droom manifestaties. Ik heb met behulp van deze 3 manieren mijn allereerste orakelkaartenset gecreëerd, die uitkomt in juni!! De pre-order is NU beschikbaar, bestel jouw MAGISCH MANIFESTEREN kaartenset hier

Episode 17 - 25 april 2022

Introductie: mijn EIGEN Carddeck

">

Ik ben volop bezig met de manifestatie van mijn eerste carddeck: de Magisch Manifesteren orakelkaarten set. In deze episode vertel ik je meer over het creatieproces. Wat je kan verwachten en hoe AMAZING het is om eraan te mogen werken, truly magic!

Volg mij op instagram en kom als eerste te weten wanneer je ´m kan bestellen!!! Love and light, Amber

Episode 18 - 25 april 2022

STOP met alles dragen!

">

Dit is een gechannelde boodschap voor degene die liefdevol zorg draagt voor een ander. Als je verwikkeld bent in een situatie of relatie met een persoon dat je energie begint leeg te trekken. Deze episode is speciaal voor jou als je een JA of nieuwsgierigheid voelt. Doe er je voordeel mee. Dikke knuffel, Amber en gidsenteam

Episode 15 - 12 april 2022

Hoe leg je jouw spiritual journey of lichtwerk uit aan je omgeving

">

Je vrienden, familie en partner vragen zich af wat je toch allemaal aan het doen bent? Of het wel goed gaat misschien? Je vind het lastig er woorden aan te vinden, want hoe vertaal je nu iets uit hoger bewustzijn naar je omgeving? Een veel gestelde vraag in de lichtwerkers wereld en dat komt omdat er een diep verlangen onder ligt. Ik leg er meer over uit in deze episode en geef je de boodschap mee die het je eigenlijk wilt geven. 

Episode 16 - 20 april 2022

Jouw reis door 3D, 4D & 5D

">

Op dit memorabele tijdperk op aarde waarin JIJ leeft zijn er drie hoofd dimensies die van grote impact zijn op het collectief bewustzijn. In deze episode praat ik over de verschillende dimensies, waar ze voor staan, welke essentie ze voor je dragen en hoe jij door kan ascenderen naar de volgende. Over hoe de magie ligt in de reis en niet perse in de bestemming. Over wat leven in de vijfde dimensie voor mij betekend en hoe ik je daarbij help.

Episode 13 - 4 april 2022

STOP met jezelf klein houden

">

Lieve Ziel, het is tijd om je grootsheid te erkennen. Ik doe met je mee! This modern day oracle gaat vanaf dit punt ook NOG authentieker, rauwer, mezelf zijn en excelleren in mijn expertise. Luister maar om te weten wat ik bedoel. Stuur me een bericht op insta als je 'm hebt geluisterd en denkt YES! Klik dan hier

Episode 14 - 4 april 2022

Announcment: De ONLINE Licht Channeler opleiding gaat stoppen

">

Ik bood tot op heden 2 varianten aan van de Licht Channeler opleiding. No more! Ik maak de live variant exclusief zodat ik je de full experience kan geven, je gaven gronden, je werkvorm ontdekken en je licht channelaarschap ownen! Je kan de ONLINE variant nog aanschaffen TOT 15 april as. Daarna behoud je toegang, maar gaat deze online leer omgeving aansluiten op de enige variant mét livedagen! Meer informatie over de opleiding tot Licht Channeler vind je hier. Zie ik jou in september?

Episode 11 - 9 maart 2022

Relativeren van Succes

">

Streef jij ook grootse dromen na? Wil jij graag je huidige situatie ontstijgen en een heel ander leven leiden? Dromen is mooi en fijn, maar vergeet daarbij niet om het al uit te nodigen in het Nu. Maak succes dagelijkse kost en niet iets wat pas in de toekomst bestaat. Luister deze episode om te snappen wat ik daarmee bedoel.  Licht en liefde, Am en Gidsenteam

Episode 12 - 13 maart 2022

In gesprek met Hylke over haar Mentorship Traject bij mij

">

Nieuw dit jaar: een soul aligned 1:1 Mentorship traject met mij. Een maatwerk vol High vibes waarbij ik je ondersteun om praktisch te manifesteren vanuit de bedoeling. Hylke twijfelde geen seconde en stapte als allereerste direct in. Ze deelt haar ervaringen in deze episode.

Wil jij net als Hylke je next level versie gronden? In de 5-dimensionaliteit stappen en je dromen tastbaar en haalbaar maken? Dan is het Mentorship wat voor jou. Stuur mij dan een mailtje. x Amber en het altijd aanwezige team van Licht.

Episode 9 - 7 januari 2022

Tone of Voice

">

Ultieme manifestatie tip: gebruik de juiste woorden om je gedachtenkracht mee te fuelen! In deze episode geef ik je voorbeelden van perspectieven die je beter wel of niet kan overnemen, inclusief afstemming op je future self voor de juiste tone of voice! Veel luisterplezier. 

Episode 10 - 17 januari 2022

De Kracht van het Nu

">

Lieve ziel, jij bent geboren in een prachtige transitie tijd hier op Aarde. Deze episode gaat over het durven stil staan, vertragen en VOELEN. Vanuit jouw Zijn in het Hier en Nu is namelijk dé mogelijkheid om te shiften naar grote hoogtes! Jouw levenskracht, jouw vreugde en geluk is belangrijk! Ik heb deze episode incl afstemming gemaakt voor jou met heel veel liefde. Doe je mee met de komende Sacred Moon Creatie Ceremonie? Klik hier om meer te lezen. 

Episode 7 - 22 november 2021

Het doel van je Ego

">

Je ego is er niet voor niets, het heeft zeker wel een doel. Beluister deze episode en leer hoe jij je ego onderscheid van je ziel. Ontwaak in de multidimensionaliteit.
Welke rol speelt jouw Ego (nog) in jouw leven? Doe de GRATIS Soul vs Ego Test
 

Episode 8 - 18 december 2021

XMAS SPECIAL:
Vibe Higher bij je familie

">

De feestdagen staan voor de deur. Je komt (schoon)familie tegen die je soms triggeren of je energie gaan kosten.. Er is een manier om dit vóór te zijn. Verhoog je trilling, zet intenties en verbreek karma met deze episode! Incl bewustzijnsoefeningen om alles vanuit liefde en hoger perspectief te kunnen zien. Luister maar eens naar het rake verhaal dat ik met je ga delen. Happy holidays allemaal en tot in 2022!

Episode 5 - 13 oktober 2021

Wie zitten er in jouw Gidsenteam?

In deze episode bespreken we jouw Gidsen, het team van Licht dat zich over jou ontfermd. Weet jij al wie er in jouw lichtteam zit? Engelen, Eenhoorns, een indiaan, krachtdier?
Inclusief een korte afstemming om erachter te komen welk lichtwezen jij in je team hebt zitten! 

Episode 6 - 8 november 2021

Tril hoger door je dagen heen-7 tips

Je trilling verhogen en in balans houden. Ik heb deze episode op veler verzoek gecreëerd om je houvast te geven in deze veranderende tijden.
7 Mooie tips om je trilling te verhogen en 2 oefeningen uit mijn Magisch Manifesteren cursus die daarbij ondersteunen!
Het is mijn missie om creatiekracht én higher vibes te brengen naar de Aarde. En jij als Lichtwerker hebt ook jouw individuele Licht en Liefde te brengen.
Vanaf hier neem ik je graag mee in het praktische gedeelte van het leven van je dromen.

Episode 3 - 23 september 2021

Antwoorden voor jouw Levensdoel

Ben jij benieuwd wat jouw levensdoel is? Wat jouw voornaamste focus mag zijn in dit leven? Jouw pad nu? Luister deze episode om te horen wat de bedoeling is voor jouw leven, op individueel en collectief niveau.

Episode 4 - 9 oktober 2021

Disclaimer: een constante staat van verlichting bestaat niet

Spiritualiteit is HOT, steeds meer mensen zijn met bewustzijn bezig. Ik, als Light Teacher, help jou om in higher vibes te leven. Máár ik beloof je geen leven zonder schaduwkanten. Je HOEFT niet te streven naar een constante staat van verlichting. In deze podcast vertel ik je waarom én geef ik je tip wat je dan wél kan doen om fijn door je menselijke levensavontuur heen te kunnen flowen.
Wil je ook een keer meedoen met de Maan Ceremonies? Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. 

Episode 1 - 8 september 2021

Start bij jouw Higher Self

Verbind je met je Higher Self om meer levensgeluk te ervaren, je Higher Self (ook wel bekend als: je Ziel-zelf) kent jou beter dan wie dan ook. Connect met haar om richting en wijsheid te ontvangen over de bedoeling van jouw Ware Pad.
En Boy, oh Boy, die higher vibes die deze verbinding met zich mee brengt... Golden! (incl korte meditatie)

Episode 2 - 15 september 2021

Taboe: Lichtwerkers mogen geen geld vragen

Naar mijn waarheid verdien ik, jij en ieder ander het absoluut om in overvloed te leven. Juist wanneer je iets doet vanuit je hart en de wereld een stukje beter wilt maken! Wat is jouw relatie met geld? En wat vind jij een juiste energie uitwisseling? Luister deze episode voor een breder perspectief op het ontvangen van geld als lichtwerker. Inclusief affirmaties om geld als liefde te gaan zien!

>