Higher vibes Podcast

Dé Podcast die je verbindt met je Gidsen, je Higher Self en je aanmoedigt je Lichtmissie te manifesteren!

Met Amber als hostess mag je diepgaande geleide meditaties, inspiratie en higher vibes verwachten
tijdens haar episodes!

Luister hier de nieuwste Podcast:

Beperk je Focus voor Manifestatie-Flow

">

Episode 32 - 8 september 2022

Staan er (te)veel wensen op jouw wensenlijst? Affirmeer je van alles en nog wat en wil maar niks lukken? Grote kans dat je last hebt van versnipperde focus. Tijd om flow terug te brengen in je manifestaties. Luister deze episode waarin ik met je deel hoe je het beste je focus kan verdelen en waarom het helemaal niet erg is dat je niet alles in één keer ontvangt. Be carefull what you wish for. Train jezelf om ultiem samen te werken met het Universum.
Direct praktisch aan de slag? Bestel hier jouw Magisch Manifesteren kaartenset.

Episode 31 - 8 september 2022

Lichtchannelen: wat het is en wat ik teach

">

Ik heb genoeg blogs en posts aan dit onderwerp gewijd, maar nog nooit eerder een episode! Ik leg je graag uit wat een Licht Channeler precies is, doet en wat er in de Licht Channeler opleiding gebeurt. Het is iets magisch. Ik heb mijn best gedaan er woorden aan te geven. Deze is voor jou als je nieuwsgierig bent naar de term en wilt ontdekken wat het inhoudt en luister deze episode zeker als je voelt dat je wellicht zelf een channeler zou kunnen zijn. Veel luisterplezier!

Licht Channeler opleiding: klik hier

Episode 29 - 3 september 2022

Spiritueel je mannetje staan en goed prijzen vragen (interview)

">

De wereld is klaar voor lichtwerkers die winstgevend zijn. Deze episode gaat over vrouwelijke en mannelijke energie in het groeien naar goede prijzen durven vragen. Stop met het doen van spiritueel vrijwilligerswerk en schat jezelf op waarde. Start met het bouwen aan een wereld vol bezielde bedrijven die vanuit hart en ziel diensten bieden. Voor alle spirituele ondernemers (in spé) : luister deze episode voor tips en inspiratie om te breken met oude overtuigingen. De wereld is changing, so can you! Rianne is 10+ jaar succesvol business en mindset mentor. Volg Rianne op instagram voor meer inspiratie en laat het ons vooral weten als je geïnspireerd bent geraakt door deze episode.

Episode 30 - 3 september 2022

Higher Self integratie (meditatie)

">

Nog meer vanuit je Ziel-zelf leven? In deze episode neem ik je mee in een heerlijke zijnsmeditatie waar jij je dieper connect met je Higher Self. Om vanuit flow en vervulling te leven. Ben je actieve lichtbrenger(coach, channeler, healer, practisioner) neem eens een kijkje op de Lichtwerk Mastery pagina. Je bent welkom in alignment te duiken met een next level tribe van lichtbrengers.
Klik hier voor de Lichtwerk Mastery.

Episode 27 - 11 augustus 2022

Maak impact en blijf aligned met je nieuwe Lichtwerk Tribe

">

Behoefte aan likeminded next level souls die óók impact willen maken en authentiek (willen) schijnen vanuit de depths from their souls? In september start mijn nieuwste dienst: de Lichtwerk Mastery en you're invited to come and join. Dit gaat de meest aligned groep zijn die er is, een Lichtwerk mastery, mastermind, tribe en groepsmentoring alles in één! Samen uplevelen, terug bouncen en weer aligned je licht de wereld in gooien. Samen maken we die impact! Luister de episode voor wat ik energetisch precies bedoel, zet je gevoel aan! WIL JE MEEDOEN??? Klik dan HIER.

Episode 28 - 24 augustus 2022

SPECIAL: hoe ik Licht Channeler ben geworden

">

Dit is een special: mijn persoonlijke verhaal. Ik neem je mee hoe het was om paranormaal te zijn als kind zijnde en hoe ik daarmee om ging. Wat ik lastig vond en me ervoor afsluit. Toen ik een heel bijzonder persoon ontmoette veranderde alles. Deze episode heb ik opgenomen om je een kijkje te geven in hoe mijn carriére als Licht Channeler tot stand is gekomen. Herkenbaar? Ik begeleid je vol liefde naar je inzetten van je eigen sacred gifts.
In september heb ik nog één plek vrij > Licht Channeler opleiding.

Episode 25 - 13 juli 2022

Anderen dromen jouw dromen niet, start met luisteren naar JEZELF

">

Lieve jij, laat jij je nog teveel beïnvloeden door anderen? Of heb jij zelf regie over de keuzes in je leven en de paden die jij inslaat die MATCHEN met jouw hoogste doel? Jij bent hier met een reden, je dromen wijzen je de weg in dit leven. Check in bij jezelf middels deze episode. Bruggetje naar Magisch Manifesteren orakelkaarten. Bestel ze hier: Magisch Manifesteren.

Episode 26 - 4 augustus 2022

Succesvol & Spiritueel (interview met bossbabe Inge de Jong)

">

Ik heb Inge uitgenodigd voor mijn podcast om te kletsen over haar succes in het ondernemerschap. Welke elementen haar daarbij hebben geholpen. Alle topics komen voorbij, mannelijke en vrouwelijke energie, mindset, maar ook schaduwkanten en hoe je deze het best kan aanpakken om in de flow te blijven! Luister vooral deze episode als je ondernemer bent of interesse hebt om dit te zijn. Wij hebben veel plezier gehad in het opnemen van deze episode. Dat het je mag inspireren en motiveren om het leven bij de ballen te pakken en je missie neer te zetten! Inge vind je op de socials onder @ingedejong en haar business : @eventic_nl . Lots of love!

Episode 23 - 20 juni 2022

Talking Starseeds met Simone

">

Simone is galactisch channeler. Wat dat inhoudt dat hoor je in deze episode! Ben je klaar voor een high vibe gesprek tussen twee channelers? Simone vertelt over haar reis naar het weten dat ze een starseed is en vertelt wat ze ermee kan. Benieuwd naar starseed verhalen? Luisteren dus! De link naar haar bedrijf spiritual rebels (the one waar je dus die badass goddess tshirts koopt) vind je hier: spiritual rebels .com.

Episode 24 - 6 juli 2022

Heldere gaven: welke heb jij?

">

De episode voor jou als je heel graag wilt weten welke heldere gave jij bezit. Luister met je hart en ontdek wanneer je hart sneller begint te kloppen of welke andere ervaring je krijgt tijdens het beluisteren van deze episode. Wil je na het beluisteren graag meer weten en leren? Klik dan hier voor de Masterclass Helder Waarnemen

Episode 21 - 19 mei 2022

Lichttaal (interview met Hanneke, Licht Channeler)

">

Lichttaal: een nieuw spiritueel fenomeen. Wat is het? Wat kan het voor je betekenen? Hanneke heeft dit voorjaar meegedaan aan de Licht Channeler opleiding en lichttaal is haar specialisatie geworden. Luister de episode om meer te weten te komen over de 5 takken van lichttaal. Je volgt Hanneke op haar instagram @zielsdroom. Veel luisterplezier.

Episode 22 - 20 juni 2022

Joy als manifestatie sleutel

">

Ik deel een heel belangrijke sleutel om moeiteloos te manifesteren. Hoe je weg stapt van dat zware ´moeten´ en je een slachtoffer voelen van omstandigheden, naar het durven genieten van je leven, je rol en hoe je meer geluk aantrekt! Om nóg meer plezier te beleven in jouw ervaringsreis genaamd het Leven. Precies waar ik je mee help met mijn kaartenset en mijn mentorship 1:1. Klik hier voor de Magisch Manifesteren kaartenset. Veel luisterplezier. In liefde en licht, Am

Episode 19 - 16 mei 2022

Je innerlijk kind de ruimte geven

">

Het was nooit de bedoeling dat jij je innerlijk kind uit je leven zou verbannen. De kind-versie en je huidige versie kunnen in harmonie naast elkaar bestaan. Sterker nog, ze vullen elkaar fantastisch aan als je deze twee in gaat zetten voor je leven. Nodig je kind-zelf vaker uit in je leven en speel, geniet meer. Ben jij al grenzeloos jezelf? Durf jij maf te doen? Te spelen en ontdekken? Luister de aflevering voor meer inzichten en spreek samen met mij de uitnodigende woorden uit die ruimte maken voor jou en al je versies.

Episode 20 - 17 mei 2022

Dit is hoe ik manifesteer

">

Magisch manifesteren, dat lijkt next level sh*#t, maar wat nu als ik je vertel dat dit je natuur is? Je geboorterecht zelfs! In deze episode vertel ik je 3 manieren om te manifesteren, methodes die voor mij werken in al mijn droom manifestaties. Ik heb met behulp van deze 3 manieren mijn allereerste orakelkaartenset gecreëerd, die uitkomt in juni!! De pre-order is NU beschikbaar, bestel jouw MAGISCH MANIFESTEREN kaartenset hier

Episode 17 - 25 april 2022

Introductie: mijn EIGEN Carddeck

">

Ik ben volop bezig met de manifestatie van mijn eerste carddeck: de Magisch Manifesteren orakelkaarten set. In deze episode vertel ik je meer over het creatieproces. Wat je kan verwachten en hoe AMAZING het is om eraan te mogen werken, truly magic!

Volg mij op instagram en kom als eerste te weten wanneer je ´m kan bestellen!!! Love and light, Amber

Episode 18 - 25 april 2022

STOP met alles dragen!

">

Dit is een gechannelde boodschap voor degene die liefdevol zorg draagt voor een ander. Als je verwikkeld bent in een situatie of relatie met een persoon dat je energie begint leeg te trekken. Deze episode is speciaal voor jou als je een JA of nieuwsgierigheid voelt. Doe er je voordeel mee. Dikke knuffel, Amber en gidsenteam

Episode 15 - 12 april 2022

Hoe leg je jouw spiritual journey of lichtwerk uit aan je omgeving

">

Je vrienden, familie en partner vragen zich af wat je toch allemaal aan het doen bent? Of het wel goed gaat misschien? Je vind het lastig er woorden aan te vinden, want hoe vertaal je nu iets uit hoger bewustzijn naar je omgeving? Een veel gestelde vraag in de lichtwerkers wereld en dat komt omdat er een diep verlangen onder ligt. Ik leg er meer over uit in deze episode en geef je de boodschap mee die het je eigenlijk wilt geven. 

Episode 16 - 20 april 2022

Jouw reis door 3D, 4D & 5D

">

Op dit memorabele tijdperk op aarde waarin JIJ leeft zijn er drie hoofd dimensies die van grote impact zijn op het collectief bewustzijn. In deze episode praat ik over de verschillende dimensies, waar ze voor staan, welke essentie ze voor je dragen en hoe jij door kan ascenderen naar de volgende. Over hoe de magie ligt in de reis en niet perse in de bestemming. Over wat leven in de vijfde dimensie voor mij betekend en hoe ik je daarbij help.

Episode 13 - 4 april 2022

STOP met jezelf klein houden

">

Lieve Ziel, het is tijd om je grootsheid te erkennen. Ik doe met je mee! This modern day oracle gaat vanaf dit punt ook NOG authentieker, rauwer, mezelf zijn en excelleren in mijn expertise. Luister maar om te weten wat ik bedoel. Stuur me een bericht op insta als je 'm hebt geluisterd en denkt YES! Klik dan hier

Episode 14 - 4 april 2022

Announcment: De ONLINE Licht Channeler opleiding gaat stoppen

">

Ik bood tot op heden 2 varianten aan van de Licht Channeler opleiding. No more! Ik maak de live variant exclusief zodat ik je de full experience kan geven, je gaven gronden, je werkvorm ontdekken en je licht channelaarschap ownen! Je kan de ONLINE variant nog aanschaffen TOT 15 april as. Daarna behoud je toegang, maar gaat deze online leer omgeving aansluiten op de enige variant mét livedagen! Meer informatie over de opleiding tot Licht Channeler vind je hier. Zie ik jou in september?

Episode 11 - 9 maart 2022

Relativeren van Succes

">

Streef jij ook grootse dromen na? Wil jij graag je huidige situatie ontstijgen en een heel ander leven leiden? Dromen is mooi en fijn, maar vergeet daarbij niet om het al uit te nodigen in het Nu. Maak succes dagelijkse kost en niet iets wat pas in de toekomst bestaat. Luister deze episode om te snappen wat ik daarmee bedoel.  Licht en liefde, Am en Gidsenteam

Episode 12 - 13 maart 2022

In gesprek met Hylke over haar Mentorship Traject bij mij

">

Nieuw dit jaar: een soul aligned 1:1 Mentorship traject met mij. Een maatwerk vol High vibes waarbij ik je ondersteun om praktisch te manifesteren vanuit de bedoeling. Hylke twijfelde geen seconde en stapte als allereerste direct in. Ze deelt haar ervaringen in deze episode.

Wil jij net als Hylke je next level versie gronden? In de 5-dimensionaliteit stappen en je dromen tastbaar en haalbaar maken? Dan is het Mentorship wat voor jou. Stuur mij dan een mailtje. x Amber en het altijd aanwezige team van Licht.

Episode 9 - 7 januari 2022

Tone of Voice

">

Ultieme manifestatie tip: gebruik de juiste woorden om je gedachtenkracht mee te fuelen! In deze episode geef ik je voorbeelden van perspectieven die je beter wel of niet kan overnemen, inclusief afstemming op je future self voor de juiste tone of voice! Veel luisterplezier. 

Episode 10 - 17 januari 2022

De Kracht van het Nu

">

Lieve ziel, jij bent geboren in een prachtige transitie tijd hier op Aarde. Deze episode gaat over het durven stil staan, vertragen en VOELEN. Vanuit jouw Zijn in het Hier en Nu is namelijk dé mogelijkheid om te shiften naar grote hoogtes! Jouw levenskracht, jouw vreugde en geluk is belangrijk! Ik heb deze episode incl afstemming gemaakt voor jou met heel veel liefde. Doe je mee met de komende Sacred Moon Creatie Ceremonie? Klik hier om meer te lezen. 

Episode 7 - 22 november 2021

Het doel van je Ego

">

Je ego is er niet voor niets, het heeft zeker wel een doel. Beluister deze episode en leer hoe jij je ego onderscheid van je ziel. Ontwaak in de multidimensionaliteit.
Welke rol speelt jouw Ego (nog) in jouw leven? Doe de GRATIS Soul vs Ego Test
 

Episode 8 - 18 december 2021

XMAS SPECIAL:
Vibe Higher bij je familie

">

De feestdagen staan voor de deur. Je komt (schoon)familie tegen die je soms triggeren of je energie gaan kosten.. Er is een manier om dit vóór te zijn. Verhoog je trilling, zet intenties en verbreek karma met deze episode! Incl bewustzijnsoefeningen om alles vanuit liefde en hoger perspectief te kunnen zien. Luister maar eens naar het rake verhaal dat ik met je ga delen. Happy holidays allemaal en tot in 2022!

Episode 5 - 13 oktober 2021

Wie zitten er in jouw Gidsenteam?

In deze episode bespreken we jouw Gidsen, het team van Licht dat zich over jou ontfermd. Weet jij al wie er in jouw lichtteam zit? Engelen, Eenhoorns, een indiaan, krachtdier?
Inclusief een korte afstemming om erachter te komen welk lichtwezen jij in je team hebt zitten! 

Episode 6 - 8 november 2021

Tril hoger door je dagen heen-7 tips

Je trilling verhogen en in balans houden. Ik heb deze episode op veler verzoek gecreëerd om je houvast te geven in deze veranderende tijden.
7 Mooie tips om je trilling te verhogen en 2 oefeningen uit mijn Magisch Manifesteren cursus die daarbij ondersteunen!
Het is mijn missie om creatiekracht én higher vibes te brengen naar de Aarde. En jij als Lichtwerker hebt ook jouw individuele Licht en Liefde te brengen.
Vanaf hier neem ik je graag mee in het praktische gedeelte van het leven van je dromen.

Episode 3 - 23 september 2021

Antwoorden voor jouw Levensdoel

Ben jij benieuwd wat jouw levensdoel is? Wat jouw voornaamste focus mag zijn in dit leven? Jouw pad nu? Luister deze episode om te horen wat de bedoeling is voor jouw leven, op individueel en collectief niveau.

Episode 4 - 9 oktober 2021

Disclaimer: een constante staat van verlichting bestaat niet

Spiritualiteit is HOT, steeds meer mensen zijn met bewustzijn bezig. Ik, als Light Teacher, help jou om in higher vibes te leven. Máár ik beloof je geen leven zonder schaduwkanten. Je HOEFT niet te streven naar een constante staat van verlichting. In deze podcast vertel ik je waarom én geef ik je tip wat je dan wél kan doen om fijn door je menselijke levensavontuur heen te kunnen flowen.
Wil je ook een keer meedoen met de Maan Ceremonies? Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. 

Episode 1 - 8 september 2021

Start bij jouw Higher Self

Verbind je met je Higher Self om meer levensgeluk te ervaren, je Higher Self (ook wel bekend als: je Ziel-zelf) kent jou beter dan wie dan ook. Connect met haar om richting en wijsheid te ontvangen over de bedoeling van jouw Ware Pad.
En Boy, oh Boy, die higher vibes die deze verbinding met zich mee brengt... Golden! (incl korte meditatie)

Episode 2 - 15 september 2021

Taboe: Lichtwerkers mogen geen geld vragen

Naar mijn waarheid verdien ik, jij en ieder ander het absoluut om in overvloed te leven. Juist wanneer je iets doet vanuit je hart en de wereld een stukje beter wilt maken! Wat is jouw relatie met geld? En wat vind jij een juiste energie uitwisseling? Luister deze episode voor een breder perspectief op het ontvangen van geld als lichtwerker. Inclusief affirmaties om geld als liefde te gaan zien!

>