Higher vibes Podcast

Dé Podcast die je verbindt met je Gidsen, je Higher Self en je aanmoedigt je Lichtmissie te manifesteren!

Met Amber als hostess mag je diepgaande geleide meditaties, inspiratie en higher vibes verwachten
tijdens haar episodes!

Luister hier de nieuwste Podcast:

STOP met alles dragen!

">

Episode 18 - 25 april 2022

Dit is een gechannelde boodschap voor degene die liefdevol zorg draagt voor een ander. Als je verwikkeld bent in een situatie of relatie met een persoon dat je energie begint leeg te trekken. Deze episode is speciaal voor jou als je een JA of nieuwsgierigheid voelt. Doe er je voordeel mee. Dikke knuffel, Amber en gidsenteam

Episode 17 - 25 april 2022

Introductie: mijn EIGEN Carddeck

">

Ik ben volop bezig met de manifestatie van mijn eerste carddeck: de Magisch Manifesteren orakelkaarten set. In deze episode vertel ik je meer over het creatieproces. Wat je kan verwachten en hoe AMAZING het is om eraan te mogen werken, truly magic!

Volg mij op instagram en kom als eerste te weten wanneer je ´m kan bestellen!!! Love and light, Amber

Episode 15 - 12 april 2022

Hoe leg je jouw spiritual journey of lichtwerk uit aan je omgeving

">

Je vrienden, familie en partner vragen zich af wat je toch allemaal aan het doen bent? Of het wel goed gaat misschien? Je vind het lastig er woorden aan te vinden, want hoe vertaal je nu iets uit hoger bewustzijn naar je omgeving? Een veel gestelde vraag in de lichtwerkers wereld en dat komt omdat er een diep verlangen onder ligt. Ik leg er meer over uit in deze episode en geef je de boodschap mee die het je eigenlijk wilt geven. 

Episode 16 - 20 april 2022

Jouw reis door 3D, 4D & 5D

">

Op dit memorabele tijdperk op aarde waarin JIJ leeft zijn er drie hoofd dimensies die van grote impact zijn op het collectief bewustzijn. In deze episode praat ik over de verschillende dimensies, waar ze voor staan, welke essentie ze voor je dragen en hoe jij door kan ascenderen naar de volgende. Over hoe de magie ligt in de reis en niet perse in de bestemming. Over wat leven in de vijfde dimensie voor mij betekend en hoe ik je daarbij help.

Episode 13 - 4 april 2022

STOP met jezelf klein houden

">

Lieve Ziel, het is tijd om je grootsheid te erkennen. Ik doe met je mee! This modern day oracle gaat vanaf dit punt ook NOG authentieker, rauwer, mezelf zijn en excelleren in mijn expertise. Luister maar om te weten wat ik bedoel. Stuur me een bericht op insta als je 'm hebt geluisterd en denkt YES! Klik dan hier

Episode 14 - 4 april 2022

Announcment: De ONLINE Licht Channeler opleiding gaat stoppen

">

Ik bood tot op heden 2 varianten aan van de Licht Channeler opleiding. No more! Ik maak de live variant exclusief zodat ik je de full experience kan geven, je gaven gronden, je werkvorm ontdekken en je licht channelaarschap ownen! Je kan de ONLINE variant nog aanschaffen TOT 15 april as. Daarna behoud je toegang, maar gaat deze online leer omgeving aansluiten op de enige variant mét livedagen! Meer informatie over de opleiding tot Licht Channeler vind je hier. Zie ik jou in september?

Episode 11 - 9 maart 2022

Relativeren van Succes

">

Streef jij ook grootse dromen na? Wil jij graag je huidige situatie ontstijgen en een heel ander leven leiden? Dromen is mooi en fijn, maar vergeet daarbij niet om het al uit te nodigen in het Nu. Maak succes dagelijkse kost en niet iets wat pas in de toekomst bestaat. Luister deze episode om te snappen wat ik daarmee bedoel.  Licht en liefde, Am en Gidsenteam

Episode 12 - 13 maart 2022

In gesprek met Hylke over haar Mentorship Traject bij mij

">

Nieuw dit jaar: een soul aligned 1:1 Mentorship traject met mij. Een maatwerk vol High vibes waarbij ik je ondersteun om praktisch te manifesteren vanuit de bedoeling. Hylke twijfelde geen seconde en stapte als allereerste direct in. Ze deelt haar ervaringen in deze episode.

Wil jij net als Hylke je next level versie gronden? In de 5-dimensionaliteit stappen en je dromen tastbaar en haalbaar maken? Dan is het Mentorship wat voor jou. Stuur mij dan een mailtje. x Amber en het altijd aanwezige team van Licht.

Episode 9 - 7 januari 2022

Tone of Voice

">

Ultieme manifestatie tip: gebruik de juiste woorden om je gedachtenkracht mee te fuelen! In deze episode geef ik je voorbeelden van perspectieven die je beter wel of niet kan overnemen, inclusief afstemming op je future self voor de juiste tone of voice! Veel luisterplezier. 

Episode 10 - 17 januari 2022

De Kracht van het Nu

">

Lieve ziel, jij bent geboren in een prachtige transitie tijd hier op Aarde. Deze episode gaat over het durven stil staan, vertragen en VOELEN. Vanuit jouw Zijn in het Hier en Nu is namelijk dé mogelijkheid om te shiften naar grote hoogtes! Jouw levenskracht, jouw vreugde en geluk is belangrijk! Ik heb deze episode incl afstemming gemaakt voor jou met heel veel liefde. Doe je mee met de komende Sacred Moon Creatie Ceremonie? Klik hier om meer te lezen. 

Episode 7 - 22 november 2021

Het doel van je Ego

">

Je ego is er niet voor niets, het heeft zeker wel een doel. Beluister deze episode en leer hoe jij je ego onderscheid van je ziel. Ontwaak in de multidimensionaliteit.
Welke rol speelt jouw Ego (nog) in jouw leven? Doe de GRATIS Soul vs Ego Test
 

Episode 8 - 18 december 2021

XMAS SPECIAL:
Vibe Higher bij je familie

">

De feestdagen staan voor de deur. Je komt (schoon)familie tegen die je soms triggeren of je energie gaan kosten.. Er is een manier om dit vóór te zijn. Verhoog je trilling, zet intenties en verbreek karma met deze episode! Incl bewustzijnsoefeningen om alles vanuit liefde en hoger perspectief te kunnen zien. Luister maar eens naar het rake verhaal dat ik met je ga delen. Happy holidays allemaal en tot in 2022!

Episode 5 - 13 oktober 2021

Wie zitten er in jouw Gidsenteam?

In deze episode bespreken we jouw Gidsen, het team van Licht dat zich over jou ontfermd. Weet jij al wie er in jouw lichtteam zit? Engelen, Eenhoorns, een indiaan, krachtdier?
Inclusief een korte afstemming om erachter te komen welk lichtwezen jij in je team hebt zitten! 

Episode 6 - 8 november 2021

Tril hoger door je dagen heen-7 tips

Je trilling verhogen en in balans houden. Ik heb deze episode op veler verzoek gecreëerd om je houvast te geven in deze veranderende tijden.
7 Mooie tips om je trilling te verhogen en 2 oefeningen uit mijn Magisch Manifesteren cursus die daarbij ondersteunen!
Het is mijn missie om creatiekracht én higher vibes te brengen naar de Aarde. En jij als Lichtwerker hebt ook jouw individuele Licht en Liefde te brengen.
Vanaf hier neem ik je graag mee in het praktische gedeelte van het leven van je dromen.

Episode 3 - 23 september 2021

Antwoorden voor jouw Levensdoel

Ben jij benieuwd wat jouw levensdoel is? Wat jouw voornaamste focus mag zijn in dit leven? Jouw pad nu? Luister deze episode om te horen wat de bedoeling is voor jouw leven, op individueel en collectief niveau.

Episode 4 - 9 oktober 2021

Disclaimer: een constante staat van verlichting bestaat niet

Spiritualiteit is HOT, steeds meer mensen zijn met bewustzijn bezig. Ik, als Light Teacher, help jou om in higher vibes te leven. Máár ik beloof je geen leven zonder schaduwkanten. Je HOEFT niet te streven naar een constante staat van verlichting. In deze podcast vertel ik je waarom én geef ik je tip wat je dan wél kan doen om fijn door je menselijke levensavontuur heen te kunnen flowen.
Wil je ook een keer meedoen met de Maan Ceremonies? Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. 

Episode 1 - 8 september 2021

Start bij jouw Higher Self

Verbind je met je Higher Self om meer levensgeluk te ervaren, je Higher Self (ook wel bekend als: je Ziel-zelf) kent jou beter dan wie dan ook. Connect met haar om richting en wijsheid te ontvangen over de bedoeling van jouw Ware Pad.
En Boy, oh Boy, die higher vibes die deze verbinding met zich mee brengt... Golden! (incl korte meditatie)

Episode 2 - 15 september 2021

Taboe: Lichtwerkers mogen geen geld vragen

Naar mijn waarheid verdien ik, jij en ieder ander het absoluut om in overvloed te leven. Juist wanneer je iets doet vanuit je hart en de wereld een stukje beter wilt maken! Wat is jouw relatie met geld? En wat vind jij een juiste energie uitwisseling? Luister deze episode voor een breder perspectief op het ontvangen van geld als lichtwerker. Inclusief affirmaties om geld als liefde te gaan zien!

>