Online Cursus

Magisch Manifesteren
voor Lichtwerkers

Jij wilt graag een leven aantrekken waar je voldoening uithaalt
En leren hoe jij Magisch kan Manifesteren vanuit jouw Hart!

Want hoe doe je dat nu eigenlijk Manifesteren in samenwerking met het Universum?
Hoe kan je een bezield leven leiden, waar je in flow kan leven en in lijn met je Levensmissie?

Herkenbaar?

En wil jij graag het échte geheim weten over hoe je, moeiteloos, de juiste dingen aantrekt?
Voelen en ervaren wat er allemaal mogelijk is?

"Ask for what you want, and be prepared to get it!"

Creatiekracht is een kracht die wij allemaal hebben!

En jij hebt als lichtwerker een groot voordeel, namelijk jouw Bewustzijn!!
De kracht en kennis zitten namelijk al in jezelf.

Jouw dromen willen jou net zo graag als jij hen wilt! 
Het leven van jouw dromen wacht op je tot je het komt halen!

Want wat als je alles kan aantrekken dat je maar wil vanuit je Hart?
Wat als er oneindige mogelijkheden zijn en jij de code weet te kraken?

In de Online Cursus
Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers

Ga ik je niet alleen over de Creatie-formule vertellen, maar neem ik jou, stapsgewijs, mee door de 10 stappen naar Magisch Manifesteren.
Ik neem je mee op reis van de basis tot aan je essentie.
Zodat jij je licht kan schijnen in de wereld!

Jij krijgt:

 • Diepgaande kennis en oefeningen om een krachtige kickstart te maken met Manifesteren
 • Krachtige Meditaties,  Activaties en Visualisaties, om alle kennis en kracht te integreren
 • Kennis over de Universele Wetten en de praktische toepasbaarheid
 • Praktijkervaring, een vergroot reflectievermogen en meer essentiële vaardigheden die je nodig zal hebben tijdens je manifestaties
 • De Tools om ultiem samen te werken met het Universum.
  Inclusief de Maan Magie training t.w.v. € 81,- én de Masterclass de 12 Universele Wetten t.w.v. € 88,-!
 • Een Lichtwerkersgids naar een Magische uitkomst van jouw wensen, in lijn met jouw Levensmissie!

Er is nog nooit zoveel positiefs gebeurd in mijn leven in zo'n korte tijd. De affirmaties werken!

Sinds ik begonnen ben met deze cursus heb ik een huis gemanifesteerd, je eerste huis kopen op je 66e? Ja dat kan blijkt! Ik werd er heen geleid en nu woon ik hier.
Ik stond er alleen voor tot allerlei mensen uit onverwachte hoek te hulp schoten. Allemaal mede dankzij mijn verkregen mindset in de cursus Magisch Manifesteren!
Ik ben zelfs herenigd met mijn zoon na 29 jaar! & Ik ben nu bezig met het manifesteren van een liefdespartner.
Er is nog nooit zoveel positiefs gebeurd in mijn leven in zo'n korte tijd. De affirmaties werken!

F.

Het allerbelangrijkst wat deze cursus mij gebracht heeft, is dat ik manifesteren structureel in mijn leven ben gaan toepassen!

Ik had al ontzettend veel geleerd en gelezen over manifesteren, maar ik stagneerde een beetje, ik had een houvast nodig. Een houvast om niet alleen kennis te hebben, maar dit ook daadwerkelijk structureel toe te gaan passen in mijn leven. Een soort van stok achter de deur.
Op het moment zat ik nog midden in mijn burn out en ik kon wel wat positiviteit en structuur gebruiken in mijn manifestatie proces. En precies op dat moment kwam jouw cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers op mijn pad. Ik voelde dat dit precies was wat ik op dat moment zo hard nodig had en schafte de cursus aan.
Dat heb ik goed aangevoeld want jouw high vibes zijn aanstekelijk, Amber! Ook heb ik veel geleerd over de 7 universele wetten en verschillende dimensies .
Wat deze cursus uniek maakt zijn de gechannelde meditaties. Deze meditaties brachten mij nog dichter bij mijn innerlijke zelf. Het voelde soms net alsof ik even op reis was geweest en de magie letterlijk in de ogen kon kijken. Vanuit die magie en dat gevoel wat er vrij kwam, had ik weer bakken met energie en inspiratie om verder te gaan.
Het allerbelangrijkst wat deze cursus mij gebracht heeft, is dat ik manifesteren structureel in mijn leven ben gaan toepassen. Het heeft me precies die positiviteit en dat vertrouwen gegeven waar ik zo naar zocht. Hoe goed manifesteren werkt in combinatie met de maanfases was nieuw voor mij. Ik voelde altijd wel een bepaalde energie rondom bijvoorbeeld de nieuwe maan, maar ik ben mij nooit bewust geweest waar dit vandaan kwam. Jouw maanceremonies zijn dan ook echt een aanrader. Manifesteren is zo ondertussen mijn leefstijl geworden. Ik heb al een hele tijd een droom om voor mezelf te gaan starten en ik wist dat ik daar een laptop voor nodig had. Deze laptop leek financieel niet haalbaar. Toch besloot ik vol vertrouwen mijn intentie te zetten dat ik met het inmiddels gespaarde bedrag precies te laptop zou vinden die ik nodig had. En wat denk je er stond nog 1 showmodel waarop ik maar liefst 500 euro korting kreeg. Ik kwam zelfs op minder uit dan het bedrag waarvoor ik gespaard had. Ook heeft deze cursus mij opgeleverd dat ik nu zelf workshops mag geven in manifesteren, dit was oprecht 1 van mijn dromen. Zeker weten een aanrader!

Linda

Dit is mijn cadeau aan alle Lichtwerkers die klaar zijn voor grootsheid!
De wereld is klaar voor jou, nu rest de vraag nog:
ben jíj klaar voor jou??

Amber

Ik ben Amber.
Mijn leven lang ben ik uitgedaagd om mijn eigen weg te kiezen en te Manifesteren vanuit mijn Hart. Ik heb mijn trial en errors gehad, doorleefd en ik heb de (vele) nodige obstakels overwonnen.

Hoe Bewuster ik werd, hoe meer ik aangetrokken werd naar het Creatie thema. Want hoe komt nu iets van een idee naar een tastbare Manifestatie?

Ik maakte het mijn missie om alles te leren over de kunst van het manifesteren. Ik verslond alle boeken, online trainingen en video’s die ik maar kon vinden over het onderwerp. Maar tevergeefs.. niemand vertelt je écht hoe het werkt en dat was mijn grootste struikelblok en frustratie.
Onderweg naar mijn expertise ondervond ik steeds hetzelfde patroon. Ik probeerde, faalde en reflecteerde en probeerde het nogmaals. Fall down 8 times, stand up 9. Dat ging echt over mij.

En toen ........ ontdekte ik dé Magische Sleutel, hét Manifestatie Geheim!

Ik moest alles alleen ondervinden en dat wil ik jou besparen. Neem de kennis die ik heb en gebruik het in je voordeel.
Deze online cursus is letterlijk mijn meesterwerk en een levenswerk!

Waarom Magisch Manifesteren?

Er bestaan veel boeken over Mindset en de Wet van Aantrekking.
En ja, dit zijn inderdaad belangrijke sleutels, maar het zijn slechts 2 van de vele factoren
die nodig zijn om écht te kunnen Manifesteren!

In de online cursus Magisch Manifesteren deel ik de full story met je, rauw, krachtig en compleet.
Ik deel mijn eigen verhalen en ik motiveer je om je te verbinden met jouw authentieke zijnskracht waar
jouw Creatiekracht zit!!

De belangrijkste sleutel is die van Magie.
Het is werkelijk Magisch om te leren samenwerken met het Universum.
Jij kan alles creëren vanuit jouw eigen Ik Ben.

"We must change our energy, to change our lives!"

Een hele waardevolle cursus!

Wat ik met deze cursus wilde leren is hoe je samen met de kracht van de maan tot manifestatie kunt komen en ik wilde verder groeien. Ik vond t een hele waardevolle cursus waarin ik door met de maan te werken en vooral te voelen beter kan manifesteren. Het bracht me terug naar mijn priesterestijd. Deze cursus heeft me dichterbij mezelf gebracht. Deze cursus legt je je stap voor stap uit, hoe je kunt manifesteren, helemaal toppie!!! Ik werk nu met elke maanfase. Ik heb meer positieve gedachtes dan negatieve (kan het sneller ombuigen) wanneer ik getriggerd word ,voel ik direct dat ik mag kijken en voelen waar dat vandaan komt en mag ik dat loslaten. En ja ik heb inmiddels ook al een aantal mooie dingen gemanifesteerd: Mijn blokhut hahaha, achterin de tuin. (Had niet aangegeven waar ik deze wilde). En ik ben nu met mandala tekenen bezig en kreeg door dat ik dat mag uitgeven. Dat ga ik dus doen, niet op papier maar via iemands website in de vorm van een e-book. Zo ontzettend leuk! Zeker weten een aanrader deze cursus!

Astrid

Wat een heerlijke cursus!

Oh, Amber wat is dit weer een heerlijke cursus! Ben er heerlijk mee aan de slag en geniet van elke stap. Fijn hoe jij de platte gedachten die er heersen over manifesteren combineert met het spirituele. Mooi cadeau wat jij voor ons gecreëerd hebt en wat ik mezelf gegeven heb. Thanks!

Dimphy

Je leert niet alleen manifesteren, je leert er zoveel meer van. Het is zo waardevol om dit te doen!

Ik begon aan de cursus omdat ik wilde weten wat mijn droom was én hoe ik dit werkelijk kon maken. De cursus trok me enorm aan, ik voelde mijn ziel erom roepen! Nu bij het afronden van de cursus begrijp ik helemaal waarom ik dit mocht doen. De cursus heeft mij uit mijn comfortzone gehaald. Ik mocht creatief bezig zijn, terwijl ik dit eerder niet snel deed. Ik maakte er geen tijd voor of gunde het mezelf niet. Ik heb mijn plezier in het creatief bezig zijn met ontwikkeling weer teruggevonden.

De meditaties hebben mij zoveel inzichten gegeven en de opdrachten hebben me laten zien wie ik echt ben en waar ik aan wil werken. Ik heb mijn droom gezien! Ik heb eindelijk gezien en gevoeld wat ik mag gaan doen. Het is zo prachtig om een doel te hebben en er voor te gaan! Het heeft mij in verbinding gebracht met mijn lichtwerk en ik integreer het elke dag. Nu weet ik hoe ik mijn vibratietrilling kan blijven verhogen, ik weet hoe ik met de maan kan werken. Ik zet mijn manifestatiewensen uit, maak een dreamboard en hou het proces bij. Ik geniet ervan. Ook heb ik al een dag vrij van mijn werk gemanifesteerd, geld gemanifesteerd en de verbinding met mijn team Boven en mijn ziel gemanifesteerd! Nadat ik de nulpunt ceremonie van de laatste module had gedaan ging het allemaal zo snel! Ik ben zo dankbaar dat ik deze cursus mocht doen, het heeft mij echt geholpen in mijn proces als lichtwerker. Dankbaar voor Amber dat zij zo´n mooie cursus heeft gemaakt!

Mariska

Ik kan deze cursus zeker aanraden!

Ik wilde deze cursus graag volgen uit nieuwsgierigheid én omdat ik wilde kijken of ik meer kon leren over manifesteren. Het is een mooie ervaring geworden. Ik heb de cursus als heel fijn ervaren en het heeft zeker veel waarden aan mijn leven toegevoegd. Amber je legt alles heel goed en duidelijk uit! Nu begrijp ik de maanfases ook beter. Ik kan deze cursus zeker aanraden!

Annet

Wauw, ik voelde echt de verbinding met de bron energie!

Wat is de oerkracht meditatie krachtig en mooi zeg! Wauw, ik voelde echt de verbinding met de bron energie! Ik ben bij verschillende levensfases gegaan en heb van alles mogen ervaren. Ik heb van alles mogen zien en mogen ruiken. Het was prachtig! Ik voel mijn cellen open staan en in verbinding met de bron. Heel erg mooi!

Mariska

"Quit hiding your Magic, the World is Ready for you"

In deze cursus duik je in jouw Hart en daar
ontdek je wat je hóórt te creëren!

Dit is essentieel om de Magie van Manifestatie te kunnen ontdekken.  
Dat maakt deze cursus volledig én UNIEK!
Ik ondersteun je met waardevolle lessen op deze mooie reis en leer jouw mijn Unieke Manifestatie Methode,
die leidt tot prachtige Manifestaties

Heel praktisch ziet de cursus er zo uit

Er zijn in totaal 4 modules en elke 2 weken krijg je toegang tot een nieuwe module. 
Met Video's waarin ik theorie uitleg, een Werkboek met krachtige oefeningen om je integratieproces te stimuleren
en Meditaties, Activaties en/of Visualisaties om kracht bij je intenties te zetten.
Je krijgt onbeperkt toegang tot de cursus en kan deze dus volledig in je eigen tempo doen!

1

Module 1 - Essentie

Gaat over jouw passie en dromen. Het volgen van je hart en het verhogen van je trilling maakt dat je synchroniserende mogelijkheden aantrekt. Maar hoe dan? Ik ga het je laten zien. De reis start in je hart.

2

Module 2 - Kennis 

Hier vind je de oerwijsheid en aha-momenten die jou de stof eigen gaan maken. De lessen gaan onder meer over Universele Wetten en hoe ze manifesteerden in de oudsheid.
Met GRATIS toegang tot de Masterclass "de 12 Universele Wetten"

3

Module 3 - Praktijk 

Met vele voorbeelden en praktische oefeningen ga je aan de slag om vlieguren te maken in je eigen creatieproces. Jij wordt klaargestoomd om de puzzel te kunnen leggen en de code te kraken.
Mét Gratis toegang tot de krachtige Maan Magie training

4

Module 4 - Nulpunt

De laatste module geeft je een verse start, via een geleide meditatie wordt je frequentie gezet op het krachtige nulpunt. Je proces als creatie-leerling maakt plaats voor een manifesterende rol. Jij krijgt de teugels in handen en je hebt nu alles in je om je droom werkelijkheid te laten worden. 

Dit is een LIFE CHANGING cursus van 2 – 4 maanden, afhankelijk van hoeveel kennis van Manifesteren jij al hebt. 
Het zet dingen AAN in je binnenwereld en het neemt je mee op reis door alle facetten van Manifesteren.
Je ontvangt inspiratie, uitdaging en activeringen van je eigen meesterschap.
Jij bent een goddelijk wezen dat zijn/haar scheppingskrachten mag herinneren!

Vergeet alles wat je hebt geleerd en duik met een frisse mind in de theorie en praktijk die klaar staan,
doorgechanneld door Lichtmeesters, Goden en Godinnen uit het Licht.
Ik help je daar uiteraard bij en in het Besloten Forum kan jij al je vragen stellen en je ervaringen delen.

Let's make Magic together!

Het heeft mij nu al zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!!!

Deze cursus Magisch Manifesteren brengt mij zoveel!
Het neemt me bij de hand om in deze drukke, chaotische tijd bij mijn essentie te blijven en daar ook in het dagelijks leven steeds een stapje dichterbij te komen.

Ik begrijp veel beter de chaos van dit moment en heb een diepgeworteld vertrouwen gekregen in wat komen gaat. Het heeft mij nu al zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!!!
Ik zou het iedereen aan willen raden die het verlangen heeft (nog) meer vanuit zijn/haar essentie te leven en hier in het dagelijks leven vorm aan te geven! Echt, gún het jezelf! Je hebt de wereld zoveel moois te brengen!

Y.

De mantra en ceremonie zijn ook geweldig!

Het meest waardevolle vind ik jouw energie, daar word ik helemaal blij van. Ook waardevol is dat je
vertelt over je eigen bewuste creaties en dat je deelt uit eigen ervaring. De cursus is een combinatie van praktische handvaten, achtergrondinformatie, heldere taal en jouw videolessen. Bovendien is
het lekker compact. De mantra en ceremonie zijn ook geweldig.

M.

Een onbeschrijflijk fijn gevoel van diepgeworteld vertrouwen

Waar ik echt heel blij van word, zijn de meditaties en activaties. Ik zit snel 'in mijn hoofd' , ook omdat ik zo ontzettend veel dingen interessant vind en echt wil begrijpen. Het begrijpen van deze materie lukt echter het best door het te doorvoelen natuurlijk. De meditaties nemen je zo aan de hand dat dat heel goed lukt en ik kijk er dan ook elke keer weer naar uit! Wat ik zie, voel, hoor en ervaar tijdens de meditaties geven mij een onbeschrijflijk fijn gevoel van diepgeworteld vertrouwen

Anoniem

Ik heb er veel aan!

Mijn wens was om mijn frequentie te verhogen en dat heeft al vruchten afgeworpen. Ik heb de tijd genomen om door de cursus te lopen en alles te integreren.....
Je brengt het leuk en ik kijk met veel plezier naar je video’s. Je richt de materie direct op de praktijk. Ik heb er veel aan!

F.

"Create a life you don't need a vacation from"

Level Up!

Er is altijd een level up mogelijk en daarom is deze cursus geschikt om te gebruiken 
in élke fase van jouw persoonlijke groei als Lichtwerker en Creator!

Jij bent gemaakt om te Manifesteren!
Of dat nu een nieuwe baan is of dat droomhuis in het buitenland met ruimte voor je lichtwerk.
Klein of gigantisch, op korte termijn of the long run .......
Jij bent het waard om je dromen waar te maken.

Als jij er klaar voor bent om een appél te doen op je goddelijke Creatiekracht,
ben je welkom om deze cursus te volgen,
welke ik met veel liefde (en zweet en tranen)  voor je heb gemaakt.

Deze cursus is voor jou als

 • Jij klaar bent om het leven aan te trekken dat jij verdient en dat bij je past!
 • Jij geïnteresseerd bent in the Law of Attraction of the Secret hebt gekeken
 • Jij jouw Essentie wilt leren kennen en benutten om je Dromen te Manifesteren!
 • Jij wilt leren samenwerken met het Universum in ultieme co-creatie
 • Jij klaar bent om je Creatiekracht te activeren en de oerkracht die in je zit terug te pakken!
 • Jij actie wilt zetten bij je woorden en écht wil GAAN voor jouw dromen
 • Jij klaar bent voor een prachtig en volledige lichtreis naar jouw Manifestatorschap

Deze cursus is (nog) NIET voor jou als

 • Jij verwacht dat je dromen aankomen vliegen zonder dat je er iets voor hoeft te doen
 • Jij geen focus hebt of geen tijd kan/wil maken om energie te stoppen in jouw creatieprocessen
 • Jij NIET klaar bent voor een prachtig en volledige lichtreis naar jouw Manifestatorschap

Ben jij er klaar voor om de Magie van Manifesteren te ontdekken?

Om te leren Manifesteren vanuit je Hart in samenwerking met het Universum
en in lijn met jouw Levensmissie?

Schrijf je hier in en start direct

inclusief:

 • 4 online Modules , met videolessen, visualisaties, meditaties, activaties, werkboeken en opdrachten
 • Onbeperkt toegang tot de Tri Academy met support Forum voor al jouw vragen
 • + Gratis toegang tot de Maan Magie training t.w.v. € 81,-
 • + Gratis toegang tot de Masterclass  de 12 Universele Wetten t.w.v. € 88,-

Veel gestelde vragen

Is deze cursus geheel online te volgen ?

De cursus is helemaal online te volgen. Je kan deze dus afstemmen op jouw  eigen tempo. Elke 2 weken komt er een nieuwe module beschikbaar waar jij je in mag storten. Het is belangrijk om je tijd te nemen om de lessen in je leven te integreren.
De cursus geeft je veel handvatten en praktische oefeningen om te manifesteren.

Wat als ik een periode de cursus niet kan volgen?

Het leven is altijd in beweging en er kan altijd iets gebeuren waardoor je minder tijd hebt om met de cursusstof bezig te gaan. Dit is geen probleem, de cursus staat namelijk voor onbepaalde tijd tot jouw beschikking. Jij kan zelfstandig sneller door de cursus heen en dus ook langer de tijd nemen als er iets tussen is gekomen. Soms neemt het leven een zijspoor en dan is dat de bedoeling, de magie kan plaatsvinden wanneer je loslaat. Het is geen live cursus waar je structurele aanwezigheid belangrijk is. Vul dit in naar eigen wens!

Ik heb al een aantal boeken gelezen en/of cursussen gevolgd. Zit er veel nieuwe informatie in de cursus over aantrekken en manifesteren? 

Ja zeker zit er informatie in deze cursus die niet eerder gedeeld is. Het is mijn levenstaak om Magisch Manifesteren weer terug te brengen onder de mensen. De cursus is dan ook een bundeling van mijn eigen ervaringen, gechannelde theorie (van mijn gidsen en de hoge leermeesters) en een stuk praktische know how, want hoe kan je dan bijvoorbeeld de Universele Wetten inzetten voor jouw unieke situatie? Het heeft jaren geduurd voordat ik deze cursus compleet kon aanbieden. Je bent vrij om zelf je pad daar in te plaveien.. en je bent ook zeker welkom om te leren van mijn ´fouten´ en om doelgericht deze kennis en oerkracht tot je te nemen via de cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers. Doordat deze cursus mijn eigen manifestatie voorbeelden vertelt en je hogere kennis geeft via gechannelde tekst en meditatie kan ik met trots zeggen dat deze cursus zeker uniek is!

Kan ik je mailen wanneer ik vastloop of vragen heb over een bepaalde les?

Natuurlijk ben ik beschikbaar om je vragen te beantwoorden. In de Tri Academy is er een Besloten Forum. Hier kan jij je vragen stellen, ervaringen delen én op andere deelnemers reageren. De cursus is voor de zelfstandige leerling opgezet, maar ik laat je niet aan je lot over en ik hoor graag jouw ervaringen!

Ik wil graag wekelijks sparren tijdens mijn proces naar Magisch Manifesteren. Is dat mogelijk?

Ik heb helaas niet genoeg ruimte om iedereen persoonlijk te begeleiden. Vandaar dat dit een online cursus is geworden. Uiteraard kan je altijd een oproepje doen in het forum om een sparmaat/buddy te vinden waarmee je, op jullie eigen initiatief, afspraken kan maken om te sparren.
Als je de cursus hebt aangeschaft kan je natuurlijk de vragen die je hebt stellen in het Besloten Forum. 

Ik heb geen voorkennis over de wet van aantrekking en ik heb geen idee wat ik zou willen creëren, is dat erg?

Je kan instappen vanaf het moment dat jij voelt dat het tijd is om de regie over je leven te nemen. Kennis over de Wet van Aantrekking is niet nodig. Je leert alles wat je moet weten, inclusief de Creatie-formule in deze cursus.
Deze cursus is zowel geschikt voor beginners als gevorderden op het pad der Bewustzijn.  Ben je nog maar net gestart op jouw Bewustzijnspad, dan kan het zijn dat je eerst nog andere levensthema´s aan mag gaan alvorens je jouw Creatiekracht optimaal kan gebruiken.
Magisch manifesteren voor Lichtwerkers doe je namelijk vanuit je Essentie. De eerste Module biedt je mogelijkheid om je passies te ontdekken. Als jij voelt dat jij je eerst op andere vlakken verder mag ontwikkelen voor je Module 2 doet, is dat een prachtig onderdeel van jouw pad. Alleen jij kan voelen of dit nu de juiste timing is voor jou om deze reis aan te gaan! Het is zeker mogelijk om vast in te stappen en de cursus in delen te volgen, afgestemd op jouw unieke levenspad.

Heb jij een andere vraag?

Is jouw vraag hier nog niet beantwoord? Of wil je graag een persoonlijk, afgestemd advies of deze online cursus geschikt is voor jou?  
Aarzel dan niet en mail mij!

Schrijf je hier in en start direct

inclusief:

 • 4 online Modules , met videolessen, visualisaties, meditaties, activaties, werkboeken en opdrachten
 • Onbeperkt toegang tot de Tri Academy met support Forum voor al jouw vragen
 • + Gratis toegang tot de Maan Magie training t.w.v. € 81,-
 • + Gratis toegang tot de Masterclass  de 12 Universele Wetten t.w.v. € 88,-
>