Workshop Universal
Consciousness Energy Activation

In deze Workshop leer jij Universal Consciousness
Energy Activations te geven.

In de Workshop Universal Energy Healer heb jij inmiddels geleerd hoe jij
Energy Healingen kunt geven.

In deze vervolg Workshop gaan we een stap verder.....

Indrukwekkend en Levensveranderd

De Universal Consciousness Energy Activation
 kan een zeer indrukwekkende en levensveranderende gebeurtenis zijn.

Vaak is dit het begin van een periode van veranderingen door het
Bewustmakende en Bewustzijnsverhogende effect.

Je kunt het vergelijken met een trein die op gang is gekomen tijdens de Activatie,
maar die nog vele weken en maanden door blijft rijden, de veranderingen blijven doorgaan.

Workshop

Universal Consciousness Energy Activation

Tijdens deze Workshop leer jij hoe je het energielichaam energetisch volledig kunt activeren.

Dit doe je door stapsgewijs, de acupunctuur punten (energiepunten) en meridiaan lijnen (energielijnen) en chakra's, energetisch te activeren.

Je leert waar deze punten en lijnen op en rond het lichaam liggen en hoe je ze kan activeren, terwijl jij alleen in het energieveld / aura werkt.

Een Activatie bestaat uit twee sessies die binnen 48 - 72 uur worden gegeven. Elke sessie duurt ongeveer 30 - 45 minuten

 Dit is een zeer krachtige vorm van healing, omdat de Activering veel verder gaat dan het fysieke lichaam alleen, het raakt als het ware ook het "diepste" van je Ziel.

De "oorspronkelijke Kosmische Blauwdruk" wordt hierdoor her-bekrachtigd en hersteld. 

Jouw Activering:

1e Activering:
Op de vrijdag of zaterdag voorafgaande aan de Workshop, ontvang jij - op afstand - jouw 1e Activering (duur ongeveer 45 minuten).
Na aanmelding kun jij je keuze voor de dag (ook qua tijdstip) doorgeven.

2e Activering:
Tijdens de Workshop ontvang je de 2e Activering

Het betreft hier een Vervolg Workshop.
Om te kunnen deelnemen moet je dan ook de 2-daagse Workshop Universal Energy Healer of de Atlantis reis Sardinië hebben gevolgd!

Na afloop van deze Workshop

  • Heb jij zelf een volledige  Activatie (t.w.v. € 125,-) ontvangen
  • Kun jij anderen een Universal Consciousness Energy Activation geven 
  • Weet jij hoe je dit kunt combineren met het geven van Energy Healingen

Heel waardevol!

Na de 2-daagse Universal Healer workshop wilde ik meteen de Activatie workshop erachteraan doen. Voor mij voelde dit zo compleet, aangezien ik na de eerste workshop gelijk met healingen geven was begonnen en dit al zoveel moois bracht, kon deze echt niet ontbreken voor mijn gevoel. De workshop was heel waardevol. Het heeft heel veel bewustzijn en het gevoel van thuiskomen gegeven met heel veel inzichten. De manier hoe Johanna en Giuseppe je stap voor stap begeleiden op een down to earth manier is geweldig. Ik zou dit iedereen aanraden niet twijfelen maar doen! Voor mij persoonlijk heeft het heel veel gebracht dit is zo mooi om zelf te ervaren maar ook zelf te kunnen gaan geven. Dankjewel Tri of Light🙏🏻

Monique

Wat een ervaring!

Na de workshop energy healer was ik enorm enthousiast! Ik had niet verwacht dat ik het "in" me zou hebben.... Verbluft over wat de eerste workshop met mij heeft gedaan. De inzichten, de kracht die ik in mezelf en bij anderen gevoeld heb. Ik was nieuwsgierig naar meer.... Ik had geen verwachtingen. Ik heb het laten gebeuren. Ik vond de workshop intens! Ik voelde me meer thuis en durfde mezelf te zijn. Daardoor vrijer in mijn gevoel en doen en laten. Jullie toegankelijkheid en down to earth mentaliteit heeft me daarbij zeker geholpen. De oprechte aandacht van jullie, voor elke cursist afzonderlijk, is top! De activatie was geweldig! Wat een ervaring....! Niet zomaar uit te leggen.

Margreeth

Magisch

Ik heb de eerste workshop gevolgd en wilde heel graag een activatie ontvangen en leren geven. Ik had niet echt een verwachting, ik ging er open heen. Ik vond de activatie echt magisch. Wat ik allemaal zag en vooral voelde. Er is heel wat gebeurd en in werking gezet bij mij. En verder was de workshop weer fantastisch en warm. Nu is het tijd om veel te oefenen. Een aanrader voor iedereen die stappen wil maken in hun spirituele ontwikkeling en die ook activaties wil leren geven.

Debbie

Mooie, intense en verdiepende workshop

Ik wilde graag de verdieping in, na de eerder gevolgde workshop Universal Energy Healer, waar ik enorm enthousiast over was. Mijn verwachting was dat ik weer een mooie, ervaringsvolle dag ging meemaken, die mij verder op mijn spirituele pad zou brengen. Het was een mooie, intense en verdiepende workshop. Een waardevolle aanvulling op de workshop Universal Energy Healer. Tijdens de Activatie heb ik van alles ervaren. Geweldig wat energie met je kan doen! Joanna geeft op een relaxte manier de workshop, waardoor er een ontspannen sfeer is. De workshop is een absolute aanrader! Ik heb wederom mooie inzichten gekregen, meer mogen ervaren en voelen.

Marlou

Een aanrader als volgende stap

Ik heb de workshop als zeer positief ervaren, goede en duidelijke aanwijzingen en adviezen. Het is altijd leuk om met gelijkgezinden samen te komen en gezamenlijk proberen de wereld een beetje beter te maken. Een aanrader als volgende stap na de de energy-healing workshop.

Ed

Super dat er tussendoor veel humor is

Ik wilde mij graag nog verder verdiepen in energie healing, zelf een activatie ervaren en wellicht activaties gaan aanbieden aan mijn klanten. Ik vind het sowieso te gek om met energie te werken!
Wat ik vooral zo leuk vind is dat Joanna zo heerlijk normaal is, daardoor voel ik mij snel op m'n gemak en voelt het veilig om vragen te stellen, ook super dat er tussen door veel humor is. Zeker een aanrader deze vervolg workshop.

Gea

Wil jij graag leren om deze krachtige Activaties te geven?
En natuurlijk zelf de Activatie te ontvangen .....

Meld je dan hier aan: 

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten in Meppel!

Je bent van harte welkom!

Liefdevol dankbaarheid en zoveel meer!

Na de Energy Healer Workshop smaakte het naar meer, dus ik wilde ook de activatie ervaren. En dat was ook reuze! Ik heb de workshop ervaren als liefdevol dankbaarheid en zoveel meer. Het heeft zeker weer inzichten gegeven. En ik vond het heel fijn om de ervaringen te mogen delen met de mensen die aanwezig waren. En de lesgevers zijn uiteraard top. Ik kan deze Workshop zeker aanraden.

Sandra

Het was magisch!

Ik heb een prachtige dag gehad! Hoe jullie dit samen begeleiden, zo rustig en jezelf mogen zijn zonder poespas. Ik voelde verbinding met deze groep. Het was magisch. Ik kijk al uit naar de retraite in Sardinië dit najaar!

Gaby

Zeer intens en vooral ook heel verrijkend

Eerst had ik de workshop Universal Energy Healing gevolgd. Met deze eenvoudige vorm van healing kan je zoveel teweegbrengen en zoveel moois op gang brengen om het lichaam te ondersteunen. Daarom was ik zo ook benieuwd naar de vervolg workshop. Ik heb deze workshop ervaren als zeer intens en vooral ook heel verrijkend, als aanvulling op de workshop Universal Energy Healing. Ik vond het geweldig om te mogen ervaren wat deze activatie op mijzelf heeft gedaan. Het is werkelijk voelbaar dat het vele kanalen heeft opengemaakt. Ben heel benieuwd hoe het verder zal evolueren... Deze workshop kan ik zeker aanraden aan mensen die zich verder wensen te verdiepen en openstaan voor hun spirituele bewustzijnsprocessen.

Marie-Christine

A very uplifting day

I had followed the Energy healing workshop in Feb 2022 and wanted to take the nexy step, and this to me was logically the next step. A totally enjoyable day that was over far too soon! the day flew by
It was a very uplifting day that filled me full of ideas. The whole day felt full of love, warmth and Gratitude. I felt excited when I arrived in the morning, and amazing when I left in the evening!

Tanya

Heel bijzonder om te ervaren

Deze vervolg Workshop sterkte me in mijn gevoel dat ik op het goede pad ben. Voelde me erg verbonden met de andere cursisten, ondanks dat ik er maar 2 van kende uit de vorige groep. Ben momenteel op meerdere vlakken bezig met mezelf te herontdekken en dit paste er nu precies bij!! Perfecte timing eigenlijk. Mijn handen bleven maar energie doorgeven. Mooi om te ervaren.
De passie waarmee jullie een en ander vorm geven en toch rust uitstralen... daar word ik erg blij van! De activatie zelf vond ik ook heel bijzonder om zelf te ervaren.. rillingen over mijn hele lijf en dat ik op sommige momenten echt dieper 'moest' gaan ademhalen.. Zeker een aanrader. Welkom in het warme bad van (h)erkenning...

Anita

Waardevol en liefdevol

Het was een waardevolle en liefdevolle dag, mede door Joanna en Giuseppe. Ik had geen verwachtingen , maar wilde graag deze toevoeging aan de healing workshop ervaren. Ik heb deze dag als een warm bad ervaren en ben nieuwsgierig hoe deze activatie doorwerkt de komende tijd. De duidelijke stap voor stap uitleg en het oefenen met elkaar vond ik erg fijn. Een aanrader! De liefdevolle begeleiding van Joanna en Giuseppe maken deze dag tot een ontspannen dag, lekker informeel en voor iedereen toegankelijk.

Sonja

Wil jij graag leren om deze krachtige Activaties te geven?
En natuurlijk zelf de Activatie te ontvangen .....

Meld je dan hier aan: 

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten in Meppel!

Je bent van harte welkom!

Voor mij was het een gevoel dat ik weer thuiskwam!

Ik heb de workshop intens ervaren, maar voor mij was het een gevoel dat ik weer thuiskwam. Alles wat ik van jullie meekreeg was een opheldering voor mij...te weten dat ik dit altijd al gedaan heb, in een vorig leven(s). Wat een geweldig gevoel om te ervaren. Ik ben er van overtuigd dat aankomend jaar een geweldig jaar gaat worden waar ik mensen kan helpen met de energetische healing. Ik kan deze workshop aan een ieder aanraden die voor deze ervaring open staat. Dit maakt de Energy Healer workshop compleet!
En wat zijn jullie prachtige mensen die alle tijd voor je nemen, luisteren en advies geven. Dank jullie wel!

Astrid

Ik hou van de manier waarop jullie mij inspireren, heerlijk "aards", met een zalige dosis humor, maar ik voel jullie enorme wijsheid en passie!

In maart 2018 had ik de cursus universal healing gedaan en dit leek mij een prachtige aanvulling! Eigenlijk ga ik zonder speciale verwachtingen dit soort workshops in, ik weet voor mijzelf dat het altijd prachtige, waardevolle workshops zijn. Je mag immers samenzijn met mensen die eenzelfde passie delen namelijk: leven vanuit liefde. Vanuit deze visie zou elke verwachting die ik zou hebben tekortschieten.

Wederom heb ik een fantastische dag gehad en dit is vooral te danken aan jullie Joanna en Tamara!! Ik hou van de manier waarop jullie mij inspireren, heerlijk "aards", met een zalige dosis humor, maar ik voel jullie enorme wijsheid en passie!! Wat mij vooral aanspreekt aan de manier waarop jullie deze workshop aanbieden is het DOEN. S'ochtends hebben jullie ons allemaal heerlijk behandeld, hebben we ervaringen gedeeld, die echt heeeel bijzonder waren. Van kleuren die gezien zijn, beelden die voorbij kwamen, trillingen enz.
Na de heerlijke lunch mochten we zelf aan de gang, heerlijk doen, ervaren, voelen!! Natuurlijk onder de super begeleiding van jullie beiden. Zoals jullie van mij weten, weet ik niet wat ik allemaal ga doen met deze workshop, maar ik doe alles van wat ik heb mogen beleven in mijn rugzak en weet dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen wanneer ik het in mag zetten. Het is wederom een eyeopener geweest voor mij om te ervaren, te voelen dat het universum ons, mede via jullie, vele mogelijkheden biedt om in verbinding te komen, blijven met datgene wat we in oorsprong zijn.....pure LIEFDE!!! Absoluut een aanrader!!

Thecla

Deze workshops hebben mijn leven behoorlijk verruimd, ben jullie hier enorm dankbaar voor!

Ik wilde graag leren om diepere healingen te geven en een nog beter "contact" te maken met het Universum.

De workshops die jullie geven zijn fijn en heel duidelijk. Je voelt je meteen op je gemak. Laag drempelig, heel fijn. Dit was mijn tweede keer bij jullie, eerst "Universal Energy Healer en nu Consciousness Energy Activation. Deze workshops hebben mijn leven behoorlijk verruimd, ben jullie hier enorm dankbaar voor!
Een ieder die meer over energy wil leren kan ik Tri Of Light aanbevelen. Het zijn toppers💜

Lida

Echt een aanrader!

Nadat ik de Atlantis Energy Healer reis had gedaan, ging er deuren voor mij open! Ik ben daarna gelijk begonnen met mensen te behandelen. Ik wilde heel graag meer, om nog meer meerwaarde aan de mensen te kunnen geven en aan te bieden. Zo zag ik deze workshop voorbij komen, en mijn gevoel zei doen, doen, doen. Ik wist niet eens zo heel goed wat het nou precies inhield, had ook totaal geen verwachtingen, maar ik hield vast aan mijn gevoel, mijn intuïtie. Had alle vertrouwen erin en super veel zin in.

Bij deze workshop krijgt je zelf ook de activatie en die heb ik als heel bijzonder ervaren!
De andere cursisten deelden ook hun ervaringen en zo kon je horen, dat het voor iedereen zo totaal anders kan zijn en om te voelen. Deze kennis en ervaring neem ik ook mee voor mijn klanten.

Met alle geduld, rust, liefde en licht en vooral met energie werd de workshop begeleidt door Tamara en Joanna. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Had je nog vragen,of was een handeling onduidelijk,dan kwamen ze met alle rust je helpen en dat gaf mij vertrouwen.
Als je je verder wilt verdiepen in healing, is deze workshop écht een aanrader!

Angelique

Voelde als een verrijking!

Ik vond het een hele mooie workshop en het was voor mij persoonlijk ook heel waardevol!
Het is een cadeau. Voelde als een verrijking! Echt een aanrader, als vervolg workshop

Verona

Een hele verrijking!

Ik wilde graag nog meer groeien en ontwikkelen. Een doorstroming van mijn krachten. Ik heb hele duidelijke inzichten gekregen en er ook naar kunnen handelen in mijn leven een hele verrijking ! Als je het pad bent ingeslagen is deze vervolg workshop zeker een aanrader!

Marla

Ik heb de 2-daagse Workshop Universal Energie Healer gedaan en dat gaat zo lekker en ik wilde graag diepgang en deze workshop was waar ik naar zocht Mijn verwachtingen waren dat we zouden leren om dieper te gaan dan de universal energie healing , ik had niet verwacht dat de activatie zo heftig zou zijn. Dit ging al mijn verwachtingen te boven. Geweldig Ik voel me zo zorgeloos na de activatie , zekerder en energieker. Ik ben echt blij . De workshop vond ik echt goed omdat ik nu na de healings een activatie kan aanbieden aan klanten . Joanna heeft de uitvoering van de handelingen goed uitgelegd en voor gedaan. Echt een prachtige dag! Het heeft mijn leven positief veranderd. Aan de mensen die echt geïnteresseerd zijn in werken met energie zou ik dit zeker aanraden

Tina

Dankbaar voor deze mooie en bijzondere dag!

In maart heb ik de Universal Engery Healing cursus gedaan. Ik was meteen enthousiast en voelde heel erg dat ik deze Activation ook wilde doen. Ik ben er zonder verwachtingen ingestapt...;) De dag was echt heerlijk. Weer fijn onderdompelen in een hele warme en fijne energie. Heel leuk om Joanna en Tamara weer even te zien. Ze weten je altijd heel welkom te laten voelen. Bijzonder maakte het ook dat ik deze workshop samen met mijn vriend heb gedaan... Heel verbindend! De activatie in de ochtend was echt zo mooi... Heb van alles voorbij zien komen, gevoeld en ervaren. Ik moest er echt de hele dag nog een beetje van bijkomen. Ik werd ook super blij van het oefenen in de middag. Het klopte gewoon! Dankbaar voor deze mooie en bijzondere dag. Een aanrader!

Hylke

Ongedwongen en fijne sfeer!

Ik wilde graag een verdieping van de workshops die ik al gevolgd had en wilde ook graag zelf de activatie ontvangen en ervaren wat dit bij mij zou doen. De workshop was heel fijn. Vooral het ongedwongene en de fijne sfeer met elkaar was erg fijn. Plus zonder veel 'gedoe' krijg je de stappen onder de knie. Het lijkt me fijn dit ook weer door te mogen geven aan mijn klanten. Voor mij is het goed dit weer aan mijn toolbox toe te kunnen voegen.

Aagtje

Een prachtige verdieping en onmisbaar voor verdere heling

Omdat ik zo enthousiast was van de Universal Energy Healing cursus wilde ik ook graag het vervolg erop de Consiousness Energy Activation cursus volgen. Wat was het weer een mooie ervaring! Voor mij weer een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het helen met mijn handen....Dank je wel Joanna en Tamara voor deze bijzondere ervaring. Ja, deze cursus is een prachtige verdieping en onmisbaar voor verdere heling.

Petra

Zeer prettig, geen zweverig gedoe

Tijdens de Energy Healing cursus kwam dit op mijn pad en heb op dat moment mijn gevoel gevolgd en me direct hiervoor aangemeld. Ik wilde een volgende stap zetten op het pad dat ik ben ingeslagen. Verwachtingen had ik niet. Ik laat alles op me afkomen en ga ervan uit dat het komt wanneer het voor mij goed is. De workshop heb ik als zeer prettig ervaren. Geen zweverig gedoe, maar gewoon zo als het hoort te zijn met twee voeten op de grond begonnen aan een nieuw hoofdstuk op mijn pad. Het was fijn dat dit te doen met met fijne mensen die dezelfde passie hebben. Ik gun dit iedereen die nieuwsgierig is naar wat er nog meer is, dan dat wij met het blote oog kunnen zien.

Henriëtte

Ik kan deze workshop zeker aanraden, niet twijfelen en gaan!

Na de aangename en succesvol workshop Universal Energy Healer was ik echt benieuwd naar wat nog kwam. Ik had geen verwachtingen voorop gesteld. Bij het zelf ontvangen van de 2de activatie heb ik onder andere een opkomende regenboog gezien, wat ik nog nooit eerder heb ervaren. Meestal zie ik enkel de kleur blauw en wit en een oog of ogen, wat nu ook het geval was. Mij blijft het gevoel en de ervaring bij van het aanvoelen van de energie bij het zelf geven van de activatie. Wauw, ik voelde werkelijk de contouren van de aura! Het toffe aan de workshop is gelijkgestemden te mogen ontmoeten en de manier waarop deze workshop wordt gegeven. Joanna en Tamara zijn zulke lieve mensen en Joanna is zo oprecht, naturel en grappig. Ik kan deze workshop zeker aanraden, niet twijfelen en gaan!

Marina
>