Workshop Universal
Consciousness Energy Activation

In deze Workshop leer jij Universal 
Consciousness
Energy Activations te geven.

In de Workshop Universal Energy Healer heb jij inmiddels geleerd hoe jij
Energy Healingen kunt geven.

In deze vervolg Workshop gaan we een stap verder.....

Indrukwekkend en Levensveranderd

De Universal Consciousness Energy Activation
 kan een zeer indrukwekkende en levensveranderende gebeurtenis zijn.

Vaak is dit het begin van een periode van veranderingen door het
Bewustmakende en Bewustzijnsverhogende effect.

Je kunt het vergelijken met een trein die op gang is gekomen tijdens de Activatie,
maar die nog vele weken en maanden door blijft rijden, de veranderingen blijven doorgaan.

Workshop

Universal Consciousness Energy Activation

Tijdens deze Workshop leer jij hoe je het energielichaam energetisch volledig kunt activeren.

Dit doe je door stapsgewijs, de acupunctuur punten (energiepunten) en meridiaan lijnen (energielijnen) en chakra's, energetisch te activeren.

Je leert waar deze punten en lijnen op en rond het lichaam liggen en hoe je ze kan activeren, terwijl jij alleen in het energieveld / aura werkt.

Een Activatie bestaat uit twee sessies die binnen 48 - 72 uur worden gegeven. Elke sessie duurt ongeveer 30 - 45 minuten

 Dit is een zeer krachtige vorm van healing, omdat de Activering veel verder gaat dan het fysieke lichaam alleen, het raakt als het ware ook het "diepste" van je Ziel.

De "oorspronkelijke Kosmische Blauwdruk" wordt hierdoor her-bekrachtigd en hersteld. 

Details:

Duur:      1 dag
Tijd:         10:00 - 17:00  
Locatie:  Meppel (Dr. )
Door:       Joanna
Max. deelnemers:     10 - 12

Jouw Activering:

1e Activering:
Op de vrijdag of zaterdag voorafgaande aan de Workshop, ontvang jij - op afstand - jouw 1e Activering (duur ongeveer 45 minuten).
Na aanmelding kun jij je keuze voor de dag (ook qua tijdstip) doorgeven.

2e Activering:
Tijdens de Workshop ontvang je de 2e Activering

Het betreft hier een Vervolg Workshop.
Om te kunnen deelnemen moet je dan ook de 2-daagse Workshop Universal Energy Healer of de Atlantis reis Sardinië hebben gevolgd!

Voor mij was het een gevoel dat ik weer thuiskwam!

Ik heb de workshop intens ervaren, maar voor mij was het een gevoel dat ik weer thuiskwam. Alles wat ik van jullie meekreeg was een opheldering voor mij...te weten dat ik dit altijd al gedaan heb, in een vorig leven(s). Wat een geweldig gevoel om te ervaren. Ik ben er van overtuigd dat aankomend jaar een geweldig jaar gaat worden waar ik mensen kan helpen met de energetische healing. Ik kan deze workshop aan een ieder aanraden die voor deze ervaring open staat. Dit maakt de Energy Healer workshop compleet!
En wat zijn jullie prachtige mensen die alle tijd voor je nemen, luisteren en advies geven. Dank jullie wel!

Astrid

Ik hou van de manier waarop jullie mij inspireren, heerlijk "aards", met een zalige dosis humor, maar ik voel jullie enorme wijsheid en passie!

In maart 2018 had ik de cursus universal healing gedaan en dit leek mij een prachtige aanvulling! Eigenlijk ga ik zonder speciale verwachtingen dit soort workshops in, ik weet voor mijzelf dat het altijd prachtige, waardevolle workshops zijn. Je mag immers samenzijn met mensen die eenzelfde passie delen namelijk: leven vanuit liefde. Vanuit deze visie zou elke verwachting die ik zou hebben tekortschieten.

Wederom heb ik een fantastische dag gehad en dit is vooral te danken aan jullie Joanna en Tamara!! Ik hou van de manier waarop jullie mij inspireren, heerlijk "aards", met een zalige dosis humor, maar ik voel jullie enorme wijsheid en passie!! Wat mij vooral aanspreekt aan de manier waarop jullie deze workshop aanbieden is het DOEN. S'ochtends hebben jullie ons allemaal heerlijk behandeld, hebben we ervaringen gedeeld, die echt heeeel bijzonder waren. Van kleuren die gezien zijn, beelden die voorbij kwamen, trillingen enz.
Na de heerlijke lunch mochten we zelf aan de gang, heerlijk doen, ervaren, voelen!! Natuurlijk onder de super begeleiding van jullie beiden. Zoals jullie van mij weten, weet ik niet wat ik allemaal ga doen met deze workshop, maar ik doe alles van wat ik heb mogen beleven in mijn rugzak en weet dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen wanneer ik het in mag zetten. Het is wederom een eyeopener geweest voor mij om te ervaren, te voelen dat het universum ons, mede via jullie, vele mogelijkheden biedt om in verbinding te komen, blijven met datgene wat we in oorsprong zijn.....pure LIEFDE!!! Absoluut een aanrader!!

Thecla

Deze workshops hebben mijn leven behoorlijk verruimd, ben jullie hier enorm dankbaar voor!

Ik wilde graag leren om diepere healingen te geven en een nog beter "contact" te maken met het Universum.

De workshops die jullie geven zijn fijn en heel duidelijk. Je voelt je meteen op je gemak. Laag drempelig, heel fijn. Dit was mijn tweede keer bij jullie, eerst "Universal Energy Healer en nu Consciousness Energy Activation. Deze workshops hebben mijn leven behoorlijk verruimd, ben jullie hier enorm dankbaar voor!
Een ieder die meer over energy wil leren kan ik Tri Of Light aanbevelen. Het zijn toppers💜

Lida

Echt een aanrader!

Nadat ik de Atlantis Energy Healer reis had gedaan, ging er deuren voor mij open! Ik ben daarna gelijk begonnen met mensen te behandelen. Ik wilde heel graag meer, om nog meer meerwaarde aan de mensen te kunnen geven en aan te bieden. Zo zag ik deze workshop voorbij komen, en mijn gevoel zei doen, doen, doen. Ik wist niet eens zo heel goed wat het nou precies inhield, had ook totaal geen verwachtingen, maar ik hield vast aan mijn gevoel, mijn intuïtie. Had alle vertrouwen erin en super veel zin in.

Bij deze workshop krijgt je zelf ook de activatie en die heb ik als heel bijzonder ervaren!
De andere cursisten deelden ook hun ervaringen en zo kon je horen, dat het voor iedereen zo totaal anders kan zijn en om te voelen. Deze kennis en ervaring neem ik ook mee voor mijn klanten.

Met alle geduld, rust, liefde en licht en vooral met energie werd de workshop begeleidt door Tamara en Joanna. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Had je nog vragen,of was een handeling onduidelijk,dan kwamen ze met alle rust je helpen en dat gaf mij vertrouwen.
Als je je verder wilt verdiepen in healing, is deze workshop écht een aanrader!

Angelique

Voelde als een verrijking!

Ik vond het een hele mooie workshop en het was voor mij persoonlijk ook heel waardevol!
Het is een cadeau. Voelde als een verrijking! Echt een aanrader, als vervolg workshop

Verona

Na afloop van deze Workshop

  • Heb jij zelf een volledige  Activatie (t.w.v. € 125,-) ontvangen
  • Kun jij anderen een Universal Consciousness Energy Activation geven 
  • Weet jij hoe je dit kunt combineren met het geven van Energy Healingen

Wil jij graag leren om deze krachtige Activaties te geven? 
En natuurlijk zelf de Activatie te ontvangen .....


Meld je dan hier aan: 

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten in Meppel!

Je bent van harte welkom!

Corona

Garantie

100% Corona Garantie

Mocht deze Workshop NIET door kunnen gaan wegens "Corona perikelen", waardoor de workshop door Tri of Light moet worden geannuleerd, dan heb jij de keuze uit 2 mogelijkheden:

  1. 1
    Gratis wijzigen naar een andere datum
  2. 2
    Je geld terugontvangen