Ervaringen

Spirituele Reizen Sardinië

Lichtwerkers Retraite:

Ik voel me vrijer dan ooit!

Wat een geweldige Rondreis door Sardinië, met vele mooie Krachtplaatsen en ontzettend gastvrije Sardijnen!
Tijdens deze reis is er super veel gebeurd. Ik heb veel gezien, gevoeld en ervaren. En ik heb woorden gekregen voor wat ik eigenlijk al wist en aanvoelde. Heel bijzonder! Ik voel me vrijer dan ooit en kan weer echt vanuit mijn 💖 stralen! Echt een aanrader deze reis!

Esther

Ik heb genoten, intens, inzichten mogen zien, ontvangen!

Ik wilde graag met deze reis mee om te voelen en ervaren wat de krachtplaatsen voor mij zouden kunnen doen. En inzichten krijgen over mijn spirituele pad.
Ik heb genoten, intens, inzichten mogen zien, ontvangen!
Heb oud verdriet kunnen loslaten en mijn hart mogen helen door het ontvangen van alle krachtige energie en liefde om me heen.
Joanna & Giuseppe hebben me gesteund en geholpen om het voor mij duidelijk te krijgen. De dames van de groep, ieder met eigen missie en energie, hebben mij ook inzichten doen krijgen.
Deze reis was echt genieten! Als je antwoorden wilt krijgen en de kracht om je Levensmissie te leven kan ik deze reis zeer zeker aanbevelen!

Anita

Op energetisch niveau gebeurde er heel veel!

Deze reis heeft mij een pure bevestiging gegeven dat ik het juiste pad bewandel.
Op energetisch niveau gebeurde er heel veel! Het laatste pantser heb ik symbolisch van me af laten trekken. Nu mag ik zelf de laatste patronen doorbreken. Hoe mooi! 💕
In dankbaarheid en liefde kijk ik terug op deze prachtige reis! Zeker weten een aanrader!

Anita

Ik heb van iedere minuut genoten!

Ben zo blij dat ik deze reis heb mogen maken!
Heel erg veel mooie bijzondere plekken gezien 😍Alles is perfect geregeld, heerlijk eten, goede chauffeur, heel veel gezien en prachtige waardevolle inzichten opgedaan!
Ik heb van iedere minuut genoten en voelde me heel energiek, blij en gelukkig. Dank je wel Joanna en Giuseppe! 💖

Sylvia

Magisch!!

Ik wilde graag mee met deze reis om weer te voelen, te ervaren en terug te komen naar de kern.
En wat was het een bijzondere reis! Samen met een groep mooie en interessante mensen, de onuitputtelijke krachtige energie ervaren van Sardinië. Het was in één woord MAGISCH!
Ik kan deze rondreis dan ook zeker aanbevelen! Gewoon doen, het brengt je ontzettend veel waarde, liefde en inzichten!

Harold

Deze reis was veelzijdig, puur en zuiver op alle fronten!

Ik ervaar en voel dat ik veel heb mogen "opruimen" tijdens deze reis. Niet alleen bij mezelf maar ook in de familielijnen, patronen-systemen in dit en vorige levens.
Ik voel me gezuiverd, gezegend, heel dankbaar en daarbij heel goed geaard.
Deze reis was veelzijdig, puur en zuiver op alle fronten. Het was ontzettend fijn te ervaren hoe een prachtige lichtwerker als Joanna zo zuiver, rakend en aards in het leven kan staan en deze reis kan leiden. Het voelde vertrouwd en geborgen. Joanna & Giuseppe zijn een fantastisch koppel!
Ik ervaarde de afwisseling en de superfijne samenstelling van de reis als onbeschrijfelijk goed 💖 Met daarnaast een goede portie humor 😉
Het is niet zo gemakkelijk om te beschrijven wat deze reis allemaal met mij heeft gedaan, omdat de diepte en de lagen die geraakt zijn en worden, moeilijk met de "aardse" woorden te benoemen zijn.
Zeker weten een aanrader deze reis!

Ingrid

Verrassend hoe enorm de energetische kracht van Sardinië is!

Ik wilde graag met deze reis mee om op te laden, spiritueel samenzijn met gelijkgestemden en om helderheid te krijgen over mijn groei met mijn nieuwe soul business. En natuurlijk wilde ik heel graag de energetische kracht van Sardinië ervaren.
Ik heb mogen ervaren en voelen dat ik op het juiste pad ben. Een bevestiging van wie ik ben en wat ik te brengen heb hier op aarde.
Mijn verbinding met zowel moeder Aarde als met het Universum heb ik krachtig gevoeld deze reis. Verrassend hoe enorm de energetische kracht van Sardinië is!
Ik vond de afwisseling, het tempo en de ruimte om te mogen ervaren heel fijn en goed tijdens de reis. En dit in de heerlijke, warme, stralende bedding van jullie samen. Een aanrader!

Ellen

Verbluffend, Prachtig & Krachtig!

Ik wilde graag mee met deze reis om meer duidelijkheid te krijgen over mijn toekomst, werkgericht. En natuurlijk om nog meer te groeien, met behulp van de energie van Sardinië.
Tijdens de reis heb ik mooie visioenen doorgekregen. Het inzicht dat ik heb meegekregen is dat ik mezelf méér mag gaan koesteren en waarderen.
Als ik de reis in een paar woorden mag omschrijven dan is dat: Spirituele Transformatie, Verbluffend, Prachtig & Krachtig!
Ik vond het element Ether echt bijzonder krachtig, met een hele mooie inwijding. De energie die je daar voelt kan je niet beschrijven, dat moet je ervaren.
Héél zeker een aanrader deze reis!

Sabine

Voor herhaling vatbaar en een échte aanrader!

Wat een ongelooflijk mooie rondreis! Heel veel gezien, gevoeld en ervaren. We waren met een mooie groep verschillende mensen, waarin iedereen gewoon mocht ZIJN!
De 5 Kosmische Elementen mochten we per dag écht ervaren. We kregen een leuk dagboekje waarin we elke dag onze ervaringen konden opschrijven. En iedere ochtend begonnen we met 2 BewustZijns kaartjes te trekken. Soms dacht ik echt "wat moet ik hiermee ..." , maar aan het eind van de dag (of soms de volgende dag) was de achterliggende boodschap ineens duidelijk!
Prachtige inzichten en mooie diepzinnige en waardevolle gesprekken gehad. Joanna als begeleider die met aandacht voor iedereen ons hielp met onze spirituele groei. En Giuseppe een vertrouwde rustige rijder die ons naar de meest mooie afgelegen plekjes reed, maar ook zijn waardevolle spirituele inbreng had en op de juiste momenten hele rake dingen kon zeggen. Samen een mooi team die alle zorgen uit handen nemen en je een mooie reis geven 💕 Ontzettend lekker (en veel) gegeten, mooie overnachtingsplaatsen onderweg waar je niets ontbreekt. Kortom voor herhaling vatbaar en een échte aanrader!

Doutsje

Een geweldige ervaring!

Vorig jaar heb ik de Atlantisreis meegedaan, en dat was zo goed bevallen dat ik direct wilde terugkomen. Joanna doet het geweldig!
Deze reis was een geweldige ervaring! Van begin tot het einde. Beginnend bij het Element Aarde en eindigt bij het Element Ether, het was super. Ik voel en weet nu ten diepste, dat ik mag zijn wie ik ben!

Karina

Heel waardevol!

Deze reis is heel waardevol voor mij geweest! Op allerlei vlakken. Het was een prachtige groep. Hierdoor voelde het veilig mijzelf open te stellen en te kunnen verzachten. Ik heb mijn oude zelf achter me gelaten, letterlijk een zaadje geplant en mijzelf ruimte gegeven om me mee te laten voeren daar, waar ik naar toe gevoerd wordt of mag worden.
Absoluut een aanrader! Iedereen zou het gewoon moeten doen, je groeit ervan en het voelt heel veilig.

S.

Atlantis Energy Healer Reis

Sterke energiestromen!

Erg veel aandacht en liefde gevoeld. En vooral stil geworden van de sterke energiestromen! Ik voelde de energie op Sardinie veel sterker stromen door mijn lichaam.
Dank voor het herinneren aan deze kennis en om dit te kunnen ervaren. Het is een extra motivatie om mijn ziel-licht-pad te volgen!

Luc

Ik voel dat ik er nu klaar voor ben om als Lichtwerker iets in de wereld neer te zetten!

Deze reis heeft voor mij heel veel waarde gehad: loslaten, verbinding, kracht, verschillende energieën gevoeld, Bewustwording en prachtige Inzichten.
Het Healen was ook heel bijzonder.
Een ontzettend fijne groep, mooie mensen leren kennen met verbondenheid. De begeleiding was fijn, het was de juiste afwisseling met genoeg vrije tijd en we hebben ook veel lol gehad samen.
Het was een prachtige bijzondere reis en ik heb meer gekregen dan ik had verwacht van te voren.
Ik voel dat ik er nu klaar voor ben om als Lichtwerker iets in de wereld neer te zetten!

Ingrid

Mooie en krachtige reis

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor jullie mooie begeleiding en ondersteuning. Ik hou van deze ‘ease en grace’, ongedwongen begeleiding.
Ruimte om op je eigen manier en tempo alles tot je te nemen en te integreren. Nu aan ons om er al of niet mee aan de slag te gaan. 😉
Hoewel ik wel weet dat ik een ‘healer’ ben, is de bevestiging toch fijn.
Wat voor mezelf nog duidelijker is geworden is mijn hooggevoeligheid en het feit dat ik daar meer de nadruk op mag leggen en vooral uit eigen ervaring meer mezelf mag laten zien.
Ik ben dankbaar dat ik ‘last-minute- (en dankzij het extra duwtje van mijn man) deze mooie en krachtige reis in Sardinië beleefd heb. Het was zeker een stuk thuiskomen. Het eiland op zich en dan ook nog eens met zo’n prachtige groep!
Het zorgt ervoor dat ikzelf nog meer ben opgeladen, versterkt in mijn ware zijn.

Van mijn cursisten en cliënten kreeg ik te horen dat ik nog meer straal dan anders! Heerlijk!
Ik doe niets liever dan de liefde voor het licht en het leven delen!

Ann

Ontzettend veel geleerd en mijn Zielsmissie is duidelijk geworden!

De reis had een grote aantrekkingskracht op me, een gevoel. Ik wilde graag mijn healende vermogen verdiepen/vergroten en persoonlijk en spirituele groeien (meer zelfvertrouwen, minder verlegen en geremd)

Ik heb de tijd van mijn leven gehad! Ik voelde me verwend, dankbaar, vrij, blij , vrolijk, geliefd en mezelf. Ik had gemakkelijker contact met mijn gids en engelen door de hogere energie daar. Ik heb alles met veel plezier mee gedaan op de reis. Sommige opdrachten waren wel een uitdaging, maar met hulp van mijn gids en engelen en ging het gewoon....Dankbaar. (behalve het businessplan huiswerk dat lukte niet en heb ik heel rebels niet gemaakt maar uiteindelijk heb ik aan eind alles toch op papier gekregen)
Door de geweldige coaching en begeleiding (down to earth en met humor) heb ik ontzettend veel geleerd deze week en is mijn Zielsmissie duidelijk geworden. De hele mooie groep medecursisten met allemaal diverse karakters en kwaliteiten en hulpvraag (issues) waren van ongelooflijke waarde voor mij. De één bracht me nog meer dan de ander. Wat ze allen gemeen hebben is LIEFDE.
Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Doutsje

Ik neem de inzichten mee naar huis en ga ze toepassen!

Ik "moest" gewoon aan deze reis deelnemen omdat ik graag meer in mijn kracht wilde gaan staan, dichterbij mezelf blijven. Had het gevoel dat ik naar "huis" werd geroepen!
Het was een bijzondere reis met zowel groepsprocessen als individuele processen waar we door heen gingen. En ik ben dankbaar voor alle inzichten, voor alle ervaringen, voor alle uitdagingen en voor de mooie zielen die ik heb ontmoet.
Ik neem de inzichten mee naar huis en ga ze toepassen!
Het was een intense reis, iets wat je van te voren niet kunt bedenken. Bedankt Amber, Tamara en Joanna voor jullie liefde en goede zorgen!

Christel

Het is met geen woorden te beschrijven wat het me heeft gebracht, wat het met me gedaan heeft

Wat een aanrader! Ik heb deze reis in september 2021 mogen mee doen. Het is met geen woorden te beschrijven wat het me heeft gebracht, wat het met me gedaan heeft.
De dingen die in mij aangeraakt zijn en geheeld, werken door in mijn dagelijkse bezigheden. Sommige mensen vragen mij wat ik gedaan heb want ze zien iets anders aan mij maar kunnen het niet benoemen. Ik weet het wel. Het is de verandering van binnenuit die zichtbaar wordt.
Tijdens de reis heb ik het benoemd als: waar mensen de moed hebben om energie toe te laten, worden verbindingen gemaakt. Wel, zie het maar heel breed die uitspraak. Verbinding met meZelf, met anderen, met het Universum, met de Aarde, ... Heerlijk toch?

Ria

Ik heb inzichten gekregen die ik van te voren nooit had kunnen bedenken!

Ik heb deze hele reis, elke dag, elke minuut, elk moment, al heel héél waardevol ervaren!
Het heeft me geraakt en helpen herinneren. De mooie plekken die we bezochten, de prachtige workshops die we deden. de energie die zo voelbaar was, de wijze lessen die we leerden en de mooie intense gesprekken die we als groep onderling ook hadden.
Ik ben vooral heel dankbaar dat ik volledig mezelf mocht en kon zijn op deze fantastische reis! Een reis in mezelf waar heel veel puzzelstukjes zijn gevallen. Waar ik inzichten heb gekregen die ik van te voren nooit had kunnen bedenken. En waar ik knopen doorgehakt hebt, zodat ik me meer kan focussen op wat ik hier te doen heb op deze aarde. Dank jullie wel! Jullie zijn een fantastisch liefdevol team samen 💖

Gaby

Ik voel dat ik nu klaar ben om de volgende stap in mijn leven te zetten

Ik heb zo ontzettend veel inzichten gekregen tijdens de Atlantis reis en begrijp zoveel dingen in mijn leven veel beter, ook waarom ik tegen een bepaald probleem in relaties beleef aanlopen.
Er is heling gekomen en ik voel dat ik nu klaar ben om de volgende stap in mijn leven te zetten.
Het is mooi om te ervaren dat jullie alle 3 zo'n mooie eigen kwaliteit hebben die jullie zo goed kunnen delen. Ik heb ook de kwetsbaarheid die jullie ons durfden te laten zien, heel erg gewaardeerd. Ik neem dat als wijze les mee naar huis.
Tevens heb ik gewaardeerd dat jullie de tijd namen als één van ons even door een moeilijk moment ging. Hartelijk dank voor alles wat jullie mij mochten laten ervaren.

Tamara

De Kracht die ik heb mogen beleven op Sardinië, Wauw!

Mijn reis als Energy Healer is begonnen tijdens de 2-daagse workshop in Nederland. Daar heb ik mogen ervaren hoe het voelt. Na dat weekend voelde ik mij bevrijdt en ik wist: dit is wat ik wil Healen! Maar ik voelde ook dat ik nog naar Sardinië wilde. Om nog krachtiger te worden als healer en mij van mijn laatste blokkades te bevrijden.

En oh wat een beleving, wat een fijne groep, wat een energie!
Deze reis heeft zeker weten waarde aan mijn leven toegevoegd. De kracht die ik heb mogen beleven op Sardinië. Wauw! Echt verrassend.
De inzichten die ik heb gekregen, de boodschappen, de blokkade die is weggegaan, geweldig wat ik allemaal heb mogen ervaren!
Ik kan iedereen die de verdieping in wil gaan, deze reis van harte aanraden. Zoveel kracht en liefde als je hier mag ontvangen! Gewoon doen!
Super, super bedankt Atlantis, Joanna, Tamara en Amber en de warme liefdevolle groep

Lydia

Deze reis heeft mij zoveel gebracht!

Ik wilde graag mee met de Atlantisreis om de vrijheid in mezelf te ervaren, om zo vol overgave en vertrouwen te leven.
Deze reis heeft mij zoveel gebracht! Allereerst zijn Joanna en Giuseppe zulke lieve mensen en ik voel me bij jullie heel erg "ik mag zijn". Ik voel nu echt dat ik ook het laatste stukje mag loslaten om volledig in het nu te leven, vanuit de intenties die ik zet en vanuit overgave aan het Universum.
Hetgeen ik nodig heb wordt wel op mijn pad gebracht. De Krachtplaatsen, de healingen en de meditaties hebben mij echt geholpen om dit te bereiken. En dat voelt heel goed!
Het was precies zoals het moest zijn, een prachtige locatie in een prachtige villa, het heerlijke eten van Giuseppe en de geweldige begeleiding van Joanna, maakt dat ik het als een ontzettend fijne, liefdevolle en helende reis heb ervaren❣

Christina

Het was overweldigd!

Na enkele jaren stoeien met mijn energiepijl, als gevolg van een forse burn-out, hoorde ik een kennis zeggen dat ik hoog gevoelig ben. Zij adviseerde me dagelijks aardingsoefeningen te doen. Eerst mijn weerstand en flinke ontkenning, maar later omarming van deze wijsheid; ik voelde me al veel beter! De vrouw die mij dit vertelde tipte me later over deze reis. Wederom veel weerstand in mij, maar de nieuwsgierigheid en een verlangen won het van de weerstand. Ik wilde dit stukje in mijzelf wel beter leren kennen!

Ik heb het als overweldigend ervaren. Overweldigend op diverse gebieden; - de schitterende natuur van het Eiland - het comfort van de plek waar we verbleven (heel blij met mijn 1-persoons kamer!) - de liefde en het respect die ik heb gevoeld gedurende deze week tussen ons allemaal - de tsunami aan energie in mijn lichaam, vooral 's nachts - de informatie en kennis die is gedeeld in deze dagen, en hoe fantastisch het aansloot bij alles wat ik al wist. - de tools die zijn ingezet en welk effect ze hadden op ons allemaal - de emoties die bij mij loskwamen, waarvan ik niet wist dat ze in mij zaten - de complimenten die ik mocht ontvangen van de andere vrouwen en hoe deze er voor zorgen dat ik meer van mijzelf ben gaan houden - het feit dat ook ík nu een healing kan geven! - de vriendschap die is ontstaan tussen de deelnemende vrouwen - het vertrouwen dat het goed is zoals het is

Ik heb genoten en geniet ook nu, enkele dagen later nog na. Bijzonder om te ervaren hoe mijn partner op mij mee resoneert, ik heb hier niet alleen plezier van, ik merk dat het ook een groots effect heeft op hem. En op mijn kinderen, en op de vriendinnen die ik al heb gesproken en op mijn yoga-docent en op mijn buurvrouw en op mijn moeder, en op de buurvrouw van mijn moeder en op...... Zonder dat ik het weet ben ik mijn licht aan het verspreiden!
Jullie gaan mij terug zien!

Miriam

Ontwikkelen, opbloeien, loslaten en in mijn kracht!

Ik ben zo dankbaar dat ik aan deze reis mocht deelnemen!
Het was een zeer fijne ervaring, waarin ik mijn healingscapaciteiten verder heb kunnen ontwikkelen, mocht opbloeien, loslaten en in mijn kracht mocht komen.
Ik heb geleerd op mijn gevoel te vertrouwen en stappen te zetten om neer te zetten wat ik echt wil!
Deze reis kan ik echt aanraden aan iedereen die wenst te groeien, opbloeien en nog dat laatste duwtje nodig heeft om dromen te gaan realiseren.

Liesbeth

Het was echt thuiskomen!

Ik heb veel geleerd en mogen loslaten tijdens deze reis: oude gewoontes, oude overtuigingen, oude normen en waarden en oude beloftes.
Ik sta nu zoveel meer open om werkelijk te zijn wie ik ben, in heel mijn grootsheid! Heb ook mijn Gids bij naam mogen leren kennen en fijne momenten gehad met mijn krachtdier.
Ik heb genoten van jullie, de groep, de villa. Het was echt thuiskomen❣

Chris

Ik heb gevonden waar ik naar op zoek was!

Ik wilde graag mee met de Atlantisreis om mij weer te herinneren wie ik ben.
En ik heb gevonden waar ik naar op zoek was! Mijn krachtige energieveld. Karma tussen mij en mijn tweelingziel is opgelost. Ik heb zielspijn kunnen vergeven en loslaten. Ik weet wat ik te doen heb in dit leven❣
Ik kan iedereen aanraden om deze reis te maken en vervolgens de inzichten toe te passen in jouw leven❣

Pieter

Verrassend dat je in zo'n korte tijd, zoveel mag leren en zoveel kracht en energie mag voelen

Toen ik deze reis voorbij zag komen, voelde ik al: "daar ga ik naar toe". Ik werd echt gestuurd.
Heel bijzonder en liefdevol met zoveel warmte. Ik weet nu wat ik wil!
Zoveel informatie en inzichten, ik was net een spons, ik zoog alles op en wilde alles weten.
Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn gids en op mijzelf.
Verrassend vind ik dat je in zo'n korte tijd zoveel mag leren en zoveel kracht en energie mag voelen, waardoor ik heel veel inzichten kreeg!

Angelique

Het was een super fijne reis!

Ik ben vorig jaar mee geweest met de Transformatiereis en die vond ik zo bijzonder, dat ik graag nog een keer wilde terugkomen voor een reis met Tri of Light.
Mijn intentie voor deze reis was om krachtige healingen te kunnen geven en mezelf en mijn zielepad terug te vinden.
Het was een super fijne reis, met een hele groep mooie mensen!
Ik weet nu zeker dat ik een aantal moeilijke knopen echt mag gaan doorhakken en voor mezelf mag gaan kiezen. Ik mag erop vertrouwen dat alles gaat stromen en dat ik mijn "kanalen" echt mag gaan gebruiken, ook voor anderen.
Ik vind jullie echt een fantastisch team J & G, een prachtig tandem. De manier waarop jullie dit doen .... respect! Jullie stralen liefde uit naar elkaar, maar ook naar de rest van de wereld.
Blij jullie te kennen. Voor altijd in mijn 💖!

Ilse

Deze reis heeft zeker weten waarde aan mijn leven toegevoegd!

Deze reis heeft zeker weten waarde aan mijn leven toegevoegd! Met name het inzicht dat ik op mijn eigen unieke manier de dingen mag gaan doen en het gemakkelijker mag gaan maken in leven.
De meditaties en healingen waren heel bijzonder en fijn!
Er was een fijne verbinding in de groep en met Joanna en Giuseppe. Dat zal ik heel erg gaan missen als ik weer in Nederland ben, maar ook gaan koesteren.

Anique

Een prachtige reis, vol emoties, die mij heel veel heeft gebracht!

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis om te leren mijn hoofd uit te schakelen, weer echt voelen en over de drempel van mijn gereserveerdheid komen.
Mijn wens is volledig uitgekomen! Een prachtige reis, vol emoties, die mij heel veel heeft gebracht en die mijn verdere leven bij zal blijven.
"Ik mag er Zijn" "Ik ben niet gek" Heerlijk!!!
Gedrieën zijn jullie zo'n krachtig geheel. Het past allemaal in elkaar en voelt heel veilig.
Echt een aanrader deze reis!

Verona

Ik ben zo blij dat ik mezelf deze reis cadeau deed!

Toen ik deze reis voorbij zag komen op Facebook trok me direct aan.
Ik heb tijdens deze reis heel veel mogen ontvangen, inzichten, bevestigingen, vertrouwen en dat extra nodige duwtjes in mijn rug. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mezelf deze reis cadeau deed!
Zoveel verbinding tussen de deelnemers, de natuur pracht, de zon, de krachtplaatsen, echt zo vele wauw belevingen 💖. De hele reis was een pracht combinatie, helemaal in balans! Met een topteam die alles prima regelt!

Maureen

Ik kan nu met zelfvertrouwen iemand een healing geven!

Vooral door het woord "Atlantis" werd ik aangetrokken door deze reis. En natuurlijk de positieve verhalen van mijn vriendin die al eens eerder met Tri of Light was mee geweest naar Sardinië.
Ik ben jullie beiden zéér dankbaar voor de manier hoe jullie voor ons gezorgd hebben (niks was teveel) Jullie zijn écht TOP!
Ik had al eens eerder, bij iemand anders, een healing cursus gevolgd, maar dit was echt heel anders! Veel échter, ik weet niet hou ik het moet uitdrukken, maar nu weet ik hoe het moet.
Ik kan nu benoemen wat ik voel en dat vind ik zeer waardevol. Daardoor gaat het allemaal veel relaxter, natuurlijker. Ik kan nu met zelfvertrouwen iemand een healing geven!

Nancy

Een prachtige, waardevolle ervaring!

Ik voelde dat ik gewoon mee moest met deze reis!
Het was een prachtige, waardevolle ervaring! De frequentie die jullie samen vormen heeft me geholpen in mijn groeiproces en heeft mij handvatten gegeven om dit in de praktijk te gaan gebruiken.
Ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen en durf nu (nog meer) mezelf te zijn:
* ik heb ervaren dat ik voor een groep kan spreken
* ik heb ervaren dat ik niet "alleen" ben
Dank jullie wel dat ik hier helemaal mijzelf mocht zijn!

Carolien

Transformatie reis

Wat een geweldige bijzondere reis!

Wat een geweldige bijzondere reis! Ik moest van ver komen en heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben er klaar voor en wil er voor 100 procent voor gaan.

Het enthousiasme en de liefdevolle benadering van Joanna, Amber en Tamara hebben hiertoe bijgedragen. Ik kan het een ieder aanraden en vooral ook gunnen om deze reis te maken. Al is het maar voor de rust die het eiland uitstraalt en de ontvangen liefde van jullie alle drie.

De Tomba dei Gigante (Magische Energieplaats) en de Soul Reading & Healing hebben op mij de meeste indruk gemaakt, maar dan doe ik de rest van de reis te kort, want eigenlijk heb ik alle dingen als een spons opgezogen. Als er een vervolg komt op deze reis dan ben ik zeker van de partij.

Mirl

Veel leerzame en inzicht gevende momenten

Het was een hele fijne week, met veel leerzame en inzicht gevende momenten.
Super gezellig om met een groep vrouwen een week lang te werken aan onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Naast de inspirerende workshops hebben we genoten van lekker eten en prachtige uitstapjes!

Rolien

Elke dag opnieuw verrast door alle transformerende processen!

Ik had van te voren nog wel mijn vraagtekens bij het woord 'transformatie' in deze reis. Maar ik kan echt zeggen dat ik, tijdens deze reis, elke dag weer opnieuw ben verrast door alle transformerende processen!
Het was een hele fijne week. En ik ben blij dat ik mee ben gegaan!

Marlies

Alles klopte volledig! Een enorme verrijking!

Ik wilde graag mee met de Transformatiereis om een spirituele vooruitgang te maken. Ik voelde dat er van alles borrelde van binnen en dat het hoog tijd was om dingen toe te laten.

En wat was deze reis een enorme verrijking voor mij! Alles klopte volledig!
Elke dag kreeg ik nieuwe puzzelstukjes aangereikt en die puzzelstukjes bleken allemaal perfect te passen in het geheel.
Het pad dat ik moet volgen is zoveel duidelijker geworden. Dit was de 1e week van mijn nieuwe leven❣
Jullie zijn een fantastisch team, voor altijd in mijn 💖

Ilse

Een Magische Transformerende reis!

Deze reis was zó mooi, een prachtige plaats, prachtige omgeving en hele fijne mooie energie.
Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens deze reis! Het Tri Enneagram is echt heel bijzonder, hoe de meeste dingen kloppen. Je kan zo je Ego triggers herkennen, erkennen, ervaren en loslaten. Daardoor komt er ruimte voor je ziel.
Ik ben dankbaar voor de fantastische begeleiding en natuurlijk ook de prachtige medecursisten die samen met mij deze magische reis mochten beleven. We hebben ook heel veel van elkaar geleerd.
Ik ben gegroeid en meer in verbinding met de wijsheid en kracht in mezelf! Dank je wel voor deze Magische Transformerende reis!

Christine

Deze reis heeft voor mij heel veel veranderd

Ik wilde graag mee met deze reis om alles op te lossen en op te ruimen, dat nog in de weg stond en mij verhinderde om voluit te leven.

Ik vond het een prachtige reis, die ook heel erg confronterend was, maar die wel heel erg veel heeft veranderd en me heel veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Misschien is het belangrijkste wel dat ik me afvroeg of ik wel op het juiste pad was en dat heeft deze reis bevestigd.
Joanna: met jouw nuchtere, gegronde advies heb ik mijzelf veel beter leren begrijpen
Tamara: dankzij jouw healing en berichten van mijn gidsen, is er heel veel geheeld in mij
Amber: jouw passie, inzichten en affirmaties hebben mij veel tips gegeven om dit allemaal praktisch te leven.

Heel erg bedankt voor al jullie hulp! Het was het geld en de moeite meer dan 100% waard!

Erik

Wat een geweldige reis!

Ik wilde graag mee met de Transformatiereis om een stuk van mezelf weer terug te krijgen, maar vooral ook om uit te zoeken, helderheid te krijgen voor mezelf, over mezelf, over mijn levensmissie, "hoe nu verder".

Ik heb maar 1 woord en dat is GEWELDIG!
Al op de tweede dag merkte ik dat vele vragen al "beantwoord" waren en de reis was voor mij toen al geslaagd. Het kon dus alleen maar beter worden! En dat werd het!

Alles wat ik bedacht had van te voren om aan te pakken of aan te denken, iets mee te proberen, is gelukt!
Met daarbij nog de bonus van alle theorie en inzichten o.a. de lessen van het Tri Enneagram en de interacties met de leuke groep!

Sandra

Het was gewoonweg fantastisch! Wat een ervaring!

Ik wilde graag mee op de Transformatiereis om tools aangereikt te krijgen om in mijn kracht te kunnen staan.
En die tools heb ik gekregen en zelfs nog veel meer❣
Het was gewoonweg fantastisch, wat een ervaring! Het was voor mij de 1e keer dat ik deelnam aan een spirituele reis en ik wist dat ik mijzelf zou gaan tegenkomen. Wat dus ook meerdere malen gebeurde inderdaad. Maar het mooie daaraan was dat ik, tijdens die momenten, door de hele groep werd gedragen op een liefdevolle manier. Ik voelde me dag na dag, steeds meer groeien.
De workshops vond ik geweldig, uitdagend maar ook origineel en spelenderwijs. Hoe mooi is het als je al "spelend" kan groeien!
Ook de bezoeken aan de Krachtplaatsen waren héél speciaal en openbarend!
Vanuit het diepste van mijn hart 💔 MERCI, dankzij jullie voel ik mij nu al een ander mens❣

Katty

Ik ben heel dankbaar voor wat ik hier heb ontdekt, dat is van grote waarde!

Ik zag deze reis langskomen via Facebook en deze trok mij direct aan. Mijn intentie voor deze reis was om mijn levensmissie te weten te komen.
Ik was eerst wat sceptisch om te geloven of dat in een paar dagen tijd naar boven zou komen. De workshops, maar vooral ook de uitwerking, hebben mij aangenaam verrast. Er is echt veel duidelijkheid gekomen! De eerste paar dagen zijn best wel pittig, daarna komen de inzichten en de ontspanning. Sardinië is prachtig en ook de villa en het zwembad!

Ik ben heel dankbaar voor wat ik hier heb ontdekt, dat is van grote waarde!
De begeleiding van jullie heb ik als heel fijn ervaren. Het feit dat jullie ook details opmerken en daar wat mee doen, is heel fijn, geeft het gevoel dat je gezien wordt!
Jullie zijn een heerlijk team om zo'n reis bij te maken. Bedankt voor alles!

Ditta

Ik heb gevonden wat ik zocht en dat voelt heel goed!

Ik wilde graag mee met deze reis omdat ik voelde dat ik op een keerpunt in mijn leven sta en dat ik op zoek ben naar een nieuwe invulling ervan. Maar ik had geen idee in welke richting ik dat kan en wilde gaan doen.
Tijdens deze reis heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in mijn gedrag en waardoor dat getriggerd wordt. Hierdoor ben ik beter in staat mijn valkuilen te her- en erkennen. Verder heb ik ook meer zicht gekregen op wat mijn kwaliteiten en passies in dit leven zijn en die wil ik graag gaan inzetten. Daarmee heb ik dus ook gevonden wat ik zocht en hoopte te vinden deze week en dat voelt goed!
P.s. de Diner Belevenis was een eye-opener! Ik had er totaal geen zin in, maar het resultaat was verbluffend 🙂

Iris

Ik heb zelfs nog véél méér gekregen dan waar ik op had gehoopt!

Ik wilde graag inzichten krijgen om stappen te kunnen zetten in mijn werk. En tijdens deze reis heb ik zelfs nog véél méér gekregen dan waar ik op had gehoopt.
De energieplaatsen waren een openbaring en een verrijking! Ook prachtige inzichten gekregen over het hoe en waarom ik reageer zoals ik reageer. Bewustwording! Ik heb mogen loslaten en laten gebeuren.

Saskia

Elke dag nieuwe inzichten en puzzelstukjes die op hun plek vielen

Ik ben dankbaar voor de liefdevolle groep & begeleiding.
Ik heb in één week hier meer geleerd dan in al die jaren ervoor: elke dag weer nieuwe inzichten en puzzelstukjes die op hun plek vielen!

Harold

Een gevoel van thuiskomen

Deze reis gaf mij het gevoel van thuis komen. Ik was zo liefdevol omringd door gelijkgestemden. Door Joanna, Amber en Tamara als 3 tal, met elk hun eigen discipline, is de transformatie erg krachtig en vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Wat ik echt fijn vond is dat het programma iedere dag afgestemd werd naar de behoefte van de groep en de processen die speelden. En dat ik de ruimte had om even niets te moeten/hoeven. Dus echt tijd voor mezelf had.

Ik heb door dit alles diepe inzichten gekregen die echt als een reset button voor me waren. Daardoor heb ik nu het diepe gevoel van YES voor mezelf gekregen om mijn levensdoel te leven met respect voor alle andere mensen en het leven.

Het was een prachtige plek om te verblijven. Een heel bijzonder eiland, met mooie inspirerende mensen, prachtige krachtplaatsen, super mooie stranden en prachtige zonsondergang. Ik mag nu nog dieper het proces met mezelf aangaan, maar ik weet nu hoe ik de juiste weg voor mij zal kunnen vinden.

Mariëtte

Vertrouwen, dankbaar, overvloed en overgave

Met name de inzichten over mijn Egotype, heeft mij heel veel gebracht. Ik zie nu wat ik onbewust - nu bewust - doe en hoe ik daaraan kan gaan werken. Durf mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik geloof nu echt de woorden als ik zeg: vertrouwen, dankbaar, overvloed en overgave!

Ingrid

Het was voor mij echt een Transformatiereis!

Ik wilde graag mee met deze reis om te groeien en dichterbij mijn essentie te komen.
Het was voor mij echt een Transformatiereis! Waarbij mijn evolutie opviel, maar ook de evolutie van de andere deelnemers. Mooi om getuige van te mogen zijn!

Het was fijn om met gelijkgestemden een hele week samen te zijn en ondanks al onze eigen-aardigheden, vormden we samen een hele toffe groep. Een lach, een traan, vreugde en soms een andere mening .... het maakte het geheel compleet.
Een dikke dankjewel aan iedereen!

Hilde

Een inzichtrijke week vol nieuwe inzichten en mooie gelijkgestemden

Het is me in deze dagen heel helder geworden wat ik mag gaan doen en uitzetten. Het is een inzichtrijke week geweest vol nieuwe inzichten en mooie gelijkgestemden. Nu alleen nog thuis gaan uitvoeren

Natasja

Het Enneagram en de meditaties waren een openbaring voor mij

Ik voel nu dat ik me niet meer eenzaam hoef te voelen, er is altijd wel iemand die over me waakt.
Het Enneagram en de meditaties waren een openbaring voor mij!
Het was voor mij nodig om even stil te staan bij mijzelf en deze reis heeft mij geholpen om te zien welke richting ik uit wil en mag. Bedankt voor alle waardevolle inzichten!

xxx

Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze reis cadeau heb gedaan!

Ik wilde graag mee op deze reis om inzichten te krijgen in wat mij nog tegenhoudt in mijn eigen waarde erkennen en zichtbaar durven zijn.
De Transformatiereis was inspirerend, positief en op sommige momenten confronterend. Ik heb ongelooflijke inzichten gekregen door het Tri Enneagram, waarom je bent wie je bent en doet wat je doet. En dat vond ik ontzettend mooi, want dit is de basis om het anders te kunnen doen.
Ik dan ook heel blij dat ik mijzelf deze reis cadeau heb gedaan!
De energie van Sardinië, vooral bij de Krachtplaatsen, was ongelooflijk krachtig en heeft zeker geholpen om een aantal dingen op te ruimen, waardoor er plaats is gekomen voor nieuwe dingen.
Ook de energie van Joanna, Tamara en de groep was helend. Het gevoel van samenzijn, eenheid en verbondenheid was heel voelbaar.
Joanna en Tamara geven je heel veel ruimte waarbij je je veilig voelt en mag zijn wie je werkelijk Bent.❣

Ann

I Love ME reis

Ik heb in 1 week meer geleerd dan in mijn hele leven!

Ik wilde mee met deze reis omdat ik 't de tijd vond om voor mijzelf iets op te pakken. Ik voelde dat dit gewoonweg voor mij was bedoelt en heb het dan ook zonder (te) veel nadenken geboekt.
Ik ben zo blij dat ik meegegaan ben. Een kadootje voor mezelf! Ik ben terechtgekomen op een bijzonder eiland met een lieve groep.. Ik heb in 1 week meer geleerd dan ik in mijn hele leven heb gedaan.
Het heeft me bevestigd vooral in de vrijheid die ik voor mezelf mag nemen. Ik heb heel veel inzichten en onnoemelijk veel tips gekregen.
Het meest verrassende vond ik de reading van Amber, dat ik veel creativiteit met voeding mag gaan delen. En dat ga ik ook zeker doen!
Deze reis is een echte aanrader en ik wil iedereen nogmaals heel erg bedanken voor alles

xxx

Mijn hart heeft zich weer geopend!

Ik voelde dat ik bij deze reis moest zijn. Het was me niet duidelijk, maar ik wist dat het me wat zou brengen.
En dat heeft het zeker gedaan! Bijzonder dat je zo mooi op je intuïtie kan vertrouwen.
Mijn hart heeft zich weer geopend, door de reis!
Wat een liefdevolle groep. En Joanna, Amber en Tamara zijn zo puur. De workshops, meditaties en excursies zijn geweldig.
Ieder in de groep heeft zijn eigen proces, maar er is ook veel herkenning, waardoor er echt heling plaatsvindt. Dank jullie wel Tri of Light voor deze mooie en bijzondere reis!

Mieke

Een ervaring die ik niet had willen missen

“Er even helemaal uit zijn helpt om bij mezelf te komen. Inzichten opdoen is niet altijd pijnloos, maar Joanna José had een dusdanig afwisselend programma opgesteld waardoor ik ook tijd had om alles te verwerken en om alles te ervaren. Een ervaring die ik niet had willen missen. Joanna José, dank je wel voor je inzet en je begeleiding en je warme aandacht!”

Marja

Een heerlijke, mooie, verhelderende en inspirerende reis

“Joanna is een warme en hartelijke vrouw bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Het bezoek aan de energieplaatsen, maar ook de meditaties en healing hebben me op weg geholpen in mijn spirituele bewustzijn. Ik vond het een heerlijke, mooie, verhelderende en inspirerende reis en kan het iedereen aanraden”.

Lonneke

Deze reis is een verrijking voor je ziel

Ik voelde dat er iets niet juist zat in mijn leven. Ik voelde dat er méér was en werd ongelooflijk aangetrokken door deze reis. Ik heb dan ook letterlijk hemel en aarde bewogen om hier bij te kunnen zijn.
Deze reis heeft me héél veel inzichten gegeven. Heeft me duidelijk laten voelen dat ik er mag zijn, dat ik mijn waarheid mag spreken vanuit mijn Ziel, dat ik het recht heb om gehoord te worden, dat ik het waard ben om van mezelf te houden!

De hechte band tussen de mensen in deze super fijne groep heeft me gesterkt, geleerd en geheeld.
Het was een bijzondere ervaring, met bijzondere mensen op een bijzondere plek. Dank je wel iedereen!
Deze reis kan ik ten zeerste aanbevelen aan iedereen. Het is een verrijking voor je Ziel!

Christel

Tijdens deze reis heb ik de verbinding met mijn ziel teruggevonden!

Lieve Joanna, Amber en Tamara, dank jullie wel voor een prachtige reis. Ik heb hier zoveel geleerd.
Ik begon deze reis met veel angst. Ik luisterde eigenlijk alleen maar naar mijn ego en niet meer naar mijn ziel.
Tijdens deze reis heb ik de verbinding met mijn ziel teruggevonden, en werd het contact met mijn gids hersteld. Dit wil ik heel graag vasthouden.
Ik ben thuisgekomen bij mezelf en in Sardinië. Ik heb ontdekt wie ik echt ben, en waarvoor ik hier ben.
Je zei dat het nu ook belangrijk is om alert te zijn op signalen. Ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gebeuren. Vandaag nam ik een boek op in de boekhandel en er viel een papiertje uit van de Akasha uitgeverij, een uitgeverij die boeken publiceert met levenskracht. Als dat geen teken is... Lieve groetjes en tot een volgende keer!

Katja

Niet alleen waardevolle inzichten, maar ook de weg naar de zo gewenste groei!

Al geruime tijd was ik op zoek naar de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Spiritualiteit was inmiddels langs verschillende kanten op mijn pad gekomen en had een verlangen bij mij gewekt naar meer kennis. Toen ik bij Tri of Light uit kwam voelde ik dan ook dat ik bij deze reis wilde zijn en dat ik er veel zou gaan leren.
Ik ben nu een week terug en ik ben nog iedere dag dankbaar voor wat ik heb mogen leren en mogen ervaren. Niet alleen kreeg ik op een zeer aardse manier waardevolle inzichten aangereikt over mijn denken en doen maar ook de oplossing, de weg naar die zo gewenste groei, kreeg ik uitgelegd en uitgetekend. Een theoretisch duidelijk verhaal dat op logische wijze past in het spirituele geheel. It all makes sense..!
Kortom, een reis op een prachtig eiland in een mooie villa omringd door lieve mensen, met interessante workshops en mooie meditaties aangereikt door drie inspirerende dames. En na afloop nog meer materiaal om mee te werken en van te leren.
Bedankt Joanna voor het vasthouden aan jouw kennis en kundigheid waardoor ik het ineens kon doorzien. Bedankt Amber voor de bijzondere reading. Dankjewel ook aan Tamara en Giuseppe en aan de andere deelnemers. Het was bijzonder!

Nicole

Ik heb veel geheeld en los kunnen laten

Toen ik deze reis voorbij zag komen, gaf het me onmiddellijk een heel goed gevoel. Toch duurde het nog bijna een maand voordat ik het "mezelf kon gunnen" en de reis echt hebt geboekt.
En daar heb ik beslist geen spijt van gehad! De combinatie van het prachtige uitzicht, de fantastische warme groep, meditaties en workshops hebben mij veel inzichten gegeven. Ik heb veel geheeld en los kunnen laten.
Vooral de laatste meditatie op het prachtige strand was ongelooflijk helend!

Chrisje

Ik voelde me thuis komen op het eiland: een warme douche en puzzelstukjes die op hun plaats vielen!

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis omdat ik eens, zonder schuldgevoel, gewoon wilde genieten en kiezen voor mijzelf. Het was zowel als een afsluiting van 6 turbulente jaren bedoelt, als ook een ontdekkingstocht naar mijn "bestaansrecht", mijn levensmissie.
Deze reis was als een warme douche en er vielen heel veel puzzelstukjes op hun plaats.
De groep was super, ik voelde mij dan ook op mijn gemak.
Er was een prachtige variatie in de workshops, met heerlijke meditaties. En de locatie "op de berg" was heerlijk! Gaf een gevoel van "on the top of the world"
Verrassend was het om de bijzondere kracht te ervaren bij de Tomba dei Gigante en de reading van Amber was hartverwarmend!
Ik ga zeker onthouden dat ik vanuit rust mijn kracht kan ervaren.
Kortom: deze reis is echt een aanrader!

Carin

Zeer bijzonder hoe de week zich ontvouwde voor mij en hoe de stukjes naadloos in elkaar bleken te passen

Wat een mooie reis met open en gelijkgestemde mensen, mooi weer, een mooi zwembad en een schitterende villa. Ik voelde me er echt op mijn gemak, mede door de fijne groep. Het fijne aan de villa vond ik dat er zo veel ruimte was, dat er altijd wel een mooi plekje was om even op jezelf aan de opdrachten te kunnen werken.
Tijdens deze reis heb ik iedere dag orakelkaarten getrokken met hele mooie boodschappen. Zeer bijzonder hoe de week zich ontvouwde voor mij en hoe de stukjes naadloos in elkaar bleken te passen.
Waar ik diep van binnen ergens op hoopte, bleek waarheid te worden tijdens deze reis en waar ik (uiteindelijk) mijn levensmissie mag van gaan maken. Heel fijn daarbij was ook de mooie reading van Amber!
Wat ik heb geleerd tijdens deze reis is dat ik meer mag gaan luisteren èn vertrouwen op mijn intuïtie. De meditaties en workshops waren erg fijn. Bijzonder vond ik het om de energie op de krachtplaatsen te voelen. De opbouw van het programma en de dagdelen zaten voor mijn gevoel perfect in elkaar.
Dank jullie wel Amber, Tamara en Joanna voor deze mooie reis!

Marcel

Het was fantastisch!

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis om verder te kunnen groeien, om de laatste "stukjes" te kunnen oplossen.
De meditaties waren fijn en heel leerzaam en ik heb veel inzichten opgedaan, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in mezelf.
Ik ben dankbaar voor de verbinding met de mooie mensen van de reis. Ik voel me steviger in mijn IK, ik voel me verbonden in het samenzijn, ik voel me gelukkiger!
I LOVE ME!

Judith

Het was een mega ervaring!

Ik wilde mee met deze reis omdat ik op zoek was naar mijzelf en naar kennis over de spirituele wereld en het universum.
Tijdens deze week heb ik veel bevestiging gekregen over wat ik eigenlijk diep van binnen al wist, maar niet kon of durfde te erkennen.
Het was echt een mega ervaring! Op spiritueel vlak heb ik zoveel mogen leren, voelen en ondervinden, waardoor ik nu echt weet dat ik volledig mag vertrouwen op mijn innerlijk weten, dat dit echt is.
Deze reis is absoluut een aanrader! Iedereen zou dit 1 maal in zijn leven moeten meemaken.

Anja

Het ego-inzicht heeft mij het diepste geraakt

Echt een aanrader deze reis!
De verbinding, de harmonie, de "praatrondes" die ons als groep heel dicht bij elkaar bracht. Er ontstond dan ook een hele intense band in de groep.
De workshops en begeleide meditaties brachten mij dicht bij mezelf en gaven mij mooie inzichten.
Het ego-inzicht heeft mij hierbij het diepste geraakt!
Mijn krachtdier - de leguaan - vond en vind ik nog steeds heel bijzonder. En ik heb ook mijn gids "Fiona" mogen ontmoeten! Zij gaf me het "onvoorwaardelijke" gevoel van, wat je ook kiest, ik ben er voor jou. Dat brengt en geeft mij heel veel rust.

Miranda

Ik heb hier mijn eigen IK gevonden, voelt zo bevrijdend!!

Ik wilde om verschillende redenen mee met deze reis. Een daarvan was om mijn eigen ik te ontmoeten, mijn ziel. Ik was er nooit voor mezelf, altijd maar voor anderen zorgen, dacht negatief over mezelf en was onzeker (wat zullen anderen van mij denken).
Tijdens deze reis heb ik mijn IK gevonden, voelt zo bevrijdend!

Deze reis was het meer dan waard! Het heeft me zoveel gebracht!
Mooie mensen ontmoet, mijn ziel ontmoet, wat mijn pad kan gaan zijn / worden en het verschil tussen ego en ziel ontdekt. Heel veel positieve energie gekregen, ook bij de Tomba dei Gigante.
Ik weet nu dat ik er mag zijn! Ik mag van mezelf houden!
Joanna, Amber en Tamara jullie zijn schatten. Dank jullie wel voor de mooie inzichten en de fijne week!

Lian

Een echte aanrader

“Voor mij was het doel van de reis naar Sardinië om dichter bij mezelf te komen. En dan met name de vraag “Wat wil of vind ik zelf”. Tijdens de reis hebben we verschillende meditaties en oefeningen gedaan waardoor ik beter naar mijn lichaam en gevoel ben gaan luisteren. Dat heeft me enorm geholpen om mijn gedachten over wat ik denk dat anderen van mij verwachten uit te schakelen en beter te kunnen aanvoelen wat ik wil of vind. Een mooie bijkomstigheid is dat ik merk dat ik daardoor ook veel beter mijn grenzen kan aangeven en bewaken. De reis heeft me daarnaast heel bewust gemaakt van in het “nu” leven en tijd voor mezelf creëren. Een echte aanrader!”

Els

Ik voel me krachtiger en meer in harmonie met mijzelf!

Ik wilde graag tijd voor mezelf na een heel intensief jaar. Rust om na te denken en een nieuwe balans te zoeken in mijn leven. Daarnaast wilde ik ook graag meer verdieping in de spiritualiteit.
Deze reis was heel waardevol. Ik voel me krachtiger en meer in harmonie met mijzelf.
Het was een fijne groep waarin ik echt mezelf kon zijn. Ik vond de meditaties van Joanna heel fijn en de excursies naar de energieplaatsen waren heel bijzonder. De kracht die ik daar voelde blijft altijd bij me.
Deze week heeft me heel erg goed gedaan. Vooral ook de reading van Amber heeft veel rust gebracht.
Heel erg bedankt voor de topweek!

xxx

Licht Channeler

Masterclass Helder Waarnemen

Deze Masterclass geeft me de kracht en het geloof dat wàt ik voel, juist is!

Met deze Masterclass wilde ik bekijken of mijn gevoel rond mijn gaven klopt en of ik op één of andere manier mijn 3de oog nog meer kan activeren om mijn gaven (zonder angst of blokkades) te kunnen laten ontwikkelen… Ook hoopte ik om meer en bewuster contact te kunnen maken met mijn gidsen en engelen, opdat ik in mijn werk intens met hen kan samenwerken- om kinderen en gezinnen nog sneller (én op ander dieper “niveau/level”) vooruit te helpen.
Deze Masterclass is in die zin een fijne bevestiging geworden van wat ik vermoedde én geeft me de kracht en het geloof dat wàt ik voel, juist is. Dat ik niet mag twijfelen, dat ik niks verzin. Zoveel dankbaarheid die ik voel. Met veel plezier ga ik hier verder in.

D.

Ik wil zeker verder met mijn gaven en verder ontdekken en gaan inzetten.

Super mooie meditatie om je heldere zintuigen te ontdekken! De kaartlegging was heel bijzonder. Heb het op gevoel gedaan en proberen contact te maken met het Lichtteam. Ik deed een legging voor een vriendin en het kwam heel sterk binnen zei ze en het raakte haar. Ik ben benieuwd naar jou mini reading, voel nog wat onzekerheid in mezelf.
Na de mini reading:
Mooi stukje over mijn gaven en bijzonder om te lezen! Ik wil zeker verder met mijn gaven en verder ontdekken en gaan inzetten.

Sophia

Ik heb besloten om door te stromen naar de Licht Channeler opleiding!

Lieve Amber, het was een mooie ervaring die veel heeft geactiveerd. De meditaties waren fijn. Ik ben opgegroeid waar spiritualiteit een gewone zaak is.
Ik was nieuwsgierig naar meer en naar wat mijn identiteit is.
Daarom ben ik bij de Masterclass Helder Waarnemen terecht gekomen. Tijdens de Gids ontmoetings meditatie kreeg ik een naam door. Ik voelde mijn derde oog heel goed aan. Het was een heel mooie ervaring. En ik heb besloten verder te stromen naar de Licht Channeler Opleiding!

Johan

Ik kreeg de bevestiging waar ik op hoopte

Toen ik las over de Masterclass Helder Waarnemen voelde ik dat het belangrijk voor mij was om hier aan deel te nemen.
Ik ging er heel open in, benieuwd naar wat er zo belangrijk voor mij zou zijn 🙂
Daarnaast hoopte ik op een bevestiging. Ik stelde mijzelf al langer de vraag: klopt het dat ik meer weet/hoor, zie en voel? Of is dat mijn gigantische fantasie? Hoewel ik gevoelsmatig wist dat het klopt wat ik waarneem, nam mijn ratio het vaak over en bracht me aan het twijfelen.

Tijdens de Masterclass, die ik als heel warm heb ervaren, kreeg ik wel de bevestiging waar ik op hoopte. Het afgestemde advies wat daarna kwam blies mij aan de ene kant bijna van mijn stoel en aan de andere kant 'wist' ik het al... Het geeft mij veel meer zelfvertrouwen op dit gebied en maakt de intentie om dit verder te willen leren ontwikkelen ook vele malen krachtiger.

Amber leidde de Masterclass met een warme en zachte manier. Het was bijzonder prettig om te voelen dat iedereen er mocht zijn zoals hij/zij is.
De meditaties vond ik heel waardevol: ze hielpen mij om dicht bij mezelf te blijven en zorgden toch ook voor de verbinding met elkaar doordat de ervaringen daarna in een veilige setting gedeeld werden. Ik kan deze Masterclass zéker aanraden voor mensen die twijfelen over hun waarnemingen en/of die verkennend bezig zijn hun gaven te ontwikkelen.

Y.

Ik vond het super!

Dank voor je aandacht, je tijd, je uitleg en geduld 😁 Ik vond het super! Ik zal het in laten dalen en op mij laten werken de komende tijd. Tot nu toe kan ik met dankbaarheid terugkijken op mijn mooie bewustwordingspad van de afgelopen 3 jaar. Wat gebeuren er schitterende dingen in je leven wanneer je meer en meer het denken loslaat en leeft vanuit gevoel. ❤

Nora

Het was een feest van herkenning!

Door verschillende ervaringen en bijzondere geschenken en het gevoel te hebben dat ik anders ben maakte dat ik nieuwsgierig werd. Deelnemen aan deze Masterclass was een overwinning op mijzelf. Ik vind dit spirituele pad erg mooi en bijzonder, maar durf het alleen niet goed te erkennen.
Het was een feest van herkenning! Al bij binnenkomst voelde ik de energie overal. Ik werd ook overvallen door emoties en ik heb echt beelden mogen binnenkrijgen over iets wat mij al heel lang bezighoudt.
Deze Masterclass heeft mij heel veel gegeven. Alles klopte en de praktijk ondersteund door een stukje" theorie" gaf mij heel veel waarde.
Dit smaakt naar meer! Het is mij na een gesprek met Amber helder geworden dat ik de Licht Channeler opleiding live mag gaan doen. Dit klopt en dit past!

Aletta

Zeker weten een aanrader!

Ik wilde graag weten waar ik sta in mijn ontwikkeling op dit vlak. Ik heb deze Masterclass ervaren als een rustmoment, het was heerlijk! Zeker weten een aanrader

Martine

Als je op zoek bent naar je spirituele kant en mogelijkheden ben je hier echt op je plek

Vorig jaar heb ik de 2-daagse workshop Energy Healing gedaan bij Tri of Light en toen ik las over de Masterclass Helder Weten dacht ik dat die me weer een stapje dichterbij mijn spirituele zoektocht kon brengen. Ik heb steeds zo een beeld in mijn hoofd dat ik " iets " wil doen op het gebied van spiritualiteit en mediumschap, maar ik wist steeds niet wát......
De cursussen bij Tri of Light helpen me écht op weg om dat beeld steeds concreter te krijgen. Door meer kennis te vergaren over op hoeveel manieren je een medium kunt zijn, heb ik een beter beeld gekregen over welke vormen wel of niet bij me passen , waardoor het makkelijker wordt om nu de volgende stap te zetten (de opleiding Licht Channeler). De warme en liefdevolle manier waarop de Masterclass gegeven wordt maakte dat ik er meer van wil ontdekken. Als je op zoek bent naar je spirituele kant en mogelijkheden ben je hier echt op je plek. Een ontzettend gedreven team die wat ze doen met liefde doen en dát maakt het verschil!

Bianca

Het helpt om in te voelen of dit je pad is

Deze Masterclass is echt een mooie basis. Ik vond de meditaties heel fijn en ik kon heel fijn de energie ervaren. Het helpt ook om in te voelen of dit bij je pad hoort. En het maakte mij duidelijk dat ik geen channeler ben.

Katja

Echt een prachtig cadeau voor jezelf!

Mijn belangstelling hiervoor is de laatste jaren sterk toegenomen. Ik was open minded en vond het absoluut niet zweverig. Gelijkgestemden die ieder hun eigen ervaringen hebben en op zoek zijn naar richting en antwoorden. Dit alles in een liefdevolle en ontspannen setting. Het is zo fijn om met gelijkgestemden, die daarnaast ook nuchter zijn, ervaringen uit te wisselen. Ook zo mooi te mogen ervaren dat er echt het een en ander gebeurde tijdens de Masterclass. De liefdevolle begeleiding door Amber, het contact met je engelen, eigenlijk alles klopte. Ja, als je hier echt open voor staat dan kun je zo'n bijzondere ervaring beleven. Echt een prachtig cadeau voor jezelf !

Anne

Opleiding Licht Channeler

Een ervaring die je mag gaan voelen met je hart en al je zintuigen!!

Woorden kunnen niet omschrijven wat ik voel en heb ervaren met jou en de opleiding. Het is iets van binnen dat roept, dat gezien wordt door jou en vervolgens erkent wordt en naar buiten komt. De verbazing vervolgens dat de beelden en boodschappen kloppen, de emoties die dit oproepen bij de mensen die zoeken naar antwoorden en het contact met de Bron; kippenvel! Wat is het leven mooi! Ik kan deze opleiding echt aanbevelen voor Lichtwerkers die ook die roep van binnen hebben. Daar zijn geen woorden voor, dat is wat je voelt of hoort vanuit je intuïtie, je ziel. Amber; jouw vertrouwen en kracht, liefdevolle aanwezigheid en je prachtige tussentijdse reading hebben me zoveel vertrouwen gegeven dat ik nu andere mensen kan helpen. En daar zijn geen woorden voor, dat is een ervaring wat je mag gaan voelen met je hart en al je zintuigen!!!

Bionda

Ik herinner mezelf weer, wat een cadeau!

Lieve Amber,
Wat een prachtige reis heb ik mogen ervaren, een reis met mezelf, in samenwerking met jou, en met de groep, een perfect fit. Een liefdevolle omgeving waarin ik de ruimte voelde me te openen en mezelf te zijn. De live dagen in combinatie met de integratie van de leerstof en oefeningen tussentijds vullen elkaar prachtig aan. Heel fijn de mogelijkheid om je te contacten bij vragen, uitdagingen en sparren. Dit heb ik als een extra toegevoegde waarde ervaren. Dank je wel voor je afgestemde, liefdevolle, pure en enthousiaste support en Licht. Flowing en ik herinner mezelf weer, wat een cadeau! Dankbaar.💖 Dank je wel!

Anne-Karien

Ik kan de ONLINE opleiding zeker aanraden!

Ik twijfelde of ik niet beter met Amber zelf kon werken om aan mijn lichtchannelerschap te werken. Soms voel ik me er best onzeker over en de online variant leek me maar “gewoon online”. Toch heb ik mijn gevoel gevolgd en ben ik voor de online training gegaan. En wat ben ik blij! Ik heb alleen nog maar de 1e module gedaan en wat was die krachtig!
De combi van kennis, zelfonderzoek, gechannelde meditaties en integrerende opdrachten maakt dat je heerlijk op je eigen tijd en tempo je het lichtchannelerschap eigen kunt maken. Je werkt volop in de fijne energie die Amber en haar lichtteam hebben neergezet en er zijn meerdere mogelijkheden om daarnaast nog live verbinding met haar te maken. Dat voelt ook fijn!
In Amber's energie kan ik stapsgewijs mijn gaven durven zien, erkennen en leven. Er is nu al veel op mijn pad gekomen! Ik kan de online opleiding dan ook zeker aanraden!

Efra

Deze opleiding volgen was één van de beste beslissingen van mijn leven!

Het is bijna niet te beschrijven hoe blij ik ben dat ik nu een Licht Channeler ben! Jij hebt me zelfvertrouwen gegeven en hebt mij laten inzien dat het niet gek is wat ik allemaal binnen krijg. Ik heb vertrouwen gekregen in de boodschappen die ik mag doorgeven. Ik bedenk dit niet en dit zijn zeer zeker echte boodschappen van mijn gidsen!
Ik kan je niet genoeg bedanken. Het was zo´n bijzonder traject. Wauw!
Een traject waar ik stapje voor stapje steeds meer (zelf)vertrouwen mocht krijgen. Je legt alles zo mooi en duidelijk uit. Je legt het uit voor iedereen om het te begrijpen, het is zo bijzonder hoe je dat doet. Je bent een heel bijzondere vrouw en ik ben blij dat jij mij hebt laten inzien dat ik dat ook mag zijn! In dit proces heb ik mij mogen openen tot wie ik ben en daar ben ik je heel dankbaar voor. Al was ik allereerst bang voor het examen, ik ben blij dat ik het gedaan heb, nu weet ik dat het net het laatste stukje vertrouwen geeft in mijn eigen kunnen! Wat een euforisch gevoel en om dan te horen dat je het hebt gehaald!! Deze opleiding volgen is één van de beste beslissingen van mijn leven. Ik voel dat dit is wat ik mag doen en hóór te doen en ja, nu ga ik het ook doen!!

Mariska

Een hele nieuwe wereld is voor mij open gegaan!

Ontzettend fijn dat jij op m'n pad bent gekomen en dat ik mijzelf mocht openen als Licht Channeler. Ik ben jou daar zo ontzettend dankbaar voor🙏🏻. En vooral voor de liefdevolle manier hoe je mij en ons begeleidt hebt ❤️. Voor mij is een hele nieuwe wereld open gegaan.

Christina

In één woord ..... WAUW!

Bij Tri of Light heb ik kennis gemaakt met het Universum in Februari 2019. Er ging een wereld voor me open, ik wist dat ik hoogsensitief ben, maar hier leerde ik om met energieën te werken en healingen te kunnen geven, ook op afstand.

Tijdens een gesprek met Amber werd het duidelijk dat er veel meer in mij zat, ik had alleen de tools nodig om het eruit te laten komen. Vervolgens heb ik de Opleiding Licht Channeler gedaan, in één woord….. WAUW!!!
Hoe fantastisch, om met de hulp van Amber en mijn gidsen, erachter te komen dat ik stevig in mijn kracht sta, en kan werken als Licht Channeler.
Amber, Joanna en Tamara, ontzettend bedankt voor alles wat ik via jullie heb mogen leren om mijn pad als Lichtwerker te kunnen gaan invullen, samen met mijn gidsen. Namasté

Karin

De opleiding is meer dan de moeite waard!

Ik had van begin af aan een goed gevoel over jou. En na onze kennismaking werd dit alleen maar meer bevestigd. Weet je wat ik vooral opvallend vindt, dat jij zonder Ego begeleidt. In het "spirituele wereldje" kom je dat nog wel eens heel anders tegen.
Dit is echt een heel erg waardevolle eigenschap van jou. Het maakt jou enorm puur en liefdevol. En dit voel je ook goed op het moment van kennismaking. Ik wil je hier dan ook graag voor bedanken.
Het proces tijdens de opleiding heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Vanaf nu kan ik stappen zetten op mijn pad als Licht Channeler. Wat ik ook fijn vond is dat je zoveel met de maan samenwerkt en dit aan ons hebt doorgegeven.
De opleiding is meer dan de moeite waard! Voldoet aan alle verwachtingen, meer dan zelfs!
Je stond tijdens de opleiding altijd klaar als het nodig was. Ik ben zó blij dat ik het gedaan heb. Lieve Amber, nogmaals bedankt voor alles!

Cindy

Deze opleiding heeft me zeer veel gebracht!

Amber, graag wil ik jou nogmaals bedanken voor de prachtige en uitgebreide begeleiding tijdens de Licht Channeler opleiding. De opleiding heeft me zeer veel gebracht. Ik heb verschillende manieren van Channelen mogen ervaren en zo mogen ondervinden dat ik op vele manieren boodschappen mag doorgeven (automatisch schrift, via beelden, kaarten, via de Akasha Kronieken, ...).
Tijdens de opleiding ben ik als persoon ook door een heel proces gegaan, waardoor ik na deze 10 weken veel meer vertrouwen heb in mezelf en in hetgeen ik vanuit het Licht doorkrijg. Ik voel dat deze opleiding voor mij het begin is van iets groots.
Veel succes met de mooie en krachtige opleidingen die jullie organiseren. Zowel bij deze opleiding als bij de Atlantis Energy Healer reis in Sardinië, heb ik mogen ervaren dat ik, in die korte tijd, door een zeer mooi groeiproces heb mogen gaan. Het heeft me zeer veel gebracht!

Liesbeth

Door jouw bezielde leiding werden wij in 10 weken allemaal zelfsturende kapiteins!

Lieve Amber

Ik voel me erg dankbaar
Jouw werk samen met je gidsen
Je voorzag in een nood die ik nog niet had gezien
Je stuurde aan en koerste met doelgerichte verfijning
Je stemde zorgzaam af op al onze behoeftes
ondersteunde en gaf ruimte aan onze processen
en garandeerde het veilig samenzijn
Bood diverse componenten en gezichtspunten
met aanvullende ervaringen van professionals
En met onze creativiteit, inbreng, keuzes en talenten als kompas
werden we door jouw bezielde leiding
in 10 weken allemaal zelfsturende kapiteins!

In de afgelopen 10 weken heb je me ondersteund , aangespoord en bemoedigd en ben ik uitgegroeid tot waar ik nu ben. Ik heb meer leren vertrouwen op het contact met mijn gidsen, mijn missie is duidelijk geworden en ik heb de eerste stappen op mijn pad als Licht Channeler gezet. Het was erg fijn samenwerken met de andere studenten en bovenal is het samenzijn met gelijkgestemden zo fijn, dat het jammer is dat het klaar is! Ik wil je bedanken voor al je steun, je voorbeeld en je wijsheid samen met je Lichtteam van boven en de liefdevolle, wijze en zorgzame Joanna en de lieve, zeer inspirerende Petra!

Eva

Wat heeft deze opleiding mij veel gegeven, wat heb ik veel overwonnen!

Deze opleiding kwam voorbij en ik wilde het heel graag gaan doen. Maar daar kwam mijn angst al meteen om de hoek kijken. In contact komen met overledenen, oeps , dat is een dingetje voor mij. Eerst contact gezocht met Amber en samen een gesprek gehad . Mede door haar warmte, steun en goede raad, ben ik deze opleiding toch gaan doen.

Mijn intentie was, toen ik aan deze opleiding begon: Mijn angst overwinnen, om boodschappen door te geven van overleden.

Ik ben deze opleiding in gegaan met heel veel angst. Angst om boodschappen door te krijgen van overledenen. Nu weet ik, dat je daar niet bang voor hoeft te zijn. Het is zo mooi, om dit te mogen ontvangen van je gidsen. Dit gebeurt alleen maar uit liefde en licht. Ik ontvang heel veel via automatisch schrift. Die ik tijdens deze opleiding nog verder heb kunnen ontwikkelen. Zo bijzonder om via de pen boodschappen door te mogen geven. En om mooie readingen te kunnen geven, door contact te zoeken met gidsen. Wat ben ik blij, dat ik het nu durf in contact te komen. Het geeft je zoveel mooie dingen: boodschappen, inzichten. Hoe fijn is dit.
Bij mij waren deze weken heel heftig. Veel ontdekt via de boodschappen, waardoor ik ook mijzelf heel erg tegen kwam . En daar ben ik nu blij om, want ik kan alles nu een plekje gaan geven en puzzel stukken vielen op hun plek. Mede hierdoor weet ik ook wat mijn taak is op deze wereld. Lichtboodschappen doorgeven en hulp bieden aan mensen , die in dezelfde situatie hebben gezeten of zitten dan ik. Ik ben trots, dat ik een Lichtchanneler ben, dat ik licht en liefde door mag geven, bij mijn healingen en readingen.
Wat heeft deze opleiding mij veel gegeven. En wat heb ik veel overwonnen!
Het is fijn om je zo geborgen te voelen bij Amber, daardoor kan je gewoon jezelf zijn en mag ook alles er zijn. En dat geeft net dat stukje extra aan deze opleiding: je thuis voelen bij Tri of Light!

Lydia

Je hebt me Bewust gemaakt van krachten in mij die ik zelf nog niet kende!

Hallo allemaal, ik zou jullie voor ieder die dit leest graag willen vertellen waarom ik het belangrijk vind wat Tri of Light doet. De lichtchanneler opleiding is bij mij ervaren als thuiskomen in het innerlijke deel in mij, thuiskomen in een wereld waar ik meer om geef dan wat dan ook. Mijn oproep is dan ook wanneer je voelt dat dit resoneert met je hart, de roep van je hart te volgen.

Het werk dat Amber doet is zo mooi, ze laat haar pure zijn zien op een manier die vele van jullie zal verbazen, inspireren, motiveren en beter nog het zal jullie raken diep in je hart. Mijn boodschap aan jou amber is dat je blijft doorgaan met deze prachtige magie van licht wat je ons allen biedt. Dat jouw warmte en tederheid nog door vele zielen gezien als gevoeld mag woorden. Ik ben blij dat we elkaar hebben ontmoet, je hebt me bewust gemaakt van krachten in mij die ik zelf nog niet kende.

Nu mijn boodschap aan de jonge generatie waarvan ik zelf ook deel uit maak.
Ik ben zelf 21 jaar nu, ik weet dat vele van jullie wel willen maar in eerste instantie niet durven. Of dat komt omdat je het gevoel hebt zelf niet klaar te zijn, of dat anderen in je omgeving het raar of ongepast vinden. Geloof in jezelf, dat is je ware kracht, toen ik koos voor deze opleiding was ik nerveus, bang en nog vele anderen dingen. Maar na dat ik de eerste stap zette werd ik stapje voor stapje lichter in mijzelf. Ik heb toen ik het voor het eerst tegen kwam ook een tijd gewacht zelfs 5 a 6 maanden voor ik er wat mee deed.
Uiteindelijk gaat het niet om wanneer je de stap zet maar dat je hem zet, dat is dan jouw ware overwinning voor jouw zelf.
Laat het licht van Amber en Tri of Light je ontvangen en meenemen naar het ware deel in jezelf, wat dat ook mag zijn, niks is verkeerd immers 😉.

In Licht en Liefde Maarten Weber

P.S. Ik wens ieder van jullie die die dit lezen alle liefde van de wereld toe, ontwaak broeders en zusters, stap naar het ware dat jezelf bent.

Maarten

Je ontdekt in deze Licht Channeler opleiding wat echt bij JOU past!

In oktober 2018 heb ik de Atlantis Energy Healer reis gemaakt in Sardinië (ook van Tri of Light).
Terugkomend in Nederland voelde ik dat mijn wereld was opengegaan. Het was zo duidelijk wat ik mocht gaan doen op deze mooie aarde. En dat is liefdevolle healings geven!

Maar ik voelde ook dat ik nog wat extra's mocht gaan doen, maar wat? Ik heb toen de intentie gezet dat er een opleiding of cursus op mijn pad mocht komen , wat het ook maar was wat bij me past.
En zo kwam de opleiding Licht Channeler voorbij. Mijn eerste reactie was gelijk, YES , gaaf, dit wil ik gaan doen. Maar later kwam toch ook mijn onzekerheid om de hoek: "Kan ik dit wel , past dit wel bij mij?"
Mijn intuïtie zei steeds "doen"! En zo heb ik me toch ingeschreven.
Wat had ik er zin in , het voelde zo goed! 10 weken lang bezig zijn met nieuwe ontdekkingen, ontwikkelingen, liefde, licht, universum , nieuwe mensen ontmoeten.
Mijn start intentie was dat ik graag meer en duidelijker contact zou willen hebben met mijn licht team van boven. Zo heb ik ontdekt wie mijn gids is, en nog meer inzicht gekregen om met de engelen te mogen werken, zo mooi! Veel nieuwe ervaringen en belevingen en ook tijdens de opleiding geleerd hoe ik daar mee om kan gaan.
Het voelde eigenlijk gelijk al bij het begin dat de combinatie reading en healing bij me past.
Je ontdekt in deze Licht Channeler opleiding wat echt bij JOU past , welke vorm. Want er zijn heel veel verschillende mogelijkheden.

Wat ik uit deze opleiding hoopte te halen is me zeker gelukt. Dankzij mijn licht team, mijn vertrouwen, mijn inzet, de mede cursisten, en natuurlijk de liefdevolle begeleiding van Amber. Die alle tijd voor je neemt, ook via de mail, mocht je vragen hebben , ze staat voor je klaar. Haar fijne meditatie's, mooie extra engelen workshop en niet te vergeten die heerlijke lunch elke keer weer.
Ik mag met trots zeggen , dat ik nu een liefdevolle licht channeler ben en dit ook in mijn praktijk toepas, in combinatie met healingen.
Door deze opleiding heb ik grote stappen mogen maken,en mijn zelf vertrouwen is hierdoor enorm gegroeid.
Als ik zie wat dit mij allemaal gebracht heeft, beveel ik het zeker met harte aan, om ook deze liefdevolle stap te maken. Als je enige twijfel heb, zeg ik echt ; DOEN. Gun het jezelf, en geloof in jezelf , ook jij kan dit, je bent het zeker waard. En het is super waardevol!

Angelique

Ik heb leren samenwerken met mijn Gidsen en het hoger Bewustzijn én ontdekt wat mijn eigen unieke manier is om boodschappen te channelen

Ik ben de opleiding Licht Channeler met een open “mind” gestart. Mijn intentie was om meer vertrouwen te krijgen in het werken met energie, licht, het hoger Bewustzijn én mijn Gidsen!

Deze opleiding heeft mij bewust gemaakt van de blokkades die ik nog had. Het werd al snel duidelijk op welke wijze deze mij afremden en ook mijn persoonlijke groei blokkeerden.
Ik heb leren samenwerken met mijn Gidsen en het hoger Bewustzijn én ontdekt wat mijn eigen unieke manier is om boodschappen te channelen.
De liefdevolle begeleiding van Amber (en Joanna) plus Gidsenteam! & ook het mogen ervaren van de groei en ontwikkeling van iedereen in de groep, met ieder zijn authentieke gave, heb ik als heel waardevol ervaren. Kortom een prachtige waardevolle, verhelderende en liefdevolle opleiding!

Harold

Het feit dat ik krachtige en to the point readingen kan geven is voor mij het cadeau waar ik op hoopte!

De opleiding Licht Channeler kwam voorbij en ik werd er helemaal warm en enthousiast van. Na enige aarzeling, mijn onzekerheid - kan ik dit wel - besloot ik dat ik dit “moest”doen. Ik wilde dolgraag kunnen “communiceren” met mijn gidsen.
De warme persoonlijkheid van Amber was ook een reden dat ik het aandurfde mij kwetsbaar op te stellen. Geen seconde spijt heb ik ervan gehad. Ik stapte de opleiding binnen met de intentie te leren werken met mijn gidsen. En ook heel nieuwsgierig wie deze gidsen dan wel waren. Dat heb ik dus geleerd en ervaren. De live dagen waren een cadeautje. Je leert verschillende manieren van channelen, en het is fijn om dit in een kleine groep met gelijkgestemde te ervaren. Zelfs bij het geven van healingen kunnen de gidsen heel waardevol zijn. Het is heel mooi om de verschillende tools uit te proberen en hoe snel je merkt of het bij je past of niet. Het feit dat ik krachtige en to the point readingen kan geven is voor mij het cadeau waar ik op hoopte. Ik word er helemaal blij van. De opleiding is voor iedereen die er interesse in heeft, en nieuwsgierig naar is. Niet twijfelen gewoon doen!

Verona

Door de pure begeleiding van Amber en haar Gidsen kan ik echt zeggen dat ik thuis ben gekomen in mijzelf!

Gisteren mijn proeve van bekwaamheid gehaald voor de opleiding Licht Channelaar. Ik ben zo blij dat Tri of Light op mijn pad is gekomen! Al jaren had ik een connectie met de Lichtwereld, maar toen "overkwam" me dat contact steeds. Er gebeurde dan weer iets toevallig of ik hoorde iemand iets tegen me zeggen of kreeg ik een beeld te zien.
Door de opleiding voor Licht Channelaar te doen, heb ik technieken geleerd om zelf het contact te maken om lichtboodschappen te kunnen ontvangen, te vertalen en door te geven. Er vielen voor mij steeds meer puzzelstukjes op hun plek en door de pure begeleiding van Amber en haar Gidsen kan ik echt zeggen dat ik ben thuis gekomen in mijzelf!
Vanuit dankbaarheid geschreven!

Carolien , Praktijk Reflex (Licht Channeler, holistisch therapeut)

Intuïtief Coach

Programma Intuïtief Coachen

Ik heb veel bijgeleerd!

Ik heb heel veel bijgeleerd en vond het zeer duidelijk. Het was mijn intentie om het mee te nemen in wat ik al deed in mijn eigen praktijk en ik ga daar nu met intuitief coachen verder aan de slag.

Nancy

Ontzettend waardevol! Ook al bestaande coaches kan ik aanraden dit programma te volgen!

Gedurende mijn leven heb ik al vele uitdagingen gehad. Uitdagingen waarbij ik altijd zelf een positieve kijk heb gehad die me op de been heeft gehouden en de kracht heeft gegeven om door te kunnen gaan. En niet alleen doorgaan, maar ook heeft laten leren van wat er is gebeurd. Nadat ik door een vriendin die ook coach is, erop werd gewezen hoeveel waarde ze hecht aan mijn visie op haar uitdagingen en ik haar ook op weg help om weer vol goede moed verder te kunnen gaan, al dan niet op dezelfde weg, realiseerde ik me dat ik met mijn talenten waardevol kan zijn voor een ander. Toen ik aan het zoeken wat voor een coach ik wilde zijn. kwam ik dit online programma tegen.
Zowel Tamara haar eigen verhaal alsook de visie van Tri spraken mij enorm aan. De klik op de knop om de cursus aan te vragen was toen heel snel gemaakt en de sprong in het (on)bekende was daar. Tamara heeft met haar programma mij mee op reis genomen. Een reis om mezelf goed te onderzoeken, mijn verborgen talenten aan het licht te laten komen. Om ze vervolgens volledig tot bloei te laten komen. Tamara is een woordenkunstenaar, maar dit komt ook volledig tot uiting in de mooie metaforen die ze maakt in de cursus. Door deze metaforen begrijp je echt wat er wordt bedoeld, je hebt de "o ja, dat zit zo", "ja dat is logisch" momentjes waardoor deze lessen je ook bij blijven. En aan de hand van persoonlijke voorbeelden neemt ze je mee in de lesstof. Ik ben zelf tot inzicht gekomen dat ik als coach verder wil. Maar ook dat er meer in mij zit. Ik flow nog even mee met Tri om straks alles mooi samen te kunnen bundelen in mijn eigen manier van lichtwerken.
Jazeker zou ik dit programma aanbevelen. Een van mijn coachees tijdens het programma was een vriendin van mij. Ze is zelf coach en stond vaak versteld van de inzichten die worden gegeven in dit programma en gaf ook aan dat ze dit zo zelf niet had "geleerd op school" maar dat het ontzettend waardevol is. Ik zou dus ook, al bestaande coaches, aan kunnen bevelen dit programma te volgen. Om zo nog meer inzicht te krijgen om de coachees zo goed mogelijk weer hun reis te laten vervolgen. Voor ieder ander die over deze cursus nadenkt, neem die sprong in het (on)bekende. Het zal je verrijken. heel veel liefs, simone

Simone

Een verrijking voor jezelf en andere mensen!

Ik was al een poosje op zoek naar een coaching cursus die bij mij zou passen en stiekem vond ik het al jammer dat Tri of Light dit niet deed. Tot op 1 dag, ineens.. intuïtief coaching voorbij kwam op facebook. Hier hoefde ik dan niet over na te denken natuurlijk, en ik schreef mij gelijk in!!! Ik had geen verwachtingen , ik wist dat het iets voor mij zou zijn!

Het fijne van deze manier van coaching is, dat het laagdrempelig is. Het is begrijpelijke en logische taal. Je kan het op jezelf toepassen en dit kan je weer eigen maken voor jouw eigen klanten. Het word op een liefdevolle mooie manier gedeeld en iedereen werd in zijn waarde gelaten. Ik zelf bruiste van energie en ik wist dat dit voor mij de kers op de taart was om dit zelf toe te gaan passen. Wat ik ook zeer prettig vond was dat het een klein groepje was. En de lekkere kook kunsten van Amber maakte het geheel helemaal af !

Ik zou de intuïtieve coach opleiding zeker weten aanraden! Het is zeker een verrijking voor jezelf, voor de mensen om je heen en om het gewoon toe te passen wanneer er eigenlijk vraag naar is.

Samanta

Ik kan nu meer mijn grenzen afbakenen!

Ik vond het heel leuk en praktisch. Het online is dubbel als je ook een gezin thuis hebt, maar dat is ook een wijsheid voor mijzelf. Aan de andere kant was het praktisch in mijn huishouden.

Ik ga het ook meer gebruiken in mijn praktijk en de tools meer inzetten. Ik flow al wel vanuit mijn intuïtie, maar ik kan nu ook meer mijn grenzen afbakenen. Voor de rest heb ik heel mooi aan mijzelf gewerkt en dat vond ik een heel mooi cadeau!

Tinne

Meer inzichten en de tools die je meekrijgt zijn top!

Het is een aanrader! Tamara beheerst de materie en de tools die aangereikt worden zijn top om mee te werken. Ik ben zo dankbaar 🙏🙏🙏 De opleiding geeft je meer inzichten om als coach je werk optimaal uit te voeren.

Antonella

Prachtige aanvulling

Ik heb ervan genoten! De groep, de verhalen, het delen, het gevoel van het bijdragen aan een groepsproces.
Helder en duidelijk en een prachtige aanvulling op de kennis die ik al heb! Weer veel geleerd zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Lies

Praktisch en duidelijk: leren vanuit de basis dat je bij jezelf kan blijven en het kan toe kan passen

''Ik heb de opleiding zeker als heel mooi ervaren. Het was praktisch en duidelijk, zonder al te veel kunstgrepen en dat het buiten je zelf is. Dit was zo de basis dat je bij jezelf kon blijven en het kon toepassen. Dat was heel fijn. Mijn grootste inzicht tijdens deze opleiding was dat je geen ingewikkelde methodes nodig hebt (die ver van jezelf af staan) om een goede coach te zijn. Dat je door gebruik te maken van de geleerde tools en gewoon jezelf te zijn al een heel eind komt. Ik had het idee om het naast access bars sessies te gaan doen, maar ik dacht nu: ik kan er misschien ook wel wat meer mee! Ook vond ik het fijn om te zien dat de mogelijkheid er ook is voor online coaching. Deze opleiding is zeker een aanrader en is een mooie basis die je de ruimte geeft te coachen vanuit jouw authentieke zelf.

Linda

Ik kan alles op mijn eigen wijze gebruiken

Ik heb mooie inzichten en kennis opgedaan. Het is allemaal heel duidelijk en ik kan Alles op mijn eigen wijze gebruiken. Een aanrader!

Angela

Ik kan nu meer mijn grenzen afbakenen!

Ik ga dit zeker meer gebruiken in mijn praktijk en de tools meer inzetten. Ik flow al wel vanuit mijn intuïtie, maar ik kan nu ook meer mijn grenzen afbakenen. Voor de rest heb ik heel mooi aan mijzelf gewerkt en dat vond ik een heel mooi cadeau!

Tinne

Ik zou aan iedereen die onderscheidend wil zijn in haar/zijn eigen discipline aanraden om mee te doen aan deze opleiding!

De intuïtieve coach opleiding heeft mij helderheid gegeven dat ik de juiste weg ben ingeslagen om mij verder te ontwikkelen als leider, in welke discipline dan ook. In 1 zin kan ik deze opleiding als volgt omschrijven: leerzaam, vrij, nuchter, gelijkwaardig en liefde voor de medemens is ok.
Tri of light is voor mij een voorbeeld hoe ratio en spiritualiteit wel degelijk samen kan gaan en kan bijdragen aan het welzijn van ieder mens.
Ik zou aan iedereen die onderscheidend wil zijn in haar/zijn eigen discipline aanraden om mee te doen aan deze opleiding!

Arlene

Veel inzichten en veel geleerd

Ik wilde graag meer leren over t coachen omdat ik daar al een beetje mee bezig was.
Deze opleiding heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn eigen leven en de dingen die ik doe. Ik heb veel geleerd en je wordt enorm goed begeleidt in het leren coachen. Ik gebruik de tools inmiddels in het dagelijks leven, maar ook als ik masseer of healing geef. 🤗😘 Dank je wel!

Astrid

Een echte aanrader voor wie een meerwaarde wil toevoegen aan zijn/haar levenspad missie!

Het intuïtief coachen spreekt mij enorm aan om mensen meer te kunnen helpen met dingen waar ze mee worstelen. Ik wou een goed gesprek dat ik vroeger al mocht ervaren met mensen, omzetten naar een diepere betekenis. Verwachtingen had ik niet echt, buiten het effectief gaan leren hoe ik aan de slag kon. En deze verwachting werd tenvolle beantwoordt! Het online programma is heel duidelijk opgesteld en je kan het gewoon doen op eigen tempo. Het bracht voor mezelf heel veel waarde, want ik ben hier krachtiger en met meer zelfvertrouwen uitgekomen. Ook de meditatie’s die in het aanbod zitten zijn van grote waarde geweest voor mij. Het verbindend coachen met de leuke afkortingen zoals oma en nivea zijn voor mij ook een grote hulp voor het onthouden. Tamara loodst je volledig door het traject en geeft voldoende feedback om je naar een hoger niveau te tillen. Het grootste inzicht dat ik tijdens dit online programma mocht ervaren is dat ik het meer dan waard ben om mensen te gaan coachen. Dit om hun zelfbewustzijn te gaan triggeren en om zo zelf tot inzicht te komen om via mogelijkheden te denken. Ik ben fier en trots op mezelf, maar ook op mijn coachees die ik tijdens dit traject heb begeleidt opzoek naar een stukje van wie zij werkelijk zijn. Ook ik heb hiermee een deeltje van mij ontdekt dat ik nog niet kende! Dit online coaching programma is zeker een echte aanrader voor wie een meerwaarde wil toevoegen aan zijn/haar levenspad missie!

Heidi

Mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid!

Mooi om te ontdekken wat voor coachingstijl bij mij het beste past. Mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid. Echt heel waardevol! Zeker weten een aanrader deze opleiding.

Anne-Marie

Ik ben meer zelfbewust geworden en heb meer vertrouwen

Ik wilde een all-in pakket op mijn website kunnen aanbieden. Vandaar dat ik mij heb aangemeld voor het Online Programma Intuïtief Coachen. Mijn verwachtingen waren dat ik zou leren met zelfvertrouwen intuïtief te coachen met bruikbare tips & tricks. De opleiding heeft absoluut waarde aan mijn leven toegevoegd. Ik ben meer zelfbewust geworden en heb meer vertrouwen. Inzichten die ik zeker ga onthouden is dat je er gewoon kunt zijn, je geeft al genoeg. Wat ik Heel goed vond aan de opleiding was de opbouw, de logische volgorde, de professionaliteit en originaliteit (bv de talenten). Zeker een aanrader!

Simone

Heel praktisch en inhoudelijk!

Ik vind dat hoe Tamara de kaders en de structuur aanbrengt in hoe je gaat coachen heel praktisch en inhoudelijk. Dat vind ik heel prettig en het maakt dat het overzichtelijk is. Zoals Tamara ook zegt we doen het eigenlijk allemaal al wel, maar nu is er een bevestiging daarvan en komt er een raamwerk voor. Dat vond ik heel prettig. Iedereen kreeg zijn eigen ruimte en er was ook leuk contact onderling. In eerste instantie vond ik online helemaal niks. Ik ben ook helemaal niet goed met computers. Zo’n afstand en zo kil. Maar aan die verwachtingen doet het helemaal niet! Ik kan nu verder uitbreiden wat ik al doe.

Dittiene

Na het volgen van dit programma ben ik krachtig en vol zelfvertrouwen!

Nadat ik de Online Workshop "De kracht van jouw intuïtie" had gevolgd, voelde ik intuïtief aan dat Intuïtief coachen mij het zetje zou geven wat ik nodig had, om als coach zeker te zijn van mijn kunnen. Als er iets van twijfel was, om dit Programma te volgen, dan was dat mijn eigen onzekerheid. Hoewel ik hele goede referenties krijg van de jongeren/volwassenen die ik in de loop der jaren heb gecoacht, had ik toch altijd een stemmetje die tegen mij zei, heb je het goed gedaan?
Die onzekerheid is voor een heel groot deel weggenomen met deze opleiding. De tools en inzichten die ik heb aangereikt gekregen tijdens deze opleiding, hebben ervoor gezorgd dat ik nu veel zelfverzekerder ben en vertrouwen heb in mijn kunnen. De tools, meditaties, tips en inzichten die gegeven worden. de creatieve werkvormen hebben ook voor vele mooie gesprekken en inzichten gezorgd. dat het goed is zoals ik het doe. dat ik bepaalde angsten en onzekerheden kwijt ben, maar dat ik die ook mag hebben.
De grootste impact was de meditatie bij module 3. Deze meditatie heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven! Daarin kwam de kracht van mezelf helemaal terug in mezelf. Sinds deze meditatie is het allemaal voor mij duidelijk geworden en durf ik echt te geloven dat ik een goede Intuïtief Coach ben.
Ik kan dit Programma dan ook zeker aanraden! Dit programma geeft veel tools en inzichten. ook al ben je al coach, dit programma geeft je veel zelfvertrouwen en de feedback die je krijgt van Tamara is eerlijk en duidelijk. Na het volgen van dit programma ben ik krachtig en vol zelfvertrouwen, klaar om helemaal te gaan voor het coachen van mensen vanuit mijn hart, intuïtie en liefde!

Tina

Prachtige tools gekregen die ik nu creatief kan gaan inzetten

Tamara, bedankt voor de zeer interessante en praktische opleiding als ook voor de prachtige tools die ik nu creatief kan gaan inzetten tijdens een intuïtief coaching sessie. De oefensessies gaven me inzicht in bepaalde situaties als ook concrete acties om het aangeleerde te gaan gebruiken.

Liesbeth

Een verrijking voor jezelf en andere mensen!

Ik was al een poosje op zoek naar een coaching cursus die bij mij zou passen en stiekem vond ik het al jammer dat Tri of Light dit niet deed. Tot op 1 dag, ineens.. intuïtief coaching voorbij kwam op facebook. Hier hoefde ik dan niet over na te denken natuurlijk, en ik schreef mij gelijk in!!! Ik had geen verwachtingen , ik wist dat het iets voor mij zou zijn!

Het fijne van deze manier van coaching is, dat het laagdrempelig is. Het is begrijpelijke en logische taal. Je kan het op jezelf toepassen en dit kan je weer eigen maken voor jouw eigen klanten. Het word op een liefdevolle mooie manier gedeeld en iedereen werd in zijn waarde gelaten. Ik wist dat dit voor mij de kers op de taart was om dit zelf toe te gaan passen.
Ik kan de intuïtieve coach opleiding zeker weten aanraden! Het is zeker een verrijking voor jezelf, voor de mensen om je heen en om het gewoon toe te passen wanneer er eigenlijk vraag naar is.

Samanta

Ik heb veel bijgeleerd!

Zeer vriendelijk gebracht en zeer bruikbaar. Ik heb heel veel bijgeleerd en vond het zeer duidelijk. Het was mijn intentie om het mee te nemen in wat ik al deed in mijn eigen praktijk en ik ga daar nu met intuitief coachen verder aan de slag.

Nancy

Prachtige aanvulling

Ik heb ervan genoten! Helder en duidelijk en een prachtige aanvulling op de kennis die ik al heb! Weer veel geleerd zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Lies

Ik ging met een superblij gevoel terug naar huis

Ik wilde graag meer leren over t coachen omdat ik daar al een beetje mee bezig was.
Deze opleiding heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn eigen leven en de dingen die ik doe. Ik heb veel geleerd en je wordt enorm goed begeleidt in het leren coachen. Ik gebruik de tools inmiddels in het dagelijks leven, maar ook als ik masseer of healing geef.
Ik ging met een superblij gevoel terug naar huis 🤗😘 Dank je wel!

Astrid

Praktisch en duidelijk: leren vanuit de basis dat je bij jezelf kan blijven en het kan toe kan passen

Ik heb het zeker als heel mooi ervaren. Het was praktisch en duidelijk, zonder al te veel kunstgrepen en dat het buiten je zelf is. Leren vanuit de basis dat je bij jezelf kan blijven en het toe kan passen. Dat was heel fijn. Daarnaast vond ik dat je ondanks dat je wel iets zwaars met elkaar behandelt, het ook wel iets luchtigs hebben. Dat je niet alleen maar zwaar de diepte in gaat. Dat vond ik ook wel heel erg fijn. Met dank aan iedereen in de groep waar ik van heb kunnen leren en waar ik mee heb kunnen uitwisselen. Ik had het idee om het naast access bars sessies te gaan doen, maar ik dacht nu ik kan er misschien ook wel wat meer mee! Ik vond de 2 dagen online intens, maar ik vond het ook wel fijn om te zien dat die mogelijkheid er ook is voor online coaching.

Linda

Meer inzichten en de tools die je meekrijgt zijn top!

Ik twijfelde om mij in te schrijven voor deze opleiding. maar na de tweedaagse kan ik enkel zeggen dat ik er geen spijt van heb. Integendeel het is een aanrader! Tamara heeft het uitstekend gedaan. Uitstekende theoretische overdracht. Zij beheerst de materie en de tools die je meekrijgt zijn top om mee te werken. Ik ben zo dankbaar 🙏🙏🙏 Ik deed mee met de opleiding als bijscholing om mijn kennis te verbreden. De opleiding geeft je meer inzichten om als coach je werk optimaal uit te voeren. De tools die je meekrijgt zijn top en hebben uiteraard een meerwaarde om ermee te werken 👌

Antonella

O wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen!

Lieve Tamara, Dank je wel voor jouw wonder mooie woorden! Dit geeft een intens goed gevoel! Liefde, kennis, passie en warmte zijn de cocktail van het werk die jij doet.
Met deze fantastische cocktail wil ik klinken op het nieuwe jaar 2021 en op onze mooie samenwerking, want zo voelt het echt. Van het allereerste moment dat ik besloot om de cursus intuïtief coachen bij jou te volgen, voelde ik dat het dat was wat ik echt wou. Ik voelde een brandend verlangen om de sprong te wagen en O wat ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen! Een prachtige cursus vol teksten, video's, power points, hand-outs en tal van meditaties die je voor het leven kan blijven beluisteren, die mij opweg hebben geholpen naar de beste versie van mezelf als intuïtief coach. Door dit alles geef jij enorm veel waarde aan deze cursus. Je hebt er jouw hart en ziel ingelegd, dat voel je, dat zie je en dat mogen de toekomstige intuïtieve coachen ook ervaren.
Aan de nieuwe toekomstige cursisten:
Als jij dit ook voelt net als ik, dat brandend verlangen of dat vlammetje in je buik, dan ben jij degene die deze cursus hoort te volgen. Vertrouw op dat gevoel, want dat is wat je hart zegt/wilt en dat is altijd juist!
Lieve Tamara, ik wil je bedanken voor deze ongelooflijke tijd samen, want zo voelt het ook. Jij begeleidt jouw cursist naar een zelfzekere coach, die straalt en die voluit kan gaan voor een nieuwe reis op zijn/haar levenspad. Jij hebt al jouw waardevolle kennis gegeven en daar ben ik jou heel dankbaar voor!

Evelien

Ik zou aan iedereen die onderscheidend wil zijn in haar/zijn eigen discipline aanraden om mee te doen aan deze opleiding!

De intuïtieve coach opleiding heeft mij helderheid gegeven dat ik de juiste weg ben ingeslagen om mij verder te ontwikkelen als leider, in welke discipline dan ook. In 1 zin kan ik deze opleiding als volgt omschrijven: leerzaam, vrij, nuchter, gelijkwaardig en liefde voor de medemens is ok.
Tri of light is voor mij een voorbeeld hoe ratio en spiritualiteit wel degelijk samen kan gaan en kan bijdragen aan het welzijn van ieder mens.
Ik zou aan iedereen die onderscheidend wil zijn in haar/zijn eigen discipline aanraden om mee te doen aan deze opleiding!

Arlene

Prachtige tools die ik nu creatief kan gaan inzetten

Tamara, bedankt voor de zeer interessante en praktische opleiding als ook voor de prachtige tools die ik nu creatief kan gaan inzetten tijdens een intuïtief coaching sessie.

Liesbeth

Mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid!

Door Tamara en de mooie, kleine groep was er een hele fijne en veilige sfeer . Hierdoor had ik het gevoel dat ik mezelf kon zijn en kon ik me openstellen om op persoonlijk gebied grote stappen te zetten. Mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid. Het was fijn dat het goed was om fouten te maken, hierdoor kon ik veel leren. Ook was het mooi om te ontdekken wat voor coachingstijl bij mij het beste past. Ik ben erg blij met de inhoud van de goodiebag. Het was mooi om te zien dat de poppetjes op meerdere manieren gebruikt kunnen worden. Beide manieren brachten mij mooie inzichten, die ik zeker ga onthouden en gebruiken.
En wat een mooi werkboek hebben we na afloop ontvangen. Echt heel waardevol! Zeker weten een aanrader deze opleiding.

Anne-Marie

Heel praktisch en inhoudelijk!

Ik vind dat hoe Tamara de kaders en de structuur aanbrengt in hoe je gaat coachen heel praktisch en inhoudelijk. Dat vind ik heel prettig en het maakt dat het overzichtelijk is. Zoals Tamara ook zegt we doen het eigenlijk allemaal al wel, maar nu is er een bevestiging daarvan en komt er een raamwerk voor. Dat vond ik heel prettig. Ik kan nu verder uitbreiden wat ik al doe.

Dittiene

Energy Healer

Workshop Universal Energy Healer

Geen poespas, maar diepe verbondenheid met veel respect voor eenieder zijn eigen pad

Mijn oog was al eerder gevallen op de advertentie van de workshop universal energie healing. Meerdere malen kwam de workshop voorbij op mijn scherm. Nadat ik mezelf had beloofd , als hij nog 1 keer voorbij komt dan schrijf ik me in...en jawel daar kwam hij weer met nog maar 1 plekje vrij. Niets is toeval😉. Ik voelde dat het tijd was om volgende stappen te maken in mijn bewustzijns ontwikkeling.
Ik ben met open vizier en zonder hoge verwachtingen op pad gegaan naar een nieuw avontuur. Joanna, Tamara en Amber zijn heerlijke rustige afgestemde mensen. Waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Geen poespas, maar diepe verbondenheid met veel respect voor eenieder zijn eigen pad. Het was voor mij een feest van herkenning met verdieping op een aantal vlakken. Mooie meditaties die het juiste aanraakte. Het was een toffe/leerzame ervaring te mogen voelen en beleven hoe je met energie kan werken. Ik zou de workshop zeker aanraden als je je aangetrokken voelt om een paar dagen met gelijkgestemden te zijn en je je steentje bij wilt dragen aan het creëren van een mooie en liefdevolle wereld voor jezelf en de ander❣️.

Wendy

Het voelde direct goed

Ik kwam deze workshop tegen op internet en heb mij meteen aangemeld want het voelde direct goed.
Het meest geweldige aan deze workshop vond ik de uitleg, tips en aandacht die je van Joanna, Tamara en Amber kreeg. En niet te vergeten de leuke groep mensen die aan de workshop meededen.
Zeker weten een aanrader!

Adrie

Ontzettend mooie en leerzame cursusdagen!

Nogmaals bedankt voor de ontzettend mooie en leerzame cursusdagen. Het heeft veel gedaan, heel bijzonder.
Al heerlijk op de kindjes geoefend en nu de stap zetten om het ook bij mensen om me heen eens aan te bieden. Dat komt vast goed.

Hylke

Het was zooo bijzonder, super fijn!!!

Bedankt voor het prachtige weekend!!! Het was zoooo bijzonder, ook met zulke lieve gelijkgestemde mensen.. super fijn!!!

Cindy

Een cadeau aan mezelf!

Ik wilde deze 2-daagse Workshop volgen uit nieuwgierigheid. Het was een cadeau aan mezelf! De hele zetting was mooi, alles was in balans, niet overbodig veel info, mooi gecombineerd met praktijk oefeningen, muziek en meditaties. Er was voldoende ruimte om ervaringen te delen en voldoende afwisseling om fysiek en mentaal te ervaren en te leren. Hartelijk bedankt!

Barbara

Deze workshop heeft veel losgemaakt

Hoewel ik niet zoveel heb met healing, moet ik zeggen dat deze workshop wel veel losgemaakt heeft. Ik heb er veel aan gehad, in verschillende opzichten, met name waar het gaat om Zelf-Liefde en Zachtheid.

Frits

Bedankt voor deze mooie ervaring!

Ik heb deze workshop gevolgd voor zelfontwikkeling en groei. Het kwam heel "toevallig" op mijn pad en ik boekte heel impulsief 🙂 Zo fijn om samen te zijn met zulke fijne mensen, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een aanrader? Jazeker! Bedankt voor deze mooie ervaring. Veel liefs

Amy

Alles was fijn om te ervaren tijdens deze 2 dagen

Ik zocht naar een verdieping van het healen. Nog meer handvaten krijgen om het in de praktijk te brengen. Na het volgen van deze workshop heb ik voldoende zelfvertrouwen gekregen om het ook professioneel toe te passen. Alles was fijn om te ervaren tijdens deze 2 dagen. De vele manieren van healing die je kunt gebruiken, waarmee je jou eigen methode kunt creëren. En de ongedwongen sfeer waarmee les werd gegeven. Echt een aanrader!

Aagtje

Blij en dankbaar

Deze Workshop heeft mij weer teruggebracht bij mezelf, bij wie ik ben. En van daaruit kan ik me nu gaan richten op wat ik werkelijk wil in dit leven.
Er is zelfs onverwachts een stuk karma opgeruimd. Het leek een puzzel van openen confrontatie en loslaten. Alsof het georchestreerd was. Daarna een heel leeg en vrij hoofd. En nu ga ik mijzelf verder ontwikkelen om het doel dat ik voor ogen heb te kunnen bereiken.
Heel veel dank aan Joanna, Tamara en Amber. Ben blij en dankbaar dat Tri of light op mijn pad is gekomen.

Marion

Een aanrader!

Ik wilde deze workshop graag volgen om nieuwe dingen over energie te leren, en tools om mezelf te kunnen aarden en bij mijn eigen energie te blijven
Ik vond het een hele fijne workshop. De manier waarop het gegeven werd en ook hoe belangrijk het is om je zelf te zijn en te blijven. Dat je de dingen die je geleerd hebt op je eigen manier kan toe passen. Een aanrader! 😀

Doenja

Wat een fijne workshop!

Ik wilde graag aan deze workshop mee doen om kennis te maken met het werken met energie.
Wat een fijne workshop! Ik heb ongelofelijk veel veiligheid gevoeld tijdens deze 2 bijzondere dagen. Samen met gelijkgestemden te mogen praten, te mogen delen, te mogen oefenen heb ik als heel fijn ervaren. Met een gechannelde boodschap als verrassing. Hoe waardevol! Bedankt voor jullie warme, liefdevolle benadering!
Ik kan deze workshop aan een ieder die bewuster van zichzelf, van de ander en van de wereld wil worden, zeker aanraden.

Nora

Vooral de manier waaróp het verteld en uitgelegd werd, vond ik heel fijn

Deze workshop kwam op mijn pad en ik voelde van binnen dat dit me iets kon gaan brengen. Ik hoopte dat ik ermee aan de slag kon, op een toegankelijke manier, en dat is zo.
Het was niet allemaal nieuw voor mij wat ik hoorde, maar vooral de manier waaróp het verteld en uitgelegd werd, vond ik heel fijn. Mede ook het aspect 'herinneren' en met jóuw intuïtieve gevoel vorm geven aan jóuw manier van behandelen. De sfeer die er door jullie werd neergezet op een liefdevol 'open karakter'-manier' vond ik heel fijn & waardevol. Zo komt het aan bij het hart. Ik ging opgeladen en met een heel fijn, warm gevoel naar huis!
Zeker een aanrader deze workshop! Mede door de openheid, zonder allerlei 'regeltjes' en alle Wijsheid die er op dié toegankelijke manier wordt gedeeld!

Bea

Enorm waardevol!

Ik kwam de advertentie tegen en voelde gelijk dat ik deze workshop wilde doen. Toen ik ook nog las dat de workshop down to earth is, was ik nog meer om!
Ik heb de workshop als enorm waardevol ervaren. Ik heb vaker spirituele workshops gevolgd maar was dan nog te onzeker om echt te beginnen, de deur bleef op een kiertje.
Nu na deze 2 prachtige dagen staat de deur open, ik weet dat ik het in me heb en durf hier nu ook voor uit te komen. De samenwerking tussen Joanna, Tamara en Amber was mooi, ze vulden elkaar prachtig aan. Ook het down to earth was er helemaal, top 2 dagen!!

Angelique

Deze workshop heeft mij een enorme boost en zelfvertrouwen gegeven!

Ik vond het een geweldige workshop om mij vertrouwder te maken met healing. Wat mij vooral aansprak, was de manier waarop deze healingen gegeven worden. Ieder kan het op zijn eigen manier toepassen en het is down to earth, dus helemaal niet zweverig. Je staat werkelijk met beide voeten op de grond. Na het volgen van deze cursus heb ik het gevoel dat ik veel meer in mijn eigen kracht sta en dat niets mij er nog van kan weerhouden om met Healing te beginnen in mijn praktijk. Deze workshop heeft mij een enorme boost en zelfvertrouwen gegeven. En last but not least, Joanna, Tamara en Amber...jullie zijn geweldige liefdevolle zielen die ook andere zielen aanzetten om te gaan stralen.
Ik kan deze cursus aanraden aan alle mensen die zich hiervoor geroepen voelen. Volg jullie hart!!

Marie-Christine

Plezierig en waardevol

Ik wilde heel graag meemaken hoe het zou zijn om “anders” met energie om te gaan, in de vorm van een “down to earth approach “.
Ik heb de workshop ervaren als plezierig en waardevol. De ontspannen sfeer was super. Er zijn tips en tools die ik heb mogen ervaren om mee verder te gaan met m’n eigen unieke manier van behandelen. Een toevoeging op m’n bestaande energy healing praktijk , die voor mens en dier gelijk zijn. Bedankt ervoor! Een aanrader! 👍👌🏿

Nichola

Deze workshop was serieus een soul opener!

Ik werd net als vele andere geleid naar jullie... Ik probeerde geen verwachting te hebben, maar had wel heel sterk het gevoel dat deze workshop erg belangrijk was voor mij. Ik stond open voor de cursus, de mensen en wat ging komen.
Ik voelde echt de warmte en de liefde. Gaf mij een enorm gezegend gevoel. En dat samen met de humor en toch ook het nuchtere geeft een goed gevoel..er is balans.
Ik heb meerdere workshops of cursussen gevolgd, maar deze was serieus een soul opener. Jullie doen alles samen in balans en met zoveel liefde en licht. Het voelde voor mij gewoon echt goed.

Esmee

Ontzettend inspirerend! Echt een rollercoaster op spiritueel gebied!

Ik wilde aan deze workshop meedoen omdat ik al lange tijd vast liep. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten, ik wist alleen dat het goed voor me zou zijn om hierheen te gaan.
Meteen de eerste ochtend werden we al met een heel warm en hartelijk gevoel begroet. Joanna, Tamara en Amber zijn echt prachtige mensen die je heel snel op je gemak stellen. De workshop was ontzettend inspirerend. Ik ben nog steeds aan het verwerken wat er allemaal gebeurd is, want voor mijn gevoel was dit echt een rollercoaster op spiritueel gebied. Ik heb heel veel goede tips gekregen waarmee ik nu ècht verder kan. Het was een ontzettend fijne en waardevolle ervaring. Absoluut een aanrader! Nogmaals bedankt voor alles!

Femke

Veel tools en inzichten waar ik weer mee verder kan

Ik heb meegedaan aan deze 2-daagse workshop omdat ik graag meer tools wilde om te werken met energie.
Ik vond het een warm bad! Joanna, Tamara en Amber zijn in staat om heel snel een veilige, warme omgeving te creëren waar iedereen volledig zichzelf kan zijn.
Het heeft mij zeker veel meer tools en inzichten gegeven waar ik weer mee verder kan. Een aanrader!

Ingrid

Ik ben weer een stapje dichterbij mezelf gekomen!

Ik voelde dat ik deze workshop gewoon 'moest' doen.
Het was erg fijn om te ervaren dat de healing bij iedereen werkt. En om het van verschillende mensen te ontvangen bij het oefenen. Ik ben weer een stapje dichterbij mezelf gekomen! Hartstikke goed deze workshop, ik voelde me echt thuis bij jullie!

Kris

Dit is wat ik echt wil gaan doen in mijn leven, healen!

Wauw.. Zo krachtig deze workshop. Ik had van te voren geen verwachtingen, hierdoor stond ik open voor alles wat er zou gebeuren.
Meteen bij binnenkomt had ik een heel open, licht en warm gevoel. Je voelde een warme, positieve en vertrouwde energie. De kennismaking met Joanna, Tamara en Amber voelde veilig, alsof je elkaar al langer kent.
Tijdens deze 2 dagen was er alle ruimte voor iedereen om op zijn eigen tempo te werken en kreeg je heel veel advies hoe je te werk kan gaan als healer.
De meditaties waren zo ontzettend krachtig en bijzonder.
Ik heb na de eerste dag een doorbraak gehad in mijn persoonlijke leven. Ik heb mijn angsten losgelaten en daardoor weer contact gezocht met mijn vader waar ik lange tijd geen contact mee wilde. Ook kreeg ik eindelijk de bevestiging voor mezelf dat dit is wat ik echt wil gaan doen in mijn leven... healen. Anderen helpen om meer licht en liefde te creëren voor zichzelf en voor anderen.
Zo mooi en inspirerend om Joanna, Tamara en Amber aan het werk te zien!
Ik heb een geweldig weekend gehad met veel nieuwe prachtige inzichten en ervaringen en heb besloten meteen door te pakken en te starten met mijn eigen praktijk als healer!
Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze ervaring en kijk alweer uit naar de vervolg workshop in december! Veel licht en liefde van Jane

Jane

Heel toegankelijk en zonder poespas

Ik heb altijd al een diepe interesse gehad in alles rondom spiritualiteit en ben pas sinds kort ook van dichterbij aan het onderzoeken. Ik dacht dat je "het had" of " het niet had" om er iets mee te kunnen doen. Ik dacht dat ik het niet had dus bleef hopen dat ik ook "Magic " mocht ervaren en doen. Ik las over deze workshop op Facebook en gaf me praktisch zonder nadenken op.

Ik vond het vooraf best spannend en was beetje afwachtend. Hoe uitbundiger de deelnemers werden hoe stiller ik werd. Het was enerzijds een feest der herkenning om over deze onderwerpen te praten, anderzijds ver van mijn bed. Ik voelde geen energieën die iedereen leek te voelen.
Maar gaandeweg gebeurde er iets. Ik voelde uitputting en hoofdpijn en wat er daarna gebeurde heeft zo veel indruk gemaakt......
De healings en warme energie die ik toen mocht ontvangen maakten zoveel in me los ( tot letterlijk tranen die stroomden) . Ik kan het niet verklaren. Ik voel me anders. De hoofdpijn ( die ik normaal zelden heb) leverde me een mooie healing en boodschap via Joanna op.
De workshop werd gegeven met zoveel warmte en uit het hart, dat maakte het voor mij heel speciaal. De doorwerking is nog volop bezig.
Ik vond de workshop verder heel toegankelijk en zonder poespas. Ik ben alles nog een beetje aan het laten bezinken en verheug me op het naslag werk en meer van wat jullie in huis hebben. Jullie deden het fantastisch met elkaar,mooie warme gevoelige mensen . Liefde zonder ego zaken. Mijn complimenten. Ook goed dat groep niet al te groot was. Precies goed. En de boodschap van mijn Gids die ik van Amber kreeg was ook fantastisch!
Absoluut een aanrader

Bianca

Heel waardevol! Het voelde als een warm bad deze 2 dagen met jullie!

De reden dat ik aan deze workshop heb meegedaan is omdat ik graag wilde ontdekken /ervaren of healing geven bij mij zou passen ,ook wil ik graag nog meer leren vertrouwen op mijn intuïtie .

Ik heb de workshop als heel waardevol ervaren.. Het voelde als een warm bad deze 2 dagen met jullie! Wat ontzettend mooi om te zien hoe liefdevol jullie met elkaar omgaan als moeder en dochters❤️ Maar ook naar de groep toe iedereen kreeg de aandacht. Mooie inzichten en boodschap ontvangen waar ik mee verder kan.
Wat ik echt goed vond aan deze workshop is de persoonlijke aandacht die jullie voor alle deelnemers hadden en dat je gelijk energie ging leren voelen en aansluitend elkaar ging behandelen. Heel leerzaam ook de verschillende technieken die aan bod kwamen en de fijne meditaties. En vooral de nuchtere manier van lesgeven heb ik als zeer prettig ervaren. De gezamenlijke lunch was tiptop voor elkaar . Kortom ik heb ontzettend genoten van jullie dus nogmaals dank voor alles! Ook de groep heb ik als prettig ervaren en wie weet tot ziens!
Ik kan deze cursus echt aanraden omdat het waardevol en leerzaam is . Lieve groet voor jullie allen!💜

Esther

Ik heb genoten van deze 2 dagen!

Al een tijdje bezig uit te vinden hoe om te gaan met energie van andere mensen en mij beter af te sluiten op bepaalde momenten en het willen ‘begrijpen’ wees iemand mij op deze workshop. Ik hoopte iets te leren en te kunnen gebruiken in de praktijk

Naast het samen oefenen in een hele fijne groep mensen waar ik mij vanaf het begin super goed in voelde, vond ik Joanna, Tamara en Amber zeer sympathieke, lieve en toch ook nuchtere vrouwen die mij zeker een nuttige handvatten hebben gegeven waar ik verder mee kan. Heb genoten van deze twee dagen!

Alice

Fijn dat we volledig onszelf mochten zijn!

Ik ben supergevoelig voor energieën, dus ik hoopte via deze workshop tools aangereikt te krijgen om mezelf beter te leren afschermen en ook te weten te komen wanneer is een energie nu van mij en van de ander. Maar eigenlijk sprak het totaalplaatje van deze workshop me wel aan. Ik werd ook sterk naar deze workshop aangetrokken en ze is niet voor niets op mijn pad gekomen. Als ik het zo sterk voel dan doe ik het gewoon.

Ik heb jullie workshop als heel aangenaam ervaren. Heel het plaatje klopte volledig. Jullie zijn zo mooi als team, als familie, maar ook individueel. Ik voel me gezegend en ik ben heel dankbaar dat ik er bij mocht zijn. Ik vond het ook heel fijn dat er ruimte was voor humor en dat we af en toe eens goed hebben kunnen lachen. Dat maakt de workshop juist luchtig en niet te saai. Ik ben blij dat ik hierin mijn steentje heb kunnen bijdragen.
De tools die ik aangereikt heb gekregen om me beter af te schermen en het aanvoelen van energieën neem ik zeker mee en wil ik in mijn dagelijks leven ook toepassen. Op gebied van healen vond ik het fijn dat ik eens kon proeven van verschillende andere methodes die ik nog niet kende en kon ervaren of ik er eventueel een feeling mee had. Maar anderzijds vond ik het ook fijn dat we mochten freewheelen en toepassen wat bij ons hoorde, dat we volledig onszelf mochten zijn!
Een hele waardevolle workshop die ik echt kan aanraden!

Tanja

Er zijn voor mij echt deuren open gegaan

Deze workshop kwam op mijn pad en ik werd er zo door aangetrokken, dat ik direct heb geboekt.

We werden ontvangen door 3 fantastische lieve warme dames. Ik had niet echt verwachtingen. Deze zijn overtroffen. Er wordt veel tijd aan de uitleg besteed. We hebben veel geoefend en meditaties gedaan. Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren. Er zijn voor mij echt deuren open gegaan. Joanna, Tamara en Amber zijn zo openhartig en begeleiden je fantastisch. Ook als je even door een blokkade heen bent gegaan. Ik heb heel veel aan deze waardevolle cursus gehad en ga zeker door met wat ik geleerd heb. Voor mij was het perfect en ik kan deze cursus dan ook zeker aanraden ❤️🙏🏻

Petra

Veel licht, warmte, liefde, her- en erkenning

Ik zocht bevestiging van hetgeen ik voelde, voordat ik me wilde aanmelden voor de Licht Channeler opleiding .
Ik vond het een hele fijne workshop met veel licht, warmte, liefde, her- en erkenning. Er was een fijne afwisseling in het oefenen en de meditaties. En een uitgebreide lunch

De waarde voor mij persoonlijk is dat ik de bevestiging heb gekregen dat ik op de goede weg ben, het healen in me zit, en ik daarmee aan het werk mag. Misschien wel moet, (mijn passie en missie?) omdat het zo goed en natuurlijk voelt. Ik heb me dus inmiddels ook aangemeld voor de Licht Channeler opleiding 🙂

Karin

Nuchter, mooi en met een lach!

Mijn aandacht werd getriggerd door jullie drieeenheid : Het bundelen van krachten met behoud van je eigen unieke persoonlijkheid. Dat zie ik terug bij mijn twee meisjes en samen vormen wij ook een drie-eenheid.
Mijn verwachting was om vooral te doen en stil te staan bij mijn persoontje en dit door te geven aan mijn dochters ... die vol verwachting aan het wachten waren op mij met al het moois dat ik kon delen, maar vooral te vertellen dat ze mogen vertrouwen op hun intuïtie om van het leven te genieten met liefde en plezier.
"Ik ben Kracht" is het waardevolle inzicht die ik heb gekregen. En ik kan alleen maar tegen Tri of Light zeggen: blijf zoals jullie zijn - nuchter, mooi en met een lach!

Arlene

Mooie inzichten gekregen!

Deze workshop trok mij aan. Geen langdurige cursus of opleiding, maar gewoon door het te doen en vertrouwen!!
En het was super! jullie vullen elkaar zo mooi aan! Ik heb mooie inzichten gekregen, geleerd dat je gevoel mag vertrouwen! Echt een aanrader

Astrid

Hele waardevolle workshop!

Ik wilde aan deze workshop meedoen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen in mijn kunnen.

Ik heb heel veel kunnen oefenen, handvatten en informatie gekregen. Waardoor ik een mega boost aan zelfvertrouwen en zelfliefde heb meegekregen. Echt een hele waardevolle workshop!
Ik heb uit beide dagen, van alles opgeslagen. Ik kan zeker veel van de dingen die we besproken en gedaan hebben. Dankjewel voor jullie liefdevolle begeleiding. Liefs Marla 💖

Marla

Mooi en Leerzaam

Ik wilde graag deze workshop volgen omdat ik mezelf weer terug wilde en omdat ik het healen, graag wilde leren.

Ik vond het een hele mooie en leerzame workshop. Alles vanuit liefde te mogen geven én ontvangen. Fijn om verschillende technieken te leren, zodat je zelf kunt ervaren wat het beste bij jou past. Het heeft zeker waarde aan mijn leven toegevoegd: Ik mag zijn wie ik ben, mezelf, mijn pure ik!

Pauline

Er gaat een wereld voor je open!

Na enkele studies zoals intuïtieve ontwikkeling en reiki 1, sprak me dit enorm aan. Meer kennis en ervaring met elkaar opdoen.
Deze workshop heeft veel voor mij betekend. Ik kan nu nog beter en grondiger healen Migraine en dyslexie kunnen verhelpen en de meridianen gladstrijken en het lichaam in balans brengen. Veel bij geleerd met een groep vrouwen die je in eerste instantie niet kent, maar door met elkaar te oefenen voelde het al snel heel eigen aan. Hebben ook heerlijk eten gehad.

Joanna, Tamara en Amber vooral doorgaan zoals jullie nu bezig zijn: Laagdrempelig, vriendelijk en vooral lief en gewoon.
Ik kan deze workshop zeker aanbevelen als je hoog gevoelig bent en niet goed weet hoe nu verder. Er gaat een wereld voor je open. Ben heel blij dat ik ben gegaan!

Lida

Tijdens de workshop ben ik erachter gekomen dat ik het ook echt kan en hoe krachtig het is!

Het was een heel fijn, gezellig en waardevol weekend. Ik werd een tijdje geleden al naar jullie workshop getrokken en het kwam voor mij ook op het juiste moment. Ik vind het heel bijzonder hoe we de energie kunnen doorgeven om mensen te healen.

Tijdens de workshop ben ik erachter gekomen dat ik het ook echt kan en hoe krachtig het is. Heel fijn om te doen! Jullie gaven mij en de rest van de groep op jullie eigen manier een vertrouwd en huiselijk gevoel waardoor iedereen tot bloei en tot z’n recht kwam. Mooi hoe iedereen werd gestimuleerd om het vooral op z’n eigen manier te doen.
Nu lekker oefenen en ontdekken hoe de healings vorm mogen krijgen.

Joy

Inspirerend, Liefdevol en Leerzaam!

Ik wilde deze workshop graag volgen om de wereld, anderen en mijzelf te leren healen en een beetje mooier te maken.... en vooral ook om dichter bij Mijzelf te komen...

Lieve Tri of Light, Wat een prachtig mooi inspirerend liefdevol en leerzaam weekend! Ik ben jullie dankbaar🙏 Het heeft mij weer dichter bij mijzelf gebracht. Lieve universele warme groet, Rianne xxx

Rianne

Een verrijking en een kadootje aan jezelf!

Op 1 of andere manier werd ik er naar toe getrokken, en ik wilde het * voelen * meer ontwikkelen, afijn deze workshop was gewoon iets wat ik moest doen.

Sinds de workshop heb ik veel meer energie, ben ik meer gefocust op dingen die ik wil, i.p.v niet wil. En de intenties zetten doe ik nu eigenlijk elke dag, dus nog bewuster geworden van alles wat er is maar ook dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Wat ik heel goed vond aan deze workshop? Ja eigenlijk alles, maar vooral de hartelijkheid en liefde en persoonlijke aandacht van Tamara, Amber en Joanna.

Ik kan deze cursus zeker aanraden! het is een kadootje aan jezelf, een verrijking en met de inzichten die je krijgt kom je weer een heel eind verder op je pad.

Norma

Genoten, gelachen, geleerd en ervaren!

De reden waarom ik mij heb opgegeven is dat ik gepassioneerd wordt van het opnemen van heel veel informatie over alles wat met spiritualiteit te maken heeft, maar wat wil ik er mee? welk pad is voor mij bedoeld, moet ik op de splitsing links of juist rechtsaf gaan? Met deze insteek heb ik mij aangemeld, elke keer wanneer ik me aanmeldde op facebook, kwam jullie site tevoorschijn dus...…..heb er gehoor aangegeven.

Wat heb ik genoten, gelachen, geleerd en ervaren hoe mooi en fijn het is wanneer je met een hele groep mensen die je niet kent, in verbinding kunt en mag komen wanneer je met dezelfde intentie komt. Jullie zijn met jullie drietjes zooo bijzonder, zo puur en liefdevol! Het voelde als een warme deken om deel te nemen.

Daarnaast heb ik de humor en het aardse ook als erg prettig ervaren, ik ben van mening dat we het hier op deze aarde hebben te doen en vind het dan ook belangrijk om met beide voeten aan de grond te blijven. Van jullie heb ik mogen ervaren dat ook mijn manier van voelen een manier is en dat ik mag vertrouwen op de mooie kwaliteiten die ik heb en deze niet meer weg te wuiven. EN.....wat een geschenk dat ik heb mogen kennismaken met mijn enorm wijze raadgever, gids,,,,,de mooie zeeman!

Kortom, ik kan nog wel een heel epistel schrijven, maar deelnemen aan jullie workshop: een prachtig cadeau aan mijzelf en jullie hebben het echt zoooooooo mooi ingepakt!!!! Lieve Joanne, Amber en Tamara, het was FANTASTISCH!!!!!!! Natuurlijk wil ik ook al mijn mede groepsgenoten enorm bedanken, ik heb ook van jullie liefde, warmte, verhalen en ervaringen genoten, dank hiervoor!!!

Thecla

Jullie liefdevolle begeleiding was hartverwarmend

Wat een geweldig weekend was dit. Wat een warm welkom door jullie, met jullie open houding voor ieder unieke cursist, veel geduld, duidelijke goede uitleg maar ook het proberen meedenken met ons.
Met al jullie liefde hebben jullie ons veel kennis mee gegeven en ook een stuk verwerking.

Mooi om al die verschillende mensen te ontmoeten en te zien hoe iedereen verschillend in het leven staat maar toch ook veel herkenning.
Mooi die verandering die sommigen ondergingen in dit weekend. Mooi die tijd die jullie er voor namen en de liefdevolle begeleiding was hartverwarmend.
Ik heb veel geleerd en versteld gestaan. Fijn nu te weten hoe ik de energie kan voelen en er op een andere manier mee kan werken dan ik tot nu toe deed. Dit is een verdieping voor mezelf.
Ook was het voor mij heel fijn gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dit is voor mij de opening om meer voor mijn spiritualiteit uit te komen, er meer mee te doen en nog meer te gaan leren. Jullie reizen spreken mij ook erg aan en als het even kan ga ik volgend jaar mee.

Ik heb me heerlijk verwend gevoeld. Vol op water en thee met lekkere hapjes en dan die lunch van jou Amber. Anders dan ik gewend ben maar heerlijk.
Heel uniek en bijzonder dat een moeder samen met haar 2 dochters dit organiseert. Mooi te zien hoe jullie elkaar de ruimte geven en elkaar aanvullen.
En bijzonder dat Tamara en Amber op zo'n jonge leeftijd al die ervaring hebben opgedaan en de kennis zo goed kunnen overdragen.
Dank je voor jullie Licht & Liefde

Doutsje

Ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen!

Ik wilde graag leren hoe ik een healing kan gaan geven. En deze verwachting is helemaal uit gekomen.

Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Er zijn bij mij heel veel emoties losgekomen. Voelde als een hele bevrijding en voelde mij gesteund door de hele groep. Zo fijn.
Heb healingen gekregen en mogen leren geven....geweldig! De meditaties waren ook hartstikke fijn.
En ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen tijdens de healingen. Daar ben ik zo blij mee. Deze ga ik zeker gebruiken in de toekomst.
Joanna en Tamara , bedankt voor deze intens warme workshop. Ik ben blij dat ik jullie heb ontmoet en hoop jullie in de toekomst nogmaals tegen te komen, misschien wel op Sardinië!

Lydia

Mega waardevol en liefdevol

Mijn interesse in spirtualiteit is gaan bloeien. En deze workshop leek me heel mooi om daarin verder te groeien. Ik ging eigenlijk de workshop in zonder verdere verwachtingen.

Het heeft me volledig overdonderd. Op een zeer positieve manier. Deze workshop is mega waardevol en liefdevol!
Ik heb heel wat inzichten gekregen. En nu een halve week verder blijf ik inzichten houden. De begeleiding tijdens de workshop was heel prettig. Er werd echt afgestemd op de behoeften van ons allen in de groep. Ik zou het zo komend weekend weer doen!

Majken

Intens, helend en "life-changing"

De reden dat ik wilde deelnemen was dat ik heel graag healingen wil gaan geven aan dieren, met name paarden omdat deze dieren heel vaak in stilte lijden.Ik had van te voren al heel erg het gevoel dat het ‘mijn ding’ zou zijn,maar ik had wel bevestiging nodig.

Het was intens!Dat vooral!Zo fijn om met gelijkgestemden te kunnen praten,en met jullie die telkens aangaven dat je op je gevoel en intuïtie kunt vertrouwen. Sowieso de hele sfeer van respect en vertrouwen.Toen ik na de tweede dag thuis kwam had ik het gevoel dat er een grote pijl boven m’n hoofd hing met een bord eraan,waarop met grote letters ’Animal Healer’ stond!!

Voor mij was het ‘life-changing’ om er bij te zijn geweest!De ervaring was intens,helend en waardevol.En zoooo fijn om met gelijkgestemde mensen te zijn! Met grote letters een ABSOLUTE AANRADER!

Heleen

Bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen zoveel voor elkaar kunnen betekenen

Ik wilde deze workshop graag doen voor mijn eigen ontwikkeling, om uit te vinden wat ik ermee zou kunnen doen. De praktische insteek, veel oefenen, met heldere uitleg, vond ik echt heel goed.

En wat bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen, zoveel voor elkaar kunnen betekenen in 2 dagen tijd! Mooie inzichten over hoe je dit op je eigen manier kunt gaan toepassen in je werk en je leven. Zeker een aanrader deze workshop.
Zou mooi zijn als er volgend jaar een terugkomdag wordt georganiseerd.

Ivonne

Een geweldige workshop!

Ik was heel benieuwd hoe het voor mij zou zijn om met energie te werken. Deze 2-daagse workshop heeft mij zoveel laten zien en voelen. Erg mooi om dit te hebben gedaan.

De inhoud was erg goed en alles werd duidelijk uitgelegd. Heel waardevol om te leren dat er zoveel mogelijk is als je met energie aan het werk gaat.
Deze workshop heeft mijn bewustwording vergroot en ik wil zeker iets gaan doen met energetisch werk in de (nabije) toekomst. Echt een geweldige workshop!

Christine

Nieuwe inzichten over energieën en chakra's

Ik had mij aangemeld voor deze workshop om nieuwe inzichten op te doen, maar ook om een blokkade (waar ik de vinger maar niet op kon leggen) op te lossen. En dat is gelukt! Ik heb ook veel nieuwe inzichten over energieën en chakra's opgedaan. We hebben veel geoefend en daar zal ik zeker mee doorgaan.
Ik vond de nuchtere "down to earth" werkwijze echt heel fijn en goed en kan deze workshop zeker aanraden.

Alice

Dit is wat ik zocht!

Wat een bijzondere dagen! Alles was compleet en perfect. Ik heb heel veel geleerd, alles werd goed uitgelegd. Dit was precies wat ik zocht, nu kan ik verder.

Wat ik zeker ga onthouden en gebruiken zijn de prachtige inzichten die ik heb gekregen over de kracht van Energie, een doorgeefluik zijn, hoe het werkt met de blokkades en vooral voelen!
Een echte aanrader deze workshop!

xxx

Alles flowt zoals het hoort te flowen en het is dan ook echt een aanrader!

Ik voelde al een poosje dat ik een Energy Healing workshop of cursus wilde volgen, maar wist niet goed wat ik wilde, aangezien er zóveel keus is. Toen ik deze cursus zag, voelde ik gelijk "ja!"

Het was heel fijn om, tijdens de workshop, op verschillende manieren te voelen hoe energie werkt. Er was volop ruimte om te ontdekken wat voor mij werkte. Het brainbalancen en de verschillende "technieken" van werken met mijn handen gebruik ik nu regelmatig en, zoals al was aangegeven, kom ik steeds meer tot, een voor mij werkende, manier.
Het gevoel van gelijkwaardigheid en saamhorigheid tijdens de workshop was heel erg fijn, iedereen had de ruimte om te ontdekken en te verbinden.

De combinatie van begeleiding door zowel Joanna als Tamara, met hun eigen talenten, maakt deze workshop compleet en bijzonder. Alles flowt zoals het hoort te flowen en het is dan ook echt een aanrader! Wat ik ook heel erg fijn vond is dat het vooral ook een heel eerlijke en nuchtere cursus is.

Tessa

Jullie "down to earth" aanpak sprak mij erg aan

Het was knus en gemoedelijk door de grootte van groep. Daardoor kregen we meer aandacht en konden we onze vragen en twijfels gelijk uiten waar jullie met liefde op in gingen. Jullie "down to earth" aanpak sprak mij erg aan.
De week na de workshop is er bij mij van alles opgelost/verwerkt (bewust/onbewust), ik was dan ook snel moe en heb veel geslapen.

Ik heb inmiddels een massagetafel aangeschaft en al een aantal healingen gegeven. En er is zelfs al door iemand een vervolgsessie aangevraagd.
Bedankt voor de liefdevolle begeleiding tijdens de workshop!

Alain

Geen uren theorie en handboeken, maar echte en onmiddellijk inzetbare praktijk. Een absolute aanrader!

Ik had mij aangemeld voor deze 2 daagse workshop omdat ik graag nog meer wilde leren over energie. Over hoe ik mezelf beter kan beschermen tegen de steeds binnenkomende energie van anderen en hoe ik mijn healende capaciteiten kan benutten.

Ik kan niet ander zeggen dat het een super waardevolle workshop was! Ik hield van de energie, de verbinding en het gevoel van thuiskomen onder mensen die ik herken. Als "alien" voelende in deze wereld was dat een fijne verademing. Joanna en Tamara zijn een perfect complementair duo, met elk hun eigen invalshoek en talenten. Ik woon helemaal in België, maar het was het meer dan waard om hiervoor 6 u in de auto te zitten!! Geen uren theorie en handboeken, maar echte en onmiddellijk inzetbare praktijk.

Ik heb tijdens deze workshop niet alleen leren werken met healende energie, maar ook vonden mijn mediumschap vaardigheden plots hun weg naar buiten.

Sinds de workshop gebruik ik de healing heel vaak op mijn huisdier, kinderen en partner. Binnenkort ga ik ook aan de slag met andere mensen. Ik vind het ongelooflijk spannend allemaal!!

Ik kan de Workshop Universal Energy Healer absoluut aanraden!! Eenieder die met energie aan de slag wil, het beter wil begrijpen, zich wil leren afschermen, of gewoon eens onder gelijkgestemden wil vertoeven onder begeleiding van super vrouwen, moet hier zeker naartoe gaan!!!! Het is het geld meer dan waard!!

Antje

Al snel voelt het heel natuurlijk alsof je niets anders hebt gedaan

Na een duidelijke uitleg van Joanna gingen we aan de slag met het oefenen van healingen geven. In het begin is het een beetje onwennig, omdat je nog niet precies weet wat je gaat voelen. Maar al snel voelt het heel natuurlijk alsof je niet anders hebt gedaan.

Ook de reactie van de mede deelneemsters zorgden er bij mij voor dat ik meer op mezelf ging vertrouwen. Het leek me namelijk niet mogelijk om in een paar dagen tijd zelf healing te kunnen geven, maar dat is dus wel zo.

De opleiding is door Joanna tot in de puntjes verzorgd en je krijgt een uitgebreid werkboek mee zodat je thuis alles rustig na kunt lezen. Ik heb thuis op mijn vriend geoefend en die viel al vrij snel in slaap. Een groter compliment kan je niet krijgen!

Ik ga een massagetafel lenen zodat ik uit kan zoeken of healing geven een hobby van me is of dat ik er professioneel mee aan de slag wil gaan. Al met al een zeer geslaagde opleiding dus!

Lonneke

Echt heel bijzonder dat ik zo mensen kan helpen!

Na de vakantie had ik me uiteindelijk na veel wikken en wegen opgegeven voor de opleiding. Ik ging er heel onbevangen naar toe, met het idee van: we zien wel! Voor mij was het een erg bijzondere ervaring; ik ben me veel meer bewust van de dingen die ik grotendeels onbewust eigenlijk al deed of niet deed. Een paar dagen na de opleiding heb ik mijn man een healing gegeven (ik had inmiddels via marktplaats een massagetafel gekocht). Hij was zo goed als direct vertrokken in dromenland. Ik heb het als heel bijzonder ervaren. Je handen doen het werk wel, en dat heb ik ervaren! Mijn hand draaide rondjes en ging heen en weer. Echt heel bijzonder dat ik zo mensen kan helpen! Het voelt goed. Ik blijf mijn gevoel volgen en mensen helpen op mijn manier.

Fenny

Ik had niet verwacht dat ik binnen twee dagen in staat zou zijn om zelf healingen te geven

Ik vond het een hele bijzondere opleiding! Ik had niet verwacht dat ik binnen twee dagen in staat zou zijn om zelf healingen te geven, maar het voelde heel natuurlijk om te doen. Zoals je zelf al zei: het is alsof ik het me weer moest herinneren. De meditaties die we deden om onze chakra's te openen hielpen enorm in het proces van energie voelen en ervaren. Kortom twee hele ontspannende en energieke dagen waar ik met een grote lach op mijn gezicht vandaan kwam en weer lang op kan teren.

Els

Vervolg Workshop Activation

Een hele verrijking!

Ik wilde graag nog meer groeien en ontwikkelen. Een doorstroming van mijn krachten. Ik heb hele duidelijke inzichten gekregen en er ook naar kunnen handelen in mijn leven een hele verrijking ! Als je het pad bent ingeslagen is deze vervolg workshop zeker een aanrader!

Marla

Een prachtige verdieping en onmisbaar voor verdere heling

Omdat ik zo enthousiast was van de Universal Energy Healing cursus wilde ik ook graag het vervolg erop de Consiousness Energy Activation cursus volgen. Wat was het weer een mooie ervaring! Voor mij weer een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het helen met mijn handen....Dank je wel Joanna en Tamara voor deze bijzondere ervaring. Ja, deze cursus is een prachtige verdieping en onmisbaar voor verdere heling.

Petra

Ik kan deze workshop zeker aanraden, niet twijfelen en gaan!

Na de aangename en succesvol workshop Universal Energy Healer was ik echt benieuwd naar wat nog kwam. Ik had geen verwachtingen voorop gesteld. Bij het zelf ontvangen van de 2de activatie heb ik onder andere een opkomende regenboog gezien, wat ik nog nooit eerder heb ervaren. Meestal zie ik enkel de kleur blauw en wit en een oog of ogen, wat nu ook het geval was. Mij blijft het gevoel en de ervaring bij van het aanvoelen van de energie bij het zelf geven van de activatie. Wauw, ik voelde werkelijk de contouren van de aura! Het toffe aan de workshop is gelijkgestemden te mogen ontmoeten en de manier waarop deze workshop wordt gegeven. Joanna en Tamara zijn zulke lieve mensen en Joanna is zo oprecht, naturel en grappig. Ik kan deze workshop zeker aanraden, niet twijfelen en gaan!

Marina

Voor mij was het een gevoel dat ik weer thuiskwam!

Ik heb de workshop intens ervaren, maar voor mij was het een gevoel dat ik weer thuiskwam. Alles wat ik van jullie meekreeg was een opheldering voor mij...te weten dat ik dit altijd al gedaan heb, in een vorig leven(s). Wat een geweldig gevoel om te ervaren. Ik ben er van overtuigd dat aankomend jaar een geweldig jaar gaat worden waar ik mensen kan helpen met de energetische healing. Ik kan deze workshop aan een ieder aanraden die voor deze ervaring open staat. Dit maakt de Energy Healer workshop compleet!
En wat zijn jullie prachtige mensen die alle tijd voor je nemen, luisteren en advies geven. Dank jullie wel!

Astrid

Voelde als een verrijking!

Ik vond het een hele mooie workshop en het was voor mij persoonlijk ook heel waardevol!
Het is een cadeau. Voelde als een verrijking! Echt een aanrader, als vervolg workshop

Verona

Ik hou van de manier waarop jullie mij inspireren, heerlijk "aards", met een zalige dosis humor, maar ik voel jullie enorme wijsheid en passie!

In maart 2018 had ik de cursus universal healing gedaan en dit leek mij een prachtige aanvulling! Eigenlijk ga ik zonder speciale verwachtingen dit soort workshops in, ik weet voor mijzelf dat het altijd prachtige, waardevolle workshops zijn. Je mag immers samenzijn met mensen die eenzelfde passie delen namelijk: leven vanuit liefde. Vanuit deze visie zou elke verwachting die ik zou hebben tekortschieten.

Wederom heb ik een fantastische dag gehad en dit is vooral te danken aan jullie Joanna en Tamara!! Ik hou van de manier waarop jullie mij inspireren, heerlijk "aards", met een zalige dosis humor, maar ik voel jullie enorme wijsheid en passie!! Wat mij vooral aanspreekt aan de manier waarop jullie deze workshop aanbieden is het DOEN. S'ochtends hebben jullie ons allemaal heerlijk behandeld, hebben we ervaringen gedeeld, die echt heeeel bijzonder waren. Van kleuren die gezien zijn, beelden die voorbij kwamen, trillingen enz.
Na de heerlijke lunch mochten we zelf aan de gang, heerlijk doen, ervaren, voelen!! Natuurlijk onder de super begeleiding van jullie beiden. Zoals jullie van mij weten, weet ik niet wat ik allemaal ga doen met deze workshop, maar ik doe alles van wat ik heb mogen beleven in mijn rugzak en weet dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen wanneer ik het in mag zetten. Het is wederom een eyeopener geweest voor mij om te ervaren, te voelen dat het universum ons, mede via jullie, vele mogelijkheden biedt om in verbinding te komen, blijven met datgene wat we in oorsprong zijn.....pure LIEFDE!!! Absoluut een aanrader!!

Thecla

Zeer prettig, geen zweverig gedoe

Tijdens de Energy Healing cursus kwam dit op mijn pad en heb op dat moment mijn gevoel gevolgd en me direct hiervoor aangemeld. Ik wilde een volgende stap zetten op het pad dat ik ben ingeslagen. Verwachtingen had ik niet. Ik laat alles op me afkomen en ga ervan uit dat het komt wanneer het voor mij goed is. De workshop heb ik als zeer prettig ervaren. Geen zweverig gedoe, maar gewoon zo als het hoort te zijn met twee voeten op de grond begonnen aan een nieuw hoofdstuk op mijn pad. Het was fijn dat dit te doen met met fijne mensen die dezelfde passie hebben. Ik gun dit iedereen die nieuwsgierig is naar wat er nog meer is, dan dat wij met het blote oog kunnen zien.

Henriëtte

Ik heb de 2-daagse Workshop Universal Energie Healer gedaan en dat gaat zo lekker en ik wilde graag diepgang en deze workshop was waar ik naar zocht Mijn verwachtingen waren dat we zouden leren om dieper te gaan dan de universal energie healing , ik had niet verwacht dat de activatie zo heftig zou zijn. Dit ging al mijn verwachtingen te boven. Geweldig Ik voel me zo zorgeloos na de activatie , zekerder en energieker. Ik ben echt blij . De workshop vond ik echt goed omdat ik nu na de healings een activatie kan aanbieden aan klanten . Joanna heeft de uitvoering van de handelingen goed uitgelegd en voor gedaan. Echt een prachtige dag! Het heeft mijn leven positief veranderd. Aan de mensen die echt geïnteresseerd zijn in werken met energie zou ik dit zeker aanraden

Tina

Ongedwongen en fijne sfeer!

Ik wilde graag een verdieping van de workshops die ik al gevolgd had en wilde ook graag zelf de activatie ontvangen en ervaren wat dit bij mij zou doen. De workshop was heel fijn. Vooral het ongedwongene en de fijne sfeer met elkaar was erg fijn. Plus zonder veel 'gedoe' krijg je de stappen onder de knie. Het lijkt me fijn dit ook weer door te mogen geven aan mijn klanten. Voor mij is het goed dit weer aan mijn toolbox toe te kunnen voegen.

Aagtje

Deze workshops hebben mijn leven behoorlijk verruimd, ben jullie hier enorm dankbaar voor!

Ik wilde graag leren om diepere healingen te geven en een nog beter "contact" te maken met het Universum.

De workshops die jullie geven zijn fijn en heel duidelijk. Je voelt je meteen op je gemak. Laag drempelig, heel fijn. Dit was mijn tweede keer bij jullie, eerst "Universal Energy Healer en nu Consciousness Energy Activation. Deze workshops hebben mijn leven behoorlijk verruimd, ben jullie hier enorm dankbaar voor!
Een ieder die meer over energy wil leren kan ik Tri Of Light aanbevelen. Het zijn toppers💜

Lida

Dankbaar voor deze mooie en bijzondere dag!

In maart heb ik de Universal Engery Healing cursus gedaan. Ik was meteen enthousiast en voelde heel erg dat ik deze Activation ook wilde doen. Ik ben er zonder verwachtingen ingestapt...;) De dag was echt heerlijk. Weer fijn onderdompelen in een hele warme en fijne energie. Heel leuk om Joanna en Tamara weer even te zien. Ze weten je altijd heel welkom te laten voelen. Bijzonder maakte het ook dat ik deze workshop samen met mijn vriend heb gedaan... Heel verbindend! De activatie in de ochtend was echt zo mooi... Heb van alles voorbij zien komen, gevoeld en ervaren. Ik moest er echt de hele dag nog een beetje van bijkomen. Ik werd ook super blij van het oefenen in de middag. Het klopte gewoon! Dankbaar voor deze mooie en bijzondere dag. Een aanrader!

Hylke

Echt een aanrader!

Nadat ik de Atlantis Energy Healer reis had gedaan, ging er deuren voor mij open! Ik ben daarna gelijk begonnen met mensen te behandelen. Ik wilde heel graag meer, om nog meer meerwaarde aan de mensen te kunnen geven en aan te bieden. Zo zag ik deze workshop voorbij komen, en mijn gevoel zei doen, doen, doen. Ik wist niet eens zo heel goed wat het nou precies inhield, had ook totaal geen verwachtingen, maar ik hield vast aan mijn gevoel, mijn intuïtie. Had alle vertrouwen erin en super veel zin in.

Bij deze workshop krijgt je zelf ook de activatie en die heb ik als heel bijzonder ervaren!
De andere cursisten deelden ook hun ervaringen en zo kon je horen, dat het voor iedereen zo totaal anders kan zijn en om te voelen. Deze kennis en ervaring neem ik ook mee voor mijn klanten.

Met alle geduld, rust, liefde en licht en vooral met energie werd de workshop begeleidt door Tamara en Joanna. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Had je nog vragen,of was een handeling onduidelijk,dan kwamen ze met alle rust je helpen en dat gaf mij vertrouwen.
Als je je verder wilt verdiepen in healing, is deze workshop écht een aanrader!

Angelique

Online Cursussen

Online cursus I Love ME

Iedereen heeft baat bij deze cursus!

Ik heb veel aan deze cursus gehad! Het was niet altijd gemakkelijk en ik heb er heel lang over gedaan, omdat ik soms weerstand voelde om van mezelf te houden. De Mahatma meditatie vond ik zeker heel krachtig en mooi en doe ik soms vaker als ik het nodig acht. Ik vond eigenlijk alles goed aan deze cursus, maar sowieso de meditaties en de affirmaties die ik dagelijks nog toe pas. Ik kan deze cursus dan ook zeker aanraden! Iedereen heeft baat bij deze cursus, ook als je denkt dat je al genoeg van jezelf houdt, leer je ook heel onbaatzuchtig en open te zijn naar anderen!

Petra

Heldere cursus met veel inzichten

Ja, ik vond het een duidelijke, heldere cursus met veel inzichten die ik heb opgedaan. Het gebruik van affirmaties, en wanneer ik een gedachte heb mezelf afvragen of dat mijn ego is, dus bewuster erop gaan letten, zijn dingen die ik zeker zal blijven toepassen. Ik vond het heel fijn dat je de cursus ook kan beluisteren. Ik heb de cursus dan ook geluisterd en tegelijkertijd meegelezen, zodat het duidelijker binnenkwam.

Sandra

Heerlijke cursus en prachtige inzichten

Ik vond het een heerlijke cursus, vele bevestigingen en prachtige inzichten. Ik merk dat ik veel relaxter van binnen ben en meer ruimte heb om mijn eigen pad te volgen. Prachtige verhalen, echte wake ups en de meditatie daar hou ik van. Mocht je enige twijfel hebben over wie of wat je bent of waar je naar toe wil, dan is deze cursus absoluut een echte aanrader. Ik heb genoten x

Mascha

Ik heb geleerd om van mezelf te houden om wie ik ben!

Ik heb zeer zeker veel aan deze cursus gehad! Ik heb er veel van geleerd. Dat ik vaker nee mag zeggen. Dat ik gewoon mezelf mag zijn. Ik ben wie ik ben en ik heb geleerd om van mezelf te houden om wie ik ben. En dat ik recht heb om mijn dromen waar te maken! Dank je wel 😃 Ik kan deze cursus écht aanraden!

Annet

Ik heb teruggevonden waar ik van ga stralen!

Deze cursus heeft me echt geholpen mezelf te begrijpen, het los te laten en mezelf terug graag te zien. Ik heb teruggevonden waarvan ik ga stralen! Nu volhouden met behulp van wat ik allemaal heb geleerd dmv de dagelijkse affirmaties, journaling, kleine acties van zelfliefde, tijd inplannen om te genieten, acting-out en nog veel meer. En het besef dat dit gaat met vallen en opstaan en dat ik mezelf tijd moet geven, mild mag zijn voor mezelf.
Echt een aanrader deze cursus! Het heeft mij geholpen om toch weer te durven zeggen dat ik mooi ben en uniek en onvervangbaar!

Isabelle

Ik heb geleerd om bij mezelf te blijven met mijn gevoel

Echt een aanrader deze cursus! Ik heb er veel aan gehad om met situatie's beter om te gaan en heb geleerd om bij mezelf te blijven met mijn gevoel.
De uitleg is geweldig, ook met de video's erbij. Een hele mooie cursus!

Julia

Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten volgen!

Deze cursus geeft je echt meer inzicht in jezelf en dat kan soms best confronterend zijn, maar ik heb er heel veel aan gehad. En ik zal zeker de affirmaties blijven gebruiken.
Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten volgen, want het geeft je echt bijzondere inzichten vind ik!

Wencke

Het gevoel dat ik er (blij) mag zijn krijgt steeds meer de overhand.

Lieve Joanna, wat ben ik blij met jouw cursus I love me.
Op het juiste moment was jij daar met je spirituele nuchtere wijsheid.
Ik heb mij de afgelopen 10 jaar zo verschrikkelijk alleen gevoeld met mijn (rare) gedrag En het niet verbonden voelen met mezelf en de wereld om mij heen.
De eerste module heb ik net afgerond en het gevoel dat ik er (blij) mag zijn krijgt steeds meer de overhand.

Debby

Alle stukjes beginnen op hun plaats te vallen!

Ik volg met heel veel plezier en interesse jouw cursus I LOVE ME !
Ik ben 4 jaar geleden zwaar overspannen geraakt en heb sindsdien last van depressies. Sinds 't begin van dit jaar gaat het gelukkig een stuk beter met mij mede door allerlei gesprekken, cursussen en workshops die ik heb gevolgd.

Ik kwam echter tot de conclusie dat ik een enorm stuk plezier en blijdschap miste, iets wat ik vroeger heel veel had, dus een gebrek aan zelfliefde. Jouw cursus verbindt een aantal elementen waarmee ik al bezig was en waarvan ik nu het verband zie en jij benoemt veel zaken op een heldere nuchtere manier en dat komt enorm goed bij me binnen.

Dus enorm bedankt daarvoor. Ik heb het gevoel dat alle stukjes op hun plaats beginnen te vallen en dat voelt waanzinnig goed !

Bart

Zeker weten een aanrader deze cursus!

Ik heb heel veel gehad aan deze cursus! Met name de affirmaties en het inzicht in mijn valkuilen waren eye-openers!
Dit heeft geresulteerd in het beginnen van mijn eigen massagepraktijk 🤗
Zeker weten een aanrader deze cursus!

Anita

Ben weer thuisgekomen bij mezelf!

Lieve Joanna,
Graag wil ik je vertellen dat ik ontzettend blij ben met je prachtige cursus.
Ik heb er echt heel veel aan en ik voel me een ander mens.
Ben weer thuisgekomen bij mezelf!
Heel dankbaar ben ik dat deze cursus op mijn pad kwam.

Arien

Een hele praktische cursus waardoor ik veel inzichten heb gekregen

Echt een aanrader! Ik heb door de cursus I Love ME veel inzichten gekregen in waarom ik doe wat ik doe (veel komt voort uit negatieve overtuigingen over mezelf die ik in mijn jeugd heb 'bedacht'). Ik ben hierdoor positiever gaan denken over mezelf.

Wat ik ook echt fijn vond is dat het een hele praktische cursus is. Het taalgebruik en de vele voorbeelden zijn heel duidelijk. Ook de metaforen helpen mij om dingen beter te begrijpen, zoals van de taxi en wie aan het stuur zit.

Karen

Online cursus Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Spirituele Team

stap voor stap neem je ons mee in de mooie samenwerking met onze eigen intuitie en ons spirituele team

lieve joanna, Ik wil je ontzettend bedanken voor de mooie handreiking om meer te leren vertrouwen op mijn eigen intuitie en mijn eigen mooie team van licht. Het was even nodig om herinnerd te worden aan de hulp die we om ons heen hebben en deze ook actief aan te spreken. Met je prachtige geleide meditaties zorgde je er voor dat ik steeds meer bewustzijn begon te krijgen en zo steeds krachtiger in mijn schoenen ben komen te staan. ik ga zeker nog een keer een mooie meditatie terug luisteren. stap voor stap neem je ons mee in de mooie samenwerking met onze eigen intuitie en ons spirituele team. ook vond ik het prettig om op het forum berichten te lezen van anderen. leuk om zo soms een herkenbaar bericht te lezen van "hey dat zie ik ook". Ik ben dus niet de enige. Jazeker een aanrader deze cursus, ik heb hem al aan iemand getipt 🙂

Simone

De cursus wordt "down to earth" gebracht, daar hou ik van! Niet zweverig!

Ik heb door het volgen van deze cursus meer vertrouwen gekregen in het samen werken met het universum. ik durf nu om hulp te vragen en er op te vertrouwen. Wat ik echt goed vond waren de meditaties per onderdeel en vooral die van het openen en reinigen van de chakra's. En het samenwerken met de Aartsengelen en Opgestegen Meesters.
Fijn dat ik het in mijn eigen tempo heb kunnen doorlopen... Ook wordt de cursus lekker down to earth gebracht daar houd ik van!! niet zweverig. Ik kan deze cursus zeker aanraden !!

Anja

Heldere uitleg, mooie meditaties, echt een aanrader!

Ik heb met veel enthousiasme deze cursus gevolgd. De mooi opgebouwde lessen zijn een belangrijke ondersteuning in de meest moeilijke periode van mijn leven tot nu toe. De cursus als geheel biedt mij hierbij veel ondersteuning. Ik haal veel kracht hieruit. Vooral de communicatie met mijn Spirituele Gidsen heb ik veel meer kunnen uitdiepen. Met hulp van spirituele gidsen en mijn intuïtie hoop ik die wervelstorm aan gebeurtenissen de baas te kunnen.
De algehele opbouw, de heldere uitleg, de mooie meditaties, alsook de begeleidende video’s en vooral ook het enthousiasme en de liefde die uit het hele opzet spreekt, maken van deze cursus echt een aanrader.

Veronique

Alles is duidelijk uitgelegd met toffe meditaties, tools en inzichten!! Een aanrader!

Cindy

Een ontdekkingsreis in en bij mezelf!

Deze cursus is een verrijking en was een ontdekkingsreis in en bij mezelf . Er zijn zoveel dingen duidelijker geworden! De meditaties waren zo rust gevend en gaven een kleurenpalet aan verschillende kleuren die ik nog nooit gezien had. Dit is zeer zeker een aanrader!

Anita

De combinatie van uitleg, de verhalen, meditaties en oefeningen vond ik erg goed aan deze cursus

Ik heb veel aan deze cursus gehad!. Het was een bijzonder aanvullende ervaring waardoor ik mijn spirituele kanalen nog ruimer kan benutten. Alles werd zeer mooi en eenvoudig opgebouwd. De oefeningen en meditaties gaven het geheel de gepaste meerwaarde. Ik heb geleerd om mijn engelen meer om hulp te vragen, mijn Gidsen beter leren kennen en om meer te werken met mijn chakra's.
De combinatie van uitleg, de verhalen, meditaties en oefeningen vond ik erg goed aan deze cursus.

Thissa

Zeer verhelderend en compleet!

Alles kwam aan bod en ik heb stap voor stap mijn intuïtie kunnen ontwikkelen. Zeer verhelderend en compleet! Ik sta nu veel sterker om hier verder mee aan de slag te gaan. Ga vast ook regelmatig teruggrijpen naar een aantal meditaties en ook de uitleg over de cijfers en spirituele helpers.

Isabelle

De cursus is met zorg en liefde opgezet. dat voel je en ervaar je aan de hele cursus

De cursus heeft voor veel dingen mijn ogen geopend. Het heeft me ook geleerd dat ik ook de rust moet nemen om contact te maken met mijn Spirituele Team, dat vergeet ik nog al eens, terwijl ik weet dat ze er altijd zijn, maar alleen iets kunnen doen als ik het ze vraag. iedere ochtend en avond mijn Spirituele Team begroeten en bedanken. ik heb ook gemerkt dat ik geen actie onderneem als mijn hart iets aangeeft. iets wat later blijkt dat het voor mijn gemoedsrust beter was geweest om wel de actie te ondernemen. geen grote dingen, maar kleine dingen die er toch toe doen.
De cursus is met zorg en liefde opgezet. dat voel je en ervaar je aan de hele cursus. ik was er in het begin verwondert over, maar dat is wat jullie zijn en uitdragen, denk ik. Warme, hartelijke liefdevolle mensen. mensen die graag willen dat de ander zich ook kan voeden in de liefde en hartelijkheid, het licht dat ons altijd omhult. mijn dank!

Sjan

Het contact met mijn Gidsen is versterkt!

Deze cursus heeft me dichter bij mezelf gebracht en ook het contact met mijn gidsen versterkt! Ik ga hem zeker nog een keertje overdoen. Ik begin me meer en meer af te stemmen op de Aartsengelen en de opgestegen Lichtmeesters. Door deze cursus te volgen ben ik meer beginnen op te schrijven (wat ik daarvoor nooit deed). Tijdens het schrijven heb ik al mooie boodschappen doorgekregen. En wat ik natuurlijk niet mag vergeten te melden is dat ik nu, via een droom, zelf te weten ben gekomen wat mijn zielsmissie is.
De cursus is mooi opgebouwd. Een groot verschil met andere cursussen is, dat jullie elke hoofdstuk zo gedetailleerd uitgewerkt hebben dat je achteraf geen vragen meer hoeft te stellen. Al jullie kennis, liefde en passie is voelbaar aanwezig. Een dikke pluim hiervoor!!! Zeker en vast. Ik kan deze cursus iedereen sterk aanbevelen die zich spiritueel verder wil ontwikkelen en groeien. De cursus is heel toegankelijk. Ik zou hem iedereen willen aanbevelen enkel en alleen al voor jullie warmte en liefde die ervan afspat.

Gina

Ik heb enorm veel bijgeleerd!

ik heb echt enorm veel bijgeleerd! de cursus bleef week na week steeds spannend en leerzaam. Door deze cursus te volgen merk ik dat ik alweer een grote sprong voorwaarts heb kunnen maken! De duidelijkheid over de 5 kanalen vond ik heel boeiend om mee te werken en ook de les om je vibratie te verhogen vond ik heel leerzaam!
De intentie voor de negatieve energieën vind ik een must en mocht zeker niet ontbreken! verder ook nog de vele oefeningen in elke les die ik toch vrij uitgebreid vond !
Mooie cursus!! Alles en vooral ook de manier om met deze cursus te werken vond ik heel gemakkelijk. ik zou deze cursus zeker kunnen aanbevelen omdat het je vele nieuwe inzichten verschaft, de lessen zijn eenvoudig te begrijpen en je krijgt enorm veel mooie meditaties en oefeningen.

Sylvia

Ik durf nu te vertrouwen op de boodschappen die ik doorkrijg!

Ik vond het een mooie cursus. Hij heeft me meer verdieping gegeven. De meditaties waren zeer mooi en de oefeningen leuk. Ik durf nu te vertrouwen op de boodschappen die ik doorkrijg! Ik kan deze cursus zeker aanraden.

Martine

Een onvergetelijke ontdekkingsreis!

Dit is zeker weten een hele leerzame en verrijkende cursus. Ik vond het super hoe laagdrempelig het gegeven is. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ik heb echt genoten van de meditaties en visualisaties.
Ik ga zeker de meditaties nog gebruiken en de cursus nogmaals helemaal doornemen na een periode van oefenen. Vooral de chakra's, het 3de oog, afstemmen op mijn Spirituele team en werken met de natuurgidsen (engelen) zal ik zeker onthouden. Ik werkte al met engelenkaarten, maar heb me nu nieuwe Orakelkaarten aangeschaft en ga me er terug dagelijks mee bezig houden
Echt een aanrader!! Dankjewel Joanna, Amber en Tamara voor deze onvergetelijke ontdekkingsreis! XX

Gita

Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ik heb veel geleerd van deze cursus! Ik zie nu de signalen die gegeven worden en weet nu dat ik helderwetend en helderhorend ben. Er is een wereld voor mij open gegaan! De meditaties waren ook heel fijn.

Melanie

Een stukje bewustwording, maar ook weer voelen en het er laten zijn

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, een stukje bewustwording maar ook weer voelen en het er laten zijn. De informatie die ik kreeg van mijn spirituele team was mooi en bijzonder. Ongemerkt kwam er heel veel binnen. Ik ga zeker de cursus nog eens doen zoals aangeraden is, om nog meer verdieping te krijgen.
De opbouw van de cursus vond ik erg goed en ook dat je per dag 1 module kunt doen. Dan kom je niet in de verleiding om alles ineens te doen. De oefeningen zijn mooi en goed uitvoerbaar. Zeker een aanrader deze cursus!

Judith

Duidelijke beschrijvingen en mooie voorbeelden

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Heel verhelderend. En ga zeker de cursus nog een keer herhalen. En de Meditaties nog een keer luisteren. Wat ik ook écht goed vond aan deze cursus zijn de duidelijke beschrijvingen en mooie voorbeelden erbij.

Pascal

Ik keek er elke dag naar uit om een nieuwe les te kunnen lezen

Ik keek er elke dag naar uit om een nieuwe les te kunnen lezen en ondanks dat er voor mij veel herhaling in zit, vind ik de cursus toch heel opfrissend en leerzaam. Het openen van de chakra's en het werken met engelen en gidsen ga ik zeker verder gebruiken. Ik heb al zo vaak intuïtieve boodschappen gekregen, maar vaak negeerde ik deze. Daar ga ik nu zeker meer op letten.
Dat je elke dag een korte les krijgt is een groot pluspunt, zo kan je je elke dag verdiepen in hetgeen je hebt gelezen of geleerd. Door je een hele maand elke dag ermee bezig te houden, wordt het een "way of life" en integreer je het gemakkelijker in het dagelijks leven.
De cursus is zeker een aanrader voor wie voelt dat er meer is tussen hemel en aarde en wil leren vertrouwen op zijn/haar intuïtie.

Sophie

Die meditatie waarbij er gezongen wordt, vond ik echt geweldig!

Ik heb veel aan deze cursus gehad. Het doet me ook goed omdat ik er serieus aan de slag mee ben gegaan. Ik wist niet dat je van alles kon vragen aan je Spirituele Team, dat doe ik nu ook. Ik merk ook dat er nu een aantal dingen gebeuren. De inzichten over het aanroepen van Engelen , mediteren en vragen stellen ga ik dan ook zeker gebruiken. En die meditatie waarbij er gezongen wordt vond ik echt geweldig!

Nita

Heel leerzaam en echt een aanrader!

Ik heb veel aan deze cursus gehad! Ben me bewuster van mijn leven en ben inmiddels ook de cursus I love ME aan het volgen.
De cursus is heel begrijpelijk en praktisch opgezet. Ik ga de hele cursus nogmaals voor mezelf herhalen. Ik heb het gevoel dat ik er nog meer uit kan halen. Deze cursus is heel leerzaam en echt een aanrader.

Wencke

Mediteren, chakra's openen en blokkades losmaken

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, zeker aan de meditaties. Die hebben mij zaken doen inzien, laten ontdekken en veel losgemaakt. Door de cursus weet ik dat ik niet de enige ben die me anders voelt en niet gek ben omdat ik dingen zie en aanvoel die anderen niet zien en aanvoelen. Ik haal er ook kracht uit.
Inzichten uit de cursus die ik zeker ga onthouden of gebruiken zijn: mediteren, chakra's openen en blokkades losmaken. En ook zo prachtig om te weten dat dieren die je bezoeken een betekenis hebben en dat dit ook een boodschap is.
Ik kan iedereen deze cursus aanraden, maar vooral aan mensen die aanvoelen dat ze meer willen doen, spiritueel willen groeien, verandering willen brengen, voor een gelukkiger leven willen gaan, zich onbegrepen voelen, ...

Nele

Echt een aanrader!

Echt een aanrader! Een hele fijne uitgebreide cursus die enorm veel brengt vind ik aan ontwikkeling maar ook herkenning en daardoor innerlijke rust.
Daarna lijkt het te blijven stromen als vanzelf!

Kendal

Echt Magisch!

Echt geen woorden voor wat de cursus intuïtie & spirituele gidsen mij al heeft gebracht, bedankt!! Ik ben nu bij de Module over helderziendheid en heb al meerdere keren per dag boodschappen doorgekregen wat mij heel erg heeft geholpen om een keuze te maken! Echt magisch!

Martijn

Mooie eye-openers

Dank je wel voor deze mooie eye-openers die er tussen zaten in deze lessen. Ik heb veel geleerd van mezelf en over mezelf, te luisteren, hoe te luisteren, te leren zien en hoe hier mee te beginnen. dat vond ik fijn om te doen.
Ik ga een heleboel dingen nog herhalen om ze nog een keer te beleven, sommigen hebben meer tijd nodig om binnen te komen. het hele hoofdstuk of stukken kan ik beter zeggen over chakra's vond ik heerlijk om te doen.
Ik had niet zoveel met meditaties maar in deze cursus heb ik geleerd hoe hier mee om te gaan, ik pak een a4 en een potlood, zet mijn koptelefoon op zet mijn potlood op het papier en ik ga luisteren naar wat ik hoor en teken de geluiden. wonderbaarlijk wat hier uit komt aan kunstwerken en ik houd de meditatie vol. Lieve Joanna, ik heb genoten van deze cursus en ondanks dat ik al een boel wist heb ik er weer van geleerd. Dank je wel hiervoor. Liefs Corrie

Corrie

Deze cursus laat voor mij alles "op zijn plaats" vallen!

Wat een duidelijke en veelzijdige cursus! Deze cursus laat voor mij alles "op zijn plaats" vallen! Ik herbeluister nog regelmatig de mooie geleide meditaties en met de aangereikte tools probeer ik dagelijks mij trillingsniveau te verhogen. Geweldig!!
Onbewust had ik al langer contact met mijn "spirituele team". Dankzij deze prachtige cursus weet ik nu hoe ik er meer bewust mee kan omgaan. Een super waardevolle aanvulling van mijn opleiding als holistisch gezondheidstherapeute en vroedvrouw . Dank je wel, lieve Joanna!
Een échte aanrader voor mensen die zich nog meer verbonden willen voelen met het Universum.

Veerle

De vele inzichten en tools zal ik zeker onthouden en gebruiken

Ik heb veel aan deze cursus gehad! De vele inzichten en tools zal ik zeker onthouden en gebruiken. Ik vond alles goed aan deze cursus, vooral ook de meditaties. Een aanrader!

Snezana

Ik ben blij dat ik meegedaan heb en ben er heel dankbaar voor!

Ik vond het een hele fijne cursus die ik op mijn eigen tempo gedaan heb zonder enige tijdsdruk en dat gaf rust.
Ik ga alle inzichten en tools uit de cursus gebruiken en onthouden! Veel dingen waren mij bekend maar door deze cursus heeft het meer diepgang gekregen. Maar er zijn ook dingen die nieuw waren voor me.
Wat ik echt goed vond aan deze cursus is de heldere en duidelijke uitleg over alles.
Zeker weten een aanrader! Ik ben blij dat ik meegedaan heb en ben er heel dankbaar voor. Het was een verheldering en een mooi cadeautje voor mezelf. Bedankt Joanna. Xxx

Geeta

De meditaties zijn erg fijn en de cursus is overzichtelijk en duidelijk

Ik heb heel erg veel aan deze cursus gehad!
Ik wist, of voelde dat er meer was maar had er helemaal geen structuur in. Nu kijk ik anders tegen dingen aan. De energie van de aarde, opgestegen meesters, gidsen. Heel bijzonder om te ervaren. Wanneer ik opsta maak ik even tijd om contact te maken en vraag altijd om hulp.
De meditaties zijn erg fijn en de cursus is overzichtelijk en duidelijk.
Sinds ik deze cursus heb gevolgd trek ik elke dag een tarot kaart, schrijf ik met mijn gidsen en werk veel met Aartsengel Michaël.

Kris

Ik ervaar dat ik werkelijk meer op mijn intuïtie ben gaan vertrouwen!

Ik heb zeker veel aan deze cursus gehad en weet dat ik nu een beter contact heb met mijn intuïtie en mijn gidsen. Ik vond het heel bijzonder om te merken dat ik helderziend, -horend, -voelend en -wetend ben. Voor mij was dat altijd normaal en werd vaak afgedaan in mijn jeugd als gekke streken. Ik ben er nu niet bang meer voor. Dankjewel!
Ik heb veel over mezelf geleerd en ook veel dingen kunnen toepassen in mijn dagelijks leven

Ik gebruik de meditaties nog regelmatig . De inzichten die ik in mezelf gekregen heb zijn zeker zeer waardevol gebleken. Ik ervaar dat ik werkelijk meer op mijn intuïtie ben gaan vertrouwen
Van deze cursus vond ik de heldere verwoording en het contact via het forum erg prettig . Hij is makkelijk te volgen in je eigen tempo en ik heb er zeker veel van geleerd waardoor ik nu meer op mijzelf kan en mag vertrouwen.
Deze cursus is zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer contact met zichzelf en hun intuïtie . De heldere opzet maakt het makkelijk om deze dingen ook toe te passen in je leven .

Marjon

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Echt een eye opener!

Ik heb in de afgelopen jaren al veel cursussen/opleidingen gedaan en veel gelezen, dus ik wist best wel al veel. Maar ik was echt blij dat er zoveel in stond wat ik nog niet wist, veel nieuwe inzichten!
En hele leuke fijne duidelijke oefeningen! Ik kon steeds niet wachten om de volgende module te openen 🙂

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Echt een eye opener! Ik let veel beter op de signalen die ik krijg. Een liedje op de radio, een veertje, noem maar op. Ook droom ik nu regelmatig over symbolen, en ben me bewuster van mijn dromen.
Wat ik dagelijks gebruik zijn de tools om je vibratie te verhogen zodat ik goed contact kan leggen. Het schoonmaken van orakelkaarten doe ik nu ook veel vaker. Ik ben me nu veel bewuster van de ingevingen die ik krijg. Het heeft me al veel geholpen om verschillende inzichten te krijgen. Ik heb aan alles veel gehad eigenlijk. Zeker weten een aanrader deze cursus!

Cindy

Blijven werken met mijn chakra's en voelen wat mijn lichaam en mijn intuïtie me te vertellen hebben

Deze cursus heeft mij diverse goede handreikingen gegeven om beter te luisteren naar mijn gevoel. De inzichten en tools die ik zeker zal onthouden en blijven gebruiken zijn: contact blijven maken met mijn Spirituele Gidsen, blijven werken met mijn chakra's en voelen wat mijn lichaam en mijn intuïtie me te vertellen hebben.
En de module Inspiratie schrijven gaf mij een bevestiging dat ik de boodschappen die ik opschrijf echt doorkrijg en het geen spinsels van mijzelf zijn. Een aanrader deze cursus!

Maria

Een prachtige veelzijdige en uitgebreide cursus!

Dank je wel lieve Joanna voor deze prachtige cursus! Het was voor mij een fantastische aanvulling op wat ik al doe als holistische energetisch therapeut.
Het is een prachtige, veelzijdige en uitgebreide cursus en je leert veel over de vele verschillende niveau`s die invloed hebben op ons leven hier op aarde. Ook de oefeningen zijn prachtig!
Echt een aanrader voor mensen die daarvoor open staan en meer willen weten!

Alida

Wauw, de oefening om de vibratie te verhogen en dan een vraag stellen werkt echt!

Wauw, de oefening om de vibratie te verhogen en dan een vraag stellen werkt echt! Super gewoon. Heb het nu al paar keren gedaan en voel de energie gewoon stijgen naar een ander level. Voelt zo fijn, alsof je in Het Licht staat te stralen. En het gevoel erbij is gewoon wauw. Heel even denk je toch weer tijdens het communiceren met je Spirituele Team dat het je eigen gedachten zijn, zo van, ik verzin het zelf, maar toch voel je heel diep van binnen dat het niet zo is. En als je dan opeens heel emotioneel wordt dan kan je er zeker niet meer omheen. Dit is echt heel leuk. Voel me net een stuiterbal, Haha. Wordt hier echt heel blij van. Dank je wel voor deze mooie cursus Joanna en Mijn Spiritele Team voor het op mijn pad brengen, en natuurlijk ik zelf bedankt dat ik het aangepakt heb😉💪❤️

Geeta

Woorden schieten tekort

Ik deed net de meditatie van module 6.
Dankjewel Amber en Levi voor een prachtige meditatie.
Woorden schieten tekort om deze ervaring te beschrijven.
Ik voelde zo'n krachtige energie. Ik voelde me steeds groter worden tot ik oploste in het licht.
Ik was thuis.
Ik voelde hoe mijn gidsen me energie gaven via mijn schouderbladen. Me lieten weten dat ik altijd veilig ben, dat er van me gehouden wordt.
En op het einde had ik een sterk verlangen om mijn leven op aarde te leiden vanuit dit licht.
Ik voel me zo dankbaar dat ik dit mocht ervaren. ☺️ Dankjewel 💗🙏

Katja

Echt een aanrader deze prachtige cursus!

Ik heb al eerder een soortgelijke cursus gedaan, maar bij deze VOELDE ik dat het voor mij de juiste is. Ik voel een connectie.
Het is een hele duidelijke cursus met fijne tools. Ik ben al zo lang op zoek naar mijn levensdoel. Ik denk dat deze tools mij hier verder mee gaan helpen.
Echt een aanrader! Dank voor deze prachtige cursus!

Jessica

Ik ben heel blij met deze mooie cursus en heb er heel veel aan gehad!

Stap voor stap maak je kennis met spiritualiteit, intuïtieve berichten ontvangen en dat alles met liefde is. Mijn nieuwsgierigheid was enorm in deze cursus. Als ik wakker werd, ging mijn gedachten gelijk weer naar deze cursus, wetend dat er weer een mooie nieuwe les voor me klaar stond. Dit is de enige cursus van alle opleidingen, cursussen etc. die ik ooit hebt gedaan die mijn nieuwsgierigheid zo heeft opgewekt.
Ik ben heel blij met deze mooie cursus en heb er heel veel aan gehad, met name de meditaties. Echt een aanrader!

Patricia

Wat een prachtige cursus!

Wat een prachtige cursus, ik heb er erg veel aan!
En wat is de meditatie bij de les over blokkades prachtig!
Echt heel bijzonder!

Arien

To the point en hele fijne handvatten!

Hartstikke fijne cursus, waar ik nu bijna 1 week mee bezig ben. Je mag elke dag een les doen, maar uiteraard kun je ook wat langer over een les doen. Inclusief heerlijke meditaties!
Ik vind het echt een hele fijne cursus, to the point en fijne handvatten om ook dat stukje verder te mogen ontwikkelen. Genieten!

Carin

Online cursus Magisch Manifesteren (nieuw!)

De mantra en ceremonie zijn ook geweldig!

Het meest waardevolle vind ik jouw energie, daar word ik helemaal blij van. Ook waardevol is dat je
vertelt over je eigen bewuste creaties en dat je deelt uit eigen ervaring. De cursus is een combinatie van praktische handvaten, achtergrondinformatie, heldere taal en jouw videolessen. Bovendien is
het lekker compact. De mantra en ceremonie zijn ook geweldig.

M.

Een onbeschrijflijk fijn gevoel van diepgeworteld vertrouwen

Waar ik echt heel blij van word, zijn de meditaties en activaties. Ik zit snel 'in mijn hoofd' , ook omdat ik zo ontzettend veel dingen interessant vind en echt wil begrijpen. Het begrijpen van deze materie lukt echter het best door het te doorvoelen natuurlijk. De meditaties nemen je zo aan de hand dat dat heel goed lukt en ik kijk er dan ook elke keer weer naar uit! Wat ik zie, voel, hoor en ervaar tijdens de meditaties geven mij een onbeschrijflijk fijn gevoel van diepgeworteld vertrouwen

Anoniem

Het heeft mij nu al zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!!!

Deze cursus Magisch Manifesteren brengt mij zoveel!
Het neemt me bij de hand om in deze drukke, chaotische tijd bij mijn essentie te blijven en daar ook in het dagelijks leven steeds een stapje dichterbij te komen.

Ik begrijp veel beter de chaos van dit moment en heb een diepgeworteld vertrouwen gekregen in wat komen gaat. Het heeft mij nu al zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!!!
Ik zou het iedereen aan willen raden die het verlangen heeft (nog) meer vanuit zijn/haar essentie te leven en hier in het dagelijks leven vorm aan te geven! Echt, gún het jezelf! Je hebt de wereld zoveel moois te brengen!

Y.

Wauw, ik voelde echt de verbinding met de bron energie!

Wat is de oerkracht meditatie krachtig en mooi zeg! Wauw, ik voelde echt de verbinding met de bron energie! Ik ben bij verschillende levensfases gegaan en heb van alles mogen ervaren. Ik heb van alles mogen zien en mogen ruiken. Het was prachtig! Ik voel mijn cellen open staan en in verbinding met de bron. Heel erg mooi!

Mariska

Ik heb er veel aan!

Mijn wens was om mijn frequentie te verhogen en dat heeft al vruchten afgeworpen. Ik heb de tijd genomen om door de cursus te lopen en alles te integreren.....
Je brengt het leuk en ik kijk met veel plezier naar je video’s. Je richt de materie direct op de praktijk. Ik heb er veel aan!

F.

Wat een heerlijke cursus!

Oh, Amber wat is dit weer een heerlijke cursus! Ben er heerlijk mee aan de slag en geniet van elke stap. Fijn hoe jij de platte gedachten die er heersen over manifesteren combineert met het spirituele. Mooi cadeau wat jij voor ons gecreëerd hebt en wat ik mezelf gegeven heb. Thanks!

Dimphy

Ik kan deze cursus zeker aanraden!

Ik wilde deze cursus graag volgen uit nieuwsgierigheid én omdat ik wilde kijken of ik meer kon leren over manifesteren. Het is een mooie ervaring geworden. Ik heb de cursus als heel fijn ervaren en het heeft zeker veel waarden aan mijn leven toegevoegd. Amber je legt alles heel goed en duidelijk uit! Nu begrijp ik de maanfases ook beter. Ik kan deze cursus zeker aanraden!

Annet

Online Ceremonie Inwijding Innerlijke Godin

In de hal der Zuilen voelde ik me eindelijk thuis

Wow, ik wil je zó bedanken voor deze inwijdingsceremonie. Wat ben ik je dankbaar dat je deze geleide meditatie hebt gechanneld en wat ben ik dankbaar dat ik hem heb mogen ontvangen en heb mogen ervaren.

Ik heb mij nog nooit zo geliefd en thuis gevoeld. Ik heb mij nog nooit echt ergens thuis gevoeld. Maar daar in de hal der Zuilen voelde ik mij eindelijk thuis. Dit geeft mij zoveel hoop en kracht en liefde. Ik voel mij nu zo sterk.
Ik kan je echt niet genoeg bedanken. Dit is mij echt heel erg dierbaar.
Ik voel mij weer verbonden met mijn zusters. Ik heb het gelijk geaccepteerd en ik ben er nu meer dan anders klaar voor om mijn pad te volgen.
Mijn innerlijke Godin is wakker geworden en klaar om het leven aan te gaan.
Ik heb gewoon niet genoeg woorden om te laten weten hoeveel het voor mij heeft betekend!

Mariska

De inwijdingsceremonie geeft een hele diepe ontspanning en het lijkt er op dat er telkens weer meer luikjes worden geopend met het spirituele kanaal.

C.

Online Workshop/Ceremonie Karma & Geloften Healing

Ik mag de oude lessen in mijn leven loslaten

Ik deed mee aan de ceremonie omdat ik het gevoel had steeds in een cirkeltje te blijven ronddraaien, terwijl ik zo graag groeien wil. Ik hoopte hierna een vrijer gevoel te krijgen zodat ik weer vooruit kan.De ceremonie heeft me geleerd dat ik oude lessen in mijn leven mag loslaten. Dat regeltjes die ik in mijn opvoeding mee kreeg, me niet hoeven te belemmeren voluit nu te leven. Dat ik gedachten die me niet helpen los mag laten. Wat ik goed vond aan de ceremonie is de persoonlijke invoelende manier van lesgeven met aandacht voor iedereen. De inhoud was duidelijk en makkelijk te volgen en heeft me zeker veel gebracht. Als ik het gevoel heb dat iemand daar aan toe is, ga ik de ceremonie zeker aanraden aan anderen.

Doutsje

Heel bevrijdend!

De ceremonie was heel mooi. Ik zou het zeker aanraden aan anderen want het was heel bevrijdend. Zelf deed ik mee aan de ceremonie omdat ik voelde dat er 'iets' zat doordat ik met mijn kinderen botste met communiceren. Ik was gauw prikkelbaar om soms de kleinste dingen en ik voelde dat dit ergens uit m'n vorige leven vandaan kwam. Mijn verwachting van de karma healing ceremonie was dat ik meer rust hierin zou krijgen en meer inzicht in hoe ik de volgende keer ermee om kan gaan als het weer zo gespiegeld wordt door mijn kinderen.

Een mooie ervaring was dat ik na de ceremonie in een droom inzichten kreeg over waarom ik zo bang was om mijn zoon alleen te laten fietsen en waarom ik hem zo beschermend opvoed. Alles maar willen doen voor hem en een bepaalde angst om hem los te laten. Het was geen leuke droom, maar waarom ik zo doe werd mij duidelijk. In die droom zag ik een vrachtwagen, een glad wegdek, m'n kind, een fiets en ik zweefde erboven. Hij hing aan een vrachtwagen met zijn fiets en uiteindelijk kreeg hij een ongeluk. Mijn zoon en ik voelden allebei de volgende dag dat we toen ook moeder en zoon waren. Nadat ik zei dat hij in dat leven een fiets ongeluk heeft gehad, zei hij twee keer : ''tuut, tuut, vrachtwagen, dood''. Het kwam zo uit z'n mond. Terwijl hij niet wist waar dit vandaan kwam. Voor mij een bevestiging dat het waar was en zo was gebeurt. Zo zie je maar weer, deze karma healing maakt veel los wat je zelf ook los wil maken. Als het jou tijd ervoor is dan voel je dat en bevrijd het je.

Wat ik er nog meer uit heb gehaald is dat ik altijd mijn gidsen om hulp kan vragen én ik ben nu meer bewust van mijn triggers/spiegels. Ik ga vanaf nu Aartsengel Michael om hulp vragen mocht het nodig zijn. Wat ik bijzonder vind aan de ceremonie was de ceremonie zelf en het lied van India Arie dat Tamara zong. Het ging door merg en been en naar m'n ziel. M'n hele lichaam tintelde. Ik vond het ook fijn dat er goed en extra uitleg werd gegeven over de karma.

De laatste waarde die ik uit de ceremonie heb gehaald is dat ik nu weet dat ik in een vorige leven een heks was en verbrand ben. Bij m'n derde oog chakra tijdens de healing kreeg ik zo'n emotie en ik voelde het verdriet van toen met een stem die zei : ''Ik mag nu zijn wie ik nu werkelijk ben''.{Een mooi mens die heel graag andere mensen wil helpen met energetische healings}.

Angelique van de Burgt

Voelen en ervaren is van belang en daar helpt deze ceremonie bij

Ik vond het heel fijn om de karma healing ceremonie te volgen. Ik deed mee omdat ik op relatiegebied telkens soortgelijke problemen tegenkom en dat mag van mij verbeteren door het of beter te begrijpen of het te kunnen loslaten (de oude overtuigingen). Het is fijn om daarin begeleid te worden met de ceremonie. De laatste jaren heb ik enorme groeiprocessen doorlopen. Je kunt nog zoveel weten, maar voelen en ervaren is van belang en daar helpt deze ceremonie bij. Echt een aanrader!

Carin

Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat.

Tamara's betrokkenheid, het persoonlijke tintje die ze eraan toevoegt en het geheel van de ceremonie samen vind ik heel waardevol. Ze geeft een goede uitleg voorafgaand aan de healing over onder andere wat karma is en wat het je kan leren om te groeien. Dit geeft een goede basis voor de healing die erop volgt. Ik vind het zelf heel leuk om te ontdekken wat ik mag leren van triggers in mijn leven, hoewel dat niet altijd gelijk heel leuk is, maar zeker leerzaam!

Ik heb de karma healing al eerder gedaan bij Tamara. Maar het voelde alsof ik toe was aan een nieuw laagje. Ik was daarom heel nieuwsgierig wat er mocht gebeuren. Tijdens de ceremonie heb ik geleerd dat het onderdrukken van emoties ten behoeve van een ander uiteindelijk alleen mijzelf beperkt. Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat. Ik ga onthouden dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben en mag varen op mijn intuïtie.

Ik raad de ceremonie zeker aan anderen aan!

Joy

De inhoud van de workshop was prachtig gegeven door een prachtige ziel

Ik werd ertoe geroepen door de engelen om deel te nemen aan de workshop. Die had ik gevraagd wat mijn volgende stap moest zijn en toen kwam Tamara met haar workshop. Mijn verwachtingen waren dat ik kon loskomen van oud karma. De inhoud van de workshop was prachtig gegeven door een prachtige ziel. Het was waardevol dat er vanuit ervaring werd gedeeld en alles werd heel liefdevol en hartelijk werd benaderd. Er werd duidelijk gecommuniceerd op elk niveau. Ik heb dan ook zoveel mogelijk losgelaten. Ik mag nu op nummer 1 staan en ook mensen loslaten die niet willen groeien omdat het hun tijd nog niet is. De workshop heeft mij rust en inzichten gegeven.

Ann

Na de karma healing voel ik me vrijer!

Ik zag de karma healing workshop voorbij komen en dacht; daar ben ik nieuwsgierig naar. Dat kan mij helpen vooruit te komen en om alles wat me niet meer dient los te laten. Na de karma healing voel ik me vrijer. Wat ik graag wou loslaten waren mijn terugkerende patronen en blokkades die mij hinderen meer innerlijk geluk en meer zelfliefde te ervaren. Tijdens de workshop heb ik geleerd dat wanneer situaties zich herhalen, ik zelf diegene ben die hiervoor gekozen heeft de les te ervaren en om het vervolgens na inzicht anders te kunnen doen. De uitleg en healing waren fijn en het was allemaal heel duidelijk, tastbaar en logisch.

Nancy Erich

Reading/Channeling

Levenspad Reading

Ik vond de reading bijzonder, heel veel dingen die je vertelde klopten precies!

Ik kwam op de term lichtwerker en via via kwam ik bij jou terecht. De website van Tri of Light resoneerde. Ik vond de reading bijzonder, heel veel dingen die je vertelde klopten precies! Ik ga er ook precies op die manier mee om.
Ten eerste kennen we elkaar niet en ten tweede heb ik dat nog nooit aan iemand verteld. Die hand van mijn gids die jij omschreef, voelde ik ook op mijn voorhoofd. En ook die zenuwen kloppen helemaal, die ik in mijn lijf voel.

Leroy

Er is me veel duidelijk geworden

Lieve Amber, nogmaals bedankt voor de liefdevolle reading. Er is me veel duidelijk geworden, ik ga bewust meer rust inbouwen. Ik ga de reading nog dikwijls beluisteren hoor! Fijn dat je de godin gevonden hebt!

Ilse

Wauw. Ik ben er emotioneel van en voel me heel dankbaar!

Wauw! Wat een prachtige en bijzondere reading.
Ik voelde zo wat je zei...voel ook mijn zielsmissie.. Ik kwam er vanochtend achter dat mijn zielskaart de hoge priesteres is. En waar begin jij de reading mee? Ja..met de priesteres 💖

Ik voel voor een drempel te staan waar ik alleen maar overeen hoef te stappen...maar hoe? Door te gaan staan dus. Nogmaals Wauw. Ik ben er emotioneel van en voel me heel dankbaar!
Wat een bijzondere bevestiging!!

Sandra

Je Levenspad Reading overstijgt al mijn verwachtingen!

Lieve Amber, Dank je wel!
Je levenspad reading overstijgt al mijn verwachtingen! Daarom:" Thank you" and I'm grateful.
psst: de kaarten kloppen als een bus en sommige waren zichzelf al aan het ontvouwen voordat de reading mijn mailbox in kwam. Nogmaals, dank je wel.💖

OlaiQitan

Een geschenk!

Woow, dank, dank, dank voor deze prachtige reading!! Ik ben er heel blij mee en ga 'm straks nogmaals lezen. Je schrijft prachtig, ik ervaar het als een geschenk!
Lieve Amber, ontzettend bedankt! Ik blijf jou/jullie volgen

Sylvia

Ik ben zo blij dat Tri of Light op mijn pad is gekomen!

Onwijs bedankt voor je reading. Ten eerste was ik zo blij dat je het zo snel stuurde. De timing was perfect, omdat ik voor de Nieuwe Maan over de juiste intenties aan het nadenken was. Zo kon ik precies de juiste intenties zetten, super!
De reading was een stuk vol met bevestigingen, inzichten en behulpzame, direct bruikbare informatie. Het bracht een grote glimlach op mijn gezicht, elke keer weer dat ik het las.
Door de bevestiging die ik hier krijg, heb ik een opgewonden blije verwachting voor de toekomst!
Het lijkt me goed om later nog eens een reading te doen. Het was een erg plezierig stuk, dat mij zoveel verder helpt op mijn pad.
Super bedankt nogmaals, je hoort zeker weer een keer van mij. Ik ben zo blij dat Tri of Light op mijn pad is gekomen!

Sharmila

Ik herken werkelijk alles!

Wow, wat een prachtige boodschap. Ik herken werkelijk alles!!
Dit is de bevestiging dat ik op de goede weg ben, zo blij!!!
Ik gun iedereen zo'n mooie boodschap.

Jolanda

Het kwam zo binnen, kreeg er kippenvel van.!

Wat een ontzettende mooie Reading, voor jou een feest om het te schrijven en voor mij om te lezen. Het kwam zo binnen, kreeg er kippenvel van.
De bevestiging die ik echt kan gebruiken, om door te gaan waar ik mee bezig ben.
Zoals bij iedereen slaat bij mij de twijfel soms ook toe, zeker in deze heftige energetische verschuiving. Hierin kan ik me soms echt radeloos voelen.
Deze Reading helpt me echt om het vertrouwen terug te vinden.
En na het lezen voelde ik de verbinding met mijn gids, ze staat echt te springen van blijdschap om samen met mij te gaan werken.💃
Lieve Amber en jouw Gidsen heel erg bedankt!

Mariska

Tranen in mijn ogen!

Vrolijke Anita heeft de nieuwjaars reading bij mij aangevraagd en wat een heerlijke boodschap mocht ik voor haar doorgeven. Haar 2019 zal oa gaan over een ultieme samenwerking met haar gidsen die onwijs enthousiast hun verhaal doen. Ze zijn trots op de stappen die ze heeft ondernomen en moedigen haar aan om vooral door te gaan met haar flowende lijn van zelfontwikkeling.
Dit zegt Anita zelf over de reading:
Wauw, met tranen in mijn ogen en tot een paar keer toe rillingen over mijn benen, zo komt deze reading bij mij binnen.
Ik voel ook dat dit mijn jaar word en ik ben volop bezig met wat ik kan overbrengen naar anderen. Zo ben ik nav de cursus I Love Me en de Lichtwerk challenge vorig jaar mijn eigen massagepraktijk gestart en ben ik nu bezig met nieuwe ontwikkelingsstappen!

Anita

Wow wat een mooie reading en helemaal de nagel op de kop!

Het ontroerde me zelfs maar tegelijkertijd gaf het me ook een enorm warm en krachtig gevoel. Een bevestiging eigenlijk van wat mijn innerlijke stem me constant vertelt, maar wat mijn ego tegenhoudt. Dus zo blij met deze bevestiging van mijn gidsen hierboven. Ik beleef de reading nog steeds met al mijn zintuigen en heb zelfs al intenties en plannen gemaakt om aan de slag te gaan en naar mijn gidsen te luisteren. Dankjewel hiervoor!

Leen

Een Pareltje!

Amber heeft inmiddels 2x een reading aan mij gegeven en weet meteen door te dringen tot kern en is daarbij heel liefdevol en betrokken.
Ik ben zeer enthousiast over haar. Een Pareltje !!

Sabine

Bijzonder accuraat en hele waardevolle berichten

Heel erg bedankt voor deze reading met hele waardevolle berichten over mijn toekomstige huis, mijn praktijk en mijn kinderen. Bijzonder accuraat hoe Amber, tot in detail, het aanzicht en de omgeving van mijn ouderlijk huis beschreef, als antwoord op de vraag waar ik mag gaan huisvesten. Een prachtige bevestiging dat ik daar mag gaan wonen. Dit jaar mag een lichter jaar gaan worden. Dan gaan we die stappen maken;)

Petra

Kraakhelder en precies kloppend

Ik voelde een impuls om een reading bij jou te doen en heb 'm direct geboekt. Bedankt voor de channeling en de gastvrijheid. Je reading was kraakhelder en het klopte precies bij wat er nu bij me speelt. Ik heb de (lange) heen en terugreis met plezier gemaakt!

Marco (uit Amsterdam)

Nu kan ik (weer) kiezen voor mijn Hart!

In de reading was een belangrijk punt dat ik mijn intuïtie mag vertrouwen en dat ik vele mogelijkheden ga krijgen om balans te vinden tussen mijn hoofd en mijn hart.
Via Amber kreeg ik de boodschap van mijn gids om volledig op mijn intuïtie te vertrouwen. Na de reading kreeg ik al vrij snel de eerste test om te kiezen tussen mijn hoofd en hart. Ga ik voor mijn levensdoel of mijn hoofd?
Het was niet gemakkelijk, maar ik heb gekozen voor mijn Hart. Ik ga deze samenwerking volledig aan!

Nancy

Deze reading geeft me de kracht om weer verder te gaan!

Deze reading doet me zo goed! Ik volg ook jullie online cursus "I Love ME", maar ik was er even mee gestopt na module 2. Deze reading geeft me de kracht om weer verder te gaan. Heel erg bedankt!

Pam

Afgestemde Kaartlegging

Heel erg mooi

Ik vind de boodschappen heel erg mooi 💖. Vooral wat er om de hoek staat geeft me volle moed en vertrouwen om door te gaan.

J.

Jouw Maanlegging zet me op een spoor dat al een tijdje in mijn hoofd zit

Dank je wel voor de Maanlegging! Mooie woorden, mooie doelen, mooi vooruitzicht. Ben erg benieuwd!
Jouw Maanlegging zet me op een spoor dat al een tijdje in mijn hoofd zit. Mijn liefdevolle dank aan jou en het Universum!

Angelique

Deze volle maanlegging komt zo binnen!

Wat gaaf, deze Volle Maanlegging komt zo binnen! Zo mooi om te lezen en ik ben heel dankbaar, voor jou een dikke 😘

Verona

Huisdieren Channeling

Channeling hondjes Akuna, Axel en (overleden) Baila

De channelingen raakten me. Mooi, wat ze zeiden!
Ik krijg er inzicht door en ga vol vertrouwen de toekomst in

Cindy

Channeling overleden hondje Doedel

Wauw, dit had ik echt nodig. Dankjewel lieve Amber dat je naar Doedel hebt willen luisteren. Echt zo waardevol. Ik ga het nog een paar keer lezen want er staat zoveel waardevols in. Wat is dit toch bijzonder en wat ben jij bijzonder! Prachtig!

Mariska

Channeling 2 katten

Dankjewel voor de Channeling van mijn 2 katten, Olaf en Charlie. Super leuk en heel herkenbaar. Olaf is lief, maar erg op zichzelf.
En van Charlie klopt precies.. wat hij zegt over het bij me liggen, ik vind het vaak irritant omdat ik door wil, maar het is dus een pas op de plaats 'berichtje', dat is mijn valkuil en dus heel nuttig om het zo even bevestigd te krijgen.

Doenja

Channeling (overleden) hond

Wat een prachtige, ontroerende, maar vooral liefdevolle boodschap! Heeft me erg goed gedaan, veel puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen. Dank je wel!

Joanna

Channeling konijn

Tranen in mijn ogen bij het verhaal van ons konijn. Ik ben enigszins verbijsterd, ze is zoooo´n schat. Ik lees steeds weer wat nieuws, het lijkt alsof ze míj helpt om weer open te staan voor liefde. Heel waardevol zo´n channeling!

P.

Channeling schildpadden

De channeling was geheel to the point en grappig, de schildpadden dragen allebei zo hun eigen karakter. Precies zoals jij het omschreef. Deze channeling heeft, voor ons, iets moois in werking gezet!

Tessa