Intuitie & Channelen

> Cursus Vertrouwen op je Intuïtie

Iedere keer verheugde ik me om er weer mee aan de slag te gaan

Prachtige cursus! Iedere keer verheugde ik me om er weer mee aan de slag te gaan. Duidelijke uitleg en daardoor echt goed te volgen thuis. Onthoudt ook waar je gebleven bent. Alles over mijn spirituele team vond ik heerlijk om te lezen. Veel oefeningen en meditaties ga ik zeker nog een keer doen en beluisteren. Duidelijk, goede opbouw, interessante onderwerpen. En daardoor goed te volgen als thuis cursus. Absoluut een aanrader!

Karen

Inzicht in mijn Spirituele Team

Ik heb veel aan deze cursus gehad. Ik heb hem in etappes gedaan . Af en toe weer opgefrist en verder gegaan. Ik vond het verrassend hoe makkelijk ik tot inzicht kwam wie er deel uitmaakt van mijn Spirituele Team. De toegankelijk beschreven informatie vond ik echt goed aan deze cursus. Zeker een aanrader!

Mirjam

Intens, liefdevol, mooie en duidelijke uitleg

Deze cursus was thuiskomen, zoveel mooie inzichten gekregen. De meditatieoefeningen ga ik zeker veel gebruiken en herhalen. De orakelkaarten vind ik prachtig om mee te werken. Intens, liefdevol, mooie en duidelijke uitleg, maar vooral jullie individuele hulp en inzichten zijn waardevol. Ik raad mensen zeker jullie opleidingen aan. Vooral omdat jullie veel geven en dat is helaas in deze tijd wel anders. Namaste lieve Joanna, Tamara en Amber tot gauw want ik blijf bij jullie mij ontwikkelen. lieve groet, Anja

Anja

> Masterclass Helder Waarnemen

Ik kreeg de bevestiging waar ik op hoopte

Toen ik las over de Masterclass Helder Waarnemen voelde ik dat het belangrijk voor mij was om hier aan deel te nemen.
Ik ging er heel open in, benieuwd naar wat er zo belangrijk voor mij zou zijn 🙂
Daarnaast hoopte ik op een bevestiging. Ik stelde mijzelf al langer de vraag: klopt het dat ik meer weet/hoor, zie en voel? Of is dat mijn gigantische fantasie? Hoewel ik gevoelsmatig wist dat het klopt wat ik waarneem, nam mijn ratio het vaak over en bracht me aan het twijfelen.

Tijdens de Masterclass, die ik als heel warm heb ervaren, kreeg ik wel de bevestiging waar ik op hoopte. Het afgestemde advies wat daarna kwam blies mij aan de ene kant bijna van mijn stoel en aan de andere kant 'wist' ik het al... Het geeft mij veel meer zelfvertrouwen op dit gebied en maakt de intentie om dit verder te willen leren ontwikkelen ook vele malen krachtiger.

Amber leidde de Masterclass met een warme en zachte manier. Het was bijzonder prettig om te voelen dat iedereen er mocht zijn zoals hij/zij is.
De meditaties vond ik heel waardevol: ze hielpen mij om dicht bij mezelf te blijven en zorgden toch ook voor de verbinding met elkaar doordat de ervaringen daarna in een veilige setting gedeeld werden. Ik kan deze Masterclass zéker aanraden voor mensen die twijfelen over hun waarnemingen en/of die verkennend bezig zijn hun gaven te ontwikkelen.

Y.

Ik heb besloten om door te stromen naar de Licht Channeler opleiding!

Lieve Amber, het was een mooie ervaring die veel heeft geactiveerd. De meditaties waren fijn. Ik ben opgegroeid waar spiritualiteit een gewone zaak is.
Ik was nieuwsgierig naar meer en naar wat mijn identiteit is.
Daarom ben ik bij de Masterclass Helder Waarnemen terecht gekomen. Tijdens de Gids ontmoetings meditatie kreeg ik een naam door. Ik voelde mijn derde oog heel goed aan. Het was een heel mooie ervaring. En ik heb besloten verder te stromen naar de Licht Channeler Opleiding!

Johan

Deze Masterclass geeft me de kracht en het geloof dat wàt ik voel, juist is!

Met deze Masterclass wilde ik bekijken of mijn gevoel rond mijn gaven klopt en of ik op één of andere manier mijn 3de oog nog meer kan activeren om mijn gaven (zonder angst of blokkades) te kunnen laten ontwikkelen… Ook hoopte ik om meer en bewuster contact te kunnen maken met mijn gidsen en engelen, opdat ik in mijn werk intens met hen kan samenwerken- om kinderen en gezinnen nog sneller (én op ander dieper “niveau/level”) vooruit te helpen.
Deze Masterclass is in die zin een fijne bevestiging geworden van wat ik vermoedde én geeft me de kracht en het geloof dat wàt ik voel, juist is. Dat ik niet mag twijfelen, dat ik niks verzin. Zoveel dankbaarheid die ik voel. Met veel plezier ga ik hier verder in.

D.

> Opleiding Licht Channeler

Zoiets had ik van te voren nooit kunnen bedenken

Wat heeft deze opleiding energetisch veel in gang gezet. Tijdens de opleiding kom je in aanraking met heel veel verschillende onderwerpen. Lichttaal, soundhealing en de ontdekking dat ik een starseed ben, ben ik me weer gaan herinneren. Daar ben ik Amber erg dankbaar voor. Het leren loslaten en vertrouwen was mijn grootste struggle tijdens de opleiding. En nu ben ik lichtcodes aan het maken om lichtwerkers weer verder te helpen. Zoiets had ik van tevoren nooit kunnen bedenken.
Het is een bijzondere opleiding die je niet leert iets te zijn, maar je leert te herinneren wie je in wezen al bent. Ook fijn dat je altijd weer terug kan naar de online leeromgeving voor een meditatie o.i.d. Tijdens de opleiding kon ik ook altijd via de app met Amber dingen bespreken, daarbij hielp ze me altijd weer verder. Dat was ook heel waardevol.

Larissa

Ik heb vertrouwen gekregen in wat ik mag doorgeven

Voordat ik begon met jullie opleiding had ik al wel wat energie werk gedaan. Maar ik stond nog een beetje wiebelig in vertrouwen en wat nou eigenlijk mijn sterkte kwaliteiten waren. Nu weet ik dat ik helder voelend, helder wetend en helder horend ben. Tijdens de opleiding heb ik echt ervaren dat ik de controle mocht loslaten en in vertrouwen mocht zakken. Het waardevolste voor mij is, dat ik mijn kwaliteiten nu beter begrijp en vertrouwen heb gekregen in wat ik mag doorgeven. En natuurlijk de prachtige verbinding met mijn mede studenten.
Deze opleiding is écht een aanrader als je met jouw gaven iets neer willen zetten of nog dieper naar binnen willen gaan om je eigen essentie te ontdekken in dit leven! Heel erg bedankt voor jullie veilige omgeving en prachtige lessen.

Heleen

Wat was het een mooie reis

Wat was het een mooie reis de afgelopen 9 maanden. De reden dat ik mij had opgegeven voor deze opleiding was om veel zelfverzekerder te worden in mijn readingen/channelingen. Deze channelersopleiding stond al twee jaar op mijn bucketlist en ineens dacht ik; ik wil nu gaan flowen. Nou flowen it was. Alle onderdelen kwamen aan bod van pendelen, diverse soorten readingen tot de meest mooie en bijzondere meditaties en alles wat er tussen zit. Er was een fijne opbouw. Naast de live dagen waren de online masterclasses ook inspirerend. En veel op elkaar oefenen was een groot goed. Ik weet nu beter wat van mij is en wat ik doorkrijg. De terugkoppelingen van de groep en mijn oefenklanten werden per maand intenser/sterker. Jouw laatste call was net de kers op de taart. Tijdens de proeve kwam ik erachter op welke wijze mijn channeling het sterkste werkt. Ik ben jou, de warme groep, de gastdocenten, mijn oefenklanten en Joanna enorm dankbaar.

Nicole

Energy Healing

> Workshop Universal Energy Healer

Inspirerend en smaakt naar meer!

Deze workshop was heel inspirerend en het smaakt naar meer! Ik ging er blanco in en vond het bizar dat je in 2 dagen kunt leren om energie te voelen en daar als het ware mee te spelen. Zekers een aanrader!

Mirjam

Zelfacceptatie en Bevrijding

Mijn vriendin was super enthousiast over deze workshop. Omdat ik ook graag wilde leren anders healingen te geven (met Reiki ga ik steeds in m'n hoofd zitten door het gebruik van symbolen), heb ik mij aangemeld voor deze workshop.
Zelfacceptatie en Bevrijding! Met die woorden kan ik mijn ervaring van deze workshop het beste omschrijven.
Door de karmameditatie voel ik een soort van bevrijding. Ik ben nu veel zekerder van mezelf. Ik mag er zijn. Op de groepsfoto, die na afloop werd gemaakt, zag ik het ook. Ik stoorde me niet aan mezelf. Toen ik de foto zag kon ik alleen maar trots zijn op mezelf. Ik kan je vertellen dat dat nog nooit is gebeurd. Ik heb dan ook besloten om me direct voor de 2 vervolg workshops aan te melden. Enorm bedankt voor deze 2 fantastische dagen!

Renate

Enorm veel geleerd

Ik wilde graag meer gericht leren werken met energie. Omdat ik al meerdere cursussen op dit vlak heb gehad, vroeg ik me af of ik wel echt iets nieuws zou gaan leren. Maar ik heb enorm veel geleerd! En het heeft ook veel met mijn persoonlijke ontwikkeling gedaan. Het was bekrachtigend en aanzettend tot actie. Het meest geweldige aan deze workshop vond ik Joanna als voorbeeld hoe je spiritualiteit leeft, gewoon door jezelf te zijn. Absoluut een aanrader!

Marly

> Workshop 13 Kosmische Chakra's

Inspirerend en leerzaam!

Ik wilde mijn kennis over Energy Healing graag verder vergroten. Deze vervolgworkshop was inspirerend en leerzaam! Ik geniet van de informele manier van lesgeven, de warmte van de groep en de praktische leertechniek. Na de 2-daagse workshop Energy Healer is dit de volgende stap, een aanrader dus!

Tanya

Waardevolle aanvulling

Deze Workshop is echt een waardevolle aanvulling op de 2-daagse Universel Energy Healer workshop. In verbinding zijn met alle aanwezigen, de energie die vrij kwam en om weer oude bekenden terug te zien. Een aanrader!

Astrid

Fijne, open en veilige sfeer

Ik wilde graag mijn kennis over chakra's en het werken ermee, nog verder uitbreiden. Het was leerzaam, gezellig en fijn het contact met gelijkgestemden. Zeker een aanrader! Een fijne, open en veilige sfeer om te zijn wie je bent en te mogen oefenen.

Nora

> Workshop Consciousness Activation

Magisch

Ik heb de eerste workshop gevolgd en wilde heel graag een activatie ontvangen en leren geven. Ik had niet echt een verwachting, ik ging er open heen. Ik vond de activatie echt magisch. Wat ik allemaal zag en vooral voelde. Er is heel wat gebeurd en in werking gezet bij mij. En verder was de workshop weer fantastisch en warm. Nu is het tijd om veel te oefenen. Een aanrader voor iedereen die stappen wil maken in hun spirituele ontwikkeling en die ook activaties wil leren geven.

Debbie

Heel waardevol!

Na de 2-daagse Universal Healer workshop wilde ik meteen de Activatie workshop erachteraan doen. Voor mij voelde dit zo compleet, aangezien ik na de eerste workshop gelijk met healingen geven was begonnen en dit al zoveel moois bracht, kon deze echt niet ontbreken voor mijn gevoel. De workshop was heel waardevol. Het heeft heel veel bewustzijn en het gevoel van thuiskomen gegeven met heel veel inzichten. De manier hoe Johanna en Giuseppe je stap voor stap begeleiden op een down to earth manier is geweldig. Ik zou dit iedereen aanraden niet twijfelen maar doen! Voor mij persoonlijk heeft het heel veel gebracht dit is zo mooi om zelf te ervaren maar ook zelf te kunnen gaan geven. Dankjewel Tri of Light🙏🏻

Monique

Wat een ervaring!

Na de workshop energy healer was ik enorm enthousiast! Ik had niet verwacht dat ik het "in" me zou hebben.... Verbluft over wat de eerste workshop met mij heeft gedaan. De inzichten, de kracht die ik in mezelf en bij anderen gevoeld heb. Ik was nieuwsgierig naar meer.... Ik had geen verwachtingen. Ik heb het laten gebeuren. Ik vond de workshop intens! Ik voelde me meer thuis en durfde mezelf te zijn. Daardoor vrijer in mijn gevoel en doen en laten. Jullie toegankelijkheid en down to earth mentaliteit heeft me daarbij zeker geholpen. De oprechte aandacht van jullie, voor elke cursist afzonderlijk, is top! De activatie was geweldig! Wat een ervaring....! Niet zomaar uit te leggen.

Margreeth

Zelfliefde & Zelfvertrouwen

> Cursus I Love ME

De makkelijke jip en janneke taal maakt het laagdrempelig

Absoluut veel aan deze cursus gehad! Ik ben er heel blij mee en zal het nog vaak herhalen. De meditatie waarin ik mijn krachtdier en gids heb ontmoet riep veel bij mij op. Flink gehuild want het is een afscheid van iets waar ik jaren aan heb vastgehouden en wat ik nu dus kon loslaten. De oefening met dat elastiekje vond ik super: die draag ik nu dagelijks om mijzelf even naar het hier te halen wanneer mijn brein weer een loopje met mij wil nemen. Ook mijn ego betrappen let ik goed op! Ik ben stukken alerter op hoe ik reageer op de buitenwereld. En ben een heel stuk liever voor mijzelf maar ook voor mijn partner. Win win situatie natuurlijk. Ook de monnik en de ademhaling is een handige tool overigens erg grappig. De makkelijke jip en janneke taal maakt het voor mij laagdrempelig en zal ervoor zorgen dat ik het langer kan onthouden. Ik kan deze cursus écht aanraden! En omdat deze cursus van mij is en blijft zal ik nog vaak even iets eruit pikken

Rita

Heerlijke cursus en prachtige inzichten

Ik vond het een heerlijke cursus, vele bevestigingen en prachtige inzichten. Ik merk dat ik veel relaxter van binnen ben en meer ruimte heb om mijn eigen pad te volgen. Prachtige verhalen, echte wake ups en de meditatie daar hou ik van. Mocht je enige twijfel hebben over wie of wat je bent of waar je naar toe wil, dan is deze cursus absoluut een echte aanrader. Ik heb genoten x

Mascha

Het gevoel dat ik er (blij) mag zijn krijgt steeds meer de overhand.

Lieve Joanna, wat ben ik blij met jouw cursus I love me.
Op het juiste moment was jij daar met je spirituele nuchtere wijsheid.
Ik heb mij de afgelopen 10 jaar zo verschrikkelijk alleen gevoeld met mijn (rare) gedrag En het niet verbonden voelen met mezelf en de wereld om mij heen.
De eerste module heb ik net afgerond en het gevoel dat ik er (blij) mag zijn krijgt steeds meer de overhand.

Debby

Karma

> Ceremonie Karma & Geloften

Het doorbreken van karma was echt heel bijzonder!

Ik wilde me bevrijden van het karma wat ik met me meedraag. Het doorbreken van karma door middel van echt doorhakken was écht heel bijzonder! ....Ik voelde dat diep van binnen en mijn lichaam reageerde met kippenvel en tintelingen. Een aanrader? Jazeker!

Tamira

Goede geleide meditaties en het ruimt op!

Ik wilde graag nog meer karma loslaten om vanuit licht en liefde te leven. Ik denk dat ik mijn tweelingziel heb ontmoet en wil vanuit mijn kracht en kern deze relatie aangaan en bij mezelf blijven. De inzichten over soulmate en tweelingzielen vond ik interessant en familie Karma loslaten. Goede geleide meditaties en het ruimt op. Ik krijg meer ruimte voor licht en liefde. onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en anderen. Een aanrader voor mensen die meer bewust zijn en vanuit hun kern willen leven. Om alle laagjes af te pellen en dichter bij je ware kern komt.

Ingrid

Een nieuw laagje

Ik had de Karma healing Ceremonie al een keer eerder gedaan bij Tri of Ligh, maar het voelde alsof ik toe was aan een nieuw laagje. Ik was daarom heel nieuwsgierig wat er mocht gebeuren. Tijdens de ceremonie heb ik geleerd dat het onderdrukken van emoties ten behoeve van een ander uiteindelijk alleen mijzelf beperkt. Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat. Ik ga onthouden dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben en mag varen op mijn intuïtie. Ik raad de ceremonie zeker aan anderen aan!

Joy

Magisch Manifesteren

> Cursus Magisch Manifesteren

Er is nog nooit zoveel positiefs gebeurd in mijn leven in zo'n korte tijd. De affirmaties werken!

Sinds ik begonnen ben met deze cursus heb ik een huis gemanifesteerd, je eerste huis kopen op je 66e? Ja dat kan blijkt! Ik werd er heen geleid en nu woon ik hier.
Ik stond er alleen voor tot allerlei mensen uit onverwachte hoek te hulp schoten. Allemaal mede dankzij mijn verkregen mindset in de cursus Magisch Manifesteren!
Ik ben zelfs herenigd met mijn zoon na 29 jaar! & Ik ben nu bezig met het manifesteren van een liefdespartner.
Er is nog nooit zoveel positiefs gebeurd in mijn leven in zo'n korte tijd. De affirmaties werken!

F.

Het allerbelangrijkst wat deze cursus mij gebracht heeft, is dat ik manifesteren structureel in mijn leven ben gaan toepassen!

Ik had al ontzettend veel geleerd en gelezen over manifesteren, maar ik stagneerde een beetje, ik had een houvast nodig. Een houvast om niet alleen kennis te hebben, maar dit ook daadwerkelijk structureel toe te gaan passen in mijn leven. Een soort van stok achter de deur.
Op het moment zat ik nog midden in mijn burn out en ik kon wel wat positiviteit en structuur gebruiken in mijn manifestatie proces. En precies op dat moment kwam jouw cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers op mijn pad. Ik voelde dat dit precies was wat ik op dat moment zo hard nodig had en schafte de cursus aan.
Dat heb ik goed aangevoeld want jouw high vibes zijn aanstekelijk, Amber! Ook heb ik veel geleerd over de 7 universele wetten en verschillende dimensies .
Wat deze cursus uniek maakt zijn de gechannelde meditaties. Deze meditaties brachten mij nog dichter bij mijn innerlijke zelf. Het voelde soms net alsof ik even op reis was geweest en de magie letterlijk in de ogen kon kijken. Vanuit die magie en dat gevoel wat er vrij kwam, had ik weer bakken met energie en inspiratie om verder te gaan.
Het allerbelangrijkst wat deze cursus mij gebracht heeft, is dat ik manifesteren structureel in mijn leven ben gaan toepassen. Het heeft me precies die positiviteit en dat vertrouwen gegeven waar ik zo naar zocht. Hoe goed manifesteren werkt in combinatie met de maanfases was nieuw voor mij. Ik voelde altijd wel een bepaalde energie rondom bijvoorbeeld de nieuwe maan, maar ik ben mij nooit bewust geweest waar dit vandaan kwam. Jouw maanceremonies zijn dan ook echt een aanrader. Manifesteren is zo ondertussen mijn leefstijl geworden. Ik heb al een hele tijd een droom om voor mezelf te gaan starten en ik wist dat ik daar een laptop voor nodig had. Deze laptop leek financieel niet haalbaar. Toch besloot ik vol vertrouwen mijn intentie te zetten dat ik met het inmiddels gespaarde bedrag precies te laptop zou vinden die ik nodig had. En wat denk je er stond nog 1 showmodel waarop ik maar liefst 500 euro korting kreeg. Ik kwam zelfs op minder uit dan het bedrag waarvoor ik gespaard had. Ook heeft deze cursus mij opgeleverd dat ik nu zelf workshops mag geven in manifesteren, dit was oprecht 1 van mijn dromen. Zeker weten een aanrader!

Linda

Het heeft mij nu al zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!!!

Deze cursus Magisch Manifesteren brengt mij zoveel!
Het neemt me bij de hand om in deze drukke, chaotische tijd bij mijn essentie te blijven en daar ook in het dagelijks leven steeds een stapje dichterbij te komen.

Ik begrijp veel beter de chaos van dit moment en heb een diepgeworteld vertrouwen gekregen in wat komen gaat. Het heeft mij nu al zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!!!
Ik zou het iedereen aan willen raden die het verlangen heeft (nog) meer vanuit zijn/haar essentie te leven en hier in het dagelijks leven vorm aan te geven! Echt, gún het jezelf! Je hebt de wereld zoveel moois te brengen!

Y.

> Audiotraining Alignment Bounceback

Ik ben eindelijk weer terug in mijn flow!

De audiotraining motiveert mij heel veel. De herhaling maakt dat het elke keer een stukje meer binnenkomt. Het activeert mijn zelfvertrouwen om het weer te kunnen en dat het goedkomt. Ik keek steeds uit naar de volgende audio! Door de persoonlijke voorbeelden die je gebruikt kon ik het heel makkelijk zien en toepassen op mijn eigen situatie. Door de opbouw kon ik de diepgaande training goed volgen. Mijn vlammetje is weer aangewakkerd! Het hielp om nu echt eens te zeggen: not anymore! Ik mag ownen waar ik sta en niet meer het slachtofferschap. Echt powerful allemaal! Super bedankt voor deze training, Amber! Ik ben eindelijk weer terug in mijn flow.

Mariska

Vrijer en lichter

Ik dacht dat je niet zomaar van iets heel negatief naar iets heel positief kon gaan. Maar dat is me gelukt. Ik voel me vrijer en en lichter. Ik heb veel geleerd en voel me er - vanuit de hulpeloosheid- nu weer klaar voor.

Hilde

Mijn alignment ging van een .. naar een 10!

Ik volgde deze training terwijl ik pittige gesprekken moest voeren op het werk. De gesprekken verliepen veel meer in flow en er kwam ruimte voor mijn zijn doordat ik bezig ging met inner alignment. Mijn leven en wat ik aan inzichten krijgt verlopen nu in een sneltreinvaart voor me. Deze training is een echte luxe! Je voelt heel dichtbij. En het pastte zo bij wat ik nodig had! Aan het einde voel ik me zo positief, krachtig en vrij. Mijn alignment ging van een .. naar een 10! Ik heb deze training al aan meerdere vrienden aanbevolen. Dankjewel Amber!

Alinda

Precies wat ik nodig had

Direct wel spot on hoor! Ik vond o.a. je schrijfopdracht heel fijn. Ondanks de weerstand, die je al zei dat het kon opleveren, heb ik de opdracht uitgevoerd en zo kreeg het uit-alignment zijn ruimte en erkenning. De oplossing kwam eigenlijk ook al heel snel. Hoe simpel kan het zijn, dacht ik nog… Maar soms zit je zo vast in een patroon dat je het gewoon even niet ziet. Waardevolle info, je kan merken dat je weet waar je het over hebt, because you´ve been there. Het hielp verlangens weer helder te krijgen. Precies wat ik nodig had. De opbouw is helder en fijn, elke dag een stukje dieper. En de training werpt al z'n vruchten af! Een aanrader voor iedereen die een commitment aan zichzelf durft te maken, dan kom je met deze training zeker terug in alignment!

Hanneke

Dankzij de training zit ik weer op een 9/10!

Ik worstelde om zelf terug in alignment te komen en zat op mijn lowest op een 3, ik schakelde deze training in omdat ik zelf niet hoger kwam dan een 6. Inmiddels zit ik dankzij de training weer op een 9/10!

A.

Retraite in Nederland

> Tri Inspiratie Fest

Het was gewoon magisch, het samen delen, jezelf mogen zijn, gezelligheid, Thuiskomen!

Het was gewoon magisch, het samen delen, jezelf mogen zijn, gezelligheid, Thuiskomen! Er gewoon mogen zijn zonder weerstand van anderen. En bij elk deel heb ik wat mogen leren, Atlantis is nieuw voor mij dus daar ga ik me zeker verder in verdiepen, klankschalen intense trillingen en heerlijk, kwamen toen heel veel emoties van dankbaarheid naar boven, de draken hebben mij nieuwsgierig gemaakt en heb inmiddels mijn drakengids ontmoet. De meditaties die jullie hebben gegeven zijn gewoon zo mooi, zo diep en raak. Maar door de kaart die ik trok bij de laatste workshop met Amber werd er voor mij veel duidelijk. Kosmos, ik ben de Kosmos. in heel veel liefde. Dus die probeer ik echt vast te houden dat ik onvoorwaardelijk in de liefde sta, naar de wereld, naar mijn omgeving, naar mijn prachtige kids en ook naar mijn man. Daar mag ik mijn bescherming muurtje loslaten en erop vertrouwen dat het goed is. En nu verder integreren naar mijn praktijk, die mag nu echt op gang komen op deze nieuwe plek, voel dat ik er ook klaar voor ben. Dus hier zit een dankbaar mens te schrijven die al aan het sparen is voor volgend jaar 🙂 De locatie was prachtig, onze kamer ook en het eten was super goed verzorgd!

Marijke

Ik kijk terug op een super fijn weekend met vooral een hele mooie energie

Ik wilde graag gelijkgestemden ontmoeten en inspiratie opdoen over de vijfde dimensie. En het was geweldig en fijn! Deze dagen zat ik in een hele lekkere flow, ik voelde een hele fijne energie en ging met een heel positief en relaxed gevoel naar huis. Ik heb genoten van alles wat er beide dagen op het programma stond. De meditaties waren heel fijn, de masterclasses erg interessant en ook de klankschalen workshop vond ik heel inspirerend. Ik kijk terug op een super fijn weekend met vooral een hele mooie energie. Dankjewel lieve Amber & Joanna! Deze retraite is een 100% aanrader.

Jeanine

Ik heb iedere seconde van het weekend genoten!

Alles klopte bij deze retraite, de mensen, de accommodatie, de omgeving, de sfeer. Ik heb ontzettend veel geleerd en heel veel bevestiging ontvangen, daarnaast was het ontzettend fijn om met zoveel mensen op zo'n diep level in verbinding te komen. Ik heb iedere seconde van het weekend genoten. Magische verbinding! De locatie was super. Alles was schoon, netjes en goed verzorgd en gezellig. Het eten was goed verzorgd, ook het glutenvrije eten was erg goed (en veel). Ik kan de retraite zeker aanraden, zo'n geweldige ervaring gun je iedereen!

Manon

Retraites in Sardinië

> Transformatiereis

Ik heb zelfs nog véél méér gekregen dan waar ik op had gehoopt!

Ik wilde graag inzichten krijgen om stappen te kunnen zetten in mijn werk. En tijdens deze reis heb ik zelfs nog véél méér gekregen dan waar ik op had gehoopt. 
De energieplaatsen waren een openbaring en een verrijking! Ook prachtige inzichten gekregen over het hoe en waarom ik reageer zoals ik reageer. Bewustwording! Ik heb mogen loslaten en laten gebeuren.

Saskia

Nieuwe inzichten, alles (leren) loslaten, fantastische begeleiding!

Wauw, wauw, wauw ...... ik heb woorden te weinig! Alles (leren) loslaten, nieuwe inzichten, spirituele groei, fantastische begeleiding, overheerlijk eten, adembenemende uitzichten, tedere momenten, inspirerende mensen en eerlijke emoties! Het deel uitmaken van een groep gelijkgestemden gaf het gevoel van rust. Ik neem al de ontvangen tips mee en zal ook zeker met affirmaties aan de slag gaan! Echt een aanrader deze reis!

V.

Thuiskomen bij Mezelf

Ik wilde graag leren om bewust contact te maken met de wijsheid van mijn Ziel. 
Tijdens deze reis heb ik eindelijk een handleiding voor mezelf gevonden die klopt. De puzzelstukjes die ik doorheen de jaren al verzamelde zijn doorheen de reis samen gekomen tot een totaalplaatje, dat ik nooit eerder kon overzien.
De inzichten die ik er uit haal helpen me om te verzachten en te vertrouwen op mezelf en mijn Gidsen. Alles is goed!
Ik heb deze reis ervaren als Verhelderend en Thuiskomen bij Mezelf.
Zeker weten een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft dat er puzzelstukjes ontbreken om écht te kunnen schakelen.

Katleen

> Atlantis Energy Healer reis

De Atlantis meditatie heeft me diep geraakt en diepe heling gebracht

Deze reis heeft me meer richting gegeven in mijn mogelijkheden m.b.t. energy healing. Het heeft me ook meer vertrouwen gegeven in wat ik voel. Ik ben heel dankbaar dat ik aan deze reis heb meegedaan met hele fijne en gezellige reisgenoten om in verbinding mee te kunnen delen. We hebben echt veel lol gehad samen en het voelde precies zoals het moest zijn. De Atlantis meditatie heeft me diep geraakt en diepe heling gebracht. Hier ben ik erg dankbaar voor. Ik raad de reis dan ook zeker aan! Het programma zat heel fijn in elkaar, met fijne momenten van ontspanning en de mogelijkheid om tussentijds te oefenen met healing geven.
Mijn ervaring in 3 woorden: verbinding, energie, heelheid. Bedankt voor de begeleiding, liefdevolle zorgen en mooie reis!

Marcel

Heel bijzonder!

Mijn intentie voor deze reis was oude stukken loslaten om ruimte te maken voor iets nieuws. 
Ik heb de reis als heel bijzonder ervaren. Ik voel me lichter en heb het vertrouwen dat wat ik nodig heb op mijn pad komt. Wat is energie toch bijzonder. Het was fantastisch! Bedankt. Zeker weten een aanrader deze reis!

Mieke

Het was een super fijne reis!

Ik ben vorig jaar mee geweest met de Transformatiereis en die vond ik zo bijzonder, dat ik graag nog een keer wilde terugkomen voor een reis met Tri of Light.
Mijn intentie voor deze reis was om krachtige healingen te kunnen geven en mezelf en mijn zielepad terug te vinden.
Het was een super fijne reis, met een hele groep mooie mensen!
Ik weet nu zeker dat ik een aantal moeilijke knopen echt mag gaan doorhakken en voor mezelf mag gaan kiezen. Ik mag erop vertrouwen dat alles gaat stromen en dat ik mijn "kanalen" echt mag gaan gebruiken, ook voor anderen.
Ik vind jullie echt een fantastisch team J & G, een prachtig tandem. De manier waarop jullie dit doen .... respect! Jullie stralen liefde uit naar elkaar, maar ook naar de rest van de wereld.
Blij jullie te kennen. Voor altijd in mijn 💖!

Ilse

> Reis door de 5 Kosmische Elementen

Ongelooflijk geweldig, overweldigend maar VET!

Ik wilde graag de Menhirs Energie voelen tijdens een reis met gelijkgestemden om te delen en te groeien samen. Ik heb intens genoten van alles van Sardinië, het eten en elkaar. Geleerd over mezelf door alles en mij mijn blinde vlekken te laten zien. Wat ik echt verrassend vond is die oude taal die ik (uit het niets) heb gesproken. En dat ik op elke krachtplek zoveel heb mogen voelen en ervaren. En natuurlijk de kennis die jullie hebben en jullie kracht én humor samen. En jemig wat is er goed voor ons gezorgd!

Mariëlle

Fantastisch, mythisch en bijzonder!

Een aantal jaren geleden was ik al mee geweest met de I Love ME reis en ik wilde nu graag meer de verdieping in en genieten van de mooie en krachtige energieplaatsen op Sardinië.
De reis was fantastisch, mythisch en bijzonder!
Ik heb prachtige inzichten opgedaan (dat het tijd is om mijn wijsheid te delen) en mijn sacraal chakra is geheeld.
Wat ik echt goed vond aan deze reis was dat we elke ochtend 2 persoonlijke thema kaartjes trokken, waardoor je de hele dag bewust met deze thema's bezig was. En dan 's avonds het verwoorden in de groep van de inzichten rondom deze thema's, waardoor de inzichten, ook door aanvullingen van de groep, nog duidelijker werden. Je leert zo van elkaar en gaat steeds meer de verdieping in.
En de bijzondere Ceremonie op de laatste avond was in 1 woord MAGISCH! Joanna en Giuseppe dank jullie wel voor deze intense ervaringen!
Zeker en vast een aanrader deze reis!

Hilde

Waanzinnig, krachtig en een bijzondere ervaring!

Ik wilde graag mee met deze reis om meer in balans te komen. De reis was kort gezegd: waanzinnig, krachtig en een bijzondere ervaring!
Door het doorlopen van alle elementen en deze met meditaties in je lichaam te voelen en te verwerken, kon het geheeld en verwerkt worden, een plaats krijgen.
Mijn grootste inzicht tijdens deze reis is het weer voelen en bewust worden van mijn eigen kracht, die er altijd al was. Nu stappen ondernemen, zodat er mooie ervaringen op mijn pad gaan komen.
Het was heel verrassend dat iedereen van de groep de ruimte kreeg om alles op zijn/haar eigen manier te ervaren, en door aanvullingen van de groep tot nog meer inzichten kwamen. En dit alles op het prachtige eiland Sardinië met de hele mooie krachtplaatsen.
Het is een mooie (innerlijke) reis, die ik zeker kan aanraden!

Milly

> Atlantis & Lemurië Activatiereis

Thuiskomen

Atlantis en Lemurië zijn voor mij altijd belangrijk geweest en ik wilde graag opnieuw die energie voelen en herinneren. En vooral genieten van deze verfijning. Deze reis was Magisch en van Top kwaliteit! Het programma, de krachtplaatsen, de inwijdingen, de overnachtingen, het eten, de begeleiding, alles klopte en was top. Ik heb tijdens deze reis écht de verbinding met de herinneringen en de energie van Atlantis en Lemurië mogen ervaren! Dat voelde als Thuiskomen en heeft me heel veel gebracht. Wonderen bestaan! Deze reis is echt een aanrader voor mensen die hun bewustzijn verder willen verruimen en bereid zijn om aan zichzelf te werken.

Karina

Écht een topreis!

Ik wilde graag een rondreis maken met gelijkgestemden om mijn bewustzijn te verdiepen en mijn trillingsfrequentie te verhogen. Het was écht een topreis! Naast de krachtige activaties en inwijdingen kun je genieten van het magische eiland. Je kunt echt aan jezelf werken in een leuk en fijn gezelschap. Het was zo'n geweldige ervaring! Ben diep dankbaar voor alle ervaringen en krachtige inzichten op dit magische eiland met een mooie natuur en hoge frequentie. Joanna en Giuseppe jullie zijn een geweldig team vol licht & liefde! Zoveel humor en blijdschap. Als ik in 2 of 3 woorden mijn ervaring van deze reis moet beschrijven is dat liefde, dankbaarheid en intens. Ik mag er ZIJN in al wat is en Verbondenheid. Ik ben zo dankbaar voor deze Magische reis, zo'n mooi kado! De accommodaties waren ook geweldig, met ruime kamers, vriendelijke mensen en een goede ligging in de mooie natuur. En het eten tijdens de reis was amazing! Heerlijk en divers. Kan maandenlang hiervan nagenieten. Zeer zeker een aanrader!

Cécile

Verbinding, Thuiskomen en Liefde!

Het contact met Lemurië voelde zo als een warm bad, het thuiskomen! Ik zat al langer te wachten op spirituele ingevingen om mijn richting aan te geven. De lichttaal van Lemurië werd weer in mij geactiveerd! Ik kan het nu spreken op de momenten dat het nodig is en weet nu waarom deze reis mij "riep". Ik heb niet alle antwoorden gekregen, maar dat is helemaal oké. Ik heb hier geleerd om vertrouwen te hebben en dat het dan steeds duidelijker zal worden. Mijn ervaring van deze reis in 3 woorden: Verbinding, Thuiskomen en Liefde!
De accommodaties waren super, het eten overal heerlijk en ambachtelijk. Super verzorgd en wat hebben jullie het alles goed uitgedacht. Dank jullie wel voor alle 💖, support, ondersteuning, foto's, knuffels, hartelijkheid en stimulans. Jullie zijn een super prachtteam samen en hoop dat ik jullie nog eens ga weerzien! Veel liefs

Karin

>