Ervaringen

Intuïtie en Channelen

Online cursus Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Spirituele Team

Echt Magisch!

Echt geen woorden voor wat de cursus intuïtie & spirituele gidsen mij al heeft gebracht, bedankt!! Ik ben nu bij de Module over helderziendheid en heb al meerdere keren per dag boodschappen doorgekregen wat mij heel erg heeft geholpen om een keuze te maken! Echt magisch!

Martijn

Rust in mijn hoofd en nieuwe inzichten

Heb veel aan de cursus gehad, gaf me veel rust in mijn hoofd en nieuwe inzichten. Door de meditaties veel rust in mijn lijf en mooie beelden waargenomen. De oefeningen blijf ik regelmatig doen. Wat ik echt goed vond aan deze cursus is de tijd die ik kreeg en dat gaf rust. De meditaties waren rustig en duidelijk.. Ik kan hem zeker aanraden aan mensen die in dit tempo willen werken.

Ina

Woorden schieten tekort

Ik deed net de meditatie van module 6.
Dankjewel Amber en Levi voor een prachtige meditatie.
Woorden schieten tekort om deze ervaring te beschrijven.
Ik voelde zo'n krachtige energie. Ik voelde me steeds groter worden tot ik oploste in het licht.
Ik was thuis.
Ik voelde hoe mijn gidsen me energie gaven via mijn schouderbladen. Me lieten weten dat ik altijd veilig ben, dat er van me gehouden wordt.
En op het einde had ik een sterk verlangen om mijn leven op aarde te leiden vanuit dit licht.
Ik voel me zo dankbaar dat ik dit mocht ervaren. ☺️ Dankjewel 💗🙏

Katja

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Echt een eye opener!

Ik heb in de afgelopen jaren al veel cursussen/opleidingen gedaan en veel gelezen, dus ik wist best wel al veel. Maar ik was echt blij dat er zoveel in stond wat ik nog niet wist, veel nieuwe inzichten!
En hele leuke fijne duidelijke oefeningen! Ik kon steeds niet wachten om de volgende module te openen 🙂

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Echt een eye opener! Ik let veel beter op de signalen die ik krijg. Een liedje op de radio, een veertje, noem maar op. Ook droom ik nu regelmatig over symbolen, en ben me bewuster van mijn dromen.
Wat ik dagelijks gebruik zijn de tools om je vibratie te verhogen zodat ik goed contact kan leggen. Het schoonmaken van orakelkaarten doe ik nu ook veel vaker. Ik ben me nu veel bewuster van de ingevingen die ik krijg. Het heeft me al veel geholpen om verschillende inzichten te krijgen. Ik heb aan alles veel gehad eigenlijk. Zeker weten een aanrader deze cursus!

Cindy

Veel extra informatie en tools die ik nog niet kende

Jazeker veel aan deze cursus gehad. Veel extra informatie en tools die ik nog niet kende. Het fijnste aan deze cursus vond ik het leren verhogen van je frequentie en veel oefenen met contact maken. De duidelijke, praktische benadering. En natuurlijk de fijne meditaties. Een aanrader!

Colinda

Het contact met mijn Gidsen is versterkt!

Deze cursus heeft me dichter bij mezelf gebracht en ook het contact met mijn gidsen versterkt! Ik ga hem zeker nog een keertje overdoen. Ik begin me meer en meer af te stemmen op de Aartsengelen en de opgestegen Lichtmeesters. Door deze cursus te volgen ben ik meer beginnen op te schrijven (wat ik daarvoor nooit deed). Tijdens het schrijven heb ik al mooie boodschappen doorgekregen. En wat ik natuurlijk niet mag vergeten te melden is dat ik nu, via een droom, zelf te weten ben gekomen wat mijn zielsmissie is.
De cursus is mooi opgebouwd. Een groot verschil met andere cursussen is, dat jullie elke hoofdstuk zo gedetailleerd uitgewerkt hebben dat je achteraf geen vragen meer hoeft te stellen. Al jullie kennis, liefde en passie is voelbaar aanwezig. Een dikke pluim hiervoor!!! Zeker en vast. Ik kan deze cursus iedereen sterk aanbevelen die zich spiritueel verder wil ontwikkelen en groeien. De cursus is heel toegankelijk. Ik zou hem iedereen willen aanbevelen enkel en alleen al voor jullie warmte en liefde die ervan afspat.

Gina

Erg leerzaam, mooie meditaties en duidelijke informatie

Ik vond het een prachtige cursus! Erg leerzaam, mooie meditaties en duidelijke informatie in elke cursus. Eigenlijk vind ik het echt jammer dat het 'maar' 28 lessen zijn. Ik zou elke dag iets nieuw willen leren 🙂 Ik heb mijn eigen praktijk - ik doe mindfulness meditaties en ik geef reiki behandeling. Ik heb ook veel over engelen gelezen en ik heb mijn eigen ervaring met alle soorten energie en trillingen. Ik vond het fijn om nog meer over bepaalde dingen te leren en ik heb vooral genoten van de prachtige meditaties. echt erg mooi! Het deed iets met mij... De opbouw, uitleg, niet te kort en niet te lang, beelden en meditaties. Alles bij elkaar zeker een aanrader!

Anna

Mediteren, chakra's openen en blokkades losmaken

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, zeker aan de meditaties. Die hebben mij zaken doen inzien, laten ontdekken en veel losgemaakt. Door de cursus weet ik dat ik niet de enige ben die me anders voelt en niet gek ben omdat ik dingen zie en aanvoel die anderen niet zien en aanvoelen. Ik haal er ook kracht uit.
Inzichten uit de cursus die ik zeker ga onthouden of gebruiken zijn: mediteren, chakra's openen en blokkades losmaken. En ook zo prachtig om te weten dat dieren die je bezoeken een betekenis hebben en dat dit ook een boodschap is.
Ik kan iedereen deze cursus aanraden, maar vooral aan mensen die aanvoelen dat ze meer willen doen, spiritueel willen groeien, verandering willen brengen, voor een gelukkiger leven willen gaan, zich onbegrepen voelen, ...

Nele

Inzicht in mijn Spirituele Team

Ik heb veel aan deze cursus gehad. Ik heb hem in etappes gedaan . Af en toe weer opgefrist en verder gegaan. Ik vond het verrassend hoe makkelijk ik tot inzicht kwam wie er deel uitmaakt van mijn Spirituele Team. De toegankelijk beschreven informatie vond ik echt goed aan deze cursus. Zeker een aanrader!

Mirjam

Inspirerende cursus

Ik vond het een inspirerende cursus. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en veel inzichten op elk vlak. Veel bevestiging ook gelezen wat heel fijn is.
Tools die ik gebruik zijn de orakel kaarten maar ook het gesprek aan gaan met mijn gidsen. In de cursus worden vele mooie manieren aangeven hoe je dit zou kunnen doen.
De uitleg bij elk onderwerp is helder en mooi beschreven en er worden ook voorbeelden gegeven waardoor het nog levendiger word.
Ik kan zeker deze cursus aanraden aan een ieder die geïnteresseerd is om zich spiritueel te ontwikkelen of daar gewoon interesse in heeft.

Jacquelien

Een onvergetelijke ontdekkingsreis!

Dit is zeker weten een hele leerzame en verrijkende cursus. Ik vond het super hoe laagdrempelig het gegeven is. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ik heb echt genoten van de meditaties en visualisaties.
Ik ga zeker de meditaties nog gebruiken en de cursus nogmaals helemaal doornemen na een periode van oefenen. Vooral de chakra's, het 3de oog, afstemmen op mijn Spirituele team en werken met de natuurgidsen (engelen) zal ik zeker onthouden. Ik werkte al met engelenkaarten, maar heb me nu nieuwe Orakelkaarten aangeschaft en ga me er terug dagelijks mee bezig houden
Echt een aanrader!! Dankjewel Joanna, Amber en Tamara voor deze onvergetelijke ontdekkingsreis! XX

Gita

Die meditatie waarbij er gezongen wordt, vond ik echt geweldig!

Ik heb veel aan deze cursus gehad. Het doet me ook goed omdat ik er serieus aan de slag mee ben gegaan. Ik wist niet dat je van alles kon vragen aan je Spirituele Team, dat doe ik nu ook. Ik merk ook dat er nu een aantal dingen gebeuren. De inzichten over het aanroepen van Engelen , mediteren en vragen stellen ga ik dan ook zeker gebruiken. En die meditatie waarbij er gezongen wordt vond ik echt geweldig!

Nita

Heel duidelijk en ik heb er zeer veel aan gehad.

Ik vind deze cursus top, echt héél goed. Alles is beknopt en to the point verwerkt. De cursus is ook heel duidelijk en ik heb er zeer veel aan gehad. Ik ga heel veel van het geleerde gebruiken, omdat het mij ook allemaal interesseert. Ik ga zelfs de volledige cursus nog een paar keer doornemen om nog dieper te gaan. Zeker en vast een aanrader!

Ingrid

Onderscheid leren maken tussen ego en intuïtie

Ik heb veel aan deze cursus gehad: Eerst en vooral mijn spiritueel team leren kennen. Heel belangrijk: onderscheid leren maken tussen ego en intuïtie. Samenwerken met je gidsen en daarin vertrouwen vinden. Natuurgidsen ontdekken. De hoofdzaak is toch het gebruik van lichttools die een zeer eminente plaats innemen in mijn dagelijks leven. Ik had soms meerdere lesdelen per dag willen ontvangen maar dit is volledig persoonlijk. Ik hou van het eenvoudige taalgebruik en de lay-out. Dat speelt voor mij bij opname van de kennis een belangrijke rol. Ik heb bij de meditaties meerdere keren visualisaties gekregen, wonderbaarlijk als je er nog niet vertrouwd mee bent. Ik kan dit zeker aanraden.

Trish

Heel fijn dat je de cursus in alle tijd kan doen

Ik heb veel aan deze cursus gehad O.a. over je energie hoog houden en hulp vragen aan de aartsengelen. Via automatische schrift gaan werken en vaker een kaart trekken bij vragen. Goed letten op tekens en er wat mee doen Ik vond het ook heel fijn dat je de cursus in alle tijd kan doen. En natuurlijk de goede uitleg per onderwerp en de extra info over de aartsengelen en levensdoelen kaarten.

Monique

Een fantastische cursus!

Het is een fantastische cursus die mij heeft aangezet om weer te gaan voelen waar ik vandaan kom en hoe ik kan samenwerken met mijn gidsenteam. Dit geeft mij enorm veel rust, steun en vertrouwen. De cursus heeft gemaakt dat ik meer durf te vertrouwen op mijn ingevingen vanuit gevoel en niet vanuit denken. Hierdoor heb ik een behoorlijke bewustzijn shift kunnen maken, waar ik super dankbaar voor ben! Deze cursus was onderdeel van het weer ontdekken en herinneren waarom ik hier op dit moment ben. Mijn zielsmissie. De cursus bevat heel veel oefeningen om eigen te maken en wat ik heb mogen zien is dat ik in allerlei situaties ( ook vervelende, angstige of dreigende situaties) een oefening erbij kon pakken en dat dit voor dat moment goed werkte. Daarna overheerste er bij mij een enorme dankbaarheid en heb ik mijn gidsen bedankt! De cursus ziet er zeer verzorgd en overzichtelijk uit en is met veel liefde samengesteld. Wat ik heel fijn vond is dat je de cursus op eigen tempo kan volgen. Het voelt samen met mijn schrift als een naslagwerk waarin ik nog regelmatig zal bladeren. Fijn dat hij incl. de meditaties beschikbaar blijft. Ik zou deze cursus zeker aanraden als je je intuïtie weer opnieuw wilt gaan ontdekken en aan wilt gaan zetten. Het kan je echt meer rust en vertrouwen gaan laten ervaren in de flow van je leven. Dankjewel Joanna!

Wendy

Een schat aan informatie en tools!

Deze cursus is zo waardevol, een schat aan informatie en tools. Heeft me meer gegeven dan ik had verwacht! Zal deze sowieso nog paar keer ter harte nemen. De meditaties, orakelkaarten, de engelen, de opgestegen meesters, chakra-info,… denk dat ik nog veel zal terug keren naar de cursus. Klare taal, leerrijk, mooie onderverdeling, enz… Vooral voor mensen die beginnen aan hun spirituele reis is dit heel waardevol.

Ellen

Ik heb enorm veel bijgeleerd!

ik heb echt enorm veel bijgeleerd! de cursus bleef week na week steeds spannend en leerzaam. Door deze cursus te volgen merk ik dat ik alweer een grote sprong voorwaarts heb kunnen maken! De duidelijkheid over de 5 kanalen vond ik heel boeiend om mee te werken en ook de les om je vibratie te verhogen vond ik heel leerzaam!
De intentie voor de negatieve energieën vind ik een must en mocht zeker niet ontbreken! verder ook nog de vele oefeningen in elke les die ik toch vrij uitgebreid vond !
Mooie cursus!! Alles en vooral ook de manier om met deze cursus te werken vond ik heel gemakkelijk. ik zou deze cursus zeker kunnen aanbevelen omdat het je vele nieuwe inzichten verschaft, de lessen zijn eenvoudig te begrijpen en je krijgt enorm veel mooie meditaties en oefeningen.

Sylvia

Ik durf nu te vertrouwen op de boodschappen die ik doorkrijg!

Ik vond het een mooie cursus. Hij heeft me meer verdieping gegeven. De meditaties waren zeer mooi en de oefeningen leuk. Ik durf nu te vertrouwen op de boodschappen die ik doorkrijg! Ik kan deze cursus zeker aanraden.

Martine

ZEKER een aanrader!

Ik heb enorm veel aan deze cursus gehad! Maar ik denk dat dit nog maar een begin is. Zo blij dat ik alles nog eens kan herhalen! Het besef dat ik zo krachtig ben, dat we als mens zoveel mogelijkheden hebben! De mogelijkheid om altijd terug te keren naar een vorige les vind ik heel goed aan deze cursus! ZEKER een aanrader!

Lut

Zeer vlotte cursus en makkelijk te leren

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Het was een zeer vlotte cursus en makkelijk te leren. Deze cursus heeft me sterker gemaakt en nog meer mijn intuïtie ontwikkelt. Ik zal zeker nog regelmatig de meditaties herhalen, ze geven me veel voldoening. Zeker weten een aanrader! Ik heb er van genoten, dank je wel!

Caroline

Ik ben blij dat ik meegedaan heb en ben er heel dankbaar voor!

Ik vond het een hele fijne cursus die ik op mijn eigen tempo gedaan heb zonder enige tijdsdruk en dat gaf rust.
Ik ga alle inzichten en tools uit de cursus gebruiken en onthouden! Veel dingen waren mij bekend maar door deze cursus heeft het meer diepgang gekregen. Maar er zijn ook dingen die nieuw waren voor me.
Wat ik echt goed vond aan deze cursus is de heldere en duidelijke uitleg over alles.
Zeker weten een aanrader! Ik ben blij dat ik meegedaan heb en ben er heel dankbaar voor. Het was een verheldering en een mooi cadeautje voor mezelf. Bedankt Joanna. Xxx

Geeta

Wauw, de oefening om de vibratie te verhogen en dan een vraag stellen werkt echt!

Wauw, de oefening om de vibratie te verhogen en dan een vraag stellen werkt echt! Super gewoon. Heb het nu al paar keren gedaan en voel de energie gewoon stijgen naar een ander level. Voelt zo fijn, alsof je in Het Licht staat te stralen. En het gevoel erbij is gewoon wauw. Heel even denk je toch weer tijdens het communiceren met je Spirituele Team dat het je eigen gedachten zijn, zo van, ik verzin het zelf, maar toch voel je heel diep van binnen dat het niet zo is. En als je dan opeens heel emotioneel wordt dan kan je er zeker niet meer omheen. Dit is echt heel leuk. Voel me net een stuiterbal, Haha. Wordt hier echt heel blij van. Dank je wel voor deze mooie cursus Joanna en Mijn Spiritele Team voor het op mijn pad brengen, en natuurlijk ik zelf bedankt dat ik het aangepakt heb😉💪❤️

Geeta

stap voor stap neem je ons mee in de mooie samenwerking met onze eigen intuitie en ons spirituele team

lieve joanna, Ik wil je ontzettend bedanken voor de mooie handreiking om meer te leren vertrouwen op mijn eigen intuitie en mijn eigen mooie team van licht. Het was even nodig om herinnerd te worden aan de hulp die we om ons heen hebben en deze ook actief aan te spreken. Met je prachtige geleide meditaties zorgde je er voor dat ik steeds meer bewustzijn begon te krijgen en zo steeds krachtiger in mijn schoenen ben komen te staan. ik ga zeker nog een keer een mooie meditatie terug luisteren. stap voor stap neem je ons mee in de mooie samenwerking met onze eigen intuitie en ons spirituele team. ook vond ik het prettig om op het forum berichten te lezen van anderen. leuk om zo soms een herkenbaar bericht te lezen van "hey dat zie ik ook". Ik ben dus niet de enige. Jazeker een aanrader deze cursus, ik heb hem al aan iemand getipt 🙂

Simone

Mooie en heldere uitleg, fijne meditaties en activaties

Ik heb veel aan deze cursus gehad, een stuk verdieping. Het spirituele team, de samenwerking hierin. Bijzonder om te ervaren, hier ga ik zeker verder mee. Mooie en heldere uitleg, fijne meditaties en activaties. Ik raad deze cursus aan.

Iris

Wat een prachtige cursus!

Wat een prachtige cursus, ik heb er erg veel aan!
En wat is de meditatie bij de les over blokkades prachtig!
Echt heel bijzonder!

Arien

Helder, duidelijk en praktisch

Ik heb heel erg veel aan deze cursus gehad. Ik heb ervaar het als helend en het heeft mij veel antwoorden gebracht op de vraag hoe dan en op mijn levensvragen. De inzichten over hoe je je intuïtie kunt versterken, de meditatie over het reinigen van de Chakra's doe ik inmiddels uit het hoofd tijdens een wandeling. De tools om je trilling te verhogen zet ik regelmatig in. Eigenlijk heeft de hele samenhang van de cursus voor mij veel waarde. Ik vond de opbouw van de cursus goed, de informatie is helder, duidelijk en praktisch. Als mensen er voor open staan om meer met hun intuïtie te doen, dan kan ik deze cursus met liefde aanbevelen!

Manon

Veel extra informatie met de juiste diepgang

Deze cursus heeft mij veel extra informatie gegeven. Inzichten over mijn heldervoelendheid en helderwetendheid. Ook de bevestiging dat door het niet visueel ingesteld zijn, al mijn andere zintuigen van een hogere orde zijn. De hoeveelheid informatie met de juiste diepgang vond ik echt heel goed aan deze cursus. Ik kan deze cursus dan ook aanraden.

Arnoud

De oefeningen vond ik echt geweldig!

Ik heb veel aan deze cursus gehad! Ik leerde mijn eigen ervaringen te erkennen. Ook over de opgestegen meesters wist ik eigenlijk helemaal niets, dit was een zeer grote meerwaarde. Ik heb zeer veel gehad aan de wetenschap dat je je intuïtie kunt inzetten om je te helpen met de dagelijkse dingen, zoals een parkeerplaats reserveren. De oefeningen vond ik echt geweldig! En het nadenken over eigen ervaringen geven ook veel vertrouwen in het onbekende! Deze cursus heeft voor iedereen zeker een meerwaarde!

Amelie

Echt een aanrader!

Echt een aanrader! Een hele fijne uitgebreide cursus die enorm veel brengt vind ik aan ontwikkeling maar ook herkenning en daardoor innerlijke rust.
Daarna lijkt het te blijven stromen als vanzelf!

Kendal

Dank je

lieve Joanna, dank je voor wat ik hier heb mogen leren om met mijn Spirituele team samen te werken. En me het vertrouwen op mijn Intuïtie te leren. Nogmaals dank en ben nieuwsgierig wat er nog meer voor moois gaat komen op mijn pad.

Theo

Ik keek er elke dag naar uit om een nieuwe les te kunnen lezen

Ik keek er elke dag naar uit om een nieuwe les te kunnen lezen en ondanks dat er voor mij veel herhaling in zit, vind ik de cursus toch heel opfrissend en leerzaam. Het openen van de chakra's en het werken met engelen en gidsen ga ik zeker verder gebruiken. Ik heb al zo vaak intuïtieve boodschappen gekregen, maar vaak negeerde ik deze. Daar ga ik nu zeker meer op letten.
Dat je elke dag een korte les krijgt is een groot pluspunt, zo kan je je elke dag verdiepen in hetgeen je hebt gelezen of geleerd. Door je een hele maand elke dag ermee bezig te houden, wordt het een "way of life" en integreer je het gemakkelijker in het dagelijks leven.
De cursus is zeker een aanrader voor wie voelt dat er meer is tussen hemel en aarde en wil leren vertrouwen op zijn/haar intuïtie.

Sophie

Er is een wereld voor mij open gegaan!

Ik heb veel geleerd van deze cursus! Ik zie nu de signalen die gegeven worden en weet nu dat ik helderwetend en helderhorend ben. Er is een wereld voor mij open gegaan! De meditaties waren ook heel fijn.

Melanie

Een ontdekkingsreis in en bij mezelf!

Deze cursus is een verrijking en was een ontdekkingsreis in en bij mezelf . Er zijn zoveel dingen duidelijker geworden! De meditaties waren zo rust gevend en gaven een kleurenpalet aan verschillende kleuren die ik nog nooit gezien had. Dit is zeer zeker een aanrader!

Anita

Heldere uitleg, mooie meditaties, echt een aanrader!

Ik heb met veel enthousiasme deze cursus gevolgd. De mooi opgebouwde lessen zijn een belangrijke ondersteuning in de meest moeilijke periode van mijn leven tot nu toe. De cursus als geheel biedt mij hierbij veel ondersteuning. Ik haal veel kracht hieruit. Vooral de communicatie met mijn Spirituele Gidsen heb ik veel meer kunnen uitdiepen. Met hulp van spirituele gidsen en mijn intuïtie hoop ik die wervelstorm aan gebeurtenissen de baas te kunnen.
De algehele opbouw, de heldere uitleg, de mooie meditaties, alsook de begeleidende video’s en vooral ook het enthousiasme en de liefde die uit het hele opzet spreekt, maken van deze cursus echt een aanrader.

Veronique

Duidelijke beschrijvingen en mooie voorbeelden

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Heel verhelderend. En ga zeker de cursus nog een keer herhalen. En de Meditaties nog een keer luisteren. Wat ik ook écht goed vond aan deze cursus zijn de duidelijke beschrijvingen en mooie voorbeelden erbij.

Pascal

Intens, liefdevol, mooie en duidelijke uitleg

Deze cursus was thuiskomen, zoveel mooie inzichten gekregen. De meditatieoefeningen ga ik zeker veel gebruiken en herhalen. De orakelkaarten vind ik prachtig om mee te werken. Intens, liefdevol, mooie en duidelijke uitleg, maar vooral jullie individuele hulp en inzichten zijn waardevol. Ik raad mensen zeker jullie opleidingen aan. Vooral omdat jullie veel geven en dat is helaas in deze tijd wel anders. Namaste lieve Joanna, Tamara en Amber tot gauw want ik blijf bij jullie mij ontwikkelen. lieve groet, Anja

Anja

Ik ervaar dat ik werkelijk meer op mijn intuïtie ben gaan vertrouwen!

Ik heb zeker veel aan deze cursus gehad en weet dat ik nu een beter contact heb met mijn intuïtie en mijn gidsen. Ik vond het heel bijzonder om te merken dat ik helderziend, -horend, -voelend en -wetend ben. Voor mij was dat altijd normaal en werd vaak afgedaan in mijn jeugd als gekke streken. Ik ben er nu niet bang meer voor. Dankjewel!
Ik heb veel over mezelf geleerd en ook veel dingen kunnen toepassen in mijn dagelijks leven

Ik gebruik de meditaties nog regelmatig . De inzichten die ik in mezelf gekregen heb zijn zeker zeer waardevol gebleken. Ik ervaar dat ik werkelijk meer op mijn intuïtie ben gaan vertrouwen
Van deze cursus vond ik de heldere verwoording en het contact via het forum erg prettig . Hij is makkelijk te volgen in je eigen tempo en ik heb er zeker veel van geleerd waardoor ik nu meer op mijzelf kan en mag vertrouwen.
Deze cursus is zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer contact met zichzelf en hun intuïtie . De heldere opzet maakt het makkelijk om deze dingen ook toe te passen in je leven .

Marjon

Door deze cursus heb ik meer inzichten gekregen

Door deze cursus heb ik meer inzichten gekregen met betrekking tot mijzelf maar ook mijn spirituele groei. De modules bevatten veel en duidelijke informatie. En de oefeningen zijn goed te volgen. De opbouw van de cursus vond ik heel goed en ook de snelle reacties op mijn vragen op het forum! Zeker een aanrader!

Wenda

Mooie eye-openers

Dank je wel voor deze mooie eye-openers die er tussen zaten in deze lessen. Ik heb veel geleerd van mezelf en over mezelf, te luisteren, hoe te luisteren, te leren zien en hoe hier mee te beginnen. dat vond ik fijn om te doen.
Ik ga een heleboel dingen nog herhalen om ze nog een keer te beleven, sommigen hebben meer tijd nodig om binnen te komen. het hele hoofdstuk of stukken kan ik beter zeggen over chakra's vond ik heerlijk om te doen.
Ik had niet zoveel met meditaties maar in deze cursus heb ik geleerd hoe hier mee om te gaan, ik pak een a4 en een potlood, zet mijn koptelefoon op zet mijn potlood op het papier en ik ga luisteren naar wat ik hoor en teken de geluiden. wonderbaarlijk wat hier uit komt aan kunstwerken en ik houd de meditatie vol. Lieve Joanna, ik heb genoten van deze cursus en ondanks dat ik al een boel wist heb ik er weer van geleerd. Dank je wel hiervoor. Liefs Corrie

Corrie

Echt een aanrader deze prachtige cursus!

Ik heb al eerder een soortgelijke cursus gedaan, maar bij deze VOELDE ik dat het voor mij de juiste is. Ik voel een connectie.
Het is een hele duidelijke cursus met fijne tools. Ik ben al zo lang op zoek naar mijn levensdoel. Ik denk dat deze tools mij hier verder mee gaan helpen.
Echt een aanrader! Dank voor deze prachtige cursus!

Jessica

De cursus is met zorg en liefde opgezet. dat voel je en ervaar je aan de hele cursus

De cursus heeft voor veel dingen mijn ogen geopend. Het heeft me ook geleerd dat ik ook de rust moet nemen om contact te maken met mijn Spirituele Team, dat vergeet ik nog al eens, terwijl ik weet dat ze er altijd zijn, maar alleen iets kunnen doen als ik het ze vraag. iedere ochtend en avond mijn Spirituele Team begroeten en bedanken. ik heb ook gemerkt dat ik geen actie onderneem als mijn hart iets aangeeft. iets wat later blijkt dat het voor mijn gemoedsrust beter was geweest om wel de actie te ondernemen. geen grote dingen, maar kleine dingen die er toch toe doen.
De cursus is met zorg en liefde opgezet. dat voel je en ervaar je aan de hele cursus. ik was er in het begin verwondert over, maar dat is wat jullie zijn en uitdragen, denk ik. Warme, hartelijke liefdevolle mensen. mensen die graag willen dat de ander zich ook kan voeden in de liefde en hartelijkheid, het licht dat ons altijd omhult. mijn dank!

Sjan

To the point en hele fijne handvatten!

Hartstikke fijne cursus, waar ik nu bijna 1 week mee bezig ben. Je mag elke dag een les doen, maar uiteraard kun je ook wat langer over een les doen. Inclusief heerlijke meditaties!
Ik vind het echt een hele fijne cursus, to the point en fijne handvatten om ook dat stukje verder te mogen ontwikkelen. Genieten!

Carin

Heel leerzaam en echt een aanrader!

Ik heb veel aan deze cursus gehad! Ben me bewuster van mijn leven en ben inmiddels ook de cursus I love ME aan het volgen.
De cursus is heel begrijpelijk en praktisch opgezet. Ik ga de hele cursus nogmaals voor mezelf herhalen. Ik heb het gevoel dat ik er nog meer uit kan halen. Deze cursus is heel leerzaam en echt een aanrader.

Wencke

De vele inzichten en tools zal ik zeker onthouden en gebruiken

Ik heb veel aan deze cursus gehad! De vele inzichten en tools zal ik zeker onthouden en gebruiken. Ik vond alles goed aan deze cursus, vooral ook de meditaties. Een aanrader!

Snezana

Blijven werken met mijn chakra's en voelen wat mijn lichaam en mijn intuïtie me te vertellen hebben

Deze cursus heeft mij diverse goede handreikingen gegeven om beter te luisteren naar mijn gevoel. De inzichten en tools die ik zeker zal onthouden en blijven gebruiken zijn: contact blijven maken met mijn Spirituele Gidsen, blijven werken met mijn chakra's en voelen wat mijn lichaam en mijn intuïtie me te vertellen hebben.
En de module Inspiratie schrijven gaf mij een bevestiging dat ik de boodschappen die ik opschrijf echt doorkrijg en het geen spinsels van mijzelf zijn. Een aanrader deze cursus!

Maria

Een prachtige veelzijdige en uitgebreide cursus!

Dank je wel lieve Joanna voor deze prachtige cursus! Het was voor mij een fantastische aanvulling op wat ik al doe als holistische energetisch therapeut.
Het is een prachtige, veelzijdige en uitgebreide cursus en je leert veel over de vele verschillende niveau`s die invloed hebben op ons leven hier op aarde. Ook de oefeningen zijn prachtig!
Echt een aanrader voor mensen die daarvoor open staan en meer willen weten!

Alida

Een aanrader als intuïtieve kracht ter ondersteuning op je levenspad!

Deze cursus heeft mij goed begeleidt en geholpen op mijn spirituele pad van ontwakening. Het was een goede aanvulling op andere gebieden waar ik me dit jaar in heb verdiept. Door de bijzondere tijd waarin we leven, ben ik de afgelopen jaren een compleet ander mens geworden, mijn Hogere zelf wordt steeds meer authentiek, de cursus heeft er zeker aan bijgedragen om bepaalde eigenschappen en verborgen talenten te activeren en mijn hoogste tijdlijn proberen te leven. An ongoing journey, elke dag is weer een leermoment.
De cord-cutting meditaties vond ik heel bijzonder. Ik voelde de koorden echt doorgesneden worden. En natuurlijk het échte besef dat je spirituele team altijd om je heen is en je ze altijd om hulp kunt vragen. Je afstemmen en de antwoorden komen. Een aanrader als intuïtieve kracht ter ondersteuning op je levenspad!

Wyanne

Zeer verhelderend en compleet!

Alles kwam aan bod en ik heb stap voor stap mijn intuïtie kunnen ontwikkelen. Zeer verhelderend en compleet! Ik sta nu veel sterker om hier verder mee aan de slag te gaan. Ga vast ook regelmatig teruggrijpen naar een aantal meditaties en ook de uitleg over de cijfers en spirituele helpers.

Isabelle

Iedere keer verheugde ik me om er weer mee aan de slag te gaan

Prachtige cursus! Iedere keer verheugde ik me om er weer mee aan de slag te gaan. Duidelijke uitleg en daardoor echt goed te volgen thuis. Onthoudt ook waar je gebleven bent. Alles over mijn spirituele team vond ik heerlijk om te lezen. Veel oefeningen en meditaties ga ik zeker nog een keer doen en beluisteren. Duidelijk, goede opbouw, interessante onderwerpen. En daardoor goed te volgen als thuis cursus. Absoluut een aanrader!

Karen

Alles is duidelijk uitgelegd met toffe meditaties, tools en inzichten!! Een aanrader!

Cindy

Enorm mooie ervaringen gehad ... bijv. in de 7 etage visualisatie bij de blauwe 5e in telefooncel een gesprek met mijn overleden zoon daarna heb ik hem iets gevraagd en trok ik de kaart van Sandalfon ... daarna kreeg ik een sperwer op de poort (nog nooit hier gezien) EN kwam er een liedje van Kurt Kurbain van mijn zoon op de radio voorbij tijdens meditatiemuziek!!! EN een paar keer Jezus 'gezien' die me iets aanreikte en nog andere mooie dingen ..... velen ik heb de cursus 'snel' afgehandeld en ga nu verder met oefenen en ondervinden wat het IS ik begin weer van voor af aan (kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen) 😉 de zaken waar ik nog niks van wist bijv. de engelen de aanvulling op mijn kennis van chakra's EN een aantal visualisaties/meditaties ZEKER ... heb dat al gedaan 😉 dank je wel hiervoor en ik denk tot gauw met een andere training of zo .... lieve groet Henriette

Henriette

Erg interessant en leerzaam

Ik heb veel geleerd van deze cursus waardoor ik me heb kunnen ontwikkelen. -de verschillende meditatie vormen -de techniek om je vibratie te verhogen -eigenlijk wil ik alles onthouden en toepassen 🙂 Wat ik echt goed vond aan deze cursus is de variatie aan informatie en de variatie in hoe het gebracht wordt, daarnaast de links met aanvullende informatie. Je krijgt veel informatie, maar wel op een heldere manier zodat je er niet in verzand. De kern komt goed naar voren. Ik moest in het begin wel wennen dat er "slots" op de modules zitten, waardoor je maar 1 per dag kunt doen. Maar uiteindelijk is dat heel erg goed geweest voor mij, het helpt je om echt even bezig te zijn met die specifieke module en niet uit enthousiasme al naar de volgende te gaan. Ik kan deze cursus zeker aanraden want hij is erg interessant en leerzaam!

Carin

Ik ben heel blij met deze mooie cursus en heb er heel veel aan gehad!

Stap voor stap maak je kennis met spiritualiteit, intuïtieve berichten ontvangen en dat alles met liefde is. Mijn nieuwsgierigheid was enorm in deze cursus. Als ik wakker werd, ging mijn gedachten gelijk weer naar deze cursus, wetend dat er weer een mooie nieuwe les voor me klaar stond. Dit is de enige cursus van alle opleidingen, cursussen etc. die ik ooit hebt gedaan die mijn nieuwsgierigheid zo heeft opgewekt.
Ik ben heel blij met deze mooie cursus en heb er heel veel aan gehad, met name de meditaties. Echt een aanrader!

Patricia

De meditaties zijn erg fijn en de cursus is overzichtelijk en duidelijk

Ik heb heel erg veel aan deze cursus gehad!
Ik wist, of voelde dat er meer was maar had er helemaal geen structuur in. Nu kijk ik anders tegen dingen aan. De energie van de aarde, opgestegen meesters, gidsen. Heel bijzonder om te ervaren. Wanneer ik opsta maak ik even tijd om contact te maken en vraag altijd om hulp.
De meditaties zijn erg fijn en de cursus is overzichtelijk en duidelijk.
Sinds ik deze cursus heb gevolgd trek ik elke dag een tarot kaart, schrijf ik met mijn gidsen en werk veel met Aartsengel Michaël.

Kris

Deze cursus laat voor mij alles "op zijn plaats" vallen!

Wat een duidelijke en veelzijdige cursus! Deze cursus laat voor mij alles "op zijn plaats" vallen! Ik herbeluister nog regelmatig de mooie geleide meditaties en met de aangereikte tools probeer ik dagelijks mij trillingsniveau te verhogen. Geweldig!!
Onbewust had ik al langer contact met mijn "spirituele team". Dankzij deze prachtige cursus weet ik nu hoe ik er meer bewust mee kan omgaan. Een super waardevolle aanvulling van mijn opleiding als holistisch gezondheidstherapeute en vroedvrouw . Dank je wel, lieve Joanna!
Een échte aanrader voor mensen die zich nog meer verbonden willen voelen met het Universum.

Veerle

Een stukje bewustwording, maar ook weer voelen en het er laten zijn

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, een stukje bewustwording maar ook weer voelen en het er laten zijn. De informatie die ik kreeg van mijn spirituele team was mooi en bijzonder. Ongemerkt kwam er heel veel binnen. Ik ga zeker de cursus nog eens doen zoals aangeraden is, om nog meer verdieping te krijgen.
De opbouw van de cursus vond ik erg goed en ook dat je per dag 1 module kunt doen. Dan kom je niet in de verleiding om alles ineens te doen. De oefeningen zijn mooi en goed uitvoerbaar. Zeker een aanrader deze cursus!

Judith

De combinatie van uitleg, de verhalen, meditaties en oefeningen vond ik erg goed aan deze cursus

Ik heb veel aan deze cursus gehad!. Het was een bijzonder aanvullende ervaring waardoor ik mijn spirituele kanalen nog ruimer kan benutten. Alles werd zeer mooi en eenvoudig opgebouwd. De oefeningen en meditaties gaven het geheel de gepaste meerwaarde. Ik heb geleerd om mijn engelen meer om hulp te vragen, mijn Gidsen beter leren kennen en om meer te werken met mijn chakra's.
De combinatie van uitleg, de verhalen, meditaties en oefeningen vond ik erg goed aan deze cursus.

Thissa

De cursus wordt "down to earth" gebracht, daar hou ik van! Niet zweverig!

Ik heb door het volgen van deze cursus meer vertrouwen gekregen in het samen werken met het universum. ik durf nu om hulp te vragen en er op te vertrouwen. Wat ik echt goed vond waren de meditaties per onderdeel en vooral die van het openen en reinigen van de chakra's. En het samenwerken met de Aartsengelen en Opgestegen Meesters.
Fijn dat ik het in mijn eigen tempo heb kunnen doorlopen... Ook wordt de cursus lekker down to earth gebracht daar houd ik van!! niet zweverig. Ik kan deze cursus zeker aanraden !!

Anja

Heel veel nieuwe inzichten!

Iedereen die behoefte heeft om meer in contact met zijn Intuïtie te komen, zou deze cursus moeten volgen. Er zit gegarandeerd een tool in die bij je past. Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen, waar ik zeker mee verder kan. Wat ik zeker zal blijven doen is het inspiratie schrijven. Dit was voor mij de beste manier om echt in gesprek met mijn spirituele team te komen. Er zitten een paar hele mooie meditaties in deze cursus die ik zeker nog een paar keer zal gebruiken. De opbouw van de cursus is heel organisch waardoor het goed te volgen is. Zeker weten een aanrader!

Heleen

Een duidelijke en leerrijke cursus

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Het is een duidelijke en leerrijke cursus. Ik heb geleerd om nog meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Deze cursus is zeker weten een aanrader!

Kelly

Online Masterclass Helder Waarnemen

Deze Masterclass geeft me de kracht en het geloof dat wàt ik voel, juist is!

Met deze Masterclass wilde ik bekijken of mijn gevoel rond mijn gaven klopt en of ik op één of andere manier mijn 3de oog nog meer kan activeren om mijn gaven (zonder angst of blokkades) te kunnen laten ontwikkelen… Ook hoopte ik om meer en bewuster contact te kunnen maken met mijn gidsen en engelen, opdat ik in mijn werk intens met hen kan samenwerken- om kinderen en gezinnen nog sneller (én op ander dieper “niveau/level”) vooruit te helpen.
Deze Masterclass is in die zin een fijne bevestiging geworden van wat ik vermoedde én geeft me de kracht en het geloof dat wàt ik voel, juist is. Dat ik niet mag twijfelen, dat ik niks verzin. Zoveel dankbaarheid die ik voel. Met veel plezier ga ik hier verder in.

D.

Echt een prachtig cadeau voor jezelf!

Mijn belangstelling hiervoor is de laatste jaren sterk toegenomen. Ik was open minded en vond het absoluut niet zweverig. Gelijkgestemden die ieder hun eigen ervaringen hebben en op zoek zijn naar richting en antwoorden. Dit alles in een liefdevolle en ontspannen setting. Het is zo fijn om met gelijkgestemden, die daarnaast ook nuchter zijn, ervaringen uit te wisselen. Ook zo mooi te mogen ervaren dat er echt het een en ander gebeurde tijdens de Masterclass. De liefdevolle begeleiding door Amber, het contact met je engelen, eigenlijk alles klopte. Ja, als je hier echt open voor staat dan kun je zo'n bijzondere ervaring beleven. Echt een prachtig cadeau voor jezelf !

Anne

Het was een feest van herkenning!

Door verschillende ervaringen en bijzondere geschenken en het gevoel te hebben dat ik anders ben maakte dat ik nieuwsgierig werd. Deelnemen aan deze Masterclass was een overwinning op mijzelf. Ik vind dit spirituele pad erg mooi en bijzonder, maar durf het alleen niet goed te erkennen.
Het was een feest van herkenning! Al bij binnenkomst voelde ik de energie overal. Ik werd ook overvallen door emoties en ik heb echt beelden mogen binnenkrijgen over iets wat mij al heel lang bezighoudt.
Deze Masterclass heeft mij heel veel gegeven. Alles klopte en de praktijk ondersteund door een stukje" theorie" gaf mij heel veel waarde.
Dit smaakt naar meer! Het is mij na een gesprek met Amber helder geworden dat ik de Licht Channeler opleiding live mag gaan doen. Dit klopt en dit past!

Aletta

Heel bijzonder!

Mooie locatie, goede sfeer. Voelde heel veilig. Ik ben een stuk dichterbij, wat ik wilde weten. Dingen die je vertelde vielen op hun plek. Veel herkenning, dat ik dacht: zie je nou wel... dit heb ik ook.
Heel mooi, heb je goed gedaan. Ik heb die dag ook tijdens de meditaties nieuwe dingen ervaren die ik nog niet had meegemaakt. Heel bijzonder! Veel liefs Yvonne

Yvonne

Ik heb besloten om door te stromen naar de Licht Channeler opleiding!

Lieve Amber, het was een mooie ervaring die veel heeft geactiveerd. De meditaties waren fijn. Ik ben opgegroeid waar spiritualiteit een gewone zaak is.
Ik was nieuwsgierig naar meer en naar wat mijn identiteit is.
Daarom ben ik bij de Masterclass Helder Waarnemen terecht gekomen. Tijdens de Gids ontmoetings meditatie kreeg ik een naam door. Ik voelde mijn derde oog heel goed aan. Het was een heel mooie ervaring. En ik heb besloten verder te stromen naar de Licht Channeler Opleiding!

Johan

Als je op zoek bent naar je spirituele kant en mogelijkheden ben je hier echt op je plek

Vorig jaar heb ik de 2-daagse workshop Energy Healing gedaan bij Tri of Light en toen ik las over de Masterclass Helder Weten dacht ik dat die me weer een stapje dichterbij mijn spirituele zoektocht kon brengen. Ik heb steeds zo een beeld in mijn hoofd dat ik " iets " wil doen op het gebied van spiritualiteit en mediumschap, maar ik wist steeds niet wát......
De cursussen bij Tri of Light helpen me écht op weg om dat beeld steeds concreter te krijgen. Door meer kennis te vergaren over op hoeveel manieren je een medium kunt zijn, heb ik een beter beeld gekregen over welke vormen wel of niet bij me passen , waardoor het makkelijker wordt om nu de volgende stap te zetten (de opleiding Licht Channeler). De warme en liefdevolle manier waarop de Masterclass gegeven wordt maakte dat ik er meer van wil ontdekken. Als je op zoek bent naar je spirituele kant en mogelijkheden ben je hier echt op je plek. Een ontzettend gedreven team die wat ze doen met liefde doen en dát maakt het verschil!

Bianca

Ik kreeg de bevestiging waar ik op hoopte

Toen ik las over de Masterclass Helder Waarnemen voelde ik dat het belangrijk voor mij was om hier aan deel te nemen.
Ik ging er heel open in, benieuwd naar wat er zo belangrijk voor mij zou zijn 🙂
Daarnaast hoopte ik op een bevestiging. Ik stelde mijzelf al langer de vraag: klopt het dat ik meer weet/hoor, zie en voel? Of is dat mijn gigantische fantasie? Hoewel ik gevoelsmatig wist dat het klopt wat ik waarneem, nam mijn ratio het vaak over en bracht me aan het twijfelen.

Tijdens de Masterclass, die ik als heel warm heb ervaren, kreeg ik wel de bevestiging waar ik op hoopte. Het afgestemde advies wat daarna kwam blies mij aan de ene kant bijna van mijn stoel en aan de andere kant 'wist' ik het al... Het geeft mij veel meer zelfvertrouwen op dit gebied en maakt de intentie om dit verder te willen leren ontwikkelen ook vele malen krachtiger.

Amber leidde de Masterclass met een warme en zachte manier. Het was bijzonder prettig om te voelen dat iedereen er mocht zijn zoals hij/zij is.
De meditaties vond ik heel waardevol: ze hielpen mij om dicht bij mezelf te blijven en zorgden toch ook voor de verbinding met elkaar doordat de ervaringen daarna in een veilige setting gedeeld werden. Ik kan deze Masterclass zéker aanraden voor mensen die twijfelen over hun waarnemingen en/of die verkennend bezig zijn hun gaven te ontwikkelen.

Y.

Ik wil zeker verder met mijn gaven en verder ontdekken en gaan inzetten.

Super mooie meditatie om je heldere zintuigen te ontdekken! De kaartlegging was heel bijzonder. Heb het op gevoel gedaan en proberen contact te maken met het Lichtteam. Ik deed een legging voor een vriendin en het kwam heel sterk binnen zei ze en het raakte haar. Ik ben benieuwd naar jou mini reading, voel nog wat onzekerheid in mezelf.
Na de mini reading:
Mooi stukje over mijn gaven en bijzonder om te lezen! Ik wil zeker verder met mijn gaven en verder ontdekken en gaan inzetten.

Sophia

Dank je wel Amber!

Ik was al met energetische healing en massage bezig en soms kreeg ik een boodschap voor degene die ik behandelde. En dat heeft mijn interesse gewekt om deze Masterclass te doen.🙏 Ik heb deze Masterclass als zeer positief ervaren, alles werd duidelijk uitgelegd en er was tijd voor vragen wanneer je die had, dank je wel Amber!
Als je geïnteresseerd bent in het mediumschap of wat voor manier dan ook, kan ik zeker aanraden om deze Masterclass te doen!

Astrid

Eye openers

Dank je wel voor een waanzinnige middag met zoveel Eye openers! Met deze bevestiging kan ik mijn nieuwe leven beginnen!

Nicole

Zeker weten een aanrader!

Ik wilde graag weten waar ik sta in mijn ontwikkeling op dit vlak. Ik heb deze Masterclass ervaren als een rustmoment, het was heerlijk! Zeker weten een aanrader

Martine

Het helpt om in te voelen of dit je pad is

Deze Masterclass is echt een mooie basis. Ik vond de meditaties heel fijn en ik kon heel fijn de energie ervaren. Het helpt ook om in te voelen of dit bij je pad hoort. En het maakte mij duidelijk dat ik geen channeler ben.

Katja

Een fijne manier om het te ervaren!

Ik wilde graag weten of het mediumschap iets voor mij zou zijn. Hiervoor had ik me gericht op healing en nu wilde ik deze kant ontdekken.
Deze Masterclass is een hele fijne manier om te ervaren of het mediumschap iets voor je is! De sfeer was echt heel fijn. Heel veilig. Een aanrader!

Anne-Marie

Ik vond het super!

Dank voor je aandacht, je tijd, je uitleg en geduld 😁 Ik vond het super! Ik zal het in laten dalen en op mij laten werken de komende tijd. Tot nu toe kan ik met dankbaarheid terugkijken op mijn mooie bewustwordingspad van de afgelopen 3 jaar. Wat gebeuren er schitterende dingen in je leven wanneer je meer en meer het denken loslaat en leeft vanuit gevoel. ❤

Nora

Live Jaaropleiding Licht Channeler

De beste keuze ooit!

Ik had Amber al ontmoet tijdens de 2-daagseWworkshop Energy Healer van Tri of Light en eigenlijk vond ik het best een beetje eng om dingen te horen van mijn gidsen, maar stond daar wel voor open en ik kreeg echt een prachtig bericht van mijn gidsen via Amber.

Maanden gingen voorbij en ik kreeg een droom dat ik de opleiding tot Licht Channeler aan het volgen was en daarna allemaal tekens. Ik zag een Vlaamse gaai letterlijk voor mijn auto landen en de dag erna naast mijn fiets. Ik schrok me beide keren kapot, maar de spirituele betekenis van een Vlaamse gaai is boodschapper tussen hemel en aarde! En na nog meer van dat soort tekens dacht ik oké ik ga het doen. Met een beetje "tegenzin" want ik vond het nog steeds eng, maar ik wist van binnen dat het goed zat.

Ik wist ook eigenlijk niet wat ik kon verwachten, maar ik ging er open in. Als ik al die tekens kreeg moest ik er wel wat mee doen.
Ik wilde graag in mijn camper wonen en op reis gaan, daarom besloot ik om de online versie te volgen en dat was de beste keuze ooit!
Ik kon het op mijn eigen tempo doen en kreeg door de begeleiding via de lessen van Amber en haar gidsen, stap voor stap, contact met mijn gidsen. En ik kon daar zo lang over doen als ik wilde omdat ik mijn eigen tempo kon bepalen.
De online opleiding zit zo in elkaar dat je elke keer een stapje verder komt en dat je niks kan overhaasten en je kan oefenen zo lang als je wilt en dat kon ik met mijn onzekerheid goed gebruiken.
Langzamerhand werd ik zekerder en het contact werd nog sterker met mijn hoofdgids en kon aan vrienden vragen of zij een boodschap wilde en ik kreeg geweldige feedback.
Tijdens de derde module ga je in de verdieping en toen viel alles op zijn plaats, omdat ik toen wist dat ik met mijn gidsen communiceer via automatisch schrift.
Ik heb tijdens het volgen van de online opleiding geen moment gehad dat ik het eng vond. Het zit zo goed in elkaar, zo vertrouwd en je kan Amber altijd om hulp vragen, via het forum of de Instagram groep.

Ik kan deze opleiding aanraden aan iedereen die meer gidsen contact wil, ook al is het alleen voor jezelf. Je lichtteam is de best coach die er bestaat en niemand anders kan jou zo goed helpen dan zij. Ook kan ik het mensen aanraden die nu echt zitten te twijfelen. Ik heb zelf de angst ervaren om de opleiding wel of niet te doen… maar uiteindelijk is angst (negatieve) energie en dat beperkt je!
Door deze opleiding kan ik stralen en ik ben zo blij als ik mensen kan helpen en als ikzelf hulp of richting nodig heb dan zijn mijn gidsen altijd in buurt om me te helpen.

Ik ben Amber en haar gidsen heel erg dankbaar voor hoe ze deze opleiding in elkaar hebben gezet en ik ben ook mijn gidsen dankbaar dat zij ervoor hebben gezorgd dat Amber op mijn pad kwam. Liefs Sanne

Sanne (2021)

Door deze opleiding kan ik nu gewoon heldere, rake readings geven!

Met deze opleiding maak je in 10 weken een intense, mooie reis langs je eigen mediamieke gaven, (aarts-) engelen en andere lichtwezens en praktische lichttools, zoals orakel kaarten en de pendel. Voor mij was dit een reis met ups en downs. (Dat zijn de reizen waarvan je het meeste
leert!) De ene keer liep ik over van enthousiasme over een nieuw geleerd onderdeel, de volgende keer zat ik helemaal vast in mijn oude overtuigingen. Het mooie was dat alles er mocht zijn en aan alles ruimte gegeven werd door Amber en in de groep. Daarom zou ik ook zeker de live variant aanraden. Bovendien is het zo waardevol om te zien hoe de andere cursisten invulling geven aan de lesstof. En het is ook gewoon superfijn om samen te zijn met een groep gelijkgestemden!
Ik heb megaveel geleerd in deze 'boordevolle' opleiding! Amber rijkt je enorm veel interessante en mooie dingen aan, geeft waardevolle feedback en zet een heerlijke heldere energie neer. Door deze opleiding kan ik nu gewoon heldere, rake readings geven, terwijl ik dat daarvoor nog nooit gedaan had! Ook was de opleiding voor mij de start van een nieuwe fase.
Ik heb nieuwe dingen geleerd, nieuwe handvatten aangereikt gekregen, maar ben ook nieuwsgierig geworden om verschillende onderdelen verder te onderzoeken en me eigen te gaan maken.

Wendy (mei 2021)

Het was magisch! Er is zoveel gebeurd, ongelooflijk!

Jij hebt mij de weg gewezen wat niemand is gelukt maar jou wel. En als mens ben je in alles zo mooi ❤️. Je hebt echt een plaats in mijn hart gekregen. Ik mis het nu al 🙏 maar ik heb er super goede herinneringen aan over gehouden. Het was magisch! Er is zoveel gebeurd, ongelooflijk! Ik weet wie mijn Gids is, ik hoorde ze zo zuiver spreken. Ik ben blij dat ik je uitgekozen heb. Om te leren. Ben je super dankbaar ❤️❤️"

Johan (mei 2021)

Jij hebt mij het pad laten zien

je bent de eerste die mij écht heeft gezien en hielp te openen om mezelf verder te ontdekken. Jij hebt mij het pad laten zien en me vol vertrouwen de juiste richting op gewezen. Zo fijn om die begeleiding te ervaren. Ik voelde me heel veilig, gesteund en genurtured. Je bent zo nodig lieve Amber. Door jou kunnen meer mensen hun eigen licht en kracht vinden en dienstbaar zijn. Iets wat zo ontzettend waardevol is. Super, super dankbaar!"

Noury (mei 2021)

Wat heb jij mij laten vliegen!

Lieve Amber, 10 weken geleden had ik nooit kunnen voorstellen wat voor een mooie reis ik ging maken en op welk punt dat dit me ging brengen. Enige dat ik heel zeker wist was dat ik deze opleiding wilde volgen. In ons telefonisch contact voor de cursus, wat voor mij meer voelde alsof ik met iemand sprak die ik al lang kende, zei ik heel vastberaden dat je geen plek hoefde te reserveren, want als het de bedoeling was om de cursus te gaan volgen dan zouden de financiële middelen ook tot me komen.
7 dagen voor de start van de cursus was het me nog niet gelukt en hadden we weer telefonisch contact. Je woorden van toen vergeet ik nooit meer: "Simone als het de bedoeling is dan gaat zich dat zelfs nu nog magisch manifesteren." En jawel hoor, op dinsdag manifesteerde zich alles magisch zodat ik kon inSPRINGEN om vervolgens 4 dagen later met een prachtige groep gelijkgestemden de kick-off te hebben van ons “thuiskomen”. En meid, wat heb je mij laten vliegen!
En wat heeft de hele groep me veel gebracht! Zo prachtig om te zien hoe ieder op zijn manier steeds meer gaat stralen. Ik zou dan ook iedereen willen aanmoedigen om de live variant te volgen. Om je het cadeau te gunnen het proces met gelijkgestemde zielen in 10 weken tijd te doorlopen, samen met elkaar te delen en vooral het plezier samen dat we hebben gehad deze 10 weken.
Het cursusmateriaal, de geleide meditaties, de gastlessen en workshops maken het helemaal af. En nu lieve amber, heb je mij begeleid naar mijn nieuwe begin. Een heerlijke sprong in het diepe, wetende dat een heel team mij opvangt en bijstaat. Wetend dat de toekomst er eentje gaat zijn far beyond my imagination. Dank je wel! Liefs, kus Simone

Simone (mei 2021)

Een bijzondere avontuur op mijn levenspad die me heel veel verdieping gebracht heeft

lieve Amber, ik wil je graag laten weten wat de opleiding Licht Channneler mij heeft gebracht en hoe ik deze tijd ervaren heb:
Toen ik de opleiding zag voorbijkomen, had dit meteen mijn aandacht en heb me ingeschreven.
Ik vond het al bijzonder dat ik een telefoontje van je kreeg om al een eerste contactmoment te hebben voordat de opleiding begonnen was. Dat maak je met andere opleidingen eigenlijk nooit mee.
Vanaf het eerste moment voelde de sfeer in de groep heel warm en makkelijk aan. Alles kon en mocht gedeeld worden en ik voelde me totaal opgenomen en begrepen. Het was zelfs uitkijken met een blij hart om elke keer naar de volgende livedag te kunnen.
Jij hebt voor iedereen aandacht en bent oprecht bezig om iedereen te helpen en duidelijk te krijgen wat bij diegene past om zich te specialiseren. Zelfs na de dag van de proeve - die trouwens heel bijzonder mooi was verlopen - kreeg ik nog bericht van je om het geheel mooi af te sluiten. Het was een bijzondere avontuur op mijn levenspad die me heel veel verdieping gebracht heeft met hetgeen wat ik al deed. Dankjewel daarvoor!

Sandra (mei 2021)

Iedere livedag was genieten, met heel veel lol en ook af en toe een traan. Alles mocht er Zijn!

Mijn eerste kennismaking met Tri of Light was dat ik zelf een proef cliënt was voor iemand die de opleiding Licht Channeler deed. De reading die ik kreeg heeft mij veel inzicht gegeven en daardoor ben ik zelf de opleiding gaan doen.
Wat een feest was de opleiding! Zo veel geleerd, mooie inzichten mogen ontvangen en leren vertrouwen op mijzelf. Vanaf dag één voelde ik me heel fijn in de groep gelijkgestemden. Iedereen kon heerlijk zichzelf zijn en genoot van de stappen die de ander zette, ieder op zijn eigen-wijze manier. Iedere livedag was genieten, met heel veel lol en ook af en toe een traan. Alles mocht er Zijn. De bezielende begeleiding van Amber heb ik als heel waardevol ervaren. Zij weet je te motiveren, te activeren en laat je volledig je eigen ik-heid ontdekken. Ze begeleidt meer dan dat ze als een juffrouw voor de klas staat, wat ik erg fijn vond. Het enthousiasme waarmee ze de opleiding geeft is zo waardevol, aanstekelijk en magisch. Ook zij geniet van een ieder zijn ontwikkeling. Ze heeft voor iedereen persoonlijk de aandacht, aandacht die verder gaat dan alleen op de livedagen. Buiten de livedagen om kan je altijd bij haar terecht met vragen of om gewoon even te sparren. Ik weet zeker dat het contact, nu de opleiding is volbracht, zal blijven. Ik ga vol vertrouwen verder op mijn pad, hoe het pad zich ook ontwikkelt. Wat ik bij Amber heb geleerd verrijkt mij, mijn leven en helpt mij absoluut verder in het bereiken van dat wat ik wil. Dankbaar dat ik Amber, Tri of Light en mijn mede cursisten heb mogen leren kennen! In licht en liefde! Liefs Sylvia🥰💖

Sylvia (mei 2021)

Je hebt me Bewust gemaakt van krachten in mij die ik zelf nog niet kende!

Hallo allemaal, ik zou jullie voor ieder die dit leest graag willen vertellen waarom ik het belangrijk vind wat Tri of Light doet. De lichtchanneler opleiding is bij mij ervaren als thuiskomen in het innerlijke deel in mij, thuiskomen in een wereld waar ik meer om geef dan wat dan ook. Mijn oproep is dan ook wanneer je voelt dat dit resoneert met je hart, de roep van je hart te volgen.

Het werk dat Amber doet is zo mooi, ze laat haar pure zijn zien op een manier die vele van jullie zal verbazen, inspireren, motiveren en beter nog het zal jullie raken diep in je hart. Mijn boodschap aan jou amber is dat je blijft doorgaan met deze prachtige magie van licht wat je ons allen biedt. Dat jouw warmte en tederheid nog door vele zielen gezien als gevoeld mag woorden. Ik ben blij dat we elkaar hebben ontmoet, je hebt me bewust gemaakt van krachten in mij die ik zelf nog niet kende.

Nu mijn boodschap aan de jonge generatie waarvan ik zelf ook deel uit maak.
Ik ben zelf 21 jaar nu, ik weet dat vele van jullie wel willen maar in eerste instantie niet durven. Of dat komt omdat je het gevoel hebt zelf niet klaar te zijn, of dat anderen in je omgeving het raar of ongepast vinden. Geloof in jezelf, dat is je ware kracht, toen ik koos voor deze opleiding was ik nerveus, bang en nog vele anderen dingen. Maar na dat ik de eerste stap zette werd ik stapje voor stapje lichter in mijzelf. Ik heb toen ik het voor het eerst tegen kwam ook een tijd gewacht zelfs 5 a 6 maanden voor ik er wat mee deed.
Uiteindelijk gaat het niet om wanneer je de stap zet maar dat je hem zet, dat is dan jouw ware overwinning voor jouw zelf.
Laat het licht van Amber en Tri of Light je ontvangen en meenemen naar het ware deel in jezelf, wat dat ook mag zijn, niks is verkeerd immers 😉.

In Licht en Liefde Maarten Weber

P.S. Ik wens ieder van jullie die die dit lezen alle liefde van de wereld toe, ontwaak broeders en zusters, stap naar het ware dat jezelf bent.

Maarten

Een ervaring die je mag gaan voelen met je hart en al je zintuigen!!

Woorden kunnen niet omschrijven wat ik voel en heb ervaren met jou en de opleiding. Het is iets van binnen dat roept, dat gezien wordt door jou en vervolgens erkent wordt en naar buiten komt. De verbazing vervolgens dat de beelden en boodschappen kloppen, de emoties die dit oproepen bij de mensen die zoeken naar antwoorden en het contact met de Bron; kippenvel! Wat is het leven mooi! Ik kan deze opleiding echt aanbevelen voor Lichtwerkers die ook die roep van binnen hebben. Daar zijn geen woorden voor, dat is wat je voelt of hoort vanuit je intuïtie, je ziel. Amber; jouw vertrouwen en kracht, liefdevolle aanwezigheid en je prachtige tussentijdse reading hebben me zoveel vertrouwen gegeven dat ik nu andere mensen kan helpen. En daar zijn geen woorden voor, dat is een ervaring wat je mag gaan voelen met je hart en al je zintuigen!!!

Bionda

Ik herinner mezelf weer, wat een cadeau!

Lieve Amber,
Wat een prachtige reis heb ik mogen ervaren, een reis met mezelf, in samenwerking met jou, en met de groep, een perfect fit. Een liefdevolle omgeving waarin ik de ruimte voelde me te openen en mezelf te zijn. De live dagen in combinatie met de integratie van de leerstof en oefeningen tussentijds vullen elkaar prachtig aan. Heel fijn de mogelijkheid om je te contacten bij vragen, uitdagingen en sparren. Dit heb ik als een extra toegevoegde waarde ervaren. Dank je wel voor je afgestemde, liefdevolle, pure en enthousiaste support en Licht. Flowing en ik herinner mezelf weer, wat een cadeau! Dankbaar.💖 Dank je wel!

Anne-Karien

Deze opleiding volgen was één van de beste beslissingen van mijn leven!

Het is bijna niet te beschrijven hoe blij ik ben dat ik nu een Licht Channeler ben! Jij hebt me zelfvertrouwen gegeven en hebt mij laten inzien dat het niet gek is wat ik allemaal binnen krijg. Ik heb vertrouwen gekregen in de boodschappen die ik mag doorgeven. Ik bedenk dit niet en dit zijn zeer zeker echte boodschappen van mijn gidsen!
Ik kan je niet genoeg bedanken. Het was zo´n bijzonder traject. Wauw!
Een traject waar ik stapje voor stapje steeds meer (zelf)vertrouwen mocht krijgen. Je legt alles zo mooi en duidelijk uit. Je legt het uit voor iedereen om het te begrijpen, het is zo bijzonder hoe je dat doet. Je bent een heel bijzondere vrouw en ik ben blij dat jij mij hebt laten inzien dat ik dat ook mag zijn! In dit proces heb ik mij mogen openen tot wie ik ben en daar ben ik je heel dankbaar voor. Al was ik allereerst bang voor het examen, ik ben blij dat ik het gedaan heb, nu weet ik dat het net het laatste stukje vertrouwen geeft in mijn eigen kunnen! Wat een euforisch gevoel en om dan te horen dat je het hebt gehaald!! Deze opleiding volgen is één van de beste beslissingen van mijn leven. Ik voel dat dit is wat ik mag doen en hóór te doen en ja, nu ga ik het ook doen!!

Mariska

Een hele nieuwe wereld is voor mij open gegaan!

Ontzettend fijn dat jij op m'n pad bent gekomen en dat ik mijzelf mocht openen als Licht Channeler. Ik ben jou daar zo ontzettend dankbaar voor🙏🏻. En vooral voor de liefdevolle manier hoe je mij en ons begeleidt hebt ❤️. Voor mij is een hele nieuwe wereld open gegaan.

Christina

In één woord ..... WAUW!

Bij Tri of Light heb ik kennis gemaakt met het Universum in Februari 2019. Er ging een wereld voor me open, ik wist dat ik hoogsensitief ben, maar hier leerde ik om met energieën te werken en healingen te kunnen geven, ook op afstand.

Tijdens een gesprek met Amber werd het duidelijk dat er veel meer in mij zat, ik had alleen de tools nodig om het eruit te laten komen. Vervolgens heb ik de Opleiding Licht Channeler gedaan, in één woord….. WAUW!!!
Hoe fantastisch, om met de hulp van Amber en mijn gidsen, erachter te komen dat ik stevig in mijn kracht sta, en kan werken als Licht Channeler.
Amber, Joanna en Tamara, ontzettend bedankt voor alles wat ik via jullie heb mogen leren om mijn pad als Lichtwerker te kunnen gaan invullen, samen met mijn gidsen. Namasté

Karin

De opleiding is meer dan de moeite waard!

Ik had van begin af aan een goed gevoel over jou. En na onze kennismaking werd dit alleen maar meer bevestigd. Weet je wat ik vooral opvallend vindt, dat jij zonder Ego begeleidt. In het "spirituele wereldje" kom je dat nog wel eens heel anders tegen.
Dit is echt een heel erg waardevolle eigenschap van jou. Het maakt jou enorm puur en liefdevol. En dit voel je ook goed op het moment van kennismaking. Ik wil je hier dan ook graag voor bedanken.
Het proces tijdens de opleiding heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Vanaf nu kan ik stappen zetten op mijn pad als Licht Channeler. Wat ik ook fijn vond is dat je zoveel met de maan samenwerkt en dit aan ons hebt doorgegeven.
De opleiding is meer dan de moeite waard! Voldoet aan alle verwachtingen, meer dan zelfs!
Je stond tijdens de opleiding altijd klaar als het nodig was. Ik ben zó blij dat ik het gedaan heb. Lieve Amber, nogmaals bedankt voor alles!

Cindy

Deze opleiding heeft me zeer veel gebracht!

Amber, graag wil ik jou nogmaals bedanken voor de prachtige en uitgebreide begeleiding tijdens de Licht Channeler opleiding. De opleiding heeft me zeer veel gebracht. Ik heb verschillende manieren van Channelen mogen ervaren en zo mogen ondervinden dat ik op vele manieren boodschappen mag doorgeven (automatisch schrift, via beelden, kaarten, via de Akasha Kronieken, ...).
Tijdens de opleiding ben ik als persoon ook door een heel proces gegaan, waardoor ik na deze 10 weken veel meer vertrouwen heb in mezelf en in hetgeen ik vanuit het Licht doorkrijg. Ik voel dat deze opleiding voor mij het begin is van iets groots.
Veel succes met de mooie en krachtige opleidingen die jullie organiseren. Zowel bij deze opleiding als bij de Atlantis Energy Healer reis in Sardinië, heb ik mogen ervaren dat ik, in die korte tijd, door een zeer mooi groeiproces heb mogen gaan. Het heeft me zeer veel gebracht!

Liesbeth

Door jouw bezielde leiding werden wij in 10 weken allemaal zelfsturende kapiteins!

Lieve Amber

Ik voel me erg dankbaar
Jouw werk samen met je gidsen
Je voorzag in een nood die ik nog niet had gezien
Je stuurde aan en koerste met doelgerichte verfijning
Je stemde zorgzaam af op al onze behoeftes
ondersteunde en gaf ruimte aan onze processen
en garandeerde het veilig samenzijn
Bood diverse componenten en gezichtspunten
met aanvullende ervaringen van professionals
En met onze creativiteit, inbreng, keuzes en talenten als kompas
werden we door jouw bezielde leiding
in 10 weken allemaal zelfsturende kapiteins!

In de afgelopen 10 weken heb je me ondersteund , aangespoord en bemoedigd en ben ik uitgegroeid tot waar ik nu ben. Ik heb meer leren vertrouwen op het contact met mijn gidsen, mijn missie is duidelijk geworden en ik heb de eerste stappen op mijn pad als Licht Channeler gezet. Het was erg fijn samenwerken met de andere studenten en bovenal is het samenzijn met gelijkgestemden zo fijn, dat het jammer is dat het klaar is! Ik wil je bedanken voor al je steun, je voorbeeld en je wijsheid samen met je Lichtteam van boven en de liefdevolle, wijze en zorgzame Joanna en de lieve, zeer inspirerende Petra!

Eva

Wat heeft deze opleiding mij veel gegeven, wat heb ik veel overwonnen!

Deze opleiding kwam voorbij en ik wilde het heel graag gaan doen. Maar daar kwam mijn angst al meteen om de hoek kijken. In contact komen met overledenen, oeps , dat is een dingetje voor mij. Eerst contact gezocht met Amber en samen een gesprek gehad . Mede door haar warmte, steun en goede raad, ben ik deze opleiding toch gaan doen.

Mijn intentie was, toen ik aan deze opleiding begon: Mijn angst overwinnen, om boodschappen door te geven van overleden.

Ik ben deze opleiding in gegaan met heel veel angst. Angst om boodschappen door te krijgen van overledenen. Nu weet ik, dat je daar niet bang voor hoeft te zijn. Het is zo mooi, om dit te mogen ontvangen van je gidsen. Dit gebeurt alleen maar uit liefde en licht. Ik ontvang heel veel via automatisch schrift. Die ik tijdens deze opleiding nog verder heb kunnen ontwikkelen. Zo bijzonder om via de pen boodschappen door te mogen geven. En om mooie readingen te kunnen geven, door contact te zoeken met gidsen. Wat ben ik blij, dat ik het nu durf in contact te komen. Het geeft je zoveel mooie dingen: boodschappen, inzichten. Hoe fijn is dit.
Bij mij waren deze weken heel heftig. Veel ontdekt via de boodschappen, waardoor ik ook mijzelf heel erg tegen kwam . En daar ben ik nu blij om, want ik kan alles nu een plekje gaan geven en puzzel stukken vielen op hun plek. Mede hierdoor weet ik ook wat mijn taak is op deze wereld. Lichtboodschappen doorgeven en hulp bieden aan mensen , die in dezelfde situatie hebben gezeten of zitten dan ik. Ik ben trots, dat ik een Lichtchanneler ben, dat ik licht en liefde door mag geven, bij mijn healingen en readingen.
Wat heeft deze opleiding mij veel gegeven. En wat heb ik veel overwonnen!
Het is fijn om je zo geborgen te voelen bij Amber, daardoor kan je gewoon jezelf zijn en mag ook alles er zijn. En dat geeft net dat stukje extra aan deze opleiding: je thuis voelen bij Tri of Light!

Lydia

Je ontdekt in deze Licht Channeler opleiding wat echt bij JOU past!

In oktober 2018 heb ik de Atlantis Energy Healer reis gemaakt in Sardinië (ook van Tri of Light).
Terugkomend in Nederland voelde ik dat mijn wereld was opengegaan. Het was zo duidelijk wat ik mocht gaan doen op deze mooie aarde. En dat is liefdevolle healings geven!

Maar ik voelde ook dat ik nog wat extra's mocht gaan doen, maar wat? Ik heb toen de intentie gezet dat er een opleiding of cursus op mijn pad mocht komen , wat het ook maar was wat bij me past.
En zo kwam de opleiding Licht Channeler voorbij. Mijn eerste reactie was gelijk, YES , gaaf, dit wil ik gaan doen. Maar later kwam toch ook mijn onzekerheid om de hoek: "Kan ik dit wel , past dit wel bij mij?"
Mijn intuïtie zei steeds "doen"! En zo heb ik me toch ingeschreven.
Wat had ik er zin in , het voelde zo goed! 10 weken lang bezig zijn met nieuwe ontdekkingen, ontwikkelingen, liefde, licht, universum , nieuwe mensen ontmoeten.
Mijn start intentie was dat ik graag meer en duidelijker contact zou willen hebben met mijn licht team van boven. Zo heb ik ontdekt wie mijn gids is, en nog meer inzicht gekregen om met de engelen te mogen werken, zo mooi! Veel nieuwe ervaringen en belevingen en ook tijdens de opleiding geleerd hoe ik daar mee om kan gaan.
Het voelde eigenlijk gelijk al bij het begin dat de combinatie reading en healing bij me past.
Je ontdekt in deze Licht Channeler opleiding wat echt bij JOU past , welke vorm. Want er zijn heel veel verschillende mogelijkheden.

Wat ik uit deze opleiding hoopte te halen is me zeker gelukt. Dankzij mijn licht team, mijn vertrouwen, mijn inzet, de mede cursisten, en natuurlijk de liefdevolle begeleiding van Amber. Die alle tijd voor je neemt, ook via de mail, mocht je vragen hebben , ze staat voor je klaar. Haar fijne meditatie's, mooie extra engelen workshop en niet te vergeten die heerlijke lunch elke keer weer.
Ik mag met trots zeggen , dat ik nu een liefdevolle licht channeler ben en dit ook in mijn praktijk toepas, in combinatie met healingen.
Door deze opleiding heb ik grote stappen mogen maken,en mijn zelf vertrouwen is hierdoor enorm gegroeid.
Als ik zie wat dit mij allemaal gebracht heeft, beveel ik het zeker met harte aan, om ook deze liefdevolle stap te maken. Als je enige twijfel heb, zeg ik echt ; DOEN. Gun het jezelf, en geloof in jezelf , ook jij kan dit, je bent het zeker waard. En het is super waardevol!

Angelique

Ik heb leren samenwerken met mijn Gidsen en het hoger Bewustzijn én ontdekt wat mijn eigen unieke manier is om boodschappen te channelen

Ik ben de opleiding Licht Channeler met een open “mind” gestart. Mijn intentie was om meer vertrouwen te krijgen in het werken met energie, licht, het hoger Bewustzijn én mijn Gidsen!

Deze opleiding heeft mij bewust gemaakt van de blokkades die ik nog had. Het werd al snel duidelijk op welke wijze deze mij afremden en ook mijn persoonlijke groei blokkeerden.
Ik heb leren samenwerken met mijn Gidsen en het hoger Bewustzijn én ontdekt wat mijn eigen unieke manier is om boodschappen te channelen.
De liefdevolle begeleiding van Amber (en Joanna) plus Gidsenteam! & ook het mogen ervaren van de groei en ontwikkeling van iedereen in de groep, met ieder zijn authentieke gave, heb ik als heel waardevol ervaren. Kortom een prachtige waardevolle, verhelderende en liefdevolle opleiding!

Harold

Het feit dat ik krachtige en to the point readingen kan geven is voor mij het cadeau waar ik op hoopte!

De opleiding Licht Channeler kwam voorbij en ik werd er helemaal warm en enthousiast van. Na enige aarzeling, mijn onzekerheid - kan ik dit wel - besloot ik dat ik dit “moest”doen. Ik wilde dolgraag kunnen “communiceren” met mijn gidsen.
De warme persoonlijkheid van Amber was ook een reden dat ik het aandurfde mij kwetsbaar op te stellen. Geen seconde spijt heb ik ervan gehad. Ik stapte de opleiding binnen met de intentie te leren werken met mijn gidsen. En ook heel nieuwsgierig wie deze gidsen dan wel waren. Dat heb ik dus geleerd en ervaren. De live dagen waren een cadeautje. Je leert verschillende manieren van channelen, en het is fijn om dit in een kleine groep met gelijkgestemde te ervaren. Zelfs bij het geven van healingen kunnen de gidsen heel waardevol zijn. Het is heel mooi om de verschillende tools uit te proberen en hoe snel je merkt of het bij je past of niet. Het feit dat ik krachtige en to the point readingen kan geven is voor mij het cadeau waar ik op hoopte. Ik word er helemaal blij van. De opleiding is voor iedereen die er interesse in heeft, en nieuwsgierig naar is. Niet twijfelen gewoon doen!

Verona

Door de pure begeleiding van Amber en haar Gidsen kan ik echt zeggen dat ik thuis ben gekomen in mijzelf!

Gisteren mijn proeve van bekwaamheid gehaald voor de opleiding Licht Channelaar. Ik ben zo blij dat Tri of Light op mijn pad is gekomen! Al jaren had ik een connectie met de Lichtwereld, maar toen "overkwam" me dat contact steeds. Er gebeurde dan weer iets toevallig of ik hoorde iemand iets tegen me zeggen of kreeg ik een beeld te zien.
Door de opleiding voor Licht Channelaar te doen, heb ik technieken geleerd om zelf het contact te maken om lichtboodschappen te kunnen ontvangen, te vertalen en door te geven. Er vielen voor mij steeds meer puzzelstukjes op hun plek en door de pure begeleiding van Amber en haar Gidsen kan ik echt zeggen dat ik ben thuis gekomen in mijzelf!
Vanuit dankbaarheid geschreven!

Carolien , Praktijk Reflex (Licht Channeler, holistisch therapeut)

Er ging letterlijk een wereld voor mij open!

Door het volgen van de Masterclass Helder Waarnemen werd mij duidelijk dat ik door mocht stromen naar de opleiding Licht Channeler.
Wat een magische reis was deze opleiding voor mij! Er ging letterlijk een wereld voor mij open omdat er zoveel verschillende vormen van channelen zijn en er ook zoveel tools zijn om je hierbij te ondersteunen.
De meditaties, ceremonies, opdrachten en sessies tijdens de opleiding zorgden voor een prachtige ontdekkingstocht naar het leren kennen van mijn gids(en) en het vinden van mijn heldere gaven (en daarmee mijn zielsmissie!), die ik nu zo duidelijk voor ogen heb en van waaruit ik verder mag en kan gaan!
Als jij je geroepen voelt jouw zielsmissie te ontdekken of verder neer te zetten en/of mensen te helpen met jouw licht, dan raad ik je deze opleiding zeker aan. Amber loopt met je mee, __mentort je en__ geeft richting waar je het nodig hebt, een hele fijne vorm van teachen!

Hanneke - (mei 2022)

Vanaf moment één zag Amber wie ik echt van binnen was!

Al mijn hele leven worstel ik met mijn gevoeligheid en heb ik mij altijd anders gevoeld dan anderen. Jaren heb ik mijn gevoeligheid vervloekt en mezelf ervoor afgesloten. Totdat mijn leven mij uit ging dagen om over mijn gevoeligheid te gaan leren.
En zo kwam Amber met haar opleiding tot Licht Channeler op mijn pad. Vanaf moment één zag Amber wie ik echt van binnen was. Ze gaf mij de bevestiging van alles wat ik ergens van binnen al wist, maar niet durfde te geloven en op te vertrouwen. Tijdens de opleiding gidste Amber mij om mijn belemmerende gevoeligheid te transformeren naar mijn heldere gaven, mijn kracht. Om te gaan stralen als het Licht wezen dat ik van binnen in mijn kern al ben. Het waren magische weken waar zo’n onwijs mooie dingen zijn gebeurt. Het heeft een nieuwe wereld voor mij geopend en mijn leven verandert. En daarbij heb ik een prachtige groep gelijkgestemden mogen ontmoeten, waardoor ik ging beseffen dat ik niet alleen was.
Ik ben dankbaar voor Amber en haar Gidsen, dat zij mij dit hebben gebracht. Naast dat ik nu zelf begeleiding van mijn gidsen ontvang, mag ik ook rake boodschappen doorgeven aan anderen om hun te gidsen op de reis die ze hier op Aarde maken.

Kristi (mei 2022)

Manifesteren

Online Cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers

Een hele waardevolle cursus!

Wat ik met deze cursus wilde leren is hoe je samen met de kracht van de maan tot manifestatie kunt komen en ik wilde verder groeien. Ik vond t een hele waardevolle cursus waarin ik door met de maan te werken en vooral te voelen beter kan manifesteren. Het bracht me terug naar mijn priesterestijd. Deze cursus heeft me dichterbij mezelf gebracht. Deze cursus legt je je stap voor stap uit, hoe je kunt manifesteren, helemaal toppie!!! Ik werk nu met elke maanfase. Ik heb meer positieve gedachtes dan negatieve (kan het sneller ombuigen) wanneer ik getriggerd word ,voel ik direct dat ik mag kijken en voelen waar dat vandaan komt en mag ik dat loslaten. En ja ik heb inmiddels ook al een aantal mooie dingen gemanifesteerd: Mijn blokhut hahaha, achterin de tuin. (Had niet aangegeven waar ik deze wilde). En ik ben nu met mandala tekenen bezig en kreeg door dat ik dat mag uitgeven. Dat ga ik dus doen, niet op papier maar via iemands website in de vorm van een e-book. Zo ontzettend leuk! Zeker weten een aanrader deze cursus!

Astrid

Het allerbelangrijkst wat deze cursus mij gebracht heeft, is dat ik manifesteren structureel in mijn leven ben gaan toepassen!

Ik had al ontzettend veel geleerd en gelezen over manifesteren, maar ik stagneerde een beetje, ik had een houvast nodig. Een houvast om niet alleen kennis te hebben, maar dit ook daadwerkelijk structureel toe te gaan passen in mijn leven. Een soort van stok achter de deur.
Op het moment zat ik nog midden in mijn burn out en ik kon wel wat positiviteit en structuur gebruiken in mijn manifestatie proces. En precies op dat moment kwam jouw cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers op mijn pad. Ik voelde dat dit precies was wat ik op dat moment zo hard nodig had en schafte de cursus aan.
Dat heb ik goed aangevoeld want jouw high vibes zijn aanstekelijk, Amber! Ook heb ik veel geleerd over de 7 universele wetten en verschillende dimensies .
Wat deze cursus uniek maakt zijn de gechannelde meditaties. Deze meditaties brachten mij nog dichter bij mijn innerlijke zelf. Het voelde soms net alsof ik even op reis was geweest en de magie letterlijk in de ogen kon kijken. Vanuit die magie en dat gevoel wat er vrij kwam, had ik weer bakken met energie en inspiratie om verder te gaan.
Het allerbelangrijkst wat deze cursus mij gebracht heeft, is dat ik manifesteren structureel in mijn leven ben gaan toepassen. Het heeft me precies die positiviteit en dat vertrouwen gegeven waar ik zo naar zocht. Hoe goed manifesteren werkt in combinatie met de maanfases was nieuw voor mij. Ik voelde altijd wel een bepaalde energie rondom bijvoorbeeld de nieuwe maan, maar ik ben mij nooit bewust geweest waar dit vandaan kwam. Jouw maanceremonies zijn dan ook echt een aanrader. Manifesteren is zo ondertussen mijn leefstijl geworden. Ik heb al een hele tijd een droom om voor mezelf te gaan starten en ik wist dat ik daar een laptop voor nodig had. Deze laptop leek financieel niet haalbaar. Toch besloot ik vol vertrouwen mijn intentie te zetten dat ik met het inmiddels gespaarde bedrag precies te laptop zou vinden die ik nodig had. En wat denk je er stond nog 1 showmodel waarop ik maar liefst 500 euro korting kreeg. Ik kwam zelfs op minder uit dan het bedrag waarvoor ik gespaard had. Ook heeft deze cursus mij opgeleverd dat ik nu zelf workshops mag geven in manifesteren, dit was oprecht 1 van mijn dromen. Zeker weten een aanrader!

Linda

Er is nog nooit zoveel positiefs gebeurd in mijn leven in zo'n korte tijd. De affirmaties werken!

Sinds ik begonnen ben met deze cursus heb ik een huis gemanifesteerd, je eerste huis kopen op je 66e? Ja dat kan blijkt! Ik werd er heen geleid en nu woon ik hier.
Ik stond er alleen voor tot allerlei mensen uit onverwachte hoek te hulp schoten. Allemaal mede dankzij mijn verkregen mindset in de cursus Magisch Manifesteren!
Ik ben zelfs herenigd met mijn zoon na 29 jaar! & Ik ben nu bezig met het manifesteren van een liefdespartner.
Er is nog nooit zoveel positiefs gebeurd in mijn leven in zo'n korte tijd. De affirmaties werken!

F.

Je leert niet alleen manifesteren, je leert er zoveel meer van. Het is zo waardevol om dit te doen!

Ik begon aan de cursus omdat ik wilde weten wat mijn droom was én hoe ik dit werkelijk kon maken. De cursus trok me enorm aan, ik voelde mijn ziel erom roepen! Nu bij het afronden van de cursus begrijp ik helemaal waarom ik dit mocht doen. De cursus heeft mij uit mijn comfortzone gehaald. Ik mocht creatief bezig zijn, terwijl ik dit eerder niet snel deed. Ik maakte er geen tijd voor of gunde het mezelf niet. Ik heb mijn plezier in het creatief bezig zijn met ontwikkeling weer teruggevonden.

De meditaties hebben mij zoveel inzichten gegeven en de opdrachten hebben me laten zien wie ik echt ben en waar ik aan wil werken. Ik heb mijn droom gezien! Ik heb eindelijk gezien en gevoeld wat ik mag gaan doen. Het is zo prachtig om een doel te hebben en er voor te gaan! Het heeft mij in verbinding gebracht met mijn lichtwerk en ik integreer het elke dag. Nu weet ik hoe ik mijn vibratietrilling kan blijven verhogen, ik weet hoe ik met de maan kan werken. Ik zet mijn manifestatiewensen uit, maak een dreamboard en hou het proces bij. Ik geniet ervan. Ook heb ik al een dag vrij van mijn werk gemanifesteerd, geld gemanifesteerd en de verbinding met mijn team Boven en mijn ziel gemanifesteerd! Nadat ik de nulpunt ceremonie van de laatste module had gedaan ging het allemaal zo snel! Ik ben zo dankbaar dat ik deze cursus mocht doen, het heeft mij echt geholpen in mijn proces als lichtwerker. Dankbaar voor Amber dat zij zo´n mooie cursus heeft gemaakt!

Mariska

De mantra en ceremonie zijn ook geweldig!

Het meest waardevolle vind ik jouw energie, daar word ik helemaal blij van. Ook waardevol is dat je
vertelt over je eigen bewuste creaties en dat je deelt uit eigen ervaring. De cursus is een combinatie van praktische handvaten, achtergrondinformatie, heldere taal en jouw videolessen. Bovendien is
het lekker compact. De mantra en ceremonie zijn ook geweldig.

M.

Een onbeschrijflijk fijn gevoel van diepgeworteld vertrouwen

Waar ik echt heel blij van word, zijn de meditaties en activaties. Ik zit snel 'in mijn hoofd' , ook omdat ik zo ontzettend veel dingen interessant vind en echt wil begrijpen. Het begrijpen van deze materie lukt echter het best door het te doorvoelen natuurlijk. De meditaties nemen je zo aan de hand dat dat heel goed lukt en ik kijk er dan ook elke keer weer naar uit! Wat ik zie, voel, hoor en ervaar tijdens de meditaties geven mij een onbeschrijflijk fijn gevoel van diepgeworteld vertrouwen

Anoniem

Het heeft mij nu al zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!!!

Deze cursus Magisch Manifesteren brengt mij zoveel!
Het neemt me bij de hand om in deze drukke, chaotische tijd bij mijn essentie te blijven en daar ook in het dagelijks leven steeds een stapje dichterbij te komen.

Ik begrijp veel beter de chaos van dit moment en heb een diepgeworteld vertrouwen gekregen in wat komen gaat. Het heeft mij nu al zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!!!
Ik zou het iedereen aan willen raden die het verlangen heeft (nog) meer vanuit zijn/haar essentie te leven en hier in het dagelijks leven vorm aan te geven! Echt, gún het jezelf! Je hebt de wereld zoveel moois te brengen!

Y.

Wauw, ik voelde echt de verbinding met de bron energie!

Wat is de oerkracht meditatie krachtig en mooi zeg! Wauw, ik voelde echt de verbinding met de bron energie! Ik ben bij verschillende levensfases gegaan en heb van alles mogen ervaren. Ik heb van alles mogen zien en mogen ruiken. Het was prachtig! Ik voel mijn cellen open staan en in verbinding met de bron. Heel erg mooi!

Mariska

Ik heb er veel aan!

Mijn wens was om mijn frequentie te verhogen en dat heeft al vruchten afgeworpen. Ik heb de tijd genomen om door de cursus te lopen en alles te integreren.....
Je brengt het leuk en ik kijk met veel plezier naar je video’s. Je richt de materie direct op de praktijk. Ik heb er veel aan!

F.

Wat een heerlijke cursus!

Oh, Amber wat is dit weer een heerlijke cursus! Ben er heerlijk mee aan de slag en geniet van elke stap. Fijn hoe jij de platte gedachten die er heersen over manifesteren combineert met het spirituele. Mooi cadeau wat jij voor ons gecreëerd hebt en wat ik mezelf gegeven heb. Thanks!

Dimphy

Ik kan deze cursus zeker aanraden!

Ik wilde deze cursus graag volgen uit nieuwsgierigheid én omdat ik wilde kijken of ik meer kon leren over manifesteren. Het is een mooie ervaring geworden. Ik heb de cursus als heel fijn ervaren en het heeft zeker veel waarden aan mijn leven toegevoegd. Amber je legt alles heel goed en duidelijk uit! Nu begrijp ik de maanfases ook beter. Ik kan deze cursus zeker aanraden!

Annet

Online Audiotraining Alignment Bounceback

De audiotraining motiveert mij heel veel. De herhaling maakt dat het elke keer een stukje meer binnenkomt. Het activeert mijn zelfvertrouwen om het weer te kunnen en dat het goedkomt. Ik keek steeds uit naar de volgende audio! Door de persoonlijke voorbeelden die je gebruikt kon ik het heel makkelijk zien en toepassen op mijn eigen situatie. Door de opbouw kon ik de diepgaande training goed volgen. Mijn vlammetje is weer aangewakkerd! Het hielp om nu echt eens te zeggen: not anymore! Ik mag ownen waar ik sta en niet meer het slachtofferschap. Echt powerful allemaal! Super bedankt voor deze training, Amber! Ik ben eindelijk weer terug in mijn flow.

Mariska

Ik dacht dat je niet zomaar van iets heel negatief naar iets heel positief kon gaan. Maar dat is me gelukt. Ik voel me vrijer en en lichter. Ik heb veel geleerd en voel me er - vanuit de hulpeloosheid- nu weer klaar voor.

Hilde

Ik volgde deze training terwijl ik pittige gesprekken moest voeren op het werk. De gesprekken verliepen veel meer in flow en er kwam ruimte voor mijn zijn doordat ik bezig ging met inner alignment. Mijn leven en wat ik aan inzichten krijgt verlopen nu in een sneltreinvaart voor me. Deze training is een echte luxe! Je voelt heel dichtbij. En het pastte zo bij wat ik nodig had! Aan het einde voel ik me zo positief, krachtig en vrij. Mijn alignment ging van een .. naar een 10! Ik heb deze training al aan meerdere vrienden aanbevolen. Dankjewel Amber!

Alinda

Direct wel spot on hoor! Ik vond o.a. je schrijfopdracht heel fijn. Ondanks de weerstand, die je al zei dat het kon opleveren, heb ik de opdracht uitgevoerd en zo kreeg het uit-alignment zijn ruimte en erkenning. De oplossing kwam eigenlijk ook al heel snel. Hoe simpel kan het zijn, dacht ik nog… Maar soms zit je zo vast in een patroon dat je het gewoon even niet ziet. Waardevolle info, je kan merken dat je weet waar je het over hebt, because you´ve been there. Het hielp verlangens weer helder te krijgen. Precies wat ik nodig had. De opbouw is helder en fijn, elke dag een stukje dieper. En de training werpt al z'n vruchten af! Een aanrader voor iedereen die een commitment aan zichzelf durft te maken, dan kom je met deze training zeker terug in alignment!

Hanneke

Ik worstelde om zelf terug in alignment te komen en zat op mijn lowest op een 3, ik schakelde deze training in omdat ik zelf niet hoger kwam dan een 6. Inmiddels zit ik dankzij de training weer op een 9/10!

A.

Energy Healer

Live 2-daagse Workshop Universal Energy Healer

Dankbaarheid en Blijheid!

Deze Workshop kwam voorbij op Facebook en het sprak me aan op het juiste moment, omdat ik letterlijk in een rollercoaster gekomen ben en dacht van waarom niet. Ik ben al van kleins af met liefde en licht bezig en om deze mooie dingen mee te mogen ervaren. Dankbaarheid en blijheid zijn de woorden waarmee ik mijn ervaring van deze Workshop kan beschrijven. Het heeft me terug kracht gegeven om verder te gaan. Geweldig dat alles kon en mocht, en om te ervaren dat er heel wat mooie en warme mensen om je heen zijn. Dankjewel daarvoor. Heel zekers een aanrader!

Sandra

Plezierig en waardevol

Ik wilde heel graag meemaken hoe het zou zijn om “anders” met energie om te gaan, in de vorm van een “down to earth approach “.
Ik heb de workshop ervaren als plezierig en waardevol. De ontspannen sfeer was super. Er zijn tips en tools die ik heb mogen ervaren om mee verder te gaan met m’n eigen unieke manier van behandelen. Een toevoeging op m’n bestaande energy healing praktijk , die voor mens en dier gelijk zijn. Bedankt ervoor! Een aanrader! 👍👌🏿

Nichola

Een cadeau aan mezelf!

Ik wilde deze 2-daagse Workshop volgen uit nieuwgierigheid. Het was een cadeau aan mezelf! De hele zetting was mooi, alles was in balans, niet overbodig veel info, mooi gecombineerd met praktijk oefeningen, muziek en meditaties. Er was voldoende ruimte om ervaringen te delen en voldoende afwisseling om fysiek en mentaal te ervaren en te leren. Hartelijk bedankt!

Barbara

Intens, helend en "life-changing"

De reden dat ik wilde deelnemen was dat ik heel graag healingen wil gaan geven aan dieren, met name paarden omdat deze dieren heel vaak in stilte lijden.Ik had van te voren al heel erg het gevoel dat het ‘mijn ding’ zou zijn,maar ik had wel bevestiging nodig.

Het was intens!Dat vooral!Zo fijn om met gelijkgestemden te kunnen praten,en met jullie die telkens aangaven dat je op je gevoel en intuïtie kunt vertrouwen. Sowieso de hele sfeer van respect en vertrouwen.Toen ik na de tweede dag thuis kwam had ik het gevoel dat er een grote pijl boven m’n hoofd hing met een bord eraan,waarop met grote letters ’Animal Healer’ stond!!

Voor mij was het ‘life-changing’ om er bij te zijn geweest!De ervaring was intens,helend en waardevol.En zoooo fijn om met gelijkgestemde mensen te zijn! Met grote letters een ABSOLUTE AANRADER!

Heleen

Inspirerend, Liefdevol en Leerzaam!

Ik wilde deze workshop graag volgen om de wereld, anderen en mijzelf te leren healen en een beetje mooier te maken.... en vooral ook om dichter bij Mijzelf te komen...

Lieve Tri of Light, Wat een prachtig mooi inspirerend liefdevol en leerzaam weekend! Ik ben jullie dankbaar🙏 Het heeft mij weer dichter bij mijzelf gebracht. Lieve universele warme groet, Rianne xxx

Rianne

Nieuwe inzichten over energieën en chakra's

Ik had mij aangemeld voor deze workshop om nieuwe inzichten op te doen, maar ook om een blokkade (waar ik de vinger maar niet op kon leggen) op te lossen. En dat is gelukt! Ik heb ook veel nieuwe inzichten over energieën en chakra's opgedaan. We hebben veel geoefend en daar zal ik zeker mee doorgaan.
Ik vond de nuchtere "down to earth" werkwijze echt heel fijn en goed en kan deze workshop zeker aanraden.

Alice

Deze workshop heeft veel losgemaakt

Hoewel ik niet zoveel heb met healing, moet ik zeggen dat deze workshop wel veel losgemaakt heeft. Ik heb er veel aan gehad, in verschillende opzichten, met name waar het gaat om Zelf-Liefde en Zachtheid.

Frits

Fantastisch

Ik wilde graag weten of ik een healer ben. De Workshop was in 1 woord: Fantastisch! Het was belangrijk voor mij dat ik de negatieve energie niet bij me zou houden en daar hebben we alles over geleerd. Een aanrader? JA

Suzanne

Jullie liefdevolle begeleiding was hartverwarmend

Wat een geweldig weekend was dit. Wat een warm welkom door jullie, met jullie open houding voor ieder unieke cursist, veel geduld, duidelijke goede uitleg maar ook het proberen meedenken met ons.
Met al jullie liefde hebben jullie ons veel kennis mee gegeven en ook een stuk verwerking.

Mooi om al die verschillende mensen te ontmoeten en te zien hoe iedereen verschillend in het leven staat maar toch ook veel herkenning.
Mooi die verandering die sommigen ondergingen in dit weekend. Mooi die tijd die jullie er voor namen en de liefdevolle begeleiding was hartverwarmend.
Ik heb veel geleerd en versteld gestaan. Fijn nu te weten hoe ik de energie kan voelen en er op een andere manier mee kan werken dan ik tot nu toe deed. Dit is een verdieping voor mezelf.
Ook was het voor mij heel fijn gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dit is voor mij de opening om meer voor mijn spiritualiteit uit te komen, er meer mee te doen en nog meer te gaan leren. Jullie reizen spreken mij ook erg aan en als het even kan ga ik volgend jaar mee. Dank je voor jullie Licht & Liefde

Doutsje

De workshop was fantastisch!

Ik heb me aangemeld voor deze Workshop om me verder te ontwikkelen en meer bewustzijn te creëren. En meer te leren, maar vooral voelen en ervaren hoe de energie is.
En de Workshop was fantastisch! Het heeft me echt weer op weg geholpen om de dingen te doen die echt bij me passen. En om meer op mijn intuïtie te kunnen vertrouwen en op mijn authentieke pad te komen. Vooral het ervaren en voelen, vond ik écht goed aan deze Workshop. Alles werd heel simpel gehouden en minder met het hoofd. Verder was het een heel "aardse" cursus, zonder zweverig gedoe. Met energie werken is gewoon heel normaal en heel aards en er is alleen maar energie. Zeker een aanrader voor iedereen die meer wil voelen en meer wil vertrouwen op zichzelf. Voor iedereen die met energie wil werken en zich daarin en ook spiritueel wil ontwikkelen.

Charlotte

Boven verwachting!

Ik heb me aangemeld voor deze Workshop omdat ik graag zachter energetischer wil gaan werken én leren mezelf beter af te schermen.
De workshop was prachtig. Boven verwachting! Zelfhealing en bescherming aangeleerd en mooi en duidelijk omschreven in de reader. En nu integreren in mijn al bestaande praktijk. Ik had het nog niet verwacht, maar .... vanochtend (net na de workshop) bij mijn tweede client al succesvol toegepast!!!

Jenny

Veel licht, warmte, liefde, her- en erkenning

Ik zocht bevestiging van hetgeen ik voelde, voordat ik me wilde aanmelden voor de Licht Channeler opleiding .
Ik vond het een hele fijne workshop met veel licht, warmte, liefde, her- en erkenning. Er was een fijne afwisseling in het oefenen en de meditaties. En een uitgebreide lunch

De waarde voor mij persoonlijk is dat ik de bevestiging heb gekregen dat ik op de goede weg ben, het healen in me zit, en ik daarmee aan het werk mag. Misschien wel moet, (mijn passie en missie?) omdat het zo goed en natuurlijk voelt. Ik heb me dus inmiddels ook aangemeld voor de Licht Channeler opleiding 🙂

Karin

Mooie ervaring en de workshop wordt oprecht en uit het hart gegeven

Ik was nieuwsgierig en wil graag nieuwe ervaringen opdoen. Ik had eigenlijk weinig verwachtingen en het het gewoon op me af laten komen.
Mooie ervaring en de workshop wordt oprecht en uit het hart gegeven. Wat ik wilde leren is om mezelf af te kunnen sluiten van energie van andere mensen. En ik weet nu hoe ik dat kan doen. Verder vond ik het bijzonder te merken dat je energie echt kan voelen en dat het ook echt iets met je doet. Ik heb bijvoorbeeld in geen tijden meer zo lang geslapen. Heerlijk.

Marcel

Een verrijking en een kadootje aan jezelf!

Op 1 of andere manier werd ik er naar toe getrokken, en ik wilde het * voelen * meer ontwikkelen, afijn deze workshop was gewoon iets wat ik moest doen.

Sinds de workshop heb ik veel meer energie, ben ik meer gefocust op dingen die ik wil, i.p.v niet wil. En de intenties zetten doe ik nu eigenlijk elke dag, dus nog bewuster geworden van alles wat er is maar ook dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Wat ik heel goed vond aan deze workshop? Ja eigenlijk alles, maar vooral de hartelijkheid en liefde en persoonlijke aandacht van Joanna.

Ik kan deze cursus zeker aanraden! het is een kadootje aan jezelf, een verrijking en met de inzichten die je krijgt kom je weer een heel eind verder op je pad.

Norma

Alles was fijn om te ervaren tijdens deze 2 dagen

Ik zocht naar een verdieping van het healen. Nog meer handvaten krijgen om het in de praktijk te brengen. Na het volgen van deze workshop heb ik voldoende zelfvertrouwen gekregen om het ook professioneel toe te passen. Alles was fijn om te ervaren tijdens deze 2 dagen. De vele manieren van healing die je kunt gebruiken, waarmee je jou eigen methode kunt creëren. En de ongedwongen sfeer waarmee les werd gegeven. Echt een aanrader!

Aagtje

Bewustzijns upgrade!

Ik wilde graag leren om het zelfhelende vermogen die in ons allen aanwezig is, te activeren. En JA! dat is gelukt! Ik ben zo blij dat ik aan deze cursus heb meegedaan. Alles was super goed verzorgd door Joanna, met een mooie ruimte, lieve mensen en veel gezelligheid. Ook was er veel ruimte voor individuele vragen en gevoelens. De ervaring die ik kreeg bij de healings was heel bijzonder en voor mij echt bewijs dat energy healing gewoon bestaat!
Je ziet wel niets maar ik voelde echt van alles, heel gaaf! In 1 woord: een Bewustzijns upgrade!
Dankjewel Joanna en Giuseppe en tot over een paar maanden. Ik heb de vervolgcursus alweer geboekt 😉

Miranda

Inspirerend en Liefdevol

Ik wilde graag ontdekken en ervaren wat energie kan doen voor een ander en voor jezelf. En natuurlijk onderzoeken of ikzelf healingen kan geven. De workshop was Inspirerend en liefdevol! Door de fijne sfeer voelde het heel vertrouwd allemaal (H)erkenning, acceptatie, leerzaam en heel fijne 'trainers'. Een aanrader!

Sascha

Het voelde direct goed

Ik kwam deze workshop tegen op internet en heb mij meteen aangemeld want het voelde direct goed.
Het meest geweldige aan deze workshop vond ik de uitleg, tips en aandacht die je van Joanna kreeg. En niet te vergeten de leuke groep mensen die aan de workshop meededen. Zeker weten een aanrader!

Adrie

Deze workshop was serieus een soul opener!

Ik werd net als vele andere geleid naar jullie... Ik probeerde geen verwachting te hebben, maar had wel heel sterk het gevoel dat deze workshop erg belangrijk was voor mij. Ik stond open voor de cursus, de mensen en wat ging komen.
Ik voelde echt de warmte en de liefde. Gaf mij een enorm gezegend gevoel. En dat samen met de humor en toch ook het nuchtere geeft een goed gevoel..er is balans.
Ik heb meerdere workshops of cursussen gevolgd, maar deze was serieus een soul opener. Jullie doen alles samen in balans en met zoveel liefde en licht. Het voelde voor mij gewoon echt goed.

Esmee

"WAUW! " Wat een prachtige ervaring

Ik was wat op zoek naar een opleiding voor healer. En Tri of light popte telkens m'n FB scherm op. M'n intuïtie gevolgd en ingeschreven. In eerste instantie om aan mezelf te werken, in tweede instantie om mensen verder te helpen.
"WAUW! " Wat een prachtige ervaring✨ "WAUW!" Deze workshop was intens, op een zeer mooie en waardevolle manier. Hierdoor kwam ik terug een grote en warme stap dichter bij mezelf. De warme, aardse en humoristische manier van het teachen van deze mooie lichtzielen, "WOW" , prachtig✨ Wat een liftende meerwaarde. Puur natuur, met een warm hart en een knipoog naar onze gidsen. Blij en warm dankbaar ben ik om zo'n mooie topzielen op m'n pad te ontmoeten🙏✨ Had ik al "WAUW" gezegd😉 Zeker een aanrader! Heb ik ook al gedaan😇 Gratitude ✨😇🙏 ✨Warme lichtgroet, Joke✨

Joke

De balans van theorie en praktijk in deze workshop is perfect.

Ik wist al een tijd dat ik met mijn handen iets speciaals had . In de inhoud van de workshop stond dat er veel geoefend zou worden en daar had ik enorme behoefte aan. Die wens is super de super uitgekomen en zelfs nog meer....

Aan het einde van de workshop kon ik echt zeggen: ik ben begonnen aan mijn missie. De balans van theorie en praktijk in deze workshop is perfect. De theorie konden we direct in praktijk brengen door te oefenen op de medecursisten. De energie die vrij kwam via mijn handen op de ander met de feedback van de cursisten was af en toe voor mij mindblowing. Ik heb echt iets aangeraakt wat ik mijn hele leven wil gaan doen. Joanna is een fijne begeleider die heel goed aanvoelt als je even begeleiding nodig had. Ik zal dit weekend met de gouden lichtjes:) en de warme medecursisten nooit vergeten.
Ik vind deze cursus een aanrader voor mensen die meer willen weten wat je kunt doen met energie om je heen.

Nicole

Een aanrader!

Ik wilde deze workshop graag volgen om nieuwe dingen over energie te leren, en tools om mezelf te kunnen aarden en bij mijn eigen energie te blijven
Ik vond het een hele fijne workshop. De manier waarop het gegeven werd en ook hoe belangrijk het is om je zelf te zijn en te blijven. Dat je de dingen die je geleerd hebt op je eigen manier kan toe passen. Een aanrader! 😀

Doenja

Een geweldige workshop!

Ik was heel benieuwd hoe het voor mij zou zijn om met energie te werken. Deze 2-daagse workshop heeft mij zoveel laten zien en voelen. Erg mooi om dit te hebben gedaan.

De inhoud was erg goed en alles werd duidelijk uitgelegd. Heel waardevol om te leren dat er zoveel mogelijk is als je met energie aan het werk gaat.
Deze workshop heeft mijn bewustwording vergroot en ik wil zeker iets gaan doen met energetisch werk in de (nabije) toekomst. Echt een geweldige workshop!

Christine

Blij en dankbaar

Deze Workshop heeft mij weer teruggebracht bij mezelf, bij wie ik ben. En van daaruit kan ik me nu gaan richten op wat ik werkelijk wil in dit leven.
Er is zelfs onverwachts een stuk karma opgeruimd. Het leek een puzzel van openen confrontatie en loslaten. Alsof het georchestreerd was. Daarna een heel leeg en vrij hoofd. En nu ga ik mijzelf verder ontwikkelen om het doel dat ik voor ogen heb te kunnen bereiken.
Heel veel dank aan Joanna, Tamara en Amber. Ben blij en dankbaar dat Tri of light op mijn pad is gekomen.

Marion

Ik voelde me na afloop echt opgeladen

Ik had me aangemeld voor deze workshop om oude kennis op te frissen en healingen te geven en te ontvangen. Ik voelde me na afloop echt opgeladen! Écht een aanrader deze workshop.

Annelies

Genieten!

Ik loop de hele week nog na te genieten van de workshop! Wat was het fijn! Heel bijzonder, en ik voel me ook erg dankbaar dat ik er bij mocht zijn

Heidi

Ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen!

Ik wilde graag leren hoe ik een healing kan gaan geven. En deze verwachting is helemaal uit gekomen.

Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Er zijn bij mij heel veel emoties losgekomen. Voelde als een hele bevrijding en voelde mij gesteund door de hele groep. Zo fijn.
Heb healingen gekregen en mogen leren geven....geweldig! De meditaties waren ook hartstikke fijn.
En ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen tijdens de healingen. Daar ben ik zo blij mee. Deze ga ik zeker gebruiken in de toekomst.
Joanna bedankt voor deze intens warme workshop. Ik ben blij dat ik jullie heb ontmoet en hoop jullie in de toekomst nogmaals tegen te komen, misschien wel op Sardinië!

Lydia

Mooie inzichten gekregen!

Deze workshop trok mij aan. Geen langdurige cursus of opleiding, maar gewoon door het te doen en vertrouwen!!
En het was super! jullie vullen elkaar zo mooi aan! Ik heb mooie inzichten gekregen, geleerd dat je gevoel mag vertrouwen! Echt een aanrader

Astrid

Het was het zeker waard!

Ik wilde deze Workshop graag volgen als aanvulling op mijn proces van heling. Wat mij in eerste instantie tegenhield was de prijs, om dat in mezelf te investeren.
Maar het was het zeker waard! De Workshop was verrassend leuk! Heel waardevol om dit te leren, om de ervaring op te doen. En het met elkaar uitwisselen wat je beide ervaren hebt. Zeker een aanrader!

Heidi

Er gaat een wereld voor je open!

Na enkele studies zoals intuïtieve ontwikkeling en reiki 1, sprak me dit enorm aan. Meer kennis en ervaring met elkaar opdoen.
Deze workshop heeft veel voor mij betekend. Ik kan nu nog beter en grondiger healen Migraine en dyslexie kunnen verhelpen en de meridianen gladstrijken en het lichaam in balans brengen. Veel bij geleerd met een groep vrouwen die je in eerste instantie niet kent, maar door met elkaar te oefenen voelde het al snel heel eigen aan.
Joanna vooral doorgaan zoals jullie nu bezig zijn: Laagdrempelig, vriendelijk en vooral lief en gewoon.
Ik kan deze workshop zeker aanbevelen als je hoog gevoelig bent en niet goed weet hoe nu verder. Er gaat een wereld voor je open. Ben heel blij dat ik ben gegaan!

Lida

Ik ben weer een stapje dichterbij mezelf gekomen!

Ik voelde dat ik deze workshop gewoon 'moest' doen.
Het was erg fijn om te ervaren dat de healing bij iedereen werkt. En om het van verschillende mensen te ontvangen bij het oefenen. Ik ben weer een stapje dichterbij mezelf gekomen! Hartstikke goed deze workshop, ik voelde me echt thuis bij jullie!

Kris

Fijn dat we volledig onszelf mochten zijn!

Ik ben supergevoelig voor energieën, dus ik hoopte via deze workshop tools aangereikt te krijgen om mezelf beter te leren afschermen en ook te weten te komen wanneer is een energie nu van mij en van de ander. Maar eigenlijk sprak het totaalplaatje van deze workshop me wel aan. Ik werd ook sterk naar deze workshop aangetrokken en ze is niet voor niets op mijn pad gekomen. Als ik het zo sterk voel dan doe ik het gewoon.

Ik heb jullie workshop als heel aangenaam ervaren. Heel het plaatje klopte volledig. Jullie zijn zo mooi als team, als familie, maar ook individueel. Ik voel me gezegend en ik ben heel dankbaar dat ik er bij mocht zijn. Ik vond het ook heel fijn dat er ruimte was voor humor en dat we af en toe eens goed hebben kunnen lachen. Dat maakt de workshop juist luchtig en niet te saai. Ik ben blij dat ik hierin mijn steentje heb kunnen bijdragen.
De tools die ik aangereikt heb gekregen om me beter af te schermen en het aanvoelen van energieën neem ik zeker mee en wil ik in mijn dagelijks leven ook toepassen. Op gebied van healen vond ik het fijn dat ik eens kon proeven van verschillende andere methodes die ik nog niet kende en kon ervaren of ik er eventueel een feeling mee had. Maar anderzijds vond ik het ook fijn dat we mochten freewheelen en toepassen wat bij ons hoorde, dat we volledig onszelf mochten zijn!
Een hele waardevolle workshop die ik echt kan aanraden!

Tanja

Verbinding en het juiste pad gevonden!

Ik wilde graag ontdekken wat voor een healer ik mag zijn. Het was heel bijzonder om dat tijdens deze workshop te mogen ervaren. Ik kan meer dan dat ik denk! Mijn ervaring in een paar woorden: "Verbinding en het juiste pad gevonden".
Het was zo fijn om samen te zijn met gelijkgestemden. En de praktische en nuchtere manier waarop het gegeven werd door Joanna en Giuseppe vond ik echt geweldig. Absoluut een aanrader!

Wenda

Mooi en Leerzaam

Ik wilde graag deze workshop volgen omdat ik mezelf weer terug wilde en omdat ik het healen, graag wilde leren.

Ik vond het een hele mooie en leerzame workshop. Alles vanuit liefde te mogen geven én ontvangen. Fijn om verschillende technieken te leren, zodat je zelf kunt ervaren wat het beste bij jou past. Het heeft zeker waarde aan mijn leven toegevoegd: Ik mag zijn wie ik ben, mezelf, mijn pure ik!

Pauline

Deze workshop heeft mij een enorme boost en zelfvertrouwen gegeven!

Ik vond het een geweldige workshop om mij vertrouwder te maken met healing. Wat mij vooral aansprak, was de manier waarop deze healingen gegeven worden. Ieder kan het op zijn eigen manier toepassen en het is down to earth, dus helemaal niet zweverig. Je staat werkelijk met beide voeten op de grond. Na het volgen van deze cursus heb ik het gevoel dat ik veel meer in mijn eigen kracht sta en dat niets mij er nog van kan weerhouden om met Healing te beginnen in mijn praktijk. Deze workshop heeft mij een enorme boost en zelfvertrouwen gegeven. En last but not least, jullie zijn geweldige liefdevolle zielen die ook andere zielen aanzetten om te gaan stralen.
Ik kan deze cursus aanraden aan alle mensen die zich hiervoor geroepen voelen. Volg jullie hart!!

Marie-Christine

Enorm waardevol!

Ik kwam de advertentie tegen en voelde gelijk dat ik deze workshop wilde doen. Toen ik ook nog las dat de workshop down to earth is, was ik nog meer om!
Ik heb de workshop als enorm waardevol ervaren. Ik heb vaker spirituele workshops gevolgd maar was dan nog te onzeker om echt te beginnen, de deur bleef op een kiertje.
Nu na deze 2 prachtige dagen staat de deur open, ik weet dat ik het in me heb en durf hier nu ook voor uit te komen. Top 2 dagen!!

Angelique

Mooie, lieve mensen die de workshop geven, zonder poespas

Voordat ik mij aanmeldde twijfelde ik nog wel even en vroeg mij af "gaat dit wel lukken?"
Maar ik ben zó blij dat ik er bij was en heb genoten van het healen en geheald worden! Mooie, lieve mensen die de workshop geven, zonder poespas. En de groep was super! Zeker en vast een aanrader

Marina

Ik heb genoten van deze 2 dagen!

Al een tijdje bezig uit te vinden hoe om te gaan met energie van andere mensen en mij beter af te sluiten op bepaalde momenten en het willen ‘begrijpen’ wees iemand mij op deze workshop. Ik hoopte iets te leren en te kunnen gebruiken in de praktijk

Naast het samen oefenen in een hele fijne groep mensen waar ik mij vanaf het begin super goed in voelde, vond ik Joanna, Tamara en Amber zeer sympathieke, lieve en toch ook nuchtere vrouwen die mij zeker een nuttige handvatten hebben gegeven waar ik verder mee kan. Heb genoten van deze twee dagen!

Alice

Echt geweldig om dit te mogen doen

Ik wilde graag meedoen met deze 2-daagse Workshop omdat ik teveel in mijn hoofd en te weinig in mijn gevoel zit. Daarnaast voel ik de energie van anderen om mij heen. Ik wilde weten hoe ik hiermee om kon gaan.
De Workshop was Super! Veel zelfinzicht. Daarnaast het feit dat ik mij verder wil gaan ontwikkelen in het geven van healings. Wist niet dat ik dit kon en het echt geweldig vind om dit mogen te doen. De sfeer was prettig, ontspannen. Iedereen mag zichzelf zijn. Joanna was niet zweverig en bracht de workshop op een fijne heldere manier. Samen met Giuseppe waren ze er steeds als ondersteuning of om je op weg te helpen. Absoluut een aanrader!

Marlou

Lekker gewoon en zonder poespas

Ik was op zoek naar een interessante workshop en telkens als de advertentie voorbij kwam op Facebook voelde ik dat ik mee wou doen. Dus heb ik mij aangemeld.
Deze workshop heeft mij geïnspireerd en een boost gegeven Lekker gewoon en zonder poespas

Gea

Het voelde als thuiskomen!

Ik voelde na het lezen van de inhoud van de 2-daagse Workshop en de ervaringen van andere deelnemers, dat dit is waar ik naar op zoek ben.
Het voelde als thuiskomen! Joanna is zo zuiver van geest en tegelijkertijd ook down to earth. Dat gaf vertrouwen maar ook verwondering, want wat zij te melden heeft klopt en kwam zo binnen! Ik ben diep onder de indruk van wat het bij mij, maar ook bij de andere deelnemers teweeg heeft gebracht.....De positieve energie was bij iedereen merkbaar. En wat fijn dat wij die door mogen geven! Ik ben dankbaar voor wat het mij brengt en ga ook zeker de vervolgcursus volgen!

Petra

Diepe verbondenheid met veel respect voor eenieder zijn eigen pad

Mijn oog was al eerder gevallen op de advertentie van de workshop universal energie healing. Meerdere malen kwam de workshop voorbij op mijn scherm. Nadat ik mezelf had beloofd , als hij nog 1 keer voorbij komt dan schrijf ik me in...en jawel daar kwam hij weer met nog maar 1 plekje vrij. Niets is toeval😉. Ik voelde dat het tijd was om volgende stappen te maken in mijn bewustzijns ontwikkeling.
Ik ben met open vizier en zonder hoge verwachtingen op pad gegaan naar een nieuw avontuur. Joanna is een heerlijk afgestemd mens, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Geen poespas, maar diepe verbondenheid met veel respect voor eenieder zijn eigen pad. Het was voor mij een feest van herkenning met verdieping op een aantal vlakken. Mooie meditaties die het juiste aanraakte. Het was een toffe/leerzame ervaring te mogen voelen en beleven hoe je met energie kan werken. Ik zou de workshop zeker aanraden als je je aangetrokken voelt om een paar dagen met gelijkgestemden te zijn en je je steentje bij wilt dragen aan het creëren van een mooie en liefdevolle wereld voor jezelf en de ander❣️.

Wendy

Inzichten over mijzelf en contact met het Universum

Ik wilde graag aan deze Workshop meedoen voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Het meest bijzondere aan deze Workshop zijn de inzichten die ik heb gekregen over mijzelf en hoe ik in contact mag zijn met het Universum. De spiegel van mijzelf waarin ik heb durven kijken. Ik ben daar Dankbaar voor Absoluut. Zeker een aanrader!

Wendy

Veel tools en inzichten waar ik weer mee verder kan

Ik heb meegedaan aan deze 2-daagse workshop omdat ik graag meer tools wilde om te werken met energie.
Ik vond het een warm bad! Joanna, Tamara en Amber zijn in staat om heel snel een veilige, warme omgeving te creëren waar iedereen volledig zichzelf kan zijn.
Het heeft mij zeker veel meer tools en inzichten gegeven waar ik weer mee verder kan. Een aanrader!

Ingrid

Heel waardevol! Het voelde als een warm bad deze 2 dagen met jullie!

De reden dat ik aan deze workshop heb meegedaan is omdat ik graag wilde ontdekken /ervaren of healing geven bij mij zou passen ,ook wil ik graag nog meer leren vertrouwen op mijn intuïtie .

Ik heb de workshop als heel waardevol ervaren.. Het voelde als een warm bad deze 2 dagen met jullie! ❤️ Mooie inzichten ontvangen waar ik mee verder kan.
Wat ik echt goed vond aan deze workshop is de persoonlijke aandacht die jullie voor alle deelnemers hadden en dat je gelijk energie ging leren voelen en aansluitend elkaar ging behandelen. Heel leerzaam ook de verschillende technieken die aan bod kwamen en de fijne meditaties. En vooral de nuchtere manier van lesgeven heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom ik heb ontzettend genoten van jullie dus nogmaals dank voor alles! Ook de groep heb ik als prettig ervaren en wie weet tot ziens!
Ik kan deze cursus echt aanraden omdat het waardevol en leerzaam is . Lieve groet voor jullie allen!💜

Esther

Bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen zoveel voor elkaar kunnen betekenen

Ik wilde deze workshop graag doen voor mijn eigen ontwikkeling, om uit te vinden wat ik ermee zou kunnen doen. De praktische insteek, veel oefenen, met heldere uitleg, vond ik echt heel goed.

En wat bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen, zoveel voor elkaar kunnen betekenen in 2 dagen tijd! Mooie inzichten over hoe je dit op je eigen manier kunt gaan toepassen in je werk en je leven. Zeker een aanrader deze workshop.
Zou mooi zijn als er volgend jaar een terugkomdag wordt georganiseerd.

Ivonne

Bedankt voor deze mooie ervaring!

Ik heb deze workshop gevolgd voor zelfontwikkeling en groei. Het kwam heel "toevallig" op mijn pad en ik boekte heel impulsief 🙂 Zo fijn om samen te zijn met zulke fijne mensen, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een aanrader? Jazeker! Bedankt voor deze mooie ervaring. Veel liefs

Amy

Tijdens de workshop ben ik erachter gekomen dat ik het ook echt kan en hoe krachtig het is!

Het was een heel fijn, gezellig en waardevol weekend. Ik werd een tijdje geleden al naar jullie workshop getrokken en het kwam voor mij ook op het juiste moment. Ik vind het heel bijzonder hoe we de energie kunnen doorgeven om mensen te healen.

Tijdens de workshop ben ik erachter gekomen dat ik het ook echt kan en hoe krachtig het is. Heel fijn om te doen! Jullie gaven mij en de rest van de groep op jullie eigen manier een vertrouwd en huiselijk gevoel waardoor iedereen tot bloei en tot z’n recht kwam. Mooi hoe iedereen werd gestimuleerd om het vooral op z’n eigen manier te doen.
Nu lekker oefenen en ontdekken hoe de healings vorm mogen krijgen.

Joy

Hele waardevolle workshop!

Ik wilde aan deze workshop meedoen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen in mijn kunnen.

Ik heb heel veel kunnen oefenen, handvatten en informatie gekregen. Waardoor ik een mega boost aan zelfvertrouwen en zelfliefde heb meegekregen. Echt een hele waardevolle workshop!
Ik heb uit beide dagen, van alles opgeslagen. Ik kan zeker veel van de dingen die we besproken en gedaan hebben. Dankjewel voor jullie liefdevolle begeleiding. Liefs Marla 💖

Marla

Het was zooo bijzonder, super fijn!!!

Bedankt voor het prachtige weekend!!! Het was zoooo bijzonder, ook met zulke lieve gelijkgestemde mensen.. super fijn!!!

Cindy

Het moment dat mijn handen begonnen te tintelen en mijn hele lichaam reageerde op het geven van een healing... wauw.

Ik heb deze workshop gekozen als start van mijn spirituele ontdekkingsreis. Tijdens mijn zoektocht kwam ik steeds weer uit bij deze cursus en ben toen gewoon in het diepe gesprongen. In 2 woorden kan ik deze Workshop omschrijven als "Inpirerend en verwonderend". Het waren 2 geweldige dagen met gelijkgestemde mensen. De persoonlijke en nuchtere benadering van Joanna past goed bij mij. Ik heb mijzelf beter leren kennen en verbaasd. Ben ik wel goed genoeg? Kan ik het wel. Twijfels, twijfels, twijfels. Ik heb uiteindelijk vertrouwd op m'n onderbuikgevoel. Gelukkig maar, want het was de juiste plek op het juiste moment. Het moment dat mijn handen begonnen te tintelen en mijn hele lichaam reageerde op het geven van een healing... wauw. De hele workshop was een cadeautje, geen enkel onderdeel uitgezonderd. Zeker weten een aanrader! Spring in het diepe en gewoon doen!

Astrid

Ontzettend mooie en leerzame cursusdagen!

Nogmaals bedankt voor de ontzettend mooie en leerzame cursusdagen. Het heeft veel gedaan, heel bijzonder.
Al heerlijk op de kindjes geoefend en nu de stap zetten om het ook bij mensen om me heen eens aan te bieden. Dat komt vast goed.

Hylke

Genoten, gelachen, geleerd en ervaren!

De reden waarom ik mij heb opgegeven is dat ik gepassioneerd wordt van het opnemen van heel veel informatie over alles wat met spiritualiteit te maken heeft, maar wat wil ik er mee? welk pad is voor mij bedoeld, moet ik op de splitsing links of juist rechtsaf gaan? Met deze insteek heb ik mij aangemeld, elke keer wanneer ik me aanmeldde op facebook, kwam jullie site tevoorschijn dus...…..heb er gehoor aangegeven.

Wat heb ik genoten, gelachen, geleerd en ervaren hoe mooi en fijn het is wanneer je met een hele groep mensen die je niet kent, in verbinding kunt en mag komen wanneer je met dezelfde intentie komt. Jullie zijn zooo bijzonder, zo puur en liefdevol! Het voelde als een warme deken om deel te nemen.

Daarnaast heb ik de humor en het aardse ook als erg prettig ervaren, ik ben van mening dat we het hier op deze aarde hebben te doen en vind het dan ook belangrijk om met beide voeten aan de grond te blijven. Van jullie heb ik mogen ervaren dat ook mijn manier van voelen een manier is en dat ik mag vertrouwen op de mooie kwaliteiten die ik heb en deze niet meer weg te wuiven.
Kortom, ik kan nog wel een heel epistel schrijven, maar deelnemen aan jullie workshop: een prachtig cadeau aan mijzelf en jullie hebben het echt zoooooooo mooi ingepakt!!!! Lieve Joanna het was FANTASTISCH!!!!!!! Natuurlijk wil ik ook al mijn mede groepsgenoten enorm bedanken, ik heb ook van jullie liefde, warmte, verhalen en ervaringen genoten, dank hiervoor!!!

Thecla

Magisch, Thuiskomen en Verbinden

Ik heb mezelf deze workshop als cadeau gegeven. Ook als mooie aanvulling op het werk dat ik al doe als therapeut. Deze workshop was voor mij Magisch, Thuiskomen en Verbinden! Het heeft me heel veel gedaan. Joanna is zo heerlijk down to earth. Ik ben zo blij alles te hebben mogen ervaren en leren. Ik kan het iedereen aanbevelen, geef jezelf dit mooie cadeau. Het meest geweldige vond ik de manier hoe alles uitgelegd werd en de verbondenheid met elkaar. Het voelde echt als thuiskomen en ik ben heel dankbaar. Mocht jij twijfelen, niet doen ervaar en onderga het. Het is een van de mooiste cadeaus die ik mezelf heb gegeven. En zo fijn hoe Joanna en Giuseppe je begeleiden. Ik ben zo enthousiast dat ik mezelf de vervolg workshop gelijk cadeau heb gedaan na thuiskomst van dit prachtige weekend. Dankjewel lieve Joanna ❤️🙏🏻

Monique

Bijzonder om te ervaren

Super bedankt voor de mooie 2-daagse. Ik heb veel geleerd en vond het bijzonder om te ervaren hoe energie werkt. Heb het meteen kunnen oefenen bij m'n moeder en m'n zusje. Jullie begeleiding was fantastisch. Dank daarvoor! Wie weet tot een volgende workshop!

Gerlinda

Ontroerd en Gevoed!

Ik heb me aangemeld voor deze Workshop omdat ik graag weer herinnerd wilde worden aan de fijne manier van werken met energie, eventueel nieuwe tools en oefeningen krijgen om mee aan het werk te gaan met mijn cliënten en voor mijzelf ook weer even een "reset moment" te creëren. Weer even terug te gaan naar waar het over mag gaan, in de energie, in het contact met boven.
Ik ben door deze Workshop "Ontroerd en gevoed". Met humor en liefde werken met de fijne energie, in een hele fijne veilige leuke groep afgestemde mensen, met een warme, humoristische, pootjes op de grond en liefdevolle begeleidster Joanna. Zeker weten een aanrader (ook al gedaan ondertussen).

Rosa-liek

Geslaagde mix van theorie, praktijk en vooral aardsheid en no bullshit

Ik had de cursus intuïtie gevolgd bij Tri of Light en dat heeft heel wat in beweging gezet, ondertussen ben ik spiritueel heel erg gegroeid. Dit aanbod riep me gewoon, ik moest dit gewoon doen. Net zoals de vorige ervaringen met Tri of Light vind ik dit een geslaagde mix van theorie, praktijk en vooral aardsheid en no bullshit. Het heeft me vooral gesterkt in mijn geloof, heeft me kracht gegeven om verder te zetten, en te blijven gaan voor waarin ik geloof en wat ik hier op aarde kom doen. Het heeft me nieuwe inzichten en inspiratie gegeven, zielsgenoten leren kennen, kracht om in actie te gaan en er volop voor te gaan, voor mijn missie. Als je jezelf niet zweverig vindt, en aards en toch meer zingeving wilt, en meer wil weten over intuïtie en spiritualiteit, dan ben je bij Tri of Light op de Juiste plek.

Isabelle

Heel leuk, helemaal heppie de peppie

Ik had me aangemeld voor deze workshop om te kijken of ik het in me had en als een stap naar een volgend iets. Ik voelde dat ik dit moest doen. Ik heb tijdens de workshop ervaren dat ik het inderdaad in me heb. Heel leuk, helemaal happy de peppie! De manier van lesgeven vond ik geweldig!

Teun

Tot mijn verrassing bleek ik goed te zijn in healen!

Ik heb veel aan deze workshop gehad, zowel persoonlijk, als dat ik het waarschijnlijk ga gebruiken bij cliënten in mijn astrologiepraktijk. Wat ik erg goed vond aan deze workshop is de sfeer die met name door Joanna werd gecreëerd. Ze leerde je technieken, maar gaf ons tegelijk de vrijheid bij de behandelingen om ons eigen gevoel te volgen. Tot mijn verrassing bleek ik goed te zijn in healen. Daarnaast vond ik de meditaties erg goed.

Paula

Er zijn voor mij echt deuren open gegaan

Deze workshop kwam op mijn pad en ik werd er zo door aangetrokken, dat ik direct heb geboekt.

We werden ontvangen door 3 fantastische lieve warme dames. Ik had niet echt verwachtingen. Deze zijn overtroffen. Er wordt veel tijd aan de uitleg besteed. We hebben veel geoefend en meditaties gedaan. Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren. Er zijn voor mij echt deuren open gegaan. Joanna, Tamara en Amber zijn zo openhartig en begeleiden je fantastisch. Ook als je even door een blokkade heen bent gegaan. Ik heb heel veel aan deze waardevolle cursus gehad en ga zeker door met wat ik geleerd heb. Voor mij was het perfect en ik kan deze cursus dan ook zeker aanraden ❤️🙏🏻

Petra

Twijfels weggenomen en de deuren gingen voor mij open!

Hi Joanna en Giuseppe, ik wilde dit jullie nog even laten weten: ik ben zo dankbaar dat jullie op m’n pad zijn gekomen en wat ik van jullie heb geleerd tijdens de cursussen. Niet alleen wat jullie me hebben geleerd, maar ook jullie energie, chillheid, liefde en Joanna… die mooie mix van jou tussen t nuchtere en het zweverige vind ik ook echt heerlijk 🥰
Al in 2019 voelde ik diep in mijn hart dat ik ook healings wil geven, vlak nadat ik zelf n healing ontving. Een paar jaar niets mee gedaan totdat ik steeds vaker n gedachte kreeg dat ik n cursus wilde doen. En ineens kwamen jullie op m’n pad. Jullie gaven me juist de kracht om te vertrouwen op m’n intuïtie en m’n gevoel en dat ik daar naar mag luisteren en op gevoel de healings mag doen. Tijdens de eerste cursus kreeg ik zo veel zelfvertrouwen dat ik echt healings kon geven. Vooral na het geven van de healing van 30 minuten waarbij ik de enorme kracht en de energie voelde en volledig in n andere wereld was. Daarvoor twijfelde ik erg of ik het wel kon en vroeg ik me af of het wel wat voor mij was. Maar jullie hebben die twijfels weggenomen en de deuren gingen voor mij open. En daar ben ik eeuwig dankbaar voor. Dankjulliewel! ❤️ Doris

Doris

Vooral de manier waaróp het verteld en uitgelegd werd, vond ik heel fijn

Deze workshop kwam op mijn pad en ik voelde van binnen dat dit me iets kon gaan brengen. Ik hoopte dat ik ermee aan de slag kon, op een toegankelijke manier, en dat is zo.
Het was niet allemaal nieuw voor mij wat ik hoorde, maar vooral de manier waaróp het verteld en uitgelegd werd, vond ik heel fijn. Mede ook het aspect 'herinneren' en met jóuw intuïtieve gevoel vorm geven aan jóuw manier van behandelen. De sfeer die er door jullie werd neergezet op een liefdevol 'open karakter'-manier' vond ik heel fijn & waardevol. Zo komt het aan bij het hart. Ik ging opgeladen en met een heel fijn, warm gevoel naar huis!
Zeker een aanrader deze workshop! Mede door de openheid, zonder allerlei 'regeltjes' en alle Wijsheid die er op dié toegankelijke manier wordt gedeeld!

Bea

Dit is wat ik echt wil gaan doen in mijn leven, healen!

Wauw.. Zo krachtig deze workshop. Ik had van te voren geen verwachtingen, hierdoor stond ik open voor alles wat er zou gebeuren.
Meteen bij binnenkomt had ik een heel open, licht en warm gevoel. Je voelde een warme, positieve en vertrouwde energie. De kennismaking voelde veilig, alsof je elkaar al langer kent.
Tijdens deze 2 dagen was er alle ruimte voor iedereen om op zijn eigen tempo te werken en kreeg je heel veel advies hoe je te werk kan gaan als healer. De meditaties waren zo ontzettend krachtig en bijzonder.
Ik heb na de eerste dag een doorbraak gehad in mijn persoonlijke leven. Ik heb mijn angsten losgelaten en daardoor weer contact gezocht met mijn vader waar ik lange tijd geen contact mee wilde. Ook kreeg ik eindelijk de bevestiging voor mezelf dat dit is wat ik echt wil gaan doen in mijn leven... healen. Anderen helpen om meer licht en liefde te creëren voor zichzelf en voor anderen.
Zo mooi en inspirerend om Joanna aan het werk te zien! Ik heb een geweldig weekend gehad met veel nieuwe prachtige inzichten en ervaringen en heb besloten meteen door te pakken en te starten met mijn eigen praktijk als healer! Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze ervaring en kijk alweer uit naar de vervolg workshop in december! Veel licht en liefde van Jane

Jane

Ontzettend inspirerend! Echt een rollercoaster op spiritueel gebied!

Ik wilde aan deze workshop meedoen omdat ik al lange tijd vast liep. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten, ik wist alleen dat het goed voor me zou zijn om hierheen te gaan.
Meteen de eerste ochtend werden we al met een heel warm en hartelijk gevoel begroet. Joanna is echt een prachtig mens die je heel snel op je gemak stelt. De workshop was ontzettend inspirerend. Ik ben nog steeds aan het verwerken wat er allemaal gebeurd is, want voor mijn gevoel was dit echt een rollercoaster op spiritueel gebied. Ik heb heel veel goede tips gekregen waarmee ik nu ècht verder kan. Het was een ontzettend fijne en waardevolle ervaring. Absoluut een aanrader! Nogmaals bedankt voor alles!

Femke

Mega waardevol en liefdevol

Mijn interesse in spirtualiteit is gaan bloeien. En deze workshop leek me heel mooi om daarin verder te groeien. Ik ging eigenlijk de workshop in zonder verdere verwachtingen.

Het heeft me volledig overdonderd. Op een zeer positieve manier. Deze workshop is mega waardevol en liefdevol!
Ik heb heel wat inzichten gekregen. En nu een halve week verder blijf ik inzichten houden. De begeleiding tijdens de workshop was heel prettig. Er werd echt afgestemd op de behoeften van ons allen in de groep. Ik zou het zo komend weekend weer doen!

Majken

Nuchter, mooi en met een lach!

Mijn aandacht werd getriggerd door jullie drieeenheid : Het bundelen van krachten met behoud van je eigen unieke persoonlijkheid. Dat zie ik terug bij mijn twee meisjes en samen vormen wij ook een drie-eenheid.
Mijn verwachting was om vooral te doen en stil te staan bij mijn persoontje en dit door te geven aan mijn dochters ... die vol verwachting aan het wachten waren op mij met al het moois dat ik kon delen, maar vooral te vertellen dat ze mogen vertrouwen op hun intuïtie om van het leven te genieten met liefde en plezier.
"Ik ben Kracht" is het waardevolle inzicht die ik heb gekregen. En ik kan alleen maar tegen Tri of Light zeggen: blijf zoals jullie zijn - nuchter, mooi en met een lach!

Arlene

Verhelderend, Magisch en super dankbaar!

Voorheen ging ik vaker naar een energeticus. Ik heb het idee dit zelf ook te kunnen. Ik wou dit graag leren om mijzelf, mijn kinderen en mensen in mijn omgeving te kunnen helpen. Daarnaast wil ik dit ook heel graag voor meer mensen kunnen doen in mijn praktijk. De workshop was verhelderend , magisch en ik ben super dankbaar.
Ik vond het heel fijn om te horen en te ervaren dat er geen regels zijn en dat iedereen op zijn eigen unieke manier een doorgeefluik mag zijn. Dat geeft vertrouwen om het gevoel toe te laten en de wetenschap dat je het niet verkeerd kunt doen omdat je een doorgeef luik bent. De down to earth manier van brengen is krachtig. Dankzij jullie heb ik mijn eigen unieke manier van healen weer mogen ervaren en ben ik mij nu weer bewust wat ik eigenlijk altijd al heb gekund. Als je het gevoel hebt hier iets mee te willen doen, het steeds onder je aandacht wordt gebracht of het aan je blijft trekken kan ik iedereen zeker aanraden hier iets mee te gaan doen. En als je dan ook nog een hele prettige, leuke en gezellige ervaring wilt hebben, zou ik jou aanraden dat te doen door deze workshop te volgen.

Manon

Heel toegankelijk en zonder poespas

Ik heb altijd al een diepe interesse gehad in alles rondom spiritualiteit en ben pas sinds kort ook van dichterbij aan het onderzoeken. Ik dacht dat je "het had" of " het niet had" om er iets mee te kunnen doen. Ik dacht dat ik het niet had dus bleef hopen dat ik ook "Magic " mocht ervaren en doen. Ik las over deze workshop op Facebook en gaf me praktisch zonder nadenken op.

Ik vond het vooraf best spannend en was beetje afwachtend. Hoe uitbundiger de deelnemers werden hoe stiller ik werd. Het was enerzijds een feest der herkenning om over deze onderwerpen te praten, anderzijds ver van mijn bed. Ik voelde geen energieën die iedereen leek te voelen.
Maar gaandeweg gebeurde er iets. Ik voelde uitputting en hoofdpijn en wat er daarna gebeurde heeft zo veel indruk gemaakt......
De healings en warme energie die ik toen mocht ontvangen maakten zoveel in me los ( tot letterlijk tranen die stroomden) . Ik kan het niet verklaren. Ik voel me anders. De hoofdpijn ( die ik normaal zelden heb) leverde me een mooie healing en boodschap via Joanna op.
De workshop werd gegeven met zoveel warmte en uit het hart, dat maakte het voor mij heel speciaal. De doorwerking is nog volop bezig.
Ik vond de workshop verder heel toegankelijk en zonder poespas. Ik ben alles nog een beetje aan het laten bezinken en verheug me op het naslag werk en meer van wat jullie in huis hebben. Jullie deden het fantastisch met elkaar,mooie warme gevoelige mensen . Liefde zonder ego zaken. Mijn complimenten. Ook goed dat groep niet al te groot was. Precies goed. Absoluut een aanrader!

Bianca

Wat een fijne workshop!

Ik wilde graag aan deze workshop mee doen om kennis te maken met het werken met energie.
Wat een fijne workshop! Ik heb ongelofelijk veel veiligheid gevoeld tijdens deze 2 bijzondere dagen. Samen met gelijkgestemden te mogen praten, te mogen delen, te mogen oefenen heb ik als heel fijn ervaren. Hoe waardevol! Bedankt voor jullie warme, liefdevolle benadering!
Ik kan deze workshop aan een ieder die bewuster van zichzelf, van de ander en van de wereld wil worden, zeker aanraden.

Nora

Dit is wat ik zocht!

Wat een bijzondere dagen! Alles was compleet en perfect. Ik heb heel veel geleerd, alles werd goed uitgelegd. Dit was precies wat ik zocht, nu kan ik verder.

Wat ik zeker ga onthouden en gebruiken zijn de prachtige inzichten die ik heb gekregen over de kracht van Energie, een doorgeefluik zijn, hoe het werkt met de blokkades en vooral voelen!
Een echte aanrader deze workshop!

xxx

Alles flowt zoals het hoort te flowen en het is dan ook echt een aanrader!

Ik voelde al een poosje dat ik een Energy Healing workshop of cursus wilde volgen, maar wist niet goed wat ik wilde, aangezien er zóveel keus is. Toen ik deze cursus zag, voelde ik gelijk "ja!"

Het was heel fijn om, tijdens de workshop, op verschillende manieren te voelen hoe energie werkt. Er was volop ruimte om te ontdekken wat voor mij werkte. Het brainbalancen en de verschillende "technieken" van werken met mijn handen gebruik ik nu regelmatig en, zoals al was aangegeven, kom ik steeds meer tot, een voor mij werkende, manier.
Het gevoel van gelijkwaardigheid en saamhorigheid tijdens de workshop was heel erg fijn, iedereen had de ruimte om te ontdekken en te verbinden. Alles flowt zoals het hoort te flowen en het is dan ook echt een aanrader! Wat ik ook heel erg fijn vond is dat het vooral ook een heel eerlijke en nuchtere cursus is.

Tessa

Live Vervolg Workshop Activatie

Verdiepend en tegelijk shiftend

Ik wilde deze Workshop graag volgen om me nog meer te verdiepen in mijn groeiproces en in healingen geven. Ik heb vooral ervaren hoe energie verdiepend en tegelijk shiftend kan werken. Dit is een absolute aanrader voor iedereen die de kracht van energie ten volle wil ervaren en dit geschenk wil delen met iedereen die hiervoor open staat.

Anja

Een hele verrijking!

Ik wilde graag nog meer groeien en ontwikkelen. Een doorstroming van mijn krachten. Ik heb hele duidelijke inzichten gekregen en er ook naar kunnen handelen in mijn leven een hele verrijking ! Als je het pad bent ingeslagen is deze vervolg workshop zeker een aanrader!

Marla

Een prachtige verdieping en onmisbaar voor verdere heling

Omdat ik zo enthousiast was van de Universal Energy Healing cursus wilde ik ook graag het vervolg erop de Consiousness Energy Activation cursus volgen. Wat was het weer een mooie ervaring! Voor mij weer een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het helen met mijn handen....Dank je wel Joanna en Tamara voor deze bijzondere ervaring. Ja, deze cursus is een prachtige verdieping en onmisbaar voor verdere heling.

Petra

Mooie, intense en verdiepende workshop

Ik wilde graag de verdieping in, na de eerder gevolgde workshop Universal Energy Healer, waar ik enorm enthousiast over was. Mijn verwachting was dat ik weer een mooie, ervaringsvolle dag ging meemaken, die mij verder op mijn spirituele pad zou brengen. Het was een mooie, intense en verdiepende workshop. Een waardevolle aanvulling op de workshop Universal Energy Healer. Tijdens de Activatie heb ik van alles ervaren. Geweldig wat energie met je kan doen! Joanna geeft op een relaxte manier de workshop, waardoor er een ontspannen sfeer is. De workshop is een absolute aanrader! Ik heb wederom mooie inzichten gekregen, meer mogen ervaren en voelen.

Marlou

Liefdevol dankbaarheid en zoveel meer!

Na de Energy Healer Workshop smaakte het naar meer, dus ik wilde ook de activatie ervaren. En dat was ook reuze! Ik heb de workshop ervaren als liefdevol dankbaarheid en zoveel meer. Het heeft zeker weer inzichten gegeven. En ik vond het heel fijn om de ervaringen te mogen delen met de mensen die aanwezig waren. En de lesgevers zijn uiteraard top. Ik kan deze Workshop zeker aanraden.

Sandra

Dankbaar voor deze mooie en bijzondere dag!

In maart heb ik de Universal Engery Healing cursus gedaan. Ik was meteen enthousiast en voelde heel erg dat ik deze Activation ook wilde doen. Ik ben er zonder verwachtingen ingestapt...;) De dag was echt heerlijk. Weer fijn onderdompelen in een hele warme en fijne energie. Heel leuk om Joanna en Tamara weer even te zien. Ze weten je altijd heel welkom te laten voelen. Bijzonder maakte het ook dat ik deze workshop samen met mijn vriend heb gedaan... Heel verbindend! De activatie in de ochtend was echt zo mooi... Heb van alles voorbij zien komen, gevoeld en ervaren. Ik moest er echt de hele dag nog een beetje van bijkomen. Ik werd ook super blij van het oefenen in de middag. Het klopte gewoon! Dankbaar voor deze mooie en bijzondere dag. Een aanrader!

Hylke

Super dat er tussendoor veel humor is

Ik wilde mij graag nog verder verdiepen in energie healing, zelf een activatie ervaren en wellicht activaties gaan aanbieden aan mijn klanten. Ik vind het sowieso te gek om met energie te werken!
Wat ik vooral zo leuk vind is dat Joanna zo heerlijk normaal is, daardoor voel ik mij snel op m'n gemak en voelt het veilig om vragen te stellen, ook super dat er tussen door veel humor is. Zeker een aanrader deze vervolg workshop.

Gea

A very uplifting day

I had followed the Energy healing workshop in Feb 2022 and wanted to take the nexy step, and this to me was logically the next step. A totally enjoyable day that was over far too soon! the day flew by
It was a very uplifting day that filled me full of ideas. The whole day felt full of love, warmth and Gratitude. I felt excited when I arrived in the morning, and amazing when I left in the evening!

Tanya

Het was magisch!

Ik heb een prachtige dag gehad! Hoe jullie dit samen begeleiden, zo rustig en jezelf mogen zijn zonder poespas. Ik voelde verbinding met deze groep. Het was magisch. Ik kijk al uit naar de retraite in Sardinië dit najaar!

Gaby

Heel waardevol!

Na de 2-daagse Universal Healer workshop wilde ik meteen de Activatie workshop erachteraan doen. Voor mij voelde dit zo compleet, aangezien ik na de eerste workshop gelijk met healingen geven was begonnen en dit al zoveel moois bracht, kon deze echt niet ontbreken voor mijn gevoel. De workshop was heel waardevol. Het heeft heel veel bewustzijn en het gevoel van thuiskomen gegeven met heel veel inzichten. De manier hoe Johanna en Giuseppe je stap voor stap begeleiden op een down to earth manier is geweldig. Ik zou dit iedereen aanraden niet twijfelen maar doen! Voor mij persoonlijk heeft het heel veel gebracht dit is zo mooi om zelf te ervaren maar ook zelf te kunnen gaan geven. Dankjewel Tri of Light🙏🏻

Monique

Voor mij was het een gevoel dat ik weer thuiskwam!

Ik heb de workshop intens ervaren, maar voor mij was het een gevoel dat ik weer thuiskwam. Alles wat ik van jullie meekreeg was een opheldering voor mij...te weten dat ik dit altijd al gedaan heb, in een vorig leven(s). Wat een geweldig gevoel om te ervaren. Ik ben er van overtuigd dat aankomend jaar een geweldig jaar gaat worden waar ik mensen kan helpen met de energetische healing. Ik kan deze workshop aan een ieder aanraden die voor deze ervaring open staat. Dit maakt de Energy Healer workshop compleet!
En wat zijn jullie prachtige mensen die alle tijd voor je nemen, luisteren en advies geven. Dank jullie wel!

Astrid

Ongedwongen en fijne sfeer!

Ik wilde graag een verdieping van de workshops die ik al gevolgd had en wilde ook graag zelf de activatie ontvangen en ervaren wat dit bij mij zou doen. De workshop was heel fijn. Vooral het ongedwongene en de fijne sfeer met elkaar was erg fijn. Plus zonder veel 'gedoe' krijg je de stappen onder de knie. Het lijkt me fijn dit ook weer door te mogen geven aan mijn klanten. Voor mij is het goed dit weer aan mijn toolbox toe te kunnen voegen.

Aagtje

Deze workshops hebben mijn leven behoorlijk verruimd, ben jullie hier enorm dankbaar voor!

Ik wilde graag leren om diepere healingen te geven en een nog beter "contact" te maken met het Universum.

De workshops die jullie geven zijn fijn en heel duidelijk. Je voelt je meteen op je gemak. Laag drempelig, heel fijn. Dit was mijn tweede keer bij jullie, eerst "Universal Energy Healer en nu Consciousness Energy Activation. Deze workshops hebben mijn leven behoorlijk verruimd, ben jullie hier enorm dankbaar voor!
Een ieder die meer over energy wil leren kan ik Tri Of Light aanbevelen. Het zijn toppers💜

Lida

Heel bijzonder om te ervaren

Deze vervolg Workshop sterkte me in mijn gevoel dat ik op het goede pad ben. Voelde me erg verbonden met de andere cursisten, ondanks dat ik er maar 2 van kende uit de vorige groep. Ben momenteel op meerdere vlakken bezig met mezelf te herontdekken en dit paste er nu precies bij!! Perfecte timing eigenlijk. Mijn handen bleven maar energie doorgeven. Mooi om te ervaren.
De passie waarmee jullie een en ander vorm geven en toch rust uitstralen... daar word ik erg blij van! De activatie zelf vond ik ook heel bijzonder om zelf te ervaren.. rillingen over mijn hele lijf en dat ik op sommige momenten echt dieper 'moest' gaan ademhalen.. Zeker een aanrader. Welkom in het warme bad van (h)erkenning...

Anita

Magisch

Ik heb de eerste workshop gevolgd en wilde heel graag een activatie ontvangen en leren geven. Ik had niet echt een verwachting, ik ging er open heen. Ik vond de activatie echt magisch. Wat ik allemaal zag en vooral voelde. Er is heel wat gebeurd en in werking gezet bij mij. En verder was de workshop weer fantastisch en warm. Nu is het tijd om veel te oefenen. Een aanrader voor iedereen die stappen wil maken in hun spirituele ontwikkeling en die ook activaties wil leren geven.

Debbie

Wat een ervaring!

Na de workshop energy healer was ik enorm enthousiast! Ik had niet verwacht dat ik het "in" me zou hebben.... Verbluft over wat de eerste workshop met mij heeft gedaan. De inzichten, de kracht die ik in mezelf en bij anderen gevoeld heb. Ik was nieuwsgierig naar meer.... Ik had geen verwachtingen. Ik heb het laten gebeuren. Ik vond de workshop intens! Ik voelde me meer thuis en durfde mezelf te zijn. Daardoor vrijer in mijn gevoel en doen en laten. Jullie toegankelijkheid en down to earth mentaliteit heeft me daarbij zeker geholpen. De oprechte aandacht van jullie, voor elke cursist afzonderlijk, is top! De activatie was geweldig! Wat een ervaring....! Niet zomaar uit te leggen.

Margreeth

Een aanrader als volgende stap

Ik heb de workshop als zeer positief ervaren, goede en duidelijke aanwijzingen en adviezen. Het is altijd leuk om met gelijkgezinden samen te komen en gezamenlijk proberen de wereld een beetje beter te maken. Een aanrader als volgende stap na de de energy-healing workshop.

Ed

Ik kan deze workshop zeker aanraden, niet twijfelen en gaan!

Na de aangename en succesvol workshop Universal Energy Healer was ik echt benieuwd naar wat nog kwam. Ik had geen verwachtingen voorop gesteld. Bij het zelf ontvangen van de 2de activatie heb ik onder andere een opkomende regenboog gezien, wat ik nog nooit eerder heb ervaren. Meestal zie ik enkel de kleur blauw en wit en een oog of ogen, wat nu ook het geval was. Mij blijft het gevoel en de ervaring bij van het aanvoelen van de energie bij het zelf geven van de activatie. Wauw, ik voelde werkelijk de contouren van de aura! Het toffe aan de workshop is gelijkgestemden te mogen ontmoeten en de manier waarop deze workshop wordt gegeven. Joanna en Tamara zijn zulke lieve mensen en Joanna is zo oprecht, naturel en grappig. Ik kan deze workshop zeker aanraden, niet twijfelen en gaan!

Marina

Ik heb de 2-daagse Workshop Universal Energie Healer gedaan en dat gaat zo lekker en ik wilde graag diepgang en deze workshop was waar ik naar zocht Mijn verwachtingen waren dat we zouden leren om dieper te gaan dan de universal energie healing , ik had niet verwacht dat de activatie zo heftig zou zijn. Dit ging al mijn verwachtingen te boven. Geweldig Ik voel me zo zorgeloos na de activatie , zekerder en energieker. Ik ben echt blij . De workshop vond ik echt goed omdat ik nu na de healings een activatie kan aanbieden aan klanten . Joanna heeft de uitvoering van de handelingen goed uitgelegd en voor gedaan. Echt een prachtige dag! Het heeft mijn leven positief veranderd. Aan de mensen die echt geïnteresseerd zijn in werken met energie zou ik dit zeker aanraden

Tina

Zeer intens en vooral ook heel verrijkend

Eerst had ik de workshop Universal Energy Healing gevolgd. Met deze eenvoudige vorm van healing kan je zoveel teweegbrengen en zoveel moois op gang brengen om het lichaam te ondersteunen. Daarom was ik zo ook benieuwd naar de vervolg workshop. Ik heb deze workshop ervaren als zeer intens en vooral ook heel verrijkend, als aanvulling op de workshop Universal Energy Healing. Ik vond het geweldig om te mogen ervaren wat deze activatie op mijzelf heeft gedaan. Het is werkelijk voelbaar dat het vele kanalen heeft opengemaakt. Ben heel benieuwd hoe het verder zal evolueren... Deze workshop kan ik zeker aanraden aan mensen die zich verder wensen te verdiepen en openstaan voor hun spirituele bewustzijnsprocessen.

Marie-Christine

Echt een aanrader!

Nadat ik de Atlantis Energy Healer reis had gedaan, ging er deuren voor mij open! Ik ben daarna gelijk begonnen met mensen te behandelen. Ik wilde heel graag meer, om nog meer meerwaarde aan de mensen te kunnen geven en aan te bieden. Zo zag ik deze workshop voorbij komen, en mijn gevoel zei doen, doen, doen. Ik wist niet eens zo heel goed wat het nou precies inhield, had ook totaal geen verwachtingen, maar ik hield vast aan mijn gevoel, mijn intuïtie. Had alle vertrouwen erin en super veel zin in.

Bij deze workshop krijgt je zelf ook de activatie en die heb ik als heel bijzonder ervaren!
De andere cursisten deelden ook hun ervaringen en zo kon je horen, dat het voor iedereen zo totaal anders kan zijn en om te voelen. Deze kennis en ervaring neem ik ook mee voor mijn klanten.

Met alle geduld, rust, liefde en licht en vooral met energie werd de workshop begeleidt door Tamara en Joanna. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Had je nog vragen,of was een handeling onduidelijk,dan kwamen ze met alle rust je helpen en dat gaf mij vertrouwen.
Als je je verder wilt verdiepen in healing, is deze workshop écht een aanrader!

Angelique

Ik hou van de manier waarop jullie mij inspireren, heerlijk "aards", met een zalige dosis humor, maar ik voel jullie enorme wijsheid en passie!

In maart 2018 had ik de cursus universal healing gedaan en dit leek mij een prachtige aanvulling! Eigenlijk ga ik zonder speciale verwachtingen dit soort workshops in, ik weet voor mijzelf dat het altijd prachtige, waardevolle workshops zijn. Je mag immers samenzijn met mensen die eenzelfde passie delen namelijk: leven vanuit liefde. Vanuit deze visie zou elke verwachting die ik zou hebben tekortschieten.

Wederom heb ik een fantastische dag gehad en dit is vooral te danken aan jullie Joanna en Tamara!! Ik hou van de manier waarop jullie mij inspireren, heerlijk "aards", met een zalige dosis humor, maar ik voel jullie enorme wijsheid en passie!! Wat mij vooral aanspreekt aan de manier waarop jullie deze workshop aanbieden is het DOEN. S'ochtends hebben jullie ons allemaal heerlijk behandeld, hebben we ervaringen gedeeld, die echt heeeel bijzonder waren. Van kleuren die gezien zijn, beelden die voorbij kwamen, trillingen enz.
Na de heerlijke lunch mochten we zelf aan de gang, heerlijk doen, ervaren, voelen!! Natuurlijk onder de super begeleiding van jullie beiden. Zoals jullie van mij weten, weet ik niet wat ik allemaal ga doen met deze workshop, maar ik doe alles van wat ik heb mogen beleven in mijn rugzak en weet dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen wanneer ik het in mag zetten. Het is wederom een eyeopener geweest voor mij om te ervaren, te voelen dat het universum ons, mede via jullie, vele mogelijkheden biedt om in verbinding te komen, blijven met datgene wat we in oorsprong zijn.....pure LIEFDE!!! Absoluut een aanrader!!

Thecla

Waardevol en liefdevol

Het was een waardevolle en liefdevolle dag, mede door Joanna en Giuseppe. Ik had geen verwachtingen , maar wilde graag deze toevoeging aan de healing workshop ervaren. Ik heb deze dag als een warm bad ervaren en ben nieuwsgierig hoe deze activatie doorwerkt de komende tijd. De duidelijke stap voor stap uitleg en het oefenen met elkaar vond ik erg fijn. Een aanrader! De liefdevolle begeleiding van Joanna en Giuseppe maken deze dag tot een ontspannen dag, lekker informeel en voor iedereen toegankelijk.

Sonja

Voelde als een verrijking!

Ik vond het een hele mooie workshop en het was voor mij persoonlijk ook heel waardevol!
Het is een cadeau. Voelde als een verrijking! Echt een aanrader, als vervolg workshop

Verona

Zeer prettig, geen zweverig gedoe

Tijdens de Energy Healing cursus kwam dit op mijn pad en heb op dat moment mijn gevoel gevolgd en me direct hiervoor aangemeld. Ik wilde een volgende stap zetten op het pad dat ik ben ingeslagen. Verwachtingen had ik niet. Ik laat alles op me afkomen en ga ervan uit dat het komt wanneer het voor mij goed is. De workshop heb ik als zeer prettig ervaren. Geen zweverig gedoe, maar gewoon zo als het hoort te zijn met twee voeten op de grond begonnen aan een nieuw hoofdstuk op mijn pad. Het was fijn dat dit te doen met met fijne mensen die dezelfde passie hebben. Ik gun dit iedereen die nieuwsgierig is naar wat er nog meer is, dan dat wij met het blote oog kunnen zien.

Henriëtte

Zelfliefde en Zelfvertrouwen

Online cursus I Love ME

Het gevoel dat ik er (blij) mag zijn krijgt steeds meer de overhand.

Lieve Joanna, wat ben ik blij met jouw cursus I love me.
Op het juiste moment was jij daar met je spirituele nuchtere wijsheid.
Ik heb mij de afgelopen 10 jaar zo verschrikkelijk alleen gevoeld met mijn (rare) gedrag En het niet verbonden voelen met mezelf en de wereld om mij heen.
De eerste module heb ik net afgerond en het gevoel dat ik er (blij) mag zijn krijgt steeds meer de overhand.

Debby

Zeker en vast een aanrader deze cursus!

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad: Zelfliefde. Grenzen stellen. Zelfvertrouwen. Mijn waarheid. De koningin zijn en niet het slaafje. Leren neen zeggen. Vooral rekening houden met mezelf. Eigenwaarde vergroten. Eigenlijk gewoon alles! Zeker en vast een aanrader deze cursus!

Ingrid

Zeker weten een aanrader deze cursus!

Ik heb heel veel gehad aan deze cursus! Met name de affirmaties en het inzicht in mijn valkuilen waren eye-openers!
Dit heeft geresulteerd in het beginnen van mijn eigen massagepraktijk 🤗
Zeker weten een aanrader deze cursus!

Anita

Heldere cursus met veel inzichten

Ja, ik vond het een duidelijke, heldere cursus met veel inzichten die ik heb opgedaan. Het gebruik van affirmaties, en wanneer ik een gedachte heb mezelf afvragen of dat mijn ego is, dus bewuster erop gaan letten, zijn dingen die ik zeker zal blijven toepassen. Ik vond het heel fijn dat je de cursus ook kan beluisteren. Ik heb de cursus dan ook geluisterd en tegelijkertijd meegelezen, zodat het duidelijker binnenkwam.

Sandra

Heerlijke cursus en prachtige inzichten

Ik vond het een heerlijke cursus, vele bevestigingen en prachtige inzichten. Ik merk dat ik veel relaxter van binnen ben en meer ruimte heb om mijn eigen pad te volgen. Prachtige verhalen, echte wake ups en de meditatie daar hou ik van. Mocht je enige twijfel hebben over wie of wat je bent of waar je naar toe wil, dan is deze cursus absoluut een echte aanrader. Ik heb genoten x

Mascha

Een hele praktische cursus waardoor ik veel inzichten heb gekregen

Echt een aanrader! Ik heb door de cursus I Love ME veel inzichten gekregen in waarom ik doe wat ik doe (veel komt voort uit negatieve overtuigingen over mezelf die ik in mijn jeugd heb 'bedacht'). Ik ben hierdoor positiever gaan denken over mezelf.

Wat ik ook echt fijn vond is dat het een hele praktische cursus is. Het taalgebruik en de vele voorbeelden zijn heel duidelijk. Ook de metaforen helpen mij om dingen beter te begrijpen, zoals van de taxi en wie aan het stuur zit.

Karen

Als je jezelf aan het herontdekken bent is deze cursus zeker weten een aanrader!

Ik was al op de goede weg en deze cursus heeft me nog verder op weg geholpen, dus ja ik heb er zeker veel aan gehad! Wat ik echt goed vind aan deze cursus zijn de meditaties en de oefeningen hoe je anders tegen dingen kunt aankijken dan je altijd deed. En de korte verhaaltjes en de quotes maakten veel duidelijk. Als je jezelf aan het herontdekken bent is deze cursus zeker weten een aanrader!

Astrid

Ja, er zijn veel dingen aan bod gekomen die heel herkenbaar waren. Er zijn veel dingen die ik ga proberen te gebruiken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet iemand ben die echt de oefeningen ga doen omdat ik daar gewoon de tijd of inspiratie niet voor heb. Ik weet dat voor mezelf. Maar de affirmaties heb ik wel genoteerd zodanig dat ik ze kan bekijken als ik ze nodig heb. Een herinnering aan de cursus eigenlijk. Op tijd en stond daar aan herinnerd worden, zal mij al helpen. Dat brengt me dan weer even op het juiste pad. En hoe meer ik dat doe, hoe makkelijker het wss ook gaat worden. Eerst de video's met de les en daarna de hele tekst, zodanig dat je op je eigen tempo alles nog eens kon herlezen, zo vaak je maar wou. Ook het feit dat ik de cursus nu kon doen op een moment dat ik er ook echt tijd voor had. Er zaten soms enkele dagen of meer tussen de lessen maar op deze manier kon ik het doen op het moment dat ik er ook klaar voor was. Ja

Annick Aerts

ik ben blij dat ik deze cursus heb gedaan!

ik heb met veel plezier de cursus gedaan! Omdat ik al wat langer aan mezelf werk wist ik een en ander al wel, maar fijn om sommige dingen toch weer even bevestigd te krijgen, zodat ik niet terug val in oude gewoontes. De basis die ieder kind nodig heeft om op te groeien was er voor mij helaas niet. Vader zwakbegaafd, moeder depressief en zwaar getraumatiseerd door de 2e wereldoorlog, de kampen. Ik leerde bijvoorbeeld niet hoe /of dat ik mezelf moest wassen of tandenpoetsen, de buurvrouw deed mij af en toe in bad, zij gaf mij liefde. Ik kreeg van haar een tandenborstel die ik vervolgens moest verstoppen want die werd dan afgepakt, immers....niets was van mij zo werd mij regelmatig ingepeperd. Wanneer je als klein kind geestelijk en lichamelijk zo verwaarloosd bent enz. enz. dan moet je overleven en leer je niet dat ook jij er mag zijn en daarbij ....je leert niet praten. mezelf accepteren zonder [ver] oordelen. Me niet [meer] schuldig voelen als ik iets voor mezelf koop. Meer voor mezelf opkomen dus. Maar ik weet...ik mag ook trots zijn op mezelf!
De cursus heeft een mooie opbouw en prachtige meditaties. Ik kan deze cursus dan ook zeker aanraden. Dankjewel Joanna, ik ben blij dat ik deze cursus heb gedaan!

Sandy

Alle stukjes beginnen op hun plaats te vallen!

Ik volg met heel veel plezier en interesse jouw cursus I LOVE ME !
Ik ben 4 jaar geleden zwaar overspannen geraakt en heb sindsdien last van depressies. Sinds 't begin van dit jaar gaat het gelukkig een stuk beter met mij mede door allerlei gesprekken, cursussen en workshops die ik heb gevolgd.

Ik kwam echter tot de conclusie dat ik een enorm stuk plezier en blijdschap miste, iets wat ik vroeger heel veel had, dus een gebrek aan zelfliefde. Jouw cursus verbindt een aantal elementen waarmee ik al bezig was en waarvan ik nu het verband zie en jij benoemt veel zaken op een heldere nuchtere manier en dat komt enorm goed bij me binnen.

Dus enorm bedankt daarvoor. Ik heb het gevoel dat alle stukjes op hun plaats beginnen te vallen en dat voelt waanzinnig goed !

Bart

Ben weer thuisgekomen bij mezelf!

Lieve Joanna,
Graag wil ik je vertellen dat ik ontzettend blij ben met je prachtige cursus.
Ik heb er echt heel veel aan en ik voel me een ander mens.
Ben weer thuisgekomen bij mezelf!
Heel dankbaar ben ik dat deze cursus op mijn pad kwam.

Arien

Ik heb teruggevonden waar ik van ga stralen!

Deze cursus heeft me echt geholpen mezelf te begrijpen, het los te laten en mezelf terug graag te zien. Ik heb teruggevonden waarvan ik ga stralen! Nu volhouden met behulp van wat ik allemaal heb geleerd dmv de dagelijkse affirmaties, journaling, kleine acties van zelfliefde, tijd inplannen om te genieten, acting-out en nog veel meer. En het besef dat dit gaat met vallen en opstaan en dat ik mezelf tijd moet geven, mild mag zijn voor mezelf.
Echt een aanrader deze cursus! Het heeft mij geholpen om toch weer te durven zeggen dat ik mooi ben en uniek en onvervangbaar!

Isabelle

Ik ben dankbaar voor deze cursus en ik raad het echt iedereen aan.

De “I Love ME” cursus heeft voor mij zoveel betekend. Ik heb hem nu twee keer gedaan en wauw hoe geweldig. De eerste keer gaf het mij echt inzicht in mijn ego en mijn ziel. Ik heb geleerd hoe ik van mijzelf kon houden en hoe ik dat dus eigenlijk niet deed. Ik ging inzien dat het niet verkeerd is om van jezelf te houden. Dat het niet iets egoïstisch is, maar juist iets heel moois en waardevols! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor eenieder om je heen. De laatste tijd verloor ik weer wat zelfliefde en ik pakte daarom de cursus er weer bij en wauw! Het was even naar de achtergrond gezakt, maar door weer te lezen over mijn ego en ziel werd het mij weer duidelijk. Ik had minder zelfliefde en ik luisterde meer naar mijn ego. Ik ben door de cursus weer te luisteren en de opdrachten weer te gaan doen weer gaan houden van mijzelf. Ik zie het weer positiever in en ik weet weer hoe het is om van mijzelf te houden.
Ik ben zo dankbaar voor de lessen die ik mocht ontvangen in deze cursus. Het wordt zo helder uitgelegd en ook stapje voor stapje, waardoor ik het steeds meer ging begrijpen. Aan het eind snapte ik wat er allemaal werd bedoeld. De opdrachten zijn zo waardevol, want het laat je echt naar je eigen gedachten en gevoel kijken en het geeft je echt inzichten in jouw zelfliefde. De meditaties laten het je nog extra voelen en gaan ook nog dieper.
Ik neem alle opdrachten met mij mee en ik heb voor deze keer ook echt de punten opgeschreven waar ik aan mag blijven denken. Deze hangen nu op mijn kast, zodat ik ze elke ochtend en avond kan zien. Ik zeg elke dag mijn affirmaties op en ik doe de dingen die goed zijn voor mij. Ik heb geleerd nee te zeggen en ik heb gevoeld hoe het is dat dit goed is voor mij. Ik heb geleerd mijzelf op de eerste plek te zetten en daar ben ik heel blij om. Het voelt heel fijn en liefdevol om jezelf op de eerste plek te zetten. Ik ben dankbaar voor deze cursus en ik raad het echt iedereen aan.
Dank je wel voor deze prachtige cursus! ik weet nu weer waar ik terug moet keren als ik er even uit ben.

Mariska

Iedereen heeft baat bij deze cursus!

Ik heb veel aan deze cursus gehad! Het was niet altijd gemakkelijk en ik heb er heel lang over gedaan, omdat ik soms weerstand voelde om van mezelf te houden. De Mahatma meditatie vond ik zeker heel krachtig en mooi en doe ik soms vaker als ik het nodig acht. Ik vond eigenlijk alles goed aan deze cursus, maar sowieso de meditaties en de affirmaties die ik dagelijks nog toe pas. Ik kan deze cursus dan ook zeker aanraden! Iedereen heeft baat bij deze cursus, ook als je denkt dat je al genoeg van jezelf houdt, leer je ook heel onbaatzuchtig en open te zijn naar anderen!

Petra

Zéér waardevol. Er staan zoveel bruikbare tools in.

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, het is nog elke dag een aandachtspunt voor mij. Ik ben het nu voor de tweede maal aan het doornemen, en ik krijg nog steeds nieuwe inzichten.
Mooie inzichten die ik zeker zal gaan toepassen zijn: Mijn eigen waarheid spreken op een manier wat voor mij aanvaardbaar is. Voldoende luisteren naar anderen en niet oordelen. Er over praten met anderen is eerder om er wijs uit geraken voor mezelf en zeker niet te roddelen. Ik weet ook wanneer ik best mijn mond houd.
Ik vond zowel het theoretisch gedeelte als de meditaties zéér waardevol. Er staan zoveel bruikbare tools in. Het is echt een booster voor kwetsbare, geraakte mensen.
Een aanrader deze cursus! Zeker voor mensen die het moeilijk hebben met zichzelf in relatie met iemand anders.
Bijv; bij echtscheidingen en afwijzingen waardoor men enorm begint te twijfelen aan zichzelf.

Nele

Ik heb geleerd om bij mezelf te blijven met mijn gevoel

Echt een aanrader deze cursus! Ik heb er veel aan gehad om met situatie's beter om te gaan en heb geleerd om bij mezelf te blijven met mijn gevoel.
De uitleg is geweldig, ook met de video's erbij. Een hele mooie cursus!

Julia

Ik heb geleerd om van mezelf te houden om wie ik ben!

Ik heb zeer zeker veel aan deze cursus gehad! Ik heb er veel van geleerd. Dat ik vaker nee mag zeggen. Dat ik gewoon mezelf mag zijn. Ik ben wie ik ben en ik heb geleerd om van mezelf te houden om wie ik ben. En dat ik recht heb om mijn dromen waar te maken! Dank je wel 😃 Ik kan deze cursus écht aanraden!

Annet

Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten volgen!

Deze cursus geeft je echt meer inzicht in jezelf en dat kan soms best confronterend zijn, maar ik heb er heel veel aan gehad. En ik zal zeker de affirmaties blijven gebruiken.
Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten volgen, want het geeft je echt bijzondere inzichten vind ik!

Wencke

De makkelijke jip en janneke taal maakt het laagdrempelig

Absoluut veel aan deze cursus gehad! Ik ben er heel blij mee en zal het nog vaak herhalen. De meditatie waarin ik mijn krachtdier en gids heb ontmoet riep veel bij mij op. Flink gehuild want het is een afscheid van iets waar ik jaren aan heb vastgehouden en wat ik nu dus kon loslaten. De oefening met dat elastiekje vond ik super: die draag ik nu dagelijks om mijzelf even naar het hier te halen wanneer mijn brein weer een loopje met mij wil nemen. Ook mijn ego betrappen let ik goed op! Ik ben stukken alerter op hoe ik reageer op de buitenwereld. En ben een heel stuk liever voor mijzelf maar ook voor mijn partner. Win win situatie natuurlijk. Ook de monnik en de ademhaling is een handige tool overigens erg grappig. De makkelijke jip en janneke taal maakt het voor mij laagdrempelig en zal ervoor zorgen dat ik het langer kan onthouden. Ik kan deze cursus écht aanraden! En omdat deze cursus van mij is en blijft zal ik nog vaak even iets eruit pikken

Rita

Karma en Blokkades

Online Ceremonie Karma & Geloften

Na de Ceremonie voelde ik me vrijer!

Ik zag de Karma Healing Ceremonie voorbij komen en dacht; daar ben ik nieuwsgierig naar. Dat kan mij helpen vooruit te komen en om alles wat me niet meer dient los te laten.
Na de Ceremonie voelde ik me vrijer! Wat ik graag wou loslaten waren mijn terugkerende patronen en blokkades die mij hinderen meer innerlijk geluk en meer zelfliefde te ervaren. Ik heb ervan geleerd dat wanneer situaties zich herhalen, ik zelf diegene ben die hiervoor gekozen heeft de les te ervaren en om het vervolgens na inzicht anders te kunnen doen. De uitleg en healing waren fijn en het was allemaal heel duidelijk, tastbaar en logisch.

Nancy

Voelen en ervaren

Ik vond het heel fijn om de Karma Healing Ceremonie te volgen. Ik deed mee omdat ik op relatiegebied telkens soortgelijke problemen tegenkom en dat mag van mij verbeteren door het of beter te begrijpen of het te kunnen loslaten (de oude overtuigingen). Het is fijn om daarin begeleidt te worden met de ceremonie. De laatste jaren heb ik enorme groeiprocessen doorlopen. Je kunt nog zoveel weten, maar voelen en ervaren is van belang en daar helpt deze ceremonie bij. Echt een aanrader!

Carin

Oude lessen loslaten

Ik deed mee aan de ceremonie omdat ik het gevoel had steeds in een cirkeltje te blijven ronddraaien, terwijl ik zo graag groeien wil. De ceremonie heeft me geleerd dat ik oude lessen in mijn leven mag loslaten. Dat regeltjes die ik in mijn opvoeding mee kreeg, me niet hoeven te belemmeren voluit nu te leven. En dat ik gedachten die me niet helpen los mag laten.

Doutsje

Heel bevrijdend!

Zelf deed ik mee aan de ceremonie omdat ik voelde dat er 'iets' zat doordat ik met mijn kinderen botste met communiceren. Ik was gauw prikkelbaar om soms de kleinste dingen en ik voelde dat dit ergens uit m'n vorige leven vandaan kwam. De ceremonie was heel mooi. Ik kan het zeker aanraden aan anderen want het was heel bevrijdend! Ik vond het ook fijn dat er goed en extra uitleg werd gegeven over Karma.

Angelique

Een nieuw laagje

Ik had de Karma healing Ceremonie al een keer eerder gedaan bij Tri of Ligh, maar het voelde alsof ik toe was aan een nieuw laagje. Ik was daarom heel nieuwsgierig wat er mocht gebeuren. Tijdens de ceremonie heb ik geleerd dat het onderdrukken van emoties ten behoeve van een ander uiteindelijk alleen mijzelf beperkt. Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat. Ik ga onthouden dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben en mag varen op mijn intuïtie. Ik raad de ceremonie zeker aan anderen aan!

Joy

Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat.

Tamara's betrokkenheid, het persoonlijke tintje die ze eraan toevoegt en het geheel van de ceremonie samen vind ik heel waardevol. Ze geeft een goede uitleg voorafgaand aan de healing over onder andere wat karma is en wat het je kan leren om te groeien. Dit geeft een goede basis voor de healing die erop volgt. Ik vind het zelf heel leuk om te ontdekken wat ik mag leren van triggers in mijn leven, hoewel dat niet altijd gelijk heel leuk is, maar zeker leerzaam!

Ik heb de karma healing al eerder gedaan bij Tamara. Maar het voelde alsof ik toe was aan een nieuw laagje. Ik was daarom heel nieuwsgierig wat er mocht gebeuren. Tijdens de ceremonie heb ik geleerd dat het onderdrukken van emoties ten behoeve van een ander uiteindelijk alleen mijzelf beperkt. Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat. Ik ga onthouden dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben en mag varen op mijn intuïtie.

Ik raad de ceremonie zeker aan anderen aan!

Joy

Voelen en ervaren is van belang en daar helpt deze ceremonie bij

Ik vond het heel fijn om de karma healing ceremonie te volgen. Ik deed mee omdat ik op relatiegebied telkens soortgelijke problemen tegenkom en dat mag van mij verbeteren door het of beter te begrijpen of het te kunnen loslaten (de oude overtuigingen). Het is fijn om daarin begeleid te worden met de ceremonie. De laatste jaren heb ik enorme groeiprocessen doorlopen. Je kunt nog zoveel weten, maar voelen en ervaren is van belang en daar helpt deze ceremonie bij. Echt een aanrader!

Carin

Heel bevrijdend!

De ceremonie was heel mooi. Ik zou het zeker aanraden aan anderen want het was heel bevrijdend. Zelf deed ik mee aan de ceremonie omdat ik voelde dat er 'iets' zat doordat ik met mijn kinderen botste met communiceren. Ik was gauw prikkelbaar om soms de kleinste dingen en ik voelde dat dit ergens uit m'n vorige leven vandaan kwam. Mijn verwachting van de karma healing ceremonie was dat ik meer rust hierin zou krijgen en meer inzicht in hoe ik de volgende keer ermee om kan gaan als het weer zo gespiegeld wordt door mijn kinderen.

Een mooie ervaring was dat ik na de ceremonie in een droom inzichten kreeg over waarom ik zo bang was om mijn zoon alleen te laten fietsen en waarom ik hem zo beschermend opvoed. Alles maar willen doen voor hem en een bepaalde angst om hem los te laten. Het was geen leuke droom, maar waarom ik zo doe werd mij duidelijk. In die droom zag ik een vrachtwagen, een glad wegdek, m'n kind, een fiets en ik zweefde erboven. Hij hing aan een vrachtwagen met zijn fiets en uiteindelijk kreeg hij een ongeluk. Mijn zoon en ik voelden allebei de volgende dag dat we toen ook moeder en zoon waren. Nadat ik zei dat hij in dat leven een fiets ongeluk heeft gehad, zei hij twee keer : ''tuut, tuut, vrachtwagen, dood''. Het kwam zo uit z'n mond. Terwijl hij niet wist waar dit vandaan kwam. Voor mij een bevestiging dat het waar was en zo was gebeurt. Zo zie je maar weer, deze karma healing maakt veel los wat je zelf ook los wil maken. Als het jou tijd ervoor is dan voel je dat en bevrijd het je.

Wat ik er nog meer uit heb gehaald is dat ik altijd mijn gidsen om hulp kan vragen én ik ben nu meer bewust van mijn triggers/spiegels. Ik ga vanaf nu Aartsengel Michael om hulp vragen mocht het nodig zijn. Wat ik bijzonder vind aan de ceremonie was de ceremonie zelf en het lied van India Arie dat Tamara zong. Het ging door merg en been en naar m'n ziel. M'n hele lichaam tintelde. Ik vond het ook fijn dat er goed en extra uitleg werd gegeven over de karma.

De laatste waarde die ik uit de ceremonie heb gehaald is dat ik nu weet dat ik in een vorige leven een heks was en verbrand ben. Bij m'n derde oog chakra tijdens de healing kreeg ik zo'n emotie en ik voelde het verdriet van toen met een stem die zei : ''Ik mag nu zijn wie ik nu werkelijk ben''.{Een mooi mens die heel graag andere mensen wil helpen met energetische healings}.

Angelique van de Burgt

Ik mag de oude lessen in mijn leven loslaten

Ik deed mee aan de ceremonie omdat ik het gevoel had steeds in een cirkeltje te blijven ronddraaien, terwijl ik zo graag groeien wil. Ik hoopte hierna een vrijer gevoel te krijgen zodat ik weer vooruit kan.De ceremonie heeft me geleerd dat ik oude lessen in mijn leven mag loslaten. Dat regeltjes die ik in mijn opvoeding mee kreeg, me niet hoeven te belemmeren voluit nu te leven. Dat ik gedachten die me niet helpen los mag laten. Wat ik goed vond aan de ceremonie is de persoonlijke invoelende manier van lesgeven met aandacht voor iedereen. De inhoud was duidelijk en makkelijk te volgen en heeft me zeker veel gebracht. Als ik het gevoel heb dat iemand daar aan toe is, ga ik de ceremonie zeker aanraden aan anderen.

Doutsje

Na de karma healing voel ik me vrijer!

Ik zag de karma healing workshop voorbij komen en dacht; daar ben ik nieuwsgierig naar. Dat kan mij helpen vooruit te komen en om alles wat me niet meer dient los te laten. Na de karma healing voel ik me vrijer. Wat ik graag wou loslaten waren mijn terugkerende patronen en blokkades die mij hinderen meer innerlijk geluk en meer zelfliefde te ervaren. Tijdens de workshop heb ik geleerd dat wanneer situaties zich herhalen, ik zelf diegene ben die hiervoor gekozen heeft de les te ervaren en om het vervolgens na inzicht anders te kunnen doen. De uitleg en healing waren fijn en het was allemaal heel duidelijk, tastbaar en logisch.

Nancy Erich

De inhoud van de workshop was prachtig gegeven door een prachtige ziel

Ik werd ertoe geroepen door de engelen om deel te nemen aan de workshop. Die had ik gevraagd wat mijn volgende stap moest zijn en toen kwam Tamara met haar workshop. Mijn verwachtingen waren dat ik kon loskomen van oud karma. De inhoud van de workshop was prachtig gegeven door een prachtige ziel. Het was waardevol dat er vanuit ervaring werd gedeeld en alles werd heel liefdevol en hartelijk werd benaderd. Er werd duidelijk gecommuniceerd op elk niveau. Ik heb dan ook zoveel mogelijk losgelaten. Ik mag nu op nummer 1 staan en ook mensen loslaten die niet willen groeien omdat het hun tijd nog niet is. De workshop heeft mij rust en inzichten gegeven.

Ann

Retraite in Nederland

Live 2-daags Tri Inspiratie Fest:

Er is zoveel meer rust in mijn systeem gekomen

Ik heb van alles genoten, open gesteld en alles opgezogen! Er is zoveel meer rust in mijn systeem gekomen, en raak ik het even kwijt dan ben ik me daarvan bewust en kan ik het weer vinden. Het ontmoeten van mensen met allerlei verschillende gaven en meteen begrépen te worden, dat was heel fijn. Ik vond de meditaties prachtig en ik voelde na die tijd dat ze voor me gewerkt hadden. De locatie was prachtig en het eten was heerlijk en meer dan genoeg! Volgende keer weer zo. Zeker weten een aanrader.

Heleen

Absoluut een aanrader!

Het was fantastisch! De eerste avond was al leuk; fantastisch eten. De Goodiebag was echt een gouden idee. En de workshops heel afwisselend in momenten; was daardoor ook leuk. Ik merkte daar wel dat ik verschrikkelijk moe was; ik ben enorm in mijn gevoel gekomen. Ik had verwacht de gehele avond aan de bar te hangen; bleek toch heel anders ; - ) En wauw! Wat een mooie locatie, veel mooier dan op de foto's!! Het eten was heerlijk!! Prima vega gerechten!! Absoluut een aanrader!

Ellis

Kijk nu al uit naar volgend jaar!

Ik heb genoten van alles! Leuke workshops ook met nieuwe ervaringen. Kijk nu al uit naar volgend jaar! Een fantastische locatie en leuk om eens vegetarisch te eten (het was heerlijk!).

Henriëtte

Fijn samenkomen met gelijkgestemden

Verrassend was voor mij de aanraking met onze potenties en mogelijkheden en de vanzelfsprekende manier waarop Amber en Joanna dat deelden. Precies zoals het is. Fijn samenkomen met gelijkgestemden. Vrijkomen uit de hoekige koker van het dagelijkse bestaan en de ruimte van liefde gewaarworden. De wereld is voor mij nog meer een boeiend speelveld geworden, gedreven op liefde. En dat op een mooie locatie ,vrij van verkeerslawaai. Fijn af en toe in de stille natuur te kunnen zijn. Het eten was zo lekker en uitnodigend ,dat mijn buikruimte vaak te krap bleek. Zeker weten een aanrader.

Paul

Het was gewoon magisch, het samen delen, jezelf mogen zijn, gezelligheid, Thuiskomen!

Het was gewoon magisch, het samen delen, jezelf mogen zijn, gezelligheid, Thuiskomen! Er gewoon mogen zijn zonder weerstand van anderen. En bij elk deel heb ik wat mogen leren, Atlantis is nieuw voor mij dus daar ga ik me zeker verder in verdiepen, klankschalen intense trillingen en heerlijk, kwamen toen heel veel emoties van dankbaarheid naar boven, de draken hebben mij nieuwsgierig gemaakt en heb inmiddels mijn drakengids ontmoet. De meditaties die jullie hebben gegeven zijn gewoon zo mooi, zo diep en raak. Maar door de kaart die ik trok bij de laatste workshop met Amber werd er voor mij veel duidelijk. Kosmos, ik ben de Kosmos. in heel veel liefde. Dus die probeer ik echt vast te houden dat ik onvoorwaardelijk in de liefde sta, naar de wereld, naar mijn omgeving, naar mijn prachtige kids en ook naar mijn man. Daar mag ik mijn bescherming muurtje loslaten en erop vertrouwen dat het goed is. En nu verder integreren naar mijn praktijk, die mag nu echt op gang komen op deze nieuwe plek, voel dat ik er ook klaar voor ben. Dus hier zit een dankbaar mens te schrijven die al aan het sparen is voor volgend jaar 🙂 De locatie was prachtig, onze kamer ook en het eten was super goed verzorgd!

Marijke

Wat een fantastisch evenement

Ik heb tot het laatste toe (omdat ik niet lekker was) getwijfeld om te gaan. Wat ben ik superblij dat ik ben gegaan. Wat een fantastisch evenement, de locatie was zo ontzettend mooi, het eten was top, goed verzorgd. En de mensen die er waren wat een mooie energie en wat een liefdevolle verbinding, zoals men zei 1 familie. Voor mij is familie heel erg belangrijk. En jullie 3 wat hebben jullie dit mooi neergezet, het klopte allemaal. Zo mooi hoe jullie dit doen zo down to earth, respectvol, luisterend en met humor. Volgend jaar ben ik er bij zonder twijfel. Ik heb longcovid, oké ik zeg nu, ik had dit. Ik voel me nu zo vol energie en het mag dat het een dag wat minder is maar dan denk ik aan de magie van dit weekend. Dank jullie wel!

Gaby

Ik ga hier nog heel lang van nagenieten

Zoveel liefdevolle mensen ontmoet, mooie fijne meditaties gehad. En de workshops niet vergeten. Klankschalen prachtig en dan Sanne over de draken. Wat een ervaring om de draak van de liefde te ontmoeten. Zo bijzonder. Het eten was ook toppie verzorgt. En natuurlijk Giuseppe niet vergeten voor zijn bijdrage, en s' avonds het heerlijke wijntje. Heerlijk mogen genieten s' ochtends om 5.00 uur van het gezang van de vogels. Wat gingen ze tekeer. Wat een ervaring allemaal. Zo mooi. Rust, genieten, bewustwording, samen , verbinding, liefde, beetje verdrietig, blij, mooie kaarten. Ik ga hier nog heel lang van nagenieten. Ik kwam met een gevoel van blij zijn thuis. En met dit gevoel loop ik de hele dag door. DANK JULLIE WEL!

Trudy

Deze retraite heeft mij een nieuwe boost gegeven

Het leek me leuk om weer een aantal mensen te ontmoeten die tot dezelfde soul-family behoren. En ik was ook benieuwd wat jullie van plan waren te gaan doen.

Het was boven verwachting.

Ik ging er heel erg open minded heen, want ik wist ook niet wat ik kon verwachten. Vooral de Drakenworkshop vond ik erg verrassend. Maar dat gold ook voor de klankschalen workshop. De laatste Masterclass van Amber vond ik zeer krachtig en helder. "In je Zijnskracht staan" is mij het meest bij gebleven. De Atlantis workshop vibreerde heel sterk met mij. De retraite heeft mij een nieuwe boost gegeven. En ik heb er veel plezier aan beleefd.
Dankjewel Joanne en Amber.

Fantastische mooie plek.

Het eten was geweldig goed verzorgd.

Zeker.

Frits

Ik sta nu sterker en meer in mijn kracht

Waanzinnig!! Wat een mooie locatie, fijne mensen, rust, begrip, thuiskomen, geen oordeel, warm bad. Ik vond alles geweldig, ik heb heerlijk gekletst, ontzettend veel gelachen en intens genoten. Ik ben heel dankbaar voor de ervaring. Het voelde als een "groep 8" schoolkamp; heerlijk!! Ik vond de workshops informatief en die hebben me aan het denken gezet en veel innerlijke rust gegeven. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en sta nu sterker en meer in mijn kracht. Het mediteren was heerlijk en de locatie was perfect! De omgeving, de indeling en het eten was verrukkelijk. Ik was eerst een beetje "bang" omdat alles vegetarisch was en ik niet wist wat ik kon verwachten maar ik heb zelden zo lekker gegeten. Volop keuze en alles was goed! Absoluut een aanrader! Bedankt voor alles!!

Wendy

Zonder twijfel een aanrader!

Vanaf dag 1 dat ik hoorde dat jullie deze retraite gingen organiseren was ik heel enthousiast, mijn intuïtie maakte letterlijk een sprongetje van geluk. Ik hoopte oude vrienden te zien en nieuwe te maken, dat is meer dan gelukt ;). Fantastisch mooi! Ik ben erg blij dat ik er bij was, de workshops waren een heerlijke toevoeging naast de masterclasses, je ontmoet daardoor nog weer mooie zielen in de kracht van hun vak. Het was voor mij erg fijn, maar ook soms erg pittig, maar doordat ik door de pittige momenten ben heen gestapt , kan ik nu heerlijk na genieten van een mooi weekend die mij weer op het juiste pad heeft gezet. Zonder twijfel een aanrader! Ieder die op een leerzame, humoristische en gezellige spiritueel Retraite willen gaan kan ik zonder twijfel door verwijzen naar jullie Joanna en Amber. Want jullie maken er een warm feestje van ;).

Maarten

Ik kijk terug op een super fijn weekend met vooral een hele mooie energie

Ik wilde graag gelijkgestemden ontmoeten en inspiratie opdoen over de vijfde dimensie. En het was geweldig en fijn! Deze dagen zat ik in een hele lekkere flow, ik voelde een hele fijne energie en ging met een heel positief en relaxed gevoel naar huis. Ik heb genoten van alles wat er beide dagen op het programma stond. De meditaties waren heel fijn, de masterclasses erg interessant en ook de klankschalen workshop vond ik heel inspirerend. Ik kijk terug op een super fijn weekend met vooral een hele mooie energie. Dankjewel lieve Amber & Joanna! Deze retraite is een 100% aanrader.

Jeanine

Nieuwe magische inzichten

De retraite was fantastisch! Ik heb genoten en ben dankbaar. Het heeft mij nieuwe magische inzichten gegeven en mijn trillingsniveau verhoogd. De draken workshop was heel verrassend, met voor mij voor het eerst een overweldigend contact met mijn licht team. Puzzel stukjes vielen op de plek. Ik vond de afwisseling ook heel goed. En een gelijkgestemde ontmoet die letterlijk om de hoek woont! De locatie was prachtig en rust gevend. En het eten heerlijk!

Anita

Leuk en inspirerend

Ik vond leuk en inspirerend en eigenlijk elk onderdeel goed. Het begin met de 5D activatie waardoor ik echt mijn energie voelde stijgen. De gastworkshops, en zeker die met de klankschalen. Zeker interessant de Masterclass over Atlantis en erg boeiend waren de Masterclasses op zondag. Ik heb van elk onderdeel nieuwe inzichten opgedaan. Teveel om hier op te noemen, maar ik ga de komende tijd zeker de power points en de activaties nogmaals bekijken om die nieuwe inzichten een plek te geven / ermee te gaan werken. De locatie was uitstekend. Alles was prima verzorgd en goed georganiseerd. Bovendien lag het in een schitterend park. Zowel centrum als park hadden een hele goede energie. En ik ben geen vegetariër maar het eten is me echt goed bevallen. Alles was duidelijk vers en echt goed bereid.

Paula

Ik heb iedere seconde van het weekend genoten!

Alles klopte bij deze retraite, de mensen, de accommodatie, de omgeving, de sfeer. Ik heb ontzettend veel geleerd en heel veel bevestiging ontvangen, daarnaast was het ontzettend fijn om met zoveel mensen op zo'n diep level in verbinding te komen. Ik heb iedere seconde van het weekend genoten. Magische verbinding! De locatie was super. Alles was schoon, netjes en goed verzorgd en gezellig. Het eten was goed verzorgd, ook het glutenvrije eten was erg goed (en veel). Ik kan de retraite zeker aanraden, zo'n geweldige ervaring gun je iedereen!

Manon

Explosie van energie

Het was geweldig 🌹 Bij binnenkomst direct een explosie van energie. De meditaties hebben rust gebracht en veel herinneringen aan vorige levens kwamen boven en de connectie met andere deelnemers werd sterker. Ook emoties kwamen bovendrijven en heb deze geaccepteerd waardoor ik open kon staan en me krachtiger voelde. Duidelijk is zeker dat we dit samen doen en samenwerken is belangrijk, wij zijn een. Ik had geen verwachtingen maar was verrast door de positieve energie en daar droegen de vele meditaties aan bij. Deze ga ik zeker regelmatig gebruiken. De workshops vond ik erg interessant en de klankschalen bracht mij totale rust. Wat een krachtig groeiproces. Dank jullie wel voor dit heerlijke, prachtige weekend. Het is zeker weten een aanrader en ik kom zelf ook graag terug!

Astrid

Enorm genoten van dit weekend!

Thuiskomen, verbindend, energie gevend en een fijne groep! Dus zeker enorm genoten van dit weekend! Ga zeker onthouden en gebruiken wat ik geleerd en gezien heb deze 2 dagen. Stapje voor stapje. De locatie was fantastisch, uitstekend verzorgd! Geweldig goed en puur eten, top! Schoon en heerlijk in de natuur een energie gevende plek.

Britt

Retraites in Sardinië

Atlantis & Lemurië Activatiereis

Thuiskomen

Atlantis en Lemurië zijn voor mij altijd belangrijk geweest en ik wilde graag opnieuw die energie voelen en herinneren. En vooral genieten van deze verfijning. Deze reis was Magisch en van Top kwaliteit! Het programma, de krachtplaatsen, de inwijdingen, de overnachtingen, het eten, de begeleiding, alles klopte en was top. Ik heb tijdens deze reis écht de verbinding met de herinneringen en de energie van Atlantis en Lemurië mogen ervaren! Dat voelde als Thuiskomen en heeft me heel veel gebracht. Wonderen bestaan! Deze reis is echt een aanrader voor mensen die hun bewustzijn verder willen verruimen en bereid zijn om aan zichzelf te werken.

Karina

Een geweldige reis, zowel innerlijk als uiterlijk!

Ik wilde graag aan deze reis deelnemen om in een hogere trillingsfrequentie te komen, voor mezelf en daarmee óók voor de mensen om me heen. Het was een geweldige reis, zowel innerlijk als uiterlijk. Zoveel mooie natuur gezien, bijzondere krachtplekken bezocht, met mooie mensen om me heen. Het was ook fijn om op 3 verschillende accommodaties te verblijven. Allemaal super met lekkere bedden, een fijne sfeer en super mooie omgeving. En het eten was in 1 woord Geweldig! Echt de pure Sardijnse keuken "engeltjes over mijn tong". Deze reis was voor mij Magisch, Prachtig en Krachtig! Ik heb mogen doorvoelen en ervaren dat ik mag loslaten wat niet van mij is. Dat ik nog meer in mijn eigen kracht mag gaan staan en mijn eigen zielenpad volgen. Bedankt Joanna en Giuseppe voor de geweldige week, de verzorging, de gesprekken en de betrokkenheid. Ik voel me zeer relaxed, voldaan en tevreden. Deze prachtige reis voor inside and outside is zeker weten een aanrader!

Antoinet

Deze reis is het mooiste kado dat ik mezelf kon geven!

Ik wilde graag mee met deze reis om de Magie van Atlantis, Lemurië en Sardinië te ervaren. En mijn levensvreugde weer terug te vinden, na een zware en donkere periode.
Deze reis voelde als Thuiskomen! In mezelf, in de groep en op het prachtige en magische Sardinië. Het was heel bijzonder hoe alles gewoon klopte: de samenstelling van de groep, de accommodaties, de liefdevolle begeleiding van Joanna en Giuseppe en vooral ook de prachtige opbouw van de reis.
Met elke activatie en inwijding zette ik weer een stapje, liet ik weer iets los dat me niet meer diende, om uiteindelijk steeds dichter bij mijn diepste zelf te komen. Er kwam steeds meer ruimte voor licht en liefde en ook voor blijdschap. Ik vond het verrassend hoe al het tijdsbesef wegviel en hoe snel het voelde alsof ik 1 was met alles om me heen. Zo vredig heb ik me nog niet eerder gevoeld. Ik weet nu weer wat "innerpeace" is! Ik heb genoten, ik heb mijn levensvreugde teruggevonden, ik heb me herinnerd dat ik hier ooit al was, ik heb losgelaten, maar bovenal heb ik heel veel mogen ontvangen. Deze reis is het mooiste kado dat ik mezelf kon geven!
De accommodaties waren super. De luxe van een 1-persoonskamer om even terug te trekken na een dag vol indrukken, maar ook ruimte om elkaar als groep op te zoeken en tijd samen door te brengen. Het eten was verrukkelijk! Vers, van eigen land en dieren, heerlijke smaken, fantastische toetjes. Het kon niet op, lekkere likeurtjes, koffietjes onderweg, totaal ontzorgd. Absoluut een aanrader deze reis!

Margreet

Écht een topreis!

Ik wilde graag een rondreis maken met gelijkgestemden om mijn bewustzijn te verdiepen en mijn trillingsfrequentie te verhogen. Het was écht een topreis! Naast de krachtige activaties en inwijdingen kun je genieten van het magische eiland. Je kunt echt aan jezelf werken in een leuk en fijn gezelschap. Het was zo'n geweldige ervaring! Ben diep dankbaar voor alle ervaringen en krachtige inzichten op dit magische eiland met een mooie natuur en hoge frequentie. Joanna en Giuseppe jullie zijn een geweldig team vol licht & liefde! Zoveel humor en blijdschap. Als ik in 2 of 3 woorden mijn ervaring van deze reis moet beschrijven is dat liefde, dankbaarheid en intens. Ik mag er ZIJN in al wat is en Verbondenheid. Ik ben zo dankbaar voor deze Magische reis, zo'n mooi kado! De accommodaties waren ook geweldig, met ruime kamers, vriendelijke mensen en een goede ligging in de mooie natuur. En het eten tijdens de reis was amazing! Heerlijk en divers. Kan maandenlang hiervan nagenieten. Zeer zeker een aanrader!

Cécile

Bijzonder en heel krachtig!

Ik wilde graag met deze reis mee om mijn volledige potentieel te activeren & herinneren. En wat heb ik genoten! De reis was bijzonder en heel krachtig! Verbindend en een gevoel van Thuiskomen. De reis was helemaal in balans met de combinatie van meditaties, activaties, inwijdingen, krachtige en bijzondere energieplaatsen, maar vooral ook genieten en gewoon Zijn. Ik kon me volledig in vertrouwen overgeven aan de begeleiding en goede zorgen van Joanna en Giuseppe. Joanna die met haar humor spirituele ontwikkeling gemakkelijker en lichter maakt. En Giuseppe die ons veilig overal naar toe reed. De activaties en inwijdingen waren super en ik heb voor het eerst ook heel krachtig de energie in mijn handen voelen stromen! Alle 3 de accommodaties voelden energetisch heel goed en het eten tijdens de reis was fenomenaal goed! Zeker en vast een aanrader deze reis. Dank je wel Joanna & Giuseppe xx

Vicky

Heel krachtig. Alles was zo mooi op elkaar afgestemd!

Wat een krachtige reis! Alles klopte gewoon. Het programma was heel krachtig. Zo zuiver en alles zo mooi op elkaar afgestemd. De combinatie van de activaties, de ritten onderweg in de bus door het mooie landschap, het eten (pure smaakexplosies). En de vriendelijke en hartelijke mensen op de super locaties.
Verrassend vond ik dat ik de energie zo diep kon voelen. Deze reis was voor mij rustgevend, magisch en vol verwondering. En heeft mij heel veel krachtige inzichten gebracht. Zeker weten een aanrader!

Mieke

Genieten, Loslaten en Leven

Ik voelde intuïtief dat ik met deze reis mee hoorde te gaan. En het heeft me heel veel gebracht! Ik mocht de zware energie van de ondergang van Atlantis helen en loslaten. Het is genoeg geweest met in zware thema's, trauma's etc te duiken. Licht en Liefde mocht indalen en deze mag ik meenemen in mijn verdere leven. Nu is het tijd voor genieten, plezier maken en vooral te leven hier op aarde. Ik heb ervaren hoe ik word gedragen door het Universum en mag weer Licht & Liefde zijn! De 3 woorden die beschrijven hoe ik deze reis heb ervaren? Loslaten, Genieten en Leven! Een prachtige reis.

Vanesse

Een onvergetelijke reis die me dichter bij mezelf heeft gebracht!

Deze reis heeft me geholpen om mijn eigen unieke pad te volgen en te ervaren dat er gelijkgestemden zijn die je de kracht geven om het pad te blijven volgen en nog dieper te gaan, en te vertrouwen op je gidsen. De combinatie van rust, energiewerk en tijd om dit te integreren was erg goed. De liefdevolle organisatie, het heeft ons aan niets ontbroken tijdens deze reis. De accommodaties en de maaltijden, de uitgelezen plekken, de kleine groep, afwisseling strand en bergen, het was fantastisch! Een onvergetelijke reis die me dichter bij mezelf heeft gebracht! Ik heb deze reis ervaren als een Warm bad, Verbinding en Magie! Ik kan deze Magische reis dan ook zeker aanbevelen. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor je je volledig kon overgeven aan de krachtplekken, de ervaring, tijd had om te gronden. Je voelde je omarmd door Joanna en Giuseppe (tevens een uitstekende chauffeur).

Nolda

Intensief, Magisch en Ontspannen

Ik vond het verrassend om een combinatie te krijgen van bezoeken aan krachtplekken, ritten door prachtige landschappen, fijne gesprekken, inwijdingen en activaties en heerlijke Sardijnse authentieke maaltijden. En af en toe een middagje op het strand of bij het zwembad. De reis was intensief omdat er elke een of twee krachtplekken op de agenda stonden, die op zichzelf al een ervaring op zich waren, maar overal kregen we diepe inwijdingen of activaties in de energie van Atlantis of Lemurië, die ook op diep niveau doorwerkten. Ik heb veel inzichten gekregen over wie ik nu ben, waar ik vandaan kom, wat ik uit het verleden nog mocht transformeren. Ik ben opnieuw geboren, als kind, als man, als mens, als partner. Ik heb een nieuwe intentie voor mijn leven en ben me nu heel bewust van de plek die ik inneem. En bij dit alles heb ik erg genoten, in een week waarin ik de gewone alledaagse wereld even helemaal naast me neer kon leggen. Ik heb de reis ervaren als Intensief, Magisch en Ontspannen! Het was een grote verrassingstocht! Prachtig ook om te ervaren hoe ze er alles aan deden om ons heerlijke vegetarische maaltijden voor te schotelen. Die allemaal heerlijk smaakten. Deze reis is zeker een aanrader! Vooral ook aan mannen die aan de integratie van het mannelijke en vrouwelijke in zichzelf willen werken, of die de vrouwelijke kant in zichzelf meer willen ontdekken.

Henry (Enrico)

Harmonie, Overvloed, Afstemming met het Universum

Veel prachtige, bijzondere plekken bezocht waar we bijzondere dingen mochten ervaren. Mooie activaties, inwijdingen en meditaties. Heel liefdevol en krachtig! Ik heb mezelf weer kunnen verdiepen & helen. Het was fijn om ook mijn kennis en wijsheid te kunnen delen en toepassen. De groep was heel fijn, mooie lieve mensen, aandachtig en afgestemd. Heel veel ontspanning en verwennerij. Nooit gedacht dat dit tegelijkertijd ook een culinaire reis zou zijn 😉. En geweldig dat we zoveel van het eiland hebben kunnen zien. In het kort kan ik mijn ervaring beschrijven als: Harmonie, Overvloed, Afstemming met het Universum!
Dank, dank, dank! Joanna voor de diepgaande spirituele leiding en al het andere. Giuseppe voor alle mooie tochten en de verdere verzorging!

Annelies

Hoge trillingen, Verbinding en Magisch

Ik heb elke dag genoten van deze reis. We zijn op de mooiste plekken geweest en alle inwijdingen zijn zo mooi! Hoge trillingen, Verbinding en Magisch was deze reis! De accommodaties zijn top op plekken met een hoge energie. En elk ontbijt, lunch en diner was een feestje. Elke keer anders en smaakvol. Dank dat jullie ons hebben laten genieten en ervaren hoe lekker eten is ook zonder vlees en vis. Echt een aanrader deze reis! Je stapt in een magische wereld en dat gun je toch iedereen.

Gaby

Verbinding, Thuiskomen en Liefde!

Het contact met Lemurië voelde zo als een warm bad, het thuiskomen! Ik zat al langer te wachten op spirituele ingevingen om mijn richting aan te geven. De lichttaal van Lemurië werd weer in mij geactiveerd! Ik kan het nu spreken op de momenten dat het nodig is en weet nu waarom deze reis mij "riep". Ik heb niet alle antwoorden gekregen, maar dat is helemaal oké. Ik heb hier geleerd om vertrouwen te hebben en dat het dan steeds duidelijker zal worden. Mijn ervaring van deze reis in 3 woorden: Verbinding, Thuiskomen en Liefde!
De accommodaties waren super, het eten overal heerlijk en ambachtelijk. Super verzorgd en wat hebben jullie het alles goed uitgedacht. Dank jullie wel voor alle 💖, support, ondersteuning, foto's, knuffels, hartelijkheid en stimulans. Jullie zijn een super prachtteam samen en hoop dat ik jullie nog eens ga weerzien! Veel liefs

Karin

Reis door de 5 Kosmische Elementen

Ik heb genoten, intens, inzichten mogen zien, ontvangen!

Ik wilde graag met deze reis mee om te voelen en ervaren wat de krachtplaatsen voor mij zouden kunnen doen. En inzichten krijgen over mijn spirituele pad.
Ik heb genoten, intens, inzichten mogen zien, ontvangen!
Heb oud verdriet kunnen loslaten en mijn hart mogen helen door het ontvangen van alle krachtige energie en liefde om me heen.
Joanna & Giuseppe hebben me gesteund en geholpen om het voor mij duidelijk te krijgen. De dames van de groep, ieder met eigen missie en energie, hebben mij ook inzichten doen krijgen.
Deze reis was echt genieten! Als je antwoorden wilt krijgen en de kracht om je Levensmissie te leven kan ik deze reis zeer zeker aanbevelen!

Anita

Krachtig, mooi en inspirerend

Ik heb van het begin tot het einde genoten! De fijne groep, de mooie plekken, de sterke energie, alle inzichten, maar vooral voelen dat ik er mag zijn zoals ik ben! Ik kan deze reis zeker aan iedereen aanraden.

Cindy

Kei fantastisch!

Ik had deze reis al eens gedaan en voelde een enorme groei. Vandaar dat ik deze reis opnieuw heb gedaan om nog verder te evolueren.
De reis was Intens, krachtig en heel liefdevol, kortom Kei Fantastisch!
De krachtplaatsen hebben een hele sterke energie en de opbouw met de elementen was heel fijn. Het was voor mij wederom een hele intense ervaring.
Ik kan deze reis dan ook zeker aanbevelen aan mensen die bereid zijn om aan zichzelf te werken

Karina

Voor herhaling vatbaar en een échte aanrader!

Wat een ongelooflijk mooie rondreis! Heel veel gezien, gevoeld en ervaren. We waren met een mooie groep verschillende mensen, waarin iedereen gewoon mocht ZIJN!
De 5 Kosmische Elementen mochten we per dag écht ervaren. We kregen een leuk dagboekje waarin we elke dag onze ervaringen konden opschrijven. En iedere ochtend begonnen we met 2 BewustZijns kaartjes te trekken. Soms dacht ik echt "wat moet ik hiermee ..." , maar aan het eind van de dag (of soms de volgende dag) was de achterliggende boodschap ineens duidelijk!
Prachtige inzichten en mooie diepzinnige en waardevolle gesprekken gehad. Joanna als begeleider die met aandacht voor iedereen ons hielp met onze spirituele groei. En Giuseppe een vertrouwde rustige rijder die ons naar de meest mooie afgelegen plekjes reed, maar ook zijn waardevolle spirituele inbreng had en op de juiste momenten hele rake dingen kon zeggen. Samen een mooi team die alle zorgen uit handen nemen en je een mooie reis geven 💕 Ontzettend lekker (en veel) gegeten, mooie overnachtingsplaatsen onderweg waar je niets ontbreekt. Kortom voor herhaling vatbaar en een échte aanrader!

Doutsje

Kleurrijk, energievol en liefde

Ik zag deze reis voorbij komen en voelde direct dat ik deze reis hoorde te doen. Ik wilde graag inzichten, rust, boodschappen en energievernieuwing en die heb ik allemaal mogen ontvangen!
In 3 woorden kan ik deze reis als volgt omschrijven: kleurrijk, energievol en liefde!
Mooie inzichten die ik heb opgedaan (en doorvoeld) : hoe ik meer balans kan vinden tussen de harde zakenwereld en mijn passie en het energetische. En dat ik mag loslaten en een ander zijn/haar eigen pad mag laten bewandelen.
Wat verrassend was, is dat door de "thema ochtendkaartjes" mijn verhaal echt duidelijk is geworden.
Zeker weten een aanrader deze reis!

Thissa

Fantastisch, mythisch en bijzonder!

Een aantal jaren geleden was ik al mee geweest met de I Love ME reis en ik wilde nu graag meer de verdieping in en genieten van de mooie en krachtige energieplaatsen op Sardinië.
De reis was fantastisch, mythisch en bijzonder!
Ik heb prachtige inzichten opgedaan (dat het tijd is om mijn wijsheid te delen) en mijn sacraal chakra is geheeld.
Wat ik echt goed vond aan deze reis was dat we elke ochtend 2 persoonlijke thema kaartjes trokken, waardoor je de hele dag bewust met deze thema's bezig was. En dan 's avonds het verwoorden in de groep van de inzichten rondom deze thema's, waardoor de inzichten, ook door aanvullingen van de groep, nog duidelijker werden. Je leert zo van elkaar en gaat steeds meer de verdieping in.
En de bijzondere Ceremonie op de laatste avond was in 1 woord MAGISCH! Joanna en Giuseppe dank jullie wel voor deze intense ervaringen!
Zeker en vast een aanrader deze reis!

Hilde

Ik voel me vrijer dan ooit!

Wat een geweldige Rondreis door Sardinië, met vele mooie Krachtplaatsen en ontzettend gastvrije Sardijnen!
Tijdens deze reis is er super veel gebeurd. Ik heb veel gezien, gevoeld en ervaren. En ik heb woorden gekregen voor wat ik eigenlijk al wist en aanvoelde. Heel bijzonder! Ik voel me vrijer dan ooit en kan weer echt vanuit mijn 💖 stralen! Echt een aanrader deze reis!

Esther

Een geweldige ervaring!

Vorig jaar heb ik de Atlantisreis meegedaan, en dat was zo goed bevallen dat ik direct wilde terugkomen. Joanna doet het geweldig!
Deze reis was een geweldige ervaring! Van begin tot het einde. Beginnend bij het Element Aarde en eindigt bij het Element Ether, het was super. Ik voel en weet nu ten diepste, dat ik mag zijn wie ik ben!

Karina

Ongelooflijk geweldig, overweldigend maar VET!

Ik wilde graag de Menhirs Energie voelen tijdens een reis met gelijkgestemden om te delen en te groeien samen. Ik heb intens genoten van alles van Sardinië, het eten en elkaar. Geleerd over mezelf door alles en mij mijn blinde vlekken te laten zien. Wat ik echt verrassend vond is die oude taal die ik (uit het niets) heb gesproken. En dat ik op elke krachtplek zoveel heb mogen voelen en ervaren. En natuurlijk de kennis die jullie hebben en jullie kracht én humor samen. En jemig wat is er goed voor ons gezorgd!

Mariëlle

Verbluffend, Prachtig & Krachtig!

Ik wilde graag mee met deze reis om meer duidelijkheid te krijgen over mijn toekomst, werkgericht. En natuurlijk om nog meer te groeien, met behulp van de energie van Sardinië.
Tijdens de reis heb ik mooie visioenen doorgekregen. Het inzicht dat ik heb meegekregen is dat ik mezelf méér mag gaan koesteren en waarderen.
Als ik de reis in een paar woorden mag omschrijven dan is dat: Spirituele Transformatie, Verbluffend, Prachtig & Krachtig!
Ik vond het element Ether echt bijzonder krachtig, met een hele mooie inwijding. De energie die je daar voelt kan je niet beschrijven, dat moet je ervaren.
Héél zeker een aanrader deze reis!

Sabine

Verrassend hoe enorm de energetische kracht van Sardinië is!

Ik wilde graag met deze reis mee om op te laden, spiritueel samenzijn met gelijkgestemden en om helderheid te krijgen over mijn groei met mijn nieuwe soul business. En natuurlijk wilde ik heel graag de energetische kracht van Sardinië ervaren.
Ik heb mogen ervaren en voelen dat ik op het juiste pad ben. Een bevestiging van wie ik ben en wat ik te brengen heb hier op aarde.
Mijn verbinding met zowel moeder Aarde als met het Universum heb ik krachtig gevoeld deze reis. Verrassend hoe enorm de energetische kracht van Sardinië is!
Ik vond de afwisseling, het tempo en de ruimte om te mogen ervaren heel fijn en goed tijdens de reis. En dit in de heerlijke, warme, stralende bedding van jullie samen. Een aanrader!

Ellen

Deze reis was veelzijdig, puur en zuiver op alle fronten!

Ik ervaar en voel dat ik veel heb mogen "opruimen" tijdens deze reis. Niet alleen bij mezelf maar ook in de familielijnen, patronen-systemen in dit en vorige levens.
Ik voel me gezuiverd, gezegend, heel dankbaar en daarbij heel goed geaard.
Deze reis was veelzijdig, puur en zuiver op alle fronten. Het was ontzettend fijn te ervaren hoe een prachtige lichtwerker als Joanna zo zuiver, rakend en aards in het leven kan staan en deze reis kan leiden. Het voelde vertrouwd en geborgen. Joanna & Giuseppe zijn een fantastisch koppel!
Ik ervaarde de afwisseling en de superfijne samenstelling van de reis als onbeschrijfelijk goed 💖 Met daarnaast een goede portie humor 😉
Het is niet zo gemakkelijk om te beschrijven wat deze reis allemaal met mij heeft gedaan, omdat de diepte en de lagen die geraakt zijn en worden, moeilijk met de "aardse" woorden te benoemen zijn.
Zeker weten een aanrader deze reis!

Ingrid

Verrassende, Fantastisch Ontdekkingsreis!

Ik wilde mezelf graag beter leren kennen en meer zicht krijgen op mijn levensmissie. Een reis in mezelf.
Deze reis was een verrassende, fantastische ontdekkingsreis! Het heeft me veel gebracht, zoals dieper op de dingen ingaan, meer letten op de tekens van de gidsen. Dit zal mijn leven veel gemakkelijker en mooier gaan maken.
Ik was heel verrast door de boodschappen en mooie inzichten van de "ochtendkaartjes".
Deze reis is vast en zeker een aanrader! Heel leerrijk en leuk

I.

Bijzonder, inspirerend en gaf me helderheid!

Ik wilde graag mee met deze reis om nog beter energie te leren voelen en mezelf beter te leren kennen.
Deze reis was bijzonder, inspirerend en gaf me helderheid!
Het heeft me het inzicht gegeven dat ik nog zachter naar mijzelf toe mag zijn en vooral in mijn kracht mag gaan staan. Ik mag in mogelijkheden gaan denken, mijn prioriteiten neerzetten, meer liefde voor mezelf ontvangen en meer mezelf zijn. Voelen wie ik ben in plaats van te "denken".
Deze reis heeft mij zoveel gebracht! Dank je wel Joanna en Giuseppe!

Sylvia

Waanzinnig, krachtig en een bijzondere ervaring!

Ik wilde graag mee met deze reis om meer in balans te komen. De reis was kort gezegd: waanzinnig, krachtig en een bijzondere ervaring!
Door het doorlopen van alle elementen en deze met meditaties in je lichaam te voelen en te verwerken, kon het geheeld en verwerkt worden, een plaats krijgen.
Mijn grootste inzicht tijdens deze reis is het weer voelen en bewust worden van mijn eigen kracht, die er altijd al was. Nu stappen ondernemen, zodat er mooie ervaringen op mijn pad gaan komen.
Het was heel verrassend dat iedereen van de groep de ruimte kreeg om alles op zijn/haar eigen manier te ervaren, en door aanvullingen van de groep tot nog meer inzichten kwamen. En dit alles op het prachtige eiland Sardinië met de hele mooie krachtplaatsen.
Het is een mooie (innerlijke) reis, die ik zeker kan aanraden!

Milly

Wondermooi, intens en helend

Sardinië is wondermooi en dan die krachtige energieplaatsen! Wauw! Dat voel je en raakt je heel diep en intens. Ook de opbouw van de elementen is mooi stapsgewijs. Aan het eind van de reis voel je je heel en compleet. Bewust van wie je was en wie je nu wil zijn, écht bent, je Zielezelf, zonder al die pijnlijke laagjes eromheen. Je voelt je gewoon meer puurder en krachtiger worden. Je komt gewoon als een ander persoon (je ware zelf) terug! Vanaf dat Joanna en Giuseppe je komen ophalen aan de luchthaven is het gewoon genieten. Ze rijden je naar je bed, je eten en naar de energieplaatsen. Zonder je zelf ergens zorgen over te maken. Prachtig georganiseerd! Dankjewel jullie beide voor alles! Zeker een aanrader deze reis!

Karina

Puur & Authentiek

Ik wilde graag met deze reis mee om te helen, te verwerken en mezelf weer te vinden. Tijd voor mezelf.
Het was écht een gevoel van Thuiskomen! Het eiland, maar ook bij jullie en de andere deelnemers. Een openbaring! Ik heb enorm genoten. En weet nu dat ik écht voor mezelf mag kiezen, mijn eigen zon zijn. En van mezelf mag houden zoals ik van anderen kan houden. Een aanrader? JA!!!!!

Monique

Heel waardevol!

Deze reis is heel waardevol voor mij geweest! Op allerlei vlakken. Het was een prachtige groep. Hierdoor voelde het veilig mijzelf open te stellen en te kunnen verzachten. Ik heb mijn oude zelf achter me gelaten, letterlijk een zaadje geplant en mijzelf ruimte gegeven om me mee te laten voeren daar, waar ik naar toe gevoerd wordt of mag worden.
Absoluut een aanrader! Iedereen zou het gewoon moeten doen, je groeit ervan en het voelt heel veilig.

S.

Ik heb van iedere minuut genoten!

Ben zo blij dat ik deze reis heb mogen maken!
Heel erg veel mooie bijzondere plekken gezien 😍Alles is perfect geregeld, heerlijk eten, goede chauffeur, heel veel gezien en prachtige waardevolle inzichten opgedaan!
Ik heb van iedere minuut genoten en voelde me heel energiek, blij en gelukkig. Dank je wel Joanna en Giuseppe! 💖

Sylvia

Op energetisch niveau gebeurde er heel veel!

Deze reis heeft mij een pure bevestiging gegeven dat ik het juiste pad bewandel.
Op energetisch niveau gebeurde er heel veel! Het laatste pantser heb ik symbolisch van me af laten trekken. Nu mag ik zelf de laatste patronen doorbreken. Hoe mooi! 💕
In dankbaarheid en liefde kijk ik terug op deze prachtige reis! Zeker weten een aanrader!

Anita

Magisch!!

Ik wilde graag mee met deze reis om weer te voelen, te ervaren en terug te komen naar de kern.
En wat was het een bijzondere reis! Samen met een groep mooie en interessante mensen, de onuitputtelijke krachtige energie ervaren van Sardinië. Het was in één woord MAGISCH!
Ik kan deze rondreis dan ook zeker aanbevelen! Gewoon doen, het brengt je ontzettend veel waarde, liefde en inzichten!

Harold

Atlantis Energy Healer Reis

Het is met geen woorden te beschrijven wat het me heeft gebracht, wat het met me gedaan heeft

Wat een aanrader! Ik heb deze reis in september 2021 mogen mee doen. Het is met geen woorden te beschrijven wat het me heeft gebracht, wat het met me gedaan heeft.
De dingen die in mij aangeraakt zijn en geheeld, werken door in mijn dagelijkse bezigheden. Sommige mensen vragen mij wat ik gedaan heb want ze zien iets anders aan mij maar kunnen het niet benoemen. Ik weet het wel. Het is de verandering van binnenuit die zichtbaar wordt.
Tijdens de reis heb ik het benoemd als: waar mensen de moed hebben om energie toe te laten, worden verbindingen gemaakt. Wel, zie het maar heel breed die uitspraak. Verbinding met meZelf, met anderen, met het Universum, met de Aarde, ... Heerlijk toch?

Ria

Ik kan nu met zelfvertrouwen iemand een healing geven!

Vooral door het woord "Atlantis" werd ik aangetrokken door deze reis. En natuurlijk de positieve verhalen van mijn vriendin die al eens eerder met Tri of Light was mee geweest naar Sardinië.
Ik ben jullie beiden zéér dankbaar voor de manier hoe jullie voor ons gezorgd hebben (niks was teveel) Jullie zijn écht TOP!
Ik had al eens eerder, bij iemand anders, een healing cursus gevolgd, maar dit was echt heel anders! Veel échter, ik weet niet hou ik het moet uitdrukken, maar nu weet ik hoe het moet.
Ik kan nu benoemen wat ik voel en dat vind ik zeer waardevol. Daardoor gaat het allemaal veel relaxter, natuurlijker. Ik kan nu met zelfvertrouwen iemand een healing geven!

Nancy

Deze reis heeft zeker weten waarde aan mijn leven toegevoegd!

Deze reis heeft zeker weten waarde aan mijn leven toegevoegd! Met name het inzicht dat ik op mijn eigen unieke manier de dingen mag gaan doen en het gemakkelijker mag gaan maken in leven.
De meditaties en healingen waren heel bijzonder en fijn!
Er was een fijne verbinding in de groep en met Joanna en Giuseppe. Dat zal ik heel erg gaan missen als ik weer in Nederland ben, maar ook gaan koesteren.

Anique

Ik voel dat ik er nu klaar voor ben om als Lichtwerker iets in de wereld neer te zetten!

Deze reis heeft voor mij heel veel waarde gehad: loslaten, verbinding, kracht, verschillende energieën gevoeld, Bewustwording en prachtige Inzichten.
Het Healen was ook heel bijzonder.
Een ontzettend fijne groep, mooie mensen leren kennen met verbondenheid. De begeleiding was fijn, het was de juiste afwisseling met genoeg vrije tijd en we hebben ook veel lol gehad samen.
Het was een prachtige bijzondere reis en ik heb meer gekregen dan ik had verwacht van te voren.
Ik voel dat ik er nu klaar voor ben om als Lichtwerker iets in de wereld neer te zetten!

Ingrid

Ik ben zo blij dat ik mezelf deze reis cadeau deed!

Toen ik deze reis voorbij zag komen op Facebook trok me direct aan.
Ik heb tijdens deze reis heel veel mogen ontvangen, inzichten, bevestigingen, vertrouwen en dat extra nodige duwtjes in mijn rug. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mezelf deze reis cadeau deed!
Zoveel verbinding tussen de deelnemers, de natuur pracht, de zon, de krachtplaatsen, echt zo vele wauw belevingen 💖. De hele reis was een pracht combinatie, helemaal in balans! Met een topteam die alles prima regelt!

Maureen

Het was een super fijne reis!

Ik ben vorig jaar mee geweest met de Transformatiereis en die vond ik zo bijzonder, dat ik graag nog een keer wilde terugkomen voor een reis met Tri of Light.
Mijn intentie voor deze reis was om krachtige healingen te kunnen geven en mezelf en mijn zielepad terug te vinden.
Het was een super fijne reis, met een hele groep mooie mensen!
Ik weet nu zeker dat ik een aantal moeilijke knopen echt mag gaan doorhakken en voor mezelf mag gaan kiezen. Ik mag erop vertrouwen dat alles gaat stromen en dat ik mijn "kanalen" echt mag gaan gebruiken, ook voor anderen.
Ik vind jullie echt een fantastisch team J & G, een prachtig tandem. De manier waarop jullie dit doen .... respect! Jullie stralen liefde uit naar elkaar, maar ook naar de rest van de wereld.
Blij jullie te kennen. Voor altijd in mijn 💖!

Ilse

Ik heb gevonden waar ik naar op zoek was!

Ik wilde graag mee met de Atlantisreis om mij weer te herinneren wie ik ben.
En ik heb gevonden waar ik naar op zoek was! Mijn krachtige energieveld. Karma tussen mij en mijn tweelingziel is opgelost. Ik heb zielspijn kunnen vergeven en loslaten. Ik weet wat ik te doen heb in dit leven❣
Ik kan iedereen aanraden om deze reis te maken en vervolgens de inzichten toe te passen in jouw leven❣

Pieter

Deze reis heeft mij zoveel gebracht!

Ik wilde graag mee met de Atlantisreis om de vrijheid in mezelf te ervaren, om zo vol overgave en vertrouwen te leven.
Deze reis heeft mij zoveel gebracht! Allereerst zijn Joanna en Giuseppe zulke lieve mensen en ik voel me bij jullie heel erg "ik mag zijn". Ik voel nu echt dat ik ook het laatste stukje mag loslaten om volledig in het nu te leven, vanuit de intenties die ik zet en vanuit overgave aan het Universum.
Hetgeen ik nodig heb wordt wel op mijn pad gebracht. De Krachtplaatsen, de healingen en de meditaties hebben mij echt geholpen om dit te bereiken. En dat voelt heel goed!
Het was precies zoals het moest zijn, een prachtige locatie in een prachtige villa, het heerlijke eten van Giuseppe en de geweldige begeleiding van Joanna, maakt dat ik het als een ontzettend fijne, liefdevolle en helende reis heb ervaren❣

Christina

Het was echt thuiskomen!

Ik heb veel geleerd en mogen loslaten tijdens deze reis: oude gewoontes, oude overtuigingen, oude normen en waarden en oude beloftes.
Ik sta nu zoveel meer open om werkelijk te zijn wie ik ben, in heel mijn grootsheid! Heb ook mijn Gids bij naam mogen leren kennen en fijne momenten gehad met mijn krachtdier.
Ik heb genoten van jullie, de groep, de villa. Het was echt thuiskomen❣

Chris

Ik heb inzichten gekregen die ik van te voren nooit had kunnen bedenken!

Ik heb deze hele reis, elke dag, elke minuut, elk moment, al heel héél waardevol ervaren!
Het heeft me geraakt en helpen herinneren. De mooie plekken die we bezochten, de prachtige workshops die we deden. de energie die zo voelbaar was, de wijze lessen die we leerden en de mooie intense gesprekken die we als groep onderling ook hadden.
Ik ben vooral heel dankbaar dat ik volledig mezelf mocht en kon zijn op deze fantastische reis! Een reis in mezelf waar heel veel puzzelstukjes zijn gevallen. Waar ik inzichten heb gekregen die ik van te voren nooit had kunnen bedenken. En waar ik knopen doorgehakt hebt, zodat ik me meer kan focussen op wat ik hier te doen heb op deze aarde. Dank jullie wel! Jullie zijn een fantastisch liefdevol team samen 💖

Gaby

Mooie en krachtige reis

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor jullie mooie begeleiding en ondersteuning. Ik hou van deze ‘ease en grace’, ongedwongen begeleiding.
Ruimte om op je eigen manier en tempo alles tot je te nemen en te integreren. Nu aan ons om er al of niet mee aan de slag te gaan. 😉
Hoewel ik wel weet dat ik een ‘healer’ ben, is de bevestiging toch fijn.
Wat voor mezelf nog duidelijker is geworden is mijn hooggevoeligheid en het feit dat ik daar meer de nadruk op mag leggen en vooral uit eigen ervaring meer mezelf mag laten zien.
Ik ben dankbaar dat ik ‘last-minute- (en dankzij het extra duwtje van mijn man) deze mooie en krachtige reis in Sardinië beleefd heb. Het was zeker een stuk thuiskomen. Het eiland op zich en dan ook nog eens met zo’n prachtige groep!
Het zorgt ervoor dat ikzelf nog meer ben opgeladen, versterkt in mijn ware zijn.

Van mijn cursisten en cliënten kreeg ik te horen dat ik nog meer straal dan anders! Heerlijk!
Ik doe niets liever dan de liefde voor het licht en het leven delen!

Ann

Ontzettend veel geleerd en mijn Zielsmissie is duidelijk geworden!

De reis had een grote aantrekkingskracht op me, een gevoel. Ik wilde graag mijn healende vermogen verdiepen/vergroten en persoonlijk en spirituele groeien (meer zelfvertrouwen, minder verlegen en geremd)

Ik heb de tijd van mijn leven gehad! Ik voelde me verwend, dankbaar, vrij, blij , vrolijk, geliefd en mezelf. Ik had gemakkelijker contact met mijn gids en engelen door de hogere energie daar. Ik heb alles met veel plezier mee gedaan op de reis. Sommige opdrachten waren wel een uitdaging, maar met hulp van mijn gids en engelen en ging het gewoon....Dankbaar. (behalve het businessplan huiswerk dat lukte niet en heb ik heel rebels niet gemaakt maar uiteindelijk heb ik aan eind alles toch op papier gekregen)
Door de geweldige coaching en begeleiding (down to earth en met humor) heb ik ontzettend veel geleerd deze week en is mijn Zielsmissie duidelijk geworden. De hele mooie groep medecursisten met allemaal diverse karakters en kwaliteiten en hulpvraag (issues) waren van ongelooflijke waarde voor mij. De één bracht me nog meer dan de ander. Wat ze allen gemeen hebben is LIEFDE.
Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Doutsje

Het was overweldigd!

Na enkele jaren stoeien met mijn energiepijl, als gevolg van een forse burn-out, hoorde ik een kennis zeggen dat ik hoog gevoelig ben. Zij adviseerde me dagelijks aardingsoefeningen te doen. Eerst mijn weerstand en flinke ontkenning, maar later omarming van deze wijsheid; ik voelde me al veel beter! De vrouw die mij dit vertelde tipte me later over deze reis. Wederom veel weerstand in mij, maar de nieuwsgierigheid en een verlangen won het van de weerstand. Ik wilde dit stukje in mijzelf wel beter leren kennen!

Ik heb het als overweldigend ervaren. Overweldigend op diverse gebieden; - de schitterende natuur van het Eiland - het comfort van de plek waar we verbleven (heel blij met mijn 1-persoons kamer!) - de liefde en het respect die ik heb gevoeld gedurende deze week tussen ons allemaal - de tsunami aan energie in mijn lichaam, vooral 's nachts - de informatie en kennis die is gedeeld in deze dagen, en hoe fantastisch het aansloot bij alles wat ik al wist. - de tools die zijn ingezet en welk effect ze hadden op ons allemaal - de emoties die bij mij loskwamen, waarvan ik niet wist dat ze in mij zaten - de complimenten die ik mocht ontvangen van de andere vrouwen en hoe deze er voor zorgen dat ik meer van mijzelf ben gaan houden - het feit dat ook ík nu een healing kan geven! - de vriendschap die is ontstaan tussen de deelnemende vrouwen - het vertrouwen dat het goed is zoals het is

Ik heb genoten en geniet ook nu, enkele dagen later nog na. Bijzonder om te ervaren hoe mijn partner op mij mee resoneert, ik heb hier niet alleen plezier van, ik merk dat het ook een groots effect heeft op hem. En op mijn kinderen, en op de vriendinnen die ik al heb gesproken en op mijn yoga-docent en op mijn buurvrouw en op mijn moeder, en op de buurvrouw van mijn moeder en op...... Zonder dat ik het weet ben ik mijn licht aan het verspreiden!
Jullie gaan mij terug zien!

Miriam

Verrassend dat je in zo'n korte tijd, zoveel mag leren en zoveel kracht en energie mag voelen

Toen ik deze reis voorbij zag komen, voelde ik al: "daar ga ik naar toe". Ik werd echt gestuurd.
Heel bijzonder en liefdevol met zoveel warmte. Ik weet nu wat ik wil!
Zoveel informatie en inzichten, ik was net een spons, ik zoog alles op en wilde alles weten.
Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn gids en op mijzelf.
Verrassend vind ik dat je in zo'n korte tijd zoveel mag leren en zoveel kracht en energie mag voelen, waardoor ik heel veel inzichten kreeg!

Angelique

Ontwikkelen, opbloeien, loslaten en in mijn kracht!

Ik ben zo dankbaar dat ik aan deze reis mocht deelnemen!
Het was een zeer fijne ervaring, waarin ik mijn healingscapaciteiten verder heb kunnen ontwikkelen, mocht opbloeien, loslaten en in mijn kracht mocht komen.
Ik heb geleerd op mijn gevoel te vertrouwen en stappen te zetten om neer te zetten wat ik echt wil!
Deze reis kan ik echt aanraden aan iedereen die wenst te groeien, opbloeien en nog dat laatste duwtje nodig heeft om dromen te gaan realiseren.

Liesbeth

Sterke energiestromen!

Erg veel aandacht en liefde gevoeld. En vooral stil geworden van de sterke energiestromen! Ik voelde de energie op Sardinie veel sterker stromen door mijn lichaam.
Dank voor het herinneren aan deze kennis en om dit te kunnen ervaren. Het is een extra motivatie om mijn ziel-licht-pad te volgen!

Luc

Een prachtige reis, vol emoties, die mij heel veel heeft gebracht!

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis om te leren mijn hoofd uit te schakelen, weer echt voelen en over de drempel van mijn gereserveerdheid komen.
Mijn wens is volledig uitgekomen! Een prachtige reis, vol emoties, die mij heel veel heeft gebracht en die mijn verdere leven bij zal blijven.
"Ik mag er Zijn" "Ik ben niet gek" Heerlijk!!!
Gedrieën zijn jullie zo'n krachtig geheel. Het past allemaal in elkaar en voelt heel veilig.
Echt een aanrader deze reis!

Verona

De Kracht die ik heb mogen beleven op Sardinië, Wauw!

Mijn reis als Energy Healer is begonnen tijdens de 2-daagse workshop in Nederland. Daar heb ik mogen ervaren hoe het voelt. Na dat weekend voelde ik mij bevrijdt en ik wist: dit is wat ik wil Healen! Maar ik voelde ook dat ik nog naar Sardinië wilde. Om nog krachtiger te worden als healer en mij van mijn laatste blokkades te bevrijden.

En oh wat een beleving, wat een fijne groep, wat een energie!
Deze reis heeft zeker weten waarde aan mijn leven toegevoegd. De kracht die ik heb mogen beleven op Sardinië. Wauw! Echt verrassend.
De inzichten die ik heb gekregen, de boodschappen, de blokkade die is weggegaan, geweldig wat ik allemaal heb mogen ervaren!
Ik kan iedereen die de verdieping in wil gaan, deze reis van harte aanraden. Zoveel kracht en liefde als je hier mag ontvangen! Gewoon doen!
Super, super bedankt Atlantis, Joanna, Tamara en Amber en de warme liefdevolle groep

Lydia

Een prachtige, waardevolle ervaring!

Ik voelde dat ik gewoon mee moest met deze reis!
Het was een prachtige, waardevolle ervaring! De frequentie die jullie samen vormen heeft me geholpen in mijn groeiproces en heeft mij handvatten gegeven om dit in de praktijk te gaan gebruiken.
Ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen en durf nu (nog meer) mezelf te zijn:
* ik heb ervaren dat ik voor een groep kan spreken
* ik heb ervaren dat ik niet "alleen" ben
Dank jullie wel dat ik hier helemaal mijzelf mocht zijn!

Carolien

Ik voel dat ik nu klaar ben om de volgende stap in mijn leven te zetten

Ik heb zo ontzettend veel inzichten gekregen tijdens de Atlantis reis en begrijp zoveel dingen in mijn leven veel beter, ook waarom ik tegen een bepaald probleem in relaties beleef aanlopen.
Er is heling gekomen en ik voel dat ik nu klaar ben om de volgende stap in mijn leven te zetten.
Het is mooi om te ervaren dat jullie alle 3 zo'n mooie eigen kwaliteit hebben die jullie zo goed kunnen delen. Ik heb ook de kwetsbaarheid die jullie ons durfden te laten zien, heel erg gewaardeerd. Ik neem dat als wijze les mee naar huis.
Tevens heb ik gewaardeerd dat jullie de tijd namen als één van ons even door een moeilijk moment ging. Hartelijk dank voor alles wat jullie mij mochten laten ervaren.

Tamara

Ik neem de inzichten mee naar huis en ga ze toepassen!

Ik "moest" gewoon aan deze reis deelnemen omdat ik graag meer in mijn kracht wilde gaan staan, dichterbij mezelf blijven. Had het gevoel dat ik naar "huis" werd geroepen!
Het was een bijzondere reis met zowel groepsprocessen als individuele processen waar we door heen gingen. En ik ben dankbaar voor alle inzichten, voor alle ervaringen, voor alle uitdagingen en voor de mooie zielen die ik heb ontmoet.
Ik neem de inzichten mee naar huis en ga ze toepassen!
Het was een intense reis, iets wat je van te voren niet kunt bedenken. Bedankt Amber, Tamara en Joanna voor jullie liefde en goede zorgen!

Christel

Deze reis zag ik voorbijkomen en ik voelde dat ik hier naar toe wilde. uiteindelijk klopt mijn gevoel altijd en daarom mezelf aangemeld. in februari dit jaar ook de 2 daagse Workshop Universal Energy Healer gevolgd. al voor deze Workshop had ik me al aangemeld voor de reis naar Sardinië.
Mijn intentie: ik zag de reis als verdieping voor mezelf. In mijn eigen praktijk ben ik tijdens mijn behandelingen ook energetisch aan t werk
Mijn ervaring: we zijn nu 3 weken verder na thuiskomst van Sardinië. de reis zit in mij verankerd het is een hele mooie ervaring om met een groep gelijkgestemden een hele week samen te zijn in een prachtige villa op een prachtige plek met een fantastisch uitzicht. de meditaties die werden gegeven waren ook erg fijn. de energetische verbinding (en) die wij als groep hebben zijn heel bijzonder te noemen. Alles heeft zo moeten zijn... verder heb ik antwoorden/ inzichten gekregen wat ik nu het allerliefst zou willen doen... het healen integreer ik zo langzamerhand in mijn praktijk. verder voel ik me nu meer geaard dan ooit, sta (nog) steviger in mijn schoenen, en voel van binnen een hele kalmte en ook veel dankbaarheid....zooooo fijn de hele goede zorg/zorgzaamheid van Joanna is opmerkelijk, heel fijn!! down to earth mentaliteit : heerlijk!

Antoinet

De Atlantis meditatie heeft me diep geraakt en diepe heling gebracht

Deze reis heeft me meer richting gegeven in mijn mogelijkheden m.b.t. energy healing. Het heeft me ook meer vertrouwen gegeven in wat ik voel. Ik ben heel dankbaar dat ik aan deze reis heb meegedaan met hele fijne en gezellige reisgenoten om in verbinding mee te kunnen delen. We hebben echt veel lol gehad samen en het voelde precies zoals het moest zijn. De Atlantis meditatie heeft me diep geraakt en diepe heling gebracht. Hier ben ik erg dankbaar voor. Ik raad de reis dan ook zeker aan! Het programma zat heel fijn in elkaar, met fijne momenten van ontspanning en de mogelijkheid om tussentijds te oefenen met healing geven.
Mijn ervaring in 3 woorden: verbinding, energie, heelheid. Bedankt voor de begeleiding, liefdevolle zorgen en mooie reis!

Marcel

Heel bijzonder!

Mijn intentie voor deze reis was oude stukken loslaten om ruimte te maken voor iets nieuws.
Ik heb de reis als heel bijzonder ervaren. Ik voel me lichter en heb het vertrouwen dat wat ik nodig heb op mijn pad komt. Wat is energie toch bijzonder. Het was fantastisch! Bedankt. Zeker weten een aanrader deze reis!

Mieke

Speciaal, verbindend, verdiepend

Ik heb de reis als zeer waardevol ervaren. Een prachtige samenstelling van verschillende personen met een en dezelfde energie verbinding waar binnen je open en vooral eerlijk naar jezelf kan kijken en mag voelen wat de inzichten die je kunt en mag ontvangen, binnen de veilige begeleiding van Joanna en Giuseppe.
Mijn ervaring in 3 woorden: speciaal, verbinding, verdiepend. Het was speciaal, bijzonder en heel fijn om met dit gezelschap en jullie gastvrijheid, dit avontuur samen te beleven. Dikke knuffel veel liefs en vooral tot ziens!
Als je getriggerd wordt door deze reis, kan ik je aanraden om aan deze roep te voldoen.

Ilse

Spiritueel verheven en geheald

De 2-daagse Workshop Energy Healer had me "wakker" gemaakt en ik zocht nog meer verdieping.
Ik heb deze reis ervaren als spiritueel verheven en geheald. Ik voel verlichting en besef de grote verschillen tussen ego en ziel. Een ziel heeft eigenlijk niets nodig, is al compleet met licht en liefde. Ego denkt veel nodig te hebben en dat loslaten is een mooi proces.
Door deze reis besef ik dat ik geen angst hoef te hebben en mijn tweelingziel mag omarmen en samen verder mag ontdekken en groeien tot iets waarin we de ander wakker mogen maken. En dat Joanna mijn tweelingziel dichterbij zou brengen - wow! Een bijzondere ervaring. Enorm bedankt!
Voelt deze reis goed? Dan kan ik je aanraden om het gewoon te doen!

Es

Ontdekking, ontspanning en plezier

Deze reis heeft mij inzichten gebracht over energie en wat ik er mee kan doen. Dat ga ik verder uitbouwen. De reis was voor mij een combinatie van ontdekking, ontspanning en plezier. Even er helemaal uit. Bedankt voor de activatie & de fijne ondersteuning! Een aanrader!

A.

Magisch en verdiepend

Het was een onvergetelijke week die ik niet snel zal vergeten. Mooie krachtplekken bezocht die magisch waren en er voor zorgden dat ik steeds dieper naar binnen mocht. Door de activatie ervaarde ik dat ik meer op mezelf mag vertrouwen en ook mag zijn wie ik ben. Met mijn intuïtie, creativiteit en humor. De reis was magisch en verdiepend! En dat op een prachtige plek waar we met de groep een heerlijke tijd hebben beleefd. 's Morgens een heerlijke verfrissende duik in het zwembad was een kadootje!

Patricia

Geweldig en dankbaar!

Deze reis heeft me geholpen om meer vertrouwen in mezelf te hebben. De reis en de meditaties hebben mij laten zien dat ik me meer op kinderen mag gaan richten, om ze te helpen met hun "volle hoofd", door o.a. healingen te geven. Wat een heerlijke week was het. Ik heb genoten. Veel geleerd, veel inzichten gekregen, voor nu en voor de toekomst. Elke dag kwam ik een stukje verder en kon ik beetje bij beetje loslaten en vooruitgaan. Vol vertrouwen ga ik terug naar huis. Het was geweldig en ik ben dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken!

Annelies

Teruggekeerd naar mezelf

De sfeer waarin de reis heeft plaatsgevonden was veilig, geborgen en koesterend. Ik wilde mij via deze reis weer even naar binnen keren om mij weer te verbinden met mezelf, mijn ziel en de aarde. En ik wilde op die manier weer helderheid en focus krijgen op wat ik wil gaan neerzetten in mijn volgende levensfase(n). Lieve Joanna en Giuseppe, met hart en ziel wil ik jullie bedanken voor deze bijzondere reis! Ik zal de ervaringen van de afgelopen week nooit meer vergeten. Heb me door jullie en de fijne groep vrouwen gekoesterd gevoeld. Mijn "accu" is weer opgeladen; en gestimuleerd en geïnspireerd begin ik na deze reis aan een nieuwe levensfase. Ik ben teruggekeerd naar mezelf!

Y.

Thuiskomen

Wat een mooie, overweldigende en dankbare ervaring heb ik gehad hier op Sardinië! Mooie momenten met evenzo mooie mensen en begeleiding. Het gevoel van thuiskomen en mij volledig overgeven aan mijn Hogere Zelf en Al wat is. Het kunnen ademen in een vrij gevoel en het openen van mijn hart om mijn zielspad nu te gaan lopen en te vertrouwen op mijn Hogere Zelf en mijn Spirit team. Het is nu tijd om actie te gaan ondernemen en mijn energie te laten stromen. Dank jullie wel! Untill we meet again!

Grace

Het was fantastisch en alles klopte!

Wat heb ik genoten! Het was fantastisch en alles klopte! Mooie bijzondere inzichten, die ik zeker ga onthouden en gebruiken. Het was een TOP week die ik zeker aan iedereen kan aanraden. Hartelijk dank voor deze prachtige week!

Astrid

Transformatie reis

Ik heb zelfs nog véél méér gekregen dan waar ik op had gehoopt!

Ik wilde graag inzichten krijgen om stappen te kunnen zetten in mijn werk. En tijdens deze reis heb ik zelfs nog véél méér gekregen dan waar ik op had gehoopt.
De energieplaatsen waren een openbaring en een verrijking! Ook prachtige inzichten gekregen over het hoe en waarom ik reageer zoals ik reageer. Bewustwording! Ik heb mogen loslaten en laten gebeuren.

Saskia

Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze reis cadeau heb gedaan!

Ik wilde graag mee op deze reis om inzichten te krijgen in wat mij nog tegenhoudt in mijn eigen waarde erkennen en zichtbaar durven zijn.
De Transformatiereis was inspirerend, positief en op sommige momenten confronterend. Ik heb ongelooflijke inzichten gekregen door het Tri Enneagram, waarom je bent wie je bent en doet wat je doet. En dat vond ik ontzettend mooi, want dit is de basis om het anders te kunnen doen.
Ik dan ook heel blij dat ik mijzelf deze reis cadeau heb gedaan!
De energie van Sardinië, vooral bij de Krachtplaatsen, was ongelooflijk krachtig en heeft zeker geholpen om een aantal dingen op te ruimen, waardoor er plaats is gekomen voor nieuwe dingen.
Ook de energie van Joanna, Tamara en de groep was helend. Het gevoel van samenzijn, eenheid en verbondenheid was heel voelbaar.
Joanna en Tamara geven je heel veel ruimte waarbij je je veilig voelt en mag zijn wie je werkelijk Bent.❣

Ann

Het was gewoonweg fantastisch! Wat een ervaring!

Ik wilde graag mee op de Transformatiereis om tools aangereikt te krijgen om in mijn kracht te kunnen staan.
En die tools heb ik gekregen en zelfs nog veel meer❣
Het was gewoonweg fantastisch, wat een ervaring! Het was voor mij de 1e keer dat ik deelnam aan een spirituele reis en ik wist dat ik mijzelf zou gaan tegenkomen. Wat dus ook meerdere malen gebeurde inderdaad. Maar het mooie daaraan was dat ik, tijdens die momenten, door de hele groep werd gedragen op een liefdevolle manier. Ik voelde me dag na dag, steeds meer groeien.
De workshops vond ik geweldig, uitdagend maar ook origineel en spelenderwijs. Hoe mooi is het als je al "spelend" kan groeien!
Ook de bezoeken aan de Krachtplaatsen waren héél speciaal en openbarend!
Vanuit het diepste van mijn hart 💔 MERCI, dankzij jullie voel ik mij nu al een ander mens❣

Katty

Veel leerzame en inzicht gevende momenten

Het was een hele fijne week, met veel leerzame en inzicht gevende momenten.
Super gezellig om met een groep vrouwen een week lang te werken aan onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Naast de inspirerende workshops hebben we genoten van lekker eten en prachtige uitstapjes!

Rolien

Alles klopte volledig! Een enorme verrijking!

Ik wilde graag mee met de Transformatiereis om een spirituele vooruitgang te maken. Ik voelde dat er van alles borrelde van binnen en dat het hoog tijd was om dingen toe te laten.

En wat was deze reis een enorme verrijking voor mij! Alles klopte volledig!
Elke dag kreeg ik nieuwe puzzelstukjes aangereikt en die puzzelstukjes bleken allemaal perfect te passen in het geheel.
Het pad dat ik moet volgen is zoveel duidelijker geworden. Dit was de 1e week van mijn nieuwe leven❣
Jullie zijn een fantastisch team, voor altijd in mijn 💖

Ilse

Het was voor mij echt een Transformatiereis!

Ik wilde graag mee met deze reis om te groeien en dichterbij mijn essentie te komen.
Het was voor mij echt een Transformatiereis! Waarbij mijn evolutie opviel, maar ook de evolutie van de andere deelnemers. Mooi om getuige van te mogen zijn!

Het was fijn om met gelijkgestemden een hele week samen te zijn en ondanks al onze eigen-aardigheden, vormden we samen een hele toffe groep. Een lach, een traan, vreugde en soms een andere mening .... het maakte het geheel compleet.
Een dikke dankjewel aan iedereen!

Hilde

Ik ben heel dankbaar voor wat ik hier heb ontdekt, dat is van grote waarde!

Ik zag deze reis langskomen via Facebook en deze trok mij direct aan. Mijn intentie voor deze reis was om mijn levensmissie te weten te komen.
Ik was eerst wat sceptisch om te geloven of dat in een paar dagen tijd naar boven zou komen. De workshops, maar vooral ook de uitwerking, hebben mij aangenaam verrast. Er is echt veel duidelijkheid gekomen! De eerste paar dagen zijn best wel pittig, daarna komen de inzichten en de ontspanning. Sardinië is prachtig en ook de villa en het zwembad!

Ik ben heel dankbaar voor wat ik hier heb ontdekt, dat is van grote waarde!
De begeleiding van jullie heb ik als heel fijn ervaren. Het feit dat jullie ook details opmerken en daar wat mee doen, is heel fijn, geeft het gevoel dat je gezien wordt!
Jullie zijn een heerlijk team om zo'n reis bij te maken. Bedankt voor alles!

Ditta

Wat een geweldige reis!

Ik wilde graag mee met de Transformatiereis om een stuk van mezelf weer terug te krijgen, maar vooral ook om uit te zoeken, helderheid te krijgen voor mezelf, over mezelf, over mijn levensmissie, "hoe nu verder".

Ik heb maar 1 woord en dat is GEWELDIG!
Al op de tweede dag merkte ik dat vele vragen al "beantwoord" waren en de reis was voor mij toen al geslaagd. Het kon dus alleen maar beter worden! En dat werd het!

Alles wat ik bedacht had van te voren om aan te pakken of aan te denken, iets mee te proberen, is gelukt!
Met daarbij nog de bonus van alle theorie en inzichten o.a. de lessen van het Tri Enneagram en de interacties met de leuke groep!

Sandra

Het Enneagram en de meditaties waren een openbaring voor mij

Ik voel nu dat ik me niet meer eenzaam hoef te voelen, er is altijd wel iemand die over me waakt.
Het Enneagram en de meditaties waren een openbaring voor mij!
Het was voor mij nodig om even stil te staan bij mijzelf en deze reis heeft mij geholpen om te zien welke richting ik uit wil en mag. Bedankt voor alle waardevolle inzichten!

xxx

Vertrouwen, dankbaar, overvloed en overgave

Met name de inzichten over mijn Egotype, heeft mij heel veel gebracht. Ik zie nu wat ik onbewust - nu bewust - doe en hoe ik daaraan kan gaan werken. Durf mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik geloof nu echt de woorden als ik zeg: vertrouwen, dankbaar, overvloed en overgave!

Ingrid

Ik heb gevonden wat ik zocht en dat voelt heel goed!

Ik wilde graag mee met deze reis omdat ik voelde dat ik op een keerpunt in mijn leven sta en dat ik op zoek ben naar een nieuwe invulling ervan. Maar ik had geen idee in welke richting ik dat kan en wilde gaan doen.
Tijdens deze reis heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in mijn gedrag en waardoor dat getriggerd wordt. Hierdoor ben ik beter in staat mijn valkuilen te her- en erkennen. Verder heb ik ook meer zicht gekregen op wat mijn kwaliteiten en passies in dit leven zijn en die wil ik graag gaan inzetten. Daarmee heb ik dus ook gevonden wat ik zocht en hoopte te vinden deze week en dat voelt goed!
P.s. de Diner Belevenis was een eye-opener! Ik had er totaal geen zin in, maar het resultaat was verbluffend 🙂

Iris

Een inzichtrijke week vol nieuwe inzichten en mooie gelijkgestemden

Het is me in deze dagen heel helder geworden wat ik mag gaan doen en uitzetten. Het is een inzichtrijke week geweest vol nieuwe inzichten en mooie gelijkgestemden. Nu alleen nog thuis gaan uitvoeren

Natasja

Elke dag nieuwe inzichten en puzzelstukjes die op hun plek vielen

Ik ben dankbaar voor de liefdevolle groep & begeleiding.
Ik heb in één week hier meer geleerd dan in al die jaren ervoor: elke dag weer nieuwe inzichten en puzzelstukjes die op hun plek vielen!

Harold

Een Magische Transformerende reis!

Deze reis was zó mooi, een prachtige plaats, prachtige omgeving en hele fijne mooie energie.
Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens deze reis! Het Tri Enneagram is echt heel bijzonder, hoe de meeste dingen kloppen. Je kan zo je Ego triggers herkennen, erkennen, ervaren en loslaten. Daardoor komt er ruimte voor je ziel.
Ik ben dankbaar voor de fantastische begeleiding en natuurlijk ook de prachtige medecursisten die samen met mij deze magische reis mochten beleven. We hebben ook heel veel van elkaar geleerd.
Ik ben gegroeid en meer in verbinding met de wijsheid en kracht in mezelf! Dank je wel voor deze Magische Transformerende reis!

Christine

Deze reis heeft voor mij heel veel veranderd

Ik wilde graag mee met deze reis om alles op te lossen en op te ruimen, dat nog in de weg stond en mij verhinderde om voluit te leven.

Ik vond het een prachtige reis, die ook heel erg confronterend was, maar die wel heel erg veel heeft veranderd en me heel veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Misschien is het belangrijkste wel dat ik me afvroeg of ik wel op het juiste pad was en dat heeft deze reis bevestigd.
Joanna: met jouw nuchtere, gegronde advies heb ik mijzelf veel beter leren begrijpen
Tamara: dankzij jouw healing en berichten van mijn gidsen, is er heel veel geheeld in mij
Amber: jouw passie, inzichten en affirmaties hebben mij veel tips gegeven om dit allemaal praktisch te leven.

Heel erg bedankt voor al jullie hulp! Het was het geld en de moeite meer dan 100% waard!

Erik

Elke dag opnieuw verrast door alle transformerende processen!

Ik had van te voren nog wel mijn vraagtekens bij het woord 'transformatie' in deze reis. Maar ik kan echt zeggen dat ik, tijdens deze reis, elke dag weer opnieuw ben verrast door alle transformerende processen!
Het was een hele fijne week. En ik ben blij dat ik mee ben gegaan!

Marlies

Wat een geweldige bijzondere reis!

Wat een geweldige bijzondere reis! Ik moest van ver komen en heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben er klaar voor en wil er voor 100 procent voor gaan.

Het enthousiasme en de liefdevolle benadering van Joanna, Amber en Tamara hebben hiertoe bijgedragen. Ik kan het een ieder aanraden en vooral ook gunnen om deze reis te maken. Al is het maar voor de rust die het eiland uitstraalt en de ontvangen liefde van jullie alle drie.

De Tomba dei Gigante (Magische Energieplaats) en de Soul Reading & Healing hebben op mij de meeste indruk gemaakt, maar dan doe ik de rest van de reis te kort, want eigenlijk heb ik alle dingen als een spons opgezogen. Als er een vervolg komt op deze reis dan ben ik zeker van de partij.

Mirl

Een gevoel van thuiskomen

Deze reis gaf mij het gevoel van thuis komen. Ik was zo liefdevol omringd door gelijkgestemden. Door Joanna, Amber en Tamara als 3 tal, met elk hun eigen discipline, is de transformatie erg krachtig en vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Wat ik echt fijn vond is dat het programma iedere dag afgestemd werd naar de behoefte van de groep en de processen die speelden. En dat ik de ruimte had om even niets te moeten/hoeven. Dus echt tijd voor mezelf had.

Ik heb door dit alles diepe inzichten gekregen die echt als een reset button voor me waren. Daardoor heb ik nu het diepe gevoel van YES voor mezelf gekregen om mijn levensdoel te leven met respect voor alle andere mensen en het leven.

Het was een prachtige plek om te verblijven. Een heel bijzonder eiland, met mooie inspirerende mensen, prachtige krachtplaatsen, super mooie stranden en prachtige zonsondergang. Ik mag nu nog dieper het proces met mezelf aangaan, maar ik weet nu hoe ik de juiste weg voor mij zal kunnen vinden.

Mariëtte

Verrijkend en Helend

De reis was een zeer positieve ervaring, Verrijkend en Helend. Ben gegroeid in mijn ontwikkeling m.b.t. zelfkennis, onderscheid ego & ziel, Hogere Zelf gaan vertrouwen.
Het gebruik van het Tri Enneagram hierbij vond ik een verrijking. Ik heb Joanna als begeleider van deze reis als zeer positief ervaren. Warm, betrokken en deskundig. De rituelen waren bijzonder, vooral die bij de tomba! Sardinië met de krachtplekken, de villa (met zwembad en mooie kamers) deden de rest. Zeker weten een aanrader!

Alette

Op een nuchtere inspirerende manier zoveel geleerd!

Ik liep vast, was bang en op zoek. Ik wilde graag ervaren, leren en voelen.
De reis heb ik ervaren als Kracht en Verlossing. Ik ben trots op mezelf! Het was zo'n mooie ervaring die ik voor altijd meedraag in mijn Hart. Ik heb bevestiging gekregen van alles wat ik diep van binnen al wist. En zelfvertrouwen dat ik er mag zijn zoals ik ben en mag groeien.
Dank je Joanna voor je wijsheid en nuchterheid. Ik ben niet meer bang om te laten zien wie ik ben. Ik ben niet meer bang dat mensen het niet begrijpen. 1 week - in mijn netvlies gebrand.
We hebben gelachen, gehuild, gedanst, gesproken, stil geweest, elkaar geïrriteerd en gerustgesteld. Zo moet het leven zijn. Dit ben IK!
Op een nuchtere inspirerende manier heb ik zoveel geleerd. Als je voelt dat dit ook wat voor jou is, ga! Ik kan het zeker aanraden.

Rowena

Thuiskomen bij Mezelf

Ik wilde graag leren om bewust contact te maken met de wijsheid van mijn Ziel.
Tijdens deze reis heb ik eindelijk een handleiding voor mezelf gevonden die klopt. De puzzelstukjes die ik doorheen de jaren al verzamelde zijn doorheen de reis samen gekomen tot een totaalplaatje, dat ik nooit eerder kon overzien.
De inzichten die ik er uit haal helpen me om te verzachten en te vertrouwen op mezelf en mijn Gidsen. Alles is goed!
Ik heb deze reis ervaren als Verhelderend en Thuiskomen bij Mezelf.
Zeker weten een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft dat er puzzelstukjes ontbreken om écht te kunnen schakelen.

Katleen

Diepe krachtige emotionele reis

Dit jaar is mijn Transformatie jaar en ik voelde dat ik daarbij deze reis nodig had.
En ik heb het fantastisch gehad! De diepte, de kracht. De workshops, de accommodatie en het eten. Een waar thuiselijk paradijs! Ik voel me of ik bergen kan verschuiven! Het was voor mij een diepe krachtige emotionele reis.

Maarten

Dichter bij mezelf

Ik wilde graag de sprong van 4 naar 5D maken en een beter contact met mijn Spirituele Team.
Het was een Magische reis! Ik ben dichter bij mezelf gekomen, bij mijn Essentie. O.a. door alle oefeningen, meditaties en gesprekken in de groep. Ik heb voor mezelf handvatten om verder te kunnen en weet nu ook meer waar mijn beperkingen liggen (stressfactoren) en mijn groeilijn.
Mijn ervaring in 3 woorden: Dichter bij Mezelf!
Giuseppe en Joanna super bedankt! Ik heb me veilig gevoeld. En Joanna heel fijn hoe jij met humor en lichtheid de dingen brengt. Ik heb ervan genoten!
Ik kan deze reis zeker weten voor 100% aanraden!

Marije

Ik heb veel helder gekregen, waardoor ik van binnen nu écht voel dat ik durf en ga springen!

Ik wilde graag mee met deze reis om de sprong te maken van 4 naar 5D. Om mijn onzekerheden en overtuigingen te doorbreken.
Ik heb de Transformatiereis als intens en soms confronterend ervaren. Maar in de veilige setting die er was, is het zeker gelukt om diepgewortelde stukken aan te kijken en onzekerheden en overtuigingen los te koppelen.
Inzicht in mijn Tri Enneatype heeft mij hierbij veel geholpen. En mijn Zielsessentie heel versterkend en een bevestiging. Ik heb veel helder gekregen, waardoor ik van binnen nu écht voel dat ik durf en ga springen!
In 2 woorden mijn ervaring van deze reis: Intens en Verhelderend.
Zeker weten een aanrader!!

Renée

Liefdevol, familie, confronterend

Ik heb deze reis ervaren als heerlijk, verrassend, bevrijdend, samenkomen, verbeeldend, verhelderend, mooi, vrij, vakantie, gezellig, lachen, herkenning, genieten, lol, opladen en loslaten.
In 3 woorden: Liefdevol, familie en confronterend.
Ik kan de Transformatiereis zeker aanraden! Heel mooi voor jezelf als inzicht en groei

Dees

I Love ME reis

Een unieke belevenis

Het was een unieke belevenis met allemaal unieke mensen. Het enneagram was heel verhelderend, nieuwe inzichten, zeker over het ego, maar ook wat voorwerpen uit de natuur je kunnen vertellen. Ik voel meer "I Love ME"! Mijn ervaring in 2 woorden: verhelderend, speciaal. Absoluut een aanrader deze reis!

Chantal

Mijn eigen ego leren kennen was een echte eye-opener

Meer vertrouwen in mezelf en op het universum, dat was waarvoor ik kwam. Ik heb deze reis ervaren als liefdevol, rustgevend en helend.
Mijn eigen ego leren kennen was een echte eye-opener. Dingen uit het verleden (met name mijn eigen gedrag) vielen ineens op hun plek. Ik herken de stemmetjes steeds beter en besef nu volledig dat ik kan zijn wie ik écht ben en dat dan het leven waarnaar ik zo verlang ook komt.
Er is overvloed en ik mag alles vragen en krijgen. De liefdevolle energie van Joanna, Amber en Giuseppe is constant aanwezig en ik weet dat ik die thuis ook nog zal voelen.
Deze reis was op vele manieren een cadeautje voor mezelf. Ik ga heel anders naar huis dan ik ben gekomen en ik kan niet wachten om mijn ware essentie in mijn bedrijf en liefdesleven te stoppen. Echt een aanrader deze reis!

Rowan

Het was fantastisch!

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis om verder te kunnen groeien, om de laatste "stukjes" te kunnen oplossen.
De meditaties waren fijn en heel leerzaam en ik heb veel inzichten opgedaan, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in mezelf.
Ik ben dankbaar voor de verbinding met de mooie mensen van de reis. Ik voel me steviger in mijn IK, ik voel me verbonden in het samenzijn, ik voel me gelukkiger!
I LOVE ME!

Judith

Magisch, waardevol en liefdevol

Deze reis heeft zeker waarde toegevoegd aan mijn leven. Ik heb zoveel mooie inzichten mogen krijgen in mezelf en mijn mogelijkheden! Ik heb de reis als magisch, waardevol en liefdevol ervaren. En zie deze reis als een stap in mijn "nieuwe leven". Absoluut een aanrader deze reis!

Laura

Deze reis is een verrijking voor je ziel

Ik voelde dat er iets niet juist zat in mijn leven. Ik voelde dat er méér was en werd ongelooflijk aangetrokken door deze reis. Ik heb dan ook letterlijk hemel en aarde bewogen om hier bij te kunnen zijn.
Deze reis heeft me héél veel inzichten gegeven. Heeft me duidelijk laten voelen dat ik er mag zijn, dat ik mijn waarheid mag spreken vanuit mijn Ziel, dat ik het recht heb om gehoord te worden, dat ik het waard ben om van mezelf te houden!

De hechte band tussen de mensen in deze super fijne groep heeft me gesterkt, geleerd en geheeld.
Het was een bijzondere ervaring, met bijzondere mensen op een bijzondere plek. Dank je wel iedereen!
Deze reis kan ik ten zeerste aanbevelen aan iedereen. Het is een verrijking voor je Ziel!

Christel

Tijdens deze reis heb ik de verbinding met mijn ziel teruggevonden!

Lieve Joanna, Amber en Tamara, dank jullie wel voor een prachtige reis. Ik heb hier zoveel geleerd.
Ik begon deze reis met veel angst. Ik luisterde eigenlijk alleen maar naar mijn ego en niet meer naar mijn ziel.
Tijdens deze reis heb ik de verbinding met mijn ziel teruggevonden, en werd het contact met mijn gids hersteld. Dit wil ik heel graag vasthouden.
Ik ben thuisgekomen bij mezelf en in Sardinië. Ik heb ontdekt wie ik echt ben, en waarvoor ik hier ben.
Je zei dat het nu ook belangrijk is om alert te zijn op signalen. Ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gebeuren. Vandaag nam ik een boek op in de boekhandel en er viel een papiertje uit van de Akasha uitgeverij, een uitgeverij die boeken publiceert met levenskracht. Als dat geen teken is... Lieve groetjes en tot een volgende keer!

Katja

Fantastisch en helend

Deze reis was een cadeautje aan mezelf om na een heftige periode meer innerlijke rust te vinden. Ik heb deze reis als fantastisch en helend ervaren!
Ik neem veel waardevolle inzichten over mijn essentie en ego mee. Handvatten om mijn ego te betrappen en mijn beste versie te leven.
De afwisseling in het programma, de uitstapjes, de krachtplaatsen waren heel fijn. Nu met de krachtige affirmaties mijn dromen tot bloei laten komen & go with the flow. Dank, dank, dank!

Mariëlle

Zeer bijzonder hoe de week zich ontvouwde voor mij en hoe de stukjes naadloos in elkaar bleken te passen

Wat een mooie reis met open en gelijkgestemde mensen, mooi weer, een mooi zwembad en een schitterende villa. Ik voelde me er echt op mijn gemak, mede door de fijne groep. Het fijne aan de villa vond ik dat er zo veel ruimte was, dat er altijd wel een mooi plekje was om even op jezelf aan de opdrachten te kunnen werken.
Tijdens deze reis heb ik iedere dag orakelkaarten getrokken met hele mooie boodschappen. Zeer bijzonder hoe de week zich ontvouwde voor mij en hoe de stukjes naadloos in elkaar bleken te passen.
Waar ik diep van binnen ergens op hoopte, bleek waarheid te worden tijdens deze reis en waar ik (uiteindelijk) mijn levensmissie mag van gaan maken. Heel fijn daarbij was ook de mooie reading van Amber!
Wat ik heb geleerd tijdens deze reis is dat ik meer mag gaan luisteren èn vertrouwen op mijn intuïtie. De meditaties en workshops waren erg fijn. Bijzonder vond ik het om de energie op de krachtplaatsen te voelen. De opbouw van het programma en de dagdelen zaten voor mijn gevoel perfect in elkaar.
Dank jullie wel Amber, Tamara en Joanna voor deze mooie reis!

Marcel

Niet alleen waardevolle inzichten, maar ook de weg naar de zo gewenste groei!

Al geruime tijd was ik op zoek naar de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Spiritualiteit was inmiddels langs verschillende kanten op mijn pad gekomen en had een verlangen bij mij gewekt naar meer kennis. Toen ik bij Tri of Light uit kwam voelde ik dan ook dat ik bij deze reis wilde zijn en dat ik er veel zou gaan leren.
Ik ben nu een week terug en ik ben nog iedere dag dankbaar voor wat ik heb mogen leren en mogen ervaren. Niet alleen kreeg ik op een zeer aardse manier waardevolle inzichten aangereikt over mijn denken en doen maar ook de oplossing, de weg naar die zo gewenste groei, kreeg ik uitgelegd en uitgetekend. Een theoretisch duidelijk verhaal dat op logische wijze past in het spirituele geheel. It all makes sense..!
Kortom, een reis op een prachtig eiland in een mooie villa omringd door lieve mensen, met interessante workshops en mooie meditaties aangereikt door drie inspirerende dames. En na afloop nog meer materiaal om mee te werken en van te leren.
Bedankt Joanna voor het vasthouden aan jouw kennis en kundigheid waardoor ik het ineens kon doorzien. Bedankt Amber voor de bijzondere reading. Dankjewel ook aan Tamara en Giuseppe en aan de andere deelnemers. Het was bijzonder!

Nicole

Ik heb in 1 week meer geleerd dan in mijn hele leven!

Ik wilde mee met deze reis omdat ik 't de tijd vond om voor mijzelf iets op te pakken. Ik voelde dat dit gewoonweg voor mij was bedoelt en heb het dan ook zonder (te) veel nadenken geboekt.
Ik ben zo blij dat ik meegegaan ben. Een kadootje voor mezelf! Ik ben terechtgekomen op een bijzonder eiland met een lieve groep.. Ik heb in 1 week meer geleerd dan ik in mijn hele leven heb gedaan.
Het heeft me bevestigd vooral in de vrijheid die ik voor mezelf mag nemen. Ik heb heel veel inzichten en onnoemelijk veel tips gekregen.
Het meest verrassende vond ik de reading van Amber, dat ik veel creativiteit met voeding mag gaan delen. En dat ga ik ook zeker doen!
Deze reis is een echte aanrader en ik wil iedereen nogmaals heel erg bedanken voor alles

xxx

Magisch, bijzondere reis, "flow" brengend

Ik wilde iets spiritueels maar niet té. Met ook tijd voor mezelf en zon. Mijn diepere intentie was écht leren om van mezelf te houden. Minder bang worden voor wat anderen van me vinden.
Ik heb deze reis als zeer bijzonder, magisch en "flow" brengend ervaren.
Ik heb weer mogen ontdekken wat ik eigenlijk allang wist: mijn passie. En daar wat verdieping en duidelijkheid in gekregen (reading Amber). Ook heb ik geleerd dat het mijn ego is die al die angst, "voor-zorgen" en beren op de weg maakt. Mijn essentie is licht en liefde. Ik mag gaan vertrouwen op mijn intuïtie en ingevingen. Ik ga ook het schrijven weer oppakken, wat ik als kind al het liefste deed. Uit mijn hoofd gaan ( "wat moet ik schrijven"?) naar mijn ziel en zien wat er komt. Écht een aanrader deze reis!

Linda

Ik voelde me thuis komen op het eiland: een warme douche en puzzelstukjes die op hun plaats vielen!

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis omdat ik eens, zonder schuldgevoel, gewoon wilde genieten en kiezen voor mijzelf. Het was zowel als een afsluiting van 6 turbulente jaren bedoelt, als ook een ontdekkingstocht naar mijn "bestaansrecht", mijn levensmissie.
Deze reis was als een warme douche en er vielen heel veel puzzelstukjes op hun plaats.
De groep was super, ik voelde mij dan ook op mijn gemak.
Er was een prachtige variatie in de workshops, met heerlijke meditaties. En de locatie "op de berg" was heerlijk! Gaf een gevoel van "on the top of the world"
Verrassend was het om de bijzondere kracht te ervaren bij de Tomba dei Gigante en de reading van Amber was hartverwarmend!
Ik ga zeker onthouden dat ik vanuit rust mijn kracht kan ervaren.
Kortom: deze reis is echt een aanrader!

Carin

Liefdevol, duidelijkheid, emotioneel, warmte

Ik wilde graag mee met deze reis om mezelf beter te leren kennen. Mijn ervaring van deze reis in een paar woorden: liefdevol, duidelijkheid, emotioneel, warmte.
Het was een wake-up call: de ego inzichten, wie ik écht ben, dat iedereen anders is en er mag zijn en dat velen een masker laten zien totdat je écht contact maakt met die persoon en wat ik met al deze inzichten kan doen. Deze reis is echt een aanrader!

Miranda

Heel waardevol

Ik wilde graag met deze reis mee om een sprong te maken in mijn groei. De reis was heel waardevol! Veel bevestiging gehad, wat mijn zelfvertrouwen versterkt en tips om richting aan mijn leven te geven. Ik heb deze reis als intens & bevredigend ervaren. Met als prachtig inzicht dat ik al veel belangrijke punten aan het aanpakken ben of al deels hebt bereikt. Dus dat ik op het goede pad ben. Deze reis is 100% een aanrader!

Wendy

Deze reis heeft me inzicht gegeven hoe het ego werkt en waar het vandaan komt. Ik heb geleerd dat er 9 verschillende type mensen zijn met bijhorend ego. Het is best wel confronterend en leerrijk tegelijk.
Dank aan Joanna, Giuseppe en Amber voor de veilige ruimte die ze aanboden om diep in mezelf te kunnen kijken. En yes! I love ME!
De energie op het eiland is hoog en sterk. De krachtplekken zijn een bijzondere aanvulling op het programma.

Ilse

Het ego-inzicht heeft mij het diepste geraakt

Echt een aanrader deze reis!
De verbinding, de harmonie, de "praatrondes" die ons als groep heel dicht bij elkaar bracht. Er ontstond dan ook een hele intense band in de groep.
De workshops en begeleide meditaties brachten mij dicht bij mezelf en gaven mij mooie inzichten.
Het ego-inzicht heeft mij hierbij het diepste geraakt!
Mijn krachtdier - de leguaan - vond en vind ik nog steeds heel bijzonder. En ik heb ook mijn gids "Fiona" mogen ontmoeten! Zij gaf me het "onvoorwaardelijke" gevoel van, wat je ook kiest, ik ben er voor jou. Dat brengt en geeft mij heel veel rust.

Miranda

Ik heb hier mijn eigen IK gevonden, voelt zo bevrijdend!!

Ik wilde om verschillende redenen mee met deze reis. Een daarvan was om mijn eigen ik te ontmoeten, mijn ziel. Ik was er nooit voor mezelf, altijd maar voor anderen zorgen, dacht negatief over mezelf en was onzeker (wat zullen anderen van mij denken).
Tijdens deze reis heb ik mijn IK gevonden, voelt zo bevrijdend!

Deze reis was het meer dan waard! Het heeft me zoveel gebracht!
Mooie mensen ontmoet, mijn ziel ontmoet, wat mijn pad kan gaan zijn / worden en het verschil tussen ego en ziel ontdekt. Heel veel positieve energie gekregen, ook bij de Tomba dei Gigante.
Ik weet nu dat ik er mag zijn! Ik mag van mezelf houden!
Joanna, Amber en Tamara jullie zijn schatten. Dank jullie wel voor de mooie inzichten en de fijne week!

Lian

Ik heb veel geheeld en los kunnen laten

Toen ik deze reis voorbij zag komen, gaf het me onmiddellijk een heel goed gevoel. Toch duurde het nog bijna een maand voordat ik het "mezelf kon gunnen" en de reis echt hebt geboekt.
En daar heb ik beslist geen spijt van gehad! De combinatie van het prachtige uitzicht, de fantastische warme groep, meditaties en workshops hebben mij veel inzichten gegeven. Ik heb veel geheeld en los kunnen laten.
Vooral de laatste meditatie op het prachtige strand was ongelooflijk helend!

Chrisje

Het was een mega ervaring!

Ik wilde mee met deze reis omdat ik op zoek was naar mijzelf en naar kennis over de spirituele wereld en het universum.
Tijdens deze week heb ik veel bevestiging gekregen over wat ik eigenlijk diep van binnen al wist, maar niet kon of durfde te erkennen.
Het was echt een mega ervaring! Op spiritueel vlak heb ik zoveel mogen leren, voelen en ondervinden, waardoor ik nu echt weet dat ik volledig mag vertrouwen op mijn innerlijk weten, dat dit echt is.
Deze reis is absoluut een aanrader! Iedereen zou dit 1 maal in zijn leven moeten meemaken.

Anja

Ik voel me krachtiger en meer in harmonie met mijzelf!

Ik wilde graag tijd voor mezelf na een heel intensief jaar. Rust om na te denken en een nieuwe balans te zoeken in mijn leven. Daarnaast wilde ik ook graag meer verdieping in de spiritualiteit.
Deze reis was heel waardevol. Ik voel me krachtiger en meer in harmonie met mijzelf.
Het was een fijne groep waarin ik echt mezelf kon zijn. Ik vond de meditaties van Joanna heel fijn en de excursies naar de energieplaatsen waren heel bijzonder. De kracht die ik daar voelde blijft altijd bij me.
Deze week heeft me heel erg goed gedaan. Vooral ook de reading van Amber heeft veel rust gebracht.
Heel erg bedankt voor de topweek!

xxx

Mijn hart heeft zich weer geopend!

Ik voelde dat ik bij deze reis moest zijn. Het was me niet duidelijk, maar ik wist dat het me wat zou brengen.
En dat heeft het zeker gedaan! Bijzonder dat je zo mooi op je intuïtie kan vertrouwen.
Mijn hart heeft zich weer geopend, door de reis!
Wat een liefdevolle groep. En Joanna, Amber en Tamara zijn zo puur. De workshops, meditaties en excursies zijn geweldig.
Ieder in de groep heeft zijn eigen proces, maar er is ook veel herkenning, waardoor er echt heling plaatsvindt. Dank jullie wel Tri of Light voor deze mooie en bijzondere reis!

Mieke

Verbindend & vol liefde

Ik wilde graag met deze reis mee om meer onvoorwaardelijke liefde voor mezelf te krijgen en voor mezelf te leren kiezen. De reis was verbindend, vol liefde en precies waar ik moest zijn! Mooie inzichten kregen waar ik zeker verder mee aan de slag kan en er is heel veel op zijn plek gevallen. Zeker weten een aanrader!

Loes

Bevrijdend, energiek en toch ontspannend

Mijn intentie was om weer de blije opgewekte persoon van vroeger te worden.
Ik heb deze reis ervaren als bevrijdend, energiek en toch ontspannend.
Mooie inzichten opgedaan: het verleden mag ik volledig loslaten, niet meer denken : had ik dit of dat maar gedaan." Het is wat het is en door mijn verleden ben ik geworden wie ik nu ben. Ik heb van Amber de bevestiging gekregen wat ik kan gaan doen in de toekomst, waar ik goed in ben. Zeker weten een aanrader deze reis!

Marina

Reading

Levenspad Reading

Ik vond de reading bijzonder, heel veel dingen die je vertelde klopten precies!

Ik kwam op de term lichtwerker en via via kwam ik bij jou terecht. De website van Tri of Light resoneerde. Ik vond de reading bijzonder, heel veel dingen die je vertelde klopten precies! Ik ga er ook precies op die manier mee om.
Ten eerste kennen we elkaar niet en ten tweede heb ik dat nog nooit aan iemand verteld. Die hand van mijn gids die jij omschreef, voelde ik ook op mijn voorhoofd. En ook die zenuwen kloppen helemaal, die ik in mijn lijf voel.

Leroy

Er is me veel duidelijk geworden

Lieve Amber, nogmaals bedankt voor de liefdevolle reading. Er is me veel duidelijk geworden, ik ga bewust meer rust inbouwen. Ik ga de reading nog dikwijls beluisteren hoor! Fijn dat je de godin gevonden hebt!

Ilse

Wauw. Ik ben er emotioneel van en voel me heel dankbaar!

Wauw! Wat een prachtige en bijzondere reading.
Ik voelde zo wat je zei...voel ook mijn zielsmissie.. Ik kwam er vanochtend achter dat mijn zielskaart de hoge priesteres is. En waar begin jij de reading mee? Ja..met de priesteres 💖

Ik voel voor een drempel te staan waar ik alleen maar overeen hoef te stappen...maar hoe? Door te gaan staan dus. Nogmaals Wauw. Ik ben er emotioneel van en voel me heel dankbaar!
Wat een bijzondere bevestiging!!

Sandra

Je Levenspad Reading overstijgt al mijn verwachtingen!

Lieve Amber, Dank je wel!
Je levenspad reading overstijgt al mijn verwachtingen! Daarom:" Thank you" and I'm grateful.
psst: de kaarten kloppen als een bus en sommige waren zichzelf al aan het ontvouwen voordat de reading mijn mailbox in kwam. Nogmaals, dank je wel.💖

OlaiQitan

Een geschenk!

Woow, dank, dank, dank voor deze prachtige reading!! Ik ben er heel blij mee en ga 'm straks nogmaals lezen. Je schrijft prachtig, ik ervaar het als een geschenk!
Lieve Amber, ontzettend bedankt! Ik blijf jou/jullie volgen

Sylvia

Ik ben zo blij dat Tri of Light op mijn pad is gekomen!

Onwijs bedankt voor je reading. Ten eerste was ik zo blij dat je het zo snel stuurde. De timing was perfect, omdat ik voor de Nieuwe Maan over de juiste intenties aan het nadenken was. Zo kon ik precies de juiste intenties zetten, super!
De reading was een stuk vol met bevestigingen, inzichten en behulpzame, direct bruikbare informatie. Het bracht een grote glimlach op mijn gezicht, elke keer weer dat ik het las.
Door de bevestiging die ik hier krijg, heb ik een opgewonden blije verwachting voor de toekomst!
Het lijkt me goed om later nog eens een reading te doen. Het was een erg plezierig stuk, dat mij zoveel verder helpt op mijn pad.
Super bedankt nogmaals, je hoort zeker weer een keer van mij. Ik ben zo blij dat Tri of Light op mijn pad is gekomen!

Sharmila

Ik herken werkelijk alles!

Wow, wat een prachtige boodschap. Ik herken werkelijk alles!!
Dit is de bevestiging dat ik op de goede weg ben, zo blij!!!
Ik gun iedereen zo'n mooie boodschap.

Jolanda

Het kwam zo binnen, kreeg er kippenvel van.!

Wat een ontzettende mooie Reading, voor jou een feest om het te schrijven en voor mij om te lezen. Het kwam zo binnen, kreeg er kippenvel van.
De bevestiging die ik echt kan gebruiken, om door te gaan waar ik mee bezig ben.
Zoals bij iedereen slaat bij mij de twijfel soms ook toe, zeker in deze heftige energetische verschuiving. Hierin kan ik me soms echt radeloos voelen.
Deze Reading helpt me echt om het vertrouwen terug te vinden.
En na het lezen voelde ik de verbinding met mijn gids, ze staat echt te springen van blijdschap om samen met mij te gaan werken.💃
Lieve Amber en jouw Gidsen heel erg bedankt!

Mariska

Tranen in mijn ogen!

Vrolijke Anita heeft de nieuwjaars reading bij mij aangevraagd en wat een heerlijke boodschap mocht ik voor haar doorgeven. Haar 2019 zal oa gaan over een ultieme samenwerking met haar gidsen die onwijs enthousiast hun verhaal doen. Ze zijn trots op de stappen die ze heeft ondernomen en moedigen haar aan om vooral door te gaan met haar flowende lijn van zelfontwikkeling.
Dit zegt Anita zelf over de reading:
Wauw, met tranen in mijn ogen en tot een paar keer toe rillingen over mijn benen, zo komt deze reading bij mij binnen.
Ik voel ook dat dit mijn jaar word en ik ben volop bezig met wat ik kan overbrengen naar anderen. Zo ben ik nav de cursus I Love Me en de Lichtwerk challenge vorig jaar mijn eigen massagepraktijk gestart en ben ik nu bezig met nieuwe ontwikkelingsstappen!

Anita

Wow wat een mooie reading en helemaal de nagel op de kop!

Het ontroerde me zelfs maar tegelijkertijd gaf het me ook een enorm warm en krachtig gevoel. Een bevestiging eigenlijk van wat mijn innerlijke stem me constant vertelt, maar wat mijn ego tegenhoudt. Dus zo blij met deze bevestiging van mijn gidsen hierboven. Ik beleef de reading nog steeds met al mijn zintuigen en heb zelfs al intenties en plannen gemaakt om aan de slag te gaan en naar mijn gidsen te luisteren. Dankjewel hiervoor!

Leen

Een Pareltje!

Amber heeft inmiddels 2x een reading aan mij gegeven en weet meteen door te dringen tot kern en is daarbij heel liefdevol en betrokken.
Ik ben zeer enthousiast over haar. Een Pareltje !!

Sabine

Bijzonder accuraat en hele waardevolle berichten

Heel erg bedankt voor deze reading met hele waardevolle berichten over mijn toekomstige huis, mijn praktijk en mijn kinderen. Bijzonder accuraat hoe Amber, tot in detail, het aanzicht en de omgeving van mijn ouderlijk huis beschreef, als antwoord op de vraag waar ik mag gaan huisvesten. Een prachtige bevestiging dat ik daar mag gaan wonen. Dit jaar mag een lichter jaar gaan worden. Dan gaan we die stappen maken;)

Petra

Kraakhelder en precies kloppend

Ik voelde een impuls om een reading bij jou te doen en heb 'm direct geboekt. Bedankt voor de channeling en de gastvrijheid. Je reading was kraakhelder en het klopte precies bij wat er nu bij me speelt. Ik heb de (lange) heen en terugreis met plezier gemaakt!

Marco (uit Amsterdam)

Nu kan ik (weer) kiezen voor mijn Hart!

In de reading was een belangrijk punt dat ik mijn intuïtie mag vertrouwen en dat ik vele mogelijkheden ga krijgen om balans te vinden tussen mijn hoofd en mijn hart.
Via Amber kreeg ik de boodschap van mijn gids om volledig op mijn intuïtie te vertrouwen. Na de reading kreeg ik al vrij snel de eerste test om te kiezen tussen mijn hoofd en hart. Ga ik voor mijn levensdoel of mijn hoofd?
Het was niet gemakkelijk, maar ik heb gekozen voor mijn Hart. Ik ga deze samenwerking volledig aan!

Nancy

Deze reading geeft me de kracht om weer verder te gaan!

Deze reading doet me zo goed! Ik volg ook jullie online cursus "I Love ME", maar ik was er even mee gestopt na module 2. Deze reading geeft me de kracht om weer verder te gaan. Heel erg bedankt!

Pam

Het raakt je in het diepste van je kern!

De Levenspad Reading was een hele bijzondere ervaring, zo betekenisvol dat ik het bijna niet in woorden kan uitdrukken.
Het raakte me diep vanbinnen en ik vond het heel krachtig om het "grotere plaatje" te mogen zien van wat ik hier mag doen.
Amber is zo zuiver, puur en een prachtig mens. Tijdens de channeling is ze helemaal in haar element en dat voel je ook aan de boodschappen die je mag ontvangen. Het raakt je in het diepste van je kern. Ik ben heel dankbaar voor de prachtige en eerlijke boodschappen die ik heb mogen ontvangen en het ontmoeten van een paar leden van mijn gidsenteam.
Als je eerlijk wilt kijken naar je eigen patronen, je rol hier op aarde én hier ook mee aan de slag wilt gaan, kan ik iedereen aanraden deze investering aan jezelf te geven.

Lilian (Live Reading)

Het is zo mooi hoe jij dingen doorkrijgt!

Ik volg je al een tijdje op instagram en heb aantal cursussen gedaan bij tri of Light. Het voelt heel goed bij jullie, vandaar dat ik de reading bij jou wilde doen. Je komt altijd zo lief en betrokken over op instagram en in het " echt" vond ik dat ook zo. Je bent een warme persoonlijkheid. Je hebt me heel erg geholpen met de reading. Je hebt me de naam van mijn Gids gegeven. Ik ben je daar zo dankbaar voor! Daarnaast vertelde je dat mijn mannelijke kant dominant aanwezig is.
Tijdens de reading dacht ik ja en hoe dan, wat dan, wat betekent dit. Maar later snapte ik heel goed wat je bedoelde. Ik ben ook meer gelijk van de actie, dan bijvoorbeeld het even af te wachten. Nu ik er op let, merk ik het met heel veel dingen. Dus kan ik mezelf af en toe "corrigeren ".
Ook vertelde je dat je mij zag aansluiting bij een groep gelijkgestemden. Ik heb besloten om een opleiding te gaan volgen, ik start al in maart. Holistisch leefstijlcoach, zoveel zin in!
Je zag nog weinig voetstappen ( ervaring) in de sneeuw, hopelijk komt daar met deze opleiding verandering in.😁
Ik zal je zeker aanraden bij andere mensen! Het is zo mooi hoe jij dingen doorkrijgt. Nogmaals bedankt voor je mooie reading, misschien wil ik het nog wel een keer! Veel liefs Karen

Karen

Het gaf me enorm veel kracht, verheldering & motivatie

Lieve Amber, Jouw energie, jouw vibe, jouw Zijn trekt mij enorm aan. Wat ben jij een prachtige Ziel. Zo warm & puur.
Ik voelde aan dat ik iets met jou mocht doen. In eerste instantie wist ik niet direct wat, maar vertrouwde erop dat dat wel duidelijk werd. And so it is.
Ik boekte mijn levenspadreading bij jou. Ik wist niet waarom, geen reden, maar ik wist wel dat ik het mocht doen. Daar vertrouwde ik op.
Ik heb er ook enorm van genoten. Zo helder & duidelijk wat eruit kwam.
Jouw oprechtheid en de manier waarop je met mij & mijn Spiritteam omging was prachtig om te zien. Jij als doorgeef kanaal: zuiver, puur & vol liefde. Daar ben ik je énorm dankbaar voor.
Het was een prachtige reis dat resoneerde met wat je vertelde. Een mooie bevestiging van het pad wat ik bewandel. Het gaf me enorm veel kracht, verheldering & motivatie.
Ik kan jou aanbevelen aan iedereen die ervoor openstaat. Zielen die met warmte, puurheid, zachtheid & liefde te weten willen komen wat hun levenspad is, want dat is jouw talent. Dankbaar om je ontmoeten.

Ilka

Een fijne reading die mij weer een stap verder brengt in mijn reis!

Voor mij was het heel erg fijn om meer te horen over mijn overleden zusje en dochtertje.
Ook vond ik fijn om te weten dat mijn gids bij mij is en hoe hij heet.
Ik had al meerdere readingen gekregen en ik was op zoek naar antwoorden.
Bij jou voelde het heel fijn en goed en voor mij is het belangrijk dat ik me op mijn gemak voel bij iemand.
Je hebt me geholpen om verder mijn weg te volgen en zeker ook in het proces van verwachtingen loslaten. Ik vond het een fijne reading die mij weer een stap verder brengt in mijn reis. Ik kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een volgende stap in de persoonlijke ontwikkeling.

Lydia

Hier kan ik écht verder mee!

Ik wou je nog héél erg bedanken voor de superleuke reading van vanmorgen. Deze namiddag ben ik al dadelijk aan de slag gegaan met jouw informatie. Ik heb er zo van genoten en was verbijsterd over de informatie die je mocht doorgeven. Hier kan ik écht mee verder. Je bent een straffe madam, zoals wij in België zeggen 😊

Nancy

Veel bevestiging!

Dank voor je mooie rake woorden. Veel bevestiging! Gaaf ook die toevoeging over de beer. Ik zie hem voor me.
Ik zal je zeker nog eens raadplegen. Dankjewel Amber!

Marjory

Meer dan helder!

Ik heb intuïtief de Levenspad Reading bij je geboekt. Het voelde zo en nu snap ik waarom. Mijn vraag ging over wat ik met de rest van mijn jaren zou moeten doen. Wat is mijn taak hier? En die heb ik meer dan helder gekregen. Je wist zelfs dat ik altijd moeite had met mezelf uiten. Ik was al benieuwd of je dat zou weten, aangezien ik dit vaker heb gehoord van mediums. Fijn dat ik nu alleen nog maar hoef te gronden en mag Zijn. Want ja, ik doe het al! En het mag nog meer dus!

Z.

Zo mooi, waardevol en bevestigend

Lieve Amber, Zo mooi, waardevol en bevestigend was je reading over mijn levenspad. Ik blijf er naar luisteren en het blijft me telkens positief raken. Zo bijzonder om vanuit jouw zielsmissie mijn zielsmissie door te krijgen en ook te voelen. Dit doe je helemaal vanuit je eigen pure hart en ik ben je heel erg dankbaar voor dat ik daardoor mijn hart een stukje verder heb kunnen openen.

Bibi

Een extra bevestiging gekregen

Dankjewel voor jouw mooie reading en de inspiratie. Ik vond het heel interessant en voel sterk aan dat ik iets moet doen met die chakra´s, aura en healingen. Een extra bevestiging gekregen en ik ben heel blij met de ontdekken van mijn Gids Artur. Hopelijk lukt het ivm Corona om de Universal Energy Healer opleiding bij jullie te volgen. De volgende stap is Actie en geloven in mijzelf en mijn talent. Dankjewel lieve Amber!

Natacha
>