Tri of Light Reviews - Testimonials - Ervaringen | Tri of Light

Ervaringen

Opleiding Licht Channeler

Door jouw bezielde leiding werden wij in 10 weken allemaal zelfsturende kapiteins!


Eva

Lieve Amber

Ik voel me erg dankbaar
Jouw werk samen met je gidsen
Je voorzag in een nood die ik nog niet had gezien
Je stuurde aan en koerste met doelgerichte verfijning
Je stemde zorgzaam af op al onze behoeftes
ondersteunde en gaf ruimte aan onze processen
en garandeerde het veilig samenzijn
Bood diverse componenten en gezichtspunten
met aanvullende ervaringen van professionals
En met onze creativiteit, inbreng, keuzes en talenten als kompas
werden we door jouw bezielde leiding
in 10 weken allemaal zelfsturende kapiteins!

In de afgelopen 10 weken heb je me ondersteund , aangespoord en bemoedigd en ben ik uitgegroeid tot waar ik nu ben. Ik heb meer leren vertrouwen op het contact met mijn gidsen, mijn missie is duidelijk geworden en ik heb de eerste stappen op mijn pad als Licht Channeler gezet. Het was erg fijn samenwerken met de andere studenten en bovenal is het samenzijn met gelijkgestemden zo fijn, dat het jammer is dat het klaar is! Ik wil je bedanken voor al je steun, je voorbeeld en je wijsheid samen met je Lichtteam van boven en de liefdevolle, wijze en zorgzame Joanna en de lieve, zeer inspirerende Petra!

Door de pure begeleiding van Amber en haar Gidsen kan ik echt zeggen dat ik thuis ben gekomen in mijzelf!


Carolien

Gisteren mijn proeve van bekwaamheid gehaald voor de opleiding Licht Channelaar. Ik ben zo blij dat Tri of Light op mijn pad is gekomen! Al jaren had ik een connectie met de Lichtwereld, maar toen "overkwam" me dat contact steeds. Er gebeurde dan weer iets toevallig of ik hoorde iemand iets tegen me zeggen of kreeg ik een beeld te zien.
Door de opleiding voor Licht Channelaar te doen, heb ik technieken geleerd om zelf het contact te maken om lichtboodschappen te kunnen ontvangen, te vertalen en door te geven. Er vielen voor mij steeds meer puzzelstukjes op hun plek en door de pure begeleiding van Amber en haar Gidsen kan ik echt zeggen dat ik ben thuis gekomen in mijzelf!
Vanuit dankbaarheid geschreven!

Wat heeft deze opleiding mij veel gegeven, wat heb ik veel overwonnen!


Lydia

Deze opleiding kwam voorbij en ik wilde het heel graag gaan doen. Maar daar kwam mijn angst al meteen om de hoek kijken. In contact komen met overledenen, oeps , dat is een dingetje voor mij. Eerst contact gezocht met Amber en samen een gesprek gehad . Mede door haar warmte, steun en goede raad, ben ik deze opleiding toch gaan doen.

Mijn intentie was, toen ik aan deze opleiding begon: Mijn angst overwinnen, om boodschappen door te geven van overleden.

Ik ben deze opleiding in gegaan met heel veel angst. Angst om boodschappen door te krijgen van overledenen. Nu weet ik, dat je daar niet bang voor hoeft te zijn. Het is zo mooi, om dit te mogen ontvangen van je gidsen. Dit gebeurt alleen maar uit liefde en licht. Ik ontvang heel veel via automatisch schrift. Die ik tijdens deze opleiding nog verder heb kunnen ontwikkelen. Zo bijzonder om via de pen boodschappen door te mogen geven. En om mooie readingen te kunnen geven, door contact te zoeken met gidsen. Wat ben ik blij, dat ik het nu durf in contact te komen. Het geeft je zoveel mooie dingen: boodschappen, inzichten. Hoe fijn is dit.
Bij mij waren deze weken heel heftig. Veel ontdekt via de boodschappen, waardoor ik ook mijzelf heel erg tegen kwam . En daar ben ik nu blij om, want ik kan alles nu een plekje gaan geven en puzzel stukken vielen op hun plek. Mede hierdoor weet ik ook wat mijn taak is op deze wereld. Lichtboodschappen doorgeven en hulp bieden aan mensen , die in dezelfde situatie hebben gezeten of zitten dan ik. Ik ben trots, dat ik een Lichtchanneler ben, dat ik licht en liefde door mag geven, bij mijn healingen en readingen.
Wat heeft deze opleiding mij veel gegeven. En wat heb ik veel overwonnen!
Het is fijn om je zo geborgen te voelen bij Amber, daardoor kan je gewoon jezelf zijn en mag ook alles er zijn. En dat geeft net dat stukje extra aan deze opleiding: je thuis voelen bij Tri of Light!

Het feit dat ik krachtige en to the point readingen kan geven is voor mij het cadeau waar ik op hoopte!


Verona

De opleiding Licht Channeler kwam voorbij en ik werd er helemaal warm en enthousiast van. Na enige aarzeling, mijn onzekerheid - kan ik dit wel - besloot ik dat ik dit “moest”doen. Ik wilde dolgraag kunnen “communiceren” met mijn gidsen.
De warme persoonlijkheid van Amber was ook een reden dat ik het aandurfde mij kwetsbaar op te stellen. Geen seconde spijt heb ik ervan gehad. Ik stapte de opleiding binnen met de intentie te leren werken met mijn gidsen. En ook heel nieuwsgierig wie deze gidsen dan wel waren. Dat heb ik dus geleerd en ervaren. De live dagen waren een cadeautje. Je leert verschillende manieren van channelen, en het is fijn om dit in een kleine groep met gelijkgestemde te ervaren. Zelfs bij het geven van healingen kunnen de gidsen heel waardevol zijn. Het is heel mooi om de verschillende tools uit te proberen en hoe snel je merkt of het bij je past of niet. Het feit dat ik krachtige en to the point readingen kan geven is voor mij het cadeau waar ik op hoopte. Ik word er helemaal blij van. De opleiding is voor iedereen die er interesse in heeft, en nieuwsgierig naar is. Niet twijfelen gewoon doen!

Je ontdekt in deze Licht Channeler opleiding wat echt bij JOU past!


Angelique

In oktober 2018 heb ik de Atlantis Energy Healer reis gemaakt in Sardinië (ook van Tri of Light).
Terugkomend in Nederland voelde ik dat mijn wereld was opengegaan. Het was zo duidelijk wat ik mocht gaan doen op deze mooie aarde. En dat is liefdevolle healings geven!

Maar ik voelde ook dat ik nog wat extra's mocht gaan doen, maar wat? Ik heb toen de intentie gezet dat er een opleiding of cursus op mijn pad mocht komen , wat het ook maar was wat bij me past.
En zo kwam de opleiding Licht Channeler voorbij. Mijn eerste reactie was gelijk, YES , gaaf, dit wil ik gaan doen. Maar later kwam toch ook mijn onzekerheid om de hoek: "Kan ik dit wel , past dit wel bij mij?"
Mijn intuïtie zei steeds "doen"! En zo heb ik me toch ingeschreven.
Wat had ik er zin in , het voelde zo goed! 10 weken lang bezig zijn met nieuwe ontdekkingen, ontwikkelingen, liefde, licht, universum , nieuwe mensen ontmoeten.
Mijn start intentie was dat ik graag meer en duidelijker contact zou willen hebben met mijn licht team van boven. Zo heb ik ontdekt wie mijn gids is, en nog meer inzicht gekregen om met de engelen te mogen werken, zo mooi! Veel nieuwe ervaringen en belevingen en ook tijdens de opleiding geleerd hoe ik daar mee om kan gaan.
Het voelde eigenlijk gelijk al bij het begin dat de combinatie reading en healing bij me past.
Je ontdekt in deze Licht Channeler opleiding wat echt bij JOU past , welke vorm. Want er zijn heel veel verschillende mogelijkheden.

Wat ik uit deze opleiding hoopte te halen is me zeker gelukt. Dankzij mijn licht team, mijn vertrouwen, mijn inzet, de mede cursisten, en natuurlijk de liefdevolle begeleiding van Amber. Die alle tijd voor je neemt, ook via de mail, mocht je vragen hebben , ze staat voor je klaar. Haar fijne meditatie's, mooie extra engelen workshop en niet te vergeten die heerlijke lunch elke keer weer.
Ik mag met trots zeggen , dat ik nu een liefdevolle licht channeler ben en dit ook in mijn praktijk toepas, in combinatie met healingen.
Door deze opleiding heb ik grote stappen mogen maken,en mijn zelf vertrouwen is hierdoor enorm gegroeid.
Als ik zie wat dit mij allemaal gebracht heeft, beveel ik het zeker met harte aan, om ook deze liefdevolle stap te maken. Als je enige twijfel heb, zeg ik echt ; DOEN. Gun het jezelf, en geloof in jezelf , ook jij kan dit, je bent het zeker waard. En het is super waardevol!

Ik heb leren samenwerken met mijn Gidsen en het hoger Bewustzijn én ontdekt wat mijn eigen unieke manier is om boodschappen te channelen


Harold

Ik ben de opleiding Licht Channeler met een open “mind” gestart. Mijn intentie was om meer vertrouwen te krijgen in het werken met energie, licht, het hoger Bewustzijn én mijn Gidsen!

Deze opleiding heeft mij bewust gemaakt van de blokkades die ik nog had. Het werd al snel duidelijk op welke wijze deze mij afremden en ook mijn persoonlijke groei blokkeerden.
Ik heb leren samenwerken met mijn Gidsen en het hoger Bewustzijn én ontdekt wat mijn eigen unieke manier is om boodschappen te channelen.
De liefdevolle begeleiding van Amber (en Joanna) plus Gidsenteam! & ook het mogen ervaren van de groei en ontwikkeling van iedereen in de groep, met ieder zijn authentieke gave, heb ik als heel waardevol ervaren. Kortom een prachtige waardevolle, verhelderende en liefdevolle opleiding!

Spirituele reizen Sardinië

Heel, Transformeer & Verlicht je Pad in Sardinië

Een inzichtrijke week vol nieuwe inzichten en mooie gelijkgestemden


Natasja

Het is me in deze dagen heel helder geworden wat ik mag gaan doen en uitzetten. Het is een inzichtrijke week geweest vol nieuwe inzichten en mooie gelijkgestemden. Nu alleen nog thuis gaan uitvoeren

Een Magische Transformerende reis!


Christine

Deze reis was zó mooi, een prachtige plaats, prachtige omgeving en hele fijne mooie energie.
Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens deze reis! Het Tri Enneagram is echt heel bijzonder, hoe de meeste dingen kloppen. Je kan zo je Ego triggers herkennen, erkennen, ervaren en loslaten. Daardoor komt er ruimte voor je ziel.
Ik ben dankbaar voor de fantastische begeleiding en natuurlijk ook de prachtige medecursisten die samen met mij deze magische reis mochten beleven. We hebben ook heel veel van elkaar geleerd.
Ik ben gegroeid en meer in verbinding met de wijsheid en kracht in mezelf! Dank je wel voor deze Magische Transformerende reis!

Deze reis heeft voor mij heel veel veranderd


Erik

Ik wilde graag mee met deze reis om alles op te lossen en op te ruimen, dat nog in de weg stond en mij verhinderde om voluit te leven.

Ik vond het een prachtige reis, die ook heel erg confronterend was, maar die wel heel erg veel heeft veranderd en me heel veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Misschien is het belangrijkste wel dat ik me afvroeg of ik wel op het juiste pad was en dat heeft deze reis bevestigd.
Joanna: met jouw nuchtere, gegronde advies heb ik mijzelf veel beter leren begrijpen
Tamara: dankzij jouw healing en berichten van mijn gidsen, is er heel veel geheeld in mij
Amber: jouw passie, inzichten en affirmaties hebben mij veel tips gegeven om dit allemaal praktisch te leven.

Heel erg bedankt voor al jullie hulp! Het was het geld en de moeite meer dan 100% waard!

Elke dag opnieuw verrast door alle transformerende processen!


Marlies

Ik had van te voren nog wel mijn vraagtekens bij het woord 'transformatie' in deze reis. Maar ik kan echt zeggen dat ik, tijdens deze reis, elke dag weer opnieuw ben verrast door alle transformerende processen!
Het was een hele fijne week. En ik ben blij dat ik mee ben gegaan!

Het Enneagram en de meditaties waren een openbaring voor mij


xxx

Ik voel nu dat ik me niet meer eenzaam hoef te voelen, er is altijd wel iemand die over me waakt.
Het Enneagram en de meditaties waren een openbaring voor mij!
Het was voor mij nodig om even stil te staan bij mijzelf en deze reis heeft mij geholpen om te zien welke richting ik uit wil en mag. Bedankt voor alle waardevolle inzichten!

Een gevoel van thuiskomen


Mariëtte

Deze reis gaf mij het gevoel van thuis komen. Ik was zo liefdevol omringd door gelijkgestemden. Door Joanna, Amber en Tamara als 3 tal, met elk hun eigen discipline, is de transformatie erg krachtig en vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Wat ik echt fijn vond is dat het programma iedere dag afgestemd werd naar de behoefte van de groep en de processen die speelden. En dat ik de ruimte had om even niets te moeten/hoeven. Dus echt tijd voor mezelf had.

Ik heb door dit alles diepe inzichten gekregen die echt als een reset button voor me waren. Daardoor heb ik nu het diepe gevoel van YES voor mezelf gekregen om mijn levensdoel te leven met respect voor alle andere mensen en het leven.

Het was een prachtige plek om te verblijven. Een heel bijzonder eiland, met mooie inspirerende mensen, prachtige krachtplaatsen, super mooie stranden en prachtige zonsondergang. Ik mag nu nog dieper het proces met mezelf aangaan, maar ik weet nu hoe ik de juiste weg voor mij zal kunnen vinden.

Vertrouwen, dankbaar, overvloed en overgave


Ingrid

Met name de inzichten over mijn Egotype, heeft mij heel veel gebracht. Ik zie nu wat ik onbewust - nu bewust - doe en hoe ik daaraan kan gaan werken. Durf mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik geloof nu echt de woorden als ik zeg: vertrouwen, dankbaar, overvloed en overgave!

Ik heb gevonden wat ik zocht en dat voelt heel goed!


Iris

Ik wilde graag mee met deze reis omdat ik voelde dat ik op een keerpunt in mijn leven sta en dat ik op zoek ben naar een nieuwe invulling ervan. Maar ik had geen idee in welke richting ik dat kan en wilde gaan doen.
Tijdens deze reis heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in mijn gedrag en waardoor dat getriggerd wordt. Hierdoor ben ik beter in staat mijn valkuilen te her- en erkennen. Verder heb ik ook meer zicht gekregen op wat mijn kwaliteiten en passies in dit leven zijn en die wil ik graag gaan inzetten. Daarmee heb ik dus ook gevonden wat ik zocht en hoopte te vinden deze week en dat voelt goed!
P.s. de Diner Belevenis was een eye-opener! Ik had er totaal geen zin in, maar het resultaat was verbluffend 🙂

Elke dag nieuwe inzichten en puzzelstukjes die op hun plek vielen


Harold

Ik ben dankbaar voor de liefdevolle groep & begeleiding.
Ik heb in één week hier meer geleerd dan in al die jaren ervoor: elke dag weer nieuwe inzichten en puzzelstukjes die op hun plek vielen!

Wat een geweldige bijzondere reis!


Mirl

Wat een geweldige bijzondere reis! Ik moest van ver komen en heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben er klaar voor en wil er voor 100 procent voor gaan.

Het enthousiasme en de liefdevolle benadering van Joanna, Amber en Tamara hebben hiertoe bijgedragen. Ik kan het een ieder aanraden en vooral ook gunnen om deze reis te maken. Al is het maar voor de rust die het eiland uitstraalt en de ontvangen liefde van jullie alle drie.

De Tomba dei Gigante (Magische Energieplaats) en de Soul Reading & Healing hebben op mij de meeste indruk gemaakt, maar dan doe ik de rest van de reis te kort, want eigenlijk heb ik alle dingen als een spons opgezogen. Als er een vervolg komt op deze reis dan ben ik zeker van de partij.

I Love ME reis in Sardinië

Mijn hart heeft zich weer geopend!


Mieke

Ik voelde dat ik bij deze reis moest zijn. Het was me niet duidelijk, maar ik wist dat het me wat zou brengen.
En dat heeft het zeker gedaan! Bijzonder dat je zo mooi op je intuïtie kan vertrouwen.
Mijn hart heeft zich weer geopend, door de reis!
Wat een liefdevolle groep. En Joanna, Amber en Tamara zijn zo puur. De workshops, meditaties en excursies zijn geweldig.
Ieder in de groep heeft zijn eigen proces, maar er is ook veel herkenning, waardoor er echt heling plaatsvindt. Dank jullie wel Tri of Light voor deze mooie en bijzondere reis!

Het ego-inzicht heeft mij het diepste geraakt


Miranda

Echt een aanrader deze reis!
De verbinding, de harmonie, de "praatrondes" die ons als groep heel dicht bij elkaar bracht. Er ontstond dan ook een hele intense band in de groep.
De workshops en begeleide meditaties brachten mij dicht bij mezelf en gaven mij mooie inzichten.
Het ego-inzicht heeft mij hierbij het diepste geraakt!
Mijn krachtdier - de leguaan - vond en vind ik nog steeds heel bijzonder. En ik heb ook mijn gids "Fiona" mogen ontmoeten! Zij gaf me het "onvoorwaardelijke" gevoel van, wat je ook kiest, ik ben er voor jou. Dat brengt en geeft mij heel veel rust.

Deze reis is een verrijking voor je ziel


Christel

Ik voelde dat er iets niet juist zat in mijn leven. Ik voelde dat er méér was en werd ongelooflijk aangetrokken door deze reis. Ik heb dan ook letterlijk hemel en aarde bewogen om hier bij te kunnen zijn.
Deze reis heeft me héél veel inzichten gegeven. Heeft me duidelijk laten voelen dat ik er mag zijn, dat ik mijn waarheid mag spreken vanuit mijn Ziel, dat ik het recht heb om gehoord te worden, dat ik het waard ben om van mezelf te houden!

De hechte band tussen de mensen in deze super fijne groep heeft me gesterkt, geleerd en geheeld.
Het was een bijzondere ervaring, met bijzondere mensen op een bijzondere plek. Dank je wel iedereen!
Deze reis kan ik ten zeerste aanbevelen aan iedereen. Het is een verrijking voor je Ziel!

Ik heb hier mijn eigen IK gevonden, voelt zo bevrijdend!!


Lian

Ik wilde om verschillende redenen mee met deze reis. Een daarvan was om mijn eigen ik te ontmoeten, mijn ziel. Ik was er nooit voor mezelf, altijd maar voor anderen zorgen, dacht negatief over mezelf en was onzeker (wat zullen anderen van mij denken).
Tijdens deze reis heb ik mijn IK gevonden, voelt zo bevrijdend!

Deze reis was het meer dan waard! Het heeft me zoveel gebracht!
Mooie mensen ontmoet, mijn ziel ontmoet, wat mijn pad kan gaan zijn / worden en het verschil tussen ego en ziel ontdekt. Heel veel positieve energie gekregen, ook bij de Tomba dei Gigante.
Ik weet nu dat ik er mag zijn! Ik mag van mezelf houden!
Joanna, Amber en Tamara jullie zijn schatten. Dank jullie wel voor de mooie inzichten en de fijne week!

Ik heb veel geheeld en los kunnen laten


Chrisje

Toen ik deze reis voorbij zag komen, gaf het me onmiddellijk een heel goed gevoel. Toch duurde het nog bijna een maand voordat ik het "mezelf kon gunnen" en de reis echt hebt geboekt.
En daar heb ik beslist geen spijt van gehad! De combinatie van het prachtige uitzicht, de fantastische warme groep, meditaties en workshops hebben mij veel inzichten gegeven. Ik heb veel geheeld en los kunnen laten.
Vooral de laatste meditatie op het prachtige strand was ongelooflijk helend!

Ik heb in 1 week meer geleerd dan in mijn hele leven!


xxx

Ik wilde mee met deze reis omdat ik 't de tijd vond om voor mijzelf iets op te pakken. Ik voelde dat dit gewoonweg voor mij was bedoelt en heb het dan ook zonder (te) veel nadenken geboekt.
Ik ben zo blij dat ik meegegaan ben. Een kadootje voor mezelf! Ik ben terechtgekomen op een bijzonder eiland met een lieve groep.. Ik heb in 1 week meer geleerd dan ik in mijn hele leven heb gedaan.
Het heeft me bevestigd vooral in de vrijheid die ik voor mezelf mag nemen. Ik heb heel veel inzichten en onnoemelijk veel tips gekregen.
Het meest verrassende vond ik de reading van Amber, dat ik veel creativiteit met voeding mag gaan delen. En dat ga ik ook zeker doen!
Deze reis is een echte aanrader en ik wil iedereen nogmaals heel erg bedanken voor alles

Ik voel me krachtiger en meer in harmonie met mijzelf!


xxx

Ik wilde graag tijd voor mezelf na een heel intensief jaar. Rust om na te denken en een nieuwe balans te zoeken in mijn leven. Daarnaast wilde ik ook graag meer verdieping in de spiritualiteit.
Deze reis was heel waardevol. Ik voel me krachtiger en meer in harmonie met mijzelf.
Het was een fijne groep waarin ik echt mezelf kon zijn. Ik vond de meditaties van Joanna heel fijn en de excursies naar de energieplaatsen waren heel bijzonder. De kracht die ik daar voelde blijft altijd bij me.
Deze week heeft me heel erg goed gedaan. Vooral ook de reading van Amber heeft veel rust gebracht.
Heel erg bedankt voor de topweek!

Het was fantastisch!


Judith

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis om verder te kunnen groeien, om de laatste "stukjes" te kunnen oplossen.
De meditaties waren fijn en heel leerzaam en ik heb veel inzichten opgedaan, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in mezelf.
Ik ben dankbaar voor de verbinding met de mooie mensen van de reis. Ik voel me steviger in mijn IK, ik voel me verbonden in het samenzijn, ik voel me gelukkiger!
I LOVE ME!

Het was een mega ervaring!


Anja

Ik wilde mee met deze reis omdat ik op zoek was naar mijzelf en naar kennis over de spirituele wereld en het universum.
Tijdens deze week heb ik veel bevestiging gekregen over wat ik eigenlijk diep van binnen al wist, maar niet kon of durfde te erkennen.
Het was echt een mega ervaring! Op spiritueel vlak heb ik zoveel mogen leren, voelen en ondervinden, waardoor ik nu echt weet dat ik volledig mag vertrouwen op mijn innerlijk weten, dat dit echt is.
Deze reis is absoluut een aanrader! Iedereen zou dit 1 maal in zijn leven moeten meemaken.

Ik voelde me thuis komen op het eiland: een warme douche en puzzelstukjes die op hun plaats vielen!


Carin

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis omdat ik eens, zonder schuldgevoel, gewoon wilde genieten en kiezen voor mijzelf. Het was zowel als een afsluiting van 6 turbulente jaren bedoelt, als ook een ontdekkingstocht naar mijn "bestaansrecht", mijn levensmissie.
Deze reis was als een warme douche en er vielen heel veel puzzelstukjes op hun plaats.
De groep was super, ik voelde mij dan ook op mijn gemak.
Er was een prachtige variatie in de workshops, met heerlijke meditaties. En de locatie "op de berg" was heerlijk! Gaf een gevoel van "on the top of the world"
Verrassend was het om de bijzondere kracht te ervaren bij de Tomba dei Gigante en de reading van Amber was hartverwarmend!
Ik ga zeker onthouden dat ik vanuit rust mijn kracht kan ervaren.
Kortom: deze reis is echt een aanrader!

Atlantis Energy Healer reis in Sardinië

Mooie en krachtige reis


Ann

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor jullie mooie begeleiding en ondersteuning. Ik hou van deze ‘ease en grace’, ongedwongen begeleiding.
Ruimte om op je eigen manier en tempo alles tot je te nemen en te integreren. Nu aan ons om er al of niet mee aan de slag te gaan. 😉
Hoewel ik wel weet dat ik een ‘healer’ ben, is de bevestiging toch fijn.
Wat voor mezelf nog duidelijker is geworden is mijn hooggevoeligheid en het feit dat ik daar meer de nadruk op mag leggen en vooral uit eigen ervaring meer mezelf mag laten zien.
Ik ben dankbaar dat ik ‘last-minute- (en dankzij het extra duwtje van mijn man) deze mooie en krachtige reis in Sardinië beleefd heb. Het was zeker een stuk thuiskomen. Het eiland op zich en dan ook nog eens met zo’n prachtige groep!
Het zorgt ervoor dat ikzelf nog meer ben opgeladen, versterkt in mijn ware zijn.

Van mijn cursisten en cliënten kreeg ik te horen dat ik nog meer straal dan anders! Heerlijk!
Ik doe niets liever dan de liefde voor het licht en het leven delen!

Ontzettend veel geleerd en mijn Zielsmissie is duidelijk geworden!


Doutsje

De reis had een grote aantrekkingskracht op me, een gevoel. Ik wilde graag mijn healende vermogen verdiepen/vergroten en persoonlijk en spirituele groeien (meer zelfvertrouwen, minder verlegen en geremd)

Ik heb de tijd van mijn leven gehad! Ik voelde me verwend, dankbaar, vrij, blij , vrolijk, geliefd en mezelf. Ik had gemakkelijker contact met mijn gids en engelen door de hogere energie daar. Ik heb alles met veel plezier mee gedaan op de reis. Sommige opdrachten waren wel een uitdaging, maar met hulp van mijn gids en engelen en ging het gewoon....Dankbaar. (behalve het businessplan huiswerk dat lukte niet en heb ik heel rebels niet gemaakt maar uiteindelijk heb ik aan eind alles toch op papier gekregen)
Door de geweldige coaching en begeleiding (down to earth en met humor) heb ik ontzettend veel geleerd deze week en is mijn Zielsmissie duidelijk geworden. De hele mooie groep medecursisten met allemaal diverse karakters en kwaliteiten en hulpvraag (issues) waren van ongelooflijke waarde voor mij. De één bracht me nog meer dan de ander. Wat ze allen gemeen hebben is LIEFDE.
Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Een prachtige, waardevolle ervaring!


Carolien

Ik voelde dat ik gewoon mee moest met deze reis!
Het was een prachtige, waardevolle ervaring! De frequentie die jullie samen vormen heeft me geholpen in mijn groeiproces en heeft mij handvatten gegeven om dit in de praktijk te gaan gebruiken.
Ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen en durf nu (nog meer) mezelf te zijn:
* ik heb ervaren dat ik voor een groep kan spreken
* ik heb ervaren dat ik niet "alleen" ben
Dank jullie wel dat ik hier helemaal mijzelf mocht zijn!

Het was overweldigd!


Miriam

Na enkele jaren stoeien met mijn energiepijl, als gevolg van een forse burn-out, hoorde ik een kennis zeggen dat ik hoog gevoelig ben. Zij adviseerde me dagelijks aardingsoefeningen te doen. Eerst mijn weerstand en flinke ontkenning, maar later omarming van deze wijsheid; ik voelde me al veel beter! De vrouw die mij dit vertelde tipte me later over deze reis. Wederom veel weerstand in mij, maar de nieuwsgierigheid en een verlangen won het van de weerstand. Ik wilde dit stukje in mijzelf wel beter leren kennen!

Ik heb het als overweldigend ervaren. Overweldigend op diverse gebieden; - de schitterende natuur van het Eiland - het comfort van de plek waar we verbleven (heel blij met mijn 1-persoons kamer!) - de liefde en het respect die ik heb gevoeld gedurende deze week tussen ons allemaal - de tsunami aan energie in mijn lichaam, vooral 's nachts - de informatie en kennis die is gedeeld in deze dagen, en hoe fantastisch het aansloot bij alles wat ik al wist. - de tools die zijn ingezet en welk effect ze hadden op ons allemaal - de emoties die bij mij loskwamen, waarvan ik niet wist dat ze in mij zaten - de complimenten die ik mocht ontvangen van de andere vrouwen en hoe deze er voor zorgen dat ik meer van mijzelf ben gaan houden - het feit dat ook ík nu een healing kan geven! - de vriendschap die is ontstaan tussen de deelnemende vrouwen - het vertrouwen dat het goed is zoals het is

Ik heb genoten en geniet ook nu, enkele dagen later nog na. Bijzonder om te ervaren hoe mijn partner op mij mee resoneert, ik heb hier niet alleen plezier van, ik merk dat het ook een groots effect heeft op hem. En op mijn kinderen, en op de vriendinnen die ik al heb gesproken en op mijn yoga-docent en op mijn buurvrouw en op mijn moeder, en op de buurvrouw van mijn moeder en op...... Zonder dat ik het weet ben ik mijn licht aan het verspreiden!
Jullie gaan mij terug zien!

De Kracht die ik heb mogen beleven op Sardinië, Wauw!


Lydia

Mijn reis als Energy Healer is begonnen tijdens de 2-daagse workshop in Nederland. Daar heb ik mogen ervaren hoe het voelt. Na dat weekend voelde ik mij bevrijdt en ik wist: dit is wat ik wil Healen! Maar ik voelde ook dat ik nog naar Sardinië wilde. Om nog krachtiger te worden als healer en mij van mijn laatste blokkades te bevrijden.

En oh wat een beleving, wat een fijne groep, wat een energie!
Deze reis heeft zeker weten waarde aan mijn leven toegevoegd. De kracht die ik heb mogen beleven op Sardinië. Wauw! Echt verrassend.
De inzichten die ik heb gekregen, de boodschappen, de blokkade die is weggegaan, geweldig wat ik allemaal heb mogen ervaren!
Ik kan iedereen die de verdieping in wil gaan, deze reis van harte aanraden. Zoveel kracht en liefde als je hier mag ontvangen! Gewoon doen!
Super, super bedankt Atlantis, Joanna, Tamara en Amber en de warme liefdevolle groep

Verrassend dat je in zo'n korte tijd, zoveel mag leren en zoveel kracht en energie mag voelen


Angelique

Toen ik deze reis voorbij zag komen, voelde ik al: "daar ga ik naar toe". Ik werd echt gestuurd.
Heel bijzonder en liefdevol met zoveel warmte. Ik weet nu wat ik wil!
Zoveel informatie en inzichten, ik was net een spons, ik zoog alles op en wilde alles weten.
Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn gids en op mijzelf.
Verrassend vind ik dat je in zo'n korte tijd zoveel mag leren en zoveel kracht en energie mag voelen, waardoor ik heel veel inzichten kreeg!

Ik voel dat ik nu klaar ben om de volgende stap in mijn leven te zetten


Tamara

Ik heb zo ontzettend veel inzichten gekregen tijdens de Atlantis reis en begrijp zoveel dingen in mijn leven veel beter, ook waarom ik tegen een bepaald probleem in relaties beleef aanlopen.
Er is heling gekomen en ik voel dat ik nu klaar ben om de volgende stap in mijn leven te zetten.
Het is mooi om te ervaren dat jullie alle 3 zo'n mooie eigen kwaliteit hebben die jullie zo goed kunnen delen. Ik heb ook de kwetsbaarheid die jullie ons durfden te laten zien, heel erg gewaardeerd. Ik neem dat als wijze les mee naar huis.
Tevens heb ik gewaardeerd dat jullie de tijd namen als één van ons even door een moeilijk moment ging. Hartelijk dank voor alles wat jullie mij mochten laten ervaren.

Ik neem de inzichten mee naar huis en ga ze toepassen!


Christel

Ik "moest" gewoon aan deze reis deelnemen omdat ik graag meer in mijn kracht wilde gaan staan, dichterbij mezelf blijven. Had het gevoel dat ik naar "huis" werd geroepen!
Het was een bijzondere reis met zowel groepsprocessen als individuele processen waar we door heen gingen. En ik ben dankbaar voor alle inzichten, voor alle ervaringen, voor alle uitdagingen en voor de mooie zielen die ik heb ontmoet.
Ik neem de inzichten mee naar huis en ga ze toepassen!
Het was een intense reis, iets wat je van te voren niet kunt bedenken. Bedankt Amber, Tamara en Joanna voor jullie liefde en goede zorgen!

Ontwikkelen, opbloeien, loslaten en in mijn kracht!


Liesbeth

Ik ben zo dankbaar dat ik aan deze reis mocht deelnemen!
Het was een zeer fijne ervaring, waarin ik mijn healingscapaciteiten verder heb kunnen ontwikkelen, mocht opbloeien, loslaten en in mijn kracht mocht komen.
Ik heb geleerd op mijn gevoel te vertrouwen en stappen te zetten om neer te zetten wat ik echt wil!
Deze reis kan ik echt aanraden aan iedereen die wenst te groeien, opbloeien en nog dat laatste duwtje nodig heeft om dromen te gaan realiseren.

Een prachtige reis, vol emoties, die mij heel veel heeft gebracht!


Verona

Ik wilde graag deelnemen aan deze reis om te leren mijn hoofd uit te schakelen, weer echt voelen en over de drempel van mijn gereserveerdheid komen.
Mijn wens is volledig uitgekomen! Een prachtige reis, vol emoties, die mij heel veel heeft gebracht en die mijn verdere leven bij zal blijven.
"Ik mag er Zijn" "Ik ben niet gek" Heerlijk!!!
Gedrieën zijn jullie zo'n krachtig geheel. Het past allemaal in elkaar en voelt heel veilig.
Echt een aanrader deze reis!

Connecting to your Soul reis in Sardinië

​Ik ben op de goede weg en deze week heeft hiervoor de eerste aanzet gegeven


Hetty

Ik heb een heerlijke, bijzondere week gehad in een prachtige omgeving en echt genoten van alles. Sardinië heeft me een duw in de goede richting gegeven. Ik ben me meer bewust van de spanningen die ik voel in m’n lijf en zoek manieren om er af te komen, o.a. door te wandelen in het bos en bewust te ervaren wat ik zie en voel. Ik ben op de goede weg en deze week heeft hiervoor de eerste aanzet gegeven. Bedankt daarvoor!

​Starten vanuit wat er nu al is


Linda

Na terugkomst gelijk begonnen met het schrijven van mijn eerste workshop. Ik had al besloten meer tijd door te brengen in Zeeland, nu ga ik daar ook de workshops geven. Dat is wel 1 aspect wat het mij meteen heeft opgeleverd!! Wat Joanna mij gebracht heeft is om te starten vanuit wat is er nu al is en wat kan ik in deze omstandigheden alvast kan gaan doen

Een echte aanrader


Els

“Voor mij was het doel van de reis naar Sardinië om dichter bij mezelf te komen. En dan met name de vraag “Wat wil of vind ik zelf”. Tijdens de reis hebben we verschillende meditaties en oefeningen gedaan waardoor ik beter naar mijn lichaam en gevoel ben gaan luisteren. Dat heeft me enorm geholpen om mijn gedachten over wat ik denk dat anderen van mij verwachten uit te schakelen en beter te kunnen aanvoelen wat ik wil of vind. Een mooie bijkomstigheid is dat ik merk dat ik daardoor ook veel beter mijn grenzen kan aangeven en bewaken. De reis heeft me daarnaast heel bewust gemaakt van in het “nu” leven en tijd voor mezelf creëren. Een echte aanrader!”

Een ervaring die ik niet had willen missen


Marja

“Er even helemaal uit zijn helpt om bij mezelf te komen. Inzichten opdoen is niet altijd pijnloos, maar Joanna José had een dusdanig afwisselend programma opgesteld waardoor ik ook tijd had om alles te verwerken en om alles te ervaren. De combinatie van meditatie, activation en Enneagram workshop past heel mooi bij elkaar en dat dan op zo’n bijzondere locatie. Een ervaring die ik niet had willen missen. Het Enneagram helpt enorm om mijzelf te begrijpen. Ik zie mogelijkheden voor verbetering die ik eerder niet zag. Joanna José, dank je wel voor je inzet en je begeleiding en je warme aandacht!”

Een heerlijke, mooie, verhelderende en inspirerende reis


Lonneke

“Joanna is een warme en hartelijke vrouw bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Doordat ik meer inzicht in mezelf heb gekregen, weet ik waar mijn valkuilen liggen. Door daar meer aandacht aan te besteden, doorbreek ik mijn oude patronen en geeft het me een andere kijk op mijn leven. De spirituele kant van deze reis vond ik heel erg interessant. Het bezoek aan de energieplaatsen, maar ook de meditaties en healing hebben me op weg geholpen in mijn spirituele bewustzijn. Ik vond het een heerlijke, mooie, verhelderende en inspirerende reis en kan het iedereen aanraden”.

Ben als herboren thuis gekomen


Pierre

“Sardinië is een bijzonder mooi eiland om naar toe te gaan en tot bezinning, jezelf te komen. Onder begeleiding van Joanna José, haar inzet en kennis, kom je tot inzichten die je daarvoor niet kon vermoeden. Het afwisselende programma geeft je rust en inzichten. Ben als herboren thuis gekomen. Joanna José, bedankt voor de goede zorgen.”

Deze reis heeft me ertoe gezet eindelijk stappen te gaan zetten


Petra

“Bezig zijn met jezelf, inzicht krijgen in jezelf (waarom je op bepaalde zaken zo reageert als je doet, en wat je daarmee kan doen), je verder open stellen voor alle mooie dingen die er zijn. En dat terwijl je in een hele prachtige omgeving bent! Ja, het kan ook in Nederland, maar op Sardinië ben je er helemaal uit. Kun je echt dingen loslaten. Geweldig appartement en uitzicht, heerlijke sfeer. En wat ook erg belangrijk is: er is persoonlijke aandacht! Je voelt je gelijk thuis bij Joanna José!! Deze reis heeft me ertoe gezet eindelijk stappen te gaan zetten om mijn droom, mijn levensdoel uit te gaan voeren!”

Jouw Levenspad Reading

Deze reading geeft me de kracht om weer verder te gaan!


Pam

Deze reading doet me zo goed! Ik volg ook jullie online cursus "I Love ME", maar ik was er even mee gestopt na module 2. Deze reading geeft me de kracht om weer verder te gaan. Heel erg bedankt!

Bijzonder accuraat en hele waardevolle berichten


Petra

Heel erg bedankt voor deze reading met hele waardevolle berichten over mijn toekomstige huis, mijn praktijk en mijn kinderen. Bijzonder accuraat hoe Amber, tot in detail, het aanzicht en de omgeving van mijn ouderlijk huis beschreef, als antwoord op de vraag waar ik mag gaan huisvesten. Een prachtige bevestiging dat ik daar mag gaan wonen. Dit jaar mag een lichter jaar gaan worden. Dan gaan we die stappen maken;)

Tranen in mijn ogen!


Anita

Vrolijke Anita heeft de nieuwjaars reading bij mij aangevraagd en wat een heerlijke boodschap mocht ik voor haar doorgeven. Haar 2019 zal oa gaan over een ultieme samenwerking met haar gidsen die onwijs enthousiast hun verhaal doen. Ze zijn trots op de stappen die ze heeft ondernomen en moedigen haar aan om vooral door te gaan met haar flowende lijn van zelfontwikkeling.
Dit zegt Anita zelf over de reading:
Wauw, met tranen in mijn ogen en tot een paar keer toe rillingen over mijn benen, zo komt deze reading bij mij binnen.
Ik voel ook dat dit mijn jaar word en ik ben volop bezig met wat ik kan overbrengen naar anderen. Zo ben ik nav de cursus I Love Me en de Lichtwerk challenge vorig jaar mijn eigen massagepraktijk gestart en ben ik nu bezig met nieuwe ontwikkelingsstappen!

Een Pareltje!


Sabine

Amber heeft inmiddels 2x een reading aan mij gegeven en weet meteen door te dringen tot kern en is daarbij heel liefdevol en betrokken.
Ik ben zeer enthousiast over haar. Een Pareltje !!

Kraakhelder en precies kloppend


Marco (uit Amsterdam)

Ik voelde een impuls om een reading bij jou te doen en heb 'm direct geboekt. Bedankt voor de channeling en de gastvrijheid. Je reading was kraakhelder en het klopte precies bij wat er nu bij me speelt. Ik heb de (lange) heen en terugreis met plezier gemaakt!

Nu kan ik (weer) kiezen voor mijn Hart!


Nancy

In de reading was een belangrijk punt dat ik mijn intuïtie mag vertrouwen en dat ik vele mogelijkheden ga krijgen om balans te vinden tussen mijn hoofd en mijn hart.
Via Amber kreeg ik de boodschap van mijn gids om volledig op mijn intuïtie te vertrouwen. Na de reading kreeg ik al vrij snel de eerste test om te kiezen tussen mijn hoofd en hart. Ga ik voor mijn levensdoel of mijn hoofd?
Het was niet gemakkelijk, maar ik heb gekozen voor mijn Hart. Ik ga deze samenwerking volledig aan!

Wow wat een mooie reading en helemaal de nagel op de kop!


Leen

Het ontroerde me zelfs maar tegelijkertijd gaf het me ook een enorm warm en krachtig gevoel. Een bevestiging eigenlijk van wat mijn innerlijke stem me constant vertelt, maar wat mijn ego tegenhoudt. Dus zo blij met deze bevestiging van mijn gidsen hierboven. Ik beleef de reading nog steeds met al mijn zintuigen en heb zelfs al intenties en plannen gemaakt om aan de slag te gaan en naar mijn gidsen te luisteren. Dankjewel hiervoor!

Het kwam zo binnen, kreeg er kippenvel van.!


Mariska

Wat een ontzettende mooie Reading, voor jou een feest om het te schrijven en voor mij om te lezen. Het kwam zo binnen, kreeg er kippenvel van.
De bevestiging die ik echt kan gebruiken, om door te gaan waar ik mee bezig ben.
Zoals bij iedereen slaat bij mij de twijfel soms ook toe, zeker in deze heftige energetische verschuiving. Hierin kan ik me soms echt radeloos voelen.
Deze Reading helpt me echt om het vertrouwen terug te vinden.
En na het lezen voelde ik de verbinding met mijn gids, ze staat echt te springen van blijdschap om samen met mij te gaan werken.💃
Lieve Amber en jouw Gidsen heel erg bedankt!

(Huis)dieren Channeling

Channeling 2 katten


Doenja

Dankjewel voor de Channeling van mijn 2 katten, Olaf en Charlie. Super leuk en heel herkenbaar. Olaf is lief, maar erg op zichzelf.
En van Charlie klopt precies.. wat hij zegt over het bij me liggen, ik vind het vaak irritant omdat ik door wil, maar het is dus een pas op de plaats 'berichtje', dat is mijn valkuil en dus heel nuttig om het zo even bevestigd te krijgen.

Channeling (overleden) hond


Joanna

Wat een prachtige, ontroerende, maar vooral liefdevolle boodschap! Heeft me erg goed gedaan, veel puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen. Dank je wel!

Channeling konijn


P.

Tranen in mijn ogen bij het verhaal van ons konijn. Ik ben enigszins verbijsterd, ze is zoooo´n schat. Ik lees steeds weer wat nieuws, het lijkt alsof ze míj helpt om weer open te staan voor liefde. Heel waardevol zo´n channeling!

Channeling schildpadden


Tessa

De channeling was geheel to the point en grappig, de schildpadden dragen allebei zo hun eigen karakter. Precies zoals jij het omschreef. Deze channeling heeft, voor ons, iets moois in werking gezet!

Workshop Universal Energy Healer

Fijn dat we volledig onszelf mochten zijn!


Tanja

Ik ben supergevoelig voor energieën, dus ik hoopte via deze workshop tools aangereikt te krijgen om mezelf beter te leren afschermen en ook te weten te komen wanneer is een energie nu van mij en van de ander. Maar eigenlijk sprak het totaalplaatje van deze workshop me wel aan. Ik werd ook sterk naar deze workshop aangetrokken en ze is niet voor niets op mijn pad gekomen. Als ik het zo sterk voel dan doe ik het gewoon.

Ik heb jullie workshop als heel aangenaam ervaren. Heel het plaatje klopte volledig. Jullie zijn zo mooi als team, als familie, maar ook individueel. Ik voel me gezegend en ik ben heel dankbaar dat ik er bij mocht zijn. Ik vond het ook heel fijn dat er ruimte was voor humor en dat we af en toe eens goed hebben kunnen lachen. Dat maakt de workshop juist luchtig en niet te saai. Ik ben blij dat ik hierin mijn steentje heb kunnen bijdragen.
De tools die ik aangereikt heb gekregen om me beter af te schermen en het aanvoelen van energieën neem ik zeker mee en wil ik in mijn dagelijks leven ook toepassen. Op gebied van healen vond ik het fijn dat ik eens kon proeven van verschillende andere methodes die ik nog niet kende en kon ervaren of ik er eventueel een feeling mee had. Maar anderzijds vond ik het ook fijn dat we mochten freewheelen en toepassen wat bij ons hoorde, dat we volledig onszelf mochten zijn!
Een hele waardevolle workshop die ik echt kan aanraden!

Er zijn voor mij echt deuren open gegaan


Petra

Deze workshop kwam op mijn pad en ik werd er zo door aangetrokken, dat ik direct heb geboekt.

We werden ontvangen door 3 fantastische lieve warme dames. Ik had niet echt verwachtingen. Deze zijn overtroffen. Er wordt veel tijd aan de uitleg besteed. We hebben veel geoefend en meditaties gedaan. Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren. Er zijn voor mij echt deuren open gegaan. Joanna, Tamara en Amber zijn zo openhartig en begeleiden je fantastisch. Ook als je even door een blokkade heen bent gegaan. Ik heb heel veel aan deze waardevolle cursus gehad en ga zeker door met wat ik geleerd heb. Voor mij was het perfect en ik kan deze cursus dan ook zeker aanraden ❤️🙏🏻

Veel licht, warmte, liefde, her- en erkenning


Karin

Ik zocht bevestiging van hetgeen ik voelde, voordat ik me wilde aanmelden voor de Licht Channeler opleiding .
Ik vond het een hele fijne workshop met veel licht, warmte, liefde, her- en erkenning. Er was een fijne afwisseling in het oefenen en de meditaties. En een uitgebreide lunch

De waarde voor mij persoonlijk is dat ik de bevestiging heb gekregen dat ik op de goede weg ben, het healen in me zit, en ik daarmee aan het werk mag. Misschien wel moet, (mijn passie en missie?) omdat het zo goed en natuurlijk voelt. Ik heb me dus inmiddels ook aangemeld voor de Licht Channeler opleiding 🙂

Nuchter, mooi en met een lach!


Arlene

Mijn aandacht werd getriggerd door jullie drieeenheid : Het bundelen van krachten met behoud van je eigen unieke persoonlijkheid. Dat zie ik terug bij mijn twee meisjes en samen vormen wij ook een drie-eenheid.
Mijn verwachting was om vooral te doen en stil te staan bij mijn persoontje en dit door te geven aan mijn dochters ... die vol verwachting aan het wachten waren op mij met al het moois dat ik kon delen, maar vooral te vertellen dat ze mogen vertrouwen op hun intuïtie om van het leven te genieten met liefde en plezier.
"Ik ben Kracht" is het waardevolle inzicht die ik heb gekregen. En ik kan alleen maar tegen Tri of Light zeggen: blijf zoals jullie zijn - nuchter, mooi en met een lach!

Mooie inzichten gekregen!


Astrid

Deze workshop trok mij aan. Geen langdurige cursus of opleiding, maar gewoon door het te doen en vertrouwen!!
En het was super! jullie vullen elkaar zo mooi aan! Ik heb mooie inzichten gekregen, geleerd dat je gevoel mag vertrouwen! Echt een aanrader

Hele waardevolle workshop!


Marla

Ik wilde aan deze workshop meedoen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen in mijn kunnen.

Ik heb heel veel kunnen oefenen, handvatten en informatie gekregen. Waardoor ik een mega boost aan zelfvertrouwen en zelfliefde heb meegekregen. Echt een hele waardevolle workshop!
Ik heb uit beide dagen, van alles opgeslagen. Ik kan zeker veel van de dingen die we besproken en gedaan hebben. Dankjewel voor jullie liefdevolle begeleiding. Liefs Marla 💖

Mooi en Leerzaam


Pauline

Ik wilde graag deze workshop volgen omdat ik mezelf weer terug wilde en omdat ik het healen, graag wilde leren.

Ik vond het een hele mooie en leerzame workshop. Alles vanuit liefde te mogen geven én ontvangen. Fijn om verschillende technieken te leren, zodat je zelf kunt ervaren wat het beste bij jou past. Het heeft zeker waarde aan mijn leven toegevoegd: Ik mag zijn wie ik ben, mezelf, mijn pure ik!

Er gaat een wereld voor je open!


Lida

Na enkele studies zoals intuïtieve ontwikkeling en reiki 1, sprak me dit enorm aan. Meer kennis en ervaring met elkaar opdoen.
Deze workshop heeft veel voor mij betekend. Ik kan nu nog beter en grondiger healen Migraine en dyslexie kunnen verhelpen en de meridianen gladstrijken en het lichaam in balans brengen. Veel bij geleerd met een groep vrouwen die je in eerste instantie niet kent, maar door met elkaar te oefenen voelde het al snel heel eigen aan. Hebben ook heerlijk eten gehad.

Joanna, Tamara en Amber vooral doorgaan zoals jullie nu bezig zijn: Laagdrempelig, vriendelijk en vooral lief en gewoon.
Ik kan deze workshop zeker aanbevelen als je hoog gevoelig bent en niet goed weet hoe nu verder. Er gaat een wereld voor je open. Ben heel blij dat ik ben gegaan!

Tijdens de workshop ben ik erachter gekomen dat ik het ook echt kan en hoe krachtig het is!


Joy

Het was een heel fijn, gezellig en waardevol weekend. Ik werd een tijdje geleden al naar jullie workshop getrokken en het kwam voor mij ook op het juiste moment. Ik vind het heel bijzonder hoe we de energie kunnen doorgeven om mensen te healen.

Tijdens de workshop ben ik erachter gekomen dat ik het ook echt kan en hoe krachtig het is. Heel fijn om te doen! Jullie gaven mij en de rest van de groep op jullie eigen manier een vertrouwd en huiselijk gevoel waardoor iedereen tot bloei en tot z’n recht kwam. Mooi hoe iedereen werd gestimuleerd om het vooral op z’n eigen manier te doen.
Nu lekker oefenen en ontdekken hoe de healings vorm mogen krijgen.

Inspirerend, Liefdevol en Leerzaam!


Rianne

Ik wilde deze workshop graag volgen om de wereld, anderen en mijzelf te leren healen en een beetje mooier te maken.... en vooral ook om dichter bij Mijzelf te komen...

Lieve Tri of Light, Wat een prachtig mooi inspirerend liefdevol en leerzaam weekend! Ik ben jullie dankbaar🙏 Het heeft mij weer dichter bij mijzelf gebracht. Lieve universele warme groet, Rianne xxx

Een verrijking en een kadootje aan jezelf!


Norma

Op 1 of andere manier werd ik er naar toe getrokken, en ik wilde het * voelen * meer ontwikkelen, afijn deze workshop was gewoon iets wat ik moest doen.

Sinds de workshop heb ik veel meer energie, ben ik meer gefocust op dingen die ik wil, i.p.v niet wil. En de intenties zetten doe ik nu eigenlijk elke dag, dus nog bewuster geworden van alles wat er is maar ook dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Wat ik heel goed vond aan deze workshop? Ja eigenlijk alles, maar vooral de hartelijkheid en liefde en persoonlijke aandacht van Tamara, Amber en Joanna.

Ik kan deze cursus zeker aanraden! het is een kadootje aan jezelf, een verrijking en met de inzichten die je krijgt kom je weer een heel eind verder op je pad.

Genoten, gelachen, geleerd en ervaren!


Thecla

De reden waarom ik mij heb opgegeven is dat ik gepassioneerd wordt van het opnemen van heel veel informatie over alles wat met spiritualiteit te maken heeft, maar wat wil ik er mee? welk pad is voor mij bedoeld, moet ik op de splitsing links of juist rechtsaf gaan? Met deze insteek heb ik mij aangemeld, elke keer wanneer ik me aanmeldde op facebook, kwam jullie site tevoorschijn dus...…..heb er gehoor aangegeven.

Wat heb ik genoten, gelachen, geleerd en ervaren hoe mooi en fijn het is wanneer je met een hele groep mensen die je niet kent, in verbinding kunt en mag komen wanneer je met dezelfde intentie komt. Jullie zijn met jullie drietjes zooo bijzonder, zo puur en liefdevol! Het voelde als een warme deken om deel te nemen.

Daarnaast heb ik de humor en het aardse ook als erg prettig ervaren, ik ben van mening dat we het hier op deze aarde hebben te doen en vind het dan ook belangrijk om met beide voeten aan de grond te blijven. Van jullie heb ik mogen ervaren dat ook mijn manier van voelen een manier is en dat ik mag vertrouwen op de mooie kwaliteiten die ik heb en deze niet meer weg te wuiven. EN.....wat een geschenk dat ik heb mogen kennismaken met mijn enorm wijze raadgever, gids,,,,,de mooie zeeman!

Kortom, ik kan nog wel een heel epistel schrijven, maar deelnemen aan jullie workshop: een prachtig cadeau aan mijzelf en jullie hebben het echt zoooooooo mooi ingepakt!!!! Lieve Joanne, Amber en Tamara, het was FANTASTISCH!!!!!!! Natuurlijk wil ik ook al mijn mede groepsgenoten enorm bedanken, ik heb ook van jullie liefde, warmte, verhalen en ervaringen genoten, dank hiervoor!!!

Jullie liefdevolle begeleiding was hartverwarmend


Doutsje

Wat een geweldig weekend was dit. Wat een warm welkom door jullie, met jullie open houding voor ieder unieke cursist, veel geduld, duidelijke goede uitleg maar ook het proberen meedenken met ons.
Met al jullie liefde hebben jullie ons veel kennis mee gegeven en ook een stuk verwerking.

Mooi om al die verschillende mensen te ontmoeten en te zien hoe iedereen verschillend in het leven staat maar toch ook veel herkenning.
Mooi die verandering die sommigen ondergingen in dit weekend. Mooi die tijd die jullie er voor namen en de liefdevolle begeleiding was hartverwarmend.
Ik heb veel geleerd en versteld gestaan. Fijn nu te weten hoe ik de energie kan voelen en er op een andere manier mee kan werken dan ik tot nu toe deed. Dit is een verdieping voor mezelf.
Ook was het voor mij heel fijn gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dit is voor mij de opening om meer voor mijn spiritualiteit uit te komen, er meer mee te doen en nog meer te gaan leren. Jullie reizen spreken mij ook erg aan en als het even kan ga ik volgend jaar mee.

Ik heb me heerlijk verwend gevoeld. Vol op water en thee met lekkere hapjes en dan die lunch van jou Amber. Anders dan ik gewend ben maar heerlijk.
Heel uniek en bijzonder dat een moeder samen met haar 2 dochters dit organiseert. Mooi te zien hoe jullie elkaar de ruimte geven en elkaar aanvullen.
En bijzonder dat Tamara en Amber op zo'n jonge leeftijd al die ervaring hebben opgedaan en de kennis zo goed kunnen overdragen.
Dank je voor jullie Licht & Liefde

Ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen!


Lydia

Ik wilde graag leren hoe ik een healing kan gaan geven. En deze verwachting is helemaal uit gekomen.

Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Er zijn bij mij heel veel emoties losgekomen. Voelde als een hele bevrijding en voelde mij gesteund door de hele groep. Zo fijn.
Heb healingen gekregen en mogen leren geven....geweldig! De meditaties waren ook hartstikke fijn.
En ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen tijdens de healingen. Daar ben ik zo blij mee. Deze ga ik zeker gebruiken in de toekomst.

Het eten verzorgd door Amber, was ook heerlijk. Daar zag ik erg tegen op , omdat ik niet zo'n makkelijke eter ben. Maar ik had geen klagen, dus bedankt Amber.

Joanna en Tamara , bedankt voor deze intens warme workshop. Ik ben blij dat ik jullie heb ontmoet en hoop jullie in de toekomst nogmaals tegen te komen, misschien wel op Sardinië.
Lieve groet

Mega waardevol en liefdevol


Majken

Mijn interesse in spirtualiteit is gaan bloeien. En deze workshop leek me heel mooi om daarin verder te groeien. Ik ging eigenlijk de workshop in zonder verdere verwachtingen.

Het heeft me volledig overdonderd. Op een zeer positieve manier. Deze workshop is mega waardevol en liefdevol!
Ik heb heel wat inzichten gekregen. En nu een halve week verder blijf ik inzichten houden. De begeleiding tijdens de workshop was heel prettig. Er werd echt afgestemd op de behoeften van ons allen in de groep. Ik zou het zo komend weekend weer doen!

Intens, helend en "life-changing"


Heleen

De reden dat ik wilde deelnemen was dat ik heel graag healingen wil gaan geven aan dieren, met name paarden omdat deze dieren heel vaak in stilte lijden.Ik had van te voren al heel erg het gevoel dat het ‘mijn ding’ zou zijn,maar ik had wel bevestiging nodig.

Het was intens!Dat vooral!Zo fijn om met gelijkgestemden te kunnen praten,en met jullie die telkens aangaven dat je op je gevoel en intuïtie kunt vertrouwen. Sowieso de hele sfeer van respect en vertrouwen.Toen ik na de tweede dag thuis kwam had ik het gevoel dat er een grote pijl boven m’n hoofd hing met een bord eraan,waarop met grote letters ’Animal Healer’ stond!!

Voor mij was het ‘life-changing’ om er bij te zijn geweest!De ervaring was intens,helend en waardevol.En zoooo fijn om met gelijkgestemde mensen te zijn! Met grote letters een ABSOLUTE AANRADER!

Bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen zoveel voor elkaar kunnen betekenen


Ivonne

Ik wilde deze workshop graag doen voor mijn eigen ontwikkeling, om uit te vinden wat ik ermee zou kunnen doen. De praktische insteek, veel oefenen, met heldere uitleg, vond ik echt heel goed.

En wat bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen, zoveel voor elkaar kunnen betekenen in 2 dagen tijd! Mooie inzichten over hoe je dit op je eigen manier kunt gaan toepassen in je werk en je leven. Zeker een aanrader deze workshop.
Zou mooi zijn als er volgend jaar een terugkomdag wordt georganiseerd.

Een geweldige workshop!


Christine

Ik was heel benieuwd hoe het voor mij zou zijn om met energie te werken. Deze 2-daagse workshop heeft mij zoveel laten zien en voelen. Erg mooi om dit te hebben gedaan.

De inhoud was erg goed en alles werd duidelijk uitgelegd. Heel waardevol om te leren dat er zoveel mogelijk is als je met energie aan het werk gaat.
Deze workshop heeft mijn bewustwording vergroot en ik wil zeker iets gaan doen met energetisch werk in de (nabije) toekomst. Echt een geweldige workshop!

Nieuwe inzichten over energieën en chakra's


Alice

Ik had mij aangemeld voor deze workshop om nieuwe inzichten op te doen, maar ook om een blokkade (waar ik de vinger maar niet op kon leggen) op te lossen. En dat is gelukt! Ik heb ook veel nieuwe inzichten over energieën en chakra's opgedaan. We hebben veel geoefend en daar zal ik zeker mee doorgaan.
Ik vond de nuchtere "down to earth" werkwijze echt heel fijn en goed en kan deze workshop zeker aanraden.

Dit is wat ik zocht!


xxx

Wat een bijzondere dagen! Alles was compleet en perfect. Ik heb heel veel geleerd, alles werd goed uitgelegd. Dit was precies wat ik zocht, nu kan ik verder.

Wat ik zeker ga onthouden en gebruiken zijn de prachtige inzichten die ik heb gekregen over de kracht van Energie, een doorgeefluik zijn, hoe het werkt met de blokkades en vooral voelen!
Een echte aanrader deze workshop!

Alles flowt zoals het hoort te flowen en het is dan ook echt een aanrader!


Tessa

Ik voelde al een poosje dat ik een Energy Healing workshop of cursus wilde volgen, maar wist niet goed wat ik wilde, aangezien er zóveel keus is. Toen ik deze cursus zag, voelde ik gelijk "ja!"

Het was heel fijn om, tijdens de workshop, op verschillende manieren te voelen hoe energie werkt. Er was volop ruimte om te ontdekken wat voor mij werkte. Het brainbalancen en de verschillende "technieken" van werken met mijn handen gebruik ik nu regelmatig en, zoals al was aangegeven, kom ik steeds meer tot, een voor mij werkende, manier.
Het gevoel van gelijkwaardigheid en saamhorigheid tijdens de workshop was heel erg fijn, iedereen had de ruimte om te ontdekken en te verbinden.

De combinatie van begeleiding door zowel Joanna als Tamara, met hun eigen talenten, maakt deze workshop compleet en bijzonder. Alles flowt zoals het hoort te flowen en het is dan ook echt een aanrader! Wat ik ook heel erg fijn vond is dat het vooral ook een heel eerlijke en nuchtere cursus is.

Jullie "down to earth" aanpak sprak mij erg aan


Alain

Het was knus en gemoedelijk door de grootte van groep. Daardoor kregen we meer aandacht en konden we onze vragen en twijfels gelijk uiten waar jullie met liefde op in gingen. Jullie "down to earth" aanpak sprak mij erg aan.
De week na de workshop is er bij mij van alles opgelost/verwerkt (bewust/onbewust), ik was dan ook snel moe en heb veel geslapen.

Ik heb inmiddels een massagetafel aangeschaft en al een aantal healingen gegeven. En er is zelfs al door iemand een vervolgsessie aangevraagd.
Bedankt voor de liefdevolle begeleiding tijdens de workshop!

Geen uren theorie en handboeken, maar echte en onmiddellijk inzetbare praktijk. Een absolute aanrader!


Antje

Ik had mij aangemeld voor deze 2 daagse workshop omdat ik graag nog meer wilde leren over energie. Over hoe ik mezelf beter kan beschermen tegen de steeds binnenkomende energie van anderen en hoe ik mijn healende capaciteiten kan benutten.

Ik kan niet ander zeggen dat het een super waardevolle workshop was! Ik hield van de energie, de verbinding en het gevoel van thuiskomen onder mensen die ik herken. Als "alien" voelende in deze wereld was dat een fijne verademing. Joanna en Tamara zijn een perfect complementair duo, met elk hun eigen invalshoek en talenten. Ik woon helemaal in België, maar het was het meer dan waard om hiervoor 6 u in de auto te zitten!! Geen uren theorie en handboeken, maar echte en onmiddellijk inzetbare praktijk.

Ik heb tijdens deze workshop niet alleen leren werken met healende energie, maar ook vonden mijn mediumschap vaardigheden plots hun weg naar buiten.

Sinds de workshop gebruik ik de healing heel vaak op mijn huisdier, kinderen en partner. Binnenkort ga ik ook aan de slag met andere mensen. Ik vind het ongelooflijk spannend allemaal!!

Ik kan de Workshop Universal Energy Healer absoluut aanraden!! Eenieder die met energie aan de slag wil, het beter wil begrijpen, zich wil leren afschermen, of gewoon eens onder gelijkgestemden wil vertoeven onder begeleiding van super vrouwen, moet hier zeker naartoe gaan!!!! Het is het geld meer dan waard!!

Al snel voelt het heel natuurlijk alsof je niets anders hebt gedaan


Lonneke

Na een duidelijke uitleg van Joanna gingen we aan de slag met het oefenen van healingen geven. In het begin is het een beetje onwennig, omdat je nog niet precies weet wat je gaat voelen. Maar al snel voelt het heel natuurlijk alsof je niet anders hebt gedaan.

Ook de reactie van de mede deelneemsters zorgden er bij mij voor dat ik meer op mezelf ging vertrouwen. Het leek me namelijk niet mogelijk om in een paar dagen tijd zelf healing te kunnen geven, maar dat is dus wel zo.

De opleiding is door Joanna tot in de puntjes verzorgd en je krijgt een uitgebreid werkboek mee zodat je thuis alles rustig na kunt lezen. Ik heb thuis op mijn vriend geoefend en die viel al vrij snel in slaap. Een groter compliment kan je niet krijgen!

Ik ga een massagetafel lenen zodat ik uit kan zoeken of healing geven een hobby van me is of dat ik er professioneel mee aan de slag wil gaan. Al met al een zeer geslaagde opleiding dus!

Echt heel bijzonder dat ik zo mensen kan helpen!


Fenny

Na de vakantie had ik me uiteindelijk na veel wikken en wegen opgegeven voor de opleiding. Ik ging er heel onbevangen naar toe, met het idee van: we zien wel! Voor mij was het een erg bijzondere ervaring; ik ben me veel meer bewust van de dingen die ik grotendeels onbewust eigenlijk al deed of niet deed. Een paar dagen na de opleiding heb ik mijn man een healing gegeven (ik had inmiddels via marktplaats een massagetafel gekocht). Hij was zo goed als direct vertrokken in dromenland. Ik heb het als heel bijzonder ervaren. Je handen doen het werk wel, en dat heb ik ervaren! Mijn hand draaide rondjes en ging heen en weer. Echt heel bijzonder dat ik zo mensen kan helpen! Het voelt goed. Ik blijf mijn gevoel volgen en mensen helpen op mijn manier.

Ik had niet verwacht dat ik binnen twee dagen in staat zou zijn om zelf healingen te geven


Els

Ik vond het een hele bijzondere opleiding! Ik had niet verwacht dat ik binnen twee dagen in staat zou zijn om zelf healingen te geven, maar het voelde heel natuurlijk om te doen. Zoals je zelf al zei: het is alsof ik het me weer moest herinneren. De meditaties die we deden om onze chakra's te openen hielpen enorm in het proces van energie voelen en ervaren. Kortom twee hele ontspannende en energieke dagen waar ik met een grote lach op mijn gezicht vandaan kwam en weer lang op kan teren.

Online cursus Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Gidsen

Echt een aanrader deze prachtige cursus!


Jessica

Ik heb al eerder een soortgelijke cursus gedaan, maar bij deze VOELDE ik dat het voor mij de juiste is. Ik voel een connectie.
Het is een hele duidelijke cursus met fijne tools. Ik ben al zo lang op zoek naar mijn levensdoel. Ik denk dat deze tools mij hier verder mee gaan helpen.
Echt een aanrader! Dank voor deze prachtige cursus!

Wauw, de oefening om de vibratie te verhogen en dan een vraag stellen werkt echt!


Geeta

Wauw, de oefening om de vibratie te verhogen en dan een vraag stellen werkt echt! Super gewoon. Heb het nu al paar keren gedaan en voel de energie gewoon stijgen naar een ander level. Voelt zo fijn, alsof je in Het Licht staat te stralen. En het gevoel erbij is gewoon wauw. Heel even denk je toch weer tijdens het communiceren met je Spirituele Team dat het je eigen gedachten zijn, zo van, ik verzin het zelf, maar toch voel je heel diep van binnen dat het niet zo is. En als je dan opeens heel emotioneel wordt dan kan je er zeker niet meer omheen. Dit is echt heel leuk. Voel me net een stuiterbal, Haha. Wordt hier echt heel blij van. Dank je wel voor deze mooie cursus Joanna en Mijn Spiritele Team voor het op mijn pad brengen, en natuurlijk ik zelf bedankt dat ik het aangepakt heb😉💪❤️

Woorden schieten tekort


Katja

Ik deed net de meditatie van module 6.
Dankjewel Amber en Levi voor een prachtige meditatie.
Woorden schieten tekort om deze ervaring te beschrijven.
Ik voelde zo'n krachtige energie. Ik voelde me steeds groter worden tot ik oploste in het licht.
Ik was thuis.
Ik voelde hoe mijn gidsen me energie gaven via mijn schouderbladen. Me lieten weten dat ik altijd veilig ben, dat er van me gehouden wordt.
En op het einde had ik een sterk verlangen om mijn leven op aarde te leiden vanuit dit licht.
Ik voel me zo dankbaar dat ik dit mocht ervaren. ☺️ Dankjewel 💗🙏

Ik ben heel blij met deze mooie cursus en heb er heel veel aan gehad!


Patricia de Munnik

Stap voor stap maak je kennis met spiritualiteit, intuïtieve berichten ontvangen en dat alles met liefde is. Mijn nieuwsgierigheid was enorm in deze cursus. Als ik wakker werd, ging mijn gedachten gelijk weer naar deze cursus, wetend dat er weer een mooie nieuwe les voor me klaar stond. Dit is de enige cursus van alle opleidingen, cursussen etc. die ik ooit hebt gedaan die mijn nieuwsgierigheid zo heeft opgewekt.
Ik ben heel blij met deze mooie cursus en heb er heel veel aan gehad, met name de meditaties. Echt een aanrader!

Wat een prachtige cursus!


Arien

Wat een prachtige cursus, ik heb er erg veel aan!
En wat is de meditatie bij de les over blokkades prachtig!
Echt heel bijzonder!

To the point en hele fijne handvatten!


Carin

Hartstikke fijne cursus, waar ik nu bijna 1 week mee bezig ben. Je mag elke dag een les doen, maar uiteraard kun je ook wat langer over een les doen. Inclusief heerlijke meditaties!
Ik vind het echt een hele fijne cursus, to the point en fijne handvatten om ook dat stukje verder te mogen ontwikkelen. Genieten!

E-Cursus "Bewuster leven vanuit je Hart" 

Zonnestraaltjes

Kort en bondig met veel inhoud


Sylvia

Het voelde iedere keer weer als een cadeautje om een zonnestraaltje te mogen ontvangen. Het fijne vind ik dat ze kort en bondig zijn met veel inhoud. Ze voegen zeker iets toe aan de groei en ontwikkeling waar ik nu midden in zit. Het zonnestraaltje van dag 11 bijvoorbeeld gaf mij een flinke dosis inzicht en kwam voor mij op het juiste moment, omdat dit iets waar ik nu midden in zit. Ik vind de Zonnestraaltjes mooi, inspirerend, kort, bondig, overzichtelijk, met veel inhoud en van mij mogen jullie er nog veel meer maken! Dank je wel voor de prachtige zonnestraaltjes!

Kleine bewustzijnsmomentjes met een groot effect


Chantal

Het was telkens een mooie en positieve start van de dag. En ze zijn allemaal waardevol, kleine bewustzijnsmomentjes maar met een groot effect! Fijn ook om er verder mee aan de slag te gaan en op te mediteren.

Voor iedereen die aan het ontwaken is, is dit een absolute aanrader!


Caroline

Ik was al volop aan mijn transformatie begonnen (ben sinds afgelopen juli met een burn-out thuis, en dit is voor mij dé kans geweest om de reis terug naar binnen te maken en mezelf te herinneren wie ik werkelijk ben en wat mijn zielsmissie is). De zonnestraaltjes zijn hierop een welkome aanvulling en ook herkenning geweest om mezelf weer te hervinden en mijn licht dag voor dag meer te mogen gaan laten stralen

Mooie inzichten opgedaan door de Zonnestraaltjes: hoe contact te maken met mijn innerlijke ik, mijn hart en naar deze hartstem te luisteren en te handelen. Mijn gedachten (ego) in dienst van mijn hart te laten werken en volledig vertrouwen hierop, meedeinen op de golven van het leven wat dit me biedt.

Ik vond de zonnestraaltjes erg waardevol, liefdevol en vanuit het hart aangeboden, heel mooi, en.... alles wat je vanuit je ware essentie en intentie doet kan alleen maar mooi en puur zijn, magisch mooi, en doordrenkt met je passie, dat voel ik er in alles doorheen. Voor iedereen die aan het ontwaken is dit een absolute aanrader!

Leuk en erg leerzaam


Elvira

Leuk en erg leerzaam om iedere ochtend te ontvangen in je mail. Ik heb er van geleerd dat een positieve mindset je veel kan brengen. Zeker een aanrader.

Elke dag een positief cadeautje!


Lisa

Ik ben normaal gesproken niet elke dag bezig met Bewust zijn, maar door de Zonnestraaltjes was ik dat wel. Ik vond de inhoud van de zonnestraaltjes prettig om te lezen en goed te begrijpen. En wat ik zeker ga onthouden en gebruiken is dat ik kan meegaan met de "flow" van het leven en niet alles vast wil leggen. Ik vond het top en kan het van harte aan iedereen aanraden omdat het een positieve vibe geeft aan de dag, elke dag een positief cadeautje!

Ik voel mij werkelijk steeds meer mijzelf


Jan

De Zonnestraaltjes hebben echt heel veel waarde aan mijn leven en BewustZijn toegevoegd, daar kan ik volmondig ja op zeggen! Ik zit inmiddels 11 maanden thuis met een burn-out, en heb de afgelopen tijd veel geleerd. Deze Zonnestraaltjes sluiten daar perfect op aan, ik voel mij werkelijk steeds meer mezelf. Ik heb er o.a. van geleerd dat mijn gevoel van eigenwaarde er mag zijn, en dat ik gelukkig mag zijn zoals ik ben. Echt een aanrader!

Het heeft mij anders laten denken


Julia

Ik vond de Zonnestraaltjes inspirerend en waardevol. Het laat mij anders denken:"Ik mag er zijn. Ik ben goed zoals ik ben. Ik heb iets te bieden".

Deze cursus heeft echt waarde toegevoegd aan mijn leven


Gerna

Deze cursus heeft echt waarde toegevoegd aan mijn leven, vooral de inzichten van het Ravijn. Ik kan de Zonnestraaltjes dan ook zeker aanraden.

Erg waardevol


Tammy

Ik vond de Zonnestraaltjes erg leuk, leerzaam en waardevol. Ik heb ze allemaal bewaard zodat ik ze terug kan kijken en de oefening of meditatie kan herhalen. Echt een aanrader!

De inhoud is zeer vaak direct toepasbaar


Liselotte

Ik vind de Zonnestraaltjes super! De inhoud is, raar maar waar, zeer vaak toepasbaar op de dag die loopt en mijn gevoelens van die dag, soms komt die heel goed van pas. De combinatie van het verhaal, de oefening en quote is zeer origineel. Verschillende inzichten zijn zeer toepasbaar, afhankelijk van het moment of het thema. Bijvoorbeeld die van vandaag helpt me om moed te verzamelen voor een voordracht die ik dit weekend moet geven. Ik verheug me al op de volgende 11 Zonnestraaltjes! Zeer zeker een aanrader! Oprecht dankjewel xxx

Online cursus I Love ME

Ben weer thuisgekomen bij mezelf!


Arien

Lieve Joanna,
Graag wil ik je vertellen dat ik ontzettend blij ben met je prachtige cursus.
Ik heb er echt heel veel aan en ik voel me een ander mens.
Ben weer thuisgekomen bij mezelf!
Heel dankbaar ben ik dat deze cursus op mijn pad kwam.

Alle stukjes beginnen op hun plaats te vallen!


Bart

Ik volg met heel veel plezier en interesse jouw cursus I LOVE ME !
Ik ben 4 jaar geleden zwaar overspannen geraakt en heb sindsdien last van depressies. Sinds 't begin van dit jaar gaat het gelukkig een stuk beter met mij mede door allerlei gesprekken, cursussen en workshops die ik heb gevolgd.

Ik kwam echter tot de conclusie dat ik een enorm stuk plezier en blijdschap miste, iets wat ik vroeger heel veel had, dus een gebrek aan zelfliefde. Jouw cursus verbindt een aantal elementen waarmee ik al bezig was en waarvan ik nu het verband zie en jij benoemt veel zaken op een heldere nuchtere manier en dat komt enorm goed bij me binnen.

Dus enorm bedankt daarvoor. Ik heb het gevoel dat alle stukjes op hun plaats beginnen te vallen en dat voelt waanzinnig goed !

Een hele praktische cursus waardoor ik veel inzichten heb gekregen


Karen

Echt een aanrader! Ik heb door de cursus I Love ME veel inzichten gekregen in waarom ik doe wat ik doe (veel komt voort uit negatieve overtuigingen over mezelf die ik in mijn jeugd heb 'bedacht'). Ik ben hierdoor positiever gaan denken over mezelf.

Wat ik ook echt fijn vond is dat het een hele praktische cursus is. Het taalgebruik en de vele voorbeelden zijn heel duidelijk. Ook de metaforen helpen mij om dingen beter te begrijpen, zoals van de taxi en wie aan het stuur zit.

Online cursus Spiegel van je Ziel

Duidelijke cursus, met zalige verhaaltjes die elk voor zich echte eye-openers zijn!


Chrisje

Na een prachtige reis naar Sardinië met Tri of Light was ik helemaal opgeladen en vol goede voornemens. Eens weer thuis nam het gewone leven weer zijn loop en kwamen (deels) oude gedachtenpatronen en gedrag toch weer naar boven. Ik kende het enneagram al, maar was heel benieuwd naar het Tri-Enneagram en hoe deze nieuwe inzichten kon geven om die cyclus te doorbreken.

De cursus is heel goed opgebouwd, duidelijk, met zalige verhaaltjes die elk voor zich echte eye-openers zijn. Ik kende vooraf mijn enneatype al, maar voor mij was het laatste hoofdstuk van de cursus heel waardevol, omdat het aangeeft wat voor mij de meest aangewezen manier is om de sprong over het ravijn te wagen.

Ik heb geleerd om mijn angsten niet meer te zien als vijand, maar eerder als een hulpmiddel om gevaren te onderkennen. Maar ook niet meer dan dat. Dan kan ik de angst loslaten om in mijn kracht te gaan staan en op een andere, vrijere manier keuzes te maken. Ik heb ondertussen al veel stappen gezet en ben "aan het springen"! Echt een aanrader dus deze cursus! Gewoon doen!

Ik ben nu in staat om anders te kijken naar mezelf en andere mensen


Diny

Ik ben gestart met deze cursus om mijzelf beter te leren kennen en voor mijzelf op te kunnen komen. Ik vond de cursus erg waardevol, alles werd goed uitgelegd en de video's waren helder. Ik ben nu in staat om anders te kijken naar mezelf en andere mensen. Een hele mooie cursus, ik ben er wijzer op geworden en heb geleerd meer van mezelf te houden (stapje voor stapje), en kan het zeker aanraden om deze cursus te volgen.

​Ik ben mij nu meer bewust van mijn kwaliteiten en dat ik daar trots op mag zijn


Hedwich

Gek genoeg is mij dat na deze cursus meerdere malen verteld door anderen. Misschien deden zij dat eerder ook al, maar was ik daar doof voor. Het heeft mij veel geleerd over mijzelf, maar ook over andere type mensen. Deze cursus is erg geschikt om jezelf te leren begrijpen, maar ook je collega's , klanten, familie en vrienden. Een aanrader dus

Als ik dit eerder had geweten had ik allang veel meer uit mijn leven kunnen halen


Augiaz

Door mijn Tri Enneatype te leren kennen, ontdekte ik ook hoeveel meer ik kon groeien en hoe ik veel minder uit mijzelf haalde dan mogelijk was. Het gaf me hoop en concrete handvatten om stappen te nemen waarmee ik dichter bij mezelf kom.

Challenge Heart Desires

Je geeft me zelfvertrouwen!


Nanet

Echt een aanrader deze challenge! Jij bent een topper Amber! Ik heb veel aan de filmpjes gehad, je geeft me zelfvertrouwen! Ik heb er van geleerd om te luisteren naar mijzelf, mijn eigen ik.

Heel waardevol


Rianne

Ik vond deze challenge heel waardevol, het heeft me meer inzichten gegeven doordat ik alles eens duidelijk heb uitgeschreven. De energie en het enthousiasme van Amber vond ik heel fijn. En wat ik zeker vaker zal gebruiken is de oefening om bij angst deze op te schrijven en mijn verlangens er naast te zetten. En het opschrijven van excuses en deze ontkrachten. Een aanrader deze challenge!

Ik ben een stap dichter bij mijn hartsdoel gekomen


Jade

Ik ben een stapje dichterbij mij hartsdoel gekomen. Daar ben ik blij mee!
"Angst kun je ombuigen naar kracht" , prachtig zoals jij dat verwoord.
Ik vind het nog lastig om zo te denken, maar t heeft me diep geraakt en dat neem ik zeker mee!

Deze challenge gaf mij inzicht in mijn diepste hartenwens!


Rowena

De energie en enthousiasme van Amber kwam aan in mijn hart. Zo nu en dan drukte ik op pauze om de woorden beter in mij op te kunnen nemen. Door haar duidelijke vertellen, kreeg ik positieve energie en wilde ik aan de slag gaan met de opdracht. Door de opdracht te doen/maken werd ik enthousiast, omdat ik dit in mijn eigen leven wilde toepassen. Ik kreeg energie van het feit dat zij mij liet inzien wat mijn diepste hartenwens was. In mijn eentje was dit niet gelukt, omdat ik dit onderdrukte.

Ik heb er van geleerd dat als ik echt iets zou willen, het absoluut mogelijk is! En als ik even niet weet hoe ik dit kan bereiken, ik de handvatten kan gebruiken die ik heb gekregen van Amber.

Ik kan deze challenge zeker aan iemand anders aanraden. Er zijn binnenin mij namelijk nieuwe inzichten gekomen en deze zullen niet meer verdwijnen. Dankjewel Amber voor alle tijd en energie die jij hebt gegeven aan mij.

Ik ben weer in contact gekomen met mijn creativiteit!


Tessa

Ik vond het inhoudelijk erg krachtig! Eindelijk heb ik het inzicht gekregen waarom ik mijn hearts desire niet 'durfde' te creëren. Jouw energie en enthousiasme wakkerde ook die van mij aan. Ik gebruik nu nog dagelijks het uitdiepen van mijn angsten wanneer ik hier tegen aan loop. Dankzij jou ben ik weer in contact gekomen met mijn creativiteit, dank je wel Amber!

Workshop Spiegel van je Ziel

Het heeft me inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, maar ook in mijn valkuilen


Belinda

De workshop Enneagram is een workshop die ik een ieder kan aanbevelen. Je ontdek wat voor type je bent. Bij mij was dat nog niet zo makkelijk vast te stellen, maar er werd ruim de tijd genomen. Het heeft me inzicht gegeven in mijn kwaliteiten maar ook in mijn valkuilen en waarom ik in sommige situaties op een bepaalde manier reageer. Hierdoor word je je bewust hoe je het anders zou kunnen doen. Ik ga zeker nog een keer de vervolgcursus doen"

Heb er heel veel aan gehad en nu nog!


Elly

Wij hadden een weekje vakantie op Sardinië geboekt en met Joanna José afgesproken om de basisworkshop enneagram te doen in die week. Dat was een geweldige ervaring. Een super dag gehad met een hele goeie verzorging door Joanna José.Inzicht in jezelf krijgen door het enneagram met een goeie uitleg erbij, het was een fantastische gewaarwording Kan het iedereen aanbevelen om een workshop enneagram te volgen voor jezelf!! Heb er heel veel aangehad en nu nog! Bedankt Joanna José voor alles!!

Inzicht in wie ik ben, maar vooral waarom ik wat doe


Katja

De enneagram workshop kwam voor mijn net op het juiste moment. Ik voelde me goed maar voelde wel dat er iets extra was. Er moest een manier bestaan om beter de krachten te bundelen om naar een hoger niveau te gaan. Een hoger niveau van vriendschap maar ook in werkrelaties. Door de ongedwongen, maar zeker niet zweverig sfeer, heb ik op korte tijd een aantal mooie handreikingen gekregen die ik goed kan gaan inzetten. Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben, maar vooral waarom ik wat doe. Ook wel een nieuwe start betreft het omgaan met andere en meer bepaald met mijn werknemers - hier probeer ik veel meer te vertrekken van het Enneagram model om zo ieders groeilijn helpen te vinden. Ik heb deze workshop inmiddels al aangeraden aan een vriendin van me die top bezig is, maar je ziet dat ze te veel energie insteekt. Ze forceert en blokkeert terwijl ze heel veel te geven heeft. Joanna bedankt!

Als je bezig bent met bewustwording krijg je heel veel inzicht door het Enneagram


Tamara

Vooraf aan de workshop was ik al wat bekend met het enneagram en mijn persoonlijkheidstype. Toch was er tijdens de workshop nog genoeg te leren en te ervaren. Met name het inzicht in de manieren waarop je binnen je type kan groeien en de duidelijke uitleg wat nou precies je ego is en wat je eigen gevoel, heb ik persoonlijk veel aan gehad. De sfeer was zeer prettig binnen de groep en ik heb het als erg leerzaam ervaren. Ik kan het dan ook zeker aanraden aan anderen! Mensen die bezig zijn met bewustwording krijgen heel veel inzicht door het Enneagram en tijdens de workshop wordt heel helder uitleg gegeven over hoe het allemaal werkt en wat je ermee kan

Meer inzicht in mijzelf en anderen


Jolanda

Ik vond het een hele leuke workshop. Ik heb hierdoor nog meer inzicht in mijzelf en anderen gekregen. Het fijne hiervan was dat je verschillende situaties en karaktereigenschappen beschreef waardoor het nog helderder werd. Ik denk er vaak aan, vooral in bepaalde situaties en ben mij meer bewust waarom ik zo reageer. Graag zou ik nog meer van alle types te weten willen komen om een completer beeld te krijgen. We hebben vooral ons eigen type breeduit besproken. Enneagram is veel omvattend en dat wil ik me graag nog verder eigen maken, het is niet makkelijk, vind het dan ook fijn om er over te discussiëren met mensen die het ook kennen. Wanneer je weer een workshop in Holland geeft, laat het me dan weten zodat ik het door kan sturen naar geïnteresseerden.:-) Dank je voor deze inspirerende workshop!

​Inzicht in je gedrag; waarom je de dingen doet zoals je ze doet


Elsbeth

Ik heb de workshop Enneagram gevolgd op mijn vakantie in Sardinië. Met een korte vragenlijst krijg je al snel een beeld die bij je past. Het goede is dat er niet gezegd wordt, jij bent zo. Door middel van de workshop kan je zelf vaststellen welk type je bent. De workshop geeft inzicht in je kwaliteiten maar ook in de overige 8 enneagram typen. Het geeft meer inzicht in je gedrag, waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het helpt je ook te kijken wanneer draaf ik door en waar kan ik mijn rust vinden. Al met al een prettige spiegel om in te kijken, of om eens op te poetsen;) Joanna is overigens zonder oordeel waardoor het gemakkelijk is om je open op te stellen

Bedankt voor de inspiratie om een betere versie van mijzelf te worden


Amber

Ik heb de enneagram workshop ervaren als een ware eye-opener. Op een bijzondere wijze maak je kennis met een compleet nieuwe kijk op dingen. Onder leiding van Joanna ga je op onderzoek uit naar alle verschillende persoonlijkheidstypen die er zijn. Al gauw kon ik mijzelf identificeren met één van de types. Bijzonder om te ervaren dat de beschrijving zo accuraat kan zijn. Het leukste deel van de workshop vond ik dat je ook inzicht krijgt in de beweegredenen van anderen. In ieder mens schuilt een enorme wereld die je aan het oppervlakte niet meteen opmerkt! (De mens is immers zo ingewikkeld als wij het zelf maken.) Dankzij de persoonlijke aandacht en de fijne sfeer die Joanna creëert, ontstaat er een fijne werksfeer waardoor je de ruimte krijgt om ook zelf lekker op onderzoek uit te gaan. Al met al heb ik deze workshop als plezierig en zeer waardevol ervaren. Ik kan iedereen aanraden om dichter bij zichzelf te komen met behulp van deze Enneagram workshop. Bedankt Joanna; voor de inspiratie die je me hebt gegeven om een betere versie van mijzelf te worden!

Ik kan deze workshop aan iedereen aanraden!


Arno

De workshop was ongedwongen in een heel ontspannen situatie. Dat geeft je de ruimte om goed na te kunnen denken over hetgeen er van je gevraagd wordt. Doordat er open en ontspannen sfeer was, praat je makkelijk over hetgeen je moeilijk of zwaar valt in het leven. Deze workshop heeft mij de spiegel voorgehouden van wie en wat ik ben, en niet onbelangrijk hoe ik kan reageren. Doordat je geconfronteerd wordt met jezelf (en de waarheid is niet altijd leuk om te horen) krijg je hier de informatie hoe je aan je zelf kan werken. Niets moet en alles mag.

De workshop heeft mij veel gebracht en inzicht gegeven. Natuurlijk maak ik nog wel eens fouten, na het volgen van deze workshop! Toch ben ik me er iedere dag bewust van en zeker mee bezig. En als je dan een fout maakt, doe je je uiterste best deze weer te herstellen. Ik kan deze workshop aan iedereen aanraden! Waarom? Omdat het inzicht geeft in jezelf en je na deze workshop makkelijker met jezelf om kunt gaan en beter in het leven staat. Dus ik zeg doen!

Wil je persoonlijk advies over welke van onze diensten het beste bij jou past?

Vraag een gesprek met ons aan waarin wij je helpen helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Om een afspraak hiervoor te maken kun je een email sturen naar info@tri-of-light.nl