fbpx

Wij zijn Tamara, Amber en Joanna

Ik Ben Joanna. Als BewustZijns coach, Enneagram trainer, healer en medium leer ik jou HOE jij écht van jezelf kan gaan houden en vol zelfvertrouwen kan gaan stralen. Ik laat jou zien hoe jij jouw BewustZijn kan vergroten en jouw Ego kan helen en omarmen. Zodat jij je weer kan verbinden met wie jij écht Bent en er ruimte komt voor positiviteit en Liefde & jouw dromen en verlangens.

Ik Ben Amber. Als motivational speaker, dromenjager, Licht Channeler en passionista daag ik jou uit om vanuit jouw essentie te leven. Met een oog voor talent en potentie help ik je door middel van zelf ontwikkelde creatieve tools om het beste uit jezelf te halen.
Jouw levensmissie wacht op jou, laten we samen jouw energietrilling verhogen en het leven aantrekken die jij verdient!

Ik Ben Tamara. Mijn missie als Intuitief Coach is jouw verbinden met jouw authentieke zelf.
Ik help je om jouw talenten te ontdekken, gevoelens te erkennen en je hart te volgen, zodat jij steeds meer kunt leven op een manier die helemaal bij jou past.
Je levensmissie leven begint bij je zelf zijn!

Uit onze gezamenlijke levensmissies werd
Tri of Light geboren!

In 2015 waren we, nog los van elkaar, bezig met de Bewustzijnsleer, ieder in haar eigen element, op haar eigen pad
Joanna vanuit oude wijsheden en mentale bewustwording (mind), Tamara vanuit eenheidsverbinding en emotionele bewustwording (soul) en Amber vanuit artistieke creatie en bewustwording van fysieke kracht (body).

Als moeder en dochters deelden we natuurlijk veel van onze kennis en inzichten met elkaar en als vanzelf ontstond het dat we steeds meer gingen samenwerken. En wauw wat was dat bijzonder! Al onze talenten en hartsverlangens kwamen samen en de puzzelstukjes vielen als magisch in elkaar.

Samen kunnen wij mensen het meest complete ''totaalpakket'' in BewustZijn aanbieden die er is!
Het was een geweldig moment toen wij ons realiseerden dat wij één en hetzelfde wensten! Ieder met ons eigen stukje van de puzzel om het te verwezenlijken, maar allemaal stukjes van de zelfde puzzel! We besloten dan ook om onze krachten te bundelen en sindsdien bewandelen we samen het pad naar onze droom:

een trainingscentrum in Sardinië en Nederland waar we de meest mooie, inspirerende en krachtige zielsreizen, workshops, en retraîtes gaan geven voor al die mooie (ontwakende) lichtwerkers die voelen dat ze hier en nu op Aarde zijn om een reden

2016 werd voor ons een magisch jaar. Volledig afgestemd op elkaar (en nu en dan gefocust op onze eigen innerlijke groeiprocessen) werden wij (op)geleid door onze gidsen om te helpen de wereld te verlichten.
Tri of Light werd geboren en klaargestoomd om in 2017 krachtig in de wereld te worden gezet, om andere lichtwerkers te helpen met het zich herinneren van de oude wijsheden en hun eigen innerlijke krachten.

Het is onze levensmissie jou te helpen, je weer te verbinden met wie jij werkelijk bent, om samen de wereld te verlichten

Wil je graag advies over welke van onze diensten het beste bij jou past?

Het handigste is om dan eerst de GRATIS Ziel vs Ego test te maken.
Heb je daarna nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@tri-of-light.nl