Ik ben Joanna José Bruins Slot. De eigenaresse van Tri of Light.
Ik woon in Hoogeveen, maar voor mijn werk ben ik een groot deel van het jaar op Sardinië.

Ik heb jarenlang bij diverse gemeenten gewerkt op de afdeling sociale zaken (als consulent, juridisch medewerker, beleidsmedewerker en de laatste jaren als teamleider). En daarnaast was ik ook actief in de lokale politiek.

Ik was altijd wel geïnteresseerd in spirituele zaken, maar veel te druk bezig met alles in mijn leven "onder controle" te houden (werk, kinderen, huwelijk etc.) om me hier echt voor open te stellen.

Totdat ik, in 2010, werd "wakker" geschud...........

Er moet toch meer zijn......... maar wat en hoe?

Ik had al een tijdje het gevoel dat er iets "miste" in mijn leven. Ik wilde meer, iets anders ....... mijn werk gaf me niet meer de voldoening die ik er daarvoor uit haalde. Ik had sterk het gevoel dat er meer moest zijn, maar wat en hoe ......... geen idee. Het werken begon me steeds meer energie te kosten en ik was eigenlijk de hele tijd alleen maar moe. Dus ook geen energie om eens de tijd te nemen om na te denken over de vraag : "Wat wil ik nou eigenlijk echt".

En toen werd ik letterlijk wakker geschud

Totdat ik op een dag, met volle vaart, in de parkeergarage bij mijn werk, letterlijk met mijn auto tegen een grote betonnen paal reed. Ik mankeerde zelf gelukkig niks, maar dat schudde me wel wakker!

Ik besefte toen dat ik zo echt niet langer wilde en kon doorgaan en dat het de hoogste tijd was om over allerlei dingen na te denken "Wat is nou echt belangrijk voor mij? Waar krijg ik energie van? Waar word ik gelukkig van?".

Tijd om mijn dromen waar te maken

Volledig vertrouwend op mijn intuïtie ben ik vervolgens diverse workshops en opleidingen gaan volgen en werd me steeds meer bewust van mijn eigen spiritualiteit. Vanaf dat moment ging alles in een sneltreinvaart.

Ik besloot dat het tijd was om mijn hart te gaan volgen (mijn dromen waar te maken) en "het roer" om te gooien. Ik heb dus ontslag genomen en ben, in 2011,  mijn eigen praktijk "Sardanyo" begonnen.

Mijn missie

Ik leef en werk vanuit mijn intuïtie, maar ben alles behalve "zweverig", juist heel nuchter, met beide voeten op de grond. Ik ben positief ingesteld, hou van mensen en plezier maken en ook van "buiten de lijntjes kleuren".

Dat betekent voor mijn werkwijze dat deze inspirerend, bevlogen, motiverend maar vooral ook oplossingsgericht is. En altijd vanuit passie én met hart en ziel.

Mijn missie is om mensen weer in verbinding te brengen. In verbinding met je hogere zelf én met anderen. Waardoor ook jij je dromen durft te gaan waarmaken en stappen gaat zetten om jouw missie te leven!

Tri of Light

Al snel werd mij echter steeds duidelijk dat ik meer wilde gaan doen.
Ik wilde graag meer, anders, maar vooral ook dieper en vollediger.
Het was tijd om een BewustZijns Academy te starten!

Ik ben weer in de boeken gedoken (voornamelijk oude wijsheden) en heb vervolgens de "puzzelstukjes" samen met 2 prachtige vrouwen, mijn dochters Amber en Tamara, aan elkaar gelegd.
En wauw! Wat is dat ongelooflijk mooi geworden! 

Tri of Light werd geboren!

Een aantal jaren later besloot Tamara om zich volledig op haar eigen bedrijf (Human Design Gids voor Soulpreneurs) te richten.
Dus sinds 2022 werken Amber en ik nog samen, met diverse gasttrainers waaronder mijn partner Giuseppe.


Door Joanna gevolgde opleidingen/ cursussen:

 • Soul Navigation
 • Enneagram coach / trainer
 • Professioneel coach
 • Trainer Creatief Denken
 • Intuïtieve en spirituele ontwikkeling
 • Mediumschap
 • Akasha Reading
 • Shamballa Basic Healer
 • Shamballa Basic Teacher
 • Shambhalla Eenheid
 • Consiousness Energy Healer
 • Consiousness Energy Activatie
 • Kristal- en Edelstenen therapie
 • Nummerologie
>