2-daagse Workshop

Universal Energy Healer

> 31 augustus + 1 september 2024: nog slechts 6 plekken vrij!

2-daagse Workshop Universal Energy Healer

In deze Workshop leer je hoe jij jezelf en anderen energetisch in balans kunt brengen.

Je zult merken dat deze energie ook veel 'oude dingen' in jou zelf heelt 
en jouw bewustzijn verder verruimt.

Thema's tijdens deze workshop zijn:

 • Chakra's & Levenslessen
 • Karmische verbindingen
 • De kracht van je gedachten
 • Zelfheling
 • Grondingstechnieken
 • Energetische behandelingen geven
 • ''Spelen'' met energie
 • Energetische bewustwording
 • Activatie van je Derde Oog

Echt geweldig om dit te mogen doen 

Ik wilde graag meedoen met deze 2-daagse Workshop omdat ik teveel in mijn hoofd en te weinig in mijn gevoel zit. Daarnaast voel ik de energie van anderen om mij heen. Ik wilde weten hoe ik hiermee om kon gaan.
De Workshop was Super! Veel zelfinzicht. Daarnaast het feit dat ik mij verder wil gaan ontwikkelen in het geven van healings. Wist niet dat ik dit kon en het echt geweldig vind om dit mogen te doen. De sfeer was prettig, ontspannen. Iedereen mag zichzelf zijn. Joanna was niet zweverig en bracht de workshop op een fijne heldere manier. Samen met Giuseppe waren ze er steeds als ondersteuning of om je op weg te helpen. Absoluut een aanrader!

Marlou

Verbinding en het juiste pad gevonden! 

Ik wilde graag ontdekken wat voor een healer ik mag zijn. Het was heel bijzonder om dat tijdens deze workshop te mogen ervaren. Ik kan meer dan dat ik denk! Mijn ervaring in een paar woorden: "Verbinding en het juiste pad gevonden".
Het was zo fijn om samen te zijn met gelijkgestemden. En de praktische en nuchtere manier waarop het gegeven werd door Joanna en Giuseppe vond ik echt geweldig. Absoluut een aanrader!

Wenda

Ontroerd en Gevoed! 

Ik heb me aangemeld voor deze Workshop omdat ik graag weer herinnerd wilde worden aan de fijne manier van werken met energie, eventueel nieuwe tools en oefeningen krijgen om mee aan het werk te gaan met mijn cliënten en voor mijzelf ook weer even een "reset moment" te creëren. Weer even terug te gaan naar waar het over mag gaan, in de energie, in het contact met boven.
Ik ben door deze Workshop "Ontroerd en gevoed". Met humor en liefde werken met de fijne energie, in een hele fijne veilige leuke groep afgestemde mensen, met een warme, humoristische, pootjes op de grond en liefdevolle begeleidster Joanna. Zeker weten een aanrader (ook al gedaan ondertussen).

Rosa-liek

Deze workshop is geschikt voor iedereen, zowel "beginners" als "gevorderden".
En je hebt geen speciale vaardigheden, ''bijzondere gevoeligheid'' of vooropleiding nodig om deze workshop te kunnen volgen.

Je leert in deze Workshop: 

 • hoe jij jezelf en anderen energetisch in balans kunt brengen
 • Hoe je chakra's kan voelen en herkennen
 • Hoe je een healing kunt geven aan jezelf, aan anderen én op afstand
 • Je ervaart wat jouw unieke manier van healingen geven is
 • Én je zult merken dat deze energie ook veel "oude dingen" in jou zelf heelt en je Bewustzijn verder verruimt!

Na afloop van deze workshop: 

 • Kun jij jezelf en anderen (ook op afstand), op jouw eigen unieke manier, healingen geven
 • Weet jij hoe je jezelf in balans kunt brengen
 • Ben jij Bewust van de werking en de kracht van energie
 • Heb jij (veel) karmische banden kunnen verbreken / helen
 • Is jouw Derde Oog geactiveerd
 • En heb je grote stappen gemaakt in je eigen Bewustwordingsproces

Een healing journey, een beetje een mini retreat en alles mag er zijn!

"Het was een heel liefdevolle ervaring die mij weer hielp in mijn eigen kracht en licht te gaan staan op veel meer vlakken dan alleen het ‘healing’ stukje. Het was nog veel mooier dan ik van te voren had kunnen bedenken. De workshop wordt geleid met zoveel humor, liefde en zonder oordeel."

- Ryanne -

Ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen

"Ik wilde graag leren hoe ik een healing kan gaan geven. En deze verwachting is helemaal uit gekomen. Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Heb healingen gekregen en mogen leren geven.... geweldig!"

- Lydia -

Twijfels weggenomen en de deuren gingen voor mij open!

"Jullie gaven me de kracht om te vertrouwen op m’n intuïtie en m’n gevoel en dat ik daar naar mag luisteren en op gevoel de healings mag doen. Daarvoor twijfelde ik erg of ik het wel kon en vroeg ik me af of het wel wat voor mij was. Maar jullie hebben die twijfels weggenomen en de deuren gingen voor mij open." 

- Doris -

Universal Energy is de bron van het leven, 
de meeste van ons zijn echter het bestaan ervan ''vergeten''.

Werken met energie brengt ons dichter bij wie wij zijn!

Joanna

Alles is Universele Energie

Tijdens deze "down to earth" workshop, gaan we veel oefenen en "oude ballast" opruimen, waardoor jij je weer open kan stellen voor jouw talenten om te werken met energie. In feite help ik jou tijdens deze workshop om "het je weer te herinneren". Dat betekent dat je niet alleen leert om healingen te geven, maar dat ook jouw spirituele groei een enorme "boost" krijgt.
Er zijn veel verschillende benamingen voor het werken met helende energie: Reconnection, Reiki, Shamballa etc. Elk geeft zijn eigen invulling aan de werkwijze met deze energie, maar in essentie is het allemaal Universele Energie.
In deze workshop zijn in feite al deze "werkwijzen" ontdaan van alle poespas en rituelen en teruggebracht naar waar het werkelijk om gaat: een "down to earth" healingsmethode, waarin jij je als kanaal openstelt om de Universal Healing Energy door te geven.

Sprongen maken in je zelfbewustwording

Een bijkomende eigenschap van de Universal Healing Energy is het
transformerende, bewustmakende en bewustzijnsverhogende effect.

Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht in dingen die spelen in je leven (of vorige levens)
en in dingen die je beperken of tegenhouden. 

Naast dat je leert werken met energie, zal je dan ook merken dat er veel
''oude'' dingen worden opgeruimd en je spirituele bewustwording een enorme impuls krijgt.

Magisch!

"Ik twijfelde aanvankelijk of ik er wel "spiritueel genoeg" voor was. Ik had me daar totaal geen zorgen over hoeven maken en ben blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd. De ongedwongen, natuurlijke gang van zaken. Het respect, de veiligheid die worden geboden waardoor iedere deelnemer de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. De kers op de taart voor mij was de nuchterheid en humor van Joanna die ons iedere keer weer lekker met beide voeten op de grond zetten."

- Heleen -

Enorm veel geleerd!

"Ik wilde graag meer gericht leren werken met energie. Omdat ik al meerdere cursussen op dit vlak heb gehad, vroeg ik me af of ik wel echt iets nieuws zou gaan leren. Maar ik heb enorm veel geleerd! En het heeft ook veel met mijn persoonlijke ontwikkeling gedaan. Het was bekrachtigend en aanzettend tot actie. Het meest geweldige aan deze workshop vond ik Joanna als voorbeeld hoe je spiritualiteit leeft, gewoon door jezelf te zijn. Absoluut een aanrader!"

- Marly -

Leerzaam en verhelderend!

"Ik vond het een fantastische workshop. Heel leerzaam en verhelderend. Ik heb er veel meer uitgehaald dan eerst dacht. Ik heb ervaren hoe goed en makkelijk ik de energie van de ander kan voelen en wat ik hier allemaal mee kan doen!
Nu, een paar dagen na de workshop, komen allemaal inzichten tot me.. zomaar in 1 keer, terwijl ik jaren bezig was om het te begrijpen. Ik zou zeggen niet twijfelen maar gewoon doen! Het is het waard!"

- Selma -

Jij mag weer leren werken met energie

Voor jezelf, maar ook voor anderen!

 • Jij mag leren wat jouw energie is en wat de energie is van een ander
 • Jij mag leren hoe jij jouw aangeboren talenten weer activeert
 • Jij mag leren hoe je anderen kunt helpen door healings te geven
 • Jij mag leren hoe je Licht stuurt naar je naasten.
 • En jij mag de blokkades helen die jou in de weg staan om de Lichtwerker te zijn die je bent.

"Become a Universal Energy Healer"

Het onzichtbare voelbaar maken

Je kent het vast wel, die situatie dat je een kamer inloopt en kunt voelen dat er geen fijne sfeer "hangt".
We kunnen het niet zien, maar voelen het wel.

Je leert tijdens de workshop hoe je energie in je omgeving kunt aftasten
en leert daardoor meer te vertrouwen op je Intuïtie.

Helen van de mensen om je heen

Zodra jij weet hoe energie werkt, kun je ook met jouw liefdevolle energie 
een bijdrage leveren aan de mensen om je heen. 
Dit kun je doen tijdens een healing, maar ook gewoon met je intentie. 

Je kunt negatieve energieën van anderen sowieso voor jezelf leren blokkeren, 
maar hen ook die liefde geven waardoor de negatieve energieën minder worden.

Een Soul opener!

"Ik werd net als vele andere geleid naar jullie...
Ik heb meerdere workshops of cursussen gevolgd, maar deze was serieus een soul opener. Jullie doen alles samen in balans en met zoveel liefde en licht. Het voelde voor mij gewoon echt goed."

- Esmee -

Fantastisch!

"Deze workshop was fantastisch! Het heeft me echt weer op weg geholpen om de dingen te doen die echt bij me passen. En om meer op mijn intuïtie te kunnen vertrouwen en op mijn authentieke pad te komen. Vooral het ervaren en voelen, vond ik écht goed aan deze Workshop. Alles werd heel simpel gehouden en minder met het hoofd. Verder was het een heel "aardse" cursus, zonder zweverig gedoe."

- Charlotte -

Een Bewustzijns upgrade!

"Ik wilde graag leren om het zelfhelende vermogen die in ons allen aanwezig is, te activeren. En JA! dat is gelukt! Ik ben zo blij dat ik aan deze cursus heb meegedaan. Er was veel ruimte voor individuele vragen en gevoelens. De ervaring die ik kreeg bij de healings was heel bijzonder en voor mij echt bewijs dat energy healing gewoon bestaat!"

- Miranda -

Wil jij ook jezelf en anderen leren helen?

Meld je dan hier aan voor de 2-daagse Workshop Universal Energy Healer.

Je kan kiezen uit de volgende data:

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten in Meppel!

De eerstvolgende workshop zal in februari 2025 zijn!

Veelgestelde vragen

q&A

Ik kan niet op deze data. Is er ook een andere optie?

Waar wordt de workshop gegeven?

Wat is het verschil tussen Universal Energy, Shamballa, Reiki enzovoort?

Wat kan ik precies met deze workshop?

Waarom duurt de workshop 2 dagen?

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ik kom van ver. Hebben jullie een suggestie voor een goed verblijf voor een overnachting?

Heb je een andere vraag?

Inspirerend en Liefdevol

Ik wilde graag ontdekken en ervaren wat energie kan doen voor een ander en voor jezelf. En natuurlijk onderzoeken of ikzelf healingen kan geven. De workshop was Inspirerend en liefdevol! Door de fijne sfeer voelde het heel vertrouwd allemaal (H)erkenning, acceptatie, leerzaam en heel fijne 'trainers'. Een aanrader!

Sascha

Het moment dat mijn handen begonnen te tintelen,wauw! 

Ik heb deze workshop gekozen als start van mijn spirituele ontdekkingsreis. Tijdens mijn zoektocht kwam ik steeds weer uit bij deze workshop en ben toen gewoon in het diepe gesprongen. In 2 woorden kan ik deze Workshop omschrijven als "Inspirerend en verwonderend". Het waren 2 geweldige dagen met gelijkgestemde mensen. De persoonlijke en nuchtere benadering van Joanna past goed bij mij. Ik heb mijzelf beter leren kennen en verbaasd. Ben ik wel goed genoeg? Kan ik het wel. Twijfels, twijfels, twijfels. Ik heb uiteindelijk vertrouwd op m'n onderbuikgevoel. Gelukkig maar, want het was de juiste plek op het juiste moment. Het moment dat mijn handen begonnen te tintelen en mijn hele lichaam reageerde op het geven van een healing... wauw. De hele workshop was een cadeautje, geen enkel onderdeel uitgezonderd. Zeker weten een aanrader! Spring in het diepe en gewoon doen!

Astrid

Ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen

Ik wilde graag leren hoe ik een healing kan gaan geven. En deze verwachting is helemaal uit gekomen. Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Er zijn bij mij heel veel emoties losgekomen. Voelde als een hele bevrijding en voelde mij gesteund door de hele groep. Zo fijn.
Heb healingen gekregen en mogen leren geven....geweldig! De meditaties waren ook hartstikke fijn.
En ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen tijdens de healingen. Daar ben ik zo blij mee. Deze ga ik zeker gebruiken in de toekomst.
Joanna bedankt voor deze intens warme workshop. Ik ben blij dat ik jullie heb ontmoet en hoop jullie in de toekomst nogmaals tegen te komen, misschien wel op Sardinië!

Lydia

Dankbaarheid en Blijheid

Deze Workshop kwam voorbij op Facebook en het sprak me aan op het juiste moment, omdat ik letterlijk in een rollercoaster gekomen ben en dacht van waarom niet. Ik ben al van kleins af met liefde en licht bezig en om deze mooie dingen mee te mogen ervaren. Dankbaarheid en blijheid zijn de woorden waarmee ik mijn ervaring van deze Workshop kan beschrijven. Het heeft me terug kracht gegeven om verder te gaan. Geweldig dat alles kon en mocht, en om te ervaren dat er heel wat mooie en warme mensen om je heen zijn. Dankjewel daarvoor. Heel zekers een aanrader!

Sandra

Genoten, gelachen, geleerd en ervaren

Wat heb ik genoten, gelachen, geleerd en ervaren hoe mooi en fijn het is wanneer je met een hele groep mensen die je niet kent, in verbinding kunt en mag komen wanneer je met dezelfde intentie komt. Jullie zijn zooo bijzonder, zo puur en liefdevol! Het voelde als een warme deken om deel te nemen.
Daarnaast heb ik de humor en het aardse ook als erg prettig ervaren, ik ben van mening dat we het hier op deze aarde hebben te doen en vind het dan ook belangrijk om met beide voeten aan de grond te blijven. Van jullie heb ik mogen ervaren dat ook mijn manier van voelen een manier is en dat ik mag vertrouwen op de mooie kwaliteiten die ik heb en deze niet meer weg te wuiven. Kortom, ik kan nog wel een heel epistel schrijven, maar deelnemen aan jullie workshop: een prachtig cadeau aan mijzelf en jullie hebben het echt zoooooooo mooi ingepakt!!!! Lieve Joanna het was FANTASTISCH!!!!!!! Natuurlijk wil ik ook al mijn mede groepsgenoten enorm bedanken, ik heb ook van jullie liefde, warmte, verhalen en ervaringen genoten, dank hiervoor!!!

Thecla

Fantastisch! 

Ik wilde graag weten of ik een healer ben. De Workshop was in 1 woord: Fantastisch! Het was belangrijk voor mij dat ik de negatieve energie niet bij me zou houden en daar hebben we alles over geleerd. Een aanrader? JA

Suzanne

Wil jij ook jezelf en anderen leren helen?

Meld je dan hier aan voor de 2-daagse Workshop Universal Energy Healer.

Je kan kiezen uit de volgende data:

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten in Meppel!

De eerstvolgende workshop zal in februari 2025 zijn!

>