2 daagse Workshop Universal Energy Healer | Tri of Light

2-daagse Workshop:

Universal Energy Healer

"Jij mag weer werken met energie"

Voor jezelf, maar ook voor anderen!

Jij hebt het verlangen om voor mensen klaar te staan.
Maar dit doe je vaak door hun energieën te dragen.
Dat hoeft niet op die manier!!

Jij mag leren wat jouw energie is en wat de energie is van een ander.
Jij mag leren hoe jij jouw aangeboren talenten weer activeert.
Jij mag leren hoe je anderen kunt helpen door healings te geven.
Jij mag leren hoe je Licht stuurt naar je naasten.
En jij mag de blokkades helen die jou in de weg staan om de Lichtwerker te zijn die je bent.

Become a Universal Energy Healer


2-daagse Workshop 

Universal Energy Healer

Tijdens deze 2 daagse workshop leer je alles over de Universal Healing Energy en hoe jij jezelf en anderen energetisch in balans kunt brengen.

De workshop en oefeningen zijn "down to earth" en ontdaan van alle poespas en rituelen zoals je die bijvoorbeeld tegenkomt bij Reiki en andere healings varianten.

Details:

Duur:                             2 dagen

Tijd:                                10:00 - 17:00 

Locatie:                         Omgeving Hoogeveen /Meppel (Dr.)

Door:                              Tamara, Amber en Joanna

Max. deelnemers:     6 - 8

Thema's tijdens deze workshop zijn:

 • Chakra's & Levenslessen
 • Karmische verbindingen
 • De kracht van je gedachten
 • Zelfheling
 • Grondingstechnieken
 • Energetische behandelingen geven
 • ''Spelen'' met energie
 • Energetische bewustwording
 • Activatie van je Derde Oog

In deze workshop leer je te werken met de Universal Energy die in iedereen en alles aanwezig is.
Je leert hoe je in iemands energieveld kan werken, hoe je chakra's kan voelen en herkennen, hoe je daar vervolgens mee kan werken en hoe je op afstand een healing kunt geven.

Je zult merken dat  deze energie ook veel  'oude dingen' in jouzelf opruimt en je bewustzijn verder verruimt.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, zowel "beginners" als "gevorderden". En je hebt geen speciale vaardigheden, ''bijzondere gevoeligheid'' of vooropleiding nodig om deze workshop te kunnen volgen.

Sprongen maken in je zelfbewustwording

Een bijkomende eigenschap van de Universal Healing Energy is het transformerende, bewustmakende en bewustzijnsverhogende effect. Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht in dingen die spelen in je leven (of vorige levens) en in dingen die je beperken of tegenhouden. Naast dat je leert werken met energie, zul je dan ook na het afronden van deze workshop merken dat er veel ''oude'' dingen worden opgeruimd en je spirituele bewustwording een enorme impuls krijgt.

Het onzichtbare voelbaar maken

Je kent het vast wel, die situatie dat je een kamer inloopt en kunt voelen dat er geen fijne sfeer ''hangt''. We kunnen het niet zien, maar voelen het wel. Je leert tijdens de workshop hoe je energie in je omgeving kunt aftasten en leert daardoor meer vertrouwen op je intuïtie.

Helen van de mensen om je heen

Zodra jij weet hoe energie werkt, kun je ook met jouw liefdevolle energie een bijdrage leveren aan de mensen om je heen. Dit kun je doen tijdens een healing, maar ook gewoon met je intentie. Je kunt negatieve energieën van anderen sowieso voor jezelf leren blokkeren, maar hen ook die liefde geven waardoor de negatieve energieën minder worden.

 
profile-pic
Joanna Tri of Light

Alles is Universele Energie

 

Tijdens deze "down to earth" workshop, gaan we veel oefenen en "oude ballast" opruimen, waardoor jij je weer open kan stellen voor jouw talenten om te werken met energie. In feite help ik jou tijdens deze workshop om "het je weer te herinneren". Dat betekent dat je niet alleen leert om healingen te geven, maar dat ook jouw spirituele groei een enorme "boost" krijgt.

Er zijn veel verschillende benamingen voor het werken met helende energie: Reconnection, Reiki, Shamballa etc. Elk geeft zijn eigen invulling aan de werkwijze met deze energie, maar in essentie is het allemaal Universele Energie.

In deze workshop zijn in feite al deze "werkwijzen" ontdaan van alle poespas en rituelen en teruggebracht naar waar het werkelijk om gaat: een "down to earth" healingsmethode, waarin jij je als kanaal openstelt om de Universal Healing Energy door te geven.

 
profile-pic
Tamara Tri of Light

Thuiskomen in jezelf!

 

Wat zou het een grote verandering zijn, wanneer we ons allemaal Bewust worden wat we op energie niveau allemaal uitzenden en ontvangen! Met als resultaat dat we meer in balans zijn, meer leven vanuit ons hart en zo ons lichtwerk in de wereld kunnen doen! Meer liefde en verbondenheid voor onszelf en daarmee ook voor anderen creërend.

Je verbinden met je talenten en gelijkgestemden betekent ook thuis komen in jezelf. Een deel van jou mag zich weer gezien en gehoord voelen en dat is een empowerment die je veel kracht geeft om in de flow van zelfexpressie te blijven! Daarnaast is er een domino effect: wanneer jij meer straalt omdat je lekker in je vel zit, zal jij ook andere lichtjes gaan aanwakkeren.

 
profile-pic
Amber Tri of Light

Jouw eigen energietrilling verhogen

 

Jouw hart fungeert als een krachtig innerlijk kompas. Het is namelijk voor-geprogrammeerd om je op weg te helpen als je verdwaalt raakt. Wat zou het prachtig zijn als wij allemaal volledig gebruik zouden maken van deze liefdevolle bron van wijsheid en weer afgestemd en in harmonie met onze intuïtie gaan leven

Jouw levensmissie wacht op jou, laten we samen jouw energietrilling verhogen en het leven aantrekken die jij verdient!

Alles is Universele Energie

Universal Energy is de bron van het leven, de meeste van ons zijn echter het bestaan ervan ''vergeten''.

Juist daarom zijn meer healers zo belangrijk : werken met energie brengt ons dichter bij wie wij zijn

Geen uren theorie en handboeken, maar echte en onmiddellijk inzetbare praktijk. Een absolute aanrader!


Antje

Ik had mij aangemeld voor deze 2 daagse workshop omdat ik graag nog meer wilde leren over energie. Over hoe ik mezelf beter kan beschermen tegen de steeds binnenkomende energie van anderen en hoe ik mijn healende capaciteiten kan benutten.

Ik kan niet ander zeggen dat het een super waardevolle workshop was! Ik hield van de energie, de verbinding en het gevoel van thuiskomen onder mensen die ik herken. Als "alien" voelende in deze wereld was dat een fijne verademing. Joanna en Tamara zijn een perfect complementair duo, met elk hun eigen invalshoek en talenten. Ik woon helemaal in België, maar het was het meer dan waard om hiervoor 6 u in de auto te zitten!! Geen uren theorie en handboeken, maar echte en onmiddellijk inzetbare praktijk.

Ik heb tijdens deze workshop niet alleen leren werken met healende energie, maar ook vonden mijn mediumschap vaardigheden plots hun weg naar buiten.

Sinds de workshop gebruik ik de healing heel vaak op mijn huisdier, kinderen en partner. Binnenkort ga ik ook aan de slag met andere mensen. Ik vind het ongelooflijk spannend allemaal!!

Ik kan de Workshop Universal Energy Healer absoluut aanraden!! Eenieder die met energie aan de slag wil, het beter wil begrijpen, zich wil leren afschermen, of gewoon eens onder gelijkgestemden wil vertoeven onder begeleiding van super vrouwen, moet hier zeker naartoe gaan!!!! Het is het geld meer dan waard!!

Ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen!


Lydia

Ik wilde graag leren hoe ik een healing kan gaan geven. En deze verwachting is helemaal uit gekomen.

Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Er zijn bij mij heel veel emoties losgekomen. Voelde als een hele bevrijding en voelde mij gesteund door de hele groep. Zo fijn.
Heb healingen gekregen en mogen leren geven....geweldig! De meditaties waren ook hartstikke fijn.
En ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen tijdens de healingen. Daar ben ik zo blij mee. Deze ga ik zeker gebruiken in de toekomst.

Het eten verzorgd door Amber, was ook heerlijk. Daar zag ik erg tegen op , omdat ik niet zo'n makkelijke eter ben. Maar ik had geen klagen, dus bedankt Amber.

Joanna en Tamara , bedankt voor deze intens warme workshop. Ik ben blij dat ik jullie heb ontmoet en hoop jullie in de toekomst nogmaals tegen te komen, misschien wel op Sardinië.
Lieve groet

Intens, helend en "life-changing"


Heleen

De reden dat ik wilde deelnemen was dat ik heel graag healingen wil gaan geven aan dieren, met name paarden omdat deze dieren heel vaak in stilte lijden.Ik had van te voren al heel erg het gevoel dat het ‘mijn ding’ zou zijn,maar ik had wel bevestiging nodig.

Het was intens!Dat vooral!Zo fijn om met gelijkgestemden te kunnen praten,en met jullie die telkens aangaven dat je op je gevoel en intuïtie kunt vertrouwen. Sowieso de hele sfeer van respect en vertrouwen.Toen ik na de tweede dag thuis kwam had ik het gevoel dat er een grote pijl boven m’n hoofd hing met een bord eraan,waarop met grote letters ’Animal Healer’ stond!!

Voor mij was het ‘life-changing’ om er bij te zijn geweest!De ervaring was intens,helend en waardevol.En zoooo fijn om met gelijkgestemde mensen te zijn! Met grote letters een ABSOLUTE AANRADER!

Na afloop van deze workshop :

 • Kun jij jezelf en anderen (ook op afstand) healingen geven
 • Weet jij hoe je jezelf in balans kunt brengen
 • Ben jij Bewust van de werking en de kracht van energie
 • Kan je de kracht van gedachten Bewust inzetten 
 • Heb jij veel karmische banden kunnen verbreken / helen
 • Is jouw Derde Oog geactiveerd en heb je grote stappen gemaakt in je eigen Bewustwordingsproces

Wil jij jezelf en anderen leren helen?

Workshop Universal Energy Healer


Zaterdag 15 + zondag 16
september 2018

van 10.00 - 17.00 uur

Nog slechts 2 plaatsen beschikbaar!

Inclusief:

 • Koffie, thee en lunch
 • Cursus materiaal / boek
 • Certificaat Tri Universal Energy Healer

In 2 termijnen

Bij betaling in 1x ontvang je korting:

Workshop Universal Energy Healer


Zaterdag 10 + zondag 11
november 2018

van 10.00 - 17.00 uur

Inclusief:

 • Koffie, thee en lunch
 • Cursus materiaal / boek
 • Certificaat Tri Universal Energy Healer

In 3 termijnen

Bij betaling in 1x ontvang je korting:

Wil jij graag leren werken met de krachtige Atlantis Energie?
Ga dan, in oktober, met ons mee op de 5-daagse Atlantis Energy Healer reis naar het prachtige eiland Sardinië, waar de Atlantis energie zich nog bevindt en wij jou gaan leren om als healer aan de slag te gaan met de 5 dimensionale Atlantis energie.
Deze reis is al volgeboekt!

Een geweldige workshop!


Christine

Ik was heel benieuwd hoe het voor mij zou zijn om met energie te werken. Deze 2-daagse workshop heeft mij zoveel laten zien en voelen. Erg mooi om dit te hebben gedaan.

De inhoud was erg goed en alles werd duidelijk uitgelegd. Heel waardevol om te leren dat er zoveel mogelijk is als je met energie aan het werk gaat.
Deze workshop heeft mijn bewustwording vergroot en ik wil zeker iets gaan doen met energetisch werk in de (nabije) toekomst. Echt een geweldige workshop!

Jullie liefdevolle begeleiding was hartverwarmend


Doutsje

Wat een geweldig weekend was dit. Wat een warm welkom door jullie, met jullie open houding voor ieder unieke cursist, veel geduld, duidelijke goede uitleg maar ook het proberen meedenken met ons.
Met al jullie liefde hebben jullie ons veel kennis mee gegeven en ook een stuk verwerking.

Mooi om al die verschillende mensen te ontmoeten en te zien hoe iedereen verschillend in het leven staat maar toch ook veel herkenning.
Mooi die verandering die sommigen ondergingen in dit weekend. Mooi die tijd die jullie er voor namen en de liefdevolle begeleiding was hartverwarmend.
Ik heb veel geleerd en versteld gestaan. Fijn nu te weten hoe ik de energie kan voelen en er op een andere manier mee kan werken dan ik tot nu toe deed. Dit is een verdieping voor mezelf.
Ook was het voor mij heel fijn gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dit is voor mij de opening om meer voor mijn spiritualiteit uit te komen, er meer mee te doen en nog meer te gaan leren. Jullie reizen spreken mij ook erg aan en als het even kan ga ik volgend jaar mee.

Ik heb me heerlijk verwend gevoeld. Vol op water en thee met lekkere hapjes en dan die lunch van jou Amber. Anders dan ik gewend ben maar heerlijk.
Heel uniek en bijzonder dat een moeder samen met haar 2 dochters dit organiseert. Mooi te zien hoe jullie elkaar de ruimte geven en elkaar aanvullen.
En bijzonder dat Tamara en Amber op zo'n jonge leeftijd al die ervaring hebben opgedaan en de kennis zo goed kunnen overdragen.
Dank je voor jullie Licht & Liefde

Jullie "down to earth" aanpak sprak mij erg aan


Alain

Het was knus en gemoedelijk door de grootte van groep. Daardoor kregen we meer aandacht en konden we onze vragen en twijfels gelijk uiten waar jullie met liefde op in gingen. Jullie "down to earth" aanpak sprak mij erg aan.
De week na de workshop is er bij mij van alles opgelost/verwerkt (bewust/onbewust), ik was dan ook snel moe en heb veel geslapen.

Ik heb inmiddels een massagetafel aangeschaft en al een aantal healingen gegeven. En er is zelfs al door iemand een vervolgsessie aangevraagd.
Bedankt voor de liefdevolle begeleiding tijdens de workshop!

Mega waardevol en liefdevol


Majken

Mijn interesse in spirtualiteit is gaan bloeien. En deze workshop leek me heel mooi om daarin verder te groeien. Ik ging eigenlijk de workshop in zonder verdere verwachtingen.

Het heeft me volledig overdonderd. Op een zeer positieve manier. Deze workshop is mega waardevol en liefdevol!
Ik heb heel wat inzichten gekregen. En nu een halve week verder blijf ik inzichten houden. De begeleiding tijdens de workshop was heel prettig. Er werd echt afgestemd op de behoeften van ons allen in de groep. Ik zou het zo komend weekend weer doen!

Dit is wat ik zocht!


xxx

Wat een bijzondere dagen! Alles was compleet en perfect. Ik heb heel veel geleerd, alles werd goed uitgelegd. Dit was precies wat ik zocht, nu kan ik verder.

Wat ik zeker ga onthouden en gebruiken zijn de prachtige inzichten die ik heb gekregen over de kracht van Energie, een doorgeefluik zijn, hoe het werkt met de blokkades en vooral voelen!
Een echte aanrader deze workshop!

Bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen zoveel voor elkaar kunnen betekenen


Ivonne

Ik wilde deze workshop graag doen voor mijn eigen ontwikkeling, om uit te vinden wat ik ermee zou kunnen doen. De praktische insteek, veel oefenen, met heldere uitleg, vond ik echt heel goed.

En wat bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen, zoveel voor elkaar kunnen betekenen in 2 dagen tijd! Mooie inzichten over hoe je dit op je eigen manier kunt gaan toepassen in je werk en je leven. Zeker een aanrader deze workshop.
Zou mooi zijn als er volgend jaar een terugkomdag wordt georganiseerd.

Alles flowt zoals het hoort te flowen en het is dan ook echt een aanrader!


Tessa

Ik voelde al een poosje dat ik een Energy Healing workshop of cursus wilde volgen, maar wist niet goed wat ik wilde, aangezien er zóveel keus is. Toen ik deze cursus zag, voelde ik gelijk "ja!"

Het was heel fijn om, tijdens de workshop, op verschillende manieren te voelen hoe energie werkt. Er was volop ruimte om te ontdekken wat voor mij werkte. Het brainbalancen en de verschillende "technieken" van werken met mijn handen gebruik ik nu regelmatig en, zoals al was aangegeven, kom ik steeds meer tot, een voor mij werkende, manier.
Het gevoel van gelijkwaardigheid en saamhorigheid tijdens de workshop was heel erg fijn, iedereen had de ruimte om te ontdekken en te verbinden.

De combinatie van begeleiding door zowel Joanna als Tamara, met hun eigen talenten, maakt deze workshop compleet en bijzonder. Alles flowt zoals het hoort te flowen en het is dan ook echt een aanrader! Wat ik ook heel erg fijn vond is dat het vooral ook een heel eerlijke en nuchtere cursus is.

Nieuwe inzichten over energieën en chakra's


Alice

Ik had mij aangemeld voor deze workshop om nieuwe inzichten op te doen, maar ook om een blokkade (waar ik de vinger maar niet op kon leggen) op te lossen. En dat is gelukt! Ik heb ook veel nieuwe inzichten over energieën en chakra's opgedaan. We hebben veel geoefend en daar zal ik zeker mee doorgaan.
Ik vond de nuchtere "down to earth" werkwijze echt heel fijn en goed en kan deze workshop zeker aanraden.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Ik kan niet op deze data, zijn er nog andere mogelijkheden?

Waar wordt de workshop gegeven?

Wat is het verschil tussen Universal Energy, Shamballa, Reiki enzovoort?

Wat kan ik precies met deze workshop?

Waarom duurt de workshop 2 dagen?

Betaling

Kan ik de workshop ook in termijnen betalen?

Is jouw vraag hier nog niet beantwoord? 
Of wil je graag een persoonlijk, afgestemd advies?
Neem dan contact op met Joanna via joanna@tri-academy.nl

Workshop Universal Energy Healer


Zaterdag 15 + zondag 16
september 2018

van 10.00 - 17.00 uur

Nog slechts 2 plaatsen beschikbaar!

Inclusief:

 • Koffie, thee en lunch
 • Cursus materiaal / boek
 • Certificaat Tri Universal Energy Healer

In 2 termijnen

Bij betaling in 1x ontvang je korting:

Workshop Universal Energy Healer


Zaterdag 10 + zondag 11
november 2018

van 10.00 - 17.00 uur

Inclusief:

 • Koffie, thee en lunch
 • Cursus materiaal / boek
 • Certificaat Tri Universal Energy Healer

In 3 termijnen

Bij betaling in 1x ontvang je korting: