2-daagse Workshop

Universal Energy Healer

2-daagse Workshop 

Universal Energy Healer

Tijdens deze 2 daagse workshop leer je alles over de Universal Healing Energy en hoe jij jezelf en anderen
energetisch in balans kunt brengen.

De workshop en oefeningen zijn "down to earth" en ontdaan van alle poespas en rituelen
zoals je die bijvoorbeeld tegenkomt bij andere healings varianten.

Thema's tijdens deze workshop zijn:

 • Chakra's & Levenslessen
 • Karmische verbindingen
 • De kracht van je gedachten
 • Zelfheling
 • Grondingstechnieken
 • Energetische behandelingen geven
 • ''Spelen'' met energie
 • Energetische bewustwording
 • Activatie van je Derde Oog

In deze workshop leer je te werken met de Universal Energy
die in iedereen en alles aanwezig is.

Je leert hoe je in iemands energieveld kan werken, hoe je chakra's kan voelen en herkennen,
hoe je daar vervolgens mee kan werken en hoe je op afstand een healing kunt geven.

Je zult merken dat deze energie ook veel 'oude dingen' in jou zelf heelt en je bewustzijn verder verruimt.

Become a Universal Energy Healer


Genieten!

Ik loop de hele week nog na te genieten van de workshop! Wat was het fijn! Heel bijzonder, en ik voel me ook erg dankbaar dat ik er bij mocht zijn

Heidi

Bewustzijns upgrade!

Ik wilde graag leren om het zelfhelende vermogen die in ons allen aanwezig is, te activeren. En JA! dat is gelukt! Ik ben zo blij dat ik aan deze cursus heb meegedaan. Alles was super goed verzorgd door Joanna, met een mooie ruimte, lieve mensen en veel gezelligheid. Ook was er veel ruimte voor individuele vragen en gevoelens. De ervaring die ik kreeg bij de healings was heel bijzonder en voor mij echt bewijs dat energy healing gewoon bestaat!
Je ziet wel niets maar ik voelde echt van alles, heel gaaf! In 1 woord: een Bewustzijns upgrade!
Dankjewel Joanna en Giuseppe en tot over een paar maanden. Ik heb de vervolgcursus alweer geboekt 😉

Miranda

De workshop was fantastisch!

Ik heb me aangemeld voor deze Workshop om me verder te ontwikkelen en meer bewustzijn te creëren. En meer te leren, maar vooral voelen en ervaren hoe de energie is.
En de Workshop was fantastisch! Het heeft me echt weer op weg geholpen om de dingen te doen die echt bij me passen. En om meer op mijn intuïtie te kunnen vertrouwen en op mijn authentieke pad te komen. Vooral het ervaren en voelen, vond ik écht goed aan deze Workshop. Alles werd heel simpel gehouden en minder met het hoofd. Verder was het een heel "aardse" cursus, zonder zweverig gedoe. Met energie werken is gewoon heel normaal en heel aards en er is alleen maar energie. Zeker een aanrader voor iedereen die meer wil voelen en meer wil vertrouwen op zichzelf. Voor iedereen die met energie wil werken en zich daarin en ook spiritueel wil ontwikkelen.

Charlotte

Tot mijn verrassing bleek ik goed te zijn in healen!

Ik heb veel aan deze workshop gehad, zowel persoonlijk, als dat ik het waarschijnlijk ga gebruiken bij cliënten in mijn astrologiepraktijk. Wat ik erg goed vond aan deze workshop is de sfeer die met name door Joanna werd gecreëerd. Ze leerde je technieken, maar gaf ons tegelijk de vrijheid bij de behandelingen om ons eigen gevoel te volgen. Tot mijn verrassing bleek ik goed te zijn in healen. Daarnaast vond ik de meditaties erg goed.

Paula

Bijzonder om te ervaren

Super bedankt voor de mooie 2-daagse. Ik heb veel geleerd en vond het bijzonder om te ervaren hoe energie werkt. Heb het meteen kunnen oefenen bij m'n moeder en m'n zusje. Jullie begeleiding was fantastisch. Dank daarvoor! Wie weet tot een volgende workshop!

Gerlinda

"Jij mag weer werken met energie"

Voor jezelf, maar ook voor anderen!

Jij hebt het verlangen om voor mensen klaar te staan.
Maar dit doe je vaak door hun energieën te dragen.
Dat hoeft niet op die manier!!

Jij mag leren wat jouw energie is en wat de energie is van een ander.
Jij mag leren hoe jij jouw aangeboren talenten weer activeert.
Jij mag leren hoe je anderen kunt helpen door healings te geven.
Jij mag leren hoe je Licht stuurt naar je naasten.
En jij mag de blokkades helen die jou in de weg staan om de Lichtwerker te zijn die je bent.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, zowel "beginners" als "gevorderden".

En je hebt geen speciale vaardigheden, ''bijzondere gevoeligheid'' of vooropleiding nodig om deze workshop te kunnen volgen.

Sprongen maken in je zelfbewustwording

Een bijkomende eigenschap van de Universal Healing Energy is het
transformerende, bewustmakende en bewustzijnsverhogende effect.

Hierdoor ontstaat vaak een helder inzicht in dingen die spelen in je leven (of vorige levens)
en in dingen die je beperken of tegenhouden. 

Naast dat je leert werken met energie, zul je dan ook na het afronden van deze workshop merken
dat er veel ''oude'' dingen worden opgeruimd en je spirituele bewustwording een enorme impuls krijgt.

Het onzichtbare voelbaar maken

Je kent het vast wel, die situatie dat je een kamer inloopt en kunt voelen dat er geen fijne sfeer "hangt".
We kunnen het niet zien, maar voelen het wel.

Je leert tijdens de workshop hoe je energie in je omgeving kunt aftasten
en leert daardoor meer te vertrouwen op je Intuïtie.

Helen van de mensen om je heen

Zodra jij weet hoe energie werkt, kun je ook met jouw liefdevolle energie
een bijdrage leveren aan de mensen om je heen.

Dit kun je doen tijdens een healing, maar ook gewoon met je intentie.

Je kunt negatieve energieën van anderen sowieso voor jezelf leren blokkeren, 
maar hen ook die liefde geven waardoor de negatieve energieën minder worden.

Universal Energy is de bron van het leven, 
de meeste van ons zijn echter het bestaan ervan ''vergeten''.

Werken met energie brengt ons dichter bij wie wij zijn!

Joanna

Alles is Universele Energie

Tijdens deze "down to earth" workshop, gaan we veel oefenen en "oude ballast" opruimen, waardoor jij je weer open kan stellen voor jouw talenten om te werken met energie. In feite help ik jou tijdens deze workshop om "het je weer te herinneren". Dat betekent dat je niet alleen leert om healingen te geven, maar dat ook jouw spirituele groei een enorme "boost" krijgt.
Er zijn veel verschillende benamingen voor het werken met helende energie: Reconnection, Reiki, Shamballa etc. Elk geeft zijn eigen invulling aan de werkwijze met deze energie, maar in essentie is het allemaal Universele Energie.
In deze workshop zijn in feite al deze "werkwijzen" ontdaan van alle poespas en rituelen en teruggebracht naar waar het werkelijk om gaat: een "down to earth" healingsmethode, waarin jij je als kanaal openstelt om de Universal Healing Energy door te geven.

Deze workshop was serieus een soul opener!

Ik werd net als vele andere geleid naar jullie... Ik probeerde geen verwachting te hebben, maar had wel heel sterk het gevoel dat deze workshop erg belangrijk was voor mij. Ik stond open voor de cursus, de mensen en wat ging komen.
Ik voelde echt de warmte en de liefde. Gaf mij een enorm gezegend gevoel. En dat samen met de humor en toch ook het nuchtere geeft een goed gevoel..er is balans.
Ik heb meerdere workshops of cursussen gevolgd, maar deze was serieus een soul opener. Jullie doen alles samen in balans en met zoveel liefde en licht. Het voelde voor mij gewoon echt goed.

Esmee

Echt geweldig om dit te mogen doen

Ik wilde graag meedoen met deze 2-daagse Workshop omdat ik teveel in mijn hoofd en te weinig in mijn gevoel zit. Daarnaast voel ik de energie van anderen om mij heen. Ik wilde weten hoe ik hiermee om kon gaan.
De Workshop was Super! Veel zelfinzicht. Daarnaast het feit dat ik mij verder wil gaan ontwikkelen in het geven van healings. Wist niet dat ik dit kon en het echt geweldig vind om dit mogen te doen. De sfeer was prettig, ontspannen. Iedereen mag zichzelf zijn. Joanna was niet zweverig en bracht de workshop op een fijne heldere manier. Samen met Giuseppe waren ze er steeds als ondersteuning of om je op weg te helpen. Absoluut een aanrader!

Marlou

Ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen!

Ik wilde graag leren hoe ik een healing kan gaan geven. En deze verwachting is helemaal uit gekomen.

Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Er zijn bij mij heel veel emoties losgekomen. Voelde als een hele bevrijding en voelde mij gesteund door de hele groep. Zo fijn.
Heb healingen gekregen en mogen leren geven....geweldig! De meditaties waren ook hartstikke fijn.
En ik heb mijn eigen healingskracht leren kennen tijdens de healingen. Daar ben ik zo blij mee. Deze ga ik zeker gebruiken in de toekomst.
Joanna bedankt voor deze intens warme workshop. Ik ben blij dat ik jullie heb ontmoet en hoop jullie in de toekomst nogmaals tegen te komen, misschien wel op Sardinië!

Lydia

Fantastisch

Ik wilde graag weten of ik een healer ben. De Workshop was in 1 woord: Fantastisch! Het was belangrijk voor mij dat ik de negatieve energie niet bij me zou houden en daar hebben we alles over geleerd. Een aanrader? JA

Suzanne

Intens, helend en "life-changing"

De reden dat ik wilde deelnemen was dat ik heel graag healingen wil gaan geven aan dieren, met name paarden omdat deze dieren heel vaak in stilte lijden.Ik had van te voren al heel erg het gevoel dat het ‘mijn ding’ zou zijn,maar ik had wel bevestiging nodig.

Het was intens!Dat vooral!Zo fijn om met gelijkgestemden te kunnen praten,en met jullie die telkens aangaven dat je op je gevoel en intuïtie kunt vertrouwen. Sowieso de hele sfeer van respect en vertrouwen.Toen ik na de tweede dag thuis kwam had ik het gevoel dat er een grote pijl boven m’n hoofd hing met een bord eraan,waarop met grote letters ’Animal Healer’ stond!!

Voor mij was het ‘life-changing’ om er bij te zijn geweest!De ervaring was intens,helend en waardevol.En zoooo fijn om met gelijkgestemde mensen te zijn! Met grote letters een ABSOLUTE AANRADER!

Heleen

Genoten, gelachen, geleerd en ervaren!

De reden waarom ik mij heb opgegeven is dat ik gepassioneerd wordt van het opnemen van heel veel informatie over alles wat met spiritualiteit te maken heeft, maar wat wil ik er mee? welk pad is voor mij bedoeld, moet ik op de splitsing links of juist rechtsaf gaan? Met deze insteek heb ik mij aangemeld, elke keer wanneer ik me aanmeldde op facebook, kwam jullie site tevoorschijn dus...…..heb er gehoor aangegeven.

Wat heb ik genoten, gelachen, geleerd en ervaren hoe mooi en fijn het is wanneer je met een hele groep mensen die je niet kent, in verbinding kunt en mag komen wanneer je met dezelfde intentie komt. Jullie zijn zooo bijzonder, zo puur en liefdevol! Het voelde als een warme deken om deel te nemen.

Daarnaast heb ik de humor en het aardse ook als erg prettig ervaren, ik ben van mening dat we het hier op deze aarde hebben te doen en vind het dan ook belangrijk om met beide voeten aan de grond te blijven. Van jullie heb ik mogen ervaren dat ook mijn manier van voelen een manier is en dat ik mag vertrouwen op de mooie kwaliteiten die ik heb en deze niet meer weg te wuiven.
Kortom, ik kan nog wel een heel epistel schrijven, maar deelnemen aan jullie workshop: een prachtig cadeau aan mijzelf en jullie hebben het echt zoooooooo mooi ingepakt!!!! Lieve Joanna het was FANTASTISCH!!!!!!! Natuurlijk wil ik ook al mijn mede groepsgenoten enorm bedanken, ik heb ook van jullie liefde, warmte, verhalen en ervaringen genoten, dank hiervoor!!!

Thecla

Na afloop van deze workshop :

 • Kun jij jezelf en anderen (ook op afstand) healingen geven
 • Weet jij hoe je jezelf in balans kunt brengen
 • Ben jij Bewust van de werking en de kracht van energie
 • Kan je de kracht van gedachten Bewust inzetten 
 • Heb jij veel karmische banden kunnen verbreken / helen
 • Is jouw Derde Oog geactiveerd en heb je grote stappen gemaakt in je eigen Bewustwordingsproces

Het moment dat mijn handen begonnen te tintelen en mijn hele lichaam reageerde op het geven van een healing... wauw.

Ik heb deze workshop gekozen als start van mijn spirituele ontdekkingsreis. Tijdens mijn zoektocht kwam ik steeds weer uit bij deze cursus en ben toen gewoon in het diepe gesprongen. In 2 woorden kan ik deze Workshop omschrijven als "Inpirerend en verwonderend". Het waren 2 geweldige dagen met gelijkgestemde mensen. De persoonlijke en nuchtere benadering van Joanna past goed bij mij. Ik heb mijzelf beter leren kennen en verbaasd. Ben ik wel goed genoeg? Kan ik het wel. Twijfels, twijfels, twijfels. Ik heb uiteindelijk vertrouwd op m'n onderbuikgevoel. Gelukkig maar, want het was de juiste plek op het juiste moment. Het moment dat mijn handen begonnen te tintelen en mijn hele lichaam reageerde op het geven van een healing... wauw. De hele workshop was een cadeautje, geen enkel onderdeel uitgezonderd. Zeker weten een aanrader! Spring in het diepe en gewoon doen!

Astrid

Dankbaarheid en Blijheid!

Deze Workshop kwam voorbij op Facebook en het sprak me aan op het juiste moment, omdat ik letterlijk in een rollercoaster gekomen ben en dacht van waarom niet. Ik ben al van kleins af met liefde en licht bezig en om deze mooie dingen mee te mogen ervaren. Dankbaarheid en blijheid zijn de woorden waarmee ik mijn ervaring van deze Workshop kan beschrijven. Het heeft me terug kracht gegeven om verder te gaan. Geweldig dat alles kon en mocht, en om te ervaren dat er heel wat mooie en warme mensen om je heen zijn. Dankjewel daarvoor. Heel zekers een aanrader!

Sandra

Lekker gewoon en zonder poespas

Ik was op zoek naar een interessante workshop en telkens als de advertentie voorbij kwam op Facebook voelde ik dat ik mee wou doen. Dus heb ik mij aangemeld.
Deze workshop heeft mij geïnspireerd en een boost gegeven Lekker gewoon en zonder poespas

Gea

Inzichten over mijzelf en contact met het Universum

Ik wilde graag aan deze Workshop meedoen voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Het meest bijzondere aan deze Workshop zijn de inzichten die ik heb gekregen over mijzelf en hoe ik in contact mag zijn met het Universum. De spiegel van mijzelf waarin ik heb durven kijken. Ik ben daar Dankbaar voor Absoluut. Zeker een aanrader!

Wendy

Ontroerd en Gevoed!

Ik heb me aangemeld voor deze Workshop omdat ik graag weer herinnerd wilde worden aan de fijne manier van werken met energie, eventueel nieuwe tools en oefeningen krijgen om mee aan het werk te gaan met mijn cliënten en voor mijzelf ook weer even een "reset moment" te creëren. Weer even terug te gaan naar waar het over mag gaan, in de energie, in het contact met boven.
Ik ben door deze Workshop "Ontroerd en gevoed". Met humor en liefde werken met de fijne energie, in een hele fijne veilige leuke groep afgestemde mensen, met een warme, humoristische, pootjes op de grond en liefdevolle begeleidster Joanna. Zeker weten een aanrader (ook al gedaan ondertussen).

Rosa-liek

Wil jij jezelf en anderen leren helen?

Meld je dan hier aan voor de 2-daagse Workshop Universal Energy Healer:

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten in Meppel!

Ontzettend inspirerend! Echt een rollercoaster op spiritueel gebied!

Ik wilde aan deze workshop meedoen omdat ik al lange tijd vast liep. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten, ik wist alleen dat het goed voor me zou zijn om hierheen te gaan.
Meteen de eerste ochtend werden we al met een heel warm en hartelijk gevoel begroet. Joanna is echt een prachtig mens die je heel snel op je gemak stelt. De workshop was ontzettend inspirerend. Ik ben nog steeds aan het verwerken wat er allemaal gebeurd is, want voor mijn gevoel was dit echt een rollercoaster op spiritueel gebied. Ik heb heel veel goede tips gekregen waarmee ik nu ècht verder kan. Het was een ontzettend fijne en waardevolle ervaring. Absoluut een aanrader! Nogmaals bedankt voor alles!

Femke

Vooral de manier waaróp het verteld en uitgelegd werd, vond ik heel fijn

Deze workshop kwam op mijn pad en ik voelde van binnen dat dit me iets kon gaan brengen. Ik hoopte dat ik ermee aan de slag kon, op een toegankelijke manier, en dat is zo.
Het was niet allemaal nieuw voor mij wat ik hoorde, maar vooral de manier waaróp het verteld en uitgelegd werd, vond ik heel fijn. Mede ook het aspect 'herinneren' en met jóuw intuïtieve gevoel vorm geven aan jóuw manier van behandelen. De sfeer die er door jullie werd neergezet op een liefdevol 'open karakter'-manier' vond ik heel fijn & waardevol. Zo komt het aan bij het hart. Ik ging opgeladen en met een heel fijn, warm gevoel naar huis!
Zeker een aanrader deze workshop! Mede door de openheid, zonder allerlei 'regeltjes' en alle Wijsheid die er op dié toegankelijke manier wordt gedeeld!

Bea

Een aanrader!

Ik wilde deze workshop graag volgen om nieuwe dingen over energie te leren, en tools om mezelf te kunnen aarden en bij mijn eigen energie te blijven
Ik vond het een hele fijne workshop. De manier waarop het gegeven werd en ook hoe belangrijk het is om je zelf te zijn en te blijven. Dat je de dingen die je geleerd hebt op je eigen manier kan toe passen. Een aanrader! 😀

Doenja

Wat een fijne workshop!

Ik wilde graag aan deze workshop mee doen om kennis te maken met het werken met energie.
Wat een fijne workshop! Ik heb ongelofelijk veel veiligheid gevoeld tijdens deze 2 bijzondere dagen. Samen met gelijkgestemden te mogen praten, te mogen delen, te mogen oefenen heb ik als heel fijn ervaren. Hoe waardevol! Bedankt voor jullie warme, liefdevolle benadering!
Ik kan deze workshop aan een ieder die bewuster van zichzelf, van de ander en van de wereld wil worden, zeker aanraden.

Nora

Mooie, lieve mensen die de workshop geven, zonder poespas

Voordat ik mij aanmeldde twijfelde ik nog wel even en vroeg mij af "gaat dit wel lukken?"
Maar ik ben zó blij dat ik er bij was en heb genoten van het healen en geheald worden! Mooie, lieve mensen die de workshop geven, zonder poespas. En de groep was super! Zeker en vast een aanrader

Marina

Het voelde als thuiskomen!

Ik voelde na het lezen van de inhoud van de 2-daagse Workshop en de ervaringen van andere deelnemers, dat dit is waar ik naar op zoek ben.
Het voelde als thuiskomen! Joanna is zo zuiver van geest en tegelijkertijd ook down to earth. Dat gaf vertrouwen maar ook verwondering, want wat zij te melden heeft klopt en kwam zo binnen! Ik ben diep onder de indruk van wat het bij mij, maar ook bij de andere deelnemers teweeg heeft gebracht.....De positieve energie was bij iedereen merkbaar. En wat fijn dat wij die door mogen geven! Ik ben dankbaar voor wat het mij brengt en ga ook zeker de vervolgcursus volgen!

Petra

Een geweldige workshop!

Ik was heel benieuwd hoe het voor mij zou zijn om met energie te werken. Deze 2-daagse workshop heeft mij zoveel laten zien en voelen. Erg mooi om dit te hebben gedaan.

De inhoud was erg goed en alles werd duidelijk uitgelegd. Heel waardevol om te leren dat er zoveel mogelijk is als je met energie aan het werk gaat.
Deze workshop heeft mijn bewustwording vergroot en ik wil zeker iets gaan doen met energetisch werk in de (nabije) toekomst. Echt een geweldige workshop!

Christine

Alles was fijn om te ervaren tijdens deze 2 dagen

Ik zocht naar een verdieping van het healen. Nog meer handvaten krijgen om het in de praktijk te brengen. Na het volgen van deze workshop heb ik voldoende zelfvertrouwen gekregen om het ook professioneel toe te passen. Alles was fijn om te ervaren tijdens deze 2 dagen. De vele manieren van healing die je kunt gebruiken, waarmee je jou eigen methode kunt creëren. En de ongedwongen sfeer waarmee les werd gegeven. Echt een aanrader!

Aagtje

Bedankt voor deze mooie ervaring!

Ik heb deze workshop gevolgd voor zelfontwikkeling en groei. Het kwam heel "toevallig" op mijn pad en ik boekte heel impulsief 🙂 Zo fijn om samen te zijn met zulke fijne mensen, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een aanrader? Jazeker! Bedankt voor deze mooie ervaring. Veel liefs

Amy

Veelgestelde vragen

q&A

Ik kan niet op deze data. Is er ook een andere optie?

Waar wordt de workshop gegeven?

Wat is het verschil tussen Universal Energy, Shamballa, Reiki enzovoort?

Wat kan ik precies met deze workshop?

Waarom duurt de workshop 2 dagen?

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ik kom van ver. Hebben jullie een suggestie voor een goed verblijf voor een overnachting?

Heb je een andere vraag?

Mooi en Leerzaam

Ik wilde graag deze workshop volgen omdat ik mezelf weer terug wilde en omdat ik het healen, graag wilde leren.

Ik vond het een hele mooie en leerzame workshop. Alles vanuit liefde te mogen geven én ontvangen. Fijn om verschillende technieken te leren, zodat je zelf kunt ervaren wat het beste bij jou past. Het heeft zeker waarde aan mijn leven toegevoegd: Ik mag zijn wie ik ben, mezelf, mijn pure ik!

Pauline

Bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen zoveel voor elkaar kunnen betekenen

Ik wilde deze workshop graag doen voor mijn eigen ontwikkeling, om uit te vinden wat ik ermee zou kunnen doen. De praktische insteek, veel oefenen, met heldere uitleg, vond ik echt heel goed.

En wat bijzonder hoe mensen die elkaar niet kennen, zoveel voor elkaar kunnen betekenen in 2 dagen tijd! Mooie inzichten over hoe je dit op je eigen manier kunt gaan toepassen in je werk en je leven. Zeker een aanrader deze workshop.
Zou mooi zijn als er volgend jaar een terugkomdag wordt georganiseerd.

Ivonne

Mooie inzichten gekregen!

Deze workshop trok mij aan. Geen langdurige cursus of opleiding, maar gewoon door het te doen en vertrouwen!!
En het was super! jullie vullen elkaar zo mooi aan! Ik heb mooie inzichten gekregen, geleerd dat je gevoel mag vertrouwen! Echt een aanrader

Astrid

De balans van theorie en praktijk in deze workshop is perfect.

Ik wist al een tijd dat ik met mijn handen iets speciaals had . In de inhoud van de workshop stond dat er veel geoefend zou worden en daar had ik enorme behoefte aan. Die wens is super de super uitgekomen en zelfs nog meer....

Aan het einde van de workshop kon ik echt zeggen: ik ben begonnen aan mijn missie. De balans van theorie en praktijk in deze workshop is perfect. De theorie konden we direct in praktijk brengen door te oefenen op de medecursisten. De energie die vrij kwam via mijn handen op de ander met de feedback van de cursisten was af en toe voor mij mindblowing. Ik heb echt iets aangeraakt wat ik mijn hele leven wil gaan doen. Joanna is een fijne begeleider die heel goed aanvoelt als je even begeleiding nodig had. Ik zal dit weekend met de gouden lichtjes:) en de warme medecursisten nooit vergeten.
Ik vind deze cursus een aanrader voor mensen die meer willen weten wat je kunt doen met energie om je heen.

Nicole

Mooie ervaring

Ik was nieuwsgierig en wil graag nieuwe ervaringen opdoen. Ik had eigenlijk weinig verwachtingen en het het gewoon op me af laten komen.
Mooie ervaring en de workshop wordt oprecht en uit hart gegeven. Wat ik wilde leren is om mezelf af te kunnen sluiten van energie van andere mensen. En ik weet nu hoe ik dat kan doen.
Verder vond ik het bijzonder te merken dat je energie echt kan voelen en dat het ook echt iets met je doet. Ik heb bijvoorbeeld in geen tijden meer zo lang geslapen. Heerlijk.

Marcel

Nieuwe inzichten over energieën en chakra's

Ik had mij aangemeld voor deze workshop om nieuwe inzichten op te doen, maar ook om een blokkade (waar ik de vinger maar niet op kon leggen) op te lossen. En dat is gelukt! Ik heb ook veel nieuwe inzichten over energieën en chakra's opgedaan. We hebben veel geoefend en daar zal ik zeker mee doorgaan.
Ik vond de nuchtere "down to earth" werkwijze echt heel fijn en goed en kan deze workshop zeker aanraden.

Alice

Jullie liefdevolle begeleiding was hartverwarmend

Wat een geweldig weekend was dit. Wat een warm welkom door jullie, met jullie open houding voor ieder unieke cursist, veel geduld, duidelijke goede uitleg maar ook het proberen meedenken met ons.
Met al jullie liefde hebben jullie ons veel kennis mee gegeven en ook een stuk verwerking.

Mooi om al die verschillende mensen te ontmoeten en te zien hoe iedereen verschillend in het leven staat maar toch ook veel herkenning.
Mooi die verandering die sommigen ondergingen in dit weekend. Mooi die tijd die jullie er voor namen en de liefdevolle begeleiding was hartverwarmend.
Ik heb veel geleerd en versteld gestaan. Fijn nu te weten hoe ik de energie kan voelen en er op een andere manier mee kan werken dan ik tot nu toe deed. Dit is een verdieping voor mezelf.
Ook was het voor mij heel fijn gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dit is voor mij de opening om meer voor mijn spiritualiteit uit te komen, er meer mee te doen en nog meer te gaan leren. Jullie reizen spreken mij ook erg aan en als het even kan ga ik volgend jaar mee. Dank je voor jullie Licht & Liefde

Doutsje

"WAUW! " Wat een prachtige ervaring

Ik was wat op zoek naar een opleiding voor healer. En Tri of light popte telkens m'n FB scherm op. M'n intuïtie gevolgd en ingeschreven. In eerste instantie om aan mezelf te werken, in tweede instantie om mensen verder te helpen.
"WAUW! " Wat een prachtige ervaring✨ "WAUW!" Deze workshop was intens, op een zeer mooie en waardevolle manier. Hierdoor kwam ik terug een grote en warme stap dichter bij mezelf. De warme, aardse en humoristische manier van het teachen van deze mooie lichtzielen, "WOW" , prachtig✨ Wat een liftende meerwaarde. Puur natuur, met een warm hart en een knipoog naar onze gidsen. Blij en warm dankbaar ben ik om zo'n mooie topzielen op m'n pad te ontmoeten🙏✨ Had ik al "WAUW" gezegd😉 Zeker een aanrader! Heb ik ook al gedaan😇 Gratitude ✨😇🙏 ✨Warme lichtgroet, Joke✨

Joke

Het was het zeker waard!

Ik wilde deze Workshop graag volgen als aanvulling op mijn proces van heling. Wat mij in eerste instantie tegenhield was de prijs, om dat in mezelf te investeren.
Maar het was het zeker waard! De Workshop was verrassend leuk! Heel waardevol om dit te leren, om de ervaring op te doen. En het met elkaar uitwisselen wat je beide ervaren hebt. Zeker een aanrader!

Heidi

Er gaat een wereld voor je open!

Na enkele studies zoals intuïtieve ontwikkeling en reiki 1, sprak me dit enorm aan. Meer kennis en ervaring met elkaar opdoen.
Deze workshop heeft veel voor mij betekend. Ik kan nu nog beter en grondiger healen Migraine en dyslexie kunnen verhelpen en de meridianen gladstrijken en het lichaam in balans brengen. Veel bij geleerd met een groep vrouwen die je in eerste instantie niet kent, maar door met elkaar te oefenen voelde het al snel heel eigen aan.
Joanna vooral doorgaan zoals jullie nu bezig zijn: Laagdrempelig, vriendelijk en vooral lief en gewoon.
Ik kan deze workshop zeker aanbevelen als je hoog gevoelig bent en niet goed weet hoe nu verder. Er gaat een wereld voor je open. Ben heel blij dat ik ben gegaan!

Lida

Wil jij jezelf en anderen leren helen?

Meld je dan hier aan voor de 2-daagse Workshop Universal Energy Healer:

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten in Meppel!

>