Mijn naam is Amber Sapulette.

Ik ben een mama van drie prachtige kindjes, een partner, een dochter van Joanna (Tri of Light), een Nieuwetijdse Ondernemer, Passionista, Licht Channeler en nog wel meer.

Mijn Leven bestaat uit het doen van dankbaar en krachtig Lichtwerk en het doorgeven van dat Licht waar nodig.

Met een Passie voor het stimuleren van de potentie van elke authentieke ziel die op mijn pad wordt geleidt. Ik heb veel Levenspad Readingen gedaan, Spirituele reizen naar Sardinië begeleidd en veel healing/reading workshops gegeven. Het blijft wonderlijk om met iemand mee te mogen kijken op het bewuste pad!
Thema´s waar ik graag mee werk zijn: Manifesteren, Innerlijke kracht, Zielsmissies en leven in 5D!

Een oude ziel in het lichaam van een millenial. Mijn Gidsen geven mij via beeld, geluid, woorden en op soms nieuwe manieren boodschappen door. Dit is elke keer zo bijzonder divers, het beste kado dat ik mezelf heb kunnen geven is mij (wederom) open stellen voor mijn Lichtteam, zoals ik dat eens als kind zo natuurlijk heb gedaan.

Nu kan ik mij openstellen en inzetten als kanaal tussen de dimensies om boodschappen van Licht waar te nemen en te vertalen voor jou!

Ik werk nauw samen met mijn hoofdgids Levi, de creator van de Licht Channeler opleiding. En met Selena, de Godin van de Maan en resoneer absoluut met haar Missie om de mensheid te helpen shiften in processen van persoonlijke groei en manifestaties!

Mijn werkzaamheden en lichtdiensten stem ik af op wat mijn gidsen doorgeven dat er nodig is en gecreëerd mag worden. Ik groei mee met elk individu en elke groep die ik mag begeleiden en mijn diensten groeien met mij mee.

Ik ben dol op creëren en ik heb altijd wel 10 nieuwe ideeën klaar om uitgevoerd te worden. Inmiddels heb ik geleerd dat het manifesteren hier op Aarde anders werkt dan in het Licht. Daarom werk ik graag in de tijdsloosheid en ga ik een bewuste samenwerking aan met het Universum. Dit geef ik graag aan je door.

Mijn missie is om jou te helpen in je kracht te komen als Lichtwerker! Ik neem je mee op een innerlijke reis met veel praktische handvaten in mijn cursussen tot Licht Channeler of Magisch Manifestator. 

Middels de vele afstem meditaties die ik door channel en in mijn trainingen deel mag ik je helpen om je te bekrachtigen in je Zijn!

Er is zoveel wat ontdekt mag worden in jeZelf om je te helpen je beste leven te Leven! Ik help je daar graag een handje bij. 

Ik geniet er intens van om andere Lichtwerkers te zien opbloeien en stralen. 

Naast het begeleiden van groepen word ik ook heel erg blij van het zien opbloeien van mijn vip klanten. Het ego dat ingezet kan worden als lichtwerkers-goud en geshift wordt in mijn mentorship traject dat is het allermooiste wat ik kan aanreiken. Ik begeleid je met liefde van het 4 dimensionale naar het gronden van je 5dimensionale lichtkracht en zielsmissie. Als channelaar voel ik met je mee en halen we de bedoeling naar voren en als manifestor plug ik voor je in om je methodieken en downloads aan te reiken om next level te gaan stralen.

In licht en liefde,

Amber

>