Er zijn gigantisch veel boeken geschreven over de Wet van Aantrekkingskracht, over hoe jij je mindset kan boosten of hoe je overtuigingen ombuigt naar positieve overtuigingen en meer.

Ook kan je tientallen cursussen vinden die je íets leren over de Wet van Aantrekkingskracht, maar het blijft vaak vaag. Je kan verschillende programma’s volgen waardoor je 1000-en euro’s en veel tijd kwijt bent aan je onderzoek, als je zelf de puzzel wilt leggen.

Het zit namelijk zo: de mensen die de code hebben gekraakt.. willen hun geheim helemaal niet weggeven!

More...

En als ze dat wel doen, vragen ze een gigantische prijs! Mensen die niet bewust bezig zijn met hun rol op de wereld, maar die wél een aangeboren gave tot manifesteren hebben, zijn vaak vanuit ego aan het creëren.

En ja, dat kan ook!
De Wet van Aantrekking werkt of je nu vanuit ego werkt of vanuit zielsafstemming.

Het verschil is dat je vanuit je EGO nooit echt gelukkig bent.En dat is de les van veel manifestators.

Ik keek altijd met veel moeite naar zogenaamde experts op het gebied van manifesteren, die gewoon bezig waren met heel veel geld verdienen, zonder de intentie te hebben een ander werkelijk te helpen!

Maar omdat ik het mijn missie had gemaakt om de geheime code te kraken bleef ik ook hun boeken, trainingen en manieren onderzoeken.

Tot er een moment kwam dat er geen nieuwe informatie meer was om op te nemen. Ondertussen waren wij bezig met het opzetten van Tri of Light.
En groeide ik tien keer sneller in bewustzijn doordat ik de rol van leraar/spiritueel ondersteuner op mij nam.
Ik erkende (eindelijk) mijn channelende talenten en ik begon deze lijn met Boven in te zetten voor alles waar ik meer over wilde weten. Door te channelen kan je immers informatie vanuit de bron ‘downloaden’, waardoor er inzichten kunnen landen en de puzzel steeds completer wordt.

De grote ontdekking

Veel channelingen en droombeelden later met allerlei verschillende lichtwezens die hun verhaal kwamen doen in combinatie met mijn creatie ervaring, werd mij 1 ding héél helder!

Elke keer als ik mij ging afstemmen op Licht en Liefde en mijn vibratie omhoog schoot, kwam ik heel dicht bij de Essentie van wie ik Ben. In die Essentie smelt je samen met alles dat Is.
In die ‘toestand’ is er geen ego en bestaat er alleen maar Eenheid.

Wanneer je in Zielsafstemming je Gedachtenkracht bewust inzet in die hoogste frequentie van licht en liefde, dan erkent het Universum jouw wens direct!

Dat werkt echter niet met élke manifestatiewens.
Ik leerde (the hard way) dat het belangrijk is je EIGEN dromen aan te trekken.

Vanuit ego kan jij je makkelijk identificeren met andermans dromen, zoals die mooie Porsche van de buurman die jij ‘ook wel zou willen hebben’.

Dit zijn geen authentieke droomwensen!!
En dus zal je manifestatie stagneren en krijg je lessen voorgeschoteld om dit aan je te spiegelen.

Daarom start elke creatiereis bij het voelen wat er op je zielsplaat staat om te manifesteren!

Vervolgens is het een proces wat je aan gaat!
Je komt overtuigingen tegen waarvan jij je niet eens bewust was.

Je wilt bijvoorbeeld een succesvolle praktijk voor je Lichtwerk manifesteren en er komt naar boven dat jij een overtuiging hebt meegekregen, van huis uit, dat ‘je geen geld mag vragen voor liefdadigheid’.

Dan wordt het knap lastig om zonder ruis die manifestatie te ontvangen!
Je bent namelijk een dubbele wens aan het uitzenden:
1: Ik wil een succesvolle praktijk (waarvan je goed kan leven) en
2: Ik vind dat ik geen geld mag vragen voor mijn Lichtwerk.

Het geheim:

MANIFESTEREN LUKT ALTIJD IN AFSTEMMING MET WAT JE ZIEL HIER HÓÓRT TE DOEN

En dat is voor Lichtwerkers een hele opluchting!

Je bent immers al met je zelfontwikkeling bezig. Je bent je bewust van jezelf én bereid om te leren.
Om daar te komen hoef je niet je ego te elimeren, hij geeft soms interessante input waardoor je vanuit je Ziel afgestemde besluiten kan maken!

Weet dat je geholpen wordt om jouw dromen uit te laten komen, je mag hier een bewuste samenwerking (co-creatie) aangaan met je Lichtteam en het Universum, misschien ook mensen uit je zielenfamilie die je helpen die droom te verwezenlijken.

Jij bent hier, als Lichtwerker, met een hele goede reden.
Het heeft waarde voor iederéén als jij je creatiekracht activeert en start met het manifesteren van jouw lichtwerkers dromen.

Ik VOEL dat het de bedoeling is dat IEDERE lichtwerker nu gaat leren hoe je in afstemming kan Manifesteren.

Daarom deel ik ALLES wat ik weet en kan aanbieden, in mijn Online Cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers

Deze cursus kan je telkens weer opnieuw gebruiken voor élke manifestatie die je vanuit je Ziel wilt neerzetten.

In deze online cursus duik je in jouw Hart en daar ontdek je wat je hóórt te creëren!

Dit is essentieel om de Magie van Manifestatie te kunnen ontdekken.
Dat maakt deze cursus volledig én UNIEK!

Klik hier om meer te lezen >>>

Dit is wat mijn klanten zeggen over de online cursus:
___________
''Sinds ik begonnen ben met deze cursus heb ik een huis gemanifesteerd, je eerste huis kopen op je 66e? Ja dat kan blijkt! Ik werd er heen geleid en nu woon ik hier.
Ik stond er alleen voor tot allerlei mensen uit onverwachte hoek te hulp schoten. Allemaal mede dankzij mijn verkregen mindset in de cursus Magisch Manifesteren!
Ik ben zelfs herenigd met mijn zoon na 29 jaar! & Ik ben nu bezig met het manifesteren van een liefdespartner.
Er is nog nooit zoveel positiefs gebeurd in mijn leven in zo'n korte tijd. De affirmaties werken!'' -F
______________

''Wat deze cursus uniek maakt zijn de gechannelde meditaties. Deze meditaties brachten mij nog dichter bij mijn innerlijke zelf. Het voelde soms net alsof ik even op reis was geweest en de magie letterlijk in de ogen kon kijken. Vanuit die magie en dat gevoel wat er vrij kwam, had ik weer bakken met energie en inspiratie om verder te gaan.
Het allerbelangrijkst wat deze cursus mij gebracht heeft, is dat ik manifesteren structureel in mijn leven ben gaan toepassen. Het heeft me precies die positiviteit en dat vertrouwen gegeven waar ik zo naar zocht. Manifesteren is zo ondertussen mijn leefstijl geworden. Ik heb al een hele tijd een droom om voor mezelf te gaan starten en ik wist dat ik daar een laptop voor nodig had. Deze laptop leek financieel niet haalbaar. Toch besloot ik vol vertrouwen mijn intentie te zetten dat ik met het inmiddels gespaarde bedrag precies te laptop zou vinden die ik nodig had. En wat denk je er stond nog 1 showmodel waarop ik maar liefst 500 euro korting kreeg. Ik kwam zelfs op minder uit dan het bedrag waarvoor ik gespaard had. Ook heeft deze cursus mij opgeleverd dat ik nu zelf workshops mag geven in manifesteren, dit was oprecht 1 van mijn dromen. Zeker weten een aanrader!'' - Linda

_______________

Ik ondersteun jou ook graag met waardevolle lessen op deze mooie reis en leer jouw mijn Unieke Manifestatie Methode, die leidt tot prachtige Manifestaties.

Klik hier voor meer info over de Online Cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers >>>

geschreven door: Amber Sapulette

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

GRATIS Minigids Intuïtie
7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
Wat is nu eigenlijk Intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkeling en er op leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.

>