Wist jij dat de Wet van Aantrekking slechts één van de 12 universele wetten is? Deze 12 universele wetten helpen je om meer vreugde, liefde, vrede en welvaart te creëren in je dagelijks leven.

More...

Toen ik mij, zo'n 10 jaar geleden, voor het eerst écht ging verdiepen in de Universele, Kosmische Wetten, fascineerde mij dit enorm.

Het was alsof allerlei puzzelstukjes ineens op hun plek vielen: waarom bepaalde dingen in mijn leven flowen en andere (nog) niet, en hoe ik deze inzichten kon gebruiken voor mijn persoonlijke groei, om mijn Bewustzijn verder te verhogen. 

Wat zijn de Universele, Kosmische Wetten?

Er zijn maar liefst 12 Universele Wetten!

Jij hebt vast wel eens van de Wet van Aantrekking gehoord, of van de Wet van Oorzaak en Gevolg (Karma).

Maar er zijn er dus nog veel meer ..... En al deze Kosmische Wetten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

 • de Wet van Eenheid
 • de Wet van Liefde
 • de Wet van Intentie
 • de Wet van Middelpunt
 • de Wet van Oorzaak en Gevolg
 • de Wet van Trilling
 • de Wet van Dynamiek
 • de Wet van Cycli
 • de Wet van Uitstraling en Aantrekking
 • de Wet van Niveaus
 • de Wet van Orde-Chaos-Orde
 • de Wet van Ontwikkeling

Wanneer je leeft in afstemming met alle 12 van Wetten, voel je een groter gevoel van doelgerichtheid en kun je zien hoe alle ervaringen je hoogste goed dienen.
Deze Wetten begeleiden je ook bij het creëren van je waarachtigste, meest authentieke, meest overvloedige leven.

Wanneer je de 12 Universele Wetten ontdekt, begin je te zien hoe bijvoorbeeld de Wet van Aantrekking slechts een stukje is van een veel grotere puzzel.

Deze Wetten zijn niet bedoeld om je vrijheid te beperken. Het is eigenlijk precies het tegenovergestelde. Ze zijn bedoeld om je te bevrijden.

Het zijn dus geen geboden of verboden en ze behoren niet tot een religie. Ze vragen niet dat je erin gelooft en zijn ook niet afhankelijk van of wij ons er nu wel of niet persoonlijk in verdiepen.
Ze zijn neutraal, kunnen niet worden beïnvloedt, misleidt of aan menselijke doelen worden aangepast en werken voor iedereen en alles hetzelfde.

De Universele Wetten zijn er gewoon en werken altijd, ongeacht of jij je ervan Bewust bent, erin gelooft en ze toepast, of niet.

Ja zeggen tegen het Universum

We hebben allemaal een vrije wil en hebben dus de keuze om met de Universele Wetten mee of tegen de Universele Wetten in te leven.

Als we de Wetten gaan toepassen in ons leven, gaan we meebewegen met de Flow van het Universum, zoals een zeeman die de wind gebruikt.
Dit brengt groei, vreugde, overvloed en laat je flowen op jouw Levenspad.

Tegen de stroom van de Wetten in leven kost echter energie, moeizaamheid en pijn. Het voelt dan alsof je telkens weer met je hoofd tegen de muur knalt, en opnieuw en opnieuw ......

Ja zeggen tegen het Universum is vooral een kwestie van het idee loslaten dat we ten alle tijde zelf de controle moeten hebben en houden. Dit vergt dus wel wat moed.

Maar zodra jij erop durft te vertrouwen dat de flow van het Universum je altijd precies brengt waar je hoort te zijn, ga je een verbinding voelen met een kracht die groter is dan jij, die er altijd is om je te ondersteunen.

Wanneer je leeft in afstemming met de 12 Universele Wetten, voel je een diep gevoel van empathie en compassie voor anderen.

Je begrijpt je eigen kracht bij het creëren van het vervullende leven waar je naar verlangt, en je bent in staat om diepere dankbaarheid en waardering te voelen voor alles wat je hebt.

Je voelt je afgestemd op je doel en bent in staat om de balans tussen werk en rust te vinden.

Wil je hier graag meer over leren?

In de Online Masterclass de 12 Universele Wetten leer je er alles over: welke Universele Wetten er allemaal zijn en hoe jij die praktisch kan toepassen in jouw leven!

Klik HIER voor alle informatie.

geschreven door: Joanna Bruins Slot

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je kan deze Workshop, volgen op de Tri Academy.
Gewoon wanneer het jou uitkomt! Je krijgt 2 weken Gratis toegang

GRATIS Online Workshop
"De Kracht van jouw Intuïtie"

Doe mee met deze GRATIS Online Workshop en ontdek:

 • De 7 uitdagingen die jouw Intuïtie in de weg staan
 • De 7 stappen om jouw Intuïtie weer "wakker" te maken
 • En 4 kanalen voor het ontvangen van intuïtieve berichten met hun chakra's  

Meld je hier Gratis aan:

>