Tri Inspiratie Fest 2024 (met Amber en Joanna)

Verbinding, Herkenning en Thuiskomen

2-daags Retraite op 6 + 7 april 2024 in Nederland

Tijdelijk met maar liefst € 100,- Early Bird korting!

Inspirerende dagen in High Vibes met gelijkgestemden

Wil jij graag:

 • Stappen zetten richting een leven vanuit een hoger Zielsbewustzijn?
 • Je Trillingsfrequentie verhogen en jouw 5D Bewustzijn activeren?
 • Meer positieve energie, innerlijke rust en balans?
 • Makkelijk(er) verbinding maken met jouw Ziel, jouw Hogere Zelf en jouw Spirituele Gidsen?
 • Je verbinden met en laten inspireren door gelijkgestemden in Higher Vibes?
 • Helderheid krijgen in wat jij nu praktisch kan en mag doen?

Dan is dit Retraite jou op het lijf geschreven!

Het is dé plek waar je dit allemaal gaat voelen en ervaren.
Waar je gelijkgestemden ontmoet die zich met dezelfde thema's bezig houden.

De bijzondere energie van Verbinding, Herkenning en Thuiskomen, die daardoor ontstaat,
zorgt ervoor dat je elkaar nog verder kunt upliften.

Om het hogere Bewustzijn te verankeren!

Tijdens dit Retraite ga je het ervaren!

Er is zoveel meer rust in mijn systeem gekomen

Ik heb van alles genoten, open gesteld en alles opgezogen! Er is zoveel meer rust in mijn systeem gekomen, en raak ik het even kwijt dan ben ik me daarvan bewust en kan ik het weer vinden. Het ontmoeten van mensen met allerlei verschillende gaven en meteen begrépen te worden, dat was heel fijn. Ik vond de meditaties prachtig en ik voelde na die tijd dat ze voor me gewerkt hadden. De locatie was prachtig en het eten was heerlijk en meer dan genoeg! Volgende keer weer zo. Zeker weten een aanrader.

Heleen - Inspiratie Fest 2023

Deze retraite heeft mij een nieuwe boost gegeven

Het leek me leuk om weer een aantal mensen te ontmoeten die tot dezelfde soul-family behoren. En ik was ook benieuwd wat jullie van plan waren te gaan doen.  Het was boven verwachting! Ik ging er heel erg open minded heen, want ik wist ook niet wat ik kon verwachten. Vooral de Drakenworkshop vond ik erg verrassend. Maar dat gold ook voor de klankschalen workshop. De laatste Masterclass van Amber vond ik zeer krachtig en helder. "In je Zijnskracht staan" is mij het meest bij gebleven. De Atlantis workshop vibreerde heel sterk met mij. De retraite heeft mij een nieuwe boost gegeven. En ik heb er veel plezier aan beleefd. Dankjewel Joanne en Amber. Fantastische mooie plek. Het eten was geweldig goed verzorgd.

Frits - Inspiratie Fest 2023

Absoluut een aanrader!

Het was fantastisch! De eerste avond was al leuk; fantastisch eten. De Goodiebag was echt een gouden idee. En de workshops heel afwisselend in momenten; was daardoor ook leuk. Ik merkte daar wel dat ik verschrikkelijk moe was; ik ben enorm in mijn gevoel gekomen. Ik had verwacht de gehele avond aan de bar te hangen; bleek toch heel anders ; - ) En wauw! Wat een mooie locatie, veel mooier dan op de foto's!! Het eten was heerlijk!! Prima vega gerechten!! Absoluut een aanrader!

Ellis - Inspiratie Fest 2023

Ik sta nu sterker en meer in mijn kracht

Waanzinnig!! Wat een mooie locatie, fijne mensen, rust, begrip, thuiskomen, geen oordeel, warm bad. Ik vond alles geweldig, ik heb heerlijk gekletst, ontzettend veel gelachen en intens genoten. Ik ben heel dankbaar voor de ervaring. Het voelde als een "groep 8" schoolkamp; heerlijk!! Ik vond de workshops informatief en die hebben me aan het denken gezet en veel innerlijke rust gegeven. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en sta nu sterker en meer in mijn kracht. Het mediteren was heerlijk en de locatie was perfect! De omgeving, de indeling en het eten was verrukkelijk. Ik was eerst een beetje "bang" omdat alles vegetarisch was en ik niet wist wat ik kon verwachten maar ik heb zelden zo lekker gegeten. Volop keuze en alles was goed! Absoluut een aanrader! Bedankt voor alles!!

Wendy - Inspiratie Fest 2023

Fijn samenkomen met gelijkgestemden

Verrassend was voor mij de aanraking met onze potenties en mogelijkheden en de vanzelfsprekende manier waarop Amber en Joanna dat deelden. Precies zoals het is. Fijn samenkomen met gelijkgestemden. Vrijkomen uit de hoekige koker van het dagelijkse bestaan en de ruimte van liefde gewaarworden. De wereld is voor mij nog meer een boeiend speelveld geworden, gedreven op liefde. En dat op een mooie locatie ,vrij van verkeerslawaai. Het eten was zo lekker en uitnodigend ,dat mijn buikruimte vaak te krap bleek. Zeker weten een aanrader.

Paul - Inspiratie Fest 2023

Zonder twijfel een aanrader

Vanaf dag 1 dat ik hoorde dat jullie deze retraite gingen organiseren was ik heel enthousiast, mijn intuïtie maakte letterlijk een sprongetje van geluk. Ik hoopte oude vrienden te zien en nieuwe te maken, dat is meer dan gelukt ;). Fantastisch mooi! Ik ben erg blij dat ik er bij was, de workshops waren een heerlijke toevoeging naast de masterclasses, je ontmoet daardoor nog weer mooie zielen in de kracht van hun vak. Het was voor mij erg fijn, maar ook soms erg pittig, maar doordat ik door de pittige momenten ben heen gestapt , kan ik nu heerlijk na genieten van een mooi weekend die mij weer op het juiste pad heeft gezet. Zonder twijfel een aanrader! Jullie maken er een warm feestje van ;).

Maarten - Inspiratie Fest 2023

"Every moment we spend in higher consciousness
helps uplift the consciousness of the whole world!"

>> Verbinding, Herkenning en Thuiskomen! <<

Tijdens dit Retraite zijn er inspirerende en verrassende workshops en masterclasses.
Afgestemd op de thema's voor het jaar 2024*, vanuit het 5D Bewustzijn:

 • Nieuw Begin
  Overgang naar een nieuw evenwicht
 • Ontdekkingskracht
  Oude kennis en Nieuwe ontdekkingen
 • Loslaten en Vertrouwen
  Volg jouw Kosmische Pad & Leef jouw Waarheid

* Dit zijn, voorzover wij nu weten/voelen de thema's voor 2024. Maar omdat er energetisch veel in beweging is,
kunnen die nog veranderen, en dan zullen wij daar natuurlijk in meebewegen.

We hebben een prachtige locatie voor het Tri Inspiratie Fest!

Wij verwelkomen je graag op deze prachtige plek, net buiten het dorpje Echten (Dr.)
Middenin het bos, dus er is genoeg gelegenheid om te wandelen en te genieten van de natuur.

Wil je ook graag overnachten op de locatie?
Dat kan! Er zijn 16 eenvoudige maar nette slaapkamers en 11 badkamers.  
Je kan kiezen uit een 4-pers.kamer, een 3-pers.kamer, een 2-pers.kamer of een 1-pers.kamer.


Je bent dan zelfs al vanaf vrijdag 17:00 uur welkom voor 2 overnachtingen!! 
Maar je kan ook kiezen voor 1 overnachting

Dit krijg je allemaal:

 • Transformerende Masterclasses van Amber en Joanna
  Met krachtige Activaties, Meditaties, Inwijdingen en praktische handvatten
 • Inspirerende en TrillingsFrequentie verhogende gast workshops
 • Vegetarisch lunchbuffet (zaterdag en zondag)
 • Vegetarisch dinerbuffet (zaterdag) inclusief drankjes
 • s' Avonds na het diner kan je nog een drankje drinken in de Pub of samenzijn in de gezellige woon- of eetkamer
 • Je kan ook 1 of 2 nachten blijven overnachten. Dan starten we 's ochtends met een heerlijk ontbijtbuffet!
 • Koffie, thee en water
 • Super waardevolle Goodiebag

Dit Retraite is geschikt voor iedereen. En je hebt geen speciale vaardigheden, "bijzondere gevoeligheid"
of vooropleiding nodig om aan dit Retraite deel te kunnen nemen.

Enorm genoten van dit weekend!

Thuiskomen, verbindend, energie gevend en een fijne groep! Dus zeker enorm genoten van dit weekend! Ga zeker onthouden en gebruiken wat ik geleerd en gezien heb deze 2 dagen. Stapje voor stapje. De locatie was fantastisch, uitstekend verzorgd! Geweldig goed en puur eten, top! Schoon en heerlijk in de natuur een energie gevende plek.

Britt - Inspiratie Fest 2023

Wat een fantastisch evenement

Ik heb tot het laatste toe (omdat ik niet lekker was) getwijfeld om te gaan. Wat ben ik superblij dat ik ben gegaan. Wat een fantastisch evenement, de locatie was zo ontzettend mooi, het eten was top, goed verzorgd. En de mensen die er waren wat een mooie energie en wat een liefdevolle verbinding, zoals men zei 1 familie. Voor mij is familie heel erg belangrijk. En jullie 3 wat hebben jullie dit mooi neergezet, het klopte allemaal. Zo mooi hoe jullie dit doen zo down to earth, respectvol, luisterend en met humor. Volgend jaar ben ik er bij zonder twijfel. Ik heb longcovid, oké ik zeg nu, ik had dit. Ik voel me nu zo vol energie en het mag dat het een dag wat minder is maar dan denk ik aan de magie van dit weekend. Dank jullie wel!

Gaby - Inspiratie Fest 2023

Kijk nu al uit naar volgend jaar!

Ik heb genoten van alles! Leuke workshops ook met nieuwe ervaringen. Kijk nu al uit naar volgend jaar! Een fantastische locatie en leuk om eens vegetarisch te eten (het was heerlijk!).

Henriëtte - Inspiratie Fest 2023

Ik ga hier nog heel lang van nagenieten

Zoveel liefdevolle mensen ontmoet, mooie fijne meditaties gehad. En de workshops niet vergeten. Klankschalen prachtig en dan Sanne over de draken. Wat een ervaring om de draak van de liefde te ontmoeten. Zo bijzonder. Het eten was ook toppie verzorgt. En natuurlijk Giuseppe niet vergeten voor zijn bijdrage, en s' avonds het heerlijke wijntje. Heerlijk mogen genieten s' ochtends om 5.00 uur van het gezang van de vogels. Wat gingen ze tekeer. Wat een ervaring allemaal. Zo mooi. Rust, genieten, bewustwording, samen , verbinding, liefde, beetje verdrietig, blij, mooie kaarten. Ik ga hier nog heel lang van nagenieten. Ik kwam met een gevoel van blij zijn thuis. En met dit gevoel loop ik de hele dag door. DANK JULLIE WEL!

Trudy - Inspiratie Fest 2023

Nieuwe Magisch inzichten

De retraite was fantastisch! Ik heb genoten en ben dankbaar. Het heeft mij nieuwe magische inzichten gegeven en mijn trillingsniveau verhoogd. De draken workshop was heel verrassend, met voor mij voor het eerst een overweldigend contact met mijn licht team. Puzzel stukjes vielen op de plek. Ik vond de afwisseling ook heel goed. En een gelijkgestemde ontmoet die letterlijk om de hoek woont! De locatie was prachtig en rust gevend. En het eten heerlijk!

Anita - Inspiratie Fest 2023

Ik kijk terug op een super fijn weekend met vooral een hele mooie energie

Ik wilde graag gelijkgestemden ontmoeten en inspiratie opdoen over de vijfde dimensie. En het was geweldig en fijn! Deze dagen zat ik in een hele lekkere flow, ik voelde een hele fijne energie en ging met een heel positief en relaxed gevoel naar huis. Ik heb genoten van alles wat er beide dagen op het programma stond. De meditaties waren heel fijn, de masterclasses erg interessant en ook de klankschalen workshop vond ik heel inspirerend. Ik kijk terug op een super fijn weekend met vooral een hele mooie energie. Dankjewel lieve Amber & Joanna! Deze retraite is een 100% aanrader.

Jeanine - Inspiratie Fest 2023

"The key to growth is the introduction of higher dimensions 
of consciousness into our awareness!"

Een kleine impressie van het Tri Inspiratie Fest in april 2023:

Inspirerende dagen in High Vibes met gelijkgestemden

Tijdens het Tri Inspiratie Fest ontvang je life changing inzichten die hét verschil gaan maken.......
Zodat jij het 5D Bewustzijn in jouw leven kan verankeren!

Na dit weekend:

 • Ben jij in diepere verbinding met wie jij bent en waarom je hier bent.
 • Weet jij hoe je jouw TrillingsFrequentie, onder alle omstandigheden, kan verhogen. 
 • Weet jij hoe je contact kan maken met jouw Gids(en) en Hogere Zelf
 • Ben jij gemotiveerd om je leven af te stemmen op wie je écht bent en jouw unieke levenspad.
 • Voel jij ten diepste hoe jij liefde kan uitdragen in deze wereld.
 • Ga jij naar huis met krachtige en praktische handvatten en tips. 

Het was gewoon magisch!

Het was gewoon magisch, het samen delen, jezelf mogen zijn, gezelligheid, Thuiskomen! Er gewoon mogen zijn zonder weerstand van anderen. En bij elk deel heb ik wat mogen leren, Atlantis is nieuw voor mij dus daar ga ik me zeker verder in verdiepen, klankschalen intense trillingen en heerlijk, kwamen toen heel veel emoties van dankbaarheid naar boven, de draken hebben mij nieuwsgierig gemaakt en heb inmiddels mijn drakengids ontmoet. De meditaties die jullie hebben gegeven zijn gewoon zo mooi, zo diep en raak. Maar door de kaart die ik trok bij de laatste workshop met Amber werd er voor mij veel duidelijk. Kosmos, ik ben de Kosmos. in heel veel liefde. Dus die probeer ik echt vast te houden dat ik onvoorwaardelijk in de liefde sta, naar de wereld, naar mijn omgeving, naar mijn prachtige kids en ook naar mijn man. Daar mag ik mijn bescherming muurtje loslaten en erop vertrouwen dat het goed is. En nu verder integreren naar mijn praktijk, die mag nu echt op gang komen op deze nieuwe plek, voel dat ik er ook klaar voor ben. Dus hier zit een dankbaar mens te schrijven die al aan het sparen is voor volgend jaar 🙂 De locatie was prachtig, onze kamer ook en het eten was super goed verzorgd!

Marijke - Inspiratie Fest 2023

Leuk en inspirerend

Ik vond leuk en inspirerend en eigenlijk elk onderdeel goed. Het begin met de 5D activatie waardoor ik echt mijn energie voelde stijgen. De gastworkshops, en zeker die met de klankschalen. Zeker interessant de Masterclass over Atlantis en erg boeiend waren de Masterclasses op zondag. Ik heb van elk onderdeel nieuwe inzichten opgedaan. Teveel om hier op te noemen, maar ik ga de komende tijd zeker de power points en de activaties nogmaals bekijken om die nieuwe inzichten een plek te geven / ermee te gaan werken. De locatie was uitstekend. Alles was prima verzorgd en goed georganiseerd. Bovendien lag het in een schitterend park. Zowel centrum als park hadden een hele goede energie. En ik ben geen vegetariër maar het eten is me echt goed bevallen. Alles was duidelijk vers en echt goed bereid.

Paula - Inspiratie Fest 2023

Explosie van energie

Het was geweldig 🌹 Bij binnenkomst direct een explosie van energie. Ik had geen verwachtingen maar was verrast door de positieve energie en daar droegen de vele meditaties aan bij. De workshops vond ik erg interessant en de klankschalen bracht mij totale rust. Wat een krachtig groeiproces. Dank jullie wel voor dit heerlijke, prachtige weekend. Het is zeker weten een aanrader en ik kom zelf ook graag terug!

Astrid - Inspiratie Fest 2023

Ik heb iedere seconde van het weekend genoten!

Alles klopte bij deze retraite, de mensen, de accommodatie, de omgeving, de sfeer. Ik heb ontzettend veel geleerd en heel veel bevestiging ontvangen, daarnaast was het ontzettend fijn om met zoveel mensen op zo'n diep level in verbinding te komen. Ik heb iedere seconde van het weekend genoten. Magische verbinding! De locatie was super. Alles was schoon, netjes en goed verzorgd en gezellig. Het eten was goed verzorgd, ook het glutenvrije eten was erg goed (en veel). Ik kan de retraite zeker aanraden, zo'n geweldige ervaring gun je iedereen!

Manon - Inspiratie Fest 2023

Reserveer hier jouw plekje voor het Tri Inspiratie Fest

Op 6 + 7 april 2024

>> Tijdelijk met maar liefst € 100,- Early Bird korting! <<

Je kan kiezen uit 3 opties: zonder overnachtingen, met 2 overnachtingen of met 1 overnachting

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten bij het Tri Inspiratie Fest. 

Je bent van harte welkom!

Veelgestelde vragen

q&A

Ik kom van ver. Kan ik blijven overnachten?

Kan ik aangeven met wie ik mijn kamer (op de locatie) graag wil delen?

Ik wil blijven overnachten en wil graag al vanaf vrijdag komen. Kan dat?

Vanaf hoe laat kan ik vrijdag 5 april komen als ik blijf overnachten?

Waar wordt het Tri Inspiratie Fest gehouden?

Is dit retraite geschikt voor mij?

Is de locatie bereikbaar met het openbaar vervoer?

Kan er rekening worden gehouden met mijn eetuitdagingen?

Heb je een andere vraag?

Reserveer hier jouw plekje voor het Tri Inspiratie Fest

Op 6 + 7 april 2024

>> Tijdelijk met maar liefst € 100,- Early Bird korting! <<

Je kan kiezen uit 3 opties: zonder overnachtingen, met 2 overnachtingen of met 1 overnachting

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten bij het Tri Inspiratie Fest. 

Je bent van harte welkom!

>