Online Masterclass
Helder Waarnemen

Ontdek jouw gaven

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar je eigen spirituele "gaven"?
Naar jouw 6e zintuig?
En wil jij op een laagdrempelige manier ontdekken of Helder Waarnemen iets voor jou is?


Tijdens deze Masterclass ontvang jij een volledige introductie van Helder Waarnemen
We gaan samen aan de slag met de basiskennis
en oefeningen in het doorgeven van boodschappen.

Voor wie?

Deze Masterclass is bedoeld voor Lichtwerkers
die zich graag willen oriënteren in Channelen of het Mediumschap

Je krijgt veel handvatten aangereikt om op zelfonderzoek te gaan
en te ondervinden of dit bij jou past en zo ja, op welke manier.

Tijdens de Masterclass help ik je op weg
en na afloop ontvang je een doorstroom advies
over Jouw Pad als Channeler/Medium.

Jij sluit deze masterclass af met een fantastische ervaring
en een geactiveerd DNA.
Zodat jij klaar bent om door te stromen op dit pad,
mocht je daarvoor kiezen.

Deze Masterclass is bijzonder passend als jij overweegt 
om de Licht Channeler opleiding te volgen
en eerst laagdrempelig wilt kennismaken met het vak.

***besluit je na deze Masterclass om aansluitend de opleiding te gaan doen, 
dan ontvang je korting voor de Licht Channeler opleiding***

Wat kan je verwachten van deze Masterclass?

 • Een introductie in Helder Waarnemen (Channelen/Medium)
 • Inzicht in welke heldere Zintuig(en) jij hebt
 • Jouw Blauwdruk Activatie
 • Praktijk oefeningen
 • Tips om je af te stemmen en verbinding te maken
 • Een ontmoeting met jouw Gids via meditatie

Na afloop ontvang jij:

 • Een E-Book met daarin alle theoretische informatie, als naslagwerk
 • Tips over hoe je thuis door kan gaan met oefenen
 • Een unieke kortingscode mocht je door willen stromen naar de Opleiding Licht Channeler
 • Een doorstroom advies over Jouw Pad als Channeler/Medium
 • Een certificaat van deelname

Kortom: een Inspirerende Masterclass waarbij je gaat ervaren 
of dit vak wat voor je is en zo ja, hoe en wat!

Belangrijk om te weten:

We maken enkel verbinding met onze eigen Gidsen tijdens de Masterclass en werken NIET met negatieve energieën of entiteiten. 

Amber 

Ik ben Amber. Van kinds af aan ben ik al gevoelig voor alles tussen Hemel en Aarde.
Mijn multidimensionale gaven zet ik in om Lichtwerkers te ondersteunen op het BewustZijnspad en anderen te onderwijzen in het vak der Mediumschap.

 Sinds 2015 ben ik werkzaam als uitvoerend Medium en inmiddels ben ik gespecialiseerd in het Channelen van Licht boodschappen en faciliteer ik de opleiding tot Licht Channeler. Voor deze opleiding werk ik samen met de Gidsen van de deelnemers om een authentiek afgestemd programma te creëren voor elke groep.

Als jongvolwassene heb ik lang getwijfeld om mijn pad als Medium te volgen. Wat zullen mensen zeggen of denken over mij? Ga ik wel de juiste boodschappen doorgeven?

Toch voelde ik een zekerheid aanwezig in mezelf, een vuurtje die wilde oplaaien.  

De verbinding met het Universum is het mooiste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven.
En dat wens ik iedereen toe!

Omdat ik jou graag een ervaring wil bieden, een kans en een opstap naar alles dat kan Zijn, geef ik nu ook deze Masterclass Helder Waarnemen, naast de Opleiding Licht Channeler.

Wat gaat deze Masterclass jou brengen?

 • Een geactiveerd DNA systeem die je helpt ontvankelijk te zijn voor lichtboodschappen
 • De basiskennis om je Mediumschap te ontwikkelen 
 • Oefeningen om mee verder te oefenen
 • Een inspirerende ervaring
 • Ik help je op weg en na afloop ontvang je een doorstroom advies voor het vervolg van je Pad, afgestemd op wat jouw Gidsen vertellen
 • Certificaat: Masterclass Helder Waarnemen

"We are more closely connected to
the invisible than the visible"

Als je op zoek bent naar je spirituele kant en mogelijkheden ben je hier echt op je plek

Vorig jaar heb ik de 2-daagse workshop Energy Healing gedaan bij Tri of Light en toen ik las over de Masterclass Helder Weten dacht ik dat die me weer een stapje dichterbij mijn spirituele zoektocht kon brengen. Ik heb steeds zo een beeld in mijn hoofd dat ik " iets " wil doen op het gebied van spiritualiteit en mediumschap, maar ik wist steeds niet wát......
De cursussen bij Tri of Light helpen me écht op weg om dat beeld steeds concreter te krijgen. Door meer kennis te vergaren over op hoeveel manieren je een medium kunt zijn, heb ik een beter beeld gekregen over welke vormen wel of niet bij me passen , waardoor het makkelijker wordt om nu de volgende stap te zetten (de opleiding Licht Channeler). De warme en liefdevolle manier waarop de Masterclass gegeven wordt maakte dat ik er meer van wil ontdekken. Als je op zoek bent naar je spirituele kant en mogelijkheden ben je hier echt op je plek. Een ontzettend gedreven team die wat ze doen met liefde doen en dát maakt het verschil!

Bianca

Eye openers

Dank je wel voor een waanzinnige middag met zoveel Eye openers! Met deze bevestiging kan ik mijn nieuwe leven beginnen!

Nicole

Het was een feest van herkenning!

Door verschillende ervaringen en bijzondere geschenken en het gevoel te hebben dat ik anders ben maakte dat ik nieuwsgierig werd. Deelnemen aan deze Masterclass was een overwinning op mijzelf. Ik vind dit spirituele pad erg mooi en bijzonder, maar durf het alleen niet goed te erkennen.
Het was een feest van herkenning! Al bij binnenkomst voelde ik de energie overal. Ik werd ook overvallen door emoties en ik heb echt beelden mogen binnenkrijgen over iets wat mij al heel lang bezighoudt.
Deze Masterclass heeft mij heel veel gegeven. Alles klopte en de praktijk ondersteund door een stukje" theorie" gaf mij heel veel waarde.
Dit smaakt naar meer! Het is mij na een gesprek met Amber helder geworden dat ik de Licht Channeler opleiding live mag gaan doen. Dit klopt en dit past!

Aletta

Een fijne manier om het te ervaren!

Ik wilde graag weten of het mediumschap iets voor mij zou zijn. Hiervoor had ik me gericht op healing en nu wilde ik deze kant ontdekken.
Deze Masterclass is een hele fijne manier om te ervaren of het mediumschap iets voor je is! De sfeer was echt heel fijn. Heel veilig. Een aanrader!

Anne-Marie

Deze Masterclass geeft me de kracht en het geloof dat wàt ik voel, juist is!

Met deze Masterclass wilde ik bekijken of mijn gevoel rond mijn gaven klopt en of ik op één of andere manier mijn 3de oog nog meer kan activeren om mijn gaven (zonder angst of blokkades) te kunnen laten ontwikkelen… Ook hoopte ik om meer en bewuster contact te kunnen maken met mijn gidsen en engelen, opdat ik in mijn werk intens met hen kan samenwerken- om kinderen en gezinnen nog sneller (én op ander dieper “niveau/level”) vooruit te helpen.
Deze Masterclass is in die zin een fijne bevestiging geworden van wat ik vermoedde én geeft me de kracht en het geloof dat wàt ik voel, juist is. Dat ik niet mag twijfelen, dat ik niks verzin. Zoveel dankbaarheid die ik voel. Met veel plezier ga ik hier verder in.

D.

Heel bijzonder!

Mooie locatie, goede sfeer. Voelde heel veilig. Ik ben een stuk dichterbij, wat ik wilde weten. Dingen die je vertelde vielen op hun plek. Veel herkenning, dat ik dacht: zie je nou wel... dit heb ik ook.
Heel mooi, heb je goed gedaan. Ik heb die dag ook tijdens de meditaties nieuwe dingen ervaren die ik nog niet had meegemaakt. Heel bijzonder! Veel liefs Yvonne

Yvonne

Ben jij klaar om te ervaren hoe het is om jezelf in te zetten als kanaal?

Meld je dan hier aan:

Echt een prachtig cadeau voor jezelf!

Mijn belangstelling hiervoor is de laatste jaren sterk toegenomen. Ik was open minded en vond het absoluut niet zweverig. Gelijkgestemden die ieder hun eigen ervaringen hebben en op zoek zijn naar richting en antwoorden. Dit alles in een liefdevolle en ontspannen setting. Het is zo fijn om met gelijkgestemden, die daarnaast ook nuchter zijn, ervaringen uit te wisselen. Ook zo mooi te mogen ervaren dat er echt het een en ander gebeurde tijdens de Masterclass. De liefdevolle begeleiding door Amber, het contact met je engelen, eigenlijk alles klopte. Ja, als je hier echt open voor staat dan kun je zo'n bijzondere ervaring beleven. Echt een prachtig cadeau voor jezelf !

Anne

Dank je wel Amber!

Ik was al met energetische healing en massage bezig en soms kreeg ik een boodschap voor degene die ik behandelde. En dat heeft mijn interesse gewekt om deze Masterclass te doen.🙏 Ik heb deze Masterclass als zeer positief ervaren, alles werd duidelijk uitgelegd en er was tijd voor vragen wanneer je die had, dank je wel Amber!
Als je geïnteresseerd bent in het mediumschap of wat voor manier dan ook, kan ik zeker aanraden om deze Masterclass te doen!

Astrid

Zeker weten een aanrader!

Ik wilde graag weten waar ik sta in mijn ontwikkeling op dit vlak. Ik heb deze Masterclass ervaren als een rustmoment, het was heerlijk! Zeker weten een aanrader

Martine

Het helpt om in te voelen of dit je pad is

Deze Masterclass is echt een mooie basis. Ik vond de meditaties heel fijn en ik kon heel fijn de energie ervaren. Het helpt ook om in te voelen of dit bij je pad hoort. En het maakte mij duidelijk dat ik geen channeler ben.

Katja

"The Universe is full of magical things, 
waiting for our senses to become sharper"

Veelgestelde vragen


Wat kan ik met de Masterclass Helder Waarnemen?
De Masterclass is vooral bedoeld om jezelf te oriënteren in het vak. Je krijgt veel handvatten aangereikt om op zelfonderzoek te gaan en te ondervinden of jij door wilt gaan als kanaal en zo ja, op welke manier. Tijdens de Masterclass help ik je op weg en na afloop stuur ik je een passend advies voor het vervolg van je pad. Je krijgt een fantastische ervaring en een geactiveerd DNA, zodat jij klaar bent om door te stromen op dit pad, mocht je daarvoor willen kiezen.


Ik weet niet of ik een Medium / Channeler ben, is deze Masterclass dan wel voor mij?
Juist dan is de Masterclass voor jou bedoelt! Als je interesse er ligt, ben je welkom om te ervaren of het iets voor je is. Deze Masterclass is een introductie in het vak. Voel je vrij om hier je onderzoek te komen doen!


Ik durf de stap nog niet te nemen om de Licht Channeler Opleiding te volgen of ik heb de financiën er (nog) niet voor. Is deze Masterclass dan de juiste keuze voor mij nu?
Ja zeker, je kan de Masterclass zien als een laagdrempelige manier of eerste stap om te ondervinden of je deze richting uit wilt gaan. Ik kan met je mee voelen wat de bedoeling is en wanneer/of je klaar bent voor een opleiding. Door de Masterclass te volgen heb je ook al een mooie ervaring en de tools om op door te bouwen als medium/channeler.

En .... besluit je na deze Masterclass om aansluitend de opleiding te gaan doen,  dan ontvang je maar liefst € 100,- korting voor de Licht Channeler opleiding. 
NB: deze korting  is NIET van toepassing bij een aanbieding!


Waarom Masterclass Helder Waarnemen en niet Licht Channeler (zoals de opleiding heet)?
Helder waarnemen doe je met je zintuigen. Tijdens de Masterclass onderzoeken we het vraagstuk of jij een Licht Channeler bent (een medium die werkt vanuit hoge vibratie om bewustzijn te brengen), je krijgt helder welke gave je hebt. Om te helpen beslissen of je dit pad gaat vervolgen! Een mooie eerste opstap naar het channelen toe. Uiteraard is de hele Masterclass ook vol higher vibraties!


Wanneer kan ik starten?
Je kan direct starten met de Online Masterclass. Na aanmelding ontvang je direct de inloggegevens voor de Tri Academy, waar de Masterclass voor je klaar staat. Er is ook een support Forum voor al jouw vragen. Je hebt 2 maanden toegang.


Wanneer krijg ik mijn doorstroom advies over het vervolg van mijn Pad?
Na afronding van de Online Masterclass ontvang je jouw doorstroom advies.  


Twijfel je nog? Kijk dan eens of jij je hierin herkent, deze Masterclass is NIET voor jou als jij:
* Snel angstig bent en geen connectie durft te maken met het Boven
* Een Burn-out hebt, depressief bent en/of zware medicatie neemt (o.a. antidepressiva)
Graag je eigen intuïtie wilt vergroten, maar niet om in te zetten als Medium of Licht Channeler (daar hebben we de hele mooie uitgebreide Online Cursus Intuïtie voor!).

Ik vond het super!

Dank voor je aandacht, je tijd, je uitleg en geduld 😁 Ik vond het super! Ik zal het in laten dalen en op mij laten werken de komende tijd. Tot nu toe kan ik met dankbaarheid terugkijken op mijn mooie bewustwordingspad van de afgelopen 3 jaar. Wat gebeuren er schitterende dingen in je leven wanneer je meer en meer het denken loslaat en leeft vanuit gevoel. ❤

Nora

Ik wil zeker verder met mijn gaven en verder ontdekken en gaan inzetten.

Super mooie meditatie om je heldere zintuigen te ontdekken! De kaartlegging was heel bijzonder. Heb het op gevoel gedaan en proberen contact te maken met het Lichtteam. Ik deed een legging voor een vriendin en het kwam heel sterk binnen zei ze en het raakte haar. Ik ben benieuwd naar jou mini reading, voel nog wat onzekerheid in mezelf.
Na de mini reading:
Mooi stukje over mijn gaven en bijzonder om te lezen! Ik wil zeker verder met mijn gaven en verder ontdekken en gaan inzetten.

Sophia

Ik heb besloten om door te stromen naar de Licht Channeler opleiding!

Lieve Amber, het was een mooie ervaring die veel heeft geactiveerd. De meditaties waren fijn. Ik ben opgegroeid waar spiritualiteit een gewone zaak is.
Ik was nieuwsgierig naar meer en naar wat mijn identiteit is.
Daarom ben ik bij de Masterclass Helder Waarnemen terecht gekomen. Tijdens de Gids ontmoetings meditatie kreeg ik een naam door. Ik voelde mijn derde oog heel goed aan. Het was een heel mooie ervaring. En ik heb besloten verder te stromen naar de Licht Channeler Opleiding!

Johan

Ik kreeg de bevestiging waar ik op hoopte

Toen ik las over de Masterclass Helder Waarnemen voelde ik dat het belangrijk voor mij was om hier aan deel te nemen.
Ik ging er heel open in, benieuwd naar wat er zo belangrijk voor mij zou zijn 🙂
Daarnaast hoopte ik op een bevestiging. Ik stelde mijzelf al langer de vraag: klopt het dat ik meer weet/hoor, zie en voel? Of is dat mijn gigantische fantasie? Hoewel ik gevoelsmatig wist dat het klopt wat ik waarneem, nam mijn ratio het vaak over en bracht me aan het twijfelen.

Tijdens de Masterclass, die ik als heel warm heb ervaren, kreeg ik wel de bevestiging waar ik op hoopte. Het afgestemde advies wat daarna kwam blies mij aan de ene kant bijna van mijn stoel en aan de andere kant 'wist' ik het al... Het geeft mij veel meer zelfvertrouwen op dit gebied en maakt de intentie om dit verder te willen leren ontwikkelen ook vele malen krachtiger.

Amber leidde de Masterclass met een warme en zachte manier. Het was bijzonder prettig om te voelen dat iedereen er mocht zijn zoals hij/zij is.
De meditaties vond ik heel waardevol: ze hielpen mij om dicht bij mezelf te blijven en zorgden toch ook voor de verbinding met elkaar doordat de ervaringen daarna in een veilige setting gedeeld werden. Ik kan deze Masterclass zéker aanraden voor mensen die twijfelen over hun waarnemingen en/of die verkennend bezig zijn hun gaven te ontwikkelen.

Y.

Ben jij klaar om te ervaren hoe het is om jezelf in te zetten als kanaal?

Meld je dan hier aan:

>