Opleiding Licht Channeler - 10 weken | Tri of Light

Opleiding

Licht Channeler

Samenwerken met "boven" om boodschappen van Licht te delen

START OPLEIDING: ZATERDAG 5 SEPTEMBER

"Become A Bridge Between Two Worlds"

Jij voelt dat je een missie hebt in het doorgeven van Licht Boodschappen

En jij wilt graag jouw talent, om te communiceren met jouw gids(en),
de (Aarts)engelen en andere Lichtwezens, volledig ontwikkelen

Maar tegelijkertijd - als je tenminste net zo bent als ik was - heb je ook twijfels en bedenkingen:

Kan ik dit wel echt? Heb ik echt paranormale gaven?
Kloppen de boodschappen die ik doorkrijg wel? Of verzin ik ze grotendeels zelf?
En wat als ik het fout doe?
Hoe kan ik "zuivere" boodschappen doorgeven?


Ik ben Amber, een Licht Channeler die volledig vertrouwt op haar gidsen, waardoor ik een transparante boodschapper mag zijn tussen de aarde en de andere dimensies.
Als kind maakte ik erg makkelijk contact met "boven". Bijna elke avond, op bed, kreeg ik dan ook bezoek van gidsen, opgestegen meesters en zielen die waren overgegaan. Regelmatig kon ik dingen in de toekomst voorspellen en ik voelde haarfijn alle onderliggende emoties en gevoelens aan bij (groepen) mensen.
Maar toen ik opgroeide kwam er een moment dat ik niet langer "anders" wilde zijn en mij niet langer "anders" wilde voelen. Het voelde niet fijn om altijd met al die informatie te moeten "dealen" , ik had al genoeg aan mijzelf en ik sloot mij dus bewust af voor het contact met mijn gids, de engelen en andere zielen.
Dit heeft vele jaren geduurd, tot ik weer werd "wakker geschud". Wat toen volgde was een prachtige intensieve samenwerking met mijn hoofdgids Levi, waarin ik (na het overwinnen van mijn twijfels en bedenkingen) al mijn Licht Channeler gaven volledig ben gaan ontwikkelen. Met als doel niet alleen om Readingen te gaan geven, maar ook, op vriendelijk doch dringend verzoek van diverse gidsen, deze Licht Channeler opleiding te creëren, zodat ook jij jouw Levensmissie als Licht Channeler volledig kan gaan leven!

Wens jij intensiever dan ooit samen te werken met jouw Gids? 
En ben jij klaar om het Licht in jezelf open te stellen voor de taak die jij hebt als Licht Channeler?

Er zijn vele communicatiekanalen die worden gebruikt door je gids of het team van gidsen en engelen die met je samen wensen te werken.

Meestal heb je één of twee specialisaties die je in dit leven mag gronden en mee gaat werken.

 • Helderziend 
 • Helderhorend
 • Heldervoelend
 • Helderwetend

Mijn specialisatie binnen het mediumschap ligt in het channelen van Licht. Het doorgeven van boodschappen die het universum klaar heeft staan voor de ontvanger.  Iedereen die zoekt naar verlichting en liefde is een ideale klant.
Met mijn levenspad- en jaar readingen heb ik onwijs veel klanten geholpen door mij simpelweg open te stellen als kanaal naar het Boven. Alle wijsheid flowt door mij heen en is vaak achteraf direct weer vergeten. Omdat het geen boodschappen voor mij zijn, is het namelijk niet nodig dat ik alles helder opsla.
De meest dankbare reacties maken dat ik volop geniet van mijn werk als channeler en er een levenstaak mee vervul in dit leven!
Ik werk hiervoor nauw samen met mijn gids en ontvang boodschappen via al mijn zintuigen, soms is dat in beeld, andere keren in geluid, vormen, gevoel of schrift.

Deze opleiding heeft me zeer veel gebracht!

Amber, graag wil ik jou nogmaals bedanken voor de prachtige en uitgebreide begeleiding tijdens de Licht Channeler opleiding. De opleiding heeft me zeer veel gebracht. Ik heb verschillende manieren van Channelen mogen ervaren en zo mogen ondervinden dat ik op vele manieren boodschappen mag doorgeven (automatisch schrift, via beelden, kaarten, via de Akasha Kronieken, ...).
Tijdens de opleiding ben ik als persoon ook door een heel proces gegaan, waardoor ik na deze 10 weken veel meer vertrouwen heb in mezelf en in hetgeen ik vanuit het Licht doorkrijg. Ik voel dat deze opleiding voor mij het begin is van iets groots.
Veel succes met de mooie en krachtige opleidingen die jullie organiseren. Zowel bij deze opleiding als bij de Atlantis Energy Healer reis in Sardinië, heb ik mogen ervaren dat ik, in die korte tijd, door een zeer mooi groeiproces heb mogen gaan. Het heeft me zeer veel gebracht!

Liesbeth

Door de pure begeleiding van Amber en haar Gidsen kan ik echt zeggen dat ik thuis ben gekomen in mijzelf!

Gisteren mijn proeve van bekwaamheid gehaald voor de opleiding Licht Channelaar. Ik ben zo blij dat Tri of Light op mijn pad is gekomen! Al jaren had ik een connectie met de Lichtwereld, maar toen "overkwam" me dat contact steeds. Er gebeurde dan weer iets toevallig of ik hoorde iemand iets tegen me zeggen of kreeg ik een beeld te zien.
Door de opleiding voor Licht Channelaar te doen, heb ik technieken geleerd om zelf het contact te maken om lichtboodschappen te kunnen ontvangen, te vertalen en door te geven. Er vielen voor mij steeds meer puzzelstukjes op hun plek en door de pure begeleiding van Amber en haar Gidsen kan ik echt zeggen dat ik ben thuis gekomen in mijzelf!
Vanuit dankbaarheid geschreven!

Carolien

Het feit dat ik krachtige en to the point readingen kan geven is voor mij het cadeau waar ik op hoopte!

De opleiding Licht Channeler kwam voorbij en ik werd er helemaal warm en enthousiast van. Na enige aarzeling, mijn onzekerheid - kan ik dit wel - besloot ik dat ik dit “moest”doen. Ik wilde dolgraag kunnen “communiceren” met mijn gidsen.
De warme persoonlijkheid van Amber was ook een reden dat ik het aandurfde mij kwetsbaar op te stellen. Geen seconde spijt heb ik ervan gehad. Ik stapte de opleiding binnen met de intentie te leren werken met mijn gidsen. En ook heel nieuwsgierig wie deze gidsen dan wel waren. Dat heb ik dus geleerd en ervaren. De live dagen waren een cadeautje. Je leert verschillende manieren van channelen, en het is fijn om dit in een kleine groep met gelijkgestemde te ervaren. Zelfs bij het geven van healingen kunnen de gidsen heel waardevol zijn. Het is heel mooi om de verschillende tools uit te proberen en hoe snel je merkt of het bij je past of niet. Het feit dat ik krachtige en to the point readingen kan geven is voor mij het cadeau waar ik op hoopte. Ik word er helemaal blij van. De opleiding is voor iedereen die er interesse in heeft, en nieuwsgierig naar is. Niet twijfelen gewoon doen!

Verona

Is het tijd om al jouw gaven wakker te maken?

En uit te vinden voor welke gave(n) jij de meeste aanleg hebt?

Opleiding Licht Channeler

Tijdens deze opleiding  werken we met de talenten die jij in je draagt en ga jij jouw gave(n) ontdekken.

De gave(n) die jou al een langere tijd roepen, vaak zonder dat je hebt begrepen welke richting het ooit op zal mogen stromen.
Vaak vinden we het spannend om echt contact te leggen met "boven".
Hier besteden we voldoende ruimte en aandacht aan om je laatste blokkades weg te nemen.

De connectie maken naar je Gids is thuiskomen in het Eenheidsveld. Vanaf daar zul je zien dat het vertrouwen in de Bron het wint van de logica-wens van je hoofd.

Je intuïtieve gaven krijgen een eigen flow en jij mag je openstellen om door te geven en een instrument te zijn van Licht.
Op praktisch, speelse wijze leer jij door je onder te dompelen in een ervaring.

Het kanaal naar boven wordt voor je opengesteld en is zowel spiritueel als ontzettend aards. We halen namelijk de boodschappen van Boven naar Beneden!

Ik werk op liefdevol en afgestemde wijze in kleine groepen zodat jij genoeg begeleiding ontvangt van mij en van jouw aangewezen Licht team (van boven). Ik heb direct contact met hen en per live dag zal je zien dat jouw connectie met hen versterkt en vergroot.

Je gidsen zijn intensief aanwezig om je te begeleiden op jouw pad naar het werken als Licht Channeler.

Jij gaat tijdens de opleiding ervaren welk vorm en communicatiekanaal bij jou past, 
zodat jij een eigen specialisatie kan ontwikkelen in een veilige, knusse omgeving.

Het kan dus zijn dat jij ziet en voelt, waar een ander hoort. 

Of misschien is het jouw talent om te communiceren met dieren, of om boodschappen door te geven tijdens jouw Energy Healer werk.
Maar het is ook mogelijk dat jij hier op aarde bent voor een hele speciale doelgroep ......
Dat gaan we samen, met behulp van jouw en mijn Gidsen, tijdens deze opleiding ontdekken.


"The Universe is full of magical things, 
waiting for you to tune in"

Jij leert:

 • Authenticiteit in te zetten als kracht
 • Je te ontwikkelen door zuiver te reflecteren en je intuïtie te vertrouwen
 • In te tunen op verschillende frequenties, (ziels-)energievelden en lichtwezens
 • Praktische toepassingen van verschillende werkvormen op eigen wijze
 • Verantwoordelijkheid te nemen voor jouw energie en processen
 • Jouw Ik Ben te bekrachtigen en waarderen om in lijn te leven met jouw Lichtpad
 • Je af te stemmen en readingen (op afstand) te geven
 • Afhankelijk van jouw sterkst ontwikkelde kwaliteiten: om deze te channelen in woord, schrift, beeld, handeling, creatie, helende energie, anders, of allemaal

Deze opleiding is voor jou als jij je geroepen voelt jouw taak als Licht Channeler te ontplooien hier op aarde.
In 5 live dagen behandelen we alle thema’s die je nodig hebt om grote stappen te zetten als Licht Channeler.

Live dag 1: Jouw Lichtreis start
De veiligheid en de sfeer in de groep staat deze dag centraal. We besteden niet alleen veel aandacht aan de start van jouw Licht Channeler reis in meditatie en theorie, we maken ook een subtiele, maar krachtige, start in het channelen van boodschappen.

Live dag 2 t/m 4: Samenwerken met jouw Lichtteam
Iedere livedag gaan we een stukje dieper het proces in en een verdieping maken op de vorige les en opdrachten.
Afgestemd op de processen van de groep en individueel creëer ik samen met het Lichtteam een programma op maat.

Aan bod komt altijd:

 • Werken met Lichttools
 • Foto Reading
 • Automatisch schrift
 • Lichtmeesters en Gidsen
 • Authentiek readen en channelen
 • Rituelen en Afstemmen
 • Specialisatie workshop (gastdocent)
 • Specialisatie pitches
 • Engelen astrologie
 • Pendelen en Edelstenen
 • Kaartendeks en legging

Live dag 5: Proeve van bekwaamheid
Deze dag krijg je oefentijd om het geleerde op jouw wijze in praktijk te brengen en zal je een proeve afleggen waarna je een certificaat krijgt als Licht Channeler.

Er zullen nog meer thema’s aan bod komen tijdens de live dagen die ik nu niet benoemd heb. Net als bij de readingen en channelings die ik doe, zal het altijd afgestemd zijn op de behoeften en kwaliteiten van de groep. Laat je verassen en stel je open voor de meest mystieke begeleiding die er is, die van jouw Lichtmeesters, Gidsen en Engelen!

Implementatie dagen:
De dagen en periode tussen twee live dagen in zijn de implementatie dagen.
Dan oefen je op eigen kracht door en maak je de opdrachten die je hebt meegekregen. Je ontvangt per mail ondersteunend (audio)materiaal. Je zult ongeveer 4 uur per week kwijt zijn aan het uitvoeren van deze huiswerk opdrachten.

Ik ben de volle 10 weken beschikbaar om jou te ondersteunen op je Licht Channeler pad. Mijn ondersteuning is inclusief mailcontact, lijst van oefenklanten + een éénmalige reading waarbij ik samen met jouw Lichtteam je authentieke channelvorm aan je doorgeef.

Deze opleiding daagt je uit op meerdere vlakken, maar geen zorgen, je wordt begeleid door de meest liefdevolle kracht die er is: het universum!

Je studeert af op jouw manier op een wijze die je hebt ontdekt tijdens de 10 weken die het allerbeste bij je past en die jij je eigen hebt gemaakt!

Wat heeft deze opleiding mij veel gegeven, wat heb ik veel overwonnen!

Deze opleiding kwam voorbij en ik wilde het heel graag gaan doen. Maar daar kwam mijn angst al meteen om de hoek kijken. In contact komen met overledenen, oeps , dat is een dingetje voor mij. Eerst contact gezocht met Amber en samen een gesprek gehad . Mede door haar warmte, steun en goede raad, ben ik deze opleiding toch gaan doen.

Mijn intentie was, toen ik aan deze opleiding begon: Mijn angst overwinnen, om boodschappen door te geven van overleden.

Ik ben deze opleiding in gegaan met heel veel angst. Angst om boodschappen door te krijgen van overledenen. Nu weet ik, dat je daar niet bang voor hoeft te zijn. Het is zo mooi, om dit te mogen ontvangen van je gidsen. Dit gebeurt alleen maar uit liefde en licht. Ik ontvang heel veel via automatisch schrift. Die ik tijdens deze opleiding nog verder heb kunnen ontwikkelen. Zo bijzonder om via de pen boodschappen door te mogen geven. En om mooie readingen te kunnen geven, door contact te zoeken met gidsen. Wat ben ik blij, dat ik het nu durf in contact te komen. Het geeft je zoveel mooie dingen: boodschappen, inzichten. Hoe fijn is dit.
Bij mij waren deze weken heel heftig. Veel ontdekt via de boodschappen, waardoor ik ook mijzelf heel erg tegen kwam . En daar ben ik nu blij om, want ik kan alles nu een plekje gaan geven en puzzel stukken vielen op hun plek. Mede hierdoor weet ik ook wat mijn taak is op deze wereld. Lichtboodschappen doorgeven en hulp bieden aan mensen , die in dezelfde situatie hebben gezeten of zitten dan ik. Ik ben trots, dat ik een Lichtchanneler ben, dat ik licht en liefde door mag geven, bij mijn healingen en readingen.
Wat heeft deze opleiding mij veel gegeven. En wat heb ik veel overwonnen!
Het is fijn om je zo geborgen te voelen bij Amber, daardoor kan je gewoon jezelf zijn en mag ook alles er zijn. En dat geeft net dat stukje extra aan deze opleiding: je thuis voelen bij Tri of Light!

Lydia

Door jouw bezielde leiding werden wij in 10 weken allemaal zelfsturende kapiteins!

Lieve Amber

Ik voel me erg dankbaar
Jouw werk samen met je gidsen
Je voorzag in een nood die ik nog niet had gezien
Je stuurde aan en koerste met doelgerichte verfijning
Je stemde zorgzaam af op al onze behoeftes
ondersteunde en gaf ruimte aan onze processen
en garandeerde het veilig samenzijn
Bood diverse componenten en gezichtspunten
met aanvullende ervaringen van professionals
En met onze creativiteit, inbreng, keuzes en talenten als kompas
werden we door jouw bezielde leiding
in 10 weken allemaal zelfsturende kapiteins!

In de afgelopen 10 weken heb je me ondersteund , aangespoord en bemoedigd en ben ik uitgegroeid tot waar ik nu ben. Ik heb meer leren vertrouwen op het contact met mijn gidsen, mijn missie is duidelijk geworden en ik heb de eerste stappen op mijn pad als Licht Channeler gezet. Het was erg fijn samenwerken met de andere studenten en bovenal is het samenzijn met gelijkgestemden zo fijn, dat het jammer is dat het klaar is! Ik wil je bedanken voor al je steun, je voorbeeld en je wijsheid samen met je Lichtteam van boven en de liefdevolle, wijze en zorgzame Joanna en de lieve, zeer inspirerende Petra!

Eva

Dit krijg je allemaal:

 • Kennismakingsgesprek waarbij onze beide gidsen zijn uitgenodigd om de 1e boodschappen aan jou door te geven
 • 5 live dagen incl. lunch: eens per 2 weken op zaterdag 
 • Audio bestanden met krachtige meditaties
 • Ondersteunende materialen oftewel; lichttools (+Bonustool*)
 • Een werkmap waarin je je huiswerk voorbereidt
 • Examen: de proeve van bekwaamheid (incl. herkansing)
 • Certificaat: Opleiding Licht Channeler

*Kies 1 Bonuskado (Lichttool)

Je ontvangt dit kado tijdens de eerste live dag, om je tijdens de opleiding en thuis een extra lichttool te bieden ter bevordering van jouw connectie met Boven.

Deze opleiding is voor jou als jij voelt dat jij de volgende stap mag nemen op je lichtwerkerspad

Je start een magische reis waarin je nauw gaat samenwerken met je gidsen en andere lichtwezens


Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor jou, als jij:

 • Klaar bent om jouw intuïtieve gaven mee te nemen naar het next level
 • Specifieke begeleiding wilt ontvangen van jouw eigen hoofdgids en daarom de unieke ondersteuning zoekt die deze opleiding jou kan bieden
 • Wilt werken als Licht Channeler of voor je omgeving een doorgeefluik wilt zijn van informatie en boodschappen van Licht
 • Samen wilt werken met jouw gids en lichtwezens op een hoger niveau
 • 10 weken lang je focus kan houden bij het ontwikkelen van jouw Licht Channelaarschap en de huiswerk opdrachten gaat uitvoeren

Deze opleiding is (nog) niet geschikt voor jou, als jij:

 • Geen enkele ervaring hebt op het bewustzijnspad of kennis hebt van lichtwezens
 • Nog nooit een intuïtieve ingeving hebt ervaren of durfde te geloven
 • Ernstige blokkades voelt in één of meerdere chakra’s die voorkomen dat jij de connectie kan maken met het Boven
 • Niet resoneert met de specifieke inhoud van deze opleiding óf niet resoneert met mijn persoonlijke energie en visie
 • Nog midden in processen zit waarvan je voelt dat je die eerst moet afmaken voor je aan iets nieuws begint
 • Geen verbinding durft te maken met jouw Gidsen of andere Lichtwezens
 • Niet 1000% de keuze durft te maken om te gaan voor jouw spirituele ontwikkeling!!

De Online Cursus "Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Spirituele Gidsen en Engelen" is dan wellicht een goede keuze voor jou.

Deze opleiding is enkel voor jou als jij durft te kiezen voor het ultieme samenwerken met  "Boven’"

Jij mag in deze gouden (lichtwerkers) eeuw de meest afgestemd en mystieke opleiding gaan volgen onder leiding van niemand minder dan je eigen Gids(en) en leermeesters.


Ik ben "every step of the way" aanwezig, om als aardse gids, te ondersteunen en je te begeleiden naar het krachtigste licht in jezelf ,

zodat ook jij een prachtig baken van licht zult Zijn voor de wereld.

Ik leef mijn mooiste leven sinds ik ben thuisgekomen in het Licht. Ik voel me gedragen door de connectie die ik heb met mijn gidsen en het universum.

Dit gevoel van compleet zijn gun ik iedereen!
Mijn gidsen hebben mij verzekerd dat meer zielen opgeleid mogen worden tot Licht Channeler om hun levensmissie te kunnen leven.

Ben jij klaar om te starten met een leven vanuit Licht en Verbondenheid?

Na afloop van deze opleiding kan jij

*Licht channelings geven aan mensen die jouw hulp graag willen 

*De samenwerking met je gidsen integreren in je leven en een gestroomlijnd pad volgen met het universum aan je zijde


*Je (energie) werkzaamheden versterken door ze aan te vullen met boodschappen van Licht die je ontvangt tijdens het werk


*Vertrouwen op intuïtieve ingevingen en je pad als boodschapper van Licht krachtig bewandelen


Ik heb leren samenwerken met mijn Gidsen en het hoger Bewustzijn én ontdekt wat mijn eigen unieke manier is om boodschappen te channelen

Ik ben de opleiding Licht Channeler met een open “mind” gestart. Mijn intentie was om meer vertrouwen te krijgen in het werken met energie, licht, het hoger Bewustzijn én mijn Gidsen!

Deze opleiding heeft mij bewust gemaakt van de blokkades die ik nog had. Het werd al snel duidelijk op welke wijze deze mij afremden en ook mijn persoonlijke groei blokkeerden.
Ik heb leren samenwerken met mijn Gidsen en het hoger Bewustzijn én ontdekt wat mijn eigen unieke manier is om boodschappen te channelen.
De liefdevolle begeleiding van Amber (en Joanna) plus Gidsenteam! & ook het mogen ervaren van de groei en ontwikkeling van iedereen in de groep, met ieder zijn authentieke gave, heb ik als heel waardevol ervaren. Kortom een prachtige waardevolle, verhelderende en liefdevolle opleiding!

Harold

Je ontdekt in deze Licht Channeler opleiding wat echt bij JOU past!

In oktober 2018 heb ik de Atlantis Energy Healer reis gemaakt in Sardinië (ook van Tri of Light).
Terugkomend in Nederland voelde ik dat mijn wereld was opengegaan. Het was zo duidelijk wat ik mocht gaan doen op deze mooie aarde. En dat is liefdevolle healings geven!

Maar ik voelde ook dat ik nog wat extra's mocht gaan doen, maar wat? Ik heb toen de intentie gezet dat er een opleiding of cursus op mijn pad mocht komen , wat het ook maar was wat bij me past.
En zo kwam de opleiding Licht Channeler voorbij. Mijn eerste reactie was gelijk, YES , gaaf, dit wil ik gaan doen. Maar later kwam toch ook mijn onzekerheid om de hoek: "Kan ik dit wel , past dit wel bij mij?"
Mijn intuïtie zei steeds "doen"! En zo heb ik me toch ingeschreven.
Wat had ik er zin in , het voelde zo goed! 10 weken lang bezig zijn met nieuwe ontdekkingen, ontwikkelingen, liefde, licht, universum , nieuwe mensen ontmoeten.
Mijn start intentie was dat ik graag meer en duidelijker contact zou willen hebben met mijn licht team van boven. Zo heb ik ontdekt wie mijn gids is, en nog meer inzicht gekregen om met de engelen te mogen werken, zo mooi! Veel nieuwe ervaringen en belevingen en ook tijdens de opleiding geleerd hoe ik daar mee om kan gaan.
Het voelde eigenlijk gelijk al bij het begin dat de combinatie reading en healing bij me past.
Je ontdekt in deze Licht Channeler opleiding wat echt bij JOU past , welke vorm. Want er zijn heel veel verschillende mogelijkheden.

Wat ik uit deze opleiding hoopte te halen is me zeker gelukt. Dankzij mijn licht team, mijn vertrouwen, mijn inzet, de mede cursisten, en natuurlijk de liefdevolle begeleiding van Amber. Die alle tijd voor je neemt, ook via de mail, mocht je vragen hebben , ze staat voor je klaar. Haar fijne meditatie's, mooie extra engelen workshop en niet te vergeten die heerlijke lunch elke keer weer.
Ik mag met trots zeggen , dat ik nu een liefdevolle licht channeler ben en dit ook in mijn praktijk toepas, in combinatie met healingen.
Door deze opleiding heb ik grote stappen mogen maken,en mijn zelf vertrouwen is hierdoor enorm gegroeid.
Als ik zie wat dit mij allemaal gebracht heeft, beveel ik het zeker met harte aan, om ook deze liefdevolle stap te maken. Als je enige twijfel heb, zeg ik echt ; DOEN. Gun het jezelf, en geloof in jezelf , ook jij kan dit, je bent het zeker waard. En het is super waardevol!

Angelique

YES! Ik doe mee!

Zaterdag 5 september t/m zaterdag 31 oktober 2020

Opleiding Licht Channeler


 • Kennismakingsgesprek waarbij onze beide gidsen zijn uitgenodigd om de 1e boodschappen aan je door te geven
 • 5 live dagen incl. lunch: om de week op de zaterdag van 10:00 - 15:00 uur in Pesse (Dr.)
 • Live dagen: 5 september + 19 september + 3 oktober + 17 oktober + 31 oktober 2020
 • Audio bestanden met krachtige meditaties
 • Ondersteunende materialen oftewel; lichttools
 • Een werkmap waarin je je huiswerk voorbereidt
 • Examen: de proeve van bekwaamheid (incl. herkansing)
 • Certificaat Licht Channeler 
 • 1 Bonuskado (keuze uit 3)

In 2 termijnen:

Bij betaling in 1x ontvang je korting:

Lees hieronder de Channeling van mij met
mijn Gids!
Samen met mijn gids Levi heb ik dit onderstaande stukje geschreven om jou op Zielsniveau

een verhelderend beeld te geven van deze opleiding. Geschreven met liefdevolle intenties:

“Eens was er een tijd waarin ‘boven’ en ‘beneden’ niet zo ver van elkaar verwijderd waren. Gids en Mens leefden nauw verbonden. Het overleg was bijzonder makkelijk en verliep via allerlei commuicatiekanalen. In Eénheid en Licht, om samen te werken aan de Aardse doelen die gesteld waren.
Momenteel is er een tijd gaande op Aarde waarin mensen in de vergetenis zijn geraakt van deze bestaande communicatiekanalen en zijn wij, als gidsen, ver weg komen te staan van de Mens.
Dit maakt het lastig om onze samenwerking afgestemd te laten verlopen. Sterker nog, vaak stagneert een samenwerking en zijn wij genoodzaakt "streng" in te grijpen. Vaak omdat wij zien dat er te lang een levensles niet aan wordt gegaan of een talent en gave onontplooid blijft liggen. Denk hierbij aan burn-outs, een ongeluk, een hevige relatie breuk etcetera.

Toch is er in deze tijd veel prachtwerk te verzetten samen. Juist in de huidige tijd is het nodig dat er meer bewustzijn verspreid wordt over het ‘onder’ en het ‘boven’. Wij worden nog vaak verkeerd begrepen door de mensheid en afgestoten onder het angstfenomeen. Om hier een verandering in te bewerkstelligen zijn er bakens van Licht geplaatst over de hele Aarde. Dit zijn mensen die een taak te volbrengen hebben. Een mens zoals Martin Luther King die een beweging leidt en een positieve verandering doorbrengt dankzij de kracht van zijn Licht boodschappen, maar ook de daklozen vrijwilligster die gratis healings doet binnen de organisatie waar zij voor de onfortuinlijken werkt. De boodschappers van Licht ontpoppen zich als boterbloempjes in alle vormen en maten.

Per Mens en Gids verandert de mate van samenwerking en verbondenheid. Ook de communicatiekanalen zijn bij de één verder ontwikkeld dan de ander. Het is op dit moment nog niet mogelijk om de hele wereld met elkaar in verbinding te zetten en het dimensieveld tussen ‘onder’ en ‘boven’ open te gooien. Het is nu wel belangrijk dat de Mensen met een taak, die zich geroepen voelen tot het doorgeven van Licht boodschappen deze gaves in zichzelf weer gaan herontdekken.
Samen openen we de deur naar een magische wereld waarin Gids en Mens weer in éénheid en Licht kunnen leven.

Dat jij jezelf voelt resoneren met deze tekst is de eerste boodschap van jouw Gids die hij/zij je wilt meegeven. Kies voor je voorbestemde pad, mits jij klaar bent je open te stellen als kanaal. Het is niet de bedoeling dat jij één wordt met de gidsenwereld. Het is de bedoeling dat jij de brug slaat naar de Gidsenwereld toe, zodat de kloof tussen ‘onder’ en ‘boven’ minder en minder wordt.

Als communicatiekanaal en boodschapper van Licht wordt jij intensief opgeleid door je Gids(en), onder begeleiding van Levi, dat ben ik, de Gids van Amber.  Zij is er om jou als aardse ziel en Mens op te leiden als Licht channelaar en wij zijn er oa. om je te ondersteunen in het aannemen en doorgeven van de Licht boodschappen.
De uitnodiging voor een eerste stap naar een ultieme samenwerking is naar je verstuurd. Het is aan jou of jij klaar bent deze uitnodiging aan te nemen.
Je bent welkom, je bent geliefd en wij ontvangen je graag bij de Opleiding Licht Channeler. “


Levi (bedenker en mede-creator van deze Licht Channeler opleiding)

Twijfel je nog of dit iets voor je is?
Stuur mij vrijblijvend een berichtje met het verzoek om eventjes (telefonisch) te sparren. Mijn oor en de boodschappen van jouw gids staan voor je klaar.

Heb je vragen?
Aarzel niet om mij vrijblijvend te berichten of kijk even bij onderstaande vragen en antwoorden. Ik heb mijn best gedaan om belangrijke vragen vast voor je te beantwoorden:

Veelgestelde vragen

Wat kan ik met de titel Licht Channeler?
Het Certificaat dat je krijgt aan het einde van de opleiding geeft aan dat jij in staat bent boodschappen van Licht door te geven. De opleiding krijg jij rechtstreeks van jouw en mijn Gidsen die mij hebben aangesteld als Aardse begeleider.

Moet ik perse een KvK inschrijving, eigen praktijk/ bedrijf of al (hobbymatig)werkzaam zijn in het bewustzijnsgebied?
Nee, je hoeft niet al een specifieke richting in te zijn geslagen om dit pad te bewandelen. Het is wel belangrijk spirituele voorkennis te hebben, het instap niveau is vanaf het hogere vierdimensionale.

Wat nu als ik een keer niet kan?
Als je tussentijds verhindert bent door ziekte, dan zal ik de theorie en informatie van die dag naar je doorsturen.

Is alles live of is er ook een cursus online?
Deze opleiding is alleen live, zodat je veel ervaring kan opdoen in de praktijk. Je gaat veel oefenen met je studiegenoten. Daarnaast krijg je op de eerste dag een werkmap voor je huiswerk. Er is dus geen online leeromgeving waar de stof wordt behandeld. alles mag direct geïntegreerd worden en je hebt steeds 14 dagen om het te integreren in je dagelijkse leven voor we verder gaan met deze lichtstudie.

Zit er ook een deel coaching in?
Nee, ik ben geen coach. Ik begeleid jou samen met jouw eigen Lichtteam, zodat jij naar eigen invulling de opleiding kan voltooien. Je wordt begeleidt door je Gidsen/Lichtteam op een intuïtieve en activerende manier.
De reis naar jouw authentieke Licht Channelerschap zal intensief en transformatief zijn. De geschikte kandidaat kan zich zelf goed staande houden tijdens dit uitdagende proces.
Uiteraard worden er verschillende methodes besproken en aangereikt om tot zelfheling en groei te komen.

Hoeveel tijd moet ik ongeveer besteden aan studie/huiswerk?
Tussen de live dagen in heb je 2 weken de tijd om het geleerde te verwerken en thuis te oefenen. In je werkmap vind jij de huiswerk opdrachten die je aan het einde van elke les mee naar huis krijgt.
Je zult ongeveer 4 uur per week kwijt zijn aan het uitvoeren van deze huiswerk opdrachten.

Kan je me een laatste hint geven of dit écht wat voor mij is?
Je gevoel verraadt je richting meestal al. Krijg jij kriebels en een onrustig gevoel? Dan komt dat omdat dit precies is wat jij hoort te gaan doen. Maar ga goed bij jezelf na of jij klaar bent om het kanaal naar boven open te zetten.

Weet ook dat er direct een afspraak met je zal worden ingepland voor een intake. Daarbij zullen we beide voelen of het een juiste match is en van daaruit kan er actie worden ondernomen.

Waar worden de live dagen gegeven?
In Pesse (Dr.) op een mooie locatie waar we de 1,5 meter kunnen waarborgen en de overige RIVM-voorschriften

YES! Ik doe mee!

Zaterdag 5 september t/m zaterdag 31 oktober 2020

Opleiding Licht Channeler


 • Kennismakingsgesprek waarbij onze beide gidsen zijn uitgenodigd om de 1e boodschappen aan je door te geven
 • 5 live dagen incl. lunch: om de week op de zaterdag van 10:00 - 15:00 uur in Pesse (Dr.)
 • Live dagen: 5 september + 19 september + 3 oktober + 17 oktober + 31 oktober 2020
 • Audio bestanden met krachtige meditaties
 • Ondersteunende materialen oftewel; lichttools
 • Een werkmap waarin je je huiswerk voorbereidt
 • Examen: de proeve van bekwaamheid (incl. herkansing)
 • Certificaat Licht Channeler 
 • 1 Bonuskado (keuze uit 3)

In 2 termijnen:

Bij betaling in 1x ontvang je korting: