Elke keer word je weer naar het thema toegetrokken, je leest erover, je voelt van alles …..
Maar nee denk je dan, dat is toch helemaal niks voor mij! Dat kan ik helemaal niet!
Maar het blijft maar “kriebelen” en terugkomen.

Herkenbaar? Word jij ook telkens weer naar het Thema Licht Channeler / Medium geleidt?

Terwijl je tegelijkertijd - als je tenminste net zo bent als ik was - ook allerlei twijfels en bedenkingen hebt.

Maar ergens diep van binnen “weet” je ook, dat de “boodschappen” die je (nu en dan) doorkrijgt (of dat nu via weten, zien, voelen of ruiken is), niet gewoon je intuïtie is, zoals iedereen die heeft of kan ontwikkelen. 

Maar dat dit een “gave” is die te maken heeft met jouw Levenspad, met waarvoor jij hier bent!

Zoals je wellicht al hebt gelezen op onze website maakte ik, als kind, erg makkelijk contact met "boven". Bijna elke avond, op bed, kreeg ik dan ook bezoek van gidsen, opgestegen meesters en zielen die waren overgegaan. Regelmatig kon ik dingen in de toekomst voorspellen en ik voelde haarfijn alle onderliggende emoties en gevoelens aan bij (groepen) mensen.

Maar toen ik opgroeide kwam er een moment dat ik niet langer "anders" wilde zijn en mij niet langer "anders" wilde voelen. Het voelde niet fijn om altijd met al die informatie te moeten "dealen" , ik had al genoeg aan mijzelf en ik sloot mij dus bewust af voor het contact met mijn gids, de engelen en andere zielen.
Dit heeft vele jaren geduurd, tot ik weer werd "wakker geschud".

Misschien herken jij dit. Maar het is ook heel goed mogelijk dat het bij jou heel anders ging.

Ik ken bijvoorbeeld ook Channelers die zich nog herinneren dat ze als kind een “onzichtbaar vriendje” hadden. En na jaren alles geblokkeerd te hebben, kwamen ze erachter dat dit hun Gids was en leerden ze vervolgens, stap voor stap, om hiermee echt samen te werken en als Channeler aan de slag te gaan.

Weer anderen kunnen zich helemaal niets bijzonders herinneren van vroeger, maar kregen bijvoorbeeld op latere leeftijd een boodschap van een medium, waardoor ze “wakker” werden, of door het lezen van een blog of de informatie over onze opleiding Licht Channeler.

Alles kan, want iedereen is uniek en dus geldt dus ook voor jouw pad en hoe jij de dingen beleeft!

Het belangrijkste is die “kriebel” die telkens maar terug blijft komen. En dat je telkens weer opnieuw, door jouw Gidsen, hiernaar toe wordt geleidt.

Mariska die bij mij de Opleiding Licht Channeler heeft gevolgd in 2019 en sinds april 2021, bij mij, als ondersteuner werkzaam is bij de opleiding, schreef hierover het volgende:

Heb jij dat ook wel eens. In één keer krijg je een boodschap in je hoofd. Een boodschap over, of beter gezegd voor, iemand anders. Informatie die je nog niet eerder had gehoord en waarvan je denkt “hoe dan? Hoe kom ik aan die informatie? Heb ik dat ergens gelezen of gezien?”
Of je ruikt ineens een bepaald luchtje. En dat blijkt een herinnering aan iets of iemand te zijn, terwijl die persoon niet in de beurt is.

Weet dat jij hierin niet alleen bent. Wij krijgen elke dag boodschappen door, maar meestal hebben wij dit niet door. Dan denken wij dat het onze gedachten zijn. Dat wij het ons inbeelden en dat het onze fantasie is die met ons op de loop gaat. Het is vreemd. Dat kan toch niet dat je boodschappen doorkrijgt.
Je probeert het misschien af te doen als allemaal gewoon toeval, maar weet dat dit niet zo is.
Om ons heen hebben wij een team van gidsen, engelen, aartsengelen, creaties, wezens, het universum en zoveel meer.
En als het, in dit leven, tot jouw Levenstaak behoort om als Licht Channeler te werken, kun jij als kanaal dienen voor dit prachtige team.
Zij geven ons boodschappen door, die wij op onze beurt weer mogen doorgeven aan de wereld en/of de mensen waarvoor deze boodschap is bedoelt.

Dit kan bijvoorbeeld tijdens een Reading zijn, waarin iemand even extra steun en informatie nodig heeft, maar dit kan ook groots zijn! Denk bijvoorbeeld aan een Nelson Mandela. Een krachtige channelaar, die op zijn eigen manier boodschappen de wereld in mocht brengen.

De boodschappen zijn er natuurlijk ook voor jou zelf, om jou te helpen op jouw pad hier op aarde en op de levensmissie die jij mag volgen. Dat doen jouw Gidsen bijvoorbeeld heel mooi door jou telkens opnieuw naar een bepaald thema te leiden.

"Maar kan ik dit wel? Is dit wel iets voor mij? Dit is toch iets vreemds? Ik ben hier vast niet goed genoeg voor. Waarom zou ik dit willen?"

Allemaal gedachten die logisch zijn als jij aan het begin staat van je pad als Licht Channeler.

Maar jij leest deze blog niet voor niets! Jouw team wil jouw laten weten dat ze duidelijker met jou willen communiceren.

Is dit een beetje vreemd? Ja misschien wel. Het in één keer praten in jezelf met jouw team is even wennen, maar als jij het eenmaal snapt, dan is dit zo leuk! Dan heb je de leukste gesprekken die je ooit hebt gevoerd!

Weet dat wat jij allemaal al doorkrijgt echt is. Weet dat de boodschappen, informatie etc die jij allemaal ontvangt echt is. Het is geen fantasie. Laat dat los. Het is fantastisch dat jij dit al kan ontvangen en wij helpen jou graag om jou hierin verder mee te nemen en er écht mee te gaan werken

Heb jij toch nog twijfels of jij wel echt een Licht Channeler bent? Vraag dan nu gelijk aan jouw Gidsen om tekens. Sta open voor boodschappen en houdt de komende dagen alles in de gaten. Een veertje op de weg, dubbele cijfers, mooie muziek, gesprekken waar jij net dat ene woordje beter hoort. Sta er voor open.

- Mariska - 💖


Misschien vraag jij je nog af:

Is dit iets voor mij?
Als dit maar blijft “kriebelen” en het komt telkens (als bij toeval ..) op je pad, dan is de kans groot dat dit iets voor jou is. In elk geval is het meer dan de moeite waard om je er serieus verder in te verdiepen. Maar alleen jij kan beslissen om er voor open te gaan staan.

Kan ik dit wel?
Als jij een Licht Channeler / Medium bent heb je hiervoor “boven”, voordat je naar de aarde kwam, al een intensieve training gevolgd, samen met je Gidsen. Je kiest dus Bewust voor een Levensmissie als Licht Channeler / Medium! Wat nu belangrijk is, is dat jij het je weer gaat herinneren. Dat jij jouw gave(n) weer, stap voor stap, wakker maakt en vooral heel veel met je Gids(en) en andere Lichtwezens gaat oefenen!  

Ik ben zo onzeker. Wat als ik nou niet durf te laten zien wat ik kan?
Dat geeft helemaal niets. Wij en jouw team zijn aanwezig om jou daarin te begeleiden. Niet iedereen hoeft gelijk volop vooraan te staan om te laten zien wat hij/zij kan. Weet dat jouw team jou daarin ook begeleidt en jouw steunt. Ze pushen jou om verder te gaan, maar gaan nooit over jouw grenzen. Tijdens deze opleiding laat je de onzekerheid los en durf je er voor te gaan!

En wat nu?
Jij mag natuurlijk zelf kiezen of je hier wel of niet, op dit moment, iets mee wilt doen. Maar weet wel, dat als jij deze gaven hebt, het ook de bedoeling is om hier (uiteindelijk) iets mee te gaan doen. Het is immers een deel van jouw Levensmissie!

Dat betekent trouwens niet dat jij er voor gekozen hebt, om als medium (Licht Channeler) readingen te gaan geven. Er zijn Licht Channelers / Mediums in allerlei soorten en maten ….

Misschien is het jouw talent om te communiceren met dieren, of om boodschappen door te geven tijdens jouw Energy Healer werk. Maar het is ook mogelijk dat jij hier op aarde bent voor een hele speciale doelgroep ......

De opleiding Licht Channeler duurt 10 weken en in deze 10 weken laten wij jou kennis maken met alle verschillende vormen van channelen. Wij begeleiden jou, samen met jouw eigen Gidsenteam, op deze reis en op alles wat erbij komt kijken.

Ben jij er klaar voor?
Ik geef 2x per jaar de LIVE Opleiding Licht Channeler.

Ben jij oprecht geïnteresseerd in de Opleiding maar zou je het fijn vinden om nog even, vrijblijvend, met mij hierover te sparren? Stuur me dan gewoon even een mailtje  💥


In licht en verbinding,
Amber en het altijd aanwezige Gidsenteam 💞


geschreven door: Amber Sapulette

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

GRATIS Minigids Intuïtie
7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
Wat is nu eigenlijk Intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkeling en er op leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.

>