Diep van binnen voel ik en weet ik dat het juist nu belangrijk is
Om vertrouwen te hebben en positief te zijn
Om mijn hart steeds verder te openen
Om al mijn keuzes te baseren op liefde in plaats van angst
En om respect te hebben voor de keuzes van anderen

Maar oh wat is dat soms lastig
In deze turbulente wereld, waar de tegenstellingen en de strijd, elke dag groter lijken te worden

Het voelt soms alsof ik een roepende ben in de woestijn .....
Zien "ze" het dan niet?
Wat er nu gebeurt?
Wat is er dan nog meer voor nodig om iedereen "wakker" te schudden?

Ik word er soms zo verdrietig van
Want ik zie, voel en weet hoe het anders kan
En hoe mooi het kan zijn
Als iedereen de angst kan loslaten
Als we kunnen samenleven vanuit verbinding en liefde

Soms word ik even getriggerd
en zweven mijn vingers al boven het toetsenbord
om te reageren op een post op social media
Om met argumenten en feiten "ze" te laten zien en te laten beseffen wat er nu gebeurt
Om hun ogen te openen .......

Ik haal diep adem
En voel eventjes die strijd binnen in mijzelf
Die strijd tussen het Ego stemmetje in mijn hoofd, die wil uitleggen en overtuigen
en de liefdevolle stem van mijn Ziel, die weet en voelt dat iedereen zijn of haar pad mag lopen en daar alle respect voor heeft.

En ik weet en voel dat ik niets hoef uit te leggen
Dat het nu belangrijk is om MIJN waarheid te LEVEN vanuit Licht & Liefde
En dat het Licht altijd groter zal zijn en de duisternis zal verdrijven

Van binnen voel ik een helder Licht stralen
Mijn Hart staat wijd open
En ik voel de verbinding met alles en iedereen
Ik zie en voel al die andere prachtige Lichtjes
En geniet intens van elk mooi en bijzonder moment
Onverwachte bijzondere ontmoetingen, een prachtige bloem,
een stralende glimlach van een kind op straat en de prachtige boodschappen van mijn Spirituele Team .......
En ik weet en voel ten diepste dat alles uiteindelijk goed zal komen!
Daar Vertrouw ik op!


Herkenbaar?

Trap jij ook wel eens (bijna) in die valkuil?

In deze tijd, waarin de Energie Frequentie van de Aarde én die van jou, als Lichtwerker, steeds hoger wordt, terwijl we tegelijkertijd leven in de 3-D wereld, waarin de (voor de Shift noodzakelijke) Ego strijd nog volop bezig is, is OVERGAVE het sleutelwoord!

Wanneer we ophouden met duwen, trekken en sleuren en durven te VERTROUWEN op het Universum, dan kunnen we leven in OVERGAVE en realiseren we ons dat Overgave geen zwakte is, maar een ongelooflijke KRACHT!

Door het loslaten van de controle (over jezelf én anderen) kan er een diep gevoel van opluchting over je heen komen.

Dat is de Essentie van OVERGAVE en dan wordt alles ineens veel lichter!
Je bent je dan steeds meer Bewust van alle mooie en bijzondere momenten. En kan daar intens van genieten. Waardoor je steeds meer Licht en Positiviteit gaat uitstralen en dus aantrekken.

Je durft je dan ook open te stellen voor hulp van buitenaf, of het nu van andere mensen is of van jouw Spirituele Team
Waardoor je Bewust alle kansen en mogelijkheden die langskomen opmerkt en je kan meeflowen op jouw Levenspad!

Vanuit Overgave kan je ook écht leven in het NU! Waardoor je zult merken dat tijd steeds minder een rol gaat spelen in je leven. Je gaat steeds meer leven volgens je eigen (biologische) ritme, zonder druk en haast gevoel.

Wellicht heb je ook opgemerkt dat de tijd, aan de ene kant steeds sneller gaat, terwijl aan de andere kant de tijd (soms) lijkt stil te staan.

Ik heb dat in de afgelopen weken zelfs echt letterlijk ervaren.
Alle klokken in huis stonden ineens stil, inclusief de wekker 🙂
En ik heb ook al wekenlang dat ik de meeste tijd, geen idee heb welke dag het nou eigenlijk is.

Door de verandering in de Energie Frequentie is het ook heel goed mogelijk dat jij je steeds vaker moe, of zelfs uitgeput voelt. Dat is heel normaal en hoort er allemaal bij. Het is niet niks wat er op dit moment gebeurt en jouw fysieke lichaam heeft (extra) rust nodig om dit te kunnen verwerken/integreren..
Probeer hier naar te luisteren en zoveel mogelijk extra rust te nemen.
En weet dat alles uiteindelijk goed komt!

Ik wens jou heel veel Overgave!

geschreven door: Joanna

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

 • victor Vangeenderhuysen schreef:

  Overgave is inderdaad waarop alles draait. Ik had jaren niets meer gedaan met het spirituele werk door omstandigheden. Toen ik een bericht kreeg dat ik de draad terug moest opnemen deed ik dat en ging op zoek naar hulp om mijn intuïtie terug op de rails te zetten. De hulp liet niet lang op zich wachten. Het ene toeval na het andere viel hier binnen. Uiteraard moet ik er ook iets mee doen. Alles ging plots in een stroomversnelling. Ik ken mijn missie hier op aarde. Healing geven. Ik deed het voorheen en dat lukt nu ook terug. Alleen heb ik geen mensen om het te geven. Ik heb gezocht naar groepen maar in mijn omgeving niet te vinden. Dus riep ik terug hulp in. Ik kreeg een antwoord. Heb nog even geduld vic. Liefste groetjes, vic

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  GRATIS Minigids Intuïtie
  7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
  Wat is nu eigenlijk Intuïtie?
  En hoe kan jij dit (verder) ontwikkeling en er op leren vertrouwen?

  Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.

  >