Goeroeschap en Eigentijds studeren | Tri of Light

Goeroeschap en Eigentijds studeren

In deze blog neem ik je mee in de formule van het Goeroeschap. Het is namelijk niet de bedoeling dat jij een Goeroe gaat volgen.
Jij mag de innerlijke leiding in jezelf terugvindt en je eigen Goeroe worden!
Om daar een krachtig begin in te maken heb ik de 6 stappen voor je uitgelicht in mijn blog.

More...

1. Weten wat kennis voor je kan betekenen
Ze zeggen dat kennis macht is. Dat is niet helemaal waar. Kennis heeft geen macht als het niet op een juiste wijze wordt toegepast. Zonder de toepassing van de opgedane kennis heeft kennis weinig waarde of daadkracht.

Wijze geleerden uit het verleden hadden de taak om mensen te onderwijzen, zodat zij deze wijsheden konden gaan toepassen.

In de hedendaagse tijd zijn wij in het bezit van een ongelooflijk veel wijsheden, althans, we kunnen er op een makkelijke manier aan komen.
Ingetuned zijn op het oneindige Universum, gecombineerd met het volgen van het verlangen wat in je hart is ontstaan, zal deuren voor je openen. En de paden die jij mag bewandelen zullen zichtbaar worden.

Er zijn vele online (Bewustzijns)cursussen waar we onze kennis kunnen halen en vaak is deze prachtig gecombineerd met een praktische onderdeel, waarin wij de kennis direct kunnen toepassen. Zo ver zijn we al gekomen. Een ultieme combinatie tussen in de leer gaan als wijze én als praktisch toepasser.

2. Ontmoet je gelijkgestemden of zelfs Zielengroep 
Veel Zielen die nu op aarde leven kunnen dat eigentijdse leren prima bijbenen, je bent hier immers om te leren van je Tijd. Het tijdsperk waar het collectief van de Aarde nu in leeft.

Naast de vele online trajecten en programma´s zijn er ook genoeg live evenementen bij te wonen en opleidingen en/of workshops te volgen. Het is mogelijk om je te omringen met mensen die eenzelfde passie delen, die op eenzelfde trillingsfrequentie vibreren en op dezelfde manier in het leven staan ~ als student of life.

Je zult zien dat wanneer jij je omringt met gelijkgestemden, jouw groei en processen veel sneller en makkelijker zullen gaan. Je ervaart er meer plezier in omdat je veel kunt delen en van elkaar kunt leren.
Hoe waardevol is het om je tribe te vinden en samen door het leven te flowen.
Juist omdat je eigen familie en vrienden vaak nog "anders" vibreren en denken.

En of dat nu online is of dat je het liever "in person" doet, dat is helemaal up to you. Voel niet langer wat je niet kunt en tune in op alle mogelijkheden die voor je klaar staan!

3. Wilskracht en Discipline
Maar het is niet allemaal appeltje eitje. Het zelf opdoen én uitdragen van de wijsheden die je interesseren vergt zelfdiscipline.
Om die discipline in jezelf aan te wakkeren, heb je volharding nodig en een krachtige motivator.

Alles start bij een punt waarin je gevoel je helder aangeeft dat je niet langer zo verder wilt en kunt. Je leert dat je gemoedstoestand een krachtige motivator en motor is van jouw daadkracht.

Als je ergens zonder plezier aan moet werken dan gaat het veel lastiger, alsof je door de stroop heen beweegt. Dit zijn allemaal tekenen van het universum dat het tijd is voor een (grote) verandering.

4. Angst overwinnen en de sprong wagen
De volgende stap is "springen"! Tijd om je plan of je richting (als je nog geen concreet plan hebt) uit te voeren en in te slaan!
Je hebt al een hele poos het gevoel dat jij de regie over je leven in eigen handen mag nemen.

Wellicht is het nog niet concreet (meestal is het dat nog niet), omdat je er aller eerst op mag gaan vertrouwen dat het Universum jou ondersteunt, terwijl je het pad van je Hartekoers inslaat.

Toch is het noodzakelijk dat jij al stappen gaat nemen richting het doel of de nieuwe versie van jezelf die jij voor ogen hebt!
Simpelweg een intentie of verlangen het Universum in slingeren is niet voldoende, wanneer jij een grote verandering in je leven teweeg wilt brengen. Het Universum wil van je horen (en zien) dat je achter je keuzes staat en vertrouwt in jezelf en op haar.
Maak jij beslissingen op basis van dat oervertrouwen dan zul je zien dat het Universum feilloos met je mee gaat bewegen.
Nb. laat hierbij tijd en twijfels varen, het Universum doet alles op goddelijke timing.

5. Dankbaarheid en Goddelijke timing
Leef je leven met uitgezette wensen. Voel elke dag in, op wat je verlangt en wat fijn is om te doen.
Wees dankbaar voor wat je hebt, want dankbaarheid vergroot jouw geluksniveau, wat automatisch weer je flow en je frequentie uplift.

Goddelijke timing hangt nauw samen met dankbaarheid.
Vraag jij je te vaak af wanneer het nu eindelijk eens gaat gebeuren, dan ben je bezig met controle terugpakken en verlies je het vertrouwen in het Universum.
Houdt het vertrouwen hoog, blijf dankbaar voor wat je hebt en voor wat je gaat ontvangen. Zo trek je krachtig aan en wordt je een magneet van je wensen!

6. Volg dagelijks je hart
Je hart is niet voor niets een sterk innerlijk kompas wat je door alles heen loodst.
Je moet er overigens wel naar gaan luisteren en op durven handelen. En terwijl je dat doet, leef je een gelukkig leven, omringd door fijne mensen, je doet dingen waar je voor gemotiveerd bent en zo haal je voldoening uit het leven, al zonder dat je ook maar één wens of grote verandering hebt meegemaakt.

Daarom wordt ook gezegd dat het proces het prachtigste is van allemaal en niet de bestemming. Wanneer je de tijd uit het oog verliest en volledig opgaat in het moment is alles mogelijk en wordt niets meer aan het toeval overgelaten.

Leer dus te luisteren naar je eigen wensen en verlangens.
Waar liggen je interesses. Wat heb jij als Ziel voorgeprogrammeerd op je innerlijk kompas.
Dit kompas wijst je de weg gedurende je hele leven om dáár te komen waar je hóórt te komen.

Eenmaal aangekomen op een fijne plek in het leven mag je blijven invoelen op wat je hart verlangt. Zo verbind jij je met het éénheidsveld en kan jij leven in het veld van licht en liefde omdat jij licht en liefde Bent!

GRATIS Minigids Intuïtie

Intuïtie is een belangrijke "tool" op jouw Spirituele pad!
Maar wat is nu eigenlijk intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkelen en erop leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken 
zoals beschreven in de Privacyverklaring.

Klik hier om een reactie te plaatsen

Laat een reactie achter