Lieve mensen,
mijn Lichtteam heeft mij gevraagd om een Channeling te doen voor het jaar 2021.
In de afgelopen weken heb ik gesprekken gehad met velen uit het Licht, die allen een stukje hebben toegelicht over het Nieuwe jaar dat komen gaat.
In deze Jaar Channeling 2021 heb ik al deze boodschappen gebundeld in één channeling.

In Licht & Liefde,
Amber & het altijd aanwezige team van Boven

Jaar Channeling 2021

De wereld
Het jaar 2021 zal beginnen in een energie die nieuw is voor de wereld. Er is een verdeeldheid op globale schaal. De leiders van de wereld worden opgeroepen om te leiden met kracht, of om af te treden.

De koers van het jaar is hobbelig en draagt veel ups en downs. De sterkte van een land hangt af van de mensen die het voor het zeggen hebben totdat de shift die macht gaat inhalen.

In verschillende landen zal er een grootse beweging komen waar de mensen in protest komen en gaan staan voor éénheid en liefde. Er komt een opmars tegen kwade bedoelingen en het stelsel van de maatschappij zoals we het nu kennen.

In de chaos zullen er verbonden worden gesloten. Veel vraagtekens maken plaats voor uitroeptekens. Antwoorden komen uit de lucht vallen en er gebeurt een grote verschuiving in het collectief BewustZijn.

Lichtbakens
In de voorgaande decennia zijn er veel Zielen geboren die voorwerk hebben mogen doen voor waar we naar toe bewegen. De Zielen die nu op Aarde zijn hebben ervoor gekozen om deze tijd mee te maken en halen er waardevolle zielslessen uit. Bewuste Zielen die zich reeds of recent hebben geprofileerd als zijnde Lichtwerkers mogen zichzelf gronden in het energieveld van moeder Aarde.

Lichtwerkers worden opgeroepen om te shiften naar Lichtbakens. Deze lichtbakens vormen een bron van Licht waar anderen toevlucht bij kunnen zoeken in de veranderende tijden. Het opstellen van deze Lichtbakens is bijzonder belangrijk, dit gaat een grote factor zijn in het tegenhouden van machtsmisbruik en een vijandige opsplitsing van het volk.

Het is nu de tijd om te verbinden met elkaar en met het Licht. In 2020 zijn er veel poorten opengezet om deze Zielen te ondersteunen bij het erkennen van de individuele Lichtkracht.
In 2021 zal er vanaf Boven opdracht worden gegeven om die gezamenlijke Lichtkracht grootschalig op te zetten. Dit zal het basisnetwerk vormen van de Nieuwe Aarde die start in 2021 en op z’n plek mag blijven in de jaren die volgen.

Krachtplaatsen ondergaan een Activatie om weer te fungeren als Lichtbaken. Deze krachtige plaatsen van hoge energie zijn aan elkaar verbonden door leylijnen en ondergrondse energetische netwerken. Kennis van deze plaatsen mag actief worden overgedragen tussen de volkeren.

Moeder Aarde
Gaia kijkt niet langer toe. Moeder Aarde roept alle lichtbrengers op om haar te ondersteunen in wat zij doen gaat. Zij zal de draken en aardewezens naar de Aarde sturen met een missie haar te beschermen tegen hen die de Aarde geen liefde tonen. Er komt hierdoor een gigantisch netwerk aan wezens die, in afgestemde samenwerking met elkaar, gaan strijden voor een liefdevolle wereld. Volkeren en bewuste zielen die een open hart dragen en in verbinding staan met de natuur zullen die oproep gaan voelen en ook zij mogen een bijdrage leveren aan de opmaak van de balans hier op Aarde.

Moeder Aarde vraagt aan een ieder die haar healende stenen in bezit heeft om een aantal sterk geladen stenen terug te geven aan de Aarde. Vele lichtwerkers maken zich sterk om deze edelstenen op belangrijke plaatsen te begraven. De aardkorst krijgt hierdoor een grote activering en een netwerk van hoog geladen energie wordt geboren. Een energie zo sterk dat je de liefdespulseringen gaat voelen door je voetzolen en verder omhoog.
Bewust én onbewuste mensen krijgen een boost van liefde waardoor er t.z.t. saamhorigheid en eenheidsverbinding mogelijk zal worden gemaakt.

Het Virus
Het Virus is ook in 2021 aanwezig en zal leidend zijn in de veranderingen die worden aangebracht over de hele wereld.
Niet alleen de mensheid zal initiatief nemen tegen de negatieve invloeden, maar er zal ook hulp komen vanuit andere hoeken, zoals de natuur, de federatie van Licht en meer.
Ook dit jaar is er nog steeds ruimte om vrij te bewegen, maar dan op ander vlak dan we kennen. Innerlijke groei zal meer dan anders worden gestimuleerd door de vrijheidsbeperkingen. Hier ligt een grote kans om alles ten positieve te shiften. Één voor één en dan samen.

Boodschap:
Deze boodschap is voor iedereen die deze Jaar Channeling leest.
De antwoorden zullen stapsgewijs aan het Licht komen. Het is belangrijk om je los te maken van de massa hypnose en je innerlijke waarheid te blijven volgen.

Verbind je met de kern van jouw Ik ben, het bewustzijnsplekje waar je Ziel zich bevind, daar waar jij in directe verbinding staat met het Universum. Je bent veilig wanneer je handelt vanuit Liefde en Licht. Wees je bewust van de verschillende dimensies die een rampscenario meemaken en bewegen vanuit een eigen bewustzijnsniveau. Straal je licht over naar een ander die het nodig heeft en help Moeder Aarde om deze wereld te beschermen tegen de harde klappen die het ondergaat.

2020 is het jaar van zelfontwikkeling en het in je individuele kracht komen staan.
2021 is het jaar van verbinding leggen met elkaar en het paraat maken van de grootse beweging om de aarde te beschermen.

Het zijn beweeglijke tijden waarin we leven en waar de mensheid doorgaat. Het gaat geen makkelijk jaar zijn, maar het hoeft ook geen moeilijk jaar te worden.
Blijf trouw aan je eigen Kern en houd de frequentie hoog! Maak bewust je keuzes en voer acties uit die daarmee resoneren.
Verbind je alsjeblieft met de gigantische krachten in je Zelf en durf ze zeker in te zetten wanneer nodig.
Hier ligt de kans om bij te dragen aan ons nalatenschap. Om een liefdevolle toekomst te creëren voor de komende generaties.

~ een channeling door Amber Sapulette ~
30 oktober 2020

geschreven door: Amber Sapulette

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

GRATIS Minigids Intuïtie
7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
Wat is nu eigenlijk Intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkeling en er op leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.

>