Jouw Waarheid - wees je eigen Goeroe! | Tri of Light

Jouw Waarheid

Wij zijn allemaal puur intuïtief geboren, maar van jongs af aan is ons al geleerd om ons aan te passen aan de verwachtingen van onze omgeving, in plaats van te vertrouwen op ons hart en intuïtie.

Wij zijn dan ook gewend om ons leven te baseren op wat wij denken dat we moeten of horen te doen, in plaats van wat we eigenlijk willen of naar verlangen.

More...

Hoe vaak stop jij en vraag jij aan jezelf "Wat wil ik eigenlijk doen? Wat is belangrijk voor mij? Waar word ik blij en gelukkig van? Wat is mijn WAARHEID?"

Een belangrijke stap in jouw Bewustwordingsproces is dan ook om je weer Bewust te worden van jouw waarheid! Om je stapje voor stapje weer te verbinden én te vertrouwen op jouw eigen innerlijke wijsheid.

En niet langer doen wat iedereen doet, of wat je denkt dat je hoort te doen.

Misschien volg je een populair dieet, terwijl jouw waarheid is, dat jouw lichaam een andere vorm van voeding nodig heeft. Misschien kleed jij je naar de laatste mode, terwijl jouw waarheid is, dat je van hele andere kleding houdt. Of misschien probeer je de "regels" te volgen over hoe jij je op je eerste date hoort te gedragen, of hoe jij je weekend doorbrengt, terwijl jouw waarheid anders is.

Vul het rijtje maar voor jezelf in .....

Probeer elke dag eens Bewust stil te staan bij 1 onderwerp.
Volg jij bijvoorbeeld jouw eigen waarheid op dit moment met betrekking tot:

  • jouw liefdesleven - met wie je date en de soort relatie die je hebt?
  • jouw vriendschappen - met wie je bevriend bent en de gesprekken en activiteiten die jullie samen delen?
  • voeding en beweging - wat je eet en hoe en hoeveel je beweegt?
  • jouw mooie zelf - kleed, praat en gedraag jij jezelf als wie je echt bent?
  • etc.

Welke beslissingen of keuzes je ook moet maken, je kunt jezelf stoppen, afstemmen en zien wat goed, en waar is voor jou.

Jij mag kiezen voor jezelf! Wees jouw eigen Goeroe!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: