Voel jij je wel eens onlosmakelijk verbonden met een bepaald persoon, een bepaalde situatie of een bepaald gevoel waar jij je telkens maar niet van kunt losmaken in jouw leven?
Als een aantrekken en afstoten, een verbinding tussen 2 mensen die zowel veel liefde maar ook veel angst, onzekerheid en zwaarte bevat.

Of als een situatie die maar blijft terugkeren. Telkens weer in een nieuwe vorm voelt het alsof iets nooit ophoudt.

Of bepaalde gevoelens die je in welke situatie of met welke persoon in je leven telkens maar blijft tegenkomen. Zoals ongewenstheid of onbegrip, frustraties over disharmonie of imperfectie. Angsten over een liefdeloos leven of het niet hebben van voldoende kennis.

Dat is Karma! De wetten van Oorzaak en Gevolg

Wanneer je een steen in de vijver gooit, verschijnt er een rimpeling vanuit het punt waar de steen het water raakte. Dat is een demonstratie van de wetten van oorzaak en gevolg. Deze wetten zijn ingesteld zodat iedereen de vruchten van zijn acties zou kunnen oogsten.

Het gaat hier om woorden, gedachten, acties en daden (ook in vorige levens) die jou door middel van energiebanden, energetisch verbinden met een ander of anderen die jij "terug moet betalen".

Het vervelende is alleen dat vaak, zelfs als de "balans" allang is opgemaakt, deze energiebanden niet worden verbroken. Omdat we ons hier niet van bewust zijn! Deze banden zorgen ervoor dat jij niet "los kan laten".

We leven nu in een nieuwe tijd waarin Karma in balans gebracht kan, mag en zelfs hoort te worden! Jij mag alle Karma banden verbreken die jou ervan weerhouden om in je eigen kracht te gaan staan!

Het verbreken van deze Karmabanden betekent NIET dat je de verbinding, de liefde met mensen verbreekt. Het geeft je juist een nieuwe start!

Niet langer een relatie gebaseerd op afhankelijkheid, angst of overheersing, maar de mogelijkheid om in een relatie te stappen de gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde!

Resoneert dit met jou?
Heb jij het gevoel dat er Karmabanden zijn die jou tegenhouden? 
Meld je dan aan voor de online Workshop / Ceremonie Karma & Geloften Healing en bevrijd je van deze banden.

Na aanschaf is deze Online Workshop/Ceremonie voor jou onbeperkt toegankelijk, via de Tri Academy, en kan je het dus telkens weer opnieuw gebruiken.
Door iedere nieuwe les en nieuwe uitdaging die in jouw leven komt, ga je weer een diepere karmische les aan.
Als jij merkt dat je in een volgende les zit, kan je de Karma & Geloften Healing Ceremonie opnieuw doen, waardoor je nog diepere karma lagen en oude energetische banden kan healen en loslaten.

Daarnaast is het ook mogelijk dat jij nog niet direct alle karmabanden kunt of wilt verbreken, die je zou kunnen verbreken (je hebt immers je eigen vrije wil). Op een later tijdstip, als je er wel aan toe bent, kan jij de Karma & Geloften Healing Ceremonie herhalen om ook de resterende banden te verbreken.

geschreven door: Joanna

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

Laat een reactie achter:


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

GRATIS Minigids Intuïtie
7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
Wat is nu eigenlijk Intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkeling en er op leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.