We leven in een bijzondere tijd die van velen van ons de nodige moed vraagt.
De moed om door te zetten en jouw taak als Lichtwerker te vervullen.

Jij bent namelijk, als Lichtwerker, niet voor niets op dit moment op de Aarde!

Ook al weet je dat wellicht niet meer bewust (maar voel je het wel ergens diep van binnen), jij hebt er Bewust voor gekozen om hier nu op dit moment te zijn, omdat jij, naast jouw eigen prachtige Levensmissie, ook wilde bijdrage aan de gezamenlijke missie om van de wereld een mooiere plek te maken.

En die tijd is NU gekomen, want we bevinden ons middenin de Shift!

More...

En dat kan op dit moment nog heel lastig en uitdagend zijn.
Tijdens de overgang is er meer strijd, omdat degenen die willen blijven vasthouden aan de 3D wereld (de wereld van "ikke" eerst en macht) er alles aan zullen doen om de wereld in een angstvibratie te houden, in een "overlevingsmodus", waardoor er geen ruimte is om je spiritueel te ontwikkelen.

Maar wees niet bang, dat hoort er allemaal bij. Het is een fase naar de overgang.
Besef ook dat je niet alleen bent! Overal op de wereld zijn heel veel mensen, die net als jij, de wereld willen helen. En elke dag ontwaken er meer Lichtwerkers, waardoor deze groep steeds groter en groter wordt.
En geloof mij maar, dit is niet het einde van de wereld, alles komt uiteindelijk goed!

Maar wat kan jij dan op dit moment doen om bij te dragen aan de Shift?
Hoe kan jij jouw taak als Lichtwerker op dit moment vervullen? En tegelijkertijd ook zelf meer rust en vertrouwen ervaren?

De 5 "May-Do's" waarmee jij de Shift kan ondersteunen

1. Niet bang zijn, wat er ook gebeurt

Angst verlaagt je BewustZijn. En als je BewustZijn laag is, is het nagenoeg onmogelijk om vanuit je Hart en Ziel te leven.

En dat is nu juist wat er nodig is om de Shift te ondersteunen! Vanuit je Hart en Ziel naar de wereld kijken, zorgt ervoor dat jij vanuit Liefde voor jezelf en de wereld de juiste keuzes kan maken voor jezelf en de wereld om je heen.

Wees je ervan Bewust dat jij de enige bent die verantwoordelijk is voor de keuzes die jij dagelijks maakt.

In de online cursus I Love ME vertel ik je hier nog veel meer over.

Jij kunt telkens weer opnieuw kiezen voor angst of voor liefde.
Jij kunt ervoor kiezen om goed voor jezelf te zorgen, te (blijven) werken aan jouw persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en vertrouwen te hebben, of je kan je laten aansteken en overweldigen door de collectieve angst.

Wij zijn allemaal met elkaar verbonden en dat betekent dus ook dat je (energetisch) de angst van anderen kunt voelen.

Daarom is het zo belangrijk dat jij Bewust de keuze maakt om NIET bang te zijn, wat er ook gebeurt. Om te kiezen voor liefde!

Zet hiervoor (dagelijks) Bewust de volgende intentie:

"Ik ben vrij van angst en vertrouw er op dat alles uiteindelijk goed komt"


En natuurlijk kan je wel eens een mindere dag hebben. Dat mag er ook gewoon zijn (we zijn immers mensen), maar het is belangrijk om er voor te zorgen dat jij over het algemeen niet bang bent en vertrouwen hebt!

Het kan wel verstandig zijn om je voor te bereiden op allerlei mogelijke scenario's van (nog) heftigere tijden. En dan niet vanuit angst of paniek, maar juist om je erop voor te bereiden en de mogelijkheden en kansen, die er altijd zijn, alvast te zien.

Ik las onlangs hier een mooie voorbeeld over: je kunt het vergelijken met een paraplu meenemen als het erop lijkt dat het weleens zou kunnen gaan regenen. Als het dan gaat regenen is het fijn dat je die paraplu bij je hebt.
En misschien komt er helemaal geen regen (lees: heftigere tijden) dan ben je des te blijer en gelukkig.

2. Vraag je Spirituele Team dagelijks om hulp

Weet dat jouw Spirituele Team er altijd voor jou is. Maar omdat zij ook onze vrije wil respecteren, is het belangrijk om hun nadrukkelijk om hulp te vragen, want alleen dan mogen ze actief in ons leven ingrijpen.
En is deze tijd kunnen wij de hulp van ons Spirituele Team allemaal heel goed gebruiken!

Dus vraag dagelijks om hulp. Hulp om jouw bijdrage aan de Shift te kunnen leveren. Hulp om deze tijd goed door te komen.

Zodra jij hier Bewust voor kiest, word je door jouw Spirituele Team en het Universum geholpen en krijg je de informatie die je nodig hebt om dit mogelijk te maken.
Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk om te luisteren naar alle intuïtieve ingevingen die je krijgt.

Vind je het lastig om hierop te vertrouwen?
Dan is de Online Cursus "Vertrouwen op je Intuïtie & Samenwerken met je Spirituele Team" een aanrader voor jou.

Wil je juist graag het contact met je Gids(en) versterken, omdat je voelt dat jij hier bent om Lichtboodschappen door te geven (te channelen)?
Dan is wellicht de Licht Channeler opleiding of de Masterclass Helder Waarnemen iets voor jou.

3. Het positieve in alles zien

Je hebt het ongetwijfeld al vaker van mij gehoord : positiviteit trekt positieve dingen aan en negativiteit negatieve dingen.
Het is juist NU in deze overgangsperiode heel belangrijk om zoveel mogelijk het positieve in alles te blijven zien. Om de positieve aspecten van alles te leren zien en te versterken.

Dit betekent niet dat we iets mooier afschilderen dan het is. Het betekent dat we in alles wat niet zo mooi en niet positief is, het mooie en positieve kunnen zien, om vervolgens daar onze aandacht op te richten.

Mijn vader kreeg op 69 jarige leeftijd een ernstig fietsongeval. Van het ene op het andere moment veranderde zijn zeer sociale en actieve leven (hij fietste elke week honderden kilometers) in een leven in een rolstoel met een hoge dwarsleasie, waardoor hij alleen nog zijn hoofd kon bewegen.
Hij heeft nog 10 jaar geleefd en in die jaren was hij, zowel voor mij, als voor vele anderen, een geweldig voorbeeld van positiviteit.
Hij bleef al die jaren zijn interesse houden in de wereld om hem heen, volgde het nieuws en had een geweldige humor. Dat maakte dat tientallen vrienden en kennissen hem bleven bezoeken al die jarenlang. Mijn moeder was dagelijk druk met het verzorgen van de koffie en thee voor al die bezoekers.
En natuurlijk had mijn vader ook nare dagen, met heel veel pijn, verdriet en frustratie. Maar hij was in staat om het positieve en mooie te zien, in een situatie die niet zo mooi en positief was. En hiermee was hij toen, en nu nog steeds, voor heel veel mensen een geweldig voorbeeld.
Juist door zijn fietsongeluk en de manier waarop hij daarmee om ging, heeft hij ongelooflijk veel kunnen betekenen en positief kunnen bijdragen aan het leven van heel veel mensen om hem heen.

Positiviteit werkt aanstekelijk! Je zult anderen inspireren waardoor het positieve, en daarmee de Shift, zich sneller zal verspreiden.

4. Je Bewust worden van jouw Waarheid

We mogen ook leren om meer voor onszelf te denken en niet blindelings alles te geloven wat ons wordt verteld (o.a. in de media).

Als we denken - zelfs als we dat onbewust doen - dat iets wel waar zal zijn omdat het in de krant staat of omdat de minister of een of andere expert het zegt, stop je met kritisch naar de informatie te kijken. Dan hebben we met betrekking tot die informatie geen vrije wil meer.

Maar weet dat wat er ook in de wereld gebeurt, wij altijd de vrijheid hebben om te denken wat we willen en welke beslissingen wij willen nemen!

Wordt je dus weer Bewust van jouw waarheid!
Wees kritisch en oplettend, maar oordeel niet over anderen en laat je niet verleiden tot vijanddenken.

Jij hoeft een ander niet te overtuigen van jouw waarheid. Je kunt erover praten / vertellen (en aangeven dat dit jouw waarheid is) maar altijd met respect voor de waarheid van een ander.

Het is niet aan jou of mij om te oordelen over de keuzes van anderen!

5. Bewust een volmaakte wereld scheppen

Volgens de Universele Wetten zal datgene wat wij ons voorstellen en wat we ook echt in ons hart voelen, zich (geleidelijk) in ons leven manifesteren.

Voor het manifesteren van een liefdevolle wereld, is het dan ook belangrijk om een paar keer per dag die wereld te visualiseren.
En om dit niet alleen vanuit onze gedachten te doen, maar het ook écht in ons hart te voelen.

Ook al kun je je misschien nog niet tot in detail voorstellen hoe een volmaakte wereld er precies uitziet, het is voldoende als je hem in jezelf probeert te voelen.
Op die manier zend je positieve gevoelens naar het collectieve BewustZijnsveld.

Hoe meer Lichtwerkers dit gaan doen, hoe sneller we dit gezamenlijk kunnen gaan manifesteren!

Je kan deze Workshop, volgen op de Tri Academy.
Gewoon wanneer het jou uitkomt! Je krijgt 2 weken Gratis toegang

GRATIS Online Workshop "De Kracht van jouw Intuïtie"

Doe mee met deze GRATIS Online Workshop en ontdek:

  • De 7 uitdagingen die jouw Intuïtie in de weg staan
  • De 7 stappen om jouw Intuïtie weer "wakker" te maken
  • En 4 kanalen voor het ontvangen van intuïtieve berichten met hun chakra's  

Meld je hier Gratis aan:

geschreven door: Joanna Bruins Slot

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je kan deze Workshop, volgen op de Tri Academy.
Gewoon wanneer het jou uitkomt! Je krijgt 2 weken Gratis toegang

GRATIS Online Workshop
"De Kracht van jouw Intuïtie"

Doe mee met deze GRATIS Online Workshop en ontdek:

  • De 7 uitdagingen die jouw Intuïtie in de weg staan
  • De 7 stappen om jouw Intuïtie weer "wakker" te maken
  • En 4 kanalen voor het ontvangen van intuïtieve berichten met hun chakra's  

Meld je hier Gratis aan:

>