Tweelingziel of niet? Hoe herken je een Tweelingziel? | Tri of Light

Tweelingziel of niet?

Je komt iemand tegen en het is BAM alsof je wereld op z'n kop staat. Je denkt continu aan deze persoon en vooral de band tussen jullie houd je bezig.
Met de focus in je leven verandert ook veel in jezelf. Je voelt je vaak onrustig, moe en soms zelfs wanhopig. Het is een uitspeling van hart en hoofd, de hele dag door, terwijl je probeert uit te vogelen wat deze tweelingziel connectie betekent.

More...

Een van mijn grootste lessen in dit leven was "leren door relaties en ontvangen in de liefde". In één jaar tijd heb ik hierin grote stappen gemaakt door het tegenkomen van niet één maar zelfs twee Tweelingzielen!
Ik wist niet eens dat het mogelijk was om zoveel stappen ineens te zetten :-).
Met mijn volledig bewustzijn in combinatie met mijn intentie om het onderwerp van Tweelingzielen compleet te snappen en uit te pluizen, heb ik in korte tijd deze twee connecties mogen ervaren.
Dit was een vrij heftige emotionele tijd. Maar oh wat een wijsheid heb ik mogen ontvangen!

Omdat het thema Tweelingzielen mij heel erg boeit en ik regelmatig hoor dat veel lichtwerkers hier mee "worstelen" en er relatief weinig informatie van boven over te vinden is, heb ik, samen met mijn gidsen, besloten om mijn mediamieke gaven ook hiervoor in te zetten, om zo belangrijke informatie over Tweelingzielen te kunnen delen en anderen hiermee te kunnen helpen.

Hoe herken je een Tweelingziel?

 • Er is een "instant" connectie tussen jullie
 • Je hebt het gevoel dat jullie elkaar al jaren kennen  of elkaar eerder hebben gezien
 • Jullie wegen lopen in grote lijnen synchroon, je staat op eenzelfde punt in je leven 

Nadat jullie elkaar ontmoet hebben, brengt dit heel veel teweeg in je leven

 • Je voelt je rusteloos en in de war
 • Je hebt een onverklaarbare aantrekkingskracht naar elkaar
 • Je kunt het onderwerp niet loslaten
 • check
  Je hebt het gevoel dat er iets "groots" is gebeurd en dat je er iets mee moet
 • check
  De connectie tussen jullie is zo sterk dat het eng is, een soort alles of niets situatie

Waarom komt een dergelijke connectie eigenlijk tot stand?

Beide zielen hebben afgesproken elkaar weer tegen te komen in dit leven op aarde.

Om te zorgen dat ze elkaar niet voorbij lopen, is de aantrekkingskracht zo sterk gemaakt, dat je niet onder de focus shift uit kan.
Dit maakt dat het leven lijkt stil te staan alsof het zegt: "ho, laat alles liggen, DIT is eerst aan de hand. Pluis dit uit en keer naar binnen".

Hoofd versus Hart lessen komen hier aan bod. Ook de grote les die veel zielen hier te leren hebben van het leren door relaties wordt hier vaak in uitgespeeld.

Er is iets uit te werken met deze ziel, je hebt een gezamenlijke les te leren OF een gezamenlijk doel te realiseren. Voor iedereen kan dit persoonlijk verschillen.

Tijdens het Live Online Webinar "De Waarheid over Tweelingzielen" ga ik met behulp van Aartsengel Chamuël inzichtrijke informatie channelen, zodat jij ook in vol bewustzijn een Tweelingziel connectie kan aangaan. Het hoeft namelijk niet zwaar en verwarrend te zijn.

Aartsengel Chamuël:
"Ik zal je helpen om een spirituele verbinding met je tweelingziel aan te gaan"

Je bent van harte welkom om het Webinar bij te wonen op donderdag 12 juli.
Het duurt twee uur en ik neem, samen met het gidsen team, de ruimte om ook vragen te beantwoorden! (er is dan ook maar een beperkt aantal plaatsen)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: