Voel ik dat nou wel goed? Moet ik dat nu wel doen? Hoe kan ik nou zeker weten dat deze ingeving vanuit mijn hart (mijn Ziel) komt? Misschien is het wel mijn ego......
Herkenbaar?

More...

We zijn vaak zo bang om een verkeerde, of nog sterker gezegd, een FOUTE keuze te maken, dat we nog liever helemaal geen keuze maken.

We willen zo graag anders en voelen ook diep van binnen dat het anders kan, dat er MEER is, dat we hier niet voor niks zijn. We willen graag onze Levensmissie vinden en leven!

Maar ....... dan neemt ons hoofd het vervolgens weer over, met allerlei voors en tegens, met grote beren op de weg, onzekerheid, angsten en noem maar op.

En we vertellen onszelf dat het nog NIET HET JUISTE MOMENT IS.
We wachten op het perfecte moment en hebben duizenden excuses:

"als de kinderen uit huis zijn", "als ik meer energie heb", "als ik de perfecte partner heb gevonden" 
en wat je nog maar meer kunt bedenken.....

Geloof me, ik heb alle excuses al eens gehoord en heel veel ervan zelf, in het verleden, ook gebruikt.

We zijn soms net een oude grammofoonplaat met een groef waar de naald in blijft steken. Onze gedachten blijven maar in cirkeltjes ronddraaien. En je gaat je ook nog eens identificeren met deze gedachten "ik BEN zo verdrietig", "ik BEN zo alleen", "ik BEN niet in staat om dat nu al te doen".

"Want stel je nu eens voor dat ik het ga doen en dat het dan toch tegenvalt, of nog erger dat ik faal! Wat moeten "ze" dan wel niet van me denken?"

We willen graag op een Magische wijze gerustgesteld worden dat onze keuze goed is. Dat we ervoor kunnen gaan, dat we succes zullen hebben en niet zullen falen.

Maar hoe kan de MAGIE jou nou bereiken als jij constant alle ingevingen en alle "toevalligheden" die op jouw pad komen "dood redeneert"?

En als jij NIET je Hart en je Dromen volgt, NIET Bent wie jij werkelijk BENT,
als jij jouw talenten en kwaliteiten negeert en genoegen neemt met een leven waarvan je diep in je hart wel weet dat het niet is waarvoor je hier bent,
als je gaat voor een "maatschappelijk geaccepteerd" leven, in plaats van leven vanuit jouw Hart en Ziel, wie jij ECHT bent, is dat niet eigenlijk al "falen"?

Ik zal je dus maar gelijk uit de droom halen: Een foute keuze bestaat niet!
Sommige keuzes zullen je heel snel op jouw Levenspad brengen ("succes") en andere keuzes brengen jou een waardevolle levensles ( "falen"). Er zijn dus geen foute keuzes!

Het gaat namelijk niet om succes of om falen. Het gaat erom dat jij groeit! Dat jij je BewustZijn vergroot, jouw levenslessen leert en jouw eigen unieke talenten en kwaliteiten gaat inzetten. Zodat jij jouw dromen en verlangens kan gaan waarmaken, de magie van het leven gaat voelen, gaat flowen en je levensmissie kan gaan leven.

Wat belangrijk is om te weten (te voelen en te beseffen):

 • Je kan elke dag, op elk moment, ervoor kiezen om je keuzes te baseren op LIEFDE in plaats van angst
  Druk op die stopknop van jouw negatieve gedachten, al die angsten en twijfels, en vraag je af wat liefde op dit moment zou doen. Liefde is altijd het antwoord
 •  Die (spannende) keuze die super goed en fijn voelt, maar tegelijkertijd ook doodeng, is de keuze die jou verder laat groeien
  Het voelt doodeng omdat je hiermee buiten jouw comfortzone gaat. Maar pas als jij buiten je comfortzone stapt, kun je groeien en weer verbinding maken met wie jij écht Bent!
 • Onthoudt dat jij hier bent om jouw unieke talenten en kwaliteiten te delen met de wereld, hoe groot of klein dat ook mag zijn
  Alles is belangrijk en waardevol! Samen kunnen wij de wereld mooier maken.
 • Geloof elke dag een beetje meer in jezelf. Jij ben het waard om te stralen en jouw levensmissie te leven!
  Het begint altijd bij jouw eigen Innerlijke werk: het vergroten van je BewustZijn en de belangrijkste van alles: van jezelf leren houden. (Kijk hiervoor eens bij mijn gratis online workshop 'De Kracht van Zelfliefde')
 • Magie en wonderen bestaan! Stel je ervoor open om ze te zien
  Vergroot je kennis over energie, zodat je steeds meer vanuit positieve energie kunt leven en dit dus ook gaat aantrekken! Daarvoor is het ook belangrijk om je met positieve gelijkgestemde mensen te omringen. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Wij zijn hier juist om elkaar te ondersteunen en te inspireren. (Kijk hiervoor eens bij de Workshop Universal Energy Healer!)

Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Welke (spannende) keuze zou jij eigenlijk willen gaan maken?
Ga ervoor! Je bent het waard!

Zou je graag wat hulp en ondersteuning daarbij willen? Maar weet je niet goed welke stap je het eerst zou kunnen zetten?
Doe de GRATIS Ziel vs Ego test en ontdek welke stappen jij nu mag gaan zetten op jouw prachtige Levenspad

geschreven door: Joanna Bruins Slot

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je kan deze Workshop, volgen op de Tri Academy.
Gewoon wanneer het jou uitkomt! Je krijgt 2 weken Gratis toegang

GRATIS Online Workshop
"De Kracht van jouw Intuïtie"

Doe mee met deze GRATIS Online Workshop en ontdek:

 • De 7 uitdagingen die jouw Intuïtie in de weg staan
 • De 7 stappen om jouw Intuïtie weer "wakker" te maken
 • En 4 kanalen voor het ontvangen van intuïtieve berichten met hun chakra's  

Meld je hier Gratis aan:

>