Waar verlangt jouw Hart naar? | Tri of Light

Waar verlangt jouw Hart naar?

Heb jij vandaag al de tijd genomen om jezelf goed te laten voelen? Zet jij jezelf wel een op nummer één prioriteit? Kan jij je dat "veroorloven"? Of bestaat jouw wereld uit het uitdragen van de wensen van een ander.

More...

Hoe zit het met jouw wensen? Waar verlangt jouw hart naar? Gun jij jezelf ook een dag, of beter nog elke dag, momentjes van puur geluk?
Weet jij ook wat jou werkelijk geluk brengt of mag je daar nog achterkomen? & ben je dat ook van plan? Of kabbel je maar zo'n beetje voort in dit snelle leven? En ervaar je het leven ook als snel en gehaast? Of stilstaand en nietszeggend?

En hoe zou je willen dat je leven eruit ziet? Waar zou jij meer van willen in je leven?

Stel je voor dat het leven een kookboek is en momenteel werk je aan het samenstellen van een gerecht. Je bent gewend veel met dezelfde ingrediënten te werken. Maar als je nou eens jezelf laat durven dromen.. wat zou je dan best eens willen gebruiken? Durf jij een keer een hete peper in je nasi te gooien? Of maak je weleens een gerecht dat je totaal niet kent en wat er eigenlijk niet lekker uitziet maar wat je wel trekt? Of laat jij jezelf niet verleiden en hanteer je vrijwel altijd de absolute controle over jezelf?

Ik wens voor jou een leven vol passie, een leven van avontuur, waar alles mogelijk is en waar magie bestaat. Een leven waarmee je 's ochtends wakker wordt en je afvraagt wat er vandaag weer voor moois op je af zal komen. Een leven waarin jij durft te voelen en je regelmatig laat overvallen door de emoties die mensen in je teweegbrengen, totaal accepterend dat dit grote boodschappers zijn van waar je aan mag werken.

Ik gun je een dag waarin je ogen schitteren omdat je bezig bent met een passie. Een dag waarin je een groot inzicht mag ontvangen en de inspiratie voelt om te leven vanuit je hart. Een bankrekening waar je niet in dienste van staat, maar die werkt voor jou en meewerkt om je dromen te verwezenlijken.

Dat gun ik je zo graag,. Hoe zit dat bij jou? Gun jij jezelf dit ook?

Start vandaag eens met jezelf op nummer één zetten. Ook al is dat een paar minuten van complete innerlijke focus. Je hebt het nodig voor je groei. Je mag er Zijn en ik heb je lief. Ik ondersteun je in je pad richting je verlangens.

En mocht je daar vragen over hebben dan mag je mij die stellen, want daar zet het universum mij voor in. Ik sta in dienste van de levenspaden van mensen en ik geef je richting en inzichtelijke antwoorden op de vragen die je eigenlijk niet durft te stellen. Het mag, je mag verder.

Je hoeft niet.... stil te staan... bang te zijn. Je wordt gesteund, door mij en door je gidsen. Reik uit en geef antwoord aan je impulsen. 
Ik zie jou en ik schrijf dit bericht aan je. Of je nu op dit moment beslist of het toch nog voor je uitschuift. Wij oordelen niet en blijven je ondersteunen op je unieke levenspad. En terwijl jij het leven leeft dat je leeft, wordt er van je gehouden en staan wij voor je klaar.

Veel liefs en hartenplezier op deze mooie dag, 
van Amber en het universeel gidsenteam

Wil jij graag vragen stellen aan je gidsen?
Dat kan in een persoonlijke Levenspad Reading

Levenspad Reading

Tijdens deze live Reading (via Skype) stem ik me, samen met mijn en jouw gidsen, af op jouw vraagstuk en energie. Ik geef de boodschappen door die ik ontvang in beeld, geluid en tekst of misschien wel op een manier die ik nog niet ken. Elke reading is weer een totaal nieuwe beleving voor mij en de ontvangende, omdat het zo authentiek op jouw ziel is afgestemd

Klik hier om een reactie te plaatsen

Laat een reactie achter