Gratis Activatie t.w.v. € 100,-

Tijdens een activatie wordt je energiesysteem volledig energetisch geactiveerd

Helend, intens en een krachtige stimulans voor je persoonlijke groei en BewustZijn

Tijdens een Activatie wordt je Energiesysteem volledig energetisch geactiveerd.

De activatie kan een zeer indrukwekkende en levensveranderende gebeurtenis zijn.

Vaak is dit het begin van een periode van veranderingen in jouw "hele wezen en Zijn".

Je kunt het vergelijken met een trein die op gang is gekomen tijdens de activatie,
maar die nog vele weken en maanden door blijft rijden, de veranderingen blijven doorgaan.

Werkwijze:

Voorafgaande aan de activatie hebben we een kort gesprekje waarin ik je iets vertel over de Universele Energie. 

Na afloop van de activatie hebben we nog een gesprekje waarin je je ervaringen kunt delen of vragen kunt stellen naar aanleiding van de activatie als je dat wilt.

De activatie bestaat uit twee sessies die op twee opeenvolgende dagen worden gegeven. 
Elke sessie duurt ongeveer 30 - 45 minuten

De Activatie:

Tijdens de sessie lig je ontspannen en comfortabel met je ogen dicht op de behandeltafel. Aan het begin van de sessie leg ik even mijn handen op je schouders om mij met jou "te verbinden". Tijdens de activatie sessie werk ik alleen in het energieveld rond je lichaam en zal ik je lichaam verder niet aanraken.

Tijdens elke activatie sessie worden acupunctuurpunten (energiepunten), meridianen (energielijnen) en chakra's op en rond het lichaam energetisch geactiveerd. Door het activeren van deze punten en lijnen wordt jouw oorspronkelijke "kosmische energetische blauwdruk" her bekrachtigd en hersteld.

Tijdens de sessie kan je de lijnen en punten voelen die geactiveerd worden en kan je de Universele Energie door je hele lichaam en "wezen" voelen gaan. Deze energie gaat veel verder dan het fysieke lichaam alleen, het raakt als het ware ook het diepste van je ziel.

De energie gaat zover als jij dat toelaat en zal nooit jouw grenzen overschrijden. Hoe meer je het "kan laten gebeuren" des te beter en mooier zal de activatie kunnen verlopen.

Veel mensen ervaren de activatie als een diepe ontspannen "trance toestand" waarbij het diepste van je ziel wordt "aangeraakt" door de energie.

In die diepe rust toestand van je ziel kan bewustwording en healing ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Je kunt een activatie het best toelaten zonder specifieke ideeën of verwachtingen van het resultaat. Hoe je het precies zult ervaren is van tevoren niet te zeggen, de ervaringen zijn bij iedereen verschillend.

Bij de Spirituele reizen in Sardinië ontvang je deze Activatie
(t.w.v. € 100,00) geheel Gratis! 

>