Online Workshop "Karma Healing" | Tri of Light

Karma 
Healing Ceremonie 
online programma

Bevrijd jezelf van pijnstuk​​​​ken uit vorige levens

Gaat dit over jou?

 • Ik kan me niet goed losmaken van bepaalde gevoelens, personen of situaties
 • Ik heb het gevoel dat ik niet kan leven vanuit mijn échte Ik
 • De uitdagingen in mijn leven raken me onverklaarbaar diep
 • check
  Ik voel veel innerlijke onrust in mijn leven
 • check
  Tegen beter weten in gedraag ik me in bepaalde situaties of bij bepaalde personen totaal niet logisch

Dan is deze ceremonie voor jou life changing!

Wanneer bepaalde gevoelens, gebeurtenissen en patronen maar blijven terugkeren, en jij hoe bewust je er ook van bent dat het 'anders zou horen', je er niet van kunt losmaken dan is er een grote kans dat de oorzaak hier van karma uit een vorig leven is. 

Karma is een energetische band van oorzaak en gevolg uit een vorig leven, die bedoelt is om jou de - toen nog niet - geleerde levenslessen in dit leven wél te laten leren.

Tijdens deze ceremonie gaan we lessen uit jouw vorige levens die je al geleerd hebt afronden, door de karmische band die nog bestaat te verbreken. 

Na het volgen van de karma healing ceremonie : 

 • Voelt het alsof er een last van je schouders afvalt
 • Ervaar je een diepere verbinding met je zelf
 • Voel je meer vrijheid in jouw relaties met je naasten
 • Weet je welke keuzes je voor je zelf kunt maken in jouw leven

''Ik ben niet wat mij is overkomen.
Ik ben wat ik kies dat ik wil zijn.''
- Carl Jung

Wat kun je van de Karma Healing Ceremonie verwachten?

De ceremonie bestaat uit 4 videolessen, met 2 werkboeken, 1 opdracht en
de karma healing meditatie.
Deze vind je allemaal online op de Tri Academy.
De lessen zijn onbeperkt toegankelijk en je kunt het bekijken waar en wanneer je maar wilt.

Les 1
Intenties

Met jouw intenties creëer je. Je maakt namelijk ruimte en opent je hart om verandering in je leven te durven brengen. Tijdens deze eerste les ga je hiermee aan de slag.

Les 2
Karma

Voordat we karmische banden gaan verbreken staan we eerst stil bij wat karma nu precies is en wat het voor rol speelt in jouw leven. Tijdens deze les leer je nog bewuster te kijken naar jezelf.

Les 3
Healings Meditatie

Tijdens de karma healingsmeditatie ga je, met hulp van Aartsengel Michaël, jouw karmische banden van de door jou geleerde lessen verbreken, zodat jij ruimte maakt voor wie jij werkelijk bent. Tijdens deze les wordt je volop liefdevol energetisch ondersteund.

Les 4
Levenslessen

Om jou te helpen met de karmische uitdagingen die jij nog mag aangaan, gaat deze les over hoe je dat soepeler kan laten verlopen. 

De inhoud van de workshop was prachtig gegeven door een prachtige ziel

Ik werd ertoe geroepen door de engelen om deel te nemen aan de workshop. Die had ik gevraagd wat mijn volgende stap moest zijn en toen kwam Tamara met haar workshop. Mijn verwachtingen waren dat ik kon loskomen van oud karma. De inhoud van de workshop was prachtig gegeven door een prachtige ziel. Het was waardevol dat er vanuit ervaring werd gedeeld en alles werd heel liefdevol en hartelijk werd benaderd. Er werd duidelijk gecommuniceerd op elk niveau. Ik heb dan ook zoveel mogelijk losgelaten. Ik mag nu op nummer 1 staan en ook mensen loslaten die niet willen groeien omdat het hun tijd nog niet is. De workshop heeft mij rust en inzichten gegeven.

Ann

Heel bevrijdend!

De ceremonie was heel mooi. Ik zou het zeker aanraden aan anderen want het was heel bevrijdend. Zelf deed ik mee aan de ceremonie omdat ik voelde dat er 'iets' zat doordat ik met mijn kinderen botste met communiceren. Ik was gauw prikkelbaar om soms de kleinste dingen en ik voelde dat dit ergens uit m'n vorige leven vandaan kwam. Mijn verwachting van de karma healing ceremonie was dat ik meer rust hierin zou krijgen en meer inzicht in hoe ik de volgende keer ermee om kan gaan als het weer zo gespiegeld wordt door mijn kinderen.

Een mooie ervaring was dat ik na de ceremonie in een droom inzichten kreeg over waarom ik zo bang was om mijn zoon alleen te laten fietsen en waarom ik hem zo beschermend opvoed. Alles maar willen doen voor hem en een bepaalde angst om hem los te laten. Het was geen leuke droom, maar waarom ik zo doe werd mij duidelijk. In die droom zag ik een vrachtwagen, een glad wegdek, m'n kind, een fiets en ik zweefde erboven. Hij hing aan een vrachtwagen met zijn fiets en uiteindelijk kreeg hij een ongeluk. Mijn zoon en ik voelden allebei de volgende dag dat we toen ook moeder en zoon waren. Nadat ik zei dat hij in dat leven een fiets ongeluk heeft gehad, zei hij twee keer : ''tuut, tuut, vrachtwagen, dood''. Het kwam zo uit z'n mond. Terwijl hij niet wist waar dit vandaan kwam. Voor mij een bevestiging dat het waar was en zo was gebeurt. Zo zie je maar weer, deze karma healing maakt veel los wat je zelf ook los wil maken. Als het jou tijd ervoor is dan voel je dat en bevrijd het je.

Wat ik er nog meer uit heb gehaald is dat ik altijd mijn gidsen om hulp kan vragen én ik ben nu meer bewust van mijn triggers/spiegels. Ik ga vanaf nu Aartsengel Michael om hulp vragen mocht het nodig zijn. Wat ik bijzonder vind aan de ceremonie was de ceremonie zelf en het lied van India Arie dat Tamara zong. Het ging door merg en been en naar m'n ziel. M'n hele lichaam tintelde. Ik vond het ook fijn dat er goed en extra uitleg werd gegeven over de karma.

De laatste waarde die ik uit de ceremonie heb gehaald is dat ik nu weet dat ik in een vorige leven een heks was en verbrand ben. Bij m'n derde oog chakra tijdens de healing kreeg ik zo'n emotie en ik voelde het verdriet van toen met een stem die zei : ''Ik mag nu zijn wie ik nu werkelijk ben''.{Een mooi mens die heel graag andere mensen wil helpen met energetische healings}.

Angelique van de Burgt

Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat.

Tamara's betrokkenheid, het persoonlijke tintje die ze eraan toevoegt en het geheel van de ceremonie samen vind ik heel waardevol. Ze geeft een goede uitleg voorafgaand aan de healing over onder andere wat karma is en wat het je kan leren om te groeien. Dit geeft een goede basis voor de healing die erop volgt. Ik vind het zelf heel leuk om te ontdekken wat ik mag leren van triggers in mijn leven, hoewel dat niet altijd gelijk heel leuk is, maar zeker leerzaam!

Ik heb de karma healing al eerder gedaan bij Tamara. Maar het voelde alsof ik toe was aan een nieuw laagje. Ik was daarom heel nieuwsgierig wat er mocht gebeuren. Tijdens de ceremonie heb ik geleerd dat het onderdrukken van emoties ten behoeve van een ander uiteindelijk alleen mijzelf beperkt. Ik was mij er niet van bewust dat iets van een langere tijd geleden nog zo ver weggestopt zat. Ik ga onthouden dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben en mag varen op mijn intuïtie.

Ik raad de ceremonie zeker aan anderen aan!

Joy

Wat Aartsengel Michaël en Quan Yin jou willen vertellen over Karma Healing

''Een lange tijd was het heel waardevol om door onze karmische uitdagingen heen te ploeteren, zonder daar bewust van te zijn. Het gaf ons de mogelijkheid om meer over onszelf en over liefde voor onze naasten te leren. Maar de tijd van ploeteren en zwaarte is nu voorbij.

We mogen onze karmische lessen uit vorige levens afronden. Niet op een zware manier, maar op een lichte en liefdevolle manier. Als channeler van de helende karma energie leid Tamara je om de zwaarte van jouw oude levenslessen los te laten. Samen met haar is deze ceremonie gecreëerd om er voor jou te zijn en jou te verlossen van de zwaarte die jij niet langer bij je hoeft te dragen.

Je bent welkom om deze ceremonie bij te wonen. Daarentegen hoef je je ook niet bezwaard te voelen wanneer je voelt dat het nog niet de juiste tijd is om je los te maken van (al) je karma. Jouw levenslessen zijn jouw levenslessen, die jij op jouw tijd mag leren. Als jij er klaar voor bent, zijn wij er voor je".

In Liefde.
Aartsengel Michaël en Quan Yin

Innerlijke groei is de reis van wie je denkt te zijn
naar wie je werkelijk bent

- Patrick Mundus - 


Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara. Ik ben enorm gefascineerd door levenslessen transformeren in levensmissies, waarmee we samen de wereld beetje bij beetje een mooiere plek kunnen maken. Als Levensmissie coach, channeler en healer wil ik zoveel mogelijk lichtwerkers net zoals jij helpen om jouw échte ik te vinden. Eén van de manieren waarop ik dat met veel liefde doe is met behulp van karma healing.

Mijn spirituele reis startte al jong dankzij mijn depressie toen ik nog maar 14 jaar oud was. Door uit dit dieptepunt in mijn leven te kunnen komen, ontdekte ik dat ik krachtiger werd en meer leerde over mijzelf door de zwaarte die op mijn pad kwam. Dit fascineerde me! Ik kreeg het gevoel dat er een reden was voor alles dat in mijn leven gebeurde en ik besloot toen dat ik wou worden wie ik werkelijk was. Gemotiveerd en leergierig ging ik op zoek naar mezelf en wat mij gelukkig maakte. Een reis die heel mooi en belovend klinkt, maar wat eerder voelde als een extreme achtbaan.

Dezelfde uitdagingen bleven telkens maar weer op mijn pad komen en hoe veel ik ook leerde over mezelf en spiritualiteit, mijn blokkades gingen niet weg TOT ik karma healing ging toepassen. Mijn gidsen brachten iedere keer weer mijn vorige levens op mijn pad en het was verbazingwekkend hoe wat ik daar mee gemaakt had, alles te maken had met wat ik nu óók weer mee maakte. Het was alsof de geschiedenis zich herhaalde. Zo dook ik in mijn volgende fascinatie : vorige levens en hun verband met dit leven. In de jaren die volgenden ontdekte ik de beste en meest effectieve manier om met deze onbewuste blokkades om te gaan en kreeg ik door hoe ik anderen kon helpen om hun karmische blokkades te helen en hun levenslessen aan te gaan.

Iedere keer is het verbluffend wat er vrij gemaakt kan worden alleen al door het energetisch verbreken van de banden uit vorige levens. De mensen die ik hielp voelden de vrijheid om andere keuzes te maken, voelden een diepere verbinding met zichzelf én ze kwamen dichter en dichter bij een leven die bij hen paste. Dit was geweldig! Met veel dankbaarheid deel ik nu mijn doorgekregen meditaties en bewustzijn over verbinding maken met je authentieke zelf en het leven van je levensmissie, met behulp van karma healing.

''Iedereen verdient het om vrij te zijn van karmische ballast. Want elk licht dat meer straalt, inspireert andere (slapende) lichten om ook te gaan stralen.
Zo creëren we samen de verandering in de wereld die zo hard nodig is!''

- Tamara -

 If you want to fly,
give up everything
that weighs you down

Ben jij er klaar voor om jouw karma te doorbreken? 

 • Om meer te leven vanuit wie jij werkelijk bent?
 • Om vrij te zijn een nieuwe start te maken met je naasten?
 • Om oude gewoontes en gedragspatronen los te kunnen laten?
 • Om te kiezen voor een levenspad die past bij JOU?

Schrijf je dan hier in voor de Karma Healing Ceremonie

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe werkt dat precies, een online ceremonie?

Kan ik de ceremonie in mijn eigen tempo doorlopen en zelfs meerdere keren volgen?

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook deelnemen aan de Karma Healing Ceremonie?

Wat als ik later wil starten?

Waar kan ik de Karma Healing Ceremonie vinden?

Waar kan ik vragen stellen over het lesmateriaal?

Betaling

Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

Lesmateriaal

Ik ben bij een eerdere karma healing workshop van jou geweest en/of eerder een karma healings meditatie bij jou gevolgd. Heeft het nut om de healing nog een keer te doen?

Ik twijfel of het karma is die mij nog in de weg staat in mijn situatie. Hoe weet ik of deze ceremonie voor mij waardevol is??

Ik heb eerder een healingsmeditatie gedaan en daar heb ik niet zo'n fijne ervaring mee. Hoe weet ik of dit fijner zal zijn?

Ik ben bang dat ik de band verlies met mijn naaste als ik het karma met hem/haar verbreek. Moet ik dan wel deze karma healing ceremonie bijwonen?

Heb je​​​​ een andere vraag?

Is jouw vraag hier nog niet beantwoord?

Na de karma healing voel ik me vrijer!

Ik zag de karma healing workshop voorbij komen en dacht; daar ben ik nieuwsgierig naar. Dat kan mij helpen vooruit te komen en om alles wat me niet meer dient los te laten. Na de karma healing voel ik me vrijer. Wat ik graag wou loslaten waren mijn terugkerende patronen en blokkades die mij hinderen meer innerlijk geluk en meer zelfliefde te ervaren. Tijdens de workshop heb ik geleerd dat wanneer situaties zich herhalen, ik zelf diegene ben die hiervoor gekozen heeft de les te ervaren en om het vervolgens na inzicht anders te kunnen doen. De uitleg en healing waren fijn en het was allemaal heel duidelijk, tastbaar en logisch.

Nancy Erich

Ik mag de oude lessen in mijn leven loslaten

Ik deed mee aan de ceremonie omdat ik het gevoel had steeds in een cirkeltje te blijven ronddraaien, terwijl ik zo graag groeien wil. Ik hoopte hierna een vrijer gevoel te krijgen zodat ik weer vooruit kan.De ceremonie heeft me geleerd dat ik oude lessen in mijn leven mag loslaten. Dat regeltjes die ik in mijn opvoeding mee kreeg, me niet hoeven te belemmeren voluit nu te leven. Dat ik gedachten die me niet helpen los mag laten. Wat ik goed vond aan de ceremonie is de persoonlijke invoelende manier van lesgeven met aandacht voor iedereen. De inhoud was duidelijk en makkelijk te volgen en heeft me zeker veel gebracht. Als ik het gevoel heb dat iemand daar aan toe is, ga ik de ceremonie zeker aanraden aan anderen.

Doutsje

Voelen en ervaren is van belang en daar helpt deze ceremonie bij

Ik vond het heel fijn om de karma healing ceremonie te volgen. Ik deed mee omdat ik op relatiegebied telkens soortgelijke problemen tegenkom en dat mag van mij verbeteren door het of beter te begrijpen of het te kunnen loslaten (de oude overtuigingen). Het is fijn om daarin begeleid te worden met de ceremonie. De laatste jaren heb ik enorme groeiprocessen doorlopen. Je kunt nog zoveel weten, maar voelen en ervaren is van belang en daar helpt deze ceremonie bij. Echt een aanrader!

Carin