En dan komen de twijfels …… | Tri of Light

En dan komen de twijfels ……

Jij hebt wellicht, net als velen, in de afgelopen maand, ervaren dat je na een periode van flow, ineens diep terug kan vallen.

Alles gaat dan ineens mis en je snapt er helemaal niks meer van. Je vraagt je af of je toch verkeerde keuzes hebt gemaakt, of dat je het allemaal toch niet goed gevoeld hebt.

More...

Misschien denk je zelfs wel "Laat allemaal maar zitten, het werkt voor mij toch niet!"

Twijfels ..... twijfels ..... twijfels......

Kosmisch gezien was augustus een heftige maand, waarin jij je zeer waarschijnlijk hebt afgevraagd: Wie ben IK ? Waar ben ik naar op weg? Wat verwacht ik van het leven, waarvoor ben ik hier eigenlijk?

Deze tijd van "zoeken" is gestart met de volle maan met maansverduistering op 27 juli, waarbij de snelweg tussen de 3e en de 5de dimensie is geopend.

Gelukkig is deze periode, met de volle maan van eind augustus weer afgesloten en is nu de tijd van het vinden, de tijd van actie aangebroken.

Het belangrijkste wat jij op dit moment kan én hoeft te doen, is vertrouwen op het universum en op de ingevingen die je krijgt.
En daar natuurlijk op handelen.

Het is dus belangrijk dat je in verbinding blijft en blijft vertrouwen! Dan kan het Universum met jou samenwerken.

Maar hoe doe je dat dan:

Zorg dat je een duidelijke visie hebt op wat jij echt graag wilt. Maak hier een heldere affirmatie van en laat het dan los. Vertrouw erop dat het Universum het jou komt brengen in de vorm en op die tijd, die precies bij jou past.
Zorg dat je, zodra je voelt dat je twijfelt, je de tijd neemt om je weer af te stemmen en te verbinden. Dan kan je het vervolgens weer loslaten en weer vertrouwen

Want weet je, als jij in een restaurant voor de lunch bij de ober een ham-kaas tosti besteld, ga jij toch ook niet een paar keer aan de ober vragen of hij wel echt jouw bestelling aan de keuken heeft doorgegeven? Je loopt dan toch ook niet naar de keuken om te controleren of jouw bestelling daar echt wel is aangekomen en ze er al mee bezig zijn?
Nee. Je zit gewoon rustig aan je tafeltje te wachten en vertrouwt er volledig op dat de ober, zodra jouw tosti klaar is, die bij jou komt brengen.

Zo werkt het ook met de "bestellingen" die jij plaatst in het Universum.

Heb vertrouwen én handel naar de ingevingen die jij krijgt!
Misschien voel je heel sterk dat het nu de tijd is om dat 1e hoofdstuk van jouw boek te gaan schrijven, om een cursus te gaan volgen, nieuwe vrienden te ontmoeten, van jezelf te gaan houden of om op spirituele reis te gaan......
Wat het ook maar is, wat jou een blij gevoel geeft (ook al lijkt het misschien ook eng), het is tijd om erop te gaan handelen!

En er is keuze genoeg, want wij hebben van alles op de agenda staan voor de komende periode 🙂 

GRATIS Minigids Intuïtie

Intuïtie is een belangrijke "tool" op jouw Spirituele pad!
Maar wat is nu eigenlijk intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkelen en erop leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken 
zoals beschreven in de Privacyverklaring.

Klik hier om een reactie te plaatsen

Laat een reactie achter