Je kan géén nieuwe realiteit voor jezelf aantrekken, zolang jij, in het Heden, met je gedachten en emoties in het verleden blijft hangen! Dan blijf je in een cirkeltje ronddraaien totdat je een keer een doorbrekende beslissing maakt, een quantum leap neemt of jezelf heelt en losmaakt van beperkende gevoelens en overtuigingen.

In deze blog wil ik het hebben over de emotionele stukken die je (on)bewust bij je kan dragen, welke je gigantisch in de weg zitten om in flow te kunnen leven. De oplossing is namelijk simpeler dan je denkt en dat heeft alles te maken met welke, Bewuste, beslissingen jij durft te maken voor jouw leven!

More...

Jouw Heden
Het moment waarin jij nu leef is allesbepalend. Jij hebt de regie van jouw leven in handen. Je hebt de regie over de belevingen die je ervaart vanuit het verleden én die nog komen gaan in de toekomst.
Jouw manier van Zijn is daarbij een grote invloed.

Je kan het zo zien: een situatie die je hebt meegemaakt in het verleden heeft je een emotie opgeleverd. Die emotie gaat niet altijd weg, ook al heb jij jezelf uit die situatie gehaald. Als die emotie intens genoeg is geweest kan dat ervoor zorgen dat jij in het Heden nóg die emotie kan voelen. Dit is een belangrijk teken dat de situatie van toen nog niet geheeld en verwerkt is. Er is een onopgelost deel van jezelf aanwezig. Mensen die zich niet bewust zijn van zichzelf zullen deze confronterende emoties zo vlug mogelijk willen wegduwen. Ze vermijden plaatsen en onderwerpen die gerelateerd zijn aan de situatie die ze in het verleden ondergaan zijn, om de emotie trigger te ontwijken.
Een Bewuste mens ziet deze emotie triggers als een kans om met zelfontwikkeling bezig te gaan. Het is een uitnodiging om een heftige emotie en intense periode uit je verleden te helen en los te laten.

Jouw Verleden
In het verleden is er een bepalend moment geweest dat er voor heeft gezorgd dat jij een emotionele herinnering in je lijf hebt opgeslagen.
Je krijgt altijd kansen in je leven om tot (zelf)heling te komen. Je bent hier immers om te groeien en te leren. Daarbij is het niet nodig om te blijven hangen in een stuk dat bij jouw verleden hoort.
Momenteel is dat vaak nog wel het geval, maar zodra we door de Bewustzijns Shift heen zijn, zal dat bijna niet meer aanwezig zijn.

Het Universum, waar jij deel van uit maakt, zorgt voor jou en brengt je altijd op de hoogte van aspecten die aandacht nodig hebben.
Het kan daarom zijn dat je lijfelijke klachten hebt, met dat onverwerkte stuk als oorzaak.
Het komt zelfs voor dat een onverwerkt stuk zo belangrijk is om te helen en te verwerken dat je letterlijk tot stilstand wordt gebracht (zoals een burn-out of een bijna- auto ongeluk) zodat je het thema wel moet aangaan.

Het verleden is bepalend voor de toekomst die jij creëert. Jij staat immers in het midden van jouw levenslijn, achter je ligt het verleden en voor je de toekomst. Als jij nog stukken uit je verleden, onbewust, met je mee aan het meedragen bent, dan is dat zeer bepalend voor jouw toekomst.

Wanneer je Bewust aan de slag gaat met dat onverwerkte stuk in jezelf, dat graag je aandacht wil om je verder te helpen in je leven…… dan kan je, juist door al deze ervaringen, de doelen halen in je leven waar jij naar verlangt.
Alles wat we meemaken gebeurd namelijk niet zomaar. Het Universum werpt mensen, ervaringen en situaties in onze schoot om tot zelfontplooiing te komen.
Als jij je daar eenmaal bewust van bent, kan je er gigantisch je voordeel mee doen.

Jouw Toekomst
Om je toekomst bewust te kunnen creëren is het dus nodig dat jij je Heden vrij maakt van alle ruis en beperkingen. Daar is helingswerk een juiste tool voor.
Jij, de persoon die je nu bent, is bepalend voor de toekomst die je aan het aantrekken bent.

Bewustwording is altijd de eerste stap. Reflecteer op situaties, geef je emoties de ruimte om de boodschap die ze willen brengen naar voren te brengen en heel jezelf. Verander hoe jij terugblikt op je verleden, heel de intens negatieve, verdrietige gevoelens die het eens bij je opriepen en ga vers je toekomst in! Bewust van de mogelijkheid dat je een altijd een keuze hebt in een situatie, welke versie van jezelf wil jij zijn? Wat voor keuze zou die persoon maken?

Zie jouw gewenste realiteit voor je, maak het vierdimensionaal. Zorg ervoor dat je de setting met je zintuigen kan zien, horen, ruiken en proeven. Beleef je nieuwe realiteit en besluit dan om de versie van jezelf te worden die in die setting thuis hoort!

Dan kan jij krachtige stappen zetten om daar naar toe te bewegen.

Liefs mens, door alle lagen heen kom je steeds meer in verbinding met wie je werkelijk bent en mag Zijn!

Wil jij hier graag alles over leren? Dan hebben we 2 online cursussen die jij op weg kunnen helpen.

De Online Cursus I Love ME is een hele waardevolle cursus voor jou als je door meer te leren houden van wie jij écht bent, verandering van binnen én van buiten wil creëren. 

En de Online Cursus Magisch Manifesteren is jou op het lijf geschreven als je met bewuste intenties wil een magisch leven wil creëren vanuit je Hart!

geschreven door: Amber Sapulette

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

GRATIS Minigids Intuïtie
7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
Wat is nu eigenlijk Intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkeling en er op leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.

>