Het verschil tussen jouw LevensTaak en jouw LevensMissie | Tri of Light

Het verschil tussen jouw LevensTaak en jouw LevensMissie

Een vraag die ik, als medium, heel vaak krijg is: “Wat is de betekenis van mijn leven hier op Aarde? Waarvoor ben ik hier? . En hoe kom ik erachter wat mijn Levensmissie is? “

More...

Start vandaag jouw levenstaak

Een levenstaak is iets van het NU en dit moment en hoeft niet hetzelfde te zijn als je Levensmissie. Het is de taak die je op dit moment te doen hebt, of een taak die je in de (nabije) toekomst mag gaan doen. Wij hebben allemaal diverse levenstaken, die ons helpen de vaardigheden te krijgen die we nodig hebben om, uiteindelijk, onze Levensmissie te kunnen vervullen. Er zijn geen bepaalde “Must’s” die jou absoluut wel of absoluut niet naar het uitvoeren van je levensmissie brengen.

Voel dus iedere dag wat jij mag gaan doen. Wat het beste past bij je actuele moment! We krijgen richting door (subtiele) aanwijzingen en hints op te volgen. Deze krijg je door te luisteren naar je hart, het volgen van je intuïtie en simpelweg door te durven leven buiten de gekleurde lijntjes, buiten jouw comfort zone.

Heb je enorm veel verschillende treintjes van projecten lopen? Maak dan heldere keuzes en stel steeds één centraal. De één kan beter meerdere projecten tegelijk handelen dan de ander. Reken jezelf daar niet op af, maar ont-burden jezelf en laat het vrij. Flow waar je energie naar uitgaat en voorkom zo dat je energiezuigende activiteiten gaat doen, waar jij vandaag helemaal niet perse mee bezig hoeft te gaan. Want wie zegt dat jij ook maar IETS hoeft te doen?

Zolang jij je hart jou laat leiden, zal je altijd een vurige motivatie motor hebben. En wanneer je deze stroom volgt, zal jij je geladen blijven voelen met deze energie.
Let hierbij ook op de Maanfases, want dit geldt niet voor iedere fase van de maan. De maan zet altijd extra tandjes bij om je nog meer inzichten en mogelijkheden tot groei te geven. Soms moet je daardoor juist even uit de actieve flow en into de wonderlijke wereld van wat er binnenin je speelt.

Conclusie levenstaak:
Het mag allemaal wat minder formeel. Alles wat jij doet en intentievol uitzet is een levenstaak op zich. Jouw leven is één groot feest en de hoofdstukken mag jij zelf invullen. Vul je dagen dus met energie verhogende, ontwikkelings stimulerende en loving taken!

Meer over jouw Levensmissie:
Waarom blijf jouw specifieke levensmissie je nog steeds een raadsel? Zelfs nadat jij al enige tijd een bewustzijnspad hebt afgelegd?
Simpel: omdat het dan NU niet de tijd is om die helder te hebben. Voel zelf maar eens; wil jij perse weten wat je levensmissie is? Zal dit jouw leven verrijken op de manier die essentieel is? Of zal het je aandacht en focus (hoop je) weg leiden van wat er in dit moment speelt?
Het liefste hebben wij alle antwoorden, klaar om aan ons gegeven te worden zodra wij erom vragen. Dit hebben we te danken aan ons geweldige nieuwsgierige en leergierige aard. Maar in de praktijk is deze absolute kennis over alles, verre van wat we nodig hebben.

Blijf met je aandacht altijd in het Hier en Nu. Wij zijn nou eenmaal niet capabel om te creëren in de toekomst, laat staan de gewenste toekomst alle minuut naar ons toe te trekken.
Begrijp me niet verkeerd, ik geloof zeer zeker wel in de Wet van aantrekking en dat je kan verkrijgen wat je wilt, door een magnetisch veld van energie neer te zetten. Dit werkt als een magneet ;).

Daarom is het zo belangrijk om helder te krijgen wat je voelt. Wat zijn je verlangens, waar komt dit gevoel bij jou vandaan? Hoe zou je het weten van jouw levensmissie, je leven verrijken? Wat voor impact hoop je dat het heeft? Waar komt die hoop vandaan? Is het een verlangen uit tekort? Een stuk dat je opgevuld/vervangen probeert te krijgen? Onderdruk jij je echte emoties door er gauw iets positiefs overheen te zetten?

Verheldering van de wet van Aantrekking:
De sleutel hier is dus Bewustzijn van de hints die je energetische lichamen je afgeven: lichamelijk en emotioneel.
Voel jij je enorm goed? Top! Tijd om een affirmatie de wereld in te slingeren en met jouw hoge energie meer van hetzelfde naar je toe te trekken.
Voel jij je laag in de energie en emotioneel in de war? Geen slimme zet om je magnetisch veld aan te zetten dus! Hiermee ga je alleen meer van hetzelfde aantrekken.

Maar wat is dan jouw levensmissie?
In vele charts kan jij ontdekken wat je levensmissie in grove lijnen is. Denk hier bijvoorbeeld aan het Tri Enneagram, de Numerologie en het Human design. In deze modellen staat onwijs concreet beschreven wat jij hier hoort te doen.

Maar niet iedereen wordt blij van het lezen van dit soort charts. Vraag jezelf maar eens af: van wie neem jij aan wat je levensmissie is? Wie of wat kan jou vertellen wat jij hier hoort te doen zodat jij het aanneemt?
Heb jij contact met je gidsen, loop je bij mediums en wordt het je nog steeds niet helder uitgelegd? Dan is de boodschap juist helder: jij mag dit zelf ontdekken of ter zijne tijd ontvangen.

Dit rusteloze zoeken heeft 9 van de 10 keer te maken met ongeduld! Het leren kennen van je levensmissie zal je niet perse de rust geven waar je naar op zoek bent. Misschien doet het wel het tegenovergestelde. En wordt je er rusteloos van, terwijl jij je voeten voorbij loopt in het streven naar het leven van die missie.

Wat ik merk in mijn omgeving is dat veel mensen ontregeld raken van het leren kennen van de levensmissie. Dit heeft namelijk alles te maken met je authenticiteit. Als je in de beginfase zit van je spirituele ontdekkingsreis ben je vaak al (tijdelijk) op de hobbel met je identiteit en profileren. Als we dan iets implanteren in ons leven wat nog veel groter is dan ons...... stappen we verder weg van de aardse processen waar we eerst door heen moeten, om uiteindelijk op het punt te komen dat wij s’ ochtends opstaan en dagelijks onze levensmissie leven.

Geniet van dit moment en beleef het ten volste. Juist omdat hier zoveel levenservaring uit te halen valt. Jouw struggles zijn namelijk kadootjes van kracht. Die je later zal kunnen inzetten om anderen over te leren en de nodige inzichten door te geven. Het zal je ook helpen begrijpen waarom je de wegen af moe(s)t leggen die je aflegt!

Het is nooit bedoeld om je te straffen. Jij bent niet bestemd om een leven vol slachtofferschap te leiden. Je bent bestemd voor veel meer! Maar jij bent een ziel die zoveel wilde leren hier op aarde. En jij kan zoveel dragen, je hebt zoveel kracht om in te zetten! Vertrouw maar weer eens op die kracht, die je zelf bezit.

Watch yourself grow! Give yourself Time! Watch it all unfold!

Weet je al wel wat jouw levensmissie is? Ook dan; geef jezelf de tijd om daar naar toe te groeien. Niemand verwacht van jou enorme bergen te beklimmen in record tijd. Jij mag precies zijn waar je nu bent. Heck, je mag zelfs kiezen om daar nog een paar jaar te blijven. Daar hebben we allemaal de vrije wil voor.

Maar als jij kiest voor een pad van Bewustzijn. Accepteer ‘m dan ook en vecht er niet tegen, door zelf te gaan invullen, hoe het volgens jou moet lopen en in welke volgorde!

Jouw gidsen zijn met je aan het werk en wilden deze boodschap graag aan jou geven!
Liefs Amber (en Levi)

P.s. Wil jij graag meer weten over jouw Levenspad hier op Aarde? En ben jij klaar om een eerlijk antwoord te ontvangen? Vraag dan een Levenspad Reading bij mij aan.

Klik hier om een reactie te plaatsen

Laat een reactie achter