Basis Workshop Mediumschap | Tri of Light

Basis Workshop 
Mediumschap

Ontdek jouw gaven als Medium

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar je eigen spirituele "gaven"?
Naar jouw 6e zintuig?
En wil jij op een laagdrempelige manier ontdekken of het Mediumschap iets voor jou is?


Tijdens deze Basis Workshop ontvang jij een volledige introductie van het vak Mediumschap.
We gaan samen aan de slag met de basiskennis
en oefeningen in het doorgeven van boodschappen.

Voor wie?

Deze Basis Workshop is bedoeld voor Lichtwerkers
die zich graag willen oriënteren in het Mediumschap.

Je krijgt veel handvatten aangereikt om op zelfonderzoek te gaan
en te ondervinden of het Mediumschap bij jou past en zo ja, op welke manier.

Tijdens de workshop help ik je op weg
en na afloop stuur ik jou een afgestemd advies voor het vervolg van je pad.

Jij sluit deze workshop af met een fantastische ervaring en een
geactiveerd DNA
zodat jij klaar bent om door te stromen op dit pad,
mocht je daarvoor kiezen.

Deze workshop is bijzonder passend als jij overweegt om de
Licht Channeler opleiding te volgen
en eerst laagdrempelig wilt kennismaken met het vak.

***besluit je na deze workshop om aansluitend de opleiding te gaan doen, 
dan ontvang je korting voor de Licht Channeler opleiding***

Wat kan je verwachten van deze Workshop?

 • Persoonlijke begeleiding in een klein groepje van maximaal 6 - 10 deelnemers
 • Een introductie in het Mediumschap
 • We gaan aan de slag met de basiskennis en oefeningen in het doorgeven van boodschappen.
 • Jij gaat oefenen met jouw gaven, waarbij we een combinatie maken van oude en hedendaagse manieren
 • Je maakt kennis met verschillende vormen van het aannemen van boodschappen
 • Volop geïnspireerd raken door gelijkgestemden

Belangrijk om te weten:

We maken enkel verbinding met onze eigen Gidsen tijdens de workshop en werken NIET met negatieve energieën of entiteiten.
Ik zet een heilige ruimte neer waarin veilig geoefend kan worden om de connectie te leggen voor jezelf en de andere deelnemers.
Het is dan ook niet de bedoeling deze middag te gebruiken om een boodschap/reading te geven aan of voor een ander buiten de aanwezige deelnemers om.

"We are more closely connected to
the invisible than the visible"

Amber 

Ik ben Amber. Vanaf kinds af aan ben ik al gevoelig voor alles tussen Hemel en Aarde.
Mijn multidimensionale gaven zet ik in om Lichtwerkers te ondersteunen op het BewustZijnspad en anderen te onderwijzen in het vak der Mediumschap.
Met mijn 27 jaar heb ik al jarenlang ervaring als uitvoerend Medium, mede omdat ik het al vanaf kleins aan doe. Sinds 6 jaar doe ik dit professioneel en inmiddels ben ik gespecialiseerd in het Channelen van Licht boodschappen en faciliteer ik de opleiding tot Licht Channeler. Voor deze opleiding werk ik samen met de gidsen van de deelnemers om een authentiek afgestemd programma te creëren voor elke groep.


Als jongvolwassene heb ik lang getwijfeld om mijn pad als Medium te volgen. Wat zullen mensen zeggen of denken over mij? Ga ik wel de juiste boodschappen doorgeven? Toch voelde ik een zekerheid aanwezig in mezelf, een vuurtje die wilde oplaaien. Mijn BewustZijnspad bracht mij dichterbij mijn levenstaken en ik hoefde alleen nog maar mijn talenten te verbinden met mijn nieuw gestelde doelen.

De verbinding met het Universum is het mooiste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven.
En dat wens ik iedereen toe!

Omdat ik jou graag een ervaring wil bieden, een kans en een opstap naar alles dat kan Zijn, geef ik nu ook deze Basis Workshop Mediumschap, naast de Opleiding Licht Channeler. 

Wat gaat deze Workshop jou brengen?

 • Een geactiveerd DNA systeem die je helpt ontvankelijk te zijn voor lichtboodschappen
 • De basiskennis om je Mediumschap te ontwikkelen 
 • Oefeningen om thuis mee verder te oefenen
 • Een inspirerende ervaring en een ontmoeting met gelijkgestemden
 • Ik help je op weg en na afloop ontvang je een advies voor het vervolg van je Pad, afgestemd op wat jouw Gidsen vertellen
 • Certificaat: Basis Workshop Mediumschap

Als je op zoek bent naar je spirituele kant en mogelijkheden ben je hier echt op je plek

Vorig jaar heb ik de 2-daagse workshop Energy Healing gedaan bij Tri of Light en toen ik las over de Basisworkshop Mediumschap dacht ik dat die me weer een stapje dichterbij mijn spirituele zoektocht kon brengen. Ik heb steeds zo een beeld in mijn hoofd dat ik " iets " wil doen op het gebied van spiritualiteit en mediumschap, maar ik wist steeds niet wát......
De cursussen bij Tri of Light helpen me écht op weg om dat beeld steeds concreter te krijgen. Door meer kennis te vergaren over op hoeveel manieren je een medium kunt zijn, heb ik een beter beeld gekregen over welke vormen wel of niet bij me passen , waardoor het makkelijker wordt om nu de volgende stap te zetten (de opleiding Licht Channeler). De warme en liefdevolle manier waarop de workshop gegeven wordt maakte dat ik er meer van wil ontdekken. Als je op zoek bent naar je spirituele kant en mogelijkheden ben je hier echt op je plek. Een ontzettend gedreven team die wat ze doen met liefde doen en dát maakt het verschil!

Bianca

Eye openers

Dank je wel voor een waanzinnige middag met zoveel Eye openers! Met deze bevestiging kan ik mijn nieuwe leven beginnen!

Nicole

Het was een feest van herkenning!

Door verschillende ervaringen en bijzondere geschenken en het gevoel te hebben dat ik anders ben maakte dat ik nieuwsgierig werd. Deelnemen aan deze Basisworkshop was een overwinning op mijzelf. Ik vind dit spirituele pad erg mooi en bijzonder, maar durf het alleen niet goed te erkennen.
Het was een feest van herkenning! Al bij binnenkomst voelde ik de energie overal. Ik werd ook overvallen door emoties en ik heb echt beelden mogen binnenkrijgen over iets wat mij al heel lang bezighoudt.
Deze Workshop heeft mij heel veel gegeven. Alles klopte en de praktijk ondersteund door een stukje" theorie" gaf mij heel veel waarde.
Dit smaakt naar meer! Het is mij na een gesprek met Amber helder geworden dat ik de Licht Channeler opleiding live mag gaan doen. Dit klopt en dit past!

Aletta

Een fijne manier om het te ervaren!

Ik wilde graag weten of het mediumschap iets voor mij zou zijn. Hiervoor had ik me gericht op healing en nu wilde ik deze kant ontdekken.
Deze workshop is een hele fijne manier om te ervaren of het mediumschap iets voor je is! De sfeer was echt heel fijn. Heel veilig. Een aanrader!

Anne-Marie

"The Universe is full of magical things, 
waiting for our senses to become sharper"

Ben jij klaar om te ervaren hoe het is om jezelf in te zetten als kanaal?
YES! Ik doe mee!

Basis Workshop  
Mediumschap

Zaterdag 1 augustus 2020
van 13:00 - 16:30 uur in Pesse (Dr.)

VOLGEBOEKT!!


 • Persoonlijke begeleiding & Feedback
 • DNA Activatie 
 • Praktische Tools & Tips
 • Een Handout
 • Advies voor het vervolg van je Pad, afgestemd op
  wat jouw Gidsen vertellen
 • Certificaat Basis Workshop Mediumschap 

Basis Workshop  
Mediumschap

Zaterdag 21 november 2020
van 13:00 - 16:30 uur in Pesse (Dr.)


 • Persoonlijke begeleiding & Feedback
 • DNA Activatie 
 • Praktische Tools & Tips
 • Een Handout
 • Advies voor het vervolg van je Pad, afgestemd op
  wat jouw Gidsen vertellen
 • Certificaat Basis Workshop Mediumschap 

Echt een prachtig cadeau voor jezelf!

Mijn belangstelling hiervoor is de laatste jaren sterk toegenomen. Ik was open minded en vond het absoluut niet zweverig. Gelijkgestemden die ieder hun eigen ervaringen hebben en op zoek zijn naar richting en antwoorden. Dit alles in een liefdevolle en ontspannen setting. Het is zo fijn om met gelijkgestemden, die daarnaast ook nuchter zijn, ervaringen uit te wisselen. Ook zo mooi te mogen ervaren dat er echt het een en ander gebeurde tijdens de workshop. De liefdevolle begeleiding door Amber, het contact met je engelen, eigenlijk alles klopte. Ja, als je hier echt open voor staat dan kun je zo'n bijzondere ervaring beleven. Echt een prachtig cadeau voor jezelf !

Anne

Dank je wel Amber!

Ik was al met energetische healing en massage bezig en soms kreeg ik een boodschap voor degene die ik behandelde. En dat heeft mijn interesse gewekt om deze workshop te doen.🙏 Ik heb deze workshop als zeer positief ervaren, alles werd duidelijk uitgelegd en er was tijd voor vragen wanneer je die had, dank je wel Amber!
Als je geïnteresseerd bent in het mediumschap of wat voor manier dan ook, kan ik zeker aanraden om deze workshop te doen!

Astrid

Zeker weten een aanrader!

Ik wilde graag weten waar ik sta in mijn ontwikkeling op dit vlak. Ik heb deze Basisworkshop ervaren als een rustmoment, het was heerlijk! Zeker weten een aanrader

Martine

Het helpt om in te voelen of dit je pad is

Deze workshop is echt een mooie basis. Ik vond de meditaties heel fijn en ik kon heel fijn de energie ervaren. Het helpt ook om in te voelen of dit bij je pad hoort. En het maakte mij duidelijk dat ik geen channeler ben.

Katja

Veelgestelde vragen

Wat kan ik met de Basis Workshop Mediumschap?
De workshop is vooral bedoeld om jezelf te oriënteren in het vak. Je krijgt veel handvatten aangereikt om op zelfonderzoek te gaan en te ondervinden of jij door wilt gaan als kanaal en zo ja, op welke manier. Tijdens de workshop help ik je op weg en na afloop stuur ik je een passend advies voor het vervolg van je pad. Je gaat naar huis met een fantastische ervaring en een geactiveerd DNA zodat jij klaar bent om door te stromen op dit pad, mocht je daarvoor willen kiezen.

Ik weet niet of ik een Medium ben, is deze workshop dan wel voor mij?
Juist dan is de workshop voor jou bedoelt! Als je interesse er ligt, ben je welkom om te ervaren of het iets voor je is. Deze middag is een introductie in het vak. Voel je vrij om hier je onderzoek te komen doen!

Ik durf de stap nog niet te nemen om de Licht Channeler Opleiding te volgen of ik heb de financiën er (nog) niet voor. Is deze workshop dan de juiste keuze voor mij nu?
Ja zeker, je kan de workshop zien als een laagdrempelige manier of eerste stap om te ondervinden of je deze richting uit wilt gaan. Door je live te ontmoeten kan ik met je mee voelen wat de bedoeling is en wanneer/of je klaar bent voor een opleiding. Door de workshop te volgen heb je ook al een mooie ervaring en de tools om op door te bouwen als medium.
En .... besluit je na deze workshop om aansluitend de opleiding te gaan doen,  dan ontvang je € 100,- korting voor de Live (Exclusive) Licht Channeler opleiding. Besluit je om, in hetzelfde kalenderjaar,  de Online Opleiding te gaan doen, dan ontvang je € 50,- korting

Waarom Basis Workshop Medium en niet Licht Channeler (zoals de opleiding heet)?
De Licht Channeler Opleiding is voor Licht Channelers die als missie hebben een kanaal te zijn voor zielen op aarde die het pad der Bewustzijn volgen. Dit betekent dat je je afstemt op hogere Dimensies, Lichtwezens en andere boodschappen doorchannelt.

Als Medium ben je vrij inzetbaar en mag je het vak heel breed nemen. Je hoeft dus niet te kiezen voor alleen maar Lichtwerkers als doelgroep, je kan bijvoorbeeld ook overledenen doorchannelen om de nabestaanden te helpen.

Is het veilig om deze workshop nu te volgen i.v.m. Corona?
Ja zeker. Wij hebben een 
Coronaprotocol opgesteld met maatregelen waardoor deelnemers weer verantwoord workshops, opleidingen en Spirituele reizen bij ons kunnen volgen. Ons Coronaprotocol is in lijn met de actuele voorschriften van het kabinet en het RIVM.

Twijfel je nog? Kijk dan eens of jij je hierin herkent, deze opleiding is NIET voor jou als jij:
* Het niet fijn vindt om in een groep te oefenen of snel afgeleid bent.
* Snel angstig bent en geen connectie durft te maken met het Boven
* De workshop ziet als een leuk "uitje", zonder dat je de verdieping in durft te gaan

Graag je eigen intuïtie wilt vergroten, maar niet om in te zetten als Medium of Licht Channeler (daar hebben we de hele mooie uitgebreide Online Cursus Intuïtie voor!).

YES! Ik doe mee!

Basis Workshop  
Mediumschap

Zaterdag 1 augustus 2020
van 13:00 - 16:30 uur in Pesse (Dr.)

VOLGEBOEKT!!


 • Persoonlijke begeleiding & Feedback
 • DNA Activatie 
 • Praktische Tools & Tips
 • Een Handout
 • Advies voor het vervolg van je Pad, afgestemd op
  wat jouw Gidsen vertellen
 • Certificaat Basis Workshop Mediumschap 

Basis Workshop  
Mediumschap

Zaterdag 21 november 2020
van 13:00 - 16:30 uur in Pesse (Dr.)


 • Persoonlijke begeleiding & Feedback
 • DNA Activatie 
 • Praktische Tools & Tips
 • Een Handout
 • Advies voor het vervolg van je Pad, afgestemd op
  wat jouw Gidsen vertellen
 • Certificaat Basis Workshop Mediumschap