Het is september 2018. (Amber's Verhaal)

Gesetteld met mijn gezin, gezegend met een zieltje op komst en een verlangen om minder te werken met evenveel impact..

Voorheen was ik altijd bezig met het creëren en uitvoeren van de 1001 ideeën die ik had. Toffe concepten uitwerken en events organiseren om mensen te verbinden en een podium te geven voor lichtwerk! Ik werkte non-stop als dochterlief op bed lag en naar de opvang ging, maar het nieuwe zieltje in mijn buik vroeg om rust en bezinning.

Ik keerde naar binnen. Ik stemde mij af op mijn Gidsen en vroeg hen om mij te helpen. Ik wilde creëren waar vraag naar was en niet meer andersom. Ik was altijd bezig met aanbod creëren en vervolgens wachtte ik af of er ook publiek voor was. Bij sommige projecten wel, andere niet. Dit kostte me energie! Dat kon anders... En mijn Gidsen, ondersteunend als ze zijn, hielpen me hiermee en gaven me steeds vaker een Inzicht.

Eind 2018 creëerde ik alleen nog maar op basis van zo'n intuïtief inzicht, in de vorm van een goddelijke opdracht om te creëren waar vraag naar was. Die eerste opdracht heeft mijn leven en vooral mijn carrière veranderd!!
Al een hele poos gaf het Universum mij hints om eens wat meer te doen met mijn Channel vaardigheden. Hier en daar vroegen mensen of ze van mij persoonlijk konden leren hóe en wat precies.. ik wilde daar niets van weten, dat voelde té Groots en Spannend. Wie was ik om dat op te zetten?

WEET WAT JE VRAAGT!
Nu de vraag uitstond om te creëren op basis van wat de wereld NODIG heeft... konden mijn gidsen los met wat ik al heel lang uit had gesteld...
Ik ontving het Inzicht om een opleiding neer te zetten om anderen te helpen het gidscontact te vinden en een samenwerking aan te gaan om ook boodschappen door te geven!
Deze zin bleven ze in mijn oor fluisteren: 'de boodschap en de taak is groter dan jijzelf'.
En dat hielp mij om mijn angst om te zetten in brandstof en deze missie te omarmen.
Ik maakte gidsafspraken en sprak af dat niet ik, maar Zíj deze opleiding zouden maken qua inhoud en vorm. Ik ben er als Aardse Gids en vertaal de channelingen in een afgestemde opleiding. Zo gezegd, zo gedaan.
De héle opleiding is aan me doorgechanneld in welgeteld 3 dagen! (oké, de grote lijnen dan) 
De eerste ronde uitzetten was spannend. Waren er wel echt mensen die zaten te wachten op deze opleiding? Heb ik het goed uitgezet, is het duidelijk en helder?
'Blijf vertrouwen in je Zelf en ons' was de boodschap en vol enthousiasme zette ik het uit. Binnen één maand was de opleiding VOLGEBOEKT!

Wauw. Magie!!

3 jaar verder heb ik meer dan 30 Licht Channelers(!!) mogen ondersteunen op hun pad en blijf ik met elke nieuwe groep afgestemd werken. Ik voeg toe waar ik een nieuw Inzicht over krijg, wat nodig is in het hier en nu om mee te geven. 

Deze Licht Channeler opleiding is waar ik mijn hart en ziel in kan leggen, elke groep weer. Afgestemd samenwerken met je Lichtteam is het grootste kado dat ik mezelf én anderen geven kan. Ik voel me gezegend en ik wens iedereen de kennis toe om afgestemd te kunnen creëren!

Het was juni,  tijdens de Corona-Lockdown van 2020.

De wereld werd stilgezet en onze Tri workshops werden gecanceld. Tijd voor bezinning!
Ik voelde heel sterk dat ik met voormalige Licht Channeler studenten een bundel mocht maken van channelingen over deze tijd! (Klik hier om het E-book GRATIS te downloaden)

Ik krijg altijd veel inspiratie als mij beperkingen worden opgelegd. Daar kwam weer zo’n intuïtief inzicht binnen! De Licht Channeler Cursus mocht ONLINE komen te staan.

En omdat er nog een LIVE groep gaande was, die ik nu online aan het begeleiden was, stoomden ze mij al een tijdje klaar om live die verbinding neer te zetten!

Wauw, next level!
Inmiddels staat de Licht Channeler opleiding volledig online en zijn er al tientallen mensen gestart aan die prachtige lichtreis als channeler! En mocht ik ook nog eens een Basisworkshop Mediumschap creëren.

Elk jaar, elke maand en elke dag mag ik meeflowen op wat het Universum mij influistert wat wij nodig hebben en ik handel daarop! Het wordt ALTIJD beloond.

Mijn manifestaties hebben ervoor gezorgd dat ik een steady inkomen heb, mijn droomklanten begeleid en mijn droombaan leef. Nog veel meer hoor, teveel om op te noemen in dit blog.

Dankbaar en vereerd ben ik, dat ik kan manifesteren in lijn met mijn Zielsmissie. Ik voel me dan één met mijn zielsessentie: hetgeen dat ik hier kom doen!

Het is december 2020.

Mijn jarenlange onderzoek werpt zijn vruchten af. Alles wat ik weet en kan betekenen is samengekomen in de online cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers.

Zoals alle GROOTSE dingen die ik leer in het leven en tot in m’n tenen VOEL en Begrijp,  geef ik het door.  
Een level up in mijn carrière als Lichtwerker en pionier! Nóg een aanvulling in mijn droomwerkzaamheden. Deze cursus geeft het missende puzzelstukje dat de rest van de law of attraction teachers je niet kunnen vertellen: jouw Essentie en Bewustzijn!

De hele wereld wacht op Lichtwerkers die afgestemd kunnen manifesteren! Meer Magie en Meer licht en liefde in de wereld, please! Jij kan daarbij helpen.

Ik kan me nog geen voorstelling maken van welke goddelijke creatie-opdrachten ik in de toekomst mag ontvangen, maar ik weet zeker dat het ook dan weer Magisch wordt! 

geschreven door: Amber Sapulette

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

GRATIS Minigids Intuïtie
7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
Wat is nu eigenlijk Intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkeling en er op leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.

>