Toen mijn taak als Licht Channeler groter werd dan ik zelf | Tri of Light

Toen mijn taak als Licht Channeler groter werd dan ik zelf

Als jong meisje, stond ik nog volledig open voor het contact met “Boven”.
Regelmatig had ik ’s avonds bezoek aan de rand van mijn bed en voerde ik hele gesprekken in mijn slaapkamer.

Tijdens mijn hele basisschooltijd was ik onwijs intuïtief, en voelde me daardoor een vreemde eend in de bijt. “Hoezo voelen andere kinderen die dingen niet aan? ”Waarom staren ze me zo aan, als ik de dingen die ik aanvoel uitspreek?”

In mijn omgeving was er erg weinig begrip, laat staan ruimte om dit te stimuleren.
Uit onmacht en omdat ik niet beter wist, besloot ik me aan te sluiten bij de rest. Ik begon mijn gedrag te wijzigen naar iets dat als “normaal” werd gezien.
En hier werd ik super goed in. Intuïtief voelde ik perfect aan wat de verwachtingen van de ander waren en ik schikte me daar naar.

Maar toch kon ik van binnen niet werkelijk veranderen……
Ik bleef dingen aanvoelen, ik besloot er alleen niet op te handelen en er langzaam maar zeker mijn oren en ogen voor te sluiten.

Maar het hart, wijs als het is, wijst je altijd de weg. Ook de mijne kwam steeds met kleine hints, kleine enthousiaste momenten wanneer ik bijvoorbeeld een edelstenenwinkeltje bezocht of in contact kwam met ruim denkende mensen.
Onbewust werd ik weer richting mijn levenspad geleid.

Het pad van zelfontwikkeling begon.
Ik maakte Bewust de keuze om voor mezelf te gaan leven!
Als de tiener die ik toen inmiddels was, deed ik afstand van de “verkeerde” vrienden en ging niet langer mee naar feestjes op doordeweekse avonden, maar besloot thuis te blijven om te studeren en op tijd naar bed te gaan, om mijn doelen te behalen.
Daarnaast begon ik veel en over alles en nog wat te lezen. Onderwerpen die mij al heel lang aanspraken, maar waar ik nooit voor had durven kiezen om te onderzoeken, zoals astrologie, de maanfases en creatiekracht.

De andere leden van mijn gezin (en de drie eenheid van Tri of Light) begonnen ieder ook hun eigen spiritueel pad te bewandelen en zodoende volgde ik de Enneagram workshop bij mijn moeder Joanna. Hierdoor kreeg ik écht inzicht in mijn ego mechanismen en dat bracht mij bij mijn kern: wie is die ziel die hier zo graag wat wilt betekenen? wie is Amber? wat zijn mijn talenten?
Doordat ik toen Bewust JA zei tegen mijn pad en JA tegen mijn ontwikkeling en door de angst heen durfde te gaan, kon ik mijn vibratie, mijn energie frequentie weer verhogen naar het niveau waar ik als kind op een heel natuurlijke manier altijd zat.

Het contact met mijn gidsen liet daarna niet lang op zich wachten.
Nog meer positieve affirmaties, en ik werd beloond met situaties en ontmoetingen waarbij mijn talent en zienswijze, mijn eigen wijsheid gewaardeerd en gezien werden.

Wauw….! Wat een besef: het leeft dus niet alleen in mij.

Ik liep het pad nog verder en herinnerde mij alles wat ik nodig had om weer in mijn kracht te gaan staan. Mijn ziel kwam in eenheid met mijn gids en de verbinding werd sterker dan ooit te voren!

Regelmatig begon ik boodschappen door te krijgen voor mensen, waarvan hun Licht team mijn gids benaderden. Het was niet altijd gemakkelijk om die boodschappen over te brengen, omdat ik voelde dat sommige boodschap “echt binnen zouden komen”, maar ik besefte al snel dat de boodschap groter is dan ikzelf en ik slechts de boodschapper.

De verbinding met het Licht is onbeschrijfelijk en brengt mij naar de kern, naar daar waar wij Eén zijn. Een boodschap die gechanneld mag worden, is telkens een wonder op zich, omdat het de brug slaat van boven naar beneden. Van hemel naar aarde.
Ik kreeg steeds meer vertrouwen in mijn kunnen door te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen.
Eerst veel gratis sessies voor bekenden en daarna, door in het diepe te springen, ook voor onbekenden.

Ik begon met regelmaat channelingen en readingen te geven. Ik doorliep het proces naar mijn meest authentieke vorm van channelaarschap. En al gauw werd mij duidelijk gemaakt dat mijn taak groter is dan enkel zelf channelingen en readingen te doen.

Ik ben opgeroepen om de aardse facilitator te zijn van de Licht Channeler opleiding. Nadat ik volmondig JA op deze taak durfde te zeggen, werd deze hele opleiding (inhoudelijk) doorgechanneld aan mij.
En dat heeft zich nu voor de derde keer gemanifesteerd in 2 jaar tijd. 

Elke groep is precies afgestemd, zoals afgesproken tussen mij, mijn Gids Levi en de Licht teams van de deelnemers. Een groep die de verbinding kan maken doordat zij al een pad van zelfontwikkeling hebben doorlopen.
Dit werk ligt zo in lijn met mijn zielsmissie, dat ik niets liever doe dan deze ondersteuning geven aan Licht Channelers in spe.
Ik ben met heel mijn hart aanwezig voor deze zielen, om de stappen te zetten die ik zelf ook heb gezet, maar dan nu op licht snelheid, onder begeleiding van hun eigen gidsen en licht team !
Vanaf mijn 1e JA, kan ik niet anders meer dan dat gevoel van ultieme verbinding nastreven. En hoe dankbaar ben ik, voor het pad dat mij hier heeft gebracht, en de taak die ik hier mag volbrengen.

Namaste
Amber en hoofdgids Levi

OPLEIDING

Licht Channeler

Samenwerken met "boven" om boodschappen van Licht te delen

Klik hier om een reactie te plaatsen

Laat een reactie achter