Aanbod Find your Soul Purpose | Tri of Light

Find your Soul Purpose

Je "weet" dat jij een missie hebt, maar nog niet precies wat deze inhoudt

Volg jouw Levenspad!

GRATIS Aanbod:

GRATIS Minigids
Intuïtie

7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
Download hier mijn GRATIS Minigids Intuïtie

GRATIS Online Workshop
De Kracht van jouw Intuïtie

Ontdek de 7 uitdagingen die jouw Intuïtie in de weg staan
Jij kan kiezen uit meerdere data en tijden

GRATIS Online Workshop
Levensdoelen

Ontdek hoe jouw Vrije Wil je Levenslijn kan beïnvloeden
Jij kan kiezen uit meerdere data en tijden

Cursussen / Workshops / Spirituele Reizen / Readingen:

Online Cursus
Vertrouwen op je Intuïtie

Een complete en krachtige cursus,  waarin jij écht leert te vertrouwen op jouw intuïtie
en alles leert over jouw persoonlijke Gidsen, jouw (Bescherm)Engelen, jouw Spirituele Gids en hoe jij hier mee kunt samenwerken en communiceren

Spirituele Reis in Sardinië
I Love ME

Jij "weet dat je hier bent met een reden, al weet je nog niet precies hoe en wat .....
Maar je voelt diep van binnen dat je zoveel MEER uit je leven kan halen. Er mist iets .... 

Je gaat weer verbinding maken met wie jij écht Bent, waardoor allerlei puzzelstukjes op hun plaats gaan vallen

Spirituele Reis in Sardinië
Transformatiereis

Je hebt al (grote) stappen gemaakt in je spirituele ontwikkeling, maar je voelt dat je vastloopt.
Het is tijd om blokkades te helen, karmische banden te verbreken en meer inzicht te krijgen in jouw Levenslessen.  

2-daagse Workshop
Universal Energy Healer

Tijdens deze 2 daagse workshop leer je alles over de Universal Healing Energy en hoe jij jezelf en anderen energetisch in balans kunt brengen.
Je zult merken dat deze energie ook veel 'oude dingen' in jou zelf heelt en je bewustzijn verder verruimt.

Vervolg Workshop
Energy Activation

In deze Workshop leer jij Universal Energy Activations te geven.
In de Workshop Universal Energy Healer heb jij inmiddels geleerd hoe jij Energy Healingen kunt geven.
In deze vervolg Workshop gaan we een stap verder.....

Online Cursus
Bepaal je Koers

Word je Bewust van wat de Maan jou te bieden heeft.

Ontvang richting, vele inzichten en een fantastisch vooruitzicht op jouw levenspad  met een tool die jij telkens weer opnieuw kan gebruiken

Online
Readingen / Channeling

Wil jij graag meer weten over jouw Levenspad hier op Aarde?  Of wil je meer weten over een thema of situatie in jouw leven?
Je kan kiezen voor een Levenspad Reading, een Afgestemde Kaartlegging of een (Huis)dieren Channeling

Lieve Lichtwerker, wordt wakker!

Jouw tijd is aangebroken. Vele jaren heb jij jezelf aangepast. Ben je door de pijn gegaan van een wereld die in dualiteit is. Terwijl je verlangen naar een leven die veel lichter en liefdevoller is sterker en sterker werd. Dit wakkerde ook je innerlijke strijd aan. Als gevolg van de dualiteit in jou : in je comfortzone blijven of je verlangens volgen en je dromen waarmaken. Want dromen die heb jij zeker! De zwaarte die je in je leven hebt ervaren ben je aan het omzetten in een kracht en je voelt het verlangen om jouw ervaringen en de wijsheid die je daaruit hebt kunnen halen, te delen met mensen die hetzelfde doormaken als jij. Maar jij hebt je ruimte nog niet ingenomen omdat je dacht dat niemand op jou zat te wachten. Ik wil je hier en nu uitnodigen om die ruimte WEL in te nemen. Houd jezelf vanaf nu niet langer in en voel dat jouw dromen hartstikke belangrijk zijn.

Jouw levenspad was geen toeval. Jouw levenservaringen waren zorgvuldig gekozen levenslessen die jij nu mag integreren, zodat jij jouw levensmissie kunt gaan leven. De wereld heeft jouw kracht en liefde nodig. Durf aanwezig te zijn! Durf je inspiratie te delen! Durf uit te komen voor je talenten! Durf je verlangens en dromen uit te spreken! Durf jouw unieke waarheid te delen met de wereld! Durf je weer te verbinden met je gidsen! Durf je weer te verbinden met de wereld, het Universum en je Hogere Zelf.

Kijk door de angst heen die je in de wereld om je heen ervaart. Die je met de mensen om je heen ervaart en zie ze als een spiegel. Zie ze als een spiegel van je eigen innerlijke strijd en durf door je angsten heen te kijken. Daag je denken uit om de controle los te laten en zie onder al het overmatige denken een diep geworteld verlangen vanuit je hart. Een verlangen naar meer rust. Naar meer ruimte. Meer creatieve vrijheid. Naar begrip. Naar meer liefde. Dit verlangen is het centrum van jouw wezen, van jouw Zijn. En de ware motivatie om jezelf te beschermen met jouw ego. Wanneer je naar dit verlangen terugkeert kun je eindelijk rust vinden in je innerlijke strijd. Kun je in balans komen en je verbinden met je Hartsbewustzijn en daar kom je thuis.

Stop vandaag nog met jezelf vertellen dat jij niet nodig bent, want onze innerlijke wereld en de wereld om ons heen zijn een reflectie van elkaar. Jouw Hartsbewustzijn alleen al verlicht de wereld en daarom ben jij met alles wat je doet en Bent zo nodig. Reik uit naar binnen. Voel jouw verlangens en transformeer alles wat in de weg staat, om vanuit je verlangens jouw levensmissie te gaan leven!

Liefs Tamara