Aanbod Find your Soul Purpose | Tri of Light

Find your Soul Purpose

Je "weet" dat jij een missie hebt, maar nog niet precies wat deze inhoudt

Volg jouw Levenspad!

Ebook "Ontwaak je Zielsherinnering"

Kom thuis in Jezelf

In "Ontwaak jouw Zielsherinnering" vind je de 7 vragen en antwoorden, die iedereen heeft, op het moment dat je verbinding zoekt met wie jij bent als ziel. De antwoorden op deze zeven vragen zijn gechanneld vanuit mijn eigen ziel, mijn Hogere Zelf, mijn gidsen en mijn hoofdgids Jeshua, aartsengel Metatron en Quan Yin.
Ik hoop dat je, net als ik, thuis mag komen in de antwoorden.
En een diepere verbinding met je ziel mag ervaren.

Reading :

​Jouw Levenspad

Wat heb jij bij te dragen aan deze wereld?

Ben jij benieuwd naar wat jouw gids jou te vertellen heeft & wat jouw levenspad voor jou in petto heeft?

Spirituele reis Sardinië

Transformatie reis

Verbindend - Helend - Transformerend

Ben jij er klaar voor om jouw Ego, Karma en Emotionele blokkades te helen en te transformeren? En jouw Creatiekracht te ontdekken?

Ga dan met ons mee naar het helende eiland Sardinië!

Door de bijzondere energie op Sardinië en het krachtige verbindende, helende en inspirerende programma  van deze all inclusive Transformatie reis kom jij weer in verbinding met wie jij écht Bent en kan jij jouw leven transformeren!

E-book serie

Creatie-Tools

Creatie Tools Serie

Ontdek krachtige Creator Tools

1. "Creëren met de getallen"
2. "Creëren met de energie van de Maan"
3. "De cijfers vertellen jouw Levenspad"

Lieve Lichtwerker, wordt wakker!

Jouw tijd is aangebroken. Vele jaren heb jij jezelf aangepast. Ben je door de pijn gegaan van een wereld die in dualiteit is. Terwijl je verlangen naar een leven die veel lichter en liefdevoller is sterker en sterker werd. Dit wakkerde ook je innerlijke strijd aan. Als gevolg van de dualiteit in jou : in je comfortzone blijven of je verlangens volgen en je dromen waarmaken. Want dromen die heb jij zeker! De zwaarte die je in je leven hebt ervaren ben je aan het omzetten in een kracht en je voelt het verlangen om jouw ervaringen en de wijsheid die je daaruit hebt kunnen halen, te delen met mensen die hetzelfde doormaken als jij. Maar jij hebt je ruimte nog niet ingenomen omdat je dacht dat niemand op jou zat te wachten. Ik wil je hier en nu uitnodigen om die ruimte WEL in te nemen. Houd jezelf vanaf nu niet langer in en voel dat jouw dromen hartstikke belangrijk zijn.

Jouw levenspad was geen toeval. Jouw levenservaringen waren zorgvuldig gekozen levenslessen die jij nu mag integreren, zodat jij jouw levensmissie kunt gaan leven. De wereld heeft jouw kracht en liefde nodig. Durf aanwezig te zijn! Durf je inspiratie te delen! Durf uit te komen voor je talenten! Durf je verlangens en dromen uit te spreken! Durf jouw unieke waarheid te delen met de wereld! Durf je weer te verbinden met je gidsen! Durf je weer te verbinden met de wereld, het Universum en je Hogere Zelf.

Kijk door de angst heen die je in de wereld om je heen ervaart. Die je met de mensen om je heen ervaart en zie ze als een spiegel. Zie ze als een spiegel van je eigen innerlijke strijd en durf door je angsten heen te kijken. Daag je denken uit om de controle los te laten en zie onder al het overmatige denken een diep geworteld verlangen vanuit je hart. Een verlangen naar meer rust. Naar meer ruimte. Meer creatieve vrijheid. Naar begrip. Naar meer liefde. Dit verlangen is het centrum van jouw wezen, van jouw Zijn. En de ware motivatie om jezelf te beschermen met jouw ego. Wanneer je naar dit verlangen terugkeert kun je eindelijk rust vinden in je innerlijke strijd. Kun je in balans komen en je verbinden met je Hartsbewustzijn en daar kom je thuis.

Stop vandaag nog met jezelf vertellen dat jij niet nodig bent, want onze innerlijke wereld en de wereld om ons heen zijn een reflectie van elkaar. Jouw Hartsbewustzijn alleen al verlicht de wereld en daarom ben jij met alles wat je doet en Bent zo nodig. Reik uit naar binnen. Voel jouw verlangens en transformeer alles wat in de weg staat, om vanuit je verlangens jouw levensmissie te gaan leven!

Liefs Tamara​

Wil je persoonlijk advies over welke van onze diensten het beste bij jou past?

Vraag een gesprek met aan waarin wij je helpen helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Om een afspraak hiervoor te maken kun je een email sturen naar info@tri-of-light.nl