Find your Soul Purpose

Je "weet" dat jij een missie hebt, maar nog niet precies wat deze inhoudt

Volg jouw Levenspad!

GRATIS Aanbod:

GRATIS Minigids
Zelfliefde

GRATIS Minigids
Intuïtie

GRATIS Online Workshop
Intuïtie

Je kan kiezen uit meerdere data en tijden

GRATIS Online Workshop
Zelfliefde

Je kan kiezen uit meerdere data en tijden

Cursussen / Opleidingen / Spirituele Reizen:

Spirituele Reis in Sardinië
I Love ME

Je gaat weer verbinding maken met wie jij écht Bent, waardoor allerlei puzzelstukjes
op hun plaats vallen

Spirituele Reis in Sardinië
Transformatiereis

Het is tijd om blokkades te helen, karma te verbreken en meer inzicht te krijgen
in jouw Levenslessen.  

Online Cursus
Intuïtie

Een complete en krachtige cursus,  waarin jij écht leert te vertrouwen op jouw intuïtie & samenwerken met jouw Gidsen

2-daagse Workshop in NL
Energy Healer

Tijdens deze 2 daagse workshop leer je hoe jij jezelf en anderen energetisch in
balans kunt brengen. 

Online Masterclass
Pendelen

Tijdens deze Masterclass leer je, via een krachtige meditatie, contact te maken met jouw Hogere Zelf.

Online Cursus
I Love ME

In deze praktische cursus leer ik jou, stap voor stap, HOE jij écht van jezelf kan gaan houden!

Lieve Lichtwerker, wordt wakker!

Jouw tijd is aangebroken. Vele jaren heb jij jezelf aangepast. Ben je door de pijn gegaan van een wereld die in dualiteit is. Terwijl je verlangen naar een leven die veel lichter en liefdevoller is sterker en sterker werd. Dit wakkerde ook je innerlijke strijd aan. Als gevolg van de dualiteit in jou : in je comfortzone blijven of je verlangens volgen en je dromen waarmaken. Want dromen die heb jij zeker! De zwaarte die je in je leven hebt ervaren ben je aan het omzetten in een kracht en je voelt het verlangen om jouw ervaringen en de wijsheid die je daaruit hebt kunnen halen, te delen met mensen die hetzelfde doormaken als jij. Maar jij hebt je ruimte nog niet ingenomen omdat je dacht dat niemand op jou zat te wachten. Ik wil je hier en nu uitnodigen om die ruimte WEL in te nemen. Houd jezelf vanaf nu niet langer in en voel dat jouw dromen hartstikke belangrijk zijn.

Jouw levenspad was geen toeval. Jouw levenservaringen waren zorgvuldig gekozen levenslessen die jij nu mag integreren, zodat jij jouw levensmissie kunt gaan leven. De wereld heeft jouw kracht en liefde nodig. Durf aanwezig te zijn! Durf je inspiratie te delen! Durf uit te komen voor je talenten! Durf je verlangens en dromen uit te spreken! Durf jouw unieke waarheid te delen met de wereld! Durf je weer te verbinden met je gidsen! Durf je weer te verbinden met de wereld, het Universum en je Hogere Zelf.

Kijk door de angst heen die je in de wereld om je heen ervaart. Die je met de mensen om je heen ervaart en zie ze als een spiegel. Zie ze als een spiegel van je eigen innerlijke strijd en durf door je angsten heen te kijken. Daag je denken uit om de controle los te laten en zie onder al het overmatige denken een diep geworteld verlangen vanuit je hart. Een verlangen naar meer rust. Naar meer ruimte. Meer creatieve vrijheid. Naar begrip. Naar meer liefde. Dit verlangen is het centrum van jouw wezen, van jouw Zijn. En de ware motivatie om jezelf te beschermen met jouw ego. Wanneer je naar dit verlangen terugkeert kun je eindelijk rust vinden in je innerlijke strijd. Kun je in balans komen en je verbinden met je Hartsbewustzijn en daar kom je thuis.

Stop vandaag nog met jezelf vertellen dat jij niet nodig bent, want onze innerlijke wereld en de wereld om ons heen zijn een reflectie van elkaar. Jouw Hartsbewustzijn alleen al verlicht de wereld en daarom ben jij met alles wat je doet en Bent zo nodig. Reik uit naar binnen. Voel jouw verlangens en transformeer alles wat in de weg staat, om vanuit je verlangens jouw levensmissie te gaan leven!

Liefs Tamara

>