De 5e dimensie - Tri of Light

De 5e dimensie

Toen ik nog volop de afgescheidenheid beleefde in de vorige dimensies, dacht ik dat het belangrijk was om verder te komen en voorbij het lijden te gaan. Nu ik hier ben, voorbij het lijden, weet ik dat deze ervaring slechts een van de ervaringen is die we op doen in de periode dat we stoffelijk zijn. Mijn beeld is volkomen geswitcht van hopen dat we allemaal in liefde en eenheid zullen zijn, naar een bewustzijn dat we zijn waar we zijn om een reden.

More...

Baken van liefde

Juist vanuit die zoektocht naar liefde kunnen Lichtwerkers naar het punt komen dat ze de 3 dimensionale strijdende mens nog kunnen raken. Ik weet nu bijvoorbeeld dat vele mensen van deze dimensie niet meer geraakt kunnen worden op de manier waarop ik hen hiervoor kon raken. En dat is niet erg. Dat is juist bijzonder en fijn. Mijn emotionele betrokkenheid en (onbewust) meelijden is veranderd in een baken van liefde die aanwezig is ter ondersteuning en nog maar al te goed de weg van het lijden begrijpt.

Het is jouw doel om te Leven

Het is belangrijk om niet gefocust te zijn op het 5 dimensionaal willen zijn. Dat is niet je doel op zich als lichtwerker. Het is jouw doel om te Leven. Vanuit welk bewustzijn en welk moment ook in je leven. Ik wil je vertellen dat juist jij, waar je ook bent, waardevol bent. Met je ego, met je imperfecties, met je zwaarte, met je hoofd die het roer soms over neemt. Het maakt je mens. En het maakt je een medemens. En juist van daar uit kun je het werk zo mooi die je hier hoort te doen.

We zijn allemaal werkelijk goed zoals we zijn

Dat betekent overigens niet dat je niet mag verlangen naar verlichting van het Lijden. Onze wegen leiden uiteindelijk allemaal hier naar toe. De zware stukken die we ervaren zijn stukken die ons helpen om op onze tijd die verlichting daarin te vinden. Maar er is geen oordeel. Dat weet ik nu, nu ik hier ben. We zijn allemaal werkelijk goed zoals we zijn. Tijd bestaat niet voor je ziel. Jij bent Licht & jij bent Liefde. Altijd. Het is je bron. Net als dat, hoe eenzaam je je ook voelt en vervreemd je je ook voelt van je medemens, je altijd onderdeel van de mensheid zult blijven.

Jouw pad is perfect zoals het is

Daarom, lief mens, wil ik je bedanken voor precies daar waar je nu staat. Wil ik je omarmen met mijn energie van liefde, omdat ik weet dat jij zware tijden beleeft. Weet dat er op je pad momenten komen van verlichting en weet dat je altijd een keuze hebt om terug te keren naar de bron. Maar weet nog sterker dat jij niet meer of minder bent wanneer jij die verlichting niet ervaart. Het zijn de oordelen hierover naar onszelf toe die de reis nog zwaarder maken. En mijn boodschap is bedoelt om die zwaarte voor jou hier en nu te verlichten. Er is een tijd, een plaats en een moment voor alles dat je wil transformeren. Er is een tijd, een plaats en een moment voor al je lichtwerk. Elk moment is een moment waarop je keuzes kunt maken. Maar die keuzes gaan niet over het licht of de duisternis. Ze gaan over jouw behoeftes, jouw ervaringen en jouw verlangens. Ze gaan over het pad dat jij bewandelt. Die perfect is zoals het is.

Jouw aanwezigheid in deze tijd is al groots genoeg

Alle oordelen die je voelt over dat je niet "spiritueel" genoeg handelt door je zwaarheid even te ervaren, zijn oordelen die je nog over jezelf heb. In deze boodschap zit de helende energie van het vrijkomen van deze zware verwachtingen van jezelf. Je levenspad brengt je dat wel wat je nodig hebt. Het is niet nodig om te forceren. Zet je intentie om ieder ander die je aanraakt in je lichtwerk een licht aan te reiken, hoe groot of klein dat licht ook is. Jouw aanwezigheid in deze tijd is al groots genoeg. Ik bedank jou in liefde. Voor jouw volhardende werk. Voor jouw zware gevoelens en voor jouw lichte gevoelens. Ik bedank jou voor dat wat jij nu bent.

In Liefde,Tamara


Deze blogs vind je wellicht ook interessant

De Shift is begonnen!

De Rollercoaster in 2020

Klik hier om een reactie te plaatsen

Laat een reactie achter