JIJ verandert de wereld - Tri of Light

JIJ verandert de wereld

In een tijd van spirituele revolutie popt er overal om je heen van alles op wat je kunt 'doen' of wat je zou moeten zijn om 'ook spiritueel' te zijn. Maar jij hoeft niets te DOEN om spiritueel te zijn. Jij bent namelijk spiritueel. En gewoon door jezelf te zijn en jouw leven te leiden draag je al bij aan een mooiere wereld.

More...

Steeds meer mensen in deze tijd ervaren verbinding met een deel van zichzelf dat meer is dan de persoon die ze voor de spiegel zien staan. Deze spiritualiteit is er één die alles behalve zweverig is, maar draait om datgene waar het leven werkelijk om gaat : bewust worden van jouw spirit.
Bewust zijn van wie we werkelijk zijn is niet zomaar vanzelfsprekend wanneer we opgroeien. Er zijn veel verwachtingen en grote eisen waardoor je, om mee te kunnen komen en erbij te horen, je hebt aangepast om wille van een ander. Spiritualiteit is niets meer en niets minder dan steeds meer ontdekken wie er onder die lagen van ''moeten'' en ''verwachtingen'' zit en dat jij steeds meer ontdekt wie je werkelijk bent.

Hoe meer lagen je af pelt van wie je denkt dat je moet zijn, hoe meer je ontdekt wie je werkelijk bent en hoe meer impact jij maakt op de wereld.

Dit is een proces dat zich overal om ons heen afspeelt. Bij sommigen wat meer zichtbaar dan bij anderen. Maar voor iedereen is de strijd tussen wie je denkt dat je moet zijn en wie je werkelijk bent voelbaar. Het is alleen de vraag waar je naar durft te luisteren. Als jij deze blog leest dan ben jij waarschijnlijk één van de mensen die wel wil gaan luisteren naar wie je werkelijk bent. En het mooie is. Door de veranderingen in jou zelf die plaats vinden, help je ook die vele andere mensen die dit nog niet helemaal durven.

Jij hoeft namelijk niets te DOEN om een verandering in de wereld te brengen.

Wanneer de balans in jou wordt verschoven van je hoofd naar je hart, is er een hele nieuwe innerlijke wereld om te ontdekken. Van intuïtieve ingevingen tot onderdrukte talenten en soms dingen gewoon "weten" die je niet kunt weten en synchroniteit ontdekken in je dagelijkse leven. Je perceptie op het leven verandert, doordat jij verandert. En hoe meer jij jezelf wordt, hoe meer je gaat opmerken dat er andere mensen in je omgeving zijn die weerstand ervaren naar jouw veranderingen.

Jouw pad om jezelf te willen zijn is een weerspiegeling van de keuze die veel mensen om je heen niet durven te maken 

De maatschappij is nog geen warm bad van liefde waarin jij je vrij kunt ontwikkelen tot je mooie zelf. En soms is het daardoor heel eng om door te blijven gaan op het pad dat jij aan het bewandelen bent. Maar juist dat jij doorgaat is het belangrijkste dat er is. Zowel voor jezelf als ook voor die anderen. De weerstand die zij tegen jou hebben is namelijk een weerstand die zij in zichzelf ervaren. En wanneer jij ze laat zien dat jij je niet laat weerhouden en jezelf zijn jou meer geluk brengt, maakt dat hun hart ook beetje bij beetje meer open.

Als jij mensen bewust of onbewust inspireert om dichterbij hunzelf te komen ben jij een Lichtwerker.

Je hebt de term Lichtwerkers  vast al wel eens gehoord. En misschien wel ervaren dat dat iets heel groots en bijzonders is. Je zou het op die manier kunnen bekijken, als je zou zien welke impact je maakt. Maar de manier waarop je Lichtwerk doet of ''wanneer'' je een Lichtwerker bent heeft te maken met maar hele kleine dingen. Als jij dus alleen al jezelf bent en meer licht in je eigen leven brengt, ben je een lichtwerker. Jouw leven is een voorbeeld voor anderen en een bron van inspiratie.

Alleen al als je jouw levensuitdagingen probeert aan te gaan, ben je van grote invloed op je omgeving.

Jouw strijd, jouw overwinningen, jouw onbalans en jouw kracht om elke keer meer van jezelf te kunnen zijn, inspireert anderen. Je hoeft namelijk niets van spiritualiteit te weten om spiritueel te kunnen Zijn. Als vonkjes steekt het ene licht het andere slapende lichtje aan en dat is onze grote taak als Lichtwerkers. Een taak die je bewust of onbewust mag uitvoeren, gewoon door jouw leven te leiden.

Raak niet ontmoedigt lieve lichtwerker, er zijn velen met jou die dit proces doormaken!

Het is een uitdaging om in je kracht te blijven staan, wanneer je je misschien eenzaam voelt in een omgeving die zo anders lijkt dan jij. En misschien op dit moment nog veel weerstand ervaart. Maar weet dat juist jij en de ontwikkelingen die jij doormaakt belangrijk zijn voor de veranderingen in de wereld. Jouw bestaan verlicht de wereld!

Dank jewel mooi mens, dat jij bent wie je bent! 

Klik hier om een reactie te plaatsen

Laat een reactie achter