Heb je (soms) het gevoel dat je van je (levens)padje af bent? Dat er maar niks verandert of gebeurt in jouw leven?
Maak van jouw verlangens – dat waar je je dagen mee gevuld wilt hebben, jouw dromen -  korte termijn doelen. Actie is namelijk super belangrijk!

En waarom zou je wachten met iets wat je nú HARTSTIKKE leuk lijkt? You’ll never know how it’ll be until you did it right!?
Blijf dus in het hier en nu en zet uit waar je naar verlangt.

Weet je bijvoorbeeld al dat je droombaan iets te maken heeft met kids?
Of heb je al een skill geleerd tijdens een reiki cursus of onze 2-daagse Workshop Universal Energy Healer die je graag wilt gaan inzetten?
Zet dan je intentie uit om de juiste personen tegen te komen waarmee je dit mag gaan beleven. Of dat nu een vriendin is die graag wilt dat je op haar gaat oefenen omdat ze een synchroniserend probleem heeft.. of dat je een mogelijkheid tegenkomt die jouw wereld op z’n kop gaat zetten en je weer doet geloven in Magie… alles kan hé!

Open your mind en laat alles wat je verdient naar je toekomen. Want echt, er is nog zoveel meer mogelijk, dan jij je nu waarschijnlijk kunt voorstellen …..

Er is altijd méér te leren en te ontdekken en de nieuwsgierigheid die ons innerlijk kind op z’n voorhoofd geschreven heeft staan, kunnen we bij onze bewustzijnsontwikkeling heel goed gebruiken.

Ben je al bezig met doelstellingen? Top!
Heb je een droombord aan de wand hangen? SUPER!
Maar .........
ben jij misschien meer bezig met ernaar te staren en verdrietig te worden omdat het niet magisch naar je toe komt vliegen, dan dat je bezig bent om concrete acties te ondernemen?

Het universum wil graag zien dat je klaar bent voor een mooie samenwerking. Dat betekent dat jij helder mag gaan maken wat je graag wilt en dat je bereid bent daar ook wat voor te doen.

Nu kan het zo zijn dat je op momenten even alles somber inziet en je emoties omhoog oplopen, waardoor je voor je gevoel he-le-maal NIETS meer voor elkaar krijgt..
OF je bent bezig met vele plannen te realiseren en je hebt het gevoel alsof je alle ballen in de lucht moet houden en ondertussen voel je je uitgeput….
Dit zijn reële situaties waarin we ons allemaal verkeren.

Waarom? Omdat de energie van de maan onbewust een werking op ons heeft. Zolang we ons daar NIET bewust van zijn, kunnen we er weinig mee, behalve ons een slachtoffer voelen van hoe het leven zich manifesteert.

Maar dit is niet langer NODIG.
Wist jij dat de maan invloed heeft op alles wat water is? En laat het nou zo zijn dat wij mensen, voor ongeveer 60% - 70%  uit water bestaan. Dit betekent dat er ook in ons verschillende tij-en aanbreken met de daarbij behorende thema’s.

Momenteel is het de fase van de nieuwe maan die zich aankondigt.
We ontstijgen een periode van naar binnen gerichtheid en we gaan over naar een zeer vruchtbare tijd waarin we de mogelijkheid krijgen om nieuwe zaadjes te planten in de grond waarop we lopen en leven.

Ik vertel je graag alles en meer hierover in mijn Online Cursus Magisch Manifesteren.
Eén van de thema's in deze krachtige cursus is namelijk de online workshop Bepaal je Koers en deze gaat over het uitzetten van jouw pad en hoe jij de maan bewust kan inzetten om je hier in te helpen/begeleiden.

Grote doelen zijn voor ons gevoel fijn om te maken en naar te streven. Maar dit kan ook demotiverend werken, wanneer het niet snel genoeg word bereikt, of zelfs helemaal niet wordt gehaald. Je moet begrijpen dat er vele wegen leiden naar Rome. En jij kunt beschikken over de tools om je hartenwensen aan te trekken.
Het universum zal dan haar beste beentje voorzetten om jou te voorzien in wat jij graag ervaart.

De wensen van je hart hebben namelijk altijd te maken met waarvoor je hier bent. En daar helpt het universum je graag een handje mee. Sterker nog, daarvoor is de energie van de maan ook in werking gezet.

Wil jij een droomtoekomst aantrekken? Dan moet je eerst weten WAAR je van droomt.. maar weet je.. soms is het zo simpel als de ingeving die je gekregen hebt (van je gids) tijdens een wandeling..

Wat rest is de kunst van hierop te leren handelen. Daar is vertrouwen voor nodig.  Vertrouwen op de magische samenwerking met het Universum en al haar prachtkrachten (waaronder de maan). Vertrouwen op je eigen kunnen en vertrouwen dat het universum je niet laat vallen.

Die laatste zin is een hele interessante.. want om die zin compleet te kunnen integreren in je mind, is een verandering van je mindset nodig! Er IS namelijk geen slecht of goed, geen falen of winnen, alles wat je meemaakt zijn leerpunten, lessen en ervaringen, allemaal bedoeld om je vooruit te helpen.
Net als de energie van de maan die met haar verschillende fases jou bijstaat om hoger te shiften.

Wil je graag meer weten? Er alles over leren?
Start dan met de Online Cursus Magisch Manifesteren voor Lichtwerkers 

geschreven door: Amber Sapulette

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant:

Laat een reactie achter:


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

GRATIS Minigids Intuïtie
7 Mythes over Intuïtie ontrafeld
Wat is nu eigenlijk Intuïtie?
En hoe kan jij dit (verder) ontwikkeling en er op leren vertrouwen?

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacyverklaring.